Author |
Topic  |
Mrcek
New Member

127 Posts |
Posted - 01/02/2005 : 19:40:47
|
Chtel bych se zeptat co je to soul shard pro walocka a jak ho ziskam...potrebuju ho k summ.kouzlum na vyvolavani petu |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 01/02/2005 : 21:40:58
|
Mám taky dva dotazy:
1. Dneska jsem viděl u jednoho vendora v Undercity prodávat Pušky a náboje --- to je sranda nebo to fakt někdo může používat?
2. U koho a na jakém levelu mohu naučit Priesta používat Hole? Našel jsem Weapons mistra ale nabízí mi pouze že se můžu naučit Dýky. Na webu jsem našel že můžu hole za 10s. |
Noe
|
 |
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 01/02/2005 : 22:21:05
|
Pusky se normalne pouzivaj :). Jinak tech weapon masteru je vic, musis si zjistit, kde je ten co uci hole. |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 01/02/2005 : 22:28:29
|
quote: Originally posted by Noe
Mám taky dva dotazy:
1. Dneska jsem viděl u jednoho vendora v Undercity prodávat Pušky a náboje --- to je sranda nebo to fakt někdo může používat?
2. U koho a na jakém levelu mohu naučit Priesta používat Hole? Našel jsem Weapons mistra ale nabízí mi pouze že se můžu naučit Dýky. Na webu jsem našel že můžu hole za 10s.
1) jiste, ve svete wwarcraftu jsou pusky normalni 2) musis najit jinyho mistra, hole umi mam takovej pocit ten v undercity nebo thunderbluffu ale nejsem si jistej |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 01/02/2005 : 23:23:26
|
Noe: Ano pusky jsou ve W normalni a je to dokonce videt v intru :) |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 01/02/2005 : 23:59:46
|
blunt weapons a guns umi ten v thunder bluffu, sharp weapons ten v undercity, ten v orgrimaru ten zbytek ;) |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 00:34:50
|
není nad to být v jeskyni a uslyšet prostorový rachot jak někdo střílí z pušky a pak se ozve trpasličí smích, případně od gnóma, to je něco  |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 08:16:46
|
Díky všem. To že jsou pušky součástí W jsem fakt nevěděl. Doufám že je to rozumná součást. BTW kdo tedy může pušky používat a jak jsou účinné? |
Noe
|
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 08:21:58
|
hunter, rogue, warrior - ucinost? to zajima jen huntera, on tim i zabiji - ostatni to maj jen na pull |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 08:24:26
|
quote: Originally posted by Noe
Díky všem. To že jsou pušky součástí W jsem fakt nevěděl. Doufám že je to rozumná součást. BTW kdo tedy může pušky používat a jak jsou účinné?
A v gnomeregan si už byl? tam potkáš leprouše gnómy v pavoučím těle alá spider z doom II :D případně něco jako škorpión s plamenometem, až po menšího mechwarriora já tyhle prvky ve fantasy moc nemusím, ale tady mi to nevadilo. |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 08:32:46
|
nebo v shimmering flats uvidis zavody jak ze star wars: epizode I, proste hukot  |
 |
|
Rasta
New Member

350 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 13:56:13
|
quote: Originally posted by MegaDeath
nebo v shimmering flats uvidis zavody jak ze star wars: epizode I, proste hukot 
Presne,na to sem ziral uz v US bete,ted se tam hodlam mrknout jeste jednou |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 17:27:01
|
mam takovy mensi problem se zvukem, nejen ve WoW.. mam Realtek AC'97 Audio primo na desce + 5.1 bednicky, ve WinAmpu3 mi to hraje krasne plne bassy, ale pokud preinstaluju na WinAmp vyssi verze, tak ty bassy jsou umele. Stejne to je i ve WoW nebo v jinych hrach, zapnu a mam umele bassy. Predtim jsem to neresil, ale wow si chci uzit s 'dobrym zvukem'.. pomuze mi nekdo ? ;-).
edit.: mozna to je Directama 9.0c, kdysi kdyz jsem mel jeste 8, tak sem s tim nemel problemy vubec.., ale to neni reseni meho problemu. |
Edited by - Anomaly on 02/02/2005 17:29:10 |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 22:48:31
|
kde v ubdercity nebo v okolnim teritoriu najdu NPC, ktere me zlepsi ve first aid? nemuzu ho najit :( |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 22:58:54
|
quote: Originally posted by Warlord
kde v ubdercity nebo v okolnim teritoriu najdu NPC, ktere me zlepsi ve first aid? nemuzu ho najit :(
Od 125 se naucis knizkou, kterou si koupis, jestli ji nechces shanet, tak AH je nejlepsi volba: Expert First Aid - Under Wraps. |
DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 23:02:40
|
uz sem ho nasel v undercity v rogue oddeleni...
jeste by me zajimalo, kde je Ulag the Cleaver... uz sem prosel cely Tirisfal Glades a nepotkal sem ho :(
jo a jesteby me zajimalo, jak donutim toho gnoma, aby me prevezl do jine sekce... Silverpine Forest... |
 |
|
Mefisto
Junior Member

767 Posts |
Posted - 02/02/2005 : 23:28:18
|
quote: Originally posted by hRoch
kde v ubdercity nebo v okolnim teritoriu najdu NPC, ktere me zlepsi ve first aid? nemuzu ho najit :(
Od 125 se naucis knizkou, kterou si koupis, jestli ji nechces shanet, tak AH je nejlepsi volba: Expert First Aid - Under Wraps.
knizka se da koupit v dustwallow marsh coz je ale contested zona 35-45 takze knizku budes muset kupovat v AH pokud nejsi hardcorar kterymu nevadi umrit po ceste tam tak 5x :) |
"The time for desperation is upon us. Let's play." |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 00:02:16
|
samotna knizka je ti na hovno pokud k tomu nekoupis i dalsi knizky na nauceni lepsich bandazi |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 00:04:00
|
vsechno uz mam vyreseny, jen to letani zeppelinem nevim... |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 00:36:01
|
vsechno uz mam vyreseny, jen to letani zeppelinem nevim...
Co přesně ti na létání není jasné ? |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 03:13:15
|
Chci se zeptat na Warlocka. Co sem procital fora tak v PvP je na howno. Ty jeho DOTy se mi ale zdaji dost slusny zvlast v kombinaci s Siphon mana. Podle me kdyz projdou vsechny 3 tak to musi byt dealer jako prase. Jde o to ze si to ostani maji moznost zhodit nebo spis o to ze proste umre driv bo nema sanci se vicemene healnout? (nemyslim tim vubec, ale spis ze diky malym defense se nestihne uhealovat kdyz se do nej nekdo poradne opre). |
Edited by - PRIBOO on 03/02/2005 03:19:40 |
 |
|
brutus
Average Member

1833 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 08:17:15
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Chci se zeptat na Warlocka. Co sem procital fora tak v PvP je na howno. Ty jeho DOTy se mi ale zdaji dost slusny zvlast v kombinaci s Siphon mana. Podle me kdyz projdou vsechny 3 tak to musi byt dealer jako prase. Jde o to ze si to ostani maji moznost zhodit nebo spis o to ze proste umre driv bo nema sanci se vicemene healnout? (nemyslim tim vubec, ale spis ze diky malym defense se nestihne uhealovat kdyz se do nej nekdo poradne opre).
Ppokud ti muzu radit (jelikoz to hraju jen v open bete tak mam limitovane zkusenosti) tak se rozhodne nerid forama. A specialne se vyhejbej class forum kde jediny co najdes je brekot lidi jak jsou gimply.
WOW je pomerne dobre vyvazena hra kde (snad az s vyjimkou wara - ale toho slibili opravit) jsou vsechny chary pouzitelne pro PvP. Jako PvP se ovsem nebere duel.
Pokud chces mermomoci char co je overpowered bez do Rogue nebo Shaman.
Ale treba takovej Hunter, kterej je "podle for" gimp je ve skutecnosti uber zabijak levlujicich lidi - scan, long range, pet, naagrovanej mob.....
Takze hraj co te bavi ;) |
Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE! |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 08:51:07
|
Jsem warlock na 17(18), má zkušenost v PvE je taková, že sám si troufnu na potvoru klidně o několik (2-3) levelů vyšší a zvítězím. Problém je více potvor na stejném levelu jako jsi ty. Zatím co paladin přežije klidně 4 potvory jeho levelu, pro mne jsou dvě vrchol klikání a nesmí to lagovat :)
Ale jinak to je úplně perfektní povolání, moc se mi líbí a ještě 40k a budu mít sukubu! :) (ale to asi říká každý o tom svém, že?) :) |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 09:00:16
|
quote: Originally posted by Gabriel
vsechno uz mam vyreseny, jen to letani zeppelinem nevim...
Co přesně ti na létání není jasné ?
on neco mele o bratrovi ze prileti zeppelinem a doveze mu jidlo nebo co, ne zcela sem mu rozumnel a nenabizi mi moznost cestovat :( ...dneska se na to jeste mrknu... clovek fakt musi poradne cist... vcera sem vyresil tolik veci jen tim, ze sem dukladne cetl to, co bylo napsane, ze sem se az bil do hlavy jaky sem tele... :)
otazka: vcera sem konecne vyresil ten quest Ulag the Cleaver (warrior quest lvl 10) a dostal sem nejaky tri ability... co kdyz nebudu plnit class related questy? tak ty ability vubec nebudu mit nebo si je jen budu muset koupit? obavam se totiz, ze me v ostre ty questy uz nebudou bavit :o) |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 09:09:15
|
Ten quest neznám, ale možná je třeba jít ke stanovišti Zeppelinů. Je kousek před Undercity a taky kousek na E od východu z Orgimmaru. |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 09:09:46
|
Prostě nastup a leť :) Nic nestuduj :) Stejně jako u lodí a metra :) |
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 09:12:41
|
quote: Originally posted by Warlord obavam se totiz, ze me v ostre ty questy uz nebudou bavit :o)
V zásadě je třeba skutečně dělat jen tento typ questů, bo ty výhody nelze získat jnak. |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 09:42:58
|
quote: Originally posted by WereHamster
Prostě nastup a leť :) Nic nestuduj :) Stejně jako u lodí a metra :)
zeppelin tam neni a privolat si ho nijak nemuzu... to tam mam cekat az nejaky prileti sam? |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 09:44:18
|
quote: Originally posted by WereHamster
Prostě nastup a leť :) Nic nestuduj :) Stejně jako u lodí a metra :)
zeppelin tam neni a privolat si ho nijak nemuzu... to tam mam cekat az nejaky prileti sam?
budes hodne hodne prekvapenej, ale ANO |
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 11:38:27
|
quote: Originally posted by Mefisto
Od 125 se naucis knizkou, kterou si koupis, jestli ji nechces shanet, tak AH je nejlepsi volba: Expert First Aid - Under Wraps.
knizka se da koupit v dustwallow marsh coz je ale contested zona 35-45 takze knizku budes muset kupovat v AH pokud nejsi hardcorar kterymu nevadi umrit po ceste tam tak 5x :)
No je možný, že tě někdo v PvP sejme. Ale co týče mobů je to zcela v pohodě. Já tam prostě doběhl z X roads po cestě a žádný agro ... |
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 11:42:24
|
quote: Originally posted by MegaDeath
samotna knizka je ti na hovno pokud k tomu nekoupis i dalsi knizky na nauceni lepsich bandazi
To není úplně pravda. Knížka umožňuje zvýšit skill nad 150. Na "Heavy silk" potřebuješ 180. Takže nejdříve knížka FA pak skillovat "Silk" na 180 a pak teprve knížka "Heavy silk". (Samozřejmě, když už tam jednou doběhneš, tak si můžeš koupit všechny knihy co tam mají ) |
 |
|
Oralin
New Member

243 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 11:46:03
|
Nedá se seskočit z těch létajících potvor? Docela by se mi to občas hodilo ... |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 11:57:49
|
*je prekvapenej*  |
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 12:19:44
|
quote: Originally posted by Oralin
Nedá se seskočit z těch létajících potvor? Docela by se mi to občas hodilo ...
No z letajicich potvor se seskocit neda ale ze vzducholodi jo  |
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 16:18:51
|
quote: Originally posted by Anomaly
mam takovy mensi problem se zvukem, nejen ve WoW.. mam Realtek AC'97 Audio primo na desce + 5.1 bednicky, ve WinAmpu3 mi to hraje krasne plne bassy, ale pokud preinstaluju na WinAmp vyssi verze, tak ty bassy jsou umele. Stejne to je i ve WoW nebo v jinych hrach, zapnu a mam umele bassy. Predtim jsem to neresil, ale wow si chci uzit s 'dobrym zvukem'.. pomuze mi nekdo ? ;-).
edit.: mozna to je Directama 9.0c, kdysi kdyz jsem mel jeste 8, tak sem s tim nemel problemy vubec.., ale to neni reseni meho problemu.
opravdu mi nekdo neporadi ? |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 16:34:54
|
edit.: mozna to je Directama 9.0c, kdysi kdyz jsem mel jeste 8, tak sem s tim nemel problemy vubec.., ale to neni reseni meho problemu.
opravdu mi nekdo neporadi ?
Netusim, takze muzu poradit jen projet WoW fora nebo rovnou google  |
 |
|
Anomaly
New Member

132 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 16:43:03
|
Netusim, takze muzu poradit jen projet WoW fora nebo rovnou google 
no dik, aspon neco ;-) |
 |
|
hRoch
Moderator

360 Posts |
Posted - 03/02/2005 : 17:06:47
|
Bejt to ja, tak tam pichnu live nebo audigy a neresim to  |
 |
|
Warlord
Junior Member

892 Posts |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 08/02/2005 : 15:16:31
|
Mám dotaz (sorry, jestli to tu někde už je) Jak je to s příjmeními? Musím ho zadat hned při vytváření postavy, nebo je na to NPC? dík |
Arokh Estarioll |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 10:26:41
|
quote: Originally posted by Kořka
Mám dotaz (sorry, jestli to tu někde už je) Jak je to s příjmeními? Musím ho zadat hned při vytváření postavy, nebo je na to NPC? dík
Nevíte nikdo? |
Arokh Estarioll |
 |
|
Arlach
Starting Member
94 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 10:29:31
|
Myslim, ze prijmeni nejsou, aspon sem o tom nikde necet a zadny nevidel. Jenom muj nazor :) |
 |
|
draG
Starting Member
7 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 18:32:22
|
Netusim, takze muzu poradit jen projet WoW fora nebo rovnou google 
no dik, aspon neco ;-)
Todle dela Direct Sound zkus preinstalovat direct x a pak se podivej do vlastnosti zvukovky kde muzes vybirat mezi zvukem z direct sound nebo primo pres tvoji zvukovku. Ja mam Liveku a nekdy me to taky delalo tak jsem si to prepnul na SB Live! device |
Undead maGe roxxx |
 |
|
draG
Starting Member
7 Posts |
Posted - 12/02/2005 : 18:34:43
|
dalsi vsetecny dotaz: co je nalevo od Deathknell? nikde sem tu oblast nevidel zdokumentovanou...
http://i17.thottbot.com/Interface/WorldMap/Tirisfal/Tirisfalbig.jpg
Deathnell je starting area za undead rasu a tam vlevo je jenom tusim jeskyne se spiderama takze tam nic dalsiho neni...pokud ty hory nekdo nepreleti a nejukne se :D |
Undead maGe roxxx |
 |
|
Bulway
New Member

191 Posts |
Posted - 13/02/2005 : 14:34:05
|
Je pravda , ze u warra s dual wieldem ma zbran v levacce jen 50% ucinek ? A jak je to s chance to hit. |
 |
|
Prandur
New Member

237 Posts |
Posted - 13/02/2005 : 15:23:36
|
Snazili se to vybalancovat tak, ze dual wield je asi tak silnej jak obourucni zbran. Dual wield = u obou zbrani vyssi miss rate, a min damage u levacky, nevim presne o kolik. Ofic. odpoved je ze dualwield i obourucaky maj davat asi 125% damage 1rucni zbrane + shield. |
Prandur, Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]
http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur |
 |
|
Mrcek
New Member

127 Posts |
Posted - 21/02/2005 : 11:56:41
|
quote: Originally posted by Prandur
Snazili se to vybalancovat tak, ze dual wield je asi tak silnej jak obourucni zbran. Dual wield = u obou zbrani vyssi miss rate, a min damage u levacky, nevim presne o kolik. Ofic. odpoved je ze dualwield i obourucaky maj davat asi 125% damage 1rucni zbrane + shield.
Chtel bych se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s druidem a na co je dobry se specializovat.....a jak je na tom kouzlici druid bez premen ? |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 21/02/2005 : 14:23:18
|
quote: Originally posted by Mrcek
quote: Originally posted by Prandur
Snazili se to vybalancovat tak, ze dual wield je asi tak silnej jak obourucni zbran. Dual wield = u obou zbrani vyssi miss rate, a min damage u levacky, nevim presne o kolik. Ofic. odpoved je ze dualwield i obourucaky maj davat asi 125% damage 1rucni zbrane + shield.
Chtel bych se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s druidem a na co je dobry se specializovat.....a jak je na tom kouzlici druid bez premen ?
osobne mi nejvic vadi druid, kterej me napadne neviditelnej (premenenej na kocku), parkrat sekne (ani nevim co tam ma za kouzla) a premeni se a rootne a uz to jede.. to je fakt napytel 
edit: jo a jeste na me hned hodi fiery fire  |
Edited by - MegaDeath on 21/02/2005 14:23:48 |
 |
|
Topic  |
|