Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Par otazecek
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 01/02/2005 :  19:40:47  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
Chtel bych se zeptat co je to soul shard pro walocka a jak ho ziskam...potrebuju ho k summ.kouzlum na vyvolavani petu
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 01/02/2005 :  21:40:58  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Mám taky dva dotazy:

1. Dneska jsem viděl u jednoho vendora v Undercity prodávat Pušky a náboje --- to je sranda nebo to fakt někdo může používat?

2. U koho a na jakém levelu mohu naučit Priesta používat Hole? Našel jsem Weapons mistra ale nabízí mi pouze že se můžu naučit Dýky. Na webu jsem našel že můžu hole za 10s.

Noe

Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 01/02/2005 :  22:21:05  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Pusky se normalne pouzivaj :). Jinak tech weapon masteru je vic, musis si zjistit, kde je ten co uci hole.
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 01/02/2005 :  22:28:29  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Mám taky dva dotazy:

1. Dneska jsem viděl u jednoho vendora v Undercity prodávat Pušky a náboje --- to je sranda nebo to fakt někdo může používat?

2. U koho a na jakém levelu mohu naučit Priesta používat Hole? Našel jsem Weapons mistra ale nabízí mi pouze že se můžu naučit Dýky. Na webu jsem našel že můžu hole za 10s.

1) jiste, ve svete wwarcraftu jsou pusky normalni
2) musis najit jinyho mistra, hole umi mam takovej pocit ten v undercity nebo thunderbluffu ale nejsem si jistej

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 01/02/2005 :  23:23:26  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Noe: Ano pusky jsou ve W normalni a je to dokonce videt v intru :)

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 01/02/2005 :  23:59:46  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
blunt weapons a guns umi ten v thunder bluffu, sharp weapons ten v undercity, ten v orgrimaru ten zbytek ;)
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/02/2005 :  00:34:50  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
není nad to být v jeskyni a uslyšet prostorový rachot jak někdo střílí z pušky a pak se ozve trpasličí smích, případně od gnóma, to je něco
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 02/02/2005 :  08:16:46  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Díky všem. To že jsou pušky součástí W jsem fakt nevěděl. Doufám že je to rozumná součást.
BTW kdo tedy může pušky používat a jak jsou účinné?

Noe

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/02/2005 :  08:21:58  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
hunter, rogue, warrior - ucinost? to zajima jen huntera, on tim i zabiji - ostatni to maj jen na pull
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 02/02/2005 :  08:24:26  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

Díky všem. To že jsou pušky součástí W jsem fakt nevěděl. Doufám že je to rozumná součást.
BTW kdo tedy může pušky používat a jak jsou účinné?

A v gnomeregan si už byl? tam potkáš leprouše gnómy v pavoučím těle alá spider z doom II :D případně něco jako škorpión s plamenometem, až po menšího mechwarriora já tyhle prvky ve fantasy moc nemusím, ale tady mi to nevadilo.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 02/02/2005 :  08:32:46  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
nebo v shimmering flats uvidis zavody jak ze star wars: epizode I, proste hukot
Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 02/02/2005 :  13:56:13  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

nebo v shimmering flats uvidis zavody jak ze star wars: epizode I, proste hukot

Presne,na to sem ziral uz v US bete,ted se tam hodlam mrknout jeste jednou

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 02/02/2005 :  17:27:01  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
mam takovy mensi problem se zvukem, nejen ve WoW..
mam Realtek AC'97 Audio primo na desce + 5.1 bednicky, ve WinAmpu3 mi to hraje krasne plne bassy, ale pokud preinstaluju na WinAmp vyssi verze, tak ty bassy jsou umele. Stejne to je i ve WoW nebo v jinych hrach, zapnu a mam umele bassy. Predtim jsem to neresil, ale wow si chci uzit s 'dobrym zvukem'.. pomuze mi nekdo ? ;-).

edit.: mozna to je Directama 9.0c, kdysi kdyz jsem mel jeste 8, tak sem s tim nemel problemy vubec.., ale to neni reseni meho problemu.

Edited by - Anomaly on 02/02/2005 17:29:10
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 02/02/2005 :  22:48:31  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
kde v ubdercity nebo v okolnim teritoriu najdu NPC, ktere me zlepsi ve first aid? nemuzu ho najit :(
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 02/02/2005 :  22:58:54  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Warlord

kde v ubdercity nebo v okolnim teritoriu najdu NPC, ktere me zlepsi ve first aid? nemuzu ho najit :(

Od 125 se naucis knizkou, kterou si koupis, jestli ji nechces shanet, tak AH je nejlepsi volba: Expert First Aid - Under Wraps.

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 02/02/2005 :  23:02:40  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
uz sem ho nasel v undercity v rogue oddeleni...

jeste by me zajimalo, kde je Ulag the Cleaver... uz sem prosel cely Tirisfal Glades a nepotkal sem ho :(

jo a jesteby me zajimalo, jak donutim toho gnoma, aby me prevezl do jine sekce... Silverpine Forest...
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 02/02/2005 :  23:28:18  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hRoch

quote:

Od 125 se naucis knizkou, kterou si koupis, jestli ji nechces shanet, tak AH je nejlepsi volba: Expert First Aid - Under Wraps.

knizka se da koupit v dustwallow marsh coz je ale contested zona 35-45 takze knizku budes muset kupovat v AH pokud nejsi hardcorar kterymu nevadi umrit po ceste tam tak 5x :)

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 03/02/2005 :  00:02:16  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
samotna knizka je ti na hovno pokud k tomu nekoupis i dalsi knizky na nauceni lepsich bandazi
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/02/2005 :  00:04:00  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
vsechno uz mam vyreseny, jen to letani zeppelinem nevim...
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/02/2005 :  00:36:01  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

Co přesně ti na létání není jasné ?
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 03/02/2005 :  03:13:15  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Chci se zeptat na Warlocka. Co sem procital fora tak v PvP je na howno. Ty jeho DOTy se mi ale zdaji dost slusny zvlast v kombinaci s Siphon mana. Podle me kdyz projdou vsechny 3 tak to musi byt dealer jako prase. Jde o to ze si to ostani maji moznost zhodit nebo spis o to ze proste umre driv bo nema sanci se vicemene healnout? (nemyslim tim vubec, ale spis ze diky malym defense se nestihne uhealovat kdyz se do nej nekdo poradne opre).

Edited by - PRIBOO on 03/02/2005 03:19:40
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 03/02/2005 :  08:17:15  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Chci se zeptat na Warlocka. Co sem procital fora tak v PvP je na howno. Ty jeho DOTy se mi ale zdaji dost slusny zvlast v kombinaci s Siphon mana. Podle me kdyz projdou vsechny 3 tak to musi byt dealer jako prase. Jde o to ze si to ostani maji moznost zhodit nebo spis o to ze proste umre driv bo nema sanci se vicemene healnout? (nemyslim tim vubec, ale spis ze diky malym defense se nestihne uhealovat kdyz se do nej nekdo poradne opre).

Ppokud ti muzu radit (jelikoz to hraju jen v open bete tak mam limitovane zkusenosti) tak se rozhodne nerid forama. A specialne se vyhejbej class forum kde jediny co najdes je brekot lidi jak jsou gimply.

WOW je pomerne dobre vyvazena hra kde (snad az s vyjimkou wara - ale toho slibili opravit) jsou vsechny chary pouzitelne pro PvP.
Jako PvP se ovsem nebere duel.

Pokud chces mermomoci char co je overpowered bez do Rogue nebo Shaman.

Ale treba takovej Hunter, kterej je "podle for" gimp je ve skutecnosti uber zabijak levlujicich lidi - scan, long range, pet, naagrovanej mob.....

Takze hraj co te bavi ;)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 03/02/2005 :  08:32:52  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
http://forums.worldofwarcraft.com/thread.aspx?FN=wow-warlock&T=32251&P=1

moje zkusenost je takova, ze warlock na tebe vsechno to svinstvo nahazi, zemre, ty zemres na ty DoTy a von se ozivi a jde dal jako vitez
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 03/02/2005 :  08:51:07  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Jsem warlock na 17(18), má zkušenost v PvE je taková, že sám si troufnu na potvoru klidně o několik (2-3) levelů vyšší a zvítězím. Problém je více potvor na stejném levelu jako jsi ty. Zatím co paladin přežije klidně 4 potvory jeho levelu, pro mne jsou dvě vrchol klikání a nesmí to lagovat :)

Ale jinak to je úplně perfektní povolání, moc se mi líbí a ještě 40k a budu mít sukubu! :)
(ale to asi říká každý o tom svém, že?) :)
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/02/2005 :  09:00:16  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

quote:

Co přesně ti na létání není jasné ?

on neco mele o bratrovi ze prileti zeppelinem a doveze mu jidlo nebo co, ne zcela sem mu rozumnel a nenabizi mi moznost cestovat :( ...dneska se na to jeste mrknu... clovek fakt musi poradne cist... vcera sem vyresil tolik veci jen tim, ze sem dukladne cetl to, co bylo napsane, ze sem se az bil do hlavy jaky sem tele... :)

otazka: vcera sem konecne vyresil ten quest Ulag the Cleaver (warrior quest lvl 10) a dostal sem nejaky tri ability... co kdyz nebudu plnit class related questy? tak ty ability vubec nebudu mit nebo si je jen budu muset koupit? obavam se totiz, ze me v ostre ty questy uz nebudou bavit :o)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/02/2005 :  09:09:15  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
Ten quest neznám, ale možná je třeba jít ke stanovišti Zeppelinů. Je kousek před Undercity a taky kousek na E od východu z Orgimmaru.
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 03/02/2005 :  09:09:46  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
Prostě nastup a leť :) Nic nestuduj :) Stejně jako u lodí a metra :)
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 03/02/2005 :  09:12:41  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
obavam se totiz, ze me v ostre ty questy uz nebudou bavit :o)

V zásadě je třeba skutečně dělat jen tento typ questů, bo ty výhody nelze získat jnak.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/02/2005 :  09:42:58  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

zeppelin tam neni a privolat si ho nijak nemuzu... to tam mam cekat az nejaky prileti sam?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 03/02/2005 :  09:44:18  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by WereHamster

zeppelin tam neni a privolat si ho nijak nemuzu... to tam mam cekat az nejaky prileti sam?

budes hodne hodne prekvapenej, ale ANO
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 03/02/2005 :  11:38:27  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mefisto

quote:

quote:

knizka se da koupit v dustwallow marsh coz je ale contested zona 35-45 takze knizku budes muset kupovat v AH pokud nejsi hardcorar kterymu nevadi umrit po ceste tam tak 5x :)

No je možný, že tě někdo v PvP sejme. Ale co týče mobů je to zcela v pohodě. Já tam prostě doběhl z X roads po cestě a žádný agro ...
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 03/02/2005 :  11:42:24  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

samotna knizka je ti na hovno pokud k tomu nekoupis i dalsi knizky na nauceni lepsich bandazi

To není úplně pravda. Knížka umožňuje zvýšit skill nad 150. Na "Heavy silk" potřebuješ 180. Takže nejdříve knížka FA pak skillovat "Silk" na 180 a pak teprve knížka "Heavy silk". (Samozřejmě, když už tam jednou doběhneš, tak si můžeš koupit všechny knihy co tam mají )
Go to Top of Page

Oralin
New Member

243 Posts

Posted - 03/02/2005 :  11:46:03  Show Profile Send Oralin a Private Message  Reply with Quote
Nedá se seskočit z těch létajících potvor? Docela by se mi to občas hodilo ...
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/02/2005 :  11:57:49  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
*je prekvapenej*
Go to Top of Page

Golgoleth
New Member

177 Posts

Posted - 03/02/2005 :  12:19:44  Show Profile Send Golgoleth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Oralin

Nedá se seskočit z těch létajících potvor? Docela by se mi to občas hodilo ...

No z letajicich potvor se seskocit neda ale ze vzducholodi jo
Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 03/02/2005 :  16:18:51  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Anomaly

mam Realtek AC'97 Audio primo na desce + 5.1 bednicky, ve WinAmpu3 mi to hraje krasne plne bassy, ale pokud preinstaluju na WinAmp vyssi verze, tak ty bassy jsou umele. Stejne to je i ve WoW nebo v jinych hrach, zapnu a mam umele bassy. Predtim jsem to neresil, ale wow si chci uzit s 'dobrym zvukem'.. pomuze mi nekdo ? ;-).

edit.: mozna to je Directama 9.0c, kdysi kdyz jsem mel jeste 8, tak sem s tim nemel problemy vubec.., ale to neni reseni meho problemu.

opravdu mi nekdo neporadi ?
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 03/02/2005 :  16:34:54  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Netusim, takze muzu poradit jen projet WoW fora nebo rovnou google

Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 03/02/2005 :  16:43:03  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

no dik, aspon neco ;-)
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 03/02/2005 :  17:06:47  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
Bejt to ja, tak tam pichnu live nebo audigy a neresim to

Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 03/02/2005 :  17:13:04  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
dalsi vsetecny dotaz: co je nalevo od Deathknell? nikde sem tu oblast nevidel zdokumentovanou...

http://i17.thottbot.com/Interface/WorldMap/Tirisfal/Tirisfalbig.jpg
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 08/02/2005 :  15:16:31  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
Mám dotaz (sorry, jestli to tu někde už je)
Jak je to s příjmeními? Musím ho zadat hned při vytváření postavy, nebo je na to NPC? dík

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 12/02/2005 :  10:26:41  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kořka

Mám dotaz (sorry, jestli to tu někde už je)
Jak je to s příjmeními? Musím ho zadat hned při vytváření postavy, nebo je na to NPC? dík

Nevíte nikdo?

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Arlach
Starting Member

94 Posts

Posted - 12/02/2005 :  10:29:31  Show Profile  Send Arlach an ICQ Message Send Arlach a Private Message  Reply with Quote
Myslim, ze prijmeni nejsou, aspon sem o tom nikde necet a zadny nevidel. Jenom muj nazor :)
Go to Top of Page

draG
Starting Member

7 Posts

Posted - 12/02/2005 :  18:32:22  Show Profile  Send draG an ICQ Message Send draG a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

no dik, aspon neco ;-)

Todle dela Direct Sound zkus preinstalovat direct x a pak se podivej do vlastnosti zvukovky kde muzes vybirat mezi zvukem z direct sound nebo primo pres tvoji zvukovku. Ja mam Liveku a nekdy me to taky delalo tak jsem si to prepnul na SB Live! device

Undead maGe roxxx
Go to Top of Page

draG
Starting Member

7 Posts

Posted - 12/02/2005 :  18:34:43  Show Profile  Send draG an ICQ Message Send draG a Private Message  Reply with Quote
quote:

dalsi vsetecny dotaz: co je nalevo od Deathknell? nikde sem tu oblast nevidel zdokumentovanou...

http://i17.thottbot.com/Interface/WorldMap/Tirisfal/Tirisfalbig.jpg

Deathnell je starting area za undead rasu a tam vlevo je jenom tusim jeskyne se spiderama takze tam nic dalsiho neni...pokud ty hory nekdo nepreleti a nejukne se :D

Undead maGe roxxx
Go to Top of Page

Bulway
New Member

191 Posts

Posted - 13/02/2005 :  14:34:05  Show Profile  Send Bulway an ICQ Message Send Bulway a Private Message  Reply with Quote
Je pravda , ze u warra s dual wieldem ma zbran v levacce jen 50% ucinek ? A jak je to s chance to hit.
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 13/02/2005 :  15:23:36  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
Snazili se to vybalancovat tak, ze dual wield je asi tak silnej jak obourucni zbran. Dual wield = u obou zbrani vyssi miss rate, a min damage u levacky, nevim presne o kolik. Ofic. odpoved je ze dualwield i obourucaky maj davat asi 125% damage 1rucni zbrane + shield.

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

Mrcek
New Member

cat

127 Posts

Posted - 21/02/2005 :  11:56:41  Show Profile  Send Mrcek an ICQ Message Send Mrcek a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prandur

Snazili se to vybalancovat tak, ze dual wield je asi tak silnej jak obourucni zbran. Dual wield = u obou zbrani vyssi miss rate, a min damage u levacky, nevim presne o kolik. Ofic. odpoved je ze dualwield i obourucaky maj davat asi 125% damage 1rucni zbrane + shield.

Chtel bych se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s druidem a na co je dobry se specializovat.....a jak je na tom kouzlici druid bez premen ?
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 21/02/2005 :  14:23:18  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mrcek

quote:
Originally posted by Prandur

Chtel bych se zeptat jestli nekdo nemate zkusenosti s druidem a na co je dobry se specializovat.....a jak je na tom kouzlici druid bez premen ?

osobne mi nejvic vadi druid, kterej me napadne neviditelnej (premenenej na kocku), parkrat sekne (ani nevim co tam ma za kouzla) a premeni se a rootne a uz to jede.. to je fakt napytel

edit: jo a jeste na me hned hodi fiery fire

Edited by - MegaDeath on 21/02/2005 14:23:48
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000