Author |
Topic  |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 10:52:13
|
Jake jsou vsechny (vetsina :) zpusoby healovani sebe sama pri solovani (behem boje), klady/zapory ?
|
Bearsson Czech Heroes |
|
| |
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 10:58:11
|
quote: Originally posted by Bearsson
Jake jsou vsechny (vetsina :) zpusoby healovani sebe sama pri solovani (behem boje), klady/zapory ?
Jen co mne ted rychle napadne (nepopisuji jenom healovani sebe sama), doplnte dalsi:
- klasicke castene healy (ruzne rychle) - insta healy self only - insta healy targetu + self only (pres ruzne talenty napr.) - heal over time - heal lahve - heal over time lahve - bandaze - castene vice targetove healy, ktere skacou po x targetech (vetsinou treba 3) a na kazdem dalsim targetu maji mensi efektivnost - mezi healy se muze pocitat i absorbovani damage treba spellem (priest) - absorbovani damage flaskou - specialni pripadem muze byt free healovani pod bublinou a to pod utokem - casteny heal, ktery healny nejblizsi target/y - jestli ma warr nejaky warcry co mu nahodi nejake hp, to uz si nevzpominam - urcite je dalsich milion zpusobu, doplnte :)
Je nejaky group heal (healne stejnou hodnotou vsechny group membery)? |
Edited by - VT on 18/02/2005 10:59:52 |
 |
|
Bearsson
New Member

390 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 11:06:42
|
Jsem zapomel dodat, ze mne hlavne zajima rogue, takze na spells se muzu jen divat ;]
Btw jak presne funguji bandaze? Jsem je zkousel jen parkrat, ale mel jsem dojem, ze bud mi jejich pouziti potvora prerusila utokem nebo snad ja sam, kdyz jsem zautocil (popr. mi ubylo zhruba tolik zivotu, kolik jsem vylecil). |
Bearsson Czech Heroes |
Edited by - Bearsson on 18/02/2005 11:08:46 |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 11:37:19
|
Bandažovat tě v boji může někdo jinej myslím sám ne.
Jinak jako rogue mimo lahviček máš docela smolu.
Jojako paladin sem si docela užíval. A jako druid to taky neni špatné.
Ostatní nevím.
Škoda chtělo by to neromancera :-). |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
Gabriel
Moderator

2156 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 11:55:39
|
quote: Originally posted by Bearsson
Jsem zapomel dodat, ze mne hlavne zajima rogue, takze na spells se muzu jen divat ;]
Btw jak presne funguji bandaze? Jsem je zkousel jen parkrat, ale mel jsem dojem, ze bud mi jejich pouziti potvora prerusila utokem nebo snad ja sam, kdyz jsem zautocil (popr. mi ubylo zhruba tolik zivotu, kolik jsem vylecil).
Bandáže je výborná věc - nesmíš ji ale přerušit. Ani svou činností ani tím, že dostaneš ránu. Takže je to jako s každým jiným skillem. Naučit se ji používat - například stunt na moba, bandage na sebe a pokračovat v boji. |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 12:02:03
|
Teoreticky je imho mozne pouzit stamina buffovaci lahev jako miniaturni heal. Nemam to vyzkousene, ale tahle lahev neni na timeru (resp. ma asi 2 sec timer), takze je mozne pouzit heal lahev + stamina lahev, ale za predpokladu, ze nemas na sobe zadny stamina buff z flasky popr. mas nizsi verzi. |
Edited by - VT on 18/02/2005 12:03:42 |
 |
|
Tharn
New Member

190 Posts |
Posted - 18/02/2005 : 12:42:31
|
Přímo během boje: - léčící kouzla - loknout si jednu flašku healing potionu (timer asi 2 minuty) - jako rogue máš stun a zatímco se potvora nemůže hýbat, tak bandage (při bandážování musíš stát a nesmí tě nikdo přerušit) - Warlock ti může udělat takovou věc, co během boje sežereš (můžeš mít u sebe max. jednu) Toť vše
Po boji: - jídlo (dobrá je profese Cooking - některé věci přidávají i dočasně Staminu, atp.) - bandáže - léčící kouzla (když kouzelníkům zbyde hodně many a málo života - neobvyklé) |
 |
|
Kořka
Average Member

1466 Posts |
Posted - 19/02/2005 : 00:45:23
|
To, co mě docela zklamalu u bandáží je to, že i když healujete někoho jiného a ON dostane ránu, tak se mu to přeruší... ghey imo |
Arokh Estarioll |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 19/02/2005 : 12:29:13
|
mno treba na self heal mam za taurena(druid) udelane macro reshift+stopm+regrow+rejuv+moonfire+reshift na jedne klavese :)) dobre kombo...
edit:pokud u rogue vezmes improved gouge(5s stun) a hodis si to na klavesu jako macro->tzn. stunne target a hned zacne bandage ..tak je to vice nez vpohode(vetsinou 3-5 sticku healu) |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
Edited by - beldor5 on 19/02/2005 12:33:28 |
 |
|
MegaDeath
Average Member

1989 Posts |
Posted - 20/02/2005 : 13:06:13
|
quote: Originally posted by beldor5
mno treba na self heal mam za taurena(druid) udelane macro reshift+stopm+regrow+rejuv+moonfire+reshift na jedne klavese :)) dobre kombo...
edit:pokud u rogue vezmes improved gouge(5s stun) a hodis si to na klavesu jako macro->tzn. stunne target a hned zacne bandage ..tak je to vice nez vpohode(vetsinou 3-5 sticku healu)
to de asi jen s cosmosem, normalne do makra dva casty nedas, ne? |
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 21/02/2005 : 10:27:28
|
pls mohl bys sem to makro postnout nebo mi ho poslat. Jsem zkousel neco podobnyho udelat, ale nemuzu prijit jak udelat po reshiftnu pauzu abych mohl kouzlit. Vzdycky mi to zarve ze nemuzu kouzlit ze sem jeste ve spatny podobe  |
 |
|
beldor5
Average Member

1144 Posts |
Posted - 21/02/2005 : 10:49:23
|
quote: Originally posted by Golgoleth
pls mohl bys sem to makro postnout nebo mi ho poslat. Jsem zkousel neco podobnyho udelat, ale nemuzu prijit jak udelat po reshiftnu pauzu abych mohl kouzlit. Vzdycky mi to zarve ze nemuzu kouzlit ze sem jeste ve spatny podobe 
ja na to taky poradne neprisel tak jsem si vzal talent,kterej tu dobu snizuje.. |
..... http://volby.kategorie.cz/ |
 |
|
Golgoleth
New Member

177 Posts |
Posted - 21/02/2005 : 11:21:33
|
quote: Originally posted by Golgoleth
pls mohl bys sem to makro postnout nebo mi ho poslat. Jsem zkousel neco podobnyho udelat, ale nemuzu prijit jak udelat po reshiftnu pauzu abych mohl kouzlit. Vzdycky mi to zarve ze nemuzu kouzlit ze sem jeste ve spatny podobe 
ja na to taky poradne neprisel tak jsem si vzal talent,kterej tu dobu snizuje..
pekny ale ten talent (predpokladam SwiftShifting) tu dobu jenom zkracuje a pak tam stejne nejaka prodleva je ne ? A jak resis tu druhou prodlevu mezi regrow a reshift ta se nijak zkratit neda. Pls postni mi to makro do mailu ve hre at se na to muzu podivat.
|
 |
|
|
Topic  |
|