Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Hrajeme na Runnyeye!!! - Pokec o vsem:)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 26/11/2004 :  14:18:48  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
tak nakej tank udelejte betrayl :) a podte do FP

Nevim, nevim jestli by tu atmosku co vladne v FP ti hodnaci rozdychali..., ale je to dobry napad.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 26/11/2004 :  15:01:33  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
No s kostrou nevim ale uz jsme si vcera delali srandu ze kdyz s nama bude Darryl tak budeme naopak jak ZOO
Preci jen se morfneme do vlka,lva a medveda
Go to Top of Page

Milamber
New Member

398 Posts

Posted - 26/11/2004 :  15:19:03  Show Profile Send Milamber a Private Message  Reply with Quote
lol bejt meda je fakt evil muhehehe
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 26/11/2004 :  15:30:31  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milamber

lol bejt meda je fakt evil muhehehe

No ja videt medveda v RL tak se asi po... ono jo to trochu jiny meda nez ten plysovy co s nim spis .

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Milamber
New Member

398 Posts

Posted - 26/11/2004 :  19:04:54  Show Profile Send Milamber a Private Message  Reply with Quote
tak jdi do zoo a nezapomen si papir...
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 29/11/2004 :  00:08:29  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
Nezda sa Vam ze kazdy den o 16,00 hod vypinaju servre ??? a pritom nepisu zeby tam nieco opravili.

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 29/11/2004 :  07:06:36  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khandar
je nas v Q bouzel zatim hodne malo a nedame do kupy ani jedinou full groupu s podobnyma lvls... Je mi jasny ze kazdej dalsi novacek se necha radsi zlakat vetsi guildou ale jestli to takhle pujde dal budou vsici v FP a a mi dobraci si muzem jit hodit masli.

Musis to ale rict cele. Ze nedelate craft takze jste 3 z gildy o 10 lvl vejs. Ze ostatni kteri jsou kolem L15-20 bojovat chodi a ze je vetsinou online tak 10 lidi. To se mi jako spatne nezda.

Samozrejme pokud potrebujes zakoncit zavod co nejrychleji, klidne prejdi do FP, nikdo ti to zajiste mit za zle nebude

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/11/2004 :  07:08:41  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no v fp to je trochu jinak jsou tam asi 3 stabilni grupy , jedna kolem lvl 30 dve momentalne kolem 20 a pak nejaky lidi niz
a online bejva kolem 20ti lidi

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 29/11/2004 :  08:37:56  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:
je nas v Q bouzel zatim hodne malo a nedame do kupy ani jedinou full groupu s podobnyma lvls... Je mi jasny ze kazdej dalsi novacek se necha radsi zlakat vetsi guildou ale jestli to takhle pujde dal budou vsici v FP a a mi dobraci si muzem jit hodit masli.

Musis to ale rict cele. Ze nedelate craft takze jste 3 z gildy o 10 lvl vejs. Ze ostatni kteri jsou kolem L15-20 bojovat chodi a ze je vetsinou online tak 10 lidi. To se mi jako spatne nezda.

Samozrejme pokud potrebujes zakoncit zavod co nejrychleji, klidne prejdi do FP, nikdo ti to zajiste mit za zle nebude

No prave ze nekdo crafti, nekdo malo a nekdo vubec... takze tam lvlovy rozdily budou at nekdo chce ci nechce.
Je nas malo a to je fakt! Ja bych ideal videl aby bylo tak 10high 10middle a 10low lvls aby se dalo aspon obcas neco podniknout s celou ceskou grupou... Imho lvl 15-19 je vas tam zatim 5 takze stejne plnou grupu nedate a to jsme zatim rozdeleni jen zhruba na dve skupinky(high,middle). Na spolecnej hunt sice plna grupa byt nemusi ale ja spis mel namysli grupu na poradny Q kde to jinak nez s full grupou ani nejde.

A dejte uz porad pokoj ze nejak zavodim, hraju proste jen adv tak mam o par lvlu vic jinak hraju stejne nebo i min nez vsetsina ostatnich na nejaky zavody neni absolutne cas. Kdyby byl tak bych mozna zavodil ale ten proste neni

edit: a do FP se nechystam, zustanu vernej dobrak ale rad bych s evilaka spachal par spolecnejch questiku

so...

Edited by - Khandar on 29/11/2004 08:42:09
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 29/11/2004 :  08:59:25  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
No, ja radeji spomalim postup abych neutekl lidem se kteryma chci na hunty chodit. Nelaka me hrat typem login->dung->hunt->logout... druhy den dtto.

Nic vic nic min. 6 clenou grupu samozrejme poskladama, pokud nekdo nezarapluje a nezacne levelovat s vama. Pak se s nim samozrejme pro ostatni muzeme rozloucit.

Ale stejne si myslim, ze tahle debata nema smysl protoze to je predevsim o zabave nejen me, ale i tech s kym hraju. A pokud vim, zatim se bavime dobre.

btw: myslis ze nekdy budes delat Q pro mesto, nebo bude lepe zrusit ti patrona? Treba by to gilde pomohlo...

Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 29/11/2004 :  09:13:44  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:

No, ja radeji spomalim postup abych neutekl lidem se kteryma chci na hunty chodit. Nelaka me hrat typem login->dung->hunt->logout... druhy den dtto.

Nic vic nic min. 6 clenou grupu samozrejme poskladama, pokud nekdo nezarapluje a nezacne levelovat s vama. Pak se s nim samozrejme pro ostatni muzeme rozloucit.

Ale stejne si myslim, ze tahle debata nema smysl protoze to je predevsim o zabave nejen me, ale i tech s kym hraju. A pokud vim, zatim se bavime dobre.

btw: myslis ze nekdy budes delat Q pro mesto, nebo bude lepe zrusit ti patrona? Treba by to gilde pomohlo...

Ach jo attro ty si vazne neuveritelne confliktni osoba... jak se ti neco nelibi hned vrcis.

Precti si jeste jednou co jsem psal... nebo ti to radsi napisu jeste jednou... Guilda bude proste rozdelena na craftici a necraftici lidi!!! A kdybych ja jako pure ADV mel cekat a byt na podobnym lvl jako vy craftici lidi tak by to prome znamenalo Login - kopat se doprdele kdyz vy craftite - Logout !!! chapes to prosimte??? Ja ponikom nechci aby kvuli me spomalil nebo zrychlil lvlovani.Ja chci jen dostatek lidi pro vsechny proudy. Ja jen chci aby byly spokojeny vsechny proudy... tzn high/middle/low lvls aby mely nejakej svuj stabilni stred a bavily se spolecne. Takze 10lidi high co pojedou nejspis jen adv, 10 lidi middle aby si craftily a kecali o tom a jednou zacas spolu nekam sli, a 10low lidi aby i ti co hrajou hodne malo meli skym hrat...

A je od tebe vazne sobecky to cos napsal jako ze middlu je vas akorad ost a vy co hrajete jen adv a mate vetsi lvl si polibte prdel.. aspon takhle sem to pochopil...

Klidne me z guildy vykopni ja se nikomu vnucovat nebudu.

so...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/11/2004 :  09:52:05  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
sakra kam to zmizelo :) a to sem se tim tak bavil a liboval si ze neziju v Q , kde maj hraci takovydle problemy

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 29/11/2004 :  09:57:04  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ach jo attro ty si vazne neuveritelne confliktni osoba... jak se ti neco nelibi hned vrcis.

Puvodne tu byla sahodlouhej post, kde jsem se ti to snazil vysvetlit.
Pak jsem si ale rekl ze staci par vet.

-Nikdo nikoho nenuti levelovat nebo brzdit svoji postavu.
-Nikdo nikoho nenuti vstupovat/vystupovat z gildy
-Kazdy muze jit na hunt s tim, kdo mu vyhovuje
-gilda je dostatecne velika na to, aby poskladala nejmene 1 full grupu a nejmene 2 dostacujici (5 nebo 4 lide) grupy na 90% bezneho adventuroidniho deni. Ze do ni nemuzou nejnizsi lvl ani nejvyssi lvl, je fakt se kterym se pro velky rozptyl levelu neda nic delat.

Pokud mas pocit ze mame v gilde malo high lvl charu, muzes s tim neco delat i ty. Dej vedet lidem kolem tebe o tom ze i v Q je gilda a ze ji muze joinout. Ja nejsem typ cloveka ktery by (obrazne) vesel plakaty na zdi ze bereme lidi .
Dnes snaz zacnou hrat dalsi 2 znami, tak uvidime jak jim to pujde.

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 29/11/2004 :  09:57:31  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
To víš, u nás je polovojenskej režim , takže musíš poslouchat a bejt online mezi 1700 a 2300. To se pak grupy udržujou líp.
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 29/11/2004 :  10:12:12  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Attronach

Ja? TY vrcis a fnukas ty ze neposkladas grupu a ze chces jit s lidma z FP.

- vrcet sem nezacal... ale to bych neresil...
- fnukat? hmm me se nezda ze by to bylo fnukani ale ano vyjadril sem se jako ze by to mohlo bejt lepsi a zverejnil svuj ideal... jestli je to fnukani tak ok
- ANO ja narozdil od tebe spolupraci s FP planuji jiz od zacatku ale to neznamena ze chci byt u nich... ty sis to asi jeste neuvedomil ale na ty nejtezsi Q je potreba raid 2-4 group a ja si preju aby sme tyhle raidy vytvorily z ceskych hracu... ja vim sem jinej nez ty... me proste bavi chalenge a proto opravdovou zabavou sou prome prave ty nejtezsi Q a nebavej me questy typu prines a promluv.

quote:

gilda tak rozdelena JE, a ja narozdil od tebe to chapu a beru, protoze me to vyhovuje. Ja ale naopak na tobe abys to prijal a prestal prudit ze neposkladame jednu grupu.

- a ja snad rekl ze neni?
- zase se budu opakovat a rikam ze ja si jen dovolil naznacit svuj ideal... jestli tu tim nekoho prudim tak se omlouvam
- ano ty jsi spokojeny to jsem rad... ja sem taky spokojeny ale mohlo by to byt u me lepsi kdybych mel taky s kym hrat (tim myslim full grupu) jinak skym hrat samozrejmne mam...

quote:

Zajimava predstava...pro tebe je zrejme nekdo kdo dela craft nejakej menecenej - viz tva definice. No nebudu ti to rozmlouvat.

- zajimave sis to prebral... ja snad napsal ze craft=menecenny? ja to napsal v tom smyslu ze craftici clovek proste budu vzdy (pokud to neni silenec co hraje furt) o par lvlu niz nez nekdo kdo jede pure Adv...

quote:

Pochopils to jako rada lidi - tak jak jim to vyhovuje. Ja pouze oponoval tvemu odbornemu posudku Q gildy kde pises ze se nikdy neslezeme na grupu - coz je samozrejme jen tvuj blabol.

- ja napsal svoji zkusenost.. ja se tedy jeste neocitl v full grupe slozene z Q guildy... takze asi vsechny moje zkusenosti sou jen blabol...

so...

Edited by - Khandar on 29/11/2004 10:24:52
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 29/11/2004 :  10:23:20  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Pokud mas pocit ze mame v gilde malo high lvl charu, muzes s tim neco delat i ty. Dej vedet lidem kolem tebe o tom ze i v Q je gilda a ze ji muze joinout. Ja nejsem typ cloveka ktery by (obrazne) vesel plakaty na zdi ze bereme lidi .

Ano presne to sem se zde snazil delat... dat lidem najevo ze neni jen FP guilda ale i Q ale rovnou sem zde uvedl ze Q guilda natom neni tak dobre (co se tyce poctu lidi) a ze by se nam vazne hodilo trochu cerstve krve.A naznacil svuj ideal. Zacoz sem byl tebou hned flamovan takze si ted protirecis...

so...
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 29/11/2004 :  10:46:05  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
Add Patron: Patrona samozrejmne radsi zrusim nechci byt guilde naobliz... duvod proc sem furt P byl je ze Lioky rikal ze bych mozna uskodil jeste vic kdyby nebylo v Guilde 12patronu... ale ted uz se nejspis 12patronu v guilde najde i beze me takze radsi ho zrusim.
Muj zpusob hrani jaxe zda neprospiva nikomu v guilde cili sem nepotrebny a ja sem si toho vedom ale nemuzu zato ze city tasky sou tak nudny...(z meho pohledu) jestli v pozdejsich fazich jsou jiny tak asi delam chybu ze je neplnim ale jak rikam a budu se uz opakovat bavi me chalenge..

vcera sem napr zazil zatim svuj nejlepsi Q a to acces na Isle of Zek.
Sice sem hodinu a pul formoval a spamoval TS chat abych dal dokupy na tento Q grupu coz se mi nastesti podarilo ale stalo to zato. Samotnej q mel 5 casti a plnily sme ho temer 4hodiny (btw good + evil zastoupeni :) ) Zaverecnej fight na lodi bylo ten nejlepsi fight co sem zatim zazil, vsici z grupy potily krev a x krat to vypadalo ze vsici vychcipeme. Ale o to vetsi radost sem mel po jeho splneni. Pote sem se vitezne explornul polovinu islandu pritom 1x chcipl a 5x malem chcipl a byl sem happy

so...

Edited by - Khandar on 29/11/2004 10:59:33
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/11/2004 :  10:53:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
city tasky jsou podle levelu guildy , napr v FP uz ted nedostanem city tasky jinam nez do FG a to je dung 20+

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khandar
New Member

352 Posts

Posted - 29/11/2004 :  11:02:11  Show Profile  Send Khandar an ICQ Message Send Khandar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

city tasky jsou podle levelu guildy , napr v FP uz ted nedostanem city tasky jinam nez do FG a to je dung 20+

to uz zni lip... jen se ted premoct a hejbnout svou linou prdeli a plnit i ty "nudny".

so...
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 29/11/2004 :  11:15:21  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Ná se povedlo z lvl guildy 5 skočit rovnou na lvl 7 tím, že čtiři lidi udělali Heritage guest pro lvl25. Bohužel tasky v tom dungu jsou příšerné. Masit šedé rare moby nemůže bavit snad nikoho.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 29/11/2004 :  11:33:06  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Já si už zvykl na grupu, Kromus, Lioki, já a další dva lidi :-) včera jsem si taky asi nejlépe zahrál za celou tu dobu, hlavně když se do toho vložil i GM, horší pak bylo utíkat zpátky a mít málo virtuální paměti, to byla jistá smrt doufám že takových huntů bude více.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/11/2004 :  12:13:51  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Ná se povedlo z lvl guildy 5 skočit rovnou na lvl 7 tím, že čtiři lidi udělali Heritage guest pro lvl25. Bohužel tasky v tom dungu jsou příšerné. Masit šedé rare moby nemůže bavit snad nikoho.

no ja vidim hlavni chybu, ze FG jsou vzdy jen max 2 instance coz znamena totalne precpanej dungeon , kde je problem se vubec pohnout, vcera k nam pribehla cca 50ti clenna grupa a v tu chvili jsem jediny co moh bylo hidnout a pak resnout priesta :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 29/11/2004 :  13:52:56  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:

No možná by pomohlo poskočit o další dva levely dále a třeba tasky budou už jinde než v FG, kdyby Heritage quest splnila další jedna či dvě grupy bylo by to super. Obávám se však, že na tomto není zájem (aspoň mě to tak připadá) stejně jako není třeba zájem o splnění Cauldron questu pro raid zonu.
Upřímně se dostávám do situace kdy mě přístup některých jedinců ke questům a dungům začíná doopravdy štvát nicméně jim nebudu vnucovat své zájmy a chápu že jejich zájmy mohou být rozlišné. Rád bych se podíval na dno WC nebo FG, rád bych udělal quest na raid zonu a pěkně se pobavil nějakým povedeným raidem s českou partou ... bohužel jsem zdá se v mém levelu lehce osamocen. Doufám že se situace radikálně změní tím, že je již dostatek lidí 20+ a snad se mezi nimi najde pár jeddinců kteří ze hry budou chtít vytěžit maximum. V opačném případě to v EQ2 balím, jelikož nemám na to dotáhnout levelový odstup Arry a hrát s těmi kdo se ke hře staví zcela jinak (mě blíže).

Noe

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/11/2004 :  14:05:01  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no uvidime nase grupa , ten lvl 25 je na nas asi jeste moc high , ale ten lvl 15 prozkoumame , na dne WC jsme byli , FG je prece jen ten spodek na nas - lvl 20 ish este dost tuhej

edit: a co je cauldron quest vubec netusim - je v popisu questu ?

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 29/11/2004 14:05:39
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 29/11/2004 :  14:08:38  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Pokud budou chtít mít fakt dobrý vybavení tak se do těch questů budou muset pustit. My jsme celej víkend jenom dělali questy v NF a expa za to taky nebyla špatná.
Ještě ke všemu je questování docela zábana narozdíl od stání a mlácení dokola stejných mobů. Snad tě uklidním, že mezi lvl 20-24 jsme měli podobné nudné období. To zmizelo hned jakmile jsme dodělali Armor Quest 6. Pak jsme se přesunuli do NF a tam je zábava fakt o něčem jiném.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 29/11/2004 :  14:20:15  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Asi hrajes Noe se spatnymi lidmi... "nase" grupa se snazi vytezit z dane zony, dungu maximum a pak se presunem do dalsi zony, kde uz na to mame a nehonime se do zon, dungu kde sou na nas mobi oranzovi nebo cerveni. Proste si pekne questujem a ono to jde vsechno nejak samo...

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 29/11/2004 :  14:30:29  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Noe, musis si najit lidi, se kteryma te hra bavit bude. Ja jiz rikal Pedro i Pertha, tak nase grupa hraje kapku jinak. A je videt, ze nekterym to nesedi, protoze se honi za lvl v marne nadeji, ze dohodi Arru a spol.
A nas tez nebavi pobijet moby jen na expu. Vicemene jsme to jeste nikdy nedelali, vzdy jsme je pobijeli za nejakym ucelem (quest, drop quest, dostat se dal).
A chodit na cervene nema smysl, toto neni AO a nejlepsi expa stejne neni z cervenych...

Edit: WC dole jsme byli (a mame klic), Zarvon jsme byli (bohuzel nemame dost DPS), Bloodskull vally nejsou lidi (bohuzel)

Edited by - Khaot on 29/11/2004 14:32:38
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 29/11/2004 :  14:46:02  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

Noe, musis si najit lidi, se kteryma te hra bavit bude. Ja jiz rikal Pedro i Pertha, tak nase grupa hraje kapku jinak. A je videt, ze nekterym to nesedi, protoze se honi za lvl v marne nadeji, ze dohodi Arru a spol.
A nas tez nebavi pobijet moby jen na expu. Vicemene jsme to jeste nikdy nedelali, vzdy jsme je pobijeli za nejakym ucelem (quest, drop quest, dostat se dal).
A chodit na cervene nema smysl, toto neni AO a nejlepsi expa stejne neni z cervenych...

Edit: WC dole jsme byli (a mame klic), Zarvon jsme byli (bohuzel nemame dost DPS), Bloodskull vally nejsou lidi (bohuzel)

No WC dole nas sesmazil jen nejaky raid mob, ale WC je uvodni dung a dle meho i celkem nudny.

Bloodskull pro single grupu vrele doporucuji nebot tam pada super equip pro levly (me tam padl steep rapier, ktery se dal pouzivat az od levlu 24...) a jsou tam i zajimave boje; navic staci, aby padnul dalsi harness a cela grupa tam muze jit znova.

FG se mi libi i jako dung, final boss tam minule bohuzel nebyl, jinak pro nas uz to opravdu neni bo je to jenom az uplne dole modre
(netopyri a krysy)

Me osobne se celkem libi i sewers, ktere maji zajimavou obtiznost, bohuzel lidi nadavaji na vodu a tim problemy s HW

V NF mi prijdou questy uz mnohem lepe propracovane, at uz heritage nebo access a hallmark. Snad se jednou dostanem na raid, asi by teoreticky sel ten Cauldron Hollow (dung u plaze v NF, dela se acess quest, myslim kupovana kniha, ale nevim presne - zatim ho ma asi 5 lidi pocitam, potrebujeme 12). Co me zatim uchvatilo nejvic jsou finalni casti questu (u access do EL po relativne easy stepech se spavne level 30^^ a nasledna jizda na mori s bojem je dost dobra; more je btw neuveritelne; beh nacas u heritage pres NF; pruchod snad celeho NF pro hallmark) a hlavne dung Necropos Castle v NE casti NF, ktery opravdu stoji za to (je tam taky access quest, ale videt nameda ve tvaru panenky na hrani nebo undead psy opravdu stoji za to, vcetne super atmosfery toho mista)

Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia
Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye
Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye
Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC
Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

Edited by - Jaris on 29/11/2004 14:46:52
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/11/2004 :  14:50:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
sakra, uz se tam tesim, ale je fakt, ze ja se docela pobavil i ve WC, i kdyz je fakt, ze tam zadny specialni mobove nejsou

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 29/11/2004 :  14:55:37  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Udělejte si ten heritage 15, fakt je to dobrej quest, hodně expy, pěknej reward a nakonec zkusíme tu raid zonu. Aspoň zjistíme co a jak pro další akce.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 29/11/2004 :  15:00:10  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Nechci křivdit chápu že někteří mají FG a WC prochozenou z bety křížem krážem a (to mě při psaní toho prvního) postu nedošlo a že v těch lagách když je přeplněná zona se jim nechce. Mrzí mě hlavně ten raid quest ale snad to bude OK.

v BLOODSKUL vall jsme byli a byla to super akce i když sme se do raid zony nedostali byli sme slabý v té době.

Noe

Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 29/11/2004 :  15:06:03  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

v BLOODSKUL vall jsme byli a byla to super akce i když sme se do raid zony nedostali byli sme slabý v té době.

Hlavne raid je zase o vice lidech, coz na uvod hry je samozrejme problem. S pibyvajicim casem vyznam raidu asi bude rust.

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 29/11/2004 :  15:17:12  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe
...v BLOODSKUL vall jsme byli a byla to super akce i když sme se do raid zony nedostali byli sme slabý v té době.

A to ja vidim jako hlavni problem v EQ... lidi se porad cpou nekam kde jeste nemaji byt a pak jim utecou jine veci, ktere sou uz pak pro ne sede. Zase na druhou stranu se ne vzdy podari sehnat spravny pocet a lvl lidi do grupy....

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 29/11/2004 :  15:20:02  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Ta raid zona není levelově rozdílná od té single instance, jen to do ní pustí min dvě grupy v raidu. Takže vás bylo málo.
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 29/11/2004 :  15:20:45  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Udělejte si ten heritage 15, fakt je to dobrej quest, hodně expy, pěknej reward a nakonec zkusíme tu raid zonu. Aspoň zjistíme co a jak pro další akce.

Mozna by neuskodilo posilat tyhle informace "ze zhora dolu" prubezne a ne az se lidi zacnou ptat.... ale v exloringu je taky krasa .

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Jaris
wannabe dictator

JarisX

1545 Posts

Posted - 29/11/2004 :  15:23:58  Show Profile  Send Jaris an ICQ Message Send Jaris a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

A to ja vidim jako hlavni problem v EQ... lidi se porad cpou nekam kde jeste nemaji byt a pak jim utecou jine veci, ktere sou uz pak pro ne sede. Zase na druhou stranu se ne vzdy podari sehnat spravny pocet a lvl lidi do grupy....

No ja nevim, my jsme ted v podstate 27 az 29 a tak nejak dokoncujeme NF (chybi nam vlastne dodelat posledni Necropos Castle a pak max masit obry, ale to jsou cocky jen hezky vypadaji). Kdybychom meli soubezne delat i TS tak to proste expove nezvladame, bo tam by pro nas bylo vse zelene/sedive a to proste je o nicem.

Cili nam to vychazi asi dost presne, kolem levlu 30 se presouvame Enchanted Lands a Runnyeye. Mozna jeste Zek a tak, uvidime, jak se zpomali rust expy po levlu 30.

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 29/11/2004 :  15:44:47  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

Mozna by neuskodilo posilat tyhle informace "ze zhora dolu" prubezne a ne az se lidi zacnou ptat.... ale v exloringu je taky krasa .

Souhlas, proto se snažím psát opravdu zajímavé questy do fora o questech. Uznávám, že tam toho moc není, snad se to zlepší.
Go to Top of Page

Slunicko
Starting Member

82 Posts

Posted - 29/11/2004 :  17:10:34  Show Profile  Send Slunicko an ICQ Message Send Slunicko a Private Message  Reply with Quote
2Noe: ja bych rad vsechno taky poctive prolezl. Nechci eq prolitnout jen tak. Questovani me bavi a zkoumani a prochazeni lokaci taky. Nechci honit levely, rad bych udelal co nejvic questu, spousta zajimavych jich je jen z dropu a pri "pruletu" zonou je hodne mala sance je ziskat. Proto treba, kdyz jdete spat :) hledam grupy a snazim se tyto dropy ziskat.
Vsechno zalezi na domluve a ja bych mnohem rad delal questy s nasi celkem stabilni grupou nez s cizakama.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 29/11/2004 :  18:28:03  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Slunicko

2Noe:

Vsak ja se to snazim delat stejne jen spise dopoledne nebo odpoledne, precijen uz nejsem takovej nocni ptak :))
Spoustu questu jsem si odsoloval nebo sehnal jinou grupu. Jsou vsak questy co na solo ani omylem nejdou a cizi grupa se mi silne neosvedcila viz pokusy o dobiti FG kdy zadna z cizich jen tak halabala poskladanych grup vestinou neprezila ani market 2 od tý doby jsem se zarek ze do dungu uz nikdy nepujdu s cizakama.

Noe

Go to Top of Page

Benedikt
Starting Member

31 Posts

Posted - 29/11/2004 :  18:51:19  Show Profile  Visit Benedikt's Homepage Send Benedikt a Private Message  Reply with Quote
hm, koukam ze bych asi taky mel zkousit joinout guildu, potiz je v tom, ze ja hraju spis v dost nekrestanskych casech (od pulnoci vyse) a hodne craftim a questuju (i questy za ktery v podstate nic nemam)
ben

Ben
http://www.dungeony.cz
I'd like to live just long enough to be there when they cut off your head and stick it on a pike as a warning to the next ten generations that some favors come with too high a price.
Go to Top of Page

wotan
Starting Member

8 Posts

Posted - 30/11/2004 :  01:12:11  Show Profile Send wotan a Private Message  Reply with Quote
rozhodl jsem se ze budu nakonec good, abych vyvazil guildy, budeme vlastne dva :) (ja a kamarad), az nam dorazi zasilka (poslano z uk ve ctvrtek vecer, express)
koho potrebujou rytiri lva nejvice? budem hrat i kraftery, docela nas to bavi. ja bych rad provisionera nebo tailora.

EQ2 - Wotanik / Runneye
HZ - pplk. Zitny
UO - WotaN
Meridian - WotaN
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 30/11/2004 :  07:05:02  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wotan
koho potrebujou rytiri lva nejvice? budem hrat i kraftery, docela nas to bavi. ja bych rad provisionera nebo tailora.
Tailor asi hori nejvice. Ale dulezite, aby ses u toho bavil. Neni to rozkaz jen doporuceni

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 30/11/2004 :  08:14:31  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wotan

rozhodl jsem se ze budu nakonec good, abych vyvazil guildy, budeme vlastne dva :) (ja a kamarad), az nam dorazi zasilka (poslano z uk ve ctvrtek vecer, express)

Z toho vyvazovani nic nebude.... vcera zacli hrat dalsi 2 za evil side

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Marti
New Member

159 Posts

Posted - 30/11/2004 :  13:05:22  Show Profile  Send Marti an ICQ Message Send Marti a Private Message  Reply with Quote
A další za evil snad do 3 dnů :-))).

Jestli to někdy ještě dostanu.

PS : Pojedu i za good, ale bude to twink, jen něco chci testnout. pojedu ho v době kdy bych zbytečně utíkal v evilu (co ale asi hned tak nebude :-) )

EVE Online - Bel Gar family :-).
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 30/11/2004 :  20:29:00  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Tímto se omlouvám všem jenž se tak osobně mé poslední posty dotkly a přeji jim aby se někdy dokázali zamyslet nad tím co jiní napíšou, především proč to napíšou. Možná by pochopili, že jsem nikoho nechtěl nasrat.
Děkuji všem s kterými mě bylo ve hře dobře a že jich pár bylo a moje žena děkuje těm ostatním.
Přeji všem super hru a doufám, že si najdete ve hře to co hledáte.

to Fufak: nedalo mi to cos mi řekl spát a hned jsem se optal ... 4 z 5-ti zaměstanců mé firmy říkají, že prý nejsem "v reálu chudák člověk, co si psaním na forum musí léčit to, že ho nikdo neposlouchá" ale fakt nevím jestli to není tím, že se blíží období výplat

to Nick: Měj se parde, jsem rád že máš takovej přehled a čteš forum. Jen by jsi mohl když se ti nelíbí co jsem napsal mě to napsat či říct přímo. Škoda, že jsi mě ignoroval ve hře, mohli sme si to online vyříkat.

Noe

Edited by - Noe on 30/11/2004 20:30:41
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 30/11/2004 :  20:51:12  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Absolutne nechapu co placas
Napadat jsi me zacal nekolikrat ty a verejne
Ma jedina reakce byla ze kdyz se ti nelibi styl meho hrani takze s tebou nebudu hrat a tim to konci a nemam potrebu si cokoliv vyrikavat.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3722 Posts

Posted - 30/11/2004 :  23:04:07  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
nastesti ve hre existuje prikaz /ignore a ten resi spoustu problemu, napriklad muj problem s "nick"em vyresil spolehlive, pravda guildovni chat se pak chvilema stava trochu neprehledny ale vyhody to vice nez kompenzuji

jen skoda ze neco podobneho nejde zapnout i zde na foru, mel bych navrh pro tibora, kazdy uzivatel pri registraci vyplni IQ test a kazdy si pote v nastaveni bude moci vybrat zobrazovat prispevky pouze od uzivatelu s IQ vyssim nez #

lastfm

Edited by - Rashaverak on 30/11/2004 23:16:13
Go to Top of Page

wotan
Starting Member

8 Posts

Posted - 01/12/2004 :  00:08:55  Show Profile Send wotan a Private Message  Reply with Quote
ok, atronach, pocitej se mnou jako s tailorem.
snad uz to zitra prijde (objednano minuly ctvrtek, akorat ze na adresu praha, kreteni nemaj check na country.. snad to dojde)
jinak - pozdravuje te Lilija Laal
:)
zustala zatim u horizons...

EQ2 - Wotanik / Runneye
HZ - pplk. Zitny
UO - WotaN
Meridian - WotaN
Go to Top of Page

wotan
Starting Member

8 Posts

Posted - 01/12/2004 :  00:10:43  Show Profile Send wotan a Private Message  Reply with Quote
mam jeste jeden nedockavy dotaz:
jak je to s nicknamem?
muzu mit nickname pplk. Zitny ? (...)
nebo Feid Ratha?
:)
nebo je to jenom jednoslovne, bez whitespacu?
dik za odpoved

EQ2 - Wotanik / Runneye
HZ - pplk. Zitny
UO - WotaN
Meridian - WotaN
Go to Top of Page

Kojot
New Member

165 Posts

Posted - 01/12/2004 :  02:16:16  Show Profile  Send Kojot an ICQ Message Send Kojot a Private Message  Reply with Quote
Cuz Attro :-)
Uz mam EQ temer na dosah ruky (snad) :o). Takze pocitejte se mnou v Rytirich Lva :-). Pozdravuj Brtnu a jeho rodinku, mej se zatim.

EX Ultima online, EX Horizons, EX DAoC,
EX City of Heroes, EX EQ 2, EX WoW, EX Vanguard
------------------------
Active Age of Conan (Hatatitla)
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page