Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Help
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

jpod
Starting Member

22 Posts

Posted - 30/12/2004 :  19:00:48  Show Profile  Send jpod an ICQ Message Send jpod a Private Message  Reply with Quote
pls help, prave instaluju a nemuzu nikde najit 20ti mistne cislo uctu, kde to je ?? ma byt vytisteno na vnitrni strane pouzdra instalacního dvd ale tam jsem nic nenasel. mam orig. od playmanu s cz manualem.

in EQ2:Saren-Swashbuckler (SW)

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/12/2004 :  19:01:54  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no ja ho mel na zadni strane te prirucky

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

jpod
Starting Member

22 Posts

Posted - 30/12/2004 :  19:59:20  Show Profile  Send jpod an ICQ Message Send jpod a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

no ja ho mel na zadni strane te prirucky

hm.. neni tam nic, tak uz nevim :( zkusim se dotazat na Playmanu

Go to Top of Page

razorek
New Member

head

204 Posts

Posted - 30/12/2004 :  23:11:45  Show Profile  Visit razorek's Homepage  Send razorek an ICQ Message Send razorek a Private Message  Reply with Quote
Ja ho mam vytisteny na papirovem obalu druheho DVD, stejne tak kamarad.

Meder [] - Necromancer (AoC)
Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2)
Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO)
Meder - Mage (inactive WoW)
Shay [Dread Return] - Priest (WoW)
Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW)
Go to Top of Page

Horst
Starting Member

3 Posts

Posted - 01/01/2005 :  15:14:13  Show Profile  Send Horst an ICQ Message Send Horst a Private Message  Reply with Quote
Mam problem s postavou , jsem kouzelnik na 14 levelu a Artisan na 2 levelu.Byl jsem ve hre u Alfreda Ironforga v Qeynos Harbortu a ten mne nabýdnul povíšení na Scholara , coz jsem provedl.
Ted mám problém , že mně nechtejí nikde pustit do dílen a tak nemám kde craftit.Bud je to nějakej bug ve hre a nebo musím craftit nejak jinak ale neprišel jsem na to kde a jak , protože jsem stále na 2 levelu.Poradí mně někdo? Nebo budu muset založit jinou postavu? Ještě by to šlo raději dřív než pozdějš.Díky za rady.
Go to Top of Page

bat
Starting Member

16 Posts

Posted - 03/01/2005 :  09:05:08  Show Profile  Send bat an ICQ Message Send bat a Private Message  Reply with Quote
mno to poviseni na choolara se ti projevy az na 9 lvlu do te doby jsi porad artisan
predpokladam ze v dilne jsi byl naposled na zacatecnim ostrove
ve meste jedine co musis je promluvit s npc stojici vedle vchodu do dane dilny zepta se te jestli se chces pridat k cechu reknes ze ano a mas vstup volny
Go to Top of Page

Horst
Starting Member

3 Posts

Posted - 03/01/2005 :  10:57:31  Show Profile  Send Horst an ICQ Message Send Horst a Private Message  Reply with Quote
Dik za radu , ale uz jsem na to prišel.Na ostrově jsem v dílně nebyl a když jsem se dostal do Qeynosu tak jsem se prihlásil do dílny hned v té části mněsta kde jsem se ocitl.Pak jsem chodil po mněstě a přijal jsem to povíšení a když jsem se za čas chtěl dostat do té dílny tak mně tam nechtěli pustit a ani do dalších ( prošel jsem asi 2 další), tak jsem nevedel co dál.Pak jsem podle plánku a seznamu dílen prošel všechny a nakonec mně do jedný pustili, tak je to už v pohodě.
Go to Top of Page

jpod
Starting Member

22 Posts

Posted - 03/01/2005 :  18:34:22  Show Profile  Send jpod an ICQ Message Send jpod a Private Message  Reply with Quote
Diky za rady, uz je to dobry, sdělili mi ho dodatecne :)

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,11 seconds. on eygor Snitz Forums 2000