Author |
Topic  |
|
jpod
Starting Member
22 Posts |
Posted - 30/12/2004 : 19:00:48
|
pls help, prave instaluju a nemuzu nikde najit 20ti mistne cislo uctu, kde to je ?? ma byt vytisteno na vnitrni strane pouzdra instalacního dvd ale tam jsem nic nenasel. mam orig. od playmanu s cz manualem.
|
in EQ2:Saren-Swashbuckler (SW)
|
|
| |
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 30/12/2004 : 19:01:54
|
no ja ho mel na zadni strane te prirucky |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
jpod
Starting Member
22 Posts |
Posted - 30/12/2004 : 19:59:20
|
quote: Originally posted by Pertha
no ja ho mel na zadni strane te prirucky
hm.. neni tam nic, tak uz nevim :( zkusim se dotazat na Playmanu |
|
 |
|
razorek
New Member

204 Posts |
Posted - 30/12/2004 : 23:11:45
|
Ja ho mam vytisteny na papirovem obalu druheho DVD, stejne tak kamarad. |
Meder [] - Necromancer (AoC) Shay [Rytiri Lva] - Fury/alchemist (sleeping EQ2) Bucho [The Dale Vanguard] - Burglar (LOTRO) Meder - Mage (inactive WoW) Shay [Dread Return] - Priest (WoW) Gankenstain [Dread Return] - Rogue (WoW) |
 |
|
Horst
Starting Member
3 Posts |
Posted - 01/01/2005 : 15:14:13
|
Mam problem s postavou , jsem kouzelnik na 14 levelu a Artisan na 2 levelu.Byl jsem ve hre u Alfreda Ironforga v Qeynos Harbortu a ten mne nabýdnul povíšení na Scholara , coz jsem provedl. Ted mám problém , že mně nechtejí nikde pustit do dílen a tak nemám kde craftit.Bud je to nějakej bug ve hre a nebo musím craftit nejak jinak ale neprišel jsem na to kde a jak , protože jsem stále na 2 levelu.Poradí mně někdo? Nebo budu muset založit jinou postavu? Ještě by to šlo raději dřív než pozdějš.Díky za rady. |
 |
|
bat
Starting Member
16 Posts |
Posted - 03/01/2005 : 09:05:08
|
mno to poviseni na choolara se ti projevy az na 9 lvlu do te doby jsi porad artisan predpokladam ze v dilne jsi byl naposled na zacatecnim ostrove ve meste jedine co musis je promluvit s npc stojici vedle vchodu do dane dilny zepta se te jestli se chces pridat k cechu reknes ze ano a mas vstup volny
|
 |
|
Horst
Starting Member
3 Posts |
Posted - 03/01/2005 : 10:57:31
|
Dik za radu , ale uz jsem na to prišel.Na ostrově jsem v dílně nebyl a když jsem se dostal do Qeynosu tak jsem se prihlásil do dílny hned v té části mněsta kde jsem se ocitl.Pak jsem chodil po mněstě a přijal jsem to povíšení a když jsem se za čas chtěl dostat do té dílny tak mně tam nechtěli pustit a ani do dalších ( prošel jsem asi 2 další), tak jsem nevedel co dál.Pak jsem podle plánku a seznamu dílen prošel všechny a nakonec mně do jedný pustili, tak je to už v pohodě. |
 |
|
jpod
Starting Member
22 Posts |
Posted - 03/01/2005 : 18:34:22
|
Diky za rady, uz je to dobry, sdělili mi ho dodatecne :) |
|
 |
|