Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Everquest
 EQ2 - General Forum
 Hrajeme na Runnyeye!!! - Pokec o vsem:)
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 01/12/2004 :  06:45:07  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by wotan
jak je to s nicknamem?
muzu mit nickname pplk. Zitny ? (...)
nebo Feid Ratha?
Nezkousel jsem 2 slovna jmena. Muzu testnout.
Jinak nevim zda do fantasy sveta se zrovna hodi nick pplk. Zitny
Zkus to prehodnotit

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 01/12/2004 :  06:46:37  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kojot

Cuz Attro :-)
Uz mam EQ temer na dosah ruky (snad) :o). Takze pocitejte se mnou v Rytirich Lva :-). Pozdravuj Brtnu a jeho rodinku, mej se zatim.

Pocitame, pozdravy vyridim. Zacina se to solidne rozjizdet. Treba Dajen chytil craft neuveritelnym zpusobem. Porad jen crafti a nechce (skoro) s nama nikam chodit

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 01/12/2004 :  18:50:35  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Trošku jsem to promázl. IMHO nejlepší by bylo vyříkat si to ICQ, nebo pokud je víc lidí třeba v privátním kanálu ve hře. Osočováním se skrz fora se situace může jedině zhoršit.
Go to Top of Page

wotan
Starting Member

8 Posts

Posted - 01/12/2004 :  21:24:32  Show Profile Send wotan a Private Message  Reply with Quote
:) pplk. Zitny je, tovis, moje oblibena postavicka z jednoho uspesneho komedialniho serialu (ma 30 dilu..) :)
mohl bych se jmenovat jako kdysi, WotaN
to je docela fantasy, ne?
:)

(a ta krabice porad jeste neprisla :( objednal jsem si to z gameplay.uk minuly ctvrtek, express. ze ja $#@ul jsem to radsi nenechal poslat normalne :) )

EQ2 - Wotanik / Runneye
HZ - pplk. Zitny
UO - WotaN
Meridian - WotaN
Go to Top of Page

Otosi
Starting Member

51 Posts

Posted - 01/12/2004 :  21:37:24  Show Profile  Send Otosi an ICQ Message Send Otosi a Private Message  Reply with Quote
To jsme na tom podobne. Obednal jsem 19.11 , tak to asi poslali 21.11 v pondeli a h... Shanim jinou a pak to zkusim prodat.
Go to Top of Page

wotan
Starting Member

8 Posts

Posted - 02/12/2004 :  14:35:02  Show Profile Send wotan a Private Message  Reply with Quote
uz mi to priisloo, uz mi to priisloo.
:)
nakonec to prislo za 6.5 dne od momentu, kdy mi napsali 'vas balicek prave opustil nasi firmu'
nechal jsem si to poslat express
tak me dnes vecer ocekavejte :)

EQ2 - Wotanik / Runneye
HZ - pplk. Zitny
UO - WotaN
Meridian - WotaN
Go to Top of Page

wotan
Starting Member

8 Posts

Posted - 04/12/2004 :  12:58:32  Show Profile Send wotan a Private Message  Reply with Quote
Tak uz jsem lvl8 scout, a delam kvestiky ve ctvrtich :)
a ta hra.. je naprosto uzasna.
kdy se budu moci prihlasit do rytiru lva?
a jak? jeste to rozhrani moc neovladam.
diky predem

EQ2 - Wotanik / Runneye
HZ - pplk. Zitny
UO - WotaN
Meridian - WotaN
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 04/12/2004 :  18:54:51  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak uz jsem lvl8 scout, a delam kvestiky ve ctvrtich :)
a ta hra.. je naprosto uzasna.
kdy se budu moci prihlasit do rytiru lva?
a jak? jeste to rozhrani moc neovladam.
diky predem

tiez by som mal trochu prestudovat rozhranie ale stale ked sa lognem tak na to zabudnem stale je co robit :-) ale mne sa kedze mam najme v meste fest lagy oplatili skor hotkey ako klikanie /najmä H - hail, a F - dvojklik to pouzivas skoro stale)

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 04/12/2004 :  19:23:05  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Duncan

tiez by som mal trochu prestudovat rozhranie ale stale ked sa lognem tak na to zabudnem stale je co robit :-) ale mne sa kedze mam najme v meste fest lagy oplatili skor hotkey ako klikanie /najmä H - hail, a F - dvojklik to pouzivas skoro stale)

svata pravda... ja dal omylem dvojklik na cervenou straz a muj kill/death rating sel do riti protoze mi dal instant. H misto dvojkliku je super
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 05/12/2004 :  07:42:01  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Mel bych pls velkou prosbu
Nechtelo by se nekomu udelat zvlast forum (zadokovany) kde by byli napsany vsechny classy a u nich jejich skilly?
Velice by to pomohlo u rozhodovani ktere knihy komu nechat a ktere rovnou prodat
Go to Top of Page

wotan
Starting Member

8 Posts

Posted - 05/12/2004 :  13:42:08  Show Profile Send wotan a Private Message  Reply with Quote
prosbicka:
jak vas zkontaktuju? tj. ceskou guildu / ceskej chat kanal?
(sory,jsem linej to hledat :))
DIK
btw. to ze mam u skillu porad apprentice 1 znamena, ze si musim koupit od nekoho (koho? :) ) nejakej papir, po jehoz precteni budu apprentice 2? nasel jsem v north Qeynosu tri maniky, co neco takovyho prodavali, ale pro high level hrace.
dik predem

EQ2 - Wotanik / Runneye
HZ - pplk. Zitny
UO - WotaN
Meridian - WotaN
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 05/12/2004 :  13:54:25  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
quote:

prosbicka:
jak vas zkontaktuju? tj. ceskou guildu / ceskej chat kanal?
(sory,jsem linej to hledat :))
DIK
btw. to ze mam u skillu porad apprentice 1 znamena, ze si musim koupit od nekoho (koho? :) ) nejakej papir, po jehoz precteni budu apprentice 2? nasel jsem v north Qeynosu tri maniky, co neco takovyho prodavali, ale pro high level hrace.
dik predem

napis /1 text alebo /join cz - malo by pripojit na cz kanal, aspon mne to tak funguje, ale precitaj si co pisu v audite o cz kanale, tam to asi bude,
v obchodoch - scribe najdes zvitky s aprr II, vyssie uz npc nepredavaju :-( jedine hraci a loot, pouzijes cez prikaz scibe,.

zaujimave je ze nie je potrebne aprr III a mozem rovno aj vyssie (adept).

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

ehivar
Junior Member

530 Posts

Posted - 10/12/2004 :  11:11:35  Show Profile Send ehivar a Private Message  Reply with Quote
Nevite jak poznam ze je nejake postava online aniz bych mel pristup IG ... treba nekde na SOE vebu ?
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 10/12/2004 :  12:34:33  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Rytire lva lze kontakovat napriklad kliknutim na muj podpis. Lze tam videt seznam lidi v gilde.
Pak staci oslovit na /cz kanale nebo /tell nekoho a zbytek uz bude hracka.

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 10/12/2004 :  12:44:14  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

Rytire lva lze kontakovat napriklad kliknutim na muj podpis. Lze tam videt seznam lidi v gilde.
Pak staci oslovit na /cz kanale nebo /tell nekoho a zbytek uz bude hracka.

Ehm, myslim ze se Evivar ptal na uplne neco jineho..... Chce to jenom cist poradne .
To Evihar: Pokud jsi v nejake guilde tak se da na SOE strankach spustit webove rozhrani guildovniho chatu a tam uvidis kdo je z guildy online. Jinak nevim o jine moznosti jak to zjistit.
Edit: Nebudu sem davat zadne linky na guildu abych nebyl napaden, ze tady delam nabor.

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%

Edited by - Pedro on 10/12/2004 12:46:23
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 10/12/2004 :  12:46:58  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Co te vede k domence, ze jsem odpovidal jemu?
Mozna to nevis, ale da se skrolovat smerem zpet a tam narazis na zpravu od Wotana. Prekvapko co ... staci jen cist.

Edited by - Atronach on 10/12/2004 12:49:03
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 10/12/2004 :  12:53:30  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozna to nevis, ale da se skrolovat smerem zpet a tam narazis na zpravu od Wotana. Prekvapko co ... staci jen cist.

No promin, ale odpovidat na 5 dnu stary post....ale ok, novinari a hlavne politici radi mlzi a neodpovidaji na prime otazky

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 10/12/2004 :  13:13:41  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:

No promin, ale odpovidat na 5 dnu stary post....ale ok, novinari a hlavne politici radi mlzi a neodpovidaji na prime otazky

ROFL Pedro, ty ses rejpal :) mas stesti ze nejsme zase v AO :) pozval bych te na PvP s moji fixkou Mrchou :)))

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 10/12/2004 :  13:20:08  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marwyn

ROFL Pedro, ty ses rejpal :) mas stesti ze nejsme zase v AO :) pozval bych te na PvP s moji fixkou Mrchou :)))

Neni rejpal. Proste Attro je totalne mimo. A ted jen hleda, jak to zaonacit. Take by se mohl naucit pouzivat quote, obzvlast, kdyz odpovida na stary post. Zajiste i dotycnemu cloveku by se to hodilo. (aha quote...prekvapko )
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 10/12/2004 :  13:36:31  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
No vidis marwe, ma smysl se nekomu snazit pomoct kdyz je to tu samej KOKOT? Nema.

Polibte me vsichni prdel!

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 10/12/2004 :  13:36:48  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hehe tak to by jsi u me neuspel, protoze ja jsem PvP negativni .

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 10/12/2004 :  13:38:30  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

No vidis marwe, ma smysl se nekomu snazit pomoct kdyz je to tu samej KOKOT? Nema.

Ale no tak.... ja jsem heterosexual, takze ty tvoje balici metody na me nazabiraji.

Edit: typo

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive

Edited by - Pedro on 10/12/2004 13:47:03
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 10/12/2004 :  13:44:00  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

Se nerozciluj. To, ze se nedokazes vyporadat se svymi problemy neznamena, ze to budes svadet na nas. Takze se uklidni, bud te dobroty (ostatne s tim bys nemel mit problem, ze)
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 10/12/2004 :  13:50:58  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Jak jsem rek, nemam potrebu se vybavovat s kokotama kteri se bavi neustalym rejpanim. Koncim s imperiem. Kdyby lidskej hnus barvil pokozku, jste jednoznacne na spici.

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 10/12/2004 :  14:05:47  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
Dzizis... (jak by rekl Bouncer...)
proc kazdej na tomhle foru hleda na kazdym postu to spatny?
ano, Attro udelal chybku a nedal quote
ano, Pedro je rejpal a hned si toho vsim
ano, vlozili se do toho dalsi lidi
ano, prerostlo to v nasrani
ano, opravdu se vam to podarilo

btw poslouchate se vubec o cem se tu bavite a jakym spusobem?
Attro ma pravdu v jednom, ze malokdy se sem da napsat post, na kerej nekdo hned nereaguje urazlive, vztahovacne, pohrdave, depresivne, agresivne... ... ...

myslim ze debata je v pohode, ale bavit se zrovna takhle a o tomhle, to me s toho zustava stat (rozum)

jestly vas muzu poprosit, tak udelejte neco pro lidi, kteri nas/vas vubec neznaj a dou si precist tohle auditko...
Attro, prosim omluv se jim za urazky (nema cenu nekomu nadava)
a vas prosim o omluvu ze to vlastne byla celi kravina a nemelo cenu na to reagovat a nasirat tim Attra :P

zaverem se omlouvam vsem, ze zde zabiram misto takovejma kravinama, kdyz vlastne muzu vsecky polast do riti a jit zase pracovat :)
jeste se omlouvam ze vam vnucuju vlastni nazor na komunitu, treba se vubec nechcete chovat tak, jak bych chtel ja a byl bych opravdu stastny, kdyby skoncila hromada ta serie flamu a urazeni :)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
<Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...>
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 10/12/2004 :  14:17:19  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:

Dzizis... (jak by rekl Bouncer...)
.... kdyby skoncila hromada ta serie flamu a urazeni :)

Z tebe bude jednou dobrej tatka ....
No mas pravdu, ze za to muzem oba jak ja ta Attro a jeen skoda, ze k tomu nepristupuje stejne pohodove jako ty Marwe. Ale mas pravdu s tema urazkama a flame tady. Proste jsem nemohl prehlednou tu jeho agitaci (kterou on sam tak nema rad) a musel reagovat. Ted uz vim, ze bere hned vse vazne a podle toho se zaridim.
Peace...

Edit: Neda mi to a musim sem jeste pripsat: Attro, posilat nekoho hned do prdele a rikat ze je kokot na verejnem foru taky o necem svedci... od toho je icq, nebo tell ve hre.

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive

Edited by - Pedro on 10/12/2004 14:23:06
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 10/12/2004 :  14:28:02  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
Jo Marwe, na jednu stranu mas pravdu. Ale je potreba rict, ze Attro zacal flame (ano, onu poznamku o "prekvapko, tyden stary post, proc to nectes" nelze chapat jinak). A pokud mu to nevyjde, tak hned zacne na sebe vztahovat i spatne pocasi a posilat kazdeho do prdele, pripadne do ignoru na icq (i kdyz on je jediny, ktery pouziva vulgarni slova a vypady).
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 10/12/2004 :  15:01:49  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Atronarch locked (na vlastní žádost)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

dupre
Starting Member

4 Posts

Posted - 14/12/2004 :  23:12:10  Show Profile Send dupre a Private Message  Reply with Quote
zdravim vsechny panove runnyey je plnej kam jinam byste doporucily ?
Go to Top of Page

srato
Starting Member

28 Posts

Posted - 14/12/2004 :  23:20:19  Show Profile  Send srato an ICQ Message Send srato a Private Message  Reply with Quote
i prez to ze je full na nem bez obav zacni hrat

AMD A64 3200, GF 6800GT, 1.5 GB RAM
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/12/2004 :  16:32:10  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
je v planu v nejake brzke dobe udelat ten task pro city registrara najit a killnout toho sabertooth shamana ? ja sice moc nevim oc jde ale prej je to guild raid

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 16/12/2004 :  16:43:54  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Dobře jsi mi náhrál - SAbretooths jsou kde?

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 16/12/2004 :  16:45:17  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

ruzne v antonice a i v thundering steppes

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 16/12/2004 :  16:59:40  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

Ale toto je guild raid a ten je v tom shattering valley (ci kde). Vstup je myslim jen na raid (12 lidi). Access quest jsem tam nikdy nevidel (v bete), takze si myslim, ze netreba. Je to kousek vedle Strongholdu.
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 16/12/2004 :  17:08:21  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot
Ale toto je guild raid a ten je v tom shattering valley (ci kde). Vstup je myslim jen na raid (12 lidi). Access quest jsem tam nikdy nevidel (v bete), takze si myslim, ze netreba. Je to kousek vedle Strongholdu.

Access quest do Valley of Shattering existuje a zadava ho NPC v Eldar Grove (Qeynos). Ale pokud jste ho dostali ve FP jako guild raid, tak ho snad potrebovat nebudete .
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 17/12/2004 :  04:15:00  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Khandar
je nas v Q bouzel zatim hodne malo a nedame do kupy ani jedinou full groupu s podobnyma lvls... Je mi jasny ze kazdej dalsi novacek se necha radsi zlakat vetsi guildou ale jestli to takhle pujde dal budou vsici v FP a a mi dobraci si muzem jit hodit masli.

Musis to ale rict cele. Ze nedelate craft takze jste 3 z gildy o 10 lvl vejs. Ze ostatni kteri jsou kolem L15-20 bojovat chodi a ze je vetsinou online tak 10 lidi. To se mi jako spatne nezda.

Samozrejme pokud potrebujes zakoncit zavod co nejrychleji, klidne prejdi do FP, nikdo ti to zajiste mit za zle nebude

Ale prdlajz Attro, problem je v tom ze proste nehrate... Jak posledne koukam z tech 10ti lidi online kdyz 3 jdou ven (nepocitam sebe lioki a khandara) tak se to da brat jako velkej uspech . A vymakat craft je fakt otazka jen penez, kdybych se tomu venoval tak ho mam na urovni adventure (lvl 32 momentalne) jako lioki ale protoze beham kazdej blbej zelenej quest tak to holt nestiham (jinak bych byl bez problemu 40tka). Proc pak to lioki zvlada? Proste hraje (ma jewelera myslim 32 a adventure 30), co ostatni v guilde proste nestihaji...Tahle hra vyzaduje pravidelnost a perma grupu, jinak v ni nedosahne nic (access a heritage questy).

Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired)
Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired)

Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating)
Modgud, EVE online (retired)
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 17/12/2004 :  04:19:49  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:
Originally posted by Pertha

quote:

S "raidem" to nema nic spolecneho je to blbej lvl 12 access quest jak rikal bambi do instance zony kde se dostanete v grupe o 3+ lidi

Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 17/12/2004 :  10:07:35  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kromus

quote:

quote:
je nas v Q bouzel zatim hodne malo a nedame do kupy ani jedinou full groupu s podobnyma lvls... Je mi jasny ze kazdej dalsi novacek se necha radsi zlakat vetsi guildou ale jestli to takhle pujde dal budou vsici v FP a a mi dobraci si muzem jit hodit masli.

Musis to ale rict cele. Ze nedelate craft takze jste 3 z gildy o 10 lvl vejs. Ze ostatni kteri jsou kolem L15-20 bojovat chodi a ze je vetsinou online tak 10 lidi. To se mi jako spatne nezda.

Samozrejme pokud potrebujes zakoncit zavod co nejrychleji, klidne prejdi do FP, nikdo ti to zajiste mit za zle nebude

Ale prdlajz Attro, problem je v tom ze proste nehrate... Jak posledne koukam z tech 10ti lidi online kdyz 3 jdou ven (nepocitam sebe lioki a khandara) tak se to da brat jako velkej uspech . A vymakat craft je fakt otazka jen penez, kdybych se tomu venoval tak ho mam na urovni adventure (lvl 32 momentalne) jako lioki ale protoze beham kazdej blbej zelenej quest tak to holt nestiham (jinak bych byl bez problemu 40tka). Proc pak to lioki zvlada? Proste hraje (ma jewelera myslim 32 a adventure 30), co ostatni v guilde proste nestihaji...Tahle hra vyzaduje pravidelnost a perma grupu, jinak v ni nedosahne nic (access a heritage questy).

nechci se te dotknout Krome, ale nemam potrebu bejt lvl 40 v tyhle dobe, ja nezavodim o prvenstvi na zebricku jako tomu bylo v D2, ja nechci bejt lvl 40 vylevelovanej na steroidech :P me proste bavi hrat tak, jak hraju a nepotrebuju nikoho z guildy a tudiz ani nenadavam ze je nekdo vysoko nebo nekdo nizko... Pokud se ti opravdu zajida ze mas malo spoluhracu, tak na mesic prestan hrat ne ? nebo co te sere, ze se nesnazime levelovat jak vztekly ? clovece me prinese 2x vic zabavi delat co delam a treba jken 3 hodiny kecat na chatu, nez powerlevelovat nebo se starat jen o expu jak (s prominutim) nemocnej...
Dobre si rozmysli o co ti vlastne ve hre de a snaz se splnit si svoje cile, ale nesnaz se presvedcit nekoho o tom, ze tvoje cile sou ty nejlepsi a ze ostatni je musi mit taky takovi...
dik a doufam ze chapes muj postoj...

btw. Khandar muze potvrdit ze dokazu bejt taky dost powerplayer, i kdyz to ted nevypada... Proste sem pro EQ2 zvolil style, o kterym si myslim ze je pro me idealni jako beh na dlouhy trate (nechci skoncit za 2-3 mesice protoze to proste prepalim na zacatku)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 17/12/2004 :  10:36:26  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
pokud vim, tak tohle EQ2 znechutilo spajdrovi.. a komu by ne...
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 17/12/2004 :  13:19:08  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Tahle hra vyzaduje pravidelnost a perma grupu, jinak v ni nedosahne nic (access a heritage questy).

Spi vuli pro spolecne hrani, i kdyz ani tady bych asi nepouzil vyraz "vyzaduje". Skoro vsechny me pokusy (az na jeden) zgrupovat s ceskymi hraci v Qeynosu vyznely do ztracena, takze ja beru EQII tak jak sem ho byl pripraveny brat - multiplayer (ve stylu Warcraft III, tj nikoliv onlinovka) s kamosema, kdyz se zrovna slezem vsichni tri a mame na to chut.
Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 17/12/2004 :  15:09:52  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:
nechci se te dotknout Krome, ale nemam potrebu bejt lvl 40 v tyhle dobe, ja nezavodim o prvenstvi na zebricku jako tomu bylo v D2, ja nechci bejt lvl 40 vylevelovanej na steroidech :P me proste bavi hrat tak, jak hraju a nepotrebuju nikoho z guildy a tudiz ani nenadavam ze je nekdo vysoko nebo nekdo nizko... Pokud se ti opravdu zajida ze mas malo spoluhracu, tak na mesic prestan hrat ne ? nebo co te sere, ze se nesnazime levelovat jak vztekly ? clovece me prinese 2x vic zabavi delat co delam a treba jken 3 hodiny kecat na chatu, nez powerlevelovat nebo se starat jen o expu jak (s prominutim) nemocnej...
Dobre si rozmysli o co ti vlastne ve hre de a snaz se splnit si svoje cile, ale nesnaz se presvedcit nekoho o tom, ze tvoje cile sou ty nejlepsi a ze ostatni je musi mit taky takovi...

btw. Khandar muze potvrdit ze dokazu bejt taky dost powerplayer, i kdyz to ted nevypada... Proste sem pro EQ2 zvolil style, o kterym si myslim ze je pro me idealni jako beh na dlouhy trate (nechci skoncit za 2-3 mesice protoze to proste prepalim na zacatku)

Ja se musim Kromuse trosku zastat. On sice hraje dost na statistiky, ale rozhodne se nestara jen o XP a powerleveling, spis naopak, dela hodne questu a ona ta XP tak nejak jde s tim. Kromusovi spis vadi, ze potom co odesel Spajdr, je v Qeynosu docela tezky dat dohromady nejakou stabilnejsi grupu, ktera je prave na ty questy docela potreba. Ono kdyz uz potreti mlatis ty samy sedy moby (coz se rozhodne neda nazvat powerlevelingem), protoze nekdo z grupy nema access, tak je to docela pruda .

Kdyz uz jsi mluvil o tech nemocich, tak ja zase nechapu jak nekdo muze levelovat 4 crafty najednou . Navic zas soucasneho stavu, kdy je craft (az na par vyjimek) tak trosku k nicemu. Ja vim, ze jsi rikal, ze te to bavi a rozhodne ti nechci vnucovat svuj nazor, jen mi to nedalo a musel jsem si rejpnout .

Co se tyce rychlosti dohranni, tak IMHO tahle hra si zatim (uvidime s cim prijdou v datadisku) vic jak 2-3 mesice pozornosti nezaslouzi. Po dosazeni urciteho levelu se z boje stane monotolni rutina bez vetsich sanci to nejak ovlivnit a jedine questy a moznost objevovani udrzuji hratelnost na prijatelny urovni. O craftu a nude radsi ani mluvit nebudu. Stejne jako napsal vyse Marwyn se jedna pouze o muj nazor a nestojim o zadnou flame.

Btw. kdyz uz tady o tom pisu, tak tu necham maly inzerat:
Hledaji se 1-2 lide (lvl26+) do grupy se zamerenim na plneni questu. Vek, pohlavi ani mestska prislusnost nerozhoduje . Staci pouze ochota hrat trosku pravidelne a obcas pomoci ostatnim s jejich questy.

Lioki (Troubador lvl30, Jeweler lvl31)
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 17/12/2004 :  15:15:10  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Kromus

quote:

quote:

Nechapes, nebylo to mysleno jako flam, byla to reakce na Attrovu narazku na craft, ze jsme udelali vyssi levly protoze necraftime, coz je blbost, vid muj reply vys. Jak hrajete to je vase vec, btw mel jsem na to narazky nekdy ve hre? Jo, jedina myslim byla prejmenovat se na "Crafti Lva" protoze to by na nas sedelo mnohem lip... A v posledni dobe je mi taky celkem lito Casei jak vas porad taha ven a vetsina vasich odpovedi je "ale za hodku musim padat" "zas mam neco v RL" atd. Ale jak rikam mne je to jedno, hraju na "achievmenty" a nikoho do toho nenutim (40tka byla myslema kdybych jenom grindil jak idiot, coz nemam za potrebi, chci si tu hru uzit).
Edit: Heh, ted jsem si vsim ze Attro a Casea je ta sama osoba :)

Edited by - Kromus on 17/12/2004 16:53:55
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 17/12/2004 :  16:29:28  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bambi

Btw. kdyz uz tady o tom pisu, tak tu necham maly inzerat:
Hledaji se 1-2 lide (lvl26+) do grupy se zamerenim na plneni questu. Vek, pohlavi ani mestska prislusnost nerozhoduje . Staci pouze ochota hrat trosku pravidelne a obcas pomoci ostatnim s jejich questy.

Lv 26+ bude trochu problem, az bych rekl trochu dost. Jen skoda, ze vas to nenapadlo ve chvili, kdy sme spolecne pobihali ve Vermin's Snye a ani ste neodpovidali na pozdrav...

Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 17/12/2004 :  16:33:57  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Safra uz zase sklouzavam do prilis sarkastickeho tonu. No, proste chci rict, ze jsem se celkem i snazil zapojit se, ale nejak se nepovedlo. :\
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 17/12/2004 :  16:59:47  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Safra uz zase sklouzavam do prilis sarkastickeho tonu. No, proste chci rict, ze jsem se celkem i snazil zapojit se, ale nejak se nepovedlo. :

No kdyz tam neco honime nebo neco honi nas tak je vazne problem cumet jeste na text... Mels to skusit /t ... A jak se jmenujes ve hre?

Go to Top of Page

Bambi
New Member

134 Posts

Posted - 17/12/2004 :  17:08:44  Show Profile  Send Bambi an ICQ Message Send Bambi a Private Message  Reply with Quote
quote:
Lv 26+ bude trochu problem, az bych rekl trochu dost. Jen skoda, ze vas to nenapadlo ve chvili, kdy sme spolecne pobihali ve Vermin's Snye a ani ste neodpovidali na pozdrav...

No, za sebe muzu rict, ze nikoho umyslne neignoruju a snazim se odpovidat na vsechno co jde. Na druhou stranu ale pouzivam jen dve chat okna a kdyz posloucham crafting a trading kanaly, tak mi tech 7 radek staci tak na 10sec. Takze se v klidu muze stat ze mi neco utece nebo to prehlidnu v tom spamu. Navic si ani nejak neuvedomuju, ze bych te (nick tusim) ve hre nekdy nekde potkal, ale to muze bejt jen moji sklerozou .
Go to Top of Page

Marwyn
Junior Member

792 Posts

Posted - 17/12/2004 :  17:13:41  Show Profile Send Marwyn a Private Message  Reply with Quote
Ja to taky nemyslel nijak spatne Krome :)
Znas me torsku aspon co sme paradne nostalgicky pokecali...
Jiank je holt problem ze nas neni tolik a ze kazdej ma jinej style hry aby ho ta hra udrzela a chtel ji hrat. Presne jak narazeji na moji chorobnou touhu mit 4 fakt namakly crafty :) ja mam proste pocit ze me zatim nic neutika a sem spokojen s progressem mych postav. Ted se budu trosku vic venovat adv. casti hry, protoze pocituju unavu z neustaliho krafteni a tezeni komponent, tak si zahuntim a zaquestuju a uvidime jak budu dal postupovat. Jiank myslim ze nenni spatnej oweral: 22/22, 6/21, 6/20 (aspon tusim ze to tak je) :)

Marwyn Zevl
Aion - Mytower
Go to Top of Page

Kromus
New Member

459 Posts

Posted - 17/12/2004 :  17:15:01  Show Profile  Send Kromus an ICQ Message Send Kromus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bambi

quote:

No, za sebe muzu rict, ze nikoho umyslne neignoruju a snazim se odpovidat na vsechno co jde. Na druhou stranu ale pouzivam jen dve chat okna a kdyz posloucham crafting a trading kanaly, tak mi tech 7 radek staci tak na 10sec. Takze se v klidu muze stat ze mi neco utece nebo to prehlidnu v tom spamu. Navic si ani nejak neuvedomuju, ze bych te (nick tusim) ve hre nekdy nekde potkal, ale to muze bejt jen moji sklerozou .

A ty se tady nevykecavej a mazej do hry kilovat ty sedy na Morganuv trial quest .

Go to Top of Page

Eskymak
Starting Member

73 Posts

Posted - 17/12/2004 :  21:19:37  Show Profile  Send Eskymak an ICQ Message Send Eskymak a Private Message  Reply with Quote
Tak co to tu mame : Pec nam spadla?
Tomu se rika smolik clovek si doma usetri trochu casu a ejhle EQ dole.
NJ neni US prime time.Nemate nekdo info jak dlouho?
Tauron/Dedecek
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 17/12/2004 :  21:45:32  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
V devět psali 4 hod. Prý budou informovat každou hodinu jak to pokračuje. Dneska bych to na hraní neviděl.
Faction time !
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000