Author |
Topic  |
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 14:38:47
|
Nevím jestli už je guilda v Q, ale evil guilda se jmenuje Mor do Kuli. |
 |
|
Raady
New Member

396 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 09:53:02
|
quote: Originally posted by Tibor
Nevím jestli už je guilda v Q, ale evil guilda se jmenuje Mor do Kuli.
Od vcerejska je, hlavne diky Casee, guilda i v Qeynosu. Jmeneje se Rytiri Lva. |
Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen) Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury) Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 10:09:36
|
quote: Originally posted by Raady
Nevím jestli už je guilda v Q, ale evil guilda se jmenuje Mor do Kuli.
Od vcerejska je, hlavne diky Casee, guilda i v Qeynosu. Jmeneje se Rytiri Lva.
Rytiri Lva. |
so... |
Edited by - Khandar on 16/11/2004 10:13:08 |
 |
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 10:13:35
|
Ahojky! Snažim se už aspoň 3 dny oto aby m#239; někdo vysvětlil Craft. Moje anglina neni valná a mam s tim tošku problémy. Nechytam se. Tak mohl by to někdo prosím rozepsat pro blbce??? Postupně krok od kroku??? Odvděčim se... |
 |
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 10:15:28
|
A ještě že by sme se z bráchou když tak rádi přidali do gildy. Sme good,takže Q. Já sem zatim Clerik na 11 a brácha War,taky na 11.(Imrik a Alkuin) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 10:25:02
|
quote: Originally posted by Imrik
Ahojky! Snažim se už aspoň 3 dny oto aby m#239; někdo vysvětlil Craft. Moje anglina neni valná a mam s tim tošku problémy. Nechytam se. Tak mohl by to někdo prosím rozepsat pro blbce??? Postupně krok od kroku??? Odvděčim se...
je to jednoduchy , u vendora koupis recepty do lvl 9 artisan kliknes na prislusnej nastroj a hned vidis co tam muzes vyrabet a jaky potrebujes suroviny
doporucuju zacit necim lehcim, jako treba vyrabet z korenu kyselinu na alchymistickym kramu a pak muzes postoupit dal, kde treba tu kyselinu spotrebujes na zpracovani dreva na woodwork stole atd . |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 11:10:59
|
Moja prva skusenost so serverom - ked som sa uz mal prihlasit tak akurat Runnyeye pisalo ze bol full ale aj tak som sa nanho prihlasil a prihlasilo ma v pohode a ziadne lagy. |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Imrik
Starting Member
98 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 11:23:19
|
Aha.No konečně někdo kdo mi to aspoň trošku přiblížil.Už to začínám chápat:-))) No a kdybych chtěl dělat třeba zbraně či brnění tak potřebuju kutat suroviny??? A na to taky koupim recepty?:-) |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 11:49:14
|
Chtel jsem se zeptat - co je potreba na zalozeni guildy, krome sesti clenu. V manualu pisi, ze 10GP, coz mi prijde jako docela slusna palice . |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 11:51:22
|
quote: Originally posted by Imrik
Aha.No konečně někdo kdo mi to aspoň trošku přiblížil.Už to začínám chápat:-))) No a kdybych chtěl dělat třeba zbraně či brnění tak potřebuju kutat suroviny??? A na to taky koupim recepty?:-)
jo potrebujes suroviny ty mit prepracovany na polotovary , a pak si to smontovat, jedno povolani neudela vsecko samo, musis nakoupit nektery polotovary od ostatnich hracu |
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 11:52:52
|
quote: Originally posted by Genagen
Chtel jsem se zeptat - co je potreba na zalozeni guildy, krome sesti clenu. V manualu pisi, ze 10GP, coz mi prijde jako docela slusna palice .
Full grupa citizenů a 60sp |
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 12:31:26
|
60 SP zni mnohem lepe . Diky.
Jeste bych se zeptal - nejake doporuceni ve FP na nejaky pekny quest s rewardem mec (ci jina zbran) pro fightera lvl 11? Pripadne, kalhoty ci stit :-)
Diky
|
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 12:33:47
|
quote: Originally posted by Genagen
60 SP zni mnohem lepe . Diky.
Jeste bych se zeptal - nejake doporuceni ve FP na nejaky pekny quest s rewardem mec (ci jina zbran) pro fightera lvl 11? Pripadne, kalhoty ci stit :-)
Diky
viz databaze questu |
|
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 13:26:55
|
quote: Originally posted by Khandar
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by Rahman
Hlavne pak nekam viditelne napiste, na kterem serveru se nakonec bude hrat ;-)
e E ?
asi je zmatenej z nazvu topicu... napravim to
Presne tak, koukam sem jen jednou za den tak sem z toho nebyl moc moudry ;-)
Dik za upresneni, snad uz ta zatracena krabice doputuje i do Brna :) |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 18:19:25
|
porad to nedoslo... tak snad ve ctvrtek |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 18:23:03
|
quote: Originally posted by Marwyn
porad to nedoslo... tak snad ve ctvrtek
ty to mas taky z anglie co ?
Edit:
ja jim totiz psal mail :) a to co me odpovedeli me rozhodne nepotesilo Hi,
Thanks for your email. We find most overseas orders arrive within 14 days, but we do need to advise you of Royal Mails estimated time frame for delivery which is 1 - 4 weeks. I hope this helps. Thanks,
Gameplay After Sales |
|
Edited by - Pertha on 16/11/2004 18:24:19 |
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 16/11/2004 : 20:29:15
|
quote: Originally posted by Marwyn
porad to nedoslo... tak snad ve ctvrtek
ty to mas taky z anglie co ?
Edit:
ja jim totiz psal mail :) a to co me odpovedeli me rozhodne nepotesilo Hi,
Thanks for your email. We find most overseas orders arrive within 14 days, but we do need to advise you of Royal Mails estimated time frame for delivery which is 1 - 4 weeks. I hope this helps. Thanks,
Gameplay After Sales
Já jsem si tam četl faq a představ si že tam píšou že do evropy to jde opravdu až 28 dní.
Děs běs.
To si teda chvilku počkám. |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
massimo
Starting Member
46 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 18:27:34
|
a jakou jste tam dali postu ?? tu za 2 nebo 6?? no ja dal za 6 a jestli budu cekat k tomu jeste mesic tak to potes..... |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 19:24:52
|
quote: Originally posted by massimo
a jakou jste tam dali postu ?? tu za 2 nebo 6?? no ja dal za 6 a jestli budu cekat k tomu jeste mesic tak to potes.....
ja tu za 2.99 |
|
 |
|
Marti
New Member

159 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 21:17:24
|
Tak nevím. Teď jsem si to znovu četl a znovu objednal. pač sem asi ko... a ono to za tu levnější asi mimo Uk nepujde. Si to ještě pořádně přečtete.
Já radši příjdu o 150Kč než abych čekal rok. Pač sem si to objednal v neděli a doteďka se to ani nehlo o metr, u nich :-(.
TAK POZOR.
Sem to zrušil a udělal nový a hele. Ani sem to tu nestihnul dopsat a už jsem dostal potvrzení. Že to přijali. Předtím jsem nedostal vůbec nic.
Tak uvidíme zítra. |
EVE Online - Bel Gar family :-).
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 17/11/2004 : 21:48:46
|
quote: Originally posted by Marti
Tak nevím. Teď jsem si to znovu četl a znovu objednal. pač sem asi ko... a ono to za tu levnější asi mimo Uk nepujde. Si to ještě pořádně přečtete.
Já radši příjdu o 150Kč než abych čekal rok. Pač sem si to objednal v neděli a doteďka se to ani nehlo o metr, u nich :-(.
TAK POZOR.
Sem to zrušil a udělal nový a hele. Ani sem to tu nestihnul dopsat a už jsem dostal potvrzení. Že to přijali. Předtím jsem nedostal vůbec nic.
Tak uvidíme zítra.
to bude nekde jinde , me normalne objednavku prijali vyridili a dokonce na konkretni dotaz mailem odpovedeli, ze to poslali, ale urgence muzou prijmout az po urcitym limitu podle placene sluzby |
|
 |
|
Stoupaq
Starting Member
11 Posts |
Posted - 18/11/2004 : 14:35:06
|
Pro ty co netusi kdy jim to dojde. Ja si to objednal na gameplay.co.uk postovny 2.70 liber a 18.11. rano nam to doslo.
|
Vocko(fix), Amalka(doc), Rezistor(eng), Frystensky(enf) [Atlantean] Snehurka (CH) [Eclipse] Rulik (Tauren Druid) [Shadow Moon] Xenie (Human Paladin) [Thunderhorn] |
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 22:45:04
|
Mno tak sem se po dlouhe dobe dockal zase nejake mmorpg, kterou bych si zahral vzpominaje na stare casy v Asheronu kdyz zacinal.
Docela me odrazuje¨kdyz jsou plna fora o tom jak ze to ten server asi technicky dela a kdy ze jako otvira novou instatnci zony apod. technicke vyrazy, ktere do fantasy MMORPG nepatri. Je sice hezke, ze nekdo vykouma, jaka je teda ta droprate urciteho predmetu a kolik teda musim zabit mobu abych ho ziskal ... fakt zabavne :) Nejak se ten svet MMORPG a jeho hracu sune divnym smerem. No nic hlavne me za tenhle post neflamujte :)
Jinak mam tedy postavu na Runneye - Prskavka (hraji za good) a vyhopkal jsem zrovna z instance zony !LOD! a potuluji se hned v te zone potom (nevim jaka instance) :))) |
 |
|
Stormer
New Member

446 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 23:08:08
|
quote: Originally posted by ehivar Docela me odrazuje¨kdyz jsou plna fora o tom jak ze to ten server asi technicky dela a kdy ze jako otvira novou instatnci zony apod. technicke vyrazy, ktere do fantasy MMORPG nepatri. Je sice hezke, ze nekdo vykouma, jaka je teda ta droprate urciteho predmetu a kolik teda musim zabit mobu abych ho ziskal ... fakt zabavne :) Nejak se ten svet MMORPG a jeho hracu sune divnym smerem. No nic hlavne me za tenhle post neflamujte :)
tak tohle neflamovat nejde ;) od prvni mmorpg bylo to nejzajimavejsi odhalovat herni principy a zkouset nebo hledat, jak se co pocita atd... takze v tomhle smeru se nic nemeni a nevyviji.. a ano.. je to zabavne ;) |
http://www.mmorpg.cz |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 23/11/2004 : 23:09:46
|
quote: Originally posted by ehivar
Mno tak sem se po dlouhe dobe dockal zase nejake mmorpg, kterou bych si zahral vzpominaje na stare casy v Asheronu kdyz zacinal.
Docela me odrazuje¨kdyz jsou plna fora o tom jak ze to ten server asi technicky dela a kdy ze jako otvira novou instatnci zony apod. technicke vyrazy, ktere do fantasy MMORPG nepatri. Je sice hezke, ze nekdo vykouma, jaka je teda ta droprate urciteho predmetu a kolik teda musim zabit mobu abych ho ziskal ... fakt zabavne :) Nejak se ten svet MMORPG a jeho hracu sune divnym smerem. No nic hlavne me za tenhle post neflamujte :)
Jinak mam tedy postavu na Runneye - Prskavka (hraji za good) a vyhopkal jsem zrovna z instance zony !LOD! a potuluji se hned v te zone potom (nevim jaka instance) :)))
EHIVARE, SES TO TY TY KLUKU ZATRACENEJ ??? no to snad ne :)) konecne dalsi silenec, uz sem te nevidel ani nepamatuju ty lamoooo koukej se pripojit na cz chat ( /join CZ ) a poradne pokecat :) |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 07:53:16
|
Marfus ty lamo. Tebe mlada pustila zase k nejake mmorpg ... rofl :) No sak ja se pripojim az vykoumam jak :) |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 09:05:20
|
Ehi, psal jsem ti na irc - pokud potrebujes help s prskafkou, tak dej vedet 
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 09:16:58
|
quote: Originally posted by ehivar
Marfus ty lamo. Tebe mlada pustila zase k nejake mmorpg ... rofl :) No sak ja se pripojim az vykoumam jak :)
Jo asi pustila ale neco mu musela provest pac on si ted hraje na svadlenku |
so... |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 11:38:29
|
quote: Originally posted by Khandar Jo asi pustila ale neco mu musela provest pac on si ted hraje na svadlenku
Chce si usit novy pytlik 
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 12:05:04
|
.. |
Edited by - ehivar on 24/11/2004 12:06:14 |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 12:35:31
|
PARCHANTI!  |
 |
|
ehivar
Junior Member

530 Posts |
Posted - 24/11/2004 : 12:48:36
|
Kdyz se konecne na pul dne dostanu k EQ tak jde server na 4 hod dolu .... fu.. |
 |
|
wotan
Starting Member
8 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 01:05:30
|
ahoj lidi. objednali jsme dneska s kamosem 2 kusy, s tim ze bychom snad mohli zacit hrat cca. v utery. trosku jsme to studovali, chteli bychom hrat evil, cili kdyz se postesti, stat se cleny evil guildy 'mor do kuli'. vzhledem k tomu ze jsme takovy kolektivni hosi,(hlavne ja :)), je nam v podstate jedno, co budeme hrat (muj favorit je dark elf assasin, kamosuv je nekromancer), ale hlavne jsme sileny blazni do craftingu (dotedka jsme hrali HZ). jestli teda sefove guildy maji nejakej napad, jak nas uplacirovat, sem s nim :) |
EQ2 - Wotanik / Runneye HZ - pplk. Zitny UO - WotaN Meridian - WotaN |
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 07:34:20
|
quote: Originally posted by wotan
ahoj lidi. objednali jsme dneska s kamosem 2 kusy, s tim ze bychom snad mohli zacit hrat cca. v utery. trosku jsme to studovali, chteli bychom hrat evil, cili kdyz se postesti, stat se cleny evil guildy 'mor do kuli'. vzhledem k tomu ze jsme takovy kolektivni hosi,(hlavne ja :)), je nam v podstate jedno, co budeme hrat (muj favorit je dark elf assasin, kamosuv je nekromancer), ale hlavne jsme sileny blazni do craftingu (dotedka jsme hrali HZ). jestli teda sefove guildy maji nejakej napad, jak nas uplacirovat, sem s nim :)
Nejsem zadny sef guildy, ale mohu-li se vyjadrit k tomu, co by se hodilo, tak asi warrior (nejaky tank). Tedy za predpokladu, ze hrajete intenzivne a poradne. Pokud jen obcas, zalezi na vas...ja rikam, to co nam tak kapku chybi (tem na nizsich levelech) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 08:13:30
|
jojo v nasi grupe to zacina bejt na povazenou, sice vsecko zkosime za par sec, ale jak se najde neco co nas zacne trefovat tak to bude drsny :) |
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 09:30:53
|
WTB Tank (ten muj T72 po lvl 20 bude na nic... ) |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 10:05:25
|
Nechystá se někdo kdo hraje na FP, udělat betrayal quest pak do Qeynos? |
 |
|
Nick
Moderator

455 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 10:06:28
|
To je tezky najit v EQ 2 neco co muzes zabit a aby se to do tebe netrefilo mozna kdyz zkusite neco v Sunken city na zacatku tak by to mohlo klapnout  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 10:07:30
|
quote: Originally posted by spajdr
Nechystá se někdo kdo hraje na FP, udělat betrayal quest pak do Qeynos?
hehe proc by to delal ? |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 10:08:49
|
quote: Originally posted by Nick
To je tezky najit v EQ 2 neco co muzes zabit a aby se to do tebe netrefilo mozna kdyz zkusite neco v Sunken city na zacatku tak by to mohlo klapnout 
:) nahodou zatim me az tak casto netrefuji , ale vcera sem zazil v retailu svou druhou smrt , kdyz sem v sewers potkal bosse , a ten dal do mych 460 hp ranu za 550 :) zkurvil me statistiku parchant :) a to sem byl uz 24 na serveru |
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 10:53:31
|
quote: Originally posted by Pertha :) nahodou zatim me az tak casto netrefuji , ale vcera sem zazil v retailu svou druhou smrt , kdyz sem v sewers potkal bosse , a ten dal do mych 460 hp ranu za 550 :) zkurvil me statistiku parchant :) a to sem byl uz 24 na serveru
To je na smazani charu a zalozeni noveho... |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 11:16:06
|
:) nahodou zatim me az tak casto netrefuji , ale vcera sem zazil v retailu svou druhou smrt , kdyz sem v sewers potkal bosse , a ten dal do mych 460 hp ranu za 550 :) zkurvil me statistiku parchant :) a to sem byl uz 24 na serveru [/quote]
hehe tak to moje druhe meno je smrt , aj ked vcera som v gnoll caves na pocudovanie nezomrel ani raz  |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 11:18:06
|
Mě mojí statistiku jen tak nic nezkazí velice dbám na to aby má 63 smrt nezůstala rozhodně poslední. |
Noe
|
Edited by - Noe on 26/11/2004 11:35:08 |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 11:36:18
|
hehe proc by to delal ?
treba tam nekoho sikanuje a tak by chtel za nama dobrakama:) cerstva adv krev by se nam hodila... je nas v Q bouzel zatim hodne malo a nedame do kupy ani jedinou full groupu s podobnyma lvls... Je mi jasny ze kazdej dalsi novacek se necha radsi zlakat vetsi guildou ale jestli to takhle pujde dal budou vsici v FP a a mi dobraci si muzem jit hodit masli. btw mame presne opacnej problem jak vy... plno tanku a zadny DPS |
so... |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 13:40:39
|
hehe proc by to delal ?
Láká mě necromancer, ale chci s ním být v Qeynos :-) |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 13:47:13
|
Jo, necro je dobrej. Nejvím na jakém levelu to dostane, ale umí se morfnout do kostry, to vypadá fakt pěkně. |
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 13:53:23
|
Jo, necro je dobrej. Nejvím na jakém levelu to dostane, ale umí se morfnout do kostry, to vypadá fakt pěkně.
A ma to krome efektu nejaky vyznam? Mi mripadaji sumoneri (zatim) jako nepouzitelni... |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 13:55:42
|
To nevím, imho to bude jedno z těch fun lvl20 kouzel. Ale vypadá to fakt pěkně, když ti v grupě pobíhá kostra.  |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 14:00:57
|
To nevím, imho to bude jedno z těch fun lvl20 kouzel. Ale vypadá to fakt pěkně, když ti v grupě pobíhá kostra. 
mit v tymu kostru tak riskuje ze ji nenapadne bodnu do zad :D |
|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 26/11/2004 : 14:01:32
|
quote: Originally posted by Khandar
treba tam nekoho sikanuje a tak by chtel za nama dobrakama:) cerstva adv krev by se nam hodila... je nas v Q bouzel zatim hodne malo a nedame do kupy ani jedinou full groupu s podobnyma lvls... Je mi jasny ze kazdej dalsi novacek se necha radsi zlakat vetsi guildou ale jestli to takhle pujde dal budou vsici v FP a a mi dobraci si muzem jit hodit masli. btw mame presne opacnej problem jak vy... plno tanku a zadny DPS
tak nakej tank udelejte betrayl :) a podte do FP |
|
 |
|
Topic  |
|