Author |
Topic  |
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 11/11/2004 : 15:52:41
|
quote: 1. Snazil jsem diskutovat o problemu tak, jak to vidim ja. Diskuse je mimo jine i od toho, aby se probrali vsechny klady a zapory. Rozhodne jsem nikoho nenapadl a uz vubec o nikom nenapsal, ze je svine - to jsou tvoje slova. 2. Jestli jsi pozorne cetl tyto fora, od zacatku tvrdim, ze pujdu tam, kam pujdou ostatni, protoze chci hrat s lidma co znam z bety i ostatnima cechama, popripade slovakama. Tudiz tvrzeni, ze nekoho premlouvam, aby sel hrat za mnou jsou taky tvoje slova. Jiz po druhe se vetsina domluvila na Runnyeye a ja to respektuji.
Proto te prosim, aby si priste neprekrucoval pravdu a nemluvil za me. Do budoucna bych to musel brat osobne - jako pokus o flame.
Mas pravdu moje reakce byla zbytecne ostra, ovsem ne natolik abych se za ni omluvil.
Pokusim se vysvetlit jinymi slovy. Nastvalo me ze tu pisete o nasi neochote vyjit vam vstrict a jako jeden z hlavnich argumentu jste pouzivali nedostatek surovin pro prilis mnoho lidi. S timto argumentem naprosto nesouhlasim (lepe receno craft to muze stizit (i kdyz stejne se budou suroviny imho nakupovat) ovsem i za predpokladu stizeneho craftu adventurer ma pro me jednoznacnou prioritu pred artisanem) a hodne lidi na serveru povazuju za velky klad a za podminku proto abych mohl hrat adventurera zvlastne na vyssich levelich kde predpokladam bude nutne brutalni expeni nehodlam venovat svuj cas pro hru cekani na partu. Tot vse.
Ohledne argumentu ze od toho je guilda abych hral pouze s nimi, napsal jsem to asi dost jasne, doufam. Podle me to je nerealne. |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 11/11/2004 15:56:46 |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 07:26:01
|
Jen pro malinkou predstavu jak je to s vytizenim serveru:

|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Khaot
Average Member

1947 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 07:33:11
|
Nevite nekdo, jestli je na officialni foru nekde debata na tema plnosti serveru? (treba jestli nemaji nastaveny maly strop z duvodu stability atd).
Ze by pak pustili na servery mnohem vic lidi.... |
 |
|
Jaris
wannabe dictator

1545 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 08:05:28
|
quote: Originally posted by Atronach

No podle toho neni Runnyeye spatna volba. Treba down je vyslovene sux 
|
Jaris Lesser Giant Dread Knight - Vanguard Gelenia Jarisa Highelf Mystic - EQ2 Runnyeye Jaris Halfelf Troubador - EQ2 Runnyeye Jaris Cyrhosis Celt Bard 50 - exMordredDAoC Jaris Krasavec Halfelf Warlord - exLuclinEQ

|
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 08:06:50
|
no pokud se budes mit kam pripojit :) aby se dycky nelogl jeden dva z gildy a ostatni necekali ve fronte :) |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 08:21:01
|
quote: Originally posted by Jaris No podle toho neni Runnyeye spatna volba. Treba down je vyslovene sux 
Down je u serveru, ktere jsou (vetsinou) nove. To ze je RE v dobe kdy hraje vetsina cechu HEAVY nebo FULL je alarmujici.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
Edited by - Atronach on 12/11/2004 08:21:52 |
 |
|
Shemiramoth
Moderator

4339 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 08:36:50
|
Jsem netusil, ze skoro 50 procent serveru je v jistou chvili full, kua nehraje to nejak moc lidi? Nevite kolik lidi je max. muze byt na jednom serveru? |
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 08:50:57
|
quote: Originally posted by Jaris No podle toho neni Runnyeye spatna volba. Treba down je vyslovene sux 
Neni spatna. Je pouze druha nejhorsi pro evropany :) |
Edited by - VT on 12/11/2004 08:51:09 |
 |
|
Raady
New Member

396 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 09:14:47
|
quote: Originally posted by Rashaverak
quote: 1. Snazil jsem diskutovat o problemu tak, jak to vidim ja. Diskuse je mimo jine i od toho, aby se probrali vsechny klady a zapory. Rozhodne jsem nikoho nenapadl a uz vubec o nikom nenapsal, ze je svine - to jsou tvoje slova. 2. Jestli jsi pozorne cetl tyto fora, od zacatku tvrdim, ze pujdu tam, kam pujdou ostatni, protoze chci hrat s lidma co znam z bety i ostatnima cechama, popripade slovakama. Tudiz tvrzeni, ze nekoho premlouvam, aby sel hrat za mnou jsou taky tvoje slova. Jiz po druhe se vetsina domluvila na Runnyeye a ja to respektuji.
Proto te prosim, aby si priste neprekrucoval pravdu a nemluvil za me. Do budoucna bych to musel brat osobne - jako pokus o flame.
Mas pravdu moje reakce byla zbytecne ostra, ovsem ne natolik abych se za ni omluvil.
Pokusim se vysvetlit jinymi slovy. Nastvalo me ze tu pisete o nasi neochote vyjit vam vstrict a jako jeden z hlavnich argumentu jste pouzivali nedostatek surovin pro prilis mnoho lidi. S timto argumentem naprosto nesouhlasim (lepe receno craft to muze stizit (i kdyz stejne se budou suroviny imho nakupovat) ovsem i za predpokladu stizeneho craftu adventurer ma pro me jednoznacnou prioritu pred artisanem) a hodne lidi na serveru povazuju za velky klad a za podminku proto abych mohl hrat adventurera zvlastne na vyssich levelich kde predpokladam bude nutne brutalni expeni nehodlam venovat svuj cas pro hru cekani na partu. Tot vse.
Ohledne argumentu ze od toho je guilda abych hral pouze s nimi, napsal jsem to asi dost jasne, doufam. Podle me to je nerealne.
Uznavam, ze jistou logiku tvuj argument ma. Stejne jako ten muj, doufam. A stejne jako ty se nebojis o nedostatek surovin, ja se nebojim o nedostatek lidi. Nicmene myslim, ze uz je to uzavrena vec, tudiz bych se k tomu ted uz nerad vracel. Jen skoda, ze to tak neslo rict napoprve. Ani si nedokazes predstavit, jak si me vcera vytocil. Ne tim co si rekl, ale jak si to rekl  |
Cleos aka Toodle Noodle <Pohodari> - Everquest II (Nagafen) Cleos <Temp> - Age of Conan (Fury) Sir Zotikus Alexius <Mor do Kuli> - Everquest II (Runnyeye) - retired |
Edited by - Raady on 12/11/2004 09:16:49 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 09:15:10
|
Děte všici doprdele fakt. Poslouchejte ty co už hrají a říkají Vám, že je to relativně v pohodě. Uvědomte si, že FULL nebo HEAVY může být během pár dnů uplně u jiných serverů a budou se tu stále dokola opakovat stejné nářky (vždyt hraje zatím cca 1/3 očekávaných accountů). Ted není absolutně možný hodnotit vyhlídky toho či jiného serveru v budoucnosti vše jsou pouze dohady.
|
Noe
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 09:21:21
|
quote: Originally posted by Noe Uvědomte si, že FULL nebo HEAVY může být během pár dnů uplně u jiných serverů a budou se tu stále dokola opakovat stejné nářky (vždyt hraje zatím cca 1/3 očekávaných accountů). Ted není absolutně možný hodnotit vyhlídky toho či jiného serveru v budoucnosti vše jsou pouze dohady.
Pokud nebude populace serveru balancovana nejakym "bonusem" tak se uz pravdepodobne nic nezmeni.
Alespon neznam vyraznejsi precedenc (alespon v tech mmorpg, ktere jsem hral). Ale necham se poucit.
|
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 10:38:52
|
Ja jsem vcera cely vecer hral. A bez problemu. Zastavam takovy nazor, ze ted se nekam stehovat je nesmyslne. Vyberes az preberes. Souhlasim s Tiborem.
BTW co smaznou topic "Seznam hrajicich postav", kde jsou postavy z bety a udelat ho znovu jiz s "live" charaktery?
BTW2 Kdyz dam v eq2 lidi do friends - jsem schopen nejak poznat, jestli jsou online nebo ne? Dekuji. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 10:40:57
|
v community okne , ted si nejsu jistej jaka to byla klavesa, ale myslim y |
|
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 10:54:32
|

Ten cas je europsky alebo americky ? |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 11:28:48
|
quote: Originally posted by Duncan Ten cas je europsky alebo americky ?
Je to nas (CR) cas
|
|
 |
|
Genagen
Junior Member

589 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 11:34:58
|
Pro me tento server ma kouzlo - ze tu hraji ted vsichni cesi :-) A druhak je to server kde bude hrat hodne evropanu a hodne lidi v dobe kdy budeme hrat i my. A to je IMO dobre. Proto se neni treba divit, ze je server v nasich casech heavy. Je to lepsi, nez kdyby byl LIGHT.
Jinak servery se budou vyvijet. Podle potreb se bude pridavat kapacita. A navic i kdyz ve statistice bylo vcera vecer psano HEAVY ci FULL nebylo to na hre videt. Prakticky jsem hral asi ctyri pet hodin v kuse bez jakyhokoliv lagu ci problemu. Jak bude situace vypadat za mesic, to dnes nemuze nikdo spolehlive odhadnout. |
Genagen [EQ2]: Kerra, ShadowKnight Shadow Wind Guild Leader and RaidWiki admin |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 11:37:38
|
quote: Originally posted by Duncan Ten cas je europsky alebo americky ?
Je to nas (CR) cas
Kasly na to Attro, oni stejne nikdy neuznaj ze sou krapatko vedle a nikdy nepochopej proc nekteri nechtej hrat na nacpanejch serverech :) ja uz sem rezignoval a budu si hrat "nekde" to se uvidi az dojde krabice... zatim na to kaslu, ale musim se smat, protoze plnost serveru se presne potvrzuje :) i to ze prez noc nic neprodaj a jediny pro koho tendle server muze bejt zajimavej (z meho pohledu) je clovek co chce chatovat na nejplnejsim CZ kanale :) zatim je mim favoritem kithicor |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
Edited by - Marwyn on 12/11/2004 11:40:16 |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 11:45:11
|
Tak jinak. Máte někdo problémy s plností serveru? Nepřipojil jste se? Lagovalo to hodně? Bylo málo surovin? Pokud ne, tak imho není co řešit. |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 11:51:38
|
quote: Originally posted by Tibor
Tak jinak. Máte někdo problémy s plností serveru? Nepřipojil jste se? Lagovalo to hodně? Bylo málo surovin? Pokud ne, tak imho není co řešit.
podle me jasna znamka plnosti nekterych serveru: http://eqiiforums.station.sony.com/eq2/board/message?board.id=tech_support&message.id=4789 br /
ale treba se pletu  |
Marwyn Zevl Aion - Mytower <Played: 9D, AoC, AO, AC, AC2, DF, D&D, EVE, EQ2, GW, HG-London, Horizons, L2, MoM, Neocron, Ryzom, SWG, TR, UO, Vanguard, WHO, WoW, ...> |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 11:51:41
|
quote: Originally posted by Marwyn jediny pro koho tendle server muze bejt zajimavej (z meho pohledu) je clovek co chce chatovat na nejplnejsim CZ kanale :)
Tobe asi nic nerika nezavisly cross server chat, ze ... |
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 12:06:27
|
quote: Originally posted by Marwyn
podle me jasna znamka plnosti nekterych serveru:
Ano, pleteš se. link |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 14:01:58
|
quote: Uznavam, ze jistou logiku tvuj argument ma. Stejne jako ten muj, doufam. A stejne jako ty se nebojis o nedostatek surovin, ja se nebojim o nedostatek lidi. Nicmene myslim, ze uz je to uzavrena vec, tudiz bych se k tomu ted uz nerad vracel. Jen skoda, ze to tak neslo rict napoprve. Ani si nedokazes predstavit, jak si me vcera vytocil. Ne tim co si rekl, ale jak si to rekl 
ano nevis jak mi to lichoti ze jsem nekoho vytocil, dekuji za oceneni dobre prace |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 12/11/2004 15:16:03 |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 14:15:24
|
quote: Originally posted by Rashaverak ano nevis jak mi to lichoti ze jsem nekoho vytocil, dekuji za oceneni dobre prace
Koukam koukam, zadny smajlik... pak kouknu na tvuj vek a ten te omlouva...
|
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 12/11/2004 : 15:17:03
|
quote: Koukam koukam, zadny smajlik... pak kouknu na tvuj vek a ten te omlouva...
nezavid |
lastfm |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 12:49:39
|
quote: Originally posted by Van Tassel
quote: Originally posted by Marwyn jediny pro koho tendle server muze bejt zajimavej (z meho pohledu) je clovek co chce chatovat na nejplnejsim CZ kanale :)
Tobe asi nic nerika nezavisly cross server chat, ze ...
ne, opravdu nevim ze se da psat na chat na jinem serveru, bim jen ze se da direct tell na jinej server, ale pripojit se na chat ? to nevim... |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 17:18:31
|
Pokud by to neslo tak by to byl krok zpet, bezohledu na moznosti cross tellu (swg, eq1, eq2).
Na forech pisou i o moznosti pripojit do kanalu do eq1 a obracene (stejne jako cross telly).
I noticed some people claimed they could join a EQ2 chat channel from EQ1 but wasn't able to see who was in it nor talk in that chan, here is how you do just that. To join a channel from EQ1 to a EQ2 chan you type: [join EQ2.Server.Chatroom To chat in that channel you type: [1 message Of course if 1 was the assigned number for that chat channel. [list 1
Takze pokud nefunguje mezi eq2 servery toto: /join server.channel /join server.channel:password
nebo nezavisly: /join serverwide.channel /join serverwide.channel:password
atd. tak to mate blby (ale nezapomente, ze vetsina ostatnich mmorpg cross chaty proste nema, napr. wow) ...
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 17:54:21
|
K čemu je tohle vůbec dobrý a na co mi to jako hráči je? Neumím si představit důvod proč chatovat z EQ1 do EQ2 leda si pokecat s kámošem ale to je snad lepší a jistě i snažší použít ICQ. Vůbec se nedivím, že to většina her nemá přijde mi to tak trochu jako nadstandartní zbytečnost.
|
Noe
|
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 18:06:50
|
quote: Originally posted by Noe
K čemu je tohle vůbec dobrý a na co mi to jako hráči je? Neumím si představit důvod proč chatovat z EQ1 do EQ2 leda si pokecat s kámošem ale to je snad lepší a jistě i snažší použít ICQ. Vůbec se nedivím, že to většina her nemá přijde mi to tak trochu jako nadstandartní zbytečnost.
Tuhle nadstandardni zalezitost taky logicky nemuze mit kazda mmorpg.
Nicmene prioritne jsem resil cross server chaty a o nich jsem se zminoval, kdyz jsem tvrdil, ze je vetsina her nema. A doufam, ze je ma EQ2.
|
Edited by - VT on 13/11/2004 18:07:29 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 18:30:01
|
quote: Originally posted by Van Tassel
Tuhle nadstandardni zalezitost taky logicky nemuze mit kazda mmorpg.
Pochopitelně :). Nicméně můj dotaz a poznámka se vztahuje i na ten zminovaný cross chat.
edit: "i" |
Noe
|
Edited by - Noe on 13/11/2004 18:32:38 |
 |
|
VT
Moderator

4191 Posts |
Posted - 13/11/2004 : 18:40:44
|
quote: Originally posted by Noe Nicméně můj dotaz a poznámka se vztahuje i na ten zminovaný cross chat.
Cross server chat jsem s uspechem pouzival (pouzivam, i kdyz jsem na kane.cz sam :) v eq1. Kdy jsem hral na pvp serveru a MdK na PvE Kane Bayle.
Pouzival jsem ho na pokec s bratrankem (Ethir) co hral v MdK (resp. spise cross server telly) a hlavne na otazky kolem hry.
Za druhe se pouziva na pokec treba bardu v serverwide.bards ci jinych classu, jsou kanaly o tradeskillech, o pvp, o questech atd. atd. Takze vubec nemas pravdu, ze je cross server chat neuzitecny. Naopak, je to jedna z nejlepsich veci co SOE vymyslelo. |
Edited by - VT on 13/11/2004 18:43:01 |
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 14/11/2004 : 13:46:26
|
Ja ho s radosti vyuziju, protoze me to zvedne naladu, az budu na serveru sam jako cech, tak ze se budu moct pripojit k vam na chat... |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 07:17:07
|
Marwe realne info ze hry:
-lagy: temer nulove, chodi to tak, ze se clovek lagy nemusi zaobirat. Je jedno kde jsem (A, dungeon, craftzona, oakmyst, ruiny, mesto).
-obsazenost hraci: Meli jsme s Brtnou Q na zabiti 3x10 monster v A. Prvni 2 nebyl problem najit a zabit. posledni (klicnik) trochu ano protoze po polich se prohanelo tak 10 hracu. Poposli jsme kus bokem za vodovod a nebyl problem.
-suroviny T1: tezba v zonach jako oakmyst a forest ruin je celkem porod diky slow respawnu a neovlivnuje ji temer kolik lidi tam je. Kdyz je jich tam 5, tak se o tech 5 surovin podelite 
-suroviny T2: jakmile dosahnes skill40, muzes tezit v A kde je surovin hafo a nemam naprosto problem je harvestit.
Tyhle informace jsou z patku hodne vecer a soboty. Zaver z toho je, ze neni duvod se zatim nikam stehovat.
|
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 08:12:05
|
Atro pochop, ze Marwyn je vlk samotar a nechce s nama hrat, ale jenom si s nama chatovat.   |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 08:38:59
|
quote: Originally posted by Pedro
Atro pochop, ze Marwyn je vlk samotar a nechce s nama hrat, ale jenom si s nama chatovat.  
Hmm to musí být zábava  |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 08:42:00
|
quote: Originally posted by Pedro
Atro pochop, ze Marwyn je vlk samotar a nechce s nama hrat, ale jenom si s nama chatovat.  
marw je lama blba ale ono ho to prejde... ted uz od vsech slysel ze zadny problemy runnyeye nema takze snad uz prestane prudit a pude radsi s nama hrat...
EDIT: prave naopak ja mam zatim problem s rapidnim nedostatkem hracu... vcera sem hledal grupu do SH cca 2hodiny a bezuspesne... v celym SH bylo porad jen 15 - 25 hracu a to byly vetsinou uzavreny skupinky. Ja vlastne jeste ani gruped nehral... jedu porad solo protoze neni s kym:(
btw: Firemyst je broken... vcera sem mel grupu na udelani a quest nesel ani zacit :((( |
so... |
Edited by - Khandar on 15/11/2004 08:53:39 |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 09:47:33
|
Khane, nezapomen ze ty ses powergamer = jedes desne rychle :P
Marw urcite prijde zanama. Jinak od vcerejska mame na nasi strane dalsiho healera - Vineu (3x hura). Starsi ho znaji novejsi ho poznaji 
Ja jsem vcera odpadl, protoze u nas byla na navsteve segra s rodinou a vsichni kouri jako fabrika takze ja nekurak jsem totalne odpad s bolesti oci a hlavy  
|
|
 |
|
Marwyn
Junior Member

792 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 10:19:27
|
PARCHANTI !  ja teda pridu no, jak jen to dorazi... ale koukam ze s Khanem si uz nezahraju i kdybych jel jen Adv. a pouze leveloval... Snad se najde nekdo na mim levelu (aspon po tejdnu) |
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 11:11:55
|
Khane, nezapomen ze ty ses powergamer = jedes desne rychle :P
Prave ze nijak extra rychle nelvlim kdyby jo musel bych se groupovat a jak sem rek zaprvy se mi to ani nedari a zadruhy chci grupovat s cechama. Vy porad jen craftite proto se vam zda ze ryche lvlim... Tak koukejte trochu pohnout prdeli at muzem okupovat spolecne SH aj. mista
btw: solo hunt je tak nejak napytel :) normalne je jen o trochu poamalejsi nez group ale je tam vyjimka a to totiz takovej hodne velkej problem u prelomu mobu z 19 na 20lvl kdy ten samej mob lvl 20 je cca 2x silnejsi nez jeho kolega na 19ce... coz opravdu HODNE znesnadnuje solo hunt... takze lvlit z 17ky na 20ku solo je vazne porod! Aby byl solo hunt effektivni je potreba totiz huntit moby co sou +4-5 lvl nademnou a pak to funguje sqvele ale problem prave nastane na lvl 17 kdy potrebuju huntit moby 20-22 a to je nemozny diky zminovanymu skoku obtiznosti. ale problem se vyresi az se preleze pres 20lvl. To jen tak okrajovje naznacuju co vas ceka kdyz pojedete nekdo solo jak ja :) |
so... |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 11:15:38
|
Khandiku : bych ti mohl pomoct, dělám healy max tak 150-160 a za chvíli budu level 14. |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 12:05:43
|
quote: Originally posted by Khandar diky zminovanymu skoku obtiznosti. ale problem se vyresi az se preleze pres 20lvl. To jen tak okrajovje naznacuju co vas ceka kdyz pojedete nekdo solo jak ja :)
Mam stejny potreh z konce bety. Ten skok z L19 na L20 byl u me zlomovej. Na L19 jsem nedal nic na L20 uz jo - v pohode lov v TS. Taky se mi zda ze maj ty moby nejakej tezkej zlom. Ono se solovat da i po ty 20ce.
A neboj, huntit pujdeme. Ted jsem craft vyssi nez Adv. Tak s tim neco pujdu udelat.
|
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 12:26:39
|
ad suroviny, takova hipoteza pokud se mylim tam me opravte.
budu ted pracovat se smyslenymi cisly, rekneme ze u obou mest jsou 3 outdoor zony kde se da tezit material pod skill 40, v FP jsou to jmenovite Ruins, Sunken City a Graveyard. Ted premyslejme ze do jedne zony se vejde 20 lidi nacez server otevre novou instanci teto zony ktera ma svuj vlastni respawn surovin.
Tedy vezmeme runnyeye a rekneme ze je nejvytizenejsi server ve hre, rekneme ze ve spicce mame od kazde ze tri zon 4 instance (80 hracu). A vezmeme si server kde by byla 1/4 hracu. Dle me hipotezy bude narocnost na tezbu surovin naprosto stejna protoze na tomto serveru bude pouze jedna instance a suroviny se tudiz budou spawnovat 4x pomaleji.
Ale asi uvazuju blbe protoze jsem jen blbej hloupej troll. |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 15/11/2004 12:31:21 |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 12:27:37
|
quote:
EDIT: prave naopak ja mam zatim problem s rapidnim nedostatkem hracu... vcera sem hledal grupu do SH cca 2hodiny a bezuspesne... v celym SH bylo porad jen 15 - 25 hracu a to byly vetsinou uzavreny skupinky. Ja vlastne jeste ani gruped nehral... jedu porad solo protoze neni s kym:(
to je presne to o cem tu od zacatku mluvim, nicmene zatim to je tim ze vetsina hracu se placa na nizsich levelech. |
lastfm |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 12:32:29
|
quote: Originally posted by Rashaverak
ad suroviny, takova hipoteza pokud se mylim tam me opravte.
budu ted pracovat se smyslenymi cisly, rekneme ze u obou mest jsou 3 outdoor zony kde se da tezit material pod skill 40, v FP jsou to jmenovite Ruins, Sunken City a Graveyard. Ted premyslejme ze do jedne zony se vejde 20 lidi nacez server otevre novou instanci teto zony ktera ma svuj vlastni respawn surovin.
Tedy vezmeme runnyeye a rekneme ze je nejvytizenejsi server ve hre, rekneme ze ve spicce mame od kazde ze tri zon 4 instance (80 hracu). A vezmeme si server kde by byla 1/4 hracu. Dle me hipotezy bude narocnost na tezbu surovin naprosto stejna protoze na tomto serveru bude pouze jedna instance a suroviny se tudiz budou spawnovat 4x pomaleji.
Ale asi uvazuju blbe protoze jsem jen blbej hloupej troll.
zapomel jsi na Sprawl |
|
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 12:34:02
|
quote: Originally posted by Rashaverak od kazde ze tri zon 4 instance (80 hracu).
kazda instance = az 70 hracu :(
quote: A vezmeme si server kde by byla 1/4 hracu. Dle me hipotezy bude narocnost na tezbu surovin naprosto stejna protoze na tomto serveru bude pouze jedna instance a suroviny se tudiz budou spawnovat 4x pomaleji.
Nikoliv. Pokud je na serveru malo hracu, zalezi na tom kolik jich je jeste navic na tezbe. Kdyz je v zone 10 lidi (velka vzacnost) jsou tam i suroviny.
Sony bohuzel nedela tu vec beznou jinych her ze respavnuje pri vytezeni. Jsou tam pevne timery ktere delaji respawn. Pokud To nikdo nevytezi neobjevi se nove. Pokud ano objevi ale az pri dalsim time checku.
Je mi uprime lito lidi, kteri utecou z ostrova se skilem 10-20 a chteji craftit. Je to zoufalstvi.
|
|
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 12:41:57
|
quote:
Je mi uprime lito lidi, kteri utecou z ostrova se skilem 10-20 a chteji craftit. Je to zoufalstvi.
schovej si litost pro sve spolubojovniky me to docela bavi nehlede na to ze pri tom v low level zonach splnim kopu questu. Jedine co me stve ze veci na gathering jsou tuny alespon kolem FP ale vseho ostatniho je X x min.
quote:
Nikoliv. Pokud je na serveru malo hracu, zalezi na tom kolik jich je jeste navic na tezbe. Kdyz je v zone 10 lidi (velka vzacnost) jsou tam i suroviny.
nojo jsem jen blbej troll a tuhle vetu nechapu. Myslis jako pokud budu pocitat na zonu 20 lidi a pritom bude na cely zone jen 1 clovek ze to nebude vytezeny ? no to je sice pravda ale asi se neda predpokladat dlouhodoba existence takto prazdneho serveru a ostatne kdo by na tomto serveru chtel hrat ani craft maniak by pak nemel komu prodavat takze by mu ty suroviny byly naprd. |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 15/11/2004 12:42:15 |
 |
|
Rahman
Moderator

4368 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 13:38:05
|
Hlavne pak nekam viditelne napiste, na kterem serveru se nakonec bude hrat ;-) |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 13:41:35
|
quote: Originally posted by Rahman
Hlavne pak nekam viditelne napiste, na kterem serveru se nakonec bude hrat ;-)
e E ? |
|
 |
|
Khandar
New Member

352 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 13:59:54
|
quote: Originally posted by Pertha
quote: Originally posted by Rahman
Hlavne pak nekam viditelne napiste, na kterem serveru se nakonec bude hrat ;-)
e E ?
asi je zmatenej z nazvu topicu... napravim to |
so... |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 14:20:52
|
quote: Originally posted by Rashaverak Je mi uprime lito lidi, kteri utecou z ostrova se skilem 10-20 a chteji craftit. Je to zoufalstvi.
schovej si litost pro sve spolubojovniky me to docela bavi nehlede na
OK, vzhledem k tomu ze naprosto netusis o cem mluvim bude lepe kdyz ti na tve otazky bude odpovidat nekdo jiny.
Ale hlavne ze te to bavi <g>
|
|
 |
|
Reyden
Senior Member

2747 Posts |
Posted - 15/11/2004 : 14:22:51
|
Jake jsou ted vlastne na runnyeye ceske guildy? |
Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!" |
 |
|
Topic  |
|
|
|