Je nás tu více, ale kolega hraje SWG a většinou sólo, takže o ničem , přesněji nerad se grupuje a to je škoda. No tak teď nevím jestli to mám zebrat z GB nebo CDROMSHOP, jestli by to nevyšlo nastejno, aby mi pak na CDROMSHOP neřekli že je momentálně vyprodáno a kód mi tím pádem nepošlou.
quote:Originally posted by Pedro Mno a ja si myslel, ze jedini kdo hraji MMORPG z okoli ostravska jsem ja a Klattu. Aspon podle ucasti na srazech. Baniiiicku my jsme s tebou.....
No z Ostravy byli krome Khostriho jeste nasi kamradi z EQ1 z Karvine - Acit, Washek a Obe. No a ti prvni 2 mozna budou i v EQ2
quote:Originally posted by Jaris No z Ostravy byli krome Khostriho jeste nasi kamradi z EQ1 z Karvine - Acit, Washek a Obe. No a ti prvni 2 mozna budou i v EQ2
Zkoušel tady někdo při objednání z cdromshop říct Alanovi od nich, ať je na krabici napsáno GIFT, že by to pak šlo rychleji přes celnici? nebo to nedělá, nebo to případně nemá cenu? DHL platit nebudu, byl bych tady na to sám.
Nemuzou tam napsat gift, to si proste jako obchod nelajznou, porusili by tim i zakony u nich. Co jde ale domluvit, je ze ti to Alan rozbali a posle ti jen aktivacni klic a zbytek hodi do popelnice, tak usetris za clo i za DHL.
Takže počká až mu to banka u nás schválí ten převod a pak pošle klíč jo? No s tím giftem to teda jde koukám asi jenom v GB, né v USA.
Z GB se to hlavne necli takze neni treba psat na to gift
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Tak som si to s Rashaverakovou pomocou objednal :-) Uz chapem naco je tam zadavat telefonne cislo, pre takych jak som ja co omylom daju cislo starej creditky este ze som na to prisiel a hned im posielal dalsi email, dufam ze s toho budu mudry
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito
Jak je EQ2 narocnej na pripojeni ? Mam 80 bezdrat a desej me trochu patche,aby nebyly gigovy...to bych asi jen stahoval...a az bych to stahnul tak by vysel dalsi..
Jak je EQ2 narocnej na pripojeni ? Mam 80 bezdrat a desej me trochu patche,aby nebyly gigovy...to bych asi jen stahoval...a az bych to stahnul tak by vysel dalsi..
Na hrani v pohode, patche jsou kapku bolestne. Nejlepsi je si to stahnout jinde a data prenest...nebo to nechat bezet pres noc/den.
Nicmene si myslim, ze patche v releasu nebudou tako bolestne, protoze vetsina voicepacks (to jsou casti, ktere maji nejvetsi podil na patchich) jiz budou primo na CD/DVD a EQ2 ma slusne udelany patcher, ktery stahuje pouze rozdilova data.
no sem zvedav cim bude zaplneny to druhy DVD v releasu :D
Tipuju že i nějaké videa :-) jelikož CD verze je 12CD, tak druhé DVD bude nejspíš z půlky prázdné, ale někdo ze SOE nás ujistil že 8.11. nás čeká spousta překvapení, i pro betatestery.
Osobne spise doporucuji celosvetove stranky a to jak obecne (jako Alakhazam atd) tak i specialy na jednotlive clasy (jako napr. Scout Sanctuary nebo EQtraders).
Preci jenom jsou tyto stranky pravidelne udrzovane a navic maji krome caste podpory ze strany vydavatele hry i znacny pocet prispevku od hracu, coz se muze hodit
Takze na tom shopu v GB maj release date 12.11. Takze uz ted pocitaj ze to bude trvat 4 dny nez se to k nim z US dostane. To mi co to mame z CDROMSHOPU a jeste DHL uz budem level 20+
Takze na tom shopu v GB maj release date 12.11. Takze uz ted pocitaj ze to bude trvat 4 dny nez se to k nim z US dostane. To mi co to mame z CDROMSHOPU a jeste DHL uz budem level 20+
Za evropskej release date muze UBISOFT jako oficialni distributor SOE produktu.
Přes email řekli na gameplay že to 8.11 budou mít taky, takže tak
Objednaval jsem specialni edici a DVD edici. Doufam, ze u specky nebude spozdeni s dodanim, viz napr. HL2, kde specialni edice ma byt dostupna az o nekolik tydnu pozdeji :?
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Objednaval jsem specialni edici a DVD edici. Doufam, ze u specky nebude spozdeni s dodanim, viz napr. HL2, kde specialni edice ma byt dostupna az o nekolik tydnu pozdeji :?
Me potvrdil Alan z cdromshopu ze collector i dvd release budou toho 8.11.
Me potvrdil Alan z cdromshopu ze collector i dvd release budou toho 8.11.
A že budou v dostatečném množství pro všechny předobjednávky :-)
Perfektni uz se tesim . (hlavne na draka, kteryho necham hned chcipnout, aby byl klid , pochybuju ze z nej budu moci vypestovat neco lepsiho, nez normalni domaciho peta)
- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain. - When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you. - Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%
Perfektni uz se tesim . (hlavne na draka, kteryho necham hned chcipnout, aby byl klid , pochybuju ze z nej budu moci vypestovat neco lepsiho, nez normalni domaciho peta)
fuj, taky domaci mazlicek co ti podpali barak je celkom fajn barak dostane kazdy automaticky ? alebo sa musi kupit/postavit, prip az ked budem obcanom mesta ?
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito
Nemluve o tom ze pokud jsem to spravne pochopil (nebot muj stavajic kun proste zmizel) je kun za 2p
Ceny konu jsou nastaveny tak jak budou v retailu rekl bych. Nejlevnejsi kun 2p 45g a nejdrazsí je za skoro 10p. A pistalky na privolani starych typu koni shnily :)
Já jsem včera koupil kočku do bytu. Nejlevnější stála přes 1g a je pěkně hnusná.
tak to je hustota. Za celou betu jsem byl v baraku jenom do te doby, nez jsem dostal stul a zrcadlo a pak jsem se na to vyflakl. Dokud si nebudu moct v baraku napriklad vystavovat armory anebo zbrane tak to pro me ztraci smysl.
tak to je hustota. Za celou betu jsem byl v baraku jenom do te doby, nez jsem dostal stul a zrcadlo a pak jsem se na to vyflakl. Dokud si nebudu moct v baraku napriklad vystavovat armory anebo zbrane tak to pro me ztraci smysl.
Včera jsem objevil ve WFP vendora, kterej prodává za SP věci na kraftěcí do bytu. Takže craft pak může pohodlně pracovat i prodávat zároveň. Docela šikovné.
quote:Originally posted by Tibor Včera jsem objevil ve WFP vendora, kterej prodává za SP věci na kraftěcí do bytu. Takže craft pak může pohodlně pracovat i prodávat zároveň. Docela šikovné.
WOW!
Kua to clovek nevi co bude delat prvne! UZ AT JE 9.11. !
Nemluve o tom ze pokud jsem to spravne pochopil (nebot muj stavajic kun proste zmizel) je kun za 2p
Ceny konu jsou nastaveny tak jak budou v retailu rekl bych. Nejlevnejsi kun 2p 45g a nejdrazsí je za skoro 10p. A pistalky na privolani starych typu koni shnily :)
Hm ted nevim, neskousel jsem ale stare questy na SP kdyz jsi v guilde funguji nebo to zrusili taky?
Kromus, member of Clan of Northern Territory, DP (store administrator/retired) Kromus, lvl 70 Barbarian Berserker <MdK>, Runnyeye server, EQ2 (retired) Thoros, rifleman/sniper 24th panzerbrigade, WWII online (hybernating) Modgud, EVE online (retired)
Hm ted nevim, neskousel jsem ale stare questy na SP kdyz jsi v guilde funguji nebo to zrusili taky?
Stare questy na SP funguji bez problemu (mam dokonce zadan lvl 5 guild raid na SP ale na to potrebuji minimalne 6 lidi(rad bych ho zkusil ale nejsou lidi)), bohuzel ale npc ktere je ma prodavat (ktere je prodavalo pred poslednima dvema patchema) je neprodava nebo na me aspon nereaguje a pouze mi gratuluje k zalozeni guildy a popisuje vyhody ktere to prinasi :)