Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 SWG: Jump to Lightspeed
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 25/10/2004 :  22:38:25  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
grats prave jsem to chtel napsat, je dobre ze soe na to nezapomeli. budeme si muset davat bacha aby nas to nevcuclo
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 26/10/2004 :  00:05:37  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

quote:
Originally posted by Quartax

quote:
Originally posted by Werrevlk

[quote]Originally posted by Hosty

CORUSCANT !!!!!!!!
to chem to musi byt...
[/quote
Zklamu te ale je to Kessel

proč tam jsou ty startrek DS9 červí díry?

Kessel Run... ergo jízda smrti.

Kessel je unikátní úkaz v galaxii. Je obklopen shlukem černých děr. _Uprostřed tohoto shluku existuje "hluché místo", kde Impérium vytvořilo výzkumnou stanici Chřtán (viz trilogie Akademie Jedi). Jinak Kessel je také jediné místo v galaxii kde se nachází Glitterstim (a ty potvory co ho vyráběj nejsou zrovna stvoření který bys chtěl potkat někde v zapadlý uličce o půlnoci ).

JJ bydlej tam takovi hezci pavoučci

SWG Cheeeewieee cosi -
SWG Lygie Jedi 90 Shadowknights
SWG Wlk spy 80 Shadowknights
WoW Chewie Shaman 60 Zdechliny
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 26/10/2004 :  00:08:00  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

grats prave jsem to chtel napsat, je dobre ze soe na to nezapomeli. budeme si muset davat bacha aby nas to nevcuclo

MYslim ze tam jsou jen na ozdobu......

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 26/10/2004 :  08:42:18  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

MYslim ze tam jsou jen na ozdobu......

hmm to sem nevěděl, stejně to je startrek :-) budu čekat že vyskočí dominion

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

VADIM CRAFT
Starting Member

2 Posts

Posted - 26/10/2004 :  15:22:57  Show Profile Send VADIM CRAFT a Private Message  Reply with Quote
Kluci nevite kde se bude možne sechnat JTL po vidaní jestle nejakyj český internetovej kramik to bude dovažit nebo mam objednat' přes ameriku???

Edited by - VADIM CRAFT on 26/10/2004 15:23:49
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 26/10/2004 :  15:56:33  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VADIM CRAFT

Kluci nevite kde se bude možne sechnat JTL po vidaní jestle nejakyj český internetovej kramik to bude dovažit nebo mam objednat' přes ameriku???

Zkus to tady http://www.xzone.cz/nahledgame.php3?idg=1157

SWG Cheeeewieee cosi -
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 26/10/2004 :  15:56:39  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Bude to moct vcucnut ? ak hej, co sa stane ?
2 vadim craft: ak by si kvoli tomu zasiel do Viedne, tak tam to kupis uz 29. mozno

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Werrevlk
Junior Member

504 Posts

Posted - 26/10/2004 :  15:59:29  Show Profile  Send Werrevlk an ICQ Message Send Werrevlk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hosty

2 vadim craft: ak by si kvoli tomu zasiel do Viedne, tak tam to kupis uz 29. mozno

Ja jsem si to objednal z Německa tak snad to budu mit doma do tydne
EDIT: Tak ted jsem si na te strance přečetl....že to budou posilat až...15.LISTOPADU...

SWG Cheeeewieee cosi -

Edited by - Werrevlk on 26/10/2004 16:05:10
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 26/10/2004 :  16:08:56  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Ja jsem si to objednal z Německa tak snad to budu mit doma do tydne
EDIT: Tak ted jsem si na te strance přečetl....že to budou posilat až...15.LISTOPADU...

http://www.cdromshop.com/cdshop/desc/p.SWGJTLS.html

Tady to hádám už posílají dnes :-)
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 26/10/2004 :  16:15:44  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Posielaju z CD-Rom shopu aj cez vikend ?

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 26/10/2004 :  17:50:47  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Prisla mi dnes sprava, ze mam narok na 360 day veteran reward, tak som dal /claim veteran reward. Mal som si vybrat ktory typ chcem - bolo tam 360 day, ....day reward. Neviete co dostanem za ne ? co dostanem za 360 a co za tie ostatne.

Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 27/10/2004 :  10:07:56  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
myslíte že má cenu kupovat datadisk když mám ping 260-300ms?
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 27/10/2004 :  11:38:22  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Na betatestu jsem mel takovej ping porad. Proti NPC naprosta pohoda a proti hracum taky. Blby to je az kdyz prijde packet loss (obcas se stalo) a lode zacnou skakat po vesmiru.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 27/10/2004 :  12:15:03  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Iani

Na betatestu jsem mel takovej ping porad. Proti NPC naprosta pohoda a proti hracum taky. Blby to je az kdyz prijde packet loss (obcas se stalo) a lode zacnou skakat po vesmiru.

Fajn, no já měl co jsem tak různě pingal .. z 6000 packetů asi 27 ztracených :-)
Go to Top of Page

Kuki
Starting Member

22 Posts

Posted - 27/10/2004 :  14:17:13  Show Profile Send Kuki a Private Message  Reply with Quote
Ha, v jednej hre som mal raz 3min lag
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 27/10/2004 :  14:48:54  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kuki

Jo ja v SWG i 6 minut v tech jejich slavne resenych dungeonech bez zonovani...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Kuki
Starting Member

22 Posts

Posted - 27/10/2004 :  15:41:37  Show Profile Send Kuki a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

quote:
Originally posted by Kuki

Jo ja v SWG i 6 minut v tech jejich slavne resenych dungeonech bez zonovani...

6 min to muselo byt hrozne
Ked ja som mal tie 3, tak som prave bojoval a zrazu
vsetci zacali niekam chodit prec a ked som do nich
strelil tak nic, potom sa niekam uplne stratili a
mne sa z nicoho nic zacal ubudat zivot az som bol mrtvy
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 27/10/2004 :  17:53:37  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Já měl v UO takový lagy že mi to spadlo a když sem se napojil nemohl sem se hejbat dokud sem nereinstaloval, client se těma lagama prostě zhroutil

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 27/10/2004 :  18:19:06  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
To musela byt sila, ked sa tymi lagmi zrutil client a ako bol silny ten lag na tom "fall of wrenpire" ?

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 27/10/2004 :  18:53:06  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
tak sem objednal z cdromshopu, DHL to dodá prej do dvou pracovních dnů, to je o dva tejdny dřív než to xzone vůbec bude mít na skladě takže objednávku na xzone zrušim až když budu instalovat JtL a objednám si místo toho nějakou singleplayer pařbičku, třeba Rome:Total War

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 27/10/2004 :  19:41:44  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

tak sem objednal z cdromshopu, DHL to dodá prej do dvou pracovních dnů, to je o dva tejdny dřív než to xzone vůbec bude mít na skladě takže objednávku na xzone zrušim až když budu instalovat JtL a objednám si místo toho nějakou singleplayer pařbičku, třeba Rome:Total War

Když ti to za těch 30 dolarů za poštovné stojí tak budiž
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 27/10/2004 :  21:51:38  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
No mne osobne sa ovela viac paci Knights of Honor ako Rome: Total War. Co ty na to ? Ja KoH aj mam, ale tie sproste bulharske hlavy tam nedali europe mode do multiplayeru, este som im aj na of. fore napisal ze to tam chcem, napisalo im to 85% ludi. A co myslis... jasne, ze povedali ze to zatial neplanuju Tak toto su Bulhary

Edited by - Hosty on 27/10/2004 21:53:54
Go to Top of Page

Kuki
Starting Member

22 Posts

Posted - 27/10/2004 :  22:09:14  Show Profile Send Kuki a Private Message  Reply with Quote
No tak to ja si pekne pockam na
Lotr: The Battle for Middle Earth
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 27/10/2004 :  22:15:02  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

quote:

Když ti to za těch 30 dolarů za poštovné stojí tak budiž

gamestop ma postovne do cr a sr 59,99 usd

Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 27/10/2004 :  22:29:45  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

[quote]Originally posted by spajdr

[quote]Originally posted by Dargnon

Odpoledne mi z CDromshopu prisel key (pujde to za 15 dolaru sice pres tyden, ale ja se s nimi domluvil, aby mi key poslali v okamziku, kdy budou odesilat krabici). Tak jsem klic zadal, JtLS se zaktivoval a ted to stahuje poslednich 40MB z 550MB, které to naslo ze chybi - tj. snad cela instalace, nebo ne? Uvidim za pul hodiny. Treba se uz dnes proletim v Lady Luck
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 27/10/2004 :  22:30:58  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Prisla mi dnes sprava, ze mam narok na 360 day veteran reward, tak som dal /claim veteran reward. Mal som si vybrat ktory typ chcem - bolo tam 360 day, ....day reward. Neviete co dostanem za ne ? co dostanem za 360 a co za tie ostatne.

Kdy zacals hrat? Ja zacal 16.rijna 2003 a prisla mi zprava jenom o 270 days veteran reward. To se zacina pocitat az od okamziku, kdy jedes za penize?
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 28/10/2004 :  02:12:49  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
no nevim...
hlasilo mi to 42 odehranych dni a pritom jsem zacal pred 80 dny...
mne to pripada, jako by to navic nepocitalo dny, kdy se nenalogujes..

Jerzee <Mor do Kuli>

Edited by - JerzeeG on 28/10/2004 02:14:45
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 28/10/2004 :  09:15:06  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
No ja hram od 21. septembra 2003 a mam tam 360 day reward .

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 28/10/2004 :  11:07:22  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Ja mam na Jorsskovi 180 days reward a na Jorsskina 90 days reward.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 28/10/2004 :  13:23:29  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

no nevim...
hlasilo mi to 42 odehranych dni a pritom jsem zacal pred 80 dny...
mne to pripada, jako by to navic nepocitalo dny, kdy se nenalogujes..

Je teda někde řečeno, jaký je rozdíl mezi 360 days reward a 270 days reward
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 28/10/2004 :  13:48:33  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Jo, ja mam za 360days reward deed na Nebulon B Frigate (Rebel only).

Edited by - Iani on 28/10/2004 13:49:25
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 28/10/2004 :  13:55:35  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
WTF, to som zvedavy co budem mat ja za 360day reward ked spustim JtL, to bude taky star destroyer, predpokladam... a imp. only :) ved potom vas prevezem...

Edited by - Hosty on 28/10/2004 13:56:07
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 28/10/2004 :  14:52:12  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

WTF, to som zvedavy co budem mat ja za 360day reward ked spustim JtL, to bude taky star destroyer, predpokladam... a imp. only :) ved potom vas prevezem...

Dostaneš prd, další rewardy tam ještě nejsou.

A v podpisu ti chybí člen (THE Empire).

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 28/10/2004 :  15:27:05  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Drizzt DoUrden

quote:

[quote]Originally posted by spajdr

[quote]Originally posted by Dargnon

Odpoledne mi z CDromshopu prisel key (pujde to za 15 dolaru sice pres tyden, ale ja se s nimi domluvil, aby mi key poslali v okamziku, kdy budou odesilat krabici). Tak jsem klic zadal, JtLS se zaktivoval a ted to stahuje poslednich 40MB z 550MB, které to naslo ze chybi - tj. snad cela instalace, nebo ne? Uvidim za pul hodiny. Treba se uz dnes proletim v Lady Luck

PROSIM TĚ funguje to teda? A jak si jim řek aby ti poslali mailem ten cd key? Já jim to napsal jako komentář k objednávce plus teď sem jim to napsal na dva maily ať mi to pošlou.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 28/10/2004 :  22:14:14  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
PROSIM TĚ funguje to teda? A jak si jim řek aby ti poslali mailem ten cd key? Já jim to napsal jako komentář k objednávce plus teď sem jim to napsal na dva maily ať mi to pošlou.

Funguje. Dnes o půlnoci jsem objednal JTL, v 5. hodin odpoledne jsem dostal mail že objednávku "zpracovávají" (sorry, nějak mi vypad normální výraz ) a v 9. večer přišel key. [edit]A teď stahuju... 25h left .[/edit]

Edited by - Jedi_Knight on 28/10/2004 22:15:56
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 28/10/2004 :  22:39:47  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Heh, 600MB pres ISDN.

Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 29/10/2004 :  00:02:08  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Heh, 600MB pres ISDN.

píšou ve forech že máme raději instalovat z cdček, a né z netu jen po zadání kodu :-)

Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 29/10/2004 :  00:40:57  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Jop, Quartax ma pravdu..je tam thread od Garvy, ze v pripade stazeni z jejich serveru se spatne vykreslujou zony.

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 29/10/2004 :  11:52:26  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
WOOOOOT tak mi prislo JTL. Ale skoncilo na celnici, takze to budu muset nejak vychytat
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 29/10/2004 :  18:09:56  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jop, Quartax ma pravdu..je tam thread od Garvy, ze v pripade stazeni z jejich serveru se spatne vykreslujou zony.

Na to ti jebe Bílej Tesák.

Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 29/10/2004 :  20:56:16  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Ja'nek, preco by som nemohol dostat star destroyer, ked Iani dostal nebulon B ?
Inak dnes rano alebo vcera v noci mi prislo JtL, skoda ze nejsom doma

Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 30/10/2004 :  13:07:13  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Az se vratis tak te pozvu na moji jachtu Jorssk's Claw :)

Btw sel jsem do imp. pilota a pozdeji s jorsskinou pujdu na freelancera.
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 30/10/2004 :  20:48:36  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
quote:

Az se vratis tak te pozvu na moji jachtu Jorssk's Claw :)

Btw sel jsem do imp. pilota a pozdeji s jorsskinou pujdu na freelancera.

a ja ta pozvem na moj star destroyer

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 30/10/2004 :  22:08:51  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
STAŽENO!!!

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 31/10/2004 :  18:16:23  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Ofšem tohle mě už dost štve - také vám po každém spuštění launchpadu dělá Full Scan?

Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 31/10/2004 :  20:27:05  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Jop, take a stve me to neskutecne. Co jsem cet na ofic. foru tak je to pravdepodobne zpusobeno zmenou casu z letniho na zimni a nejak to hapruje. Je to uznane jako bug a dela se na tom. Bohuzel je nedele, takze se na tom vlastne nedela

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 31/10/2004 :  22:06:12  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Uf uf sem doma a čekal tu na mě můj cd key :-D Na ty zóny jim prdim, budu kdyžtak aspoň shipwrightit než přijde CD. Ale co mi drsně zkazilo radost je ten fullscan po nalogování. Juknul sem na fórum a pomohlo mi smazání souboru "updatestatus.xml", našel sem ho dvakrát - jednou ve složce launchpadu a pak v nějaký podsložce ve složce SWG. Po jeho smazání se sice opět spustí fullscan - ale už jen jednou, a když ho přerušíte, tak si i pamatuje kde přestal. Takže to vypadá že ten smazanej soubor byl buglej a nepamatoval si esi už došlo k fullscanu zatimco teď si pamatuje i jeho případný přerušení. No a teď už stahuju a už hodinu mi to píše 1:35 left.

edit- tak sem dostahoval a dal si reset. A zase jede fullscan...

Edited by - Dargnon on 31/10/2004 23:18:07
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 01/11/2004 :  05:30:25  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tak jsem zistil ze pokud chce clovek opravdu zvladat mise v JTL musi mit stale upgradovanou lod od shipwrighta, protoze mu ty loot casti pozdeji nestacej.
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 01/11/2004 :  09:11:57  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tak jsem zistil ze pokud chce clovek opravdu zvladat mise v JTL musi mit stale upgradovanou lod od shipwrighta, protoze mu ty loot casti pozdeji nestacej.

To mi povídej.
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 01/11/2004 :  16:58:05  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
Jorssk, ty si imp. pilot ?

Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000