Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 SWG: Jump to Lightspeed
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 10

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 01/11/2004 :  18:21:00  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jorssk

Tak jsem zistil ze pokud chce clovek opravdu zvladat mise v JTL musi mit stale upgradovanou lod od shipwrighta, protoze mu ty loot casti pozdeji nestacej.

Hotfix aka RE celkem pomáhá.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Otosi
Starting Member

51 Posts

Posted - 02/11/2004 :  15:02:30  Show Profile  Send Otosi an ICQ Message Send Otosi a Private Message  Reply with Quote
Vcera jsem nainstaloval JTL a udelal 1111. Posledni mise co jsem delal trvala hodinu a z Tie figtheru za 100 exp a par za 400 jsem pri ni vytezil 25k exp. Dobra uchylarna, nebo jsem mel smulu ze to trvao tak dlouho? Jsem zvedav co mne ceka dal :)

Edited by - Otosi on 02/11/2004 15:04:45
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 02/11/2004 :  16:28:38  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
mam flashspeeder

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page

Drizzt DoUrden
Average Member

1591 Posts

Posted - 02/11/2004 :  16:36:57  Show Profile Send Drizzt DoUrden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Otosi

Vcera jsem nainstaloval JTL a udelal 1111. Posledni mise co jsem delal trvala hodinu a z Tie figtheru za 100 exp a par za 400 jsem pri ni vytezil 25k exp. Dobra uchylarna, nebo jsem mel smulu ze to trvao tak dlouho? Jsem zvedav co mne ceka dal :)

Tier 1 a Tier 2 jsou bez problémů, Tier 3, na ten se těš. S rychlostí 68 (663) mého Tie (Filc mi vyrobil dobrý Mark III engine, který dosáhl maxima 68.7), ale A-Wingy Tier 3 v počtu 5 kusů se nedají skoro sestřelit. A když už se ti povede 3 sestřelit, je tu další vlna. Já nakonec transportér uchránil (druhá mise z pěti), ale než jsem se přesunul k WP na třetí misi (z pěti), A-Wingy mě dostaly. Vrátil jsem se k maníkovi, co mi misi zadával, a ten mi misi znovu zadal - ale úplně od začátku, včetně těch částí, které jsem už udělal.
Mimochodem, všimnul sis, že na každé políčko IV úrovně potřebuješ milion expů?
Go to Top of Page

Iani
New Member

206 Posts

Posted - 02/11/2004 :  18:18:01  Show Profile  Send Iani an ICQ Message Send Iani a Private Message  Reply with Quote
Jo, vyssi mise uz jsou daleko obtiznejsi a navic to neni jedna mise ale serie nekolika misi a to cele trva pres hodinu. Alespon to tak bylo na bete, v live jeste tak daleko nejsem. Takze kdyz pilot chcipne nekdy pred koncem, tak je to na provaz. Ale IMO to taky nejsou mise delane na solovani. Resp. solovat je dokaze jen malo lidi a ten zbytek si musi holt pozvat kamarady. Na kazdem tieru bys mel jako duty a i pro vlastni dobro solovat o tier vyssi nepratelske lode. Tak ten milion udelas za chvili. Pripadne opet vzit kamose a jit zabijet tier5 enemiky.

-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/11/2004 :  06:51:21  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
Tamon -Tyjo ja taky ziskal flashspeeder vcera mi ho poslali mailem!! Ty jsi fakt klon! Btw. dik za obrazky jsou pekny .
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 03/11/2004 :  08:56:45  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

Tamon -Tyjo ja taky ziskal flashspeeder vcera mi ho poslali mailem!! Ty jsi fakt klon! Btw. dik za obrazky jsou pekny .

a odkud si objednaval?

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Jorssk
Moderator

jorssk2

2991 Posts

Posted - 03/11/2004 :  15:33:19  Show Profile  Visit Jorssk's Homepage  Send Jorssk an ICQ Message Send Jorssk a Private Message  Reply with Quote
My jsme to s tamonem objednavali s toho Gamestop kde tesne predtim kdyz to chtel iani objednat flashspeeder zmizel. Vcera mi ale poslali mail ze se omlouvaji ze nebyla verze s flashpeederem na sklade, a posilaji mi CD-key na flash speeder s podrobnym popisem jak ho aktivuju.
Go to Top of Page

Quartax
Junior Member

Quartax

764 Posts

Posted - 03/11/2004 :  16:19:46  Show Profile Send Quartax a Private Message  Reply with Quote
quote:

My jsme to s tamonem objednavali s toho Gamestop kde tesne predtim kdyz to chtel iani objednat flashspeeder zmizel. Vcera mi ale poslali mail ze se omlouvaji ze nebyla verze s flashpeederem na sklade, a posilaji mi CD-key na flash speeder s podrobnym popisem jak ho aktivuju.

no tak si ten krám užij, ale jak v tom budeš jezdit nevím :-) každej ti ujede

Quartax Xarys - SWG.Eclipse
Go to Top of Page

Hosty
Average Member

1177 Posts

Posted - 03/11/2004 :  17:06:10  Show Profile  Visit Hosty's Homepage  Send Hosty an ICQ Message Send Hosty a Private Message  Reply with Quote
JJ, cau klon. Vidis - dal si na radu klona a... Doslo to rychlo, este nam aj dali flashspeeder, tomu sa hovoria sluzby
+ neni zac za screeny, ale ten ohnostroj som poslal dost neskoro, sorac

-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Go to Top of Page
Page: of 10 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000