Author |
Topic |
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 21/06/2004 : 17:00:47
|
ak poznate nejake dobre SWG filmy, tak by ste ich tu mohli uviest.
Stormtrooper Day - www.foevideos.com/Video/ST%20day.avi
|
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
|
| |
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 22/06/2004 : 17:43:02
|
Dobry :) |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 22/06/2004 : 19:42:23
|
quote: Originally posted by Jorssk
Dobry :)
to som rad |
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free- |
|
|
Edison
Starting Member
33 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 11:11:58
|
Hodně dobrej "propagační" filmeček je tady:
http://vnfiles.ign.com/starwars/movies/swg.wmv
Zejména múzika je super vybraná a sladěná s obrazem (i když je to DUNA) |
Ex SWG - Milja Vesci <CzA> Ex SWG Iptop Kekat Ex LOTRO - Thodur - guardian EQ2 - Thodur - Guardian |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 13:01:36
|
quote: Originally posted by Edison
Zejména múzika je super vybraná a sladěná s obrazem (i když je to DUNA)
Pekne |
|
|
Stilgar
Average Member
1971 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 18:12:28
|
Zejména múzika je super vybraná a sladěná s obrazem (i když je to DUNA)
36 mb .. kaasluu, oh wait! Duna ? down-down-download |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
|
|
Black
Moderator
2371 Posts |
Posted - 12/07/2004 : 19:24:52
|
pekne ale stare kazdopadne to vyvola v cloveku sentimentalni vzpominky na dobu cca pred rokem |
Black |
|
|
Edison
Starting Member
33 Posts |
Posted - 13/07/2004 : 12:57:01
|
quote: Originally posted by Black
pekne ale stare kazdopadne to vyvola v cloveku sentimentalni vzpominky na dobu cca pred rokem
Jj v tý době jsem to hltal a nemohl jsem se dočkat až to jednou budu hrát. |
Ex SWG - Milja Vesci <CzA> Ex SWG Iptop Kekat Ex LOTRO - Thodur - guardian EQ2 - Thodur - Guardian |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 13/07/2004 : 13:00:45
|
quote: Originally posted by Black
pekne ale stare kazdopadne to vyvola v cloveku sentimentalni vzpominky na dobu cca pred rokem
Jj v tý době jsem to hltal a nemohl jsem se dočkat až to jednou budu hrát.
Uz to hras ? |
|
|
WereHamster
Junior Member
982 Posts |
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 15:23:38
|
ROFL dobry hammie |
|
|
Jorssk
Moderator
2991 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 15:54:52
|
No zatim jsem skouknul jen te Fettuv rap a musim to jako fanousek Boby a Janga zkritizovat.
Takze v popisu a v pisnicce se jedna o Boba Fetta ale manik ma na sobe armor Janga, dokonce pouziva a stejne nebarvene Slave 1, autor v tom ma jaksi zmatek. Dale asi nema poneti o jednani Boby ci Janga, ten by nikdy jen tak pro zabavu nezastrelil chuje co mu "opravoval" (?) auto. Dale tu mame teplousky hlasek a hudbu kterou jsem u takoveho klipu na Fetta necekal. Text celkem ujde asi to dalo fusku neco takoveho slozit. Ale opet byl pouzit programek pro nahrazeni composite mandalorian armorem. Jedni plus co ten manik doopravdy asi mel je ten Jetpack se kterym tam obcas leta. To sem se jeste nezminil ze kdyz chtel hrat Fetta mel si alespon udelat ksicht kterej se mu podoba a nebo ho tam neukazovat. Boba opravdu nema cervene haro a fousy. Ja vim sem hnusnej, ale je to tak. Tamone mrkni na to ty se v Jangovi vyznas a das mi za pravdu . |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 17:30:05
|
jj, Jorssk ma pravdu, najhorsie je to zabitie opravara a ksicht toho "Bobu". Inak pekny armor |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 19:48:45
|
quote: Originally posted by Jorssk
No zatim jsem skouknul jen te Fettuv rap a musim to jako fanousek Boby a Janga zkritizovat.
Takze v popisu a v pisnicce se jedna o Boba Fetta ale manik ma na sobe armor Janga, dokonce pouziva a stejne nebarvene Slave 1, autor v tom ma jaksi zmatek. Dale asi nema poneti o jednani Boby ci Janga, ten by nikdy jen tak pro zabavu nezastrelil chuje co mu "opravoval" (?) auto. Dale tu mame teplousky hlasek a hudbu kterou jsem u takoveho klipu na Fetta necekal. Text celkem ujde asi to dalo fusku neco takoveho slozit. Ale opet byl pouzit programek pro nahrazeni composite mandalorian armorem. Jedni plus co ten manik doopravdy asi mel je ten Jetpack se kterym tam obcas leta. To sem se jeste nezminil ze kdyz chtel hrat Fetta mel si alespon udelat ksicht kterej se mu podoba a nebo ho tam neukazovat. Boba opravdu nema cervene haro a fousy. Ja vim sem hnusnej, ale je to tak. Tamone mrkni na to ty se v Jangovi vyznas a das mi za pravdu .
Je to rap, co bys chtěl? Můžeš bejt rád že ještě nenadával Lucasovi do čů*áků jak by to většina raperů udělala. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
|
|
Hosty
Average Member
1177 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 19:51:29
|
Co mas proti rapu a hip-hopu ? |
|
|
Jedi_Knight
Average Member
1690 Posts |
Posted - 03/11/2004 : 20:59:20
|
quote: Originally posted by Hosty
Co mas proti rapu a hip-hopu ?
Nic, celkem to i poslouchám. Jen jsem upozorňoval na fakt, že ve většině anglickejch rapů máš kua hodně sprostejch slov. |
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus |
|
|
|
Topic |
|