CORUSCANT !!!!!!!! to chem to musi byt... [/quote Zklamu te ale je to Kessel
proč tam jsou ty startrek DS9 červí díry?
Kessel Run... ergo jízda smrti.
Kessel je unikátní úkaz v galaxii. Je obklopen shlukem černých děr. _Uprostřed tohoto shluku existuje "hluché místo", kde Impérium vytvořilo výzkumnou stanici Chřtán (viz trilogie Akademie Jedi). Jinak Kessel je také jediné místo v galaxii kde se nachází Glitterstim (a ty potvory co ho vyráběj nejsou zrovna stvoření který bys chtěl potkat někde v zapadlý uličce o půlnoci ).
Bude to moct vcucnut ? ak hej, co sa stane ? 2 vadim craft: ak by si kvoli tomu zasiel do Viedne, tak tam to kupis uz 29. mozno
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Bude to moct vcucnut ? ak hej, co sa stane ? 2 vadim craft: ak by si kvoli tomu zasiel do Viedne, tak tam to kupis uz 29. mozno
Ja jsem si to objednal z Německa tak snad to budu mit doma do tydne EDIT: Tak ted jsem si na te strance přečetl....že to budou posilat až...15.LISTOPADU...
Ja jsem si to objednal z Německa tak snad to budu mit doma do tydne EDIT: Tak ted jsem si na te strance přečetl....že to budou posilat až...15.LISTOPADU...
-Peace is a lie. There is only passion. Through passion I gain strength. Through strength I gain power. Through power I gain victory. Through victory my chains are broken. The Force shall set me free-
Prisla mi dnes sprava, ze mam narok na 360 day veteran reward, tak som dal /claim veteran reward. Mal som si vybrat ktory typ chcem - bolo tam 360 day, ....day reward. Neviete co dostanem za ne ? co dostanem za 360 a co za tie ostatne.
Na betatestu jsem mel takovej ping porad. Proti NPC naprosta pohoda a proti hracum taky. Blby to je az kdyz prijde packet loss (obcas se stalo) a lode zacnou skakat po vesmiru.
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Na betatestu jsem mel takovej ping porad. Proti NPC naprosta pohoda a proti hracum taky. Blby to je az kdyz prijde packet loss (obcas se stalo) a lode zacnou skakat po vesmiru.
Fajn, no já měl co jsem tak různě pingal .. z 6000 packetů asi 27 ztracených :-)
Jo ja v SWG i 6 minut v tech jejich slavne resenych dungeonech bez zonovani...
6 min to muselo byt hrozne Ked ja som mal tie 3, tak som prave bojoval a zrazu vsetci zacali niekam chodit prec a ked som do nich strelil tak nic, potom sa niekam uplne stratili a mne sa z nicoho nic zacal ubudat zivot az som bol mrtvy
To musela byt sila, ked sa tymi lagmi zrutil client a ako bol silny ten lag na tom "fall of wrenpire" ?
tak sem objednal z cdromshopu, DHL to dodá prej do dvou pracovních dnů, to je o dva tejdny dřív než to xzone vůbec bude mít na skladě takže objednávku na xzone zrušim až když budu instalovat JtL a objednám si místo toho nějakou singleplayer pařbičku, třeba Rome:Total War
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
tak sem objednal z cdromshopu, DHL to dodá prej do dvou pracovních dnů, to je o dva tejdny dřív než to xzone vůbec bude mít na skladě takže objednávku na xzone zrušim až když budu instalovat JtL a objednám si místo toho nějakou singleplayer pařbičku, třeba Rome:Total War
Když ti to za těch 30 dolarů za poštovné stojí tak budiž
No mne osobne sa ovela viac paci Knights of Honor ako Rome: Total War. Co ty na to ? Ja KoH aj mam, ale tie sproste bulharske hlavy tam nedali europe mode do multiplayeru, este som im aj na of. fore napisal ze to tam chcem, napisalo im to 85% ludi. A co myslis... jasne, ze povedali ze to zatial neplanuju Tak toto su Bulhary
Když ti to za těch 30 dolarů za poštovné stojí tak budiž
Odpoledne mi z CDromshopu prisel key (pujde to za 15 dolaru sice pres tyden, ale ja se s nimi domluvil, aby mi key poslali v okamziku, kdy budou odesilat krabici). Tak jsem klic zadal, JtLS se zaktivoval a ted to stahuje poslednich 40MB z 550MB, které to naslo ze chybi - tj. snad cela instalace, nebo ne? Uvidim za pul hodiny. Treba se uz dnes proletim v Lady Luck
Prisla mi dnes sprava, ze mam narok na 360 day veteran reward, tak som dal /claim veteran reward. Mal som si vybrat ktory typ chcem - bolo tam 360 day, ....day reward. Neviete co dostanem za ne ? co dostanem za 360 a co za tie ostatne.
Kdy zacals hrat? Ja zacal 16.rijna 2003 a prisla mi zprava jenom o 270 days veteran reward. To se zacina pocitat az od okamziku, kdy jedes za penize?
No ja hram od 21. septembra 2003 a mam tam 360 day reward .
WTF, to som zvedavy co budem mat ja za 360day reward ked spustim JtL, to bude taky star destroyer, predpokladam... a imp. only :) ved potom vas prevezem...
WTF, to som zvedavy co budem mat ja za 360day reward ked spustim JtL, to bude taky star destroyer, predpokladam... a imp. only :) ved potom vas prevezem...
Dostaneš prd, další rewardy tam ještě nejsou.
A v podpisu ti chybí člen (THE Empire).
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Odpoledne mi z CDromshopu prisel key (pujde to za 15 dolaru sice pres tyden, ale ja se s nimi domluvil, aby mi key poslali v okamziku, kdy budou odesilat krabici). Tak jsem klic zadal, JtLS se zaktivoval a ted to stahuje poslednich 40MB z 550MB, které to naslo ze chybi - tj. snad cela instalace, nebo ne? Uvidim za pul hodiny. Treba se uz dnes proletim v Lady Luck
PROSIM TĚ funguje to teda? A jak si jim řek aby ti poslali mailem ten cd key? Já jim to napsal jako komentář k objednávce plus teď sem jim to napsal na dva maily ať mi to pošlou.
"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj." Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
quote:Originally posted by Dargnon PROSIM TĚ funguje to teda? A jak si jim řek aby ti poslali mailem ten cd key? Já jim to napsal jako komentář k objednávce plus teď sem jim to napsal na dva maily ať mi to pošlou.
Funguje. Dnes o půlnoci jsem objednal JTL, v 5. hodin odpoledne jsem dostal mail že objednávku "zpracovávají" (sorry, nějak mi vypad normální výraz ) a v 9. večer přišel key. [edit]A teď stahuju... 25h left .[/edit]
[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]
Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Ja'nek, preco by som nemohol dostat star destroyer, ked Iani dostal nebulon B ? Inak dnes rano alebo vcera v noci mi prislo JtL, skoda ze nejsom doma
Az se vratis tak te pozvu na moji jachtu Jorssk's Claw :)
Btw sel jsem do imp. pilota a pozdeji s jorsskinou pujdu na freelancera.
a ja ta pozvem na moj star destroyer
Jop, take a stve me to neskutecne. Co jsem cet na ofic. foru tak je to pravdepodobne zpusobeno zmenou casu z letniho na zimni a nejak to hapruje. Je to uznane jako bug a dela se na tom. Bohuzel je nedele, takze se na tom vlastne nedela
-= Major Rivers Durant =- Commando Combat Medic - Red Eclipse EU
Uf uf sem doma a čekal tu na mě můj cd key :-D Na ty zóny jim prdim, budu kdyžtak aspoň shipwrightit než přijde CD. Ale co mi drsně zkazilo radost je ten fullscan po nalogování. Juknul sem na fórum a pomohlo mi smazání souboru "updatestatus.xml", našel sem ho dvakrát - jednou ve složce launchpadu a pak v nějaký podsložce ve složce SWG. Po jeho smazání se sice opět spustí fullscan - ale už jen jednou, a když ho přerušíte, tak si i pamatuje kde přestal. Takže to vypadá že ten smazanej soubor byl buglej a nepamatoval si esi už došlo k fullscanu zatimco teď si pamatuje i jeho případný přerušení. No a teď už stahuju a už hodinu mi to píše 1:35 left.
edit- tak sem dostahoval a dal si reset. A zase jede fullscan...
Tak jsem zistil ze pokud chce clovek opravdu zvladat mise v JTL musi mit stale upgradovanou lod od shipwrighta, protoze mu ty loot casti pozdeji nestacej.
Tak jsem zistil ze pokud chce clovek opravdu zvladat mise v JTL musi mit stale upgradovanou lod od shipwrighta, protoze mu ty loot casti pozdeji nestacej.