Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Prodam Star Wars Galaxies
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

devicer
Starting Member

1 Posts

Posted - 02/04/2004 :  20:03:18  Show Profile Send devicer a Private Message  Reply with Quote
Prodam SWG kompletni baleni (+ updates). Cena - 1000Kc. Byl to sice peknej darek, ale na takovydle hry moc nejsem ;)

Hra je predplacena do konce dubna. Pouze Praha a okoli.

devicer(a)volny.cz

mates-swg
Starting Member

74 Posts

Posted - 03/04/2004 :  09:32:47  Show Profile Send mates-swg a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by devicer

Prodam SWG kompletni baleni (+ updates). Cena - 1000Kc. Byl to sice peknej darek, ale na takovydle hry moc nejsem ;)

devicer(a)volny.cz

muzem se domluvit icq 230298625
Takze jestli mas zajem tak se ozvi
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 07/04/2004 :  23:56:38  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
kdyby nekdo jeste chtel ucet tak tady
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=3090336029&rd=1
nabizi za 10$ .

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 08/04/2004 :  08:10:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
Rodiere :) trosku ji to netrefil je to za 10GBP tedy skoro 20$

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 08/04/2004 :  12:24:47  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
ah tak sorry.. no to je porad nakejch 600kc ne ? :o)))
ja se holt prekouk o radek niz nebo vejs :o)

ale prej ebay lidi co prodavaj sou podvodnici, prevedes prasule a nic nedostanes..atp..
tak nevim, uz ste tam nekdo neco kupovali ?
tak tady za 15$
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=3088419462&rd=1
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=3089357589&rd=1
tady dokonce za 10.50
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=3089383236&rd=1
a muj hit .. tady ji nekdo prodava za 1$ !!! ale je to samozrejme system aukce :( ..
v kazdem pripade kdo uz ma data a chtel by 2. ucet tak tohle je asi nejlepsi sance se stim clovekem dohodnout ad vyklopi login ad se neplati posta..
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=3090322394&rd=1

Tady za 7.50 pricemz ten clovek ma rating ze je overenej a ma same pozitivni hodnoceni

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4596&item=3090033138&rd=1

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Sacrifice
New Member

140 Posts

Posted - 09/04/2004 :  00:34:15  Show Profile  Send Sacrifice an ICQ Message Send Sacrifice a Private Message  Reply with Quote
zdar prodava jeste nekdo SWG ? ale na SK a to muze byt problem. no kdyz ne tak to asi stejne kupim. ale co kdyby...

"Relationships come and go. Epics are soulbound"
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 17/04/2004 :  21:07:19  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Tak sacrifice ta stara lama uz nema zajem bo kupuje auto, prasaq jeden :-)))

Jinak jak jsem se dozvedel s 256mb ram se SWG pry temer hrat neda, no a ja ted kupovat dalsi pamet nemuzu, takze prodam svuj ucet ktery jsem dostal (bohuzel bez manualu, cd, krabice).
Cena dohodou. icq 10905813. Hodi se to pro nekoho kdo ma CD nebo znameho s CD, pripadne pokud o to ten clovek bude moct stat tak poslu postou ty 3xCD SWG vypalene.

Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 18/04/2004 :  16:55:55  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

Tak sacrifice ta stara lama uz nema zajem bo kupuje auto, prasaq jeden :-)))

Jinak jak jsem se dozvedel s 256mb ram se SWG pry temer hrat neda, no a ja ted kupovat dalsi pamet nemuzu, takze prodam svuj ucet ktery jsem dostal (bohuzel bez manualu, cd, krabice).
Cena dohodou. icq 10905813. Hodi se to pro nekoho kdo ma CD nebo znameho s CD, pripadne pokud o to ten clovek bude moct stat tak poslu postou ty 3xCD SWG vypalene.

To ses dozvěděl špatně, já sem to na 256MB RAM hrál a na minimální detaily to de v pohodě až na velký města (Coronet, Theed).

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 18/04/2004 :  16:56:22  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
ROFL ja te odhadoval, ze to po tydnu vzdas, ale ty jsi to jeste ani nezacal hrat...

Porresha, Calldo - AO - inactive
Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20%
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 18/04/2004 :  22:52:19  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
no mne Don Gizmo napsal ze na Duronu 1600 s 256mb se leda uswapoval k smrti...
a rychle utikal koupit dalsi memory.. a i vsichni ostatni tady pisou ze realny minimum je 512mb navic ja mam sdr ne ddr ktera je 3x rychlejsi :(
..no zvazim to asi to zaplatim a zkusim to, aspon bude mit ucet vetsi atraktivnost pri prodeji kdyz tam bude neco volna :o)

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 19/04/2004 :  16:31:42  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Já to hrál na PIII-800, 384 MB RAM, GeForce 2 MX a slo to vcelku v poho. (Jen pro pripomenuti - na tom chipsetu i815 byla pochopitelne take jen SDRAM). Velke mesto trosku swapuje, ale da se to prezit (pokud chces skutecne hrat)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 19/04/2004 :  17:46:09  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
Ahoj, prodam hru Star Wars Galaxies, bezi na ni jeste 3 tydny free time. Cena 1000 Kc. Nejak me to k tomu scifi netahne

- prodano

Edited by - Brouček on 21/04/2004 11:02:27
Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 19/04/2004 :  17:54:16  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
Ok maze si te ze seznamu hracu...

BTW lidi, proc si tu hru nejdrive neotestujete nez se nahrnete do guildy??? Usetri se tim mnoha lidem prace...

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 20/04/2004 :  13:04:42  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Koupim dalsi SWG, za cenu nepresahujici 800,-.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Edited by - Shemiramoth on 20/04/2004 13:05:32
Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 20/04/2004 :  15:22:41  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
Jednu picu jsem toleroval ale dalsi podobne posty nebudu.

SWG : Long Dead
WoW : 7 days a week

Edited by - Black on 20/04/2004 17:05:48
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 20/04/2004 :  16:54:19  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote

bud na grind char anebo na rifleman/heavyswordsman/medic combo ...ted jsem MBH a nehodlam ho zrusit. A vubec co je ti do toho ...

EDIT:

To BROUCEK: Jestli to jeste prodavas, tak nabizim 800Kc , mas-li zajem.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.

Edited by - Shemiramoth on 20/04/2004 17:10:03
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 20/04/2004 :  20:07:39  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

bud na grind char anebo na rifleman/heavyswordsman/medic combo ...ted jsem MBH a nehodlam ho zrusit. A vubec co je ti do toho ...

EDIT:

To BROUCEK: Jestli to jeste prodavas, tak nabizim 800Kc , mas-li zajem.

Domluvime se na ICQ...
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 21/04/2004 :  02:15:19  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khostri

Já to hrál na PIII-800, 384 MB RAM, GeForce 2 MX a slo to vcelku v poho. (Jen pro pripomenuti - na tom chipsetu i815 byla pochopitelne take jen SDRAM). Velke mesto trosku swapuje, ale da se to prezit (pokud chces skutecne hrat)

To rad slysim, abych rekl pravdu tak jsem se na to x krat ptal nekdy kolem vanoc.
Ale odevsad jsem slysel jen ze 512mb je realne minimum a aspon 1.5ghz CPU ..
Tak ted uz jen pockam az ISP opravi linku ktera se uz od vikendu tahne 4kb/s misto 20kb/s a snad to pobezi fajn

Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 21/04/2004 :  09:43:28  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To Rodier: Hrat se to opravdu da, ale samozrejme zalezi jak jsi narocny a jakou kvalitu chces mit. Ja mam treba 9800Pro a 1GB RAM a taky se mi to trha. Chci to mozna az v prehnane kvalite. Bohuzel to je zvyk z offline her. :)

To Broucek:

OK ozvi se pres ICQ, uz jsem te autorizoval (pisu to sem jen pro pripad, kdyby jsi nemel treba zapnute ICQ apod.)

Edited by - Shemiramoth on 21/04/2004 09:44:10
Go to Top of Page

Brouček
Starting Member

61 Posts

Posted - 21/04/2004 :  11:02:05  Show Profile  Send Brouček an ICQ Message Send Brouček a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shemiramoth

To Rodier: Hrat se to opravdu da, ale samozrejme zalezi jak jsi narocny a jakou kvalitu chces mit. Ja mam treba 9800Pro a 1GB RAM a taky se mi to trha. Chci to mozna az v prehnane kvalite. Bohuzel to je zvyk z offline her. :)

To Broucek:

OK ozvi se pres ICQ, uz jsem te autorizoval (pisu to sem jen pro pripad, kdyby jsi nemel treba zapnute ICQ apod.)

Prodano, tady tomu chlapikovi
Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 21/04/2004 :  11:46:38  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
Ja to hraju na Athlonu XP 1700+/1800+ (nejsem si jistej neni muj)s 256mb DDR ram a GF4MX a na nejnizsi detaily se to dost trha a tak du na tatooine

Go to Top of Page

Pedro
Negr

1450 Posts

Posted - 21/04/2004 :  12:25:24  Show Profile  Send Pedro an ICQ Message Send Pedro a Private Message  Reply with Quote
To jsem ted nepochopil. Na Tatooine je jiny engine, ze se to tam netrha?

Porresha, Adelka - EQ2
Porresha - VG - inactive
Go to Top of Page

Otosi
Starting Member

51 Posts

Posted - 24/04/2004 :  09:38:25  Show Profile  Send Otosi an ICQ Message Send Otosi a Private Message  Reply with Quote
To Pedro: To ne ale je tam menší provoz.
Já mám Athlona 2500, 512 mb, ale slabší grafiku Ati 9200 vivo( chtěl jsem vivo a jiná nebyla skladem) Teď jsem na Nabo a vše je ok než jdu treba do Theedu. A to nemluvím o tom že my nestíhá modem. Třeba když jedu na biku musím občas zastavit a počkat než to doskáče, protože jinak projiždím zkrz budovy. Snad už konečně bude ADSL.
Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 05/05/2004 :  14:00:28  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pedro

To jsem ted nepochopil. Na Tatooine je jiny engine, ze se to tam netrha?

Ne, ale neni tam tolik objektu a jsou tam jednodussi textury

Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 05/05/2004 :  14:01:13  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by devicer

devicer(a)volny.cz

chci

Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 08/05/2004 :  03:10:55  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Isis, clovece, proc tady nemas na sebe zadnej normalni kontakt ? treba ICQ ??

Jinak ja to hraju na Celeron 1.0ghz s FX5200 a musim rict ze dokud sem mel 256mb pameti tak des a hruza, hlavne mesto se fakt nedalo.. s 512 uz prochazim Bestine v pohode :o)
..ale porad zvazuju prodej, tak se mi Isisi ozvi na moje ICQ 10905813 nebo na mejl ja@ratafak.net jestli mas zajem o dalsi ucet. Hra je to super, ale uprimne nejak mne to tak nechytlo jako kdysi UO nebo AO ;-( ach jo. Hral jsem novice rifleman a dneska se stanu novice CH a taky mam neco jako medic..

Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 08/05/2004 :  08:22:00  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier
Hra je to super, ale uprimne nejak mne to tak nechytlo jako kdysi UO nebo AO ;-( ach jo.

AO ? Tu dobu, kdy jsi hrál AO si pamatuju, shodou okolností jsem ho hrál taky. Mám pocit, že jsi to déle jak 14 dní nevydržel. Možná se ale o pár dnů pletu.
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 08/05/2004 :  16:13:57  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
To je nesmysl. Hral jsem AO asi pul roku a za tu dobu jsem kontaktoval jen 2 cechy.
1. u omni , jmeno uz si nepamatuju 2. u klanu - to byl daelix , ja hral za Omni a na tohle forum sem vubec nechodil a tebe neznal a ve hre jsem se nejmenoval rodier, rodiercz jsem zalozil az o rok pozdeji kdy jsem to jen tak z nudy zkousel na trial.

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000