Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars Galaxies - An Empire Divided
 SWG - General Forum - servery Eclipse & Chimaera
 Koupim SWG
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 24/04/2004 :  20:50:29  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
Pokud mate nekdo na prodej SWG tak se mi plz ozvete.

WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman

Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0%
A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 25/04/2004 :  11:06:39  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message  Reply with Quote
SWG muzes koupit na http://www.xzone.cz/tiscali/nahledgame.php3?idg=938 za asi nejlepsi cenu co to jde ;))

WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux

Champions online - pure fun
Go to Top of Page

Algul
New Member

140 Posts

Posted - 25/04/2004 :  11:38:39  Show Profile  Send Algul an ICQ Message Send Algul a Private Message  Reply with Quote
nemaj skladem:(

WoW - Ragnaros - Algul - Tauren Shaman

Killer 93% Achiever 53% Explorer 53% Socializer 0%
A.L.G.U.L. : Anorganický Likvidátor na Genocidu a Utlačování Lidí
Go to Top of Page

Starker
Starting Member

69 Posts

Posted - 25/04/2004 :  11:40:42  Show Profile  Visit Starker's Homepage Send Starker a Private Message  Reply with Quote
taky premejslim ze zacnu hrat po mature, ale zajimalo by me jestli kvalita hry stoupa a pribivaji lidi nebo uz je hra "zastarala" ;)

WoW sux, Failhammer sux, Aiongrind online sux, darkfallnotrial sux

Champions online - pure fun
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 27/04/2004 :  03:02:56  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
http://pw1.netcom.com/~sirbruce/Subscriptions.html
Podle tohohle - data k 1/04, je SWG porad nejhranejsi eu/usa hrou - 270k uctu (nejvic bylo 300k), na 1. miste je EQ s 450K ucty, pripadne FF11 s 500k ucty - pokud beres eu/usa/jpn mmorpgy. AO ma 20,000 a Eve ma podle vcerejsiho mailu 10,000 uctu - ale ty cca 3,000 ucty ziskala az ted, kdyz zacli davat Xdni zdarma a zacli spamovat vsechny betatestery, docela se divim ze si dovoli takhle psat "mame 10k uctu" pritom je jasne, ze hodne z nich jsou jenom trialy .. nebo my neni jasny ze az dotedka meli porad stejne nakejch 5-6k a najednou co otevreli trialy + spec. trialy pro ex-betatestery tak se jim to zaclo zvedat.

Zaver si udelej sam, ale urcite bys nemel hrat hru podle toho jestli je in, nebo jestli ma hodne hracu, ale spis podle toho jak se ti libi jednotlive povolani/rasy/svet/tematika.

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Kabatnik
Starting Member

79 Posts

Posted - 27/04/2004 :  09:35:54  Show Profile  Send Kabatnik an ICQ Message Send Kabatnik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rodier

http://pw1.netcom.com/~sirbruce/Subscriptions.html
Podle tohohle - data k 1/04, je SWG porad nejhranejsi eu/usa hrou - 270k uctu (nejvic bylo 300k), na 1. miste je EQ s 450K ucty, pripadne FF11 s 500k ucty - pokud beres eu/usa/jpn mmorpgy. AO ma 20,000 a Eve ma podle vcerejsiho mailu 10,000 uctu - ale ty cca 3,000 ucty ziskala az ted, kdyz zacli davat Xdni zdarma a zacli spamovat vsechny betatestery, docela se divim ze si dovoli takhle psat "mame 10k uctu" pritom je jasne, ze hodne z nich jsou jenom trialy .. nebo my neni jasny ze az dotedka meli porad stejne nakejch 5-6k a najednou co otevreli trialy + spec. trialy pro ex-betatestery tak se jim to zaclo zvedat.

Zaver si udelej sam, ale urcite bys nemel hrat hru podle toho jestli je in, nebo jestli ma hodne hracu, ale spis podle toho jak se ti libi jednotlive povolani/rasy/svet/tematika.

ty lamka nez vypustits blud do sveta over si to ok? :) v nedelu malo EVE cca 10233 online hracov nahlasenych na 1 servery. Aktivnych uctov sa odhaduje cez 30k. MAXIMALNY POCET trial uctov na server je 800! takze ked si odpocitas 10233 - 800 dostanes kolko platiacich hracov bolo v nedelu nahlasenych do EVE. Inac pravdepodobne to bol rekord v max ludi na 1 persistant world, aspon tak to tvrdia CCP. Ked ti nieje jasne kde zrazu zobrali +4 5k hracov tak bud si isty ze je to tym ze E&B pomaly konci a tyto ludia nepojdu hrat nejaku fantasy ale prejdu na dalsiu vesmirnu onlinovku. Mimo ine trial spustili az pred vianocami a odvtedy to len rastie.

Drachenfels: Healer-Mage, Peace-Tamer, Fencer, Sword-Lumberjack, Craft-Mule :)
Anarchy Online: Adventurer - Kabatrox Trader - Coolish
EVE: Piloting Battleship - Apocalypse
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 27/04/2004 :  09:48:45  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kabatnik

ty lamka nez vypustits blud do sveta over si to ok? :)

on jeste nekdo bere vazne to co rodier napise ?

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pulec
Starting Member

90 Posts

Posted - 28/04/2004 :  11:54:28  Show Profile  Send Pulec an ICQ Message Send Pulec a Private Message  Reply with Quote
Jinak pokud nekdo bude prodavat acount rad koupim este jeden

icq 117743184

tak uz sem koupil

Pulec

Edited by - Pulec on 29/04/2004 21:18:24
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 28/04/2004 :  18:47:21  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pulec

icq 117743184

Pule ozvi se mi SMS na 776/051682, nemam na net ted kuli praci vubec cas a ani asi mit hned tak nebudu, tak ti strelim acc Priboo pokud by si mel zajem. Orig. cd s krabici + solidni ingame majetek, postava maxla na PVP (rifleman/doc/cm), slusna PVP vybava (compa s tapama, preslic flinty a pod, 20+ max ber vrtaku, fabriky, hromada slusnych surovin a pod. ... uz ani nevim co tam vsechno je .
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 29/04/2004 :  16:31:23  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Proc si mam overovat co mi dojde oficialnim Eve online newsletterem ??

To jako nemam verit co do nej napisou ?

Pertha > kazdej normalni clovek, coz se narozdil od tebe rici neda..bohuzel

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Isis
Starting Member

74 Posts

Posted - 30/04/2004 :  14:26:00  Show Profile Send Isis a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

quote:
Originally posted by Pulec

icq 117743184

Pule ozvi se mi SMS na 776/051682, nemam na net ted kuli praci vubec cas a ani asi mit hned tak nebudu, tak ti strelim acc Priboo pokud by si mel zajem. Orig. cd s krabici + solidni ingame majetek, postava maxla na PVP (rifleman/doc/cm), slusna PVP vybava (compa s tapama, preslic flinty a pod, 20+ max ber vrtaku, fabriky, hromada slusnych surovin a pod. ... uz ani nevim co tam vsechno je .

kolik by si za to chtel ?

SWG : Long Dead
WoW : 7 days a week
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 03/05/2004 :  14:38:16  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Pulec se mi neozval takze pokud ma zajem nekdo jiny tak napiste sms nebo cinknete na tel 776/051682. Strelim SWG, original cd + krabice + cz manual atd. Na acc kvalitni PvP postava (Master rifle/doc/CM) s vetsim majetkem a solidni vybavou (kvalitni compa s tapama, zbrane, matros, hromada max vrtaku, bufy, cm vybava atd.). Cena 1100,-Kc. V Brne osobne dorucim (pripadne kdyz si to nekdo vyzvedne i odjinud), tak je to za 1000,- pac nemusim na postu .
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 03/05/2004 :  15:17:45  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Kua Priboo to uz nemas na chlast nebo co, ze te ten litr vytrhne? Ja to teda vemu at to nepadne do ruk nejakymu newbovi to by byla skoda.

Black

Edited by - Black on 03/05/2004 15:19:00
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 03/05/2004 :  16:05:42  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
Heh, som si akurat poznacil telefonne cislo. Daj ma do poradia a keby si to Black rozmyslel, tak daj vediet....
Go to Top of Page

Awer
Starting Member

92 Posts

Posted - 03/05/2004 :  16:35:11  Show Profile Send Awer a Private Message  Reply with Quote
ROFL uz vidim jak nejaka LAMA beha v Coronetu s nickem PRIBOO a dostava na prdel od "starych pratel s PvP"

Priboo fakt te nechapu, strelit acc za smesnejch 1K - dyt bys se snad dal prodat pres Ebay za mnohem vic ne ?

SWG - retired
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 03/05/2004 :  18:56:20  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Uz jsem se s Pribem domluvil

Black
Go to Top of Page

Adam
New Member

202 Posts

Posted - 03/05/2004 :  23:48:23  Show Profile  Send Adam an ICQ Message Send Adam a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Black

Uz jsem se s Pribem domluvil

Mám tomu rozumět tak, že budeš mít 3. account?
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 04/05/2004 :  21:23:44  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
ne

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 05/05/2004 :  08:44:28  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stilgar

ne

Zeptam se urcite blbe, ale ja proste musim

Mam tomu rozumnet tak, ze to Black kupuje pro tebe? Nebo si jenom citil potrebu nekam postovat (ne, ze by nebyl duvod to sem psat), protoze se nudis v AO/AO foru?
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 05/05/2004 :  09:20:38  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Kupuju to ja, co s tim bude dal se uvidi ...

Black
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 06/05/2004 :  19:42:29  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:
Originally posted by Stilgar

ne

Zeptam se urcite blbe, ale ja proste musim

Mam tomu rozumnet tak, ze to Black kupuje pro tebe? Nebo si jenom citil potrebu nekam postovat (ne, ze by nebyl duvod to sem psat), protoze se nudis v AO/AO foru?

Nekupuje to pro me
Nenudim se v AO foru ... nudim se v "Odmaturuj z Literatury" (takova blba knizka to je)

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 06/05/2004 :  20:58:14  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message  Reply with Quote
Taky na svataku? Ja momentalne ctu "Maturitni minimum z matematiky" a zjistuju ze to nebude takova sranda. Dokonce premejslim ze to je horsi nez cestina a to je co rict

Sorry vsem SWG za offtopic, ale sem rad ze tu taky jeste nekdo maturuje

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 07/05/2004 :  13:35:31  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
offtopic: good luck maturanty :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 08/05/2004 :  03:16:32  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
colldore ty si v.u.l. ;o) ja sem letim s potesenim ze najdu hlasku ze taky koupis swg a ze te potkam v bestine a ty sem napises takovou blbost

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,15 seconds. on eygor Snitz Forums 2000