Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 ??? Poruseni pravidel ??? aneb je Fox blazen? :p
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 02/04/2004 :  07:43:28  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by -corwin-

quote:
Originally posted by Mickk

GM neni policajt

gm ale server tvori, a ma nejakou predstavu jak by to melo fungovat, dela regulacni zasahy, je to produkt jako kazdej jinej (na trhu) pokud ti nevyhovuje nekupuj, nebo take jdes do kramu koupis neco co nechces a pak vsem kdo to vyrobili rozesilas protesty ?

No, ale vtomhle pripade on koupil a zmeny se zacli projevovat az potom.
Asi neco jako MS Windows - koupis je jako udajne bezproblemovej produkt.. ale jen je nainstalujes uz se zacinaji projevovat nikde nepopsane featury ktere nechces.. a co na to uzivatele ? nadavaji. Nebo ty nekde na webu DP vidis ze to co udelal se nema ? ze to bude trestano ? ja ne..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 02/04/2004 :  11:30:24  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Saukendar : na ten Endor jsem se ptal bo si myslím, že někdo ze serveru kde se už táááááákovouhle dobu maká na Betě , s tím že nedokáže říct kdy a vlastně ani jakým způsobem bude ukončena, by neměl příliš mluvit o tom co kdo má a nemá na práci.
Rodier : na DP je přesně stejná komunita jako na ostatních no RP serverech. Mimochodem DP odkojilo NEUVĚŘITELNÉ množství velmi kvalitních hráčů a přesně to dělá i dnes - jasně lidé přicházejí a odcházejí, je mě ale líto těch co si myslí, že když oni před těmi skoro 4 roky na DP přišli jako náctiletí byli o něco lepší než ty co ve stejném věku přicházejí dnes.......
Co se týče pravidel a obviňování GM, že se chovají v rozporu s nimi koukněte na http://www.darkparadise.cz/main.php?pg=pravidla, speciálně na to co jednotlivým pravidlům vévodí - DarkParadise si klade za cíl vytvoření světa pro ty, kdož jednají ve vzájemném vztahu s úctou a respektem s důrazem na prvky Role Playing.
-
Všichni hráči na serveru jsou POVINNI chovat se podle obecně zažitých pravidel slušného chování. Pokud toto nebudete respektovat, bude Vám okamžitě smazán account bez náhrady.
Řekl bych, že GM dokonce postupoval umírněně a postih mohl být ještě drsnější

Edited by - Danda I on 02/04/2004 11:32:19
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 02/04/2004 :  11:55:04  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Danda I

Saukendar ty jsi ten samý Saukendar co patří k Endor GM ??

Ten Saukendar , ktery na Endoru vychovava svoji bonz-elitu, ktera ciha s prstem na printscreenu na okamzik kdy Saukendarovi neoblibenci pouzijou v rozhovoru mezi sebou neslusneho slova ? .. a pak sup jeste za tepla poslat svemu uctivanemu GM a do 20ti vterin ste u vyslechu .. jo tak ten ma teda vskutku "plne" pravo se nad tim tady pohorsovat

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat

Edited by - Cawyr on 02/04/2004 11:56:19
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 02/04/2004 :  12:25:24  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
.. řekl Cawyr, kterej se svýho času nacpal do guildy s největší koncentrací GM v naději, že mu v čele s pošukem Foxem uleví od nenáviděnýho PvM

Myslim, že tě Sauk sere jenom proto, že se na Skull vykváknul kvůlivá tamním poměrům a vypustil na světlo boží několikero pravidejch informací o tom, jak to chodí na Olympu.. ale já to chápu, dezerce je hrdelní hřích.. navíc odejít z tý "nejlepší, nejférovější a herně nejschopnější" guildy na světě je něco, co tvůj pidimozeček asi těžko stravuje
Zajímalo by mne, jestli Deputymu a Vrenovi jdete po krku taky tak usilovně nebo jestli Sauk slíznul všechnu smetanu

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Edited by - Atreus on 02/04/2004 12:27:17
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 02/04/2004 :  12:45:01  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
Atre: bingo :-)))))
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 02/04/2004 :  13:15:24  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
to sou spory z doby o ktery vim prd bo sem ve skullu nebyl, takze na to nemuzu nijak vtipne reagovat , je mi lito ..

pidimozecek ? .. au, to bolelo .. to zas bude ucet za psychoanalytika .. chlape nebud tak drsnej, vis ze mam z tebe uplnej mindrak !

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 02/04/2004 :  13:37:17  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

Atre: bingo :-)))))

A ty jses co ?
jo jeste vic tech smajlu , nejsi dost cool !

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 02/04/2004 13:37:39
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 02/04/2004 :  14:47:16  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
[/quote]

mnojo ty ses vlastne ten Colldor, kterej hraje UO 15 let, vsemu rozumi, je strasne vtipnej na forech, sorry ze se ti seru do Skullu, na to nejsem dost kůl
Go to Top of Page

Quam
New Member

159 Posts

Posted - 02/04/2004 :  14:48:59  Show Profile  Send Quam an ICQ Message Send Quam a Private Message  Reply with Quote
Do sebe klucí...

máslo
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 02/04/2004 :  14:50:14  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
quote:

mnojo ty ses vlastne ten Colldor, kterej hraje UO 15 let, vsemu rozumi, je strasne vtipnej na forech, sorry ze se ti seru do Skullu, na to nejsem dost kůl

pockej a nejses ty ten Arach, co tu na DP foru chtel rusit pk ? -) .. na jednu tvoji hlasku nezapomenu nikdy "nabugovane PK Morf, ktere prodava na vyvesce veci nesmirne hodnoty !!! "

Le Mon, elite soldat

Edited by - Cawyr on 02/04/2004 14:51:06
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 02/04/2004 :  14:56:32  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
naja to uz nakej ten rok bude, to sem si jeste cumlal palec a okousaval hracky, ted uz sem skoro tak velkej a chytrej jak vy dva ;-)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 02/04/2004 :  15:09:52  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Cawyr> jj, to je ten nerad ;)

Edited by - Colldor on 02/04/2004 15:10:49
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 02/04/2004 :  15:22:48  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

naja to uz nakej ten rok bude, to sem si jeste cumlal palec a okousaval hracky, ted uz sem skoro tak velkej a chytrej jak vy dva ;-)

ale tak, jakypak rok, pokud si dobre pamatuji, tak jestli to bude rok, tak maximalne tak

Kazdopadne ty muzes byt akorat tak potichu a doufat, ze si nikdo nevzpomene na to, kam vlastne patris.
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 02/04/2004 :  17:37:56  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote

ale tak, jakypak rok, pokud si dobre pamatuji, tak jestli to bude rok, tak maximalne tak

Kazdopadne ty muzes byt akorat tak potichu a doufat, ze si nikdo nevzpomene na to, kam vlastne patris.
[/quote]

jo rok budu hrat ted na E mas pravdu :-) a kam patrim ? zumpa ? prdel ? vidlakov ? nebo mas neco vtipnejsiho a drsnejsiho v rukave ? spis drz pysk ty, protoze o tom co bylo na Endoru vis absolutni pi.. ty
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 02/04/2004 :  17:49:31  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
failnout 2 qoute ze 2, to chce uz solidni porci dmnce

Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 02/04/2004 :  18:13:23  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cawyr

failnout 2 qoute ze 2, to chce uz solidni porci dmnce

Tak tohle me dostalo ... rofl

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 02/04/2004 :  20:40:09  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

jo rok budu hrat ted na E mas pravdu :-) a kam patrim ? zumpa ? prdel ? vidlakov ? nebo mas neco vtipnejsiho a drsnejsiho v rukave ? spis drz pysk ty, protoze o tom co bylo na Endoru vis absolutni pi.. ty

Cece o cem to zase mluvis? Jaky E a Endor? To je neco k UO?

Edit: Radeji se to pokusim kapku upresnit, protoze by se mohlo stat, ze bys to nepochopil. Chtel jsem tim rict, ze neni jen ten tvuj Endor a pocet fragnutych newbiku jako meritko tveho "zarazeni". Ale to je fuk, stejne to nepochopis.

Edited by - Khaot on 02/04/2004 20:44:40
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 02/04/2004 :  23:39:43  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Erina

quote:
Originally posted by San-Raal

quote:
....

http://www.inkontinence.com

To je mi lito, ze trpis takovou osklivou poruchou, ale snad te doktori daji brzy dohromady

Netrpim, jen jsem chtel slusnou formou naznacit ze si se asi ...

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 03/04/2004 :  01:29:51  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Skoro vsichni uzivatele

Driv Driv Driv Driv

Myslite dobu Kdesi v hlubinách šerého dávnověku, za časů slávy a velikosti někdejšího Galaktického impéria, byl život bouřlivý, plný a převážně nezdaněný.
Mohutné kosmické lodi putovaly mezi exotickými slunci a vydávaly se za dobrodružstvím a ziskem až na nejzazší výspy galaktického prostoru. V těch dobách byli duchové odvážní, rizika vysoká, muži byli praví muži, ženy pravé ženy a malá chlupatá stvoření z Alfy Centauri byla pravá malá chlupatá stvoření z Alfy Centauri

? pamatujete

Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 03/04/2004 :  07:27:28  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
Khaot: jen sem dal za pravdu Atreovi ohledne jeho postu o E, chapu ze tohle forum je pro lidi co hrajou v UO 3+ roky :-)

260 m, muzu si dat mesic pauzu, stejne se tady za mesic nic moc nestane :-))

Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 03/04/2004 :  13:41:42  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Khaot: jen sem dal za pravdu Atreovi ohledne jeho postu o E, chapu ze tohle forum je pro lidi co hrajou v UO 3+ roky :-)

Quotuj!!!

Jeffy, PK (mage) - retired
Death, Seekers (paladin) - retired
DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 03/04/2004 :  15:10:03  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

"bingo :-)))))))" my jako nejaky davani za pravdu nepride. Kdybis napsal, nejaky nazor a proc si myslis ze je to tak / ci jake ty mas zkusenosty, osobne by drzel hubu a nereagoval, ale davani za pravdu pomoci slov jako "presne :pppppppp" nebo "hahahah :-)))))" ci to tvoje bingo me pri nejmensim irituje a proto jsem reagoval.

Atreovi taky docela v nekterych vecech davam za pravdu ( n00bs, anglina, styl hrani ) ale zaroven je to desnej "trashtalker" ... no me takovej nevadi ... bo navic ho mam docela rad ;)

Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 03/04/2004 :  16:54:21  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

quote:

"bingo :-)))))))" my jako nejaky davani za pravdu nepride. Kdybis napsal, nejaky nazor a proc si myslis ze je to tak / ci jake ty mas zkusenosty, osobne by drzel hubu a nereagoval, ale davani za pravdu pomoci slov jako "presne :pppppppp" nebo "hahahah :-)))))" ci to tvoje bingo me pri nejmensim irituje a proto jsem reagoval.

Atreovi taky docela v nekterych vecech davam za pravdu ( n00bs, anglina, styl hrani ) ale zaroven je to desnej "trashtalker" ... no me takovej nevadi ... bo navic ho mam docela rad ;)

nesnasim :pppp , me pripomina Draxeho, tak to nesrovnavej :-)

jenze ty vyletis dycky kdyz se nekdo otre o Skull, pritom spousta veci je pravda, jako treba ze Fox se choval jako totalni magor, kdyz se pvpilo bez Foxe tak to bylo v pohode, co ja si pamatuju, jenze kdyz ho celej Skull obhajujete vubec nechapu proc, tak pak je u lidi celej Skull magori
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 03/04/2004 :  18:33:26  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Aha, no tak to sorry, ja te s draxem srovnavat nechtel :) To je moc velka urazka

Go to Top of Page

Fingerfast
Starting Member

25 Posts

Posted - 03/04/2004 :  23:37:32  Show Profile  Send Fingerfast an ICQ Message Send Fingerfast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Treba, kdyz ti to znovu zopakuju, tak si to uz konecne zapamatujes! Prase mi vadi, at je modry nebo cerveny, naopak - slusneho hrace si vazim, i kdyz ma red char. Staci, nebo to to chces pro pomalejsi 2x a pro deti pomocniku VB 3x?

Kolik lidi ma asi takovej nazor jako ty? Odhadem 10%? Pohar trpelivosti neni neonecny Ja sem byl moc moc hodne PK.Resoval sem kone sem nechaval a kdyz clovek neco umel a nebyl drzej tak sem ani nelootoval. Ale jak cas postupoval a NB dostvali HK RK od evilu ripu a ja nevim este od koho, tak sem dostaval RK HK i ja a to od lidi co me neznali co me dokonce ani nesundali. Videl sem NB kterej jen tak behal okolo HB a hledal kone. Bylo jedno jesli tam mel spawn, jesli byl od jeho pritele modraka nebo od PK. Sundal vsechno jen proto ze on kone nemel.
Kdyz cloveka co zna stare casy sunda jeho kamarad (a dobre se oba bavej) a pak se k nam nahrne 5 jinejch lidi co me lotnou sundaj mi kone daji mi RK a pri tom vsem mi nadavaj...... neni to prijemny. Vse se da skousnout, ale kdyz se to deje porad a porad dokola pul roku tak se na to i ten nejotrlejsi clovek vy**** Ja sem zvolil odejit. Ti co neodesli stali se taky prasaty... protoze jinak uz se v tyhle DP jungly prezit neda

Blbej nazor, taky nazor.
Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 04/04/2004 :  00:12:54  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fingerfast
Kolik lidi ma asi takovej nazor jako ty? Odhadem 10%? Pohar trpelivosti neni neonecny Ja sem byl moc moc hodne PK.Resoval sem kone sem nechaval a kdyz clovek neco umel a nebyl drzej tak sem ani nelootoval. Ale jak cas postupoval a NB dostvali HK RK od evilu ripu a ja nevim este od koho, tak sem dostaval RK HK i ja a to od lidi co me neznali co me dokonce ani nesundali. Videl sem NB kterej jen tak behal okolo HB a hledal kone. Bylo jedno jesli tam mel spawn, jesli byl od jeho pritele modraka nebo od PK. Sundal vsechno jen proto ze on kone nemel.
Kdyz cloveka co zna stare casy sunda jeho kamarad (a dobre se oba bavej) a pak se k nam nahrne 5 jinejch lidi co me lotnou sundaj mi kone daji mi RK a pri tom vsem mi nadavaj...... neni to prijemny. Vse se da skousnout, ale kdyz se to deje porad a porad dokola pul roku tak se na to i ten nejotrlejsi clovek vy**** Ja sem zvolil odejit. Ti co neodesli stali se taky prasaty... protoze jinak uz se v tyhle DP jungly prezit neda

Jj, ja vim a o tom to je. Proste ti delehrajici, co se bavili prasenim nbiku to podelali vsem PK, protoze vznikla proti red hysterie. On si totiz nikdo z nich neuvedomil, tu silenou bezmoc a vztek, co takhle prasenej clovek zaziva. A jestli uvedomil a potreboval to k tomu, aby se citil jako pan nekdo, je mi ho lito tim vic. Ja se s tim vyrovnala tak, ze jsem si rekla, ze ten clovek je vlastne chudak, kdyz uz se musi bavit takovym zpusobem, a je mi jich
lito, protoze takovi lidi se o strasne moc ochuzuji...

Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes
Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich
Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 04/04/2004 :  10:56:52  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
quote:
On si totiz nikdo z nich neuvedomil, tu silenou bezmoc a vztek, co takhle prasenej clovek zaziva.

Mentalne labilini lide by asi nemeli UO hrat. A ostatni se s tim srovnaji myslim v pohode.

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 04/04/2004 :  11:40:59  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
On si totiz nikdo z nich neuvedomil, tu silenou bezmoc a vztek, co takhle prasenej clovek zaziva.

Mentalne labilini lide by asi nemeli UO hrat. A ostatni se s tim srovnaji myslim v pohode.

Presne.

Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 04/04/2004 :  13:28:04  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
No na obalu UO je 18+ coz asi nesplnuje jiste polovina hracu dp, o endoru ani nemluve.

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 04/04/2004 :  15:41:42  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Rekl bych to asi takhle:
Kdyby se GM na DP nezabyvali picovinama a radsi delali neco kloudnyho, mozna by DP nemuselo bejt kde je.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 04/04/2004 :  15:42:41  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by hoghar

No na obalu UO je 18+ coz asi nesplnuje jiste polovina hracu dp, o endoru ani nemluve.

Je videt, ze jsi originalku videl mozna z rychliku. Zelena fajfka je u 15-17 a 18+.

Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 04/04/2004 :  16:18:39  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message  Reply with Quote
quote:

PvPeri mozna, ale porad tak nejak zapominate na PvM hrace a UO neni primarne o PvP!!!

Edited by - Erina on 04/04/2004 16:19:06
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/04/2004 :  16:33:45  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

PvPeri mozna, ale porad tak nejak zapominate na PvM hrace a UO neni primarne o PvP!!!

ani o PvM ...

Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 04/04/2004 :  16:48:04  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Nesmyslna reakce. Lidi, kteri nejsou schopni tu hru psychicky zvladnout jako celek se vsim co prinasi by ji hrat nemeli vubec.

Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 04/04/2004 :  16:48:54  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message  Reply with Quote
quote:

ani o PvM ...

jiste, ale v cem PvMeri omezuji PvPery??? Ty se potrebujes projevit jak prase, aby te hra uspokojila? O tom se tu celou dobu bavime. Mne nevadi, kdyz mne PK zabije, od toho je PK, ale pripada mi trosku uchylne, davat nasledne RK (podotykam, ze ja jsem zadnej nedostala) nejlepe vickrat, HK a kdyz nemuzu vzit vsechno, tak riznu telo - to mi vazne pripada jako projev uchyla ci tezce dusvne choreho cloveka.
Kdyz si to delaj PvPeri, prosim, ale proc tohle delate lidem, co o PvP nestoji? Tot otazka....

Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 04/04/2004 :  16:50:16  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nesmyslna reakce. Lidi, kteri nejsou schopni tu hru psychicky zvladnout jako celek se vsim co prinasi by ji hrat nemeli vubec.

zrovna tak ja mohu tvrdit, ze lidi, co si UO pletou s akcnimi hrami, by ji hrat nemeli - pochop, vsechno je jen o trosce tolerance...

Edited by - Erina on 04/04/2004 16:51:52
Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 04/04/2004 :  16:57:19  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
Treba PK stony si vymysleli PvM hraci a omezilo to PvP ( hodne moc ). A proc ? .. protoze 13ti letty klucinove nebyli sto pochopit ze muzou jit taky nekam jinam nez kotit kostry na hrbitov v Britnu. Soudnej clovek, kterej ma nervy v pohode po prvnim killu pochopi, ze mu tam psenka nepokvete a pujde jinam.

Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Erina
New Member

112 Posts

Posted - 04/04/2004 :  17:28:52  Show Profile  Send Erina an ICQ Message Send Erina a Private Message  Reply with Quote
quote:

Treba PK stony si vymysleli PvM hraci a omezilo to PvP ( hodne moc ). A proc ? .. protoze 13ti letty klucinove nebyli sto pochopit ze muzou jit taky nekam jinam nez kotit kostry na hrbitov v Britnu. Soudnej clovek, kterej ma nervy v pohode po prvnim killu pochopi, ze mu tam psenka nepokvete a pujde jinam.

Njn, ja nez bych ten sutr naklikla, tak budu stejne mrtva :). Ale zas to muzu obratit proti tobe - kdyz jsou tam Pk sutry, tak proc tam PKacka lozi, kdyz vidi, ze jim tam psenka nepokvete? A mezi nami, od te doby, co se pavouci odstehovali z dolu, tak moc dobrej slabejch respu pro zacatecniky neni. Nebo zeby chodili na kulometciky do tvrzi?

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 04/04/2004 :  17:57:18  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Cawyr: ze se s ni o tom bavis s tramelackym hracem

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 04/04/2004 :  18:34:21  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jako nic proti tvoji teorii, ale PvP si pomrvili hraci sami, to neni o Gmkach, ale o lidech ktery PvP hrajou. A mam takovej dojem, ze tys zrovna dobry hratelnosti PvP na DP moc neprispel.

Mezi nami, DP uz dlouho nebylo a asi ani nikdy nebude co bejvalo pred 3 rokama.

Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 04/04/2004 :  19:16:43  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Njn, ja nez bych ten sutr naklikla, tak budu stejne mrtva :). Ale zas to muzu obratit proti tobe - kdyz jsou tam Pk sutry, tak proc tam PKacka lozi, kdyz vidi, ze jim tam psenka nepokvete? A mezi nami, od te doby, co se pavouci odstehovali z dolu, tak moc dobrej slabejch respu pro zacatecniky neni. Nebo zeby chodili na kulometciky do tvrzi?

Tak nejak, porad tvrdim ze tenhle kamen ani straze pocitit zadny PK nemusi, ale protoze jim to furt neda tam lozit(taky newbik je snadnej cil a modraci nedrzej tak spolu) tak porad umiraji, nadavaji na PK stony, nadavaji na guardery... Ze jim to sami umoznuji si nejak nechteji uvedomit...

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Samotar
Starting Member

27 Posts

Posted - 04/04/2004 :  21:35:16  Show Profile  Send Samotar an ICQ Message Send Samotar a Private Message  Reply with Quote
Jesus! Lidi jako Mechac a Erina videli PvP leda z rychle jedouciho vlaku. Kam ma PK chodit, kdyz modraci sou zalezli ve meste a makrujou? Hb Brit byl, je a bude jednim z center PvP, ktere na DP zbyly. Normalni PK (nepocitam do toho fakany a dalsi verbez) se na newbika bez kone vyprdne, protoze z nej vypadne leda par regu a PvP zabava to rozhodne neni. Rozumne uvazujici newbik brzy pochopi, ze na HB Brit mu psenka nepokvete a podiva se do sveta. Nektery crafti(ky) by si z DP chteli udelat materskou skolku no...

Samotar (CoNT)
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/04/2004 :  22:25:32  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Samotar

Jesus! Lidi jako Mechac a Erina videli PvP leda z rychle jedouciho vlaku. Kam ma PK chodit, kdyz modraci sou zalezli ve meste a makrujou? Hb Brit byl, je a bude jednim z center PvP, ktere na DP zbyly. Normalni PK (nepocitam do toho fakany a dalsi verbez) se na newbika bez kone vyprdne, protoze z nej vypadne leda par regu a PvP zabava to rozhodne neni. Rozumne uvazujici newbik brzy pochopi, ze na HB Brit mu psenka nepokvete a podiva se do sveta. Nektery crafti(ky) by si z DP chteli udelat materskou skolku no...

Hlavne nepoplivej monitor smudlo ... (c)Atreus

Go to Top of Page

Samotar
Starting Member

27 Posts

Posted - 04/04/2004 :  22:41:08  Show Profile  Send Samotar an ICQ Message Send Samotar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Nejsem Franta Siska, ktery uz od pohledu je chytry jako liska, takze jsem tvuj post nepochopil. Vy cizinci asi vse domyslite v jinych souvislostech.

Samotar (CoNT)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/04/2004 :  22:53:36  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
kam ma pk chodit ? tam kde jsou hraci, a kdyz jich je malo v dungeonech, tak holt ma lognout pk modrou postavu a hrat O/CH, ktere je pro PvP , PK neni pro PvP urceno PK je vrah lupic zlodej, tedy si nema uzivat pvp ale zabit okrast odejit

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/04/2004 :  22:54:15  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Samotar

quote:

Nejsem Franta Siska, ktery uz od pohledu je chytry jako liska, takze jsem tvuj post nepochopil. Vy cizinci asi vse domyslite v jinych souvislostech.

Jde vo to ze jsi se najednou v momente tolik rozlobil ...
Je to Atreusova hodne znama fraze, a k tobe se ted bajecne hodila :)

Go to Top of Page

Samotar
Starting Member

27 Posts

Posted - 04/04/2004 :  23:41:36  Show Profile  Send Samotar an ICQ Message Send Samotar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

kam ma pk chodit ? tam kde jsou hraci, a kdyz jich je malo v dungeonech, tak holt ma lognout pk modrou postavu a hrat O/CH, ktere je pro PvP , PK neni pro PvP urceno PK je vrah lupic zlodej, tedy si nema uzivat pvp ale zabit okrast odejit

To je pokus o ftip? Proc vetsina dobrejch hracu hrala za PK? Na DP sem hral naposled nekdy pred tremi mesici, ale mozna se situace x krat zlepsila. Hrat za CH/O v UO a hrat CH/O na Dp, v tom je teda sakramensky velkej rozdil.
1) za CH/O skoro nikdo nehral...
2) PK ma daleko vic potencionalnich nepratel.
3) v te dobe bylo uzavreny t2a a tedy i Delucie - jedno z PvP center.
4) nejakej matlafous, vymyslel, ze se v CH/O nebude lootovat. Konecne mohli vytahnout svoje +9 heavy crossbows, aniz by jim je nejaky zly clovek mohl vzit.

Samotar (CoNT)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/04/2004 :  23:47:04  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
to bylo naopak hraci odesli z CH/O proto ze tam nikdo nebyl to dostal do ruk schatus a vzniklo z toho co je ted
pk ma daleko vice potencionalnich nepratel to ano, ale daleko mene schopnych nepratel

btw ja nemam nic proti pkreni , sam sem si ho uzil dost :) ale na HB jsem s pkckem opravdu nechodil

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 04/04/2004 23:48:13
Go to Top of Page

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 05/04/2004 :  00:17:38  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Vidím, že tu máme novou telenovelu s hvězdným obsazením
Cawyr v roli mladého radikála který odsuzuje všechno a všechny a jeho vztek a nenávist vůči všemu "jinému" pramenící z nedostatku kvalitního sexu..
Erina na druhé straně barikády zastupuje vetchou část populace která nerozumí ničemu jinému než tomu, co do ní bylo vtloukáno v počátcích a nejradši by pěkně v poklidu pletla svetříky pro vnoučata..
Pertha představuje rozpolceného a zmateného intelektuála kterému mládí uteklo a zkušenosti stáří ještě nepřišly..
Colldor v roli caparta z činžáku který se tu a tam objeví na scéně drandíc na skejtu a něco ucedí, opatrně, aby mu nevypadlo žváro z tlamy..
Samotář v roli neznámého outsidera který tone v drogách a ve svých lepších chvilkách vzpomíná na zlaté časy kdy byl ještě normální..
Mecháč, Swordiček a Sýr Thomík v roli tukem oplácaných pavlačových babek aneb zasloužilé matky jdou do boje
Scénář dokresluje zelinář ToHor z vedlejší čtvrti který tu a tam poskytuje rozhřešení..

Jediný kdo v tomhle seriálu chybí je mladý, krásný, chytrý a úspěšný podnikatel Demosténes, věčně na útěku z Bohnic..

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Edited by - Atreus on 05/04/2004 00:19:08
Go to Top of Page

Quam
New Member

159 Posts

Posted - 05/04/2004 :  00:30:10  Show Profile  Send Quam an ICQ Message Send Quam a Private Message  Reply with Quote
Atree zapomnel jsi tam nekam hodit sebe.

máslo
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000