Author |
Topic  |
Gordos
Starting Member
41 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 11:23:05
|
Teraz by ti hunteri nesmeli ani chodit do prace tolko by mali roboty. RK a HK mas na dennom poriadku, prasenie a bonzovanie takisto, PvP je o loveni craftov v Minocu. Ano su aj dobri PvPeri ktori RK a HK nedavaju ale tych stretavam hlboko v dungu alebo vo volnej prirode a nie na porte u Minocu alebo 3 metre od vchodu par sekund po tom ako tam vosla vyprava nubasov. To iste mas lovcov PK na hranici guard zony, furt tam bolo narvane nejakymi zakomplexovancami. Zaujimave ale je ze nikto z PK nebedakal a neobhajoval tych par ludi co zosedli kvoli guardovaniu u HB v Britu. Myslim si ze situacia uz hracom prerastla cez hlavu a sami si uz medzi sebou pri takom pocte pablbov na oboch stranach poriadok spravit nevedia. A ze sa do toho angazuju GM a snazia sa hajzlikov naucit elementarnej slusnosti povazujem za prinos. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 12:06:55
|
quote: Originally posted by Sagger
quote: Originally posted by Noe .....spravedlnost měli vzít do ruky sami hráči.....
Povez mi, jak hraci mohli vzit spravedlnost do vlastnich rukouch ?
Jednoduse... driv, kdyz by nekdo udelal takovou svinarnu, tak uz by si na serveru ani neskrt. Mezi modrakama by to klazdej vedel a podle toho by se k nemu choval. To same mezi PK... Ted proste hraci zavolaji GM (!) a ty mu bolistku pofoukaji... opravdu smutne. |
Tragedy "Killing is my business... ...and business is good!" |
 |
|
Sagger
Ci-ua-ua

925 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 12:11:34
|
Driv Driv Driv Driv, porad se tu ohanite timhle slovem a podobnymi.
Pochopte, ze to jako driv neni a nebude. A hraci si sami nic nevyresi, protoze dotycny si sezene za hubicku jiny account a muze jet znova. Proto musi zasahnout Gm a pri opakovani proste bloknout IP a je to. |
1st Lokian Platoon, IHC www.imperialhighcommand.com |
 |
|
Gordos
Starting Member
41 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 12:27:22
|
quote: Jednoduse... driv, kdyz by nekdo udelal takovou svinarnu, tak uz by si na serveru ani neskrt. Mezi modrakama by to klazdej vedel a podle toho by se k nemu choval. To same mezi PK... Ted proste hraci zavolaji GM (!) a ty mu bolistku pofoukaji... opravdu smutne.
Mas stopercentnu pravdu!!!!! Mali sa v ress robach odplahocit domov, popripade ho medzi dalsimi 400 hracmi v Britannii najst a zabit a potom si vykupit kill za mastne peniaze a s radostou pocuvat kazdy den ako vyjeb*l raz s jednou skupinkou potom s druhou atd... A hned nato by sa podobne jednanie stalo standardom a clovek ak by stretol v dungu druhu skupinu tak by mal hned rovno KOPat domov lebo co ked su to maskovane PK cka? Kua a co ked som sam aj ja maskovane PK a neviem o tom? Jeden den zistim ze som relogol a zabil som sam seba... |
 |
|
Vitros
Starting Member
20 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 12:29:53
|
Pochopte, ze to jako driv neni a nebude. A hraci si sami nic nevyresi, protoze dotycny si sezene za hubicku jiny account a muze jet znova. Proto musi zasahnout Gm a pri opakovani proste bloknout IP a je to.
Driv to tak bylo a tet to tak neni. Proc by se huntil nekdo kdo udela prasarnu, kdyz si hraci zvikli na to ze to proste vyresi GM. Proste jsou hraci lini a to co GM delaji je to posledni co ma neco spolecneho s RP. Jestli nekdo rozkrikne ze se jde dung lidem kterym neveri, tak bohuzel vychcipe. Je to pro nej pouceni, ze to nema rikat vsem. Kdyz jdu dung, tak to snat reknu jen lidem kterym verim a vim ze neco takoveho neudelaji.  |
®®®®®®®®Příznivý osud prověřuje lidi štastné, nepříznivý velké.®®®®®®®® |
 |
|
Vitros
Starting Member
20 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 12:42:51
|
quote: Originally posted by Pertha
vitrosi sam potrebujes utirat nos ocividne, jinak by ses tak nerozciloval
Hmmm opravdu hluboka myslenka k tematu! Premyslej obcas nad tim co pises !  |
Edited by - Vitros on 31/03/2004 12:44:41 |
 |
|
Gordos
Starting Member
41 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 12:50:42
|
Predtym bolo 50 hracov online teraz ich je 400. Predtym mal jeden hrac jeden max. dva acc. teraz ich ma 3 a viac. Predtym dali ludia za modem mastne peniaze, teraz moze hrat kazdy blbecek na tatkovej lajne. Predtym si si piplal postavu bez assista rucne teraz si ju kupi zasran hotovu na max. za fotrove peniaze. Uz ta vidim ako ho huntis po celom Brite a on je mozno v tvojej skupine lovcov s inou postavou a rehoce sa u PC az mu slzy tecu. Velky dav prinasa anonymitu a samoregulacne zakony uz neplatia. 5 ludi osamote nepotrebuje zakony, dohodnu sa medzi sebou co je dobre a co nie. U 5000 uz nastupuje zakon, pravidla, moralny kodex a tresty za ich porusenie... |
 |
|
Vitros
Starting Member
20 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 12:56:25
|
quote: Originally posted by Gordos
Predtym bolo 50 hracov online teraz ich je 400. Predtym mal jeden hrac jeden max. dva acc. teraz ich ma 3 a viac. Predtym dali ludia za modem mastne peniaze, teraz moze hrat kazdy blbecek na tatkovej lajne. Predtym si si piplal postavu bez assista rucne teraz si ju kupi zasran hotovu na max. za fotrove peniaze. Uz ta vidim ako ho huntis po celom Brite a on je mozno v tvojej skupine lovcov s inou postavou a rehoce sa u PC az mu slzy tecu. Velky dav prinasa anonymitu a samoregulacne zakony uz neplatia. 5 ludi osamote nepotrebuje zakony, dohodnu sa medzi sebou co je dobre a co nie. U 5000 uz nastupuje zakon, pravidla, moralny kodex a tresty za ich porusenie...
A ci byla chyba ze vychcipal? Ne nahohodou jeho samotneho, ze to vykecal tam kde nemel? Stejny pripad by byl ten, kdyby dosel na trznici a rekl v 17:00 jdeme 5 NB modraku s dobrim equipem Ice. On to vykecal a na vlastni duverivost vychcipal. O tom to je. |
 |
|
Gordos
Starting Member
41 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 13:12:58
|
quote: Originally posted by Vitros
Predtym bolo 50 hracov online teraz ich je 400. Predtym mal jeden hrac jeden max. dva acc. teraz ich ma 3 a viac. Predtym dali ludia za modem mastne peniaze, teraz moze hrat kazdy blbecek na tatkovej lajne. Predtym si si piplal postavu bez assista rucne teraz si ju kupi zasran hotovu na max. za fotrove peniaze. Uz ta vidim ako ho huntis po celom Brite a on je mozno v tvojej skupine lovcov s inou postavou a rehoce sa u PC az mu slzy tecu. Velky dav prinasa anonymitu a samoregulacne zakony uz neplatia. 5 ludi osamote nepotrebuje zakony, dohodnu sa medzi sebou co je dobre a co nie. U 5000 uz nastupuje zakon, pravidla, moralny kodex a tresty za ich porusenie...
A ci byla chyba ze vychcipal? Ne nahohodou jeho samotneho, ze to vykecal tam kde nemel? Stejny pripad by byl ten, kdyby dosel na trznici a rekl v 17:00 jdeme 5 NB modraku s dobrim equipem Ice. On to vykecal a na vlastni duverivost vychcipal. O tom to je.
Samozrejme ze ze spravili chybu. Nemali brat do party cloveka ktoreho nepoznali. Ale ako by si sa xichtil na policii pokial by ta na vlakovej stanici zmlatila do krvi tlupa ciganov a cliftoni by povedali "Joj clofece nac ste chodil v 10 vecer na stanici, je to vase chyba my s tim nic neudelame vyreste si to s nima sami.." Ale takto si ziadna guilda nemoze dovolit nabrat noveho clena, lebo co ked... Ludia sa po sebe budu pozerat ako po potencionalnych hovadach. Neviem jak ty, ja si chodim k UO oddychnut po tazkej praci, relaxovat, odreagovat sa. A ocakavam od sveta v ktorom hrajem zakony a pravidla kde je jasne napisane ze ked sa chovas ako hajzel k ostatnym tak s tebou bude aj tak nalozene. Ale fakt som zvedavy ako by si huntil toho hajzlika pri sucasnom pocte hracov a chaose v acc. a postavach. |
 |
|
Vitros
Starting Member
20 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 13:27:56
|
Gordosi: Ty si podej ruku s Baltem. Pochop je to hra, nezer to tolik a nezapomen, ze nejsou jen lidi co chteji hrat Rp, ale taky lidi, ktery chcou fragovat. ja nehraju kvuli nakemu RP, ale chcu fragovat a fakt me potesi kdyz na solo sundam 5 lidi v dungu (i NB) Takto si PK delali jmena ! A co se tyce guild a neduverivosti mezi cleny: Ukaz mi jednu normalni guildu, kam dojdes a oni te prijmou. Ve vsech guildach kde jsem byl jsem veril naprosto kazdemu clenovi a driv jak po 3 mesicich adepta jsem se nestal clenem. Nez opravdu vedeli ze jsem fer.... (ne ze bych nekdy fer byl :-) |
 |
|
Gordos
Starting Member
41 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 13:52:40
|
Gordosi: Ty si podej ruku s Baltem. Pochop je to hra, nezer to tolik a nezapomen, ze nejsou jen lidi co chteji hrat Rp, ale taky lidi, ktery chcou fragovat. ja nehraju kvuli nakemu RP, ale chcu fragovat a fakt me potesi kdyz na solo sundam 5 lidi v dungu (i NB) Takto si PK delali jmena ! A co se tyce guild a neduverivosti mezi cleny: Ukaz mi jednu normalni guildu, kam dojdes a oni te prijmou. Ve vsech guildach kde jsem byl jsem veril naprosto kazdemu clenovi a driv jak po 3 mesicich adepta jsem se nestal clenem. Nez opravdu vedeli ze jsem fer.... (ne ze bych nekdy fer byl :-)
Neboj nezerem.. Takze podla teba zrusme GM, vymazme stranku s pravidlami, a vstci musia byt povinne na jednej automape aby si to nemal k obeti daleko? Zda sa mi ze to zeres skor ty. DP nie je RP shard ale nie je to ani PvP shard ak si myslis prave to. Je to gulas vsetkeho mozneho a pokial si nemame ist vsetci po krku tak pravidla a "mantinely" byt musia. Alebo si kludne mozem pockat az sprevadzkuju zasa PK stouny a budem vam posielat na Karibik zasielky zostov? A bude to hrozne RP lebo som Zorro pomstitel a to ze som k vam hajzel to nevadi lebo co GM do toho. Tak este raz a vazne: Ako by si ty ako hrac (upozornujem modry co nema zaujem solit za odpisanie killu) riesil potrestanie chobota ktory sa k tebe a ostatnym chova ako hajzel a strpcuje zivot ludom okolo seba. Myslim efektivne potrestanie a v stave 400 hracov online, borec ma x acc a na nich x postav ktore nepoznas. Ucet nepoznas, IP nepoznas... Budes ho huntit ako za starych dobrych casov? |
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 14:17:40
|
Gordosi: Ty si podej ruku s Baltem. Pochop je to hra, nezer to tolik a nezapomen, ze nejsou jen lidi co chteji hrat Rp, ale taky lidi, ktery chcou fragovat. ja nehraju kvuli nakemu RP, ale chcu fragovat a fakt me potesi kdyz na solo sundam 5 lidi v dungu (i NB) Takto si PK delali jmena ! A co se tyce guild a neduverivosti mezi cleny: Ukaz mi jednu normalni guildu, kam dojdes a oni te prijmou. Ve vsech guildach kde jsem byl jsem veril naprosto kazdemu clenovi a driv jak po 3 mesicich adepta jsem se nestal clenem. Nez opravdu vedeli ze jsem fer.... (ne ze bych nekdy fer byl :-)
A nepletes si, chlapce zlatej, hru? Kdyz chces jen fragovat tak jdi hrat Quakea a nehraj UO. |
Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich |
Edited by - Erina on 31/03/2004 14:18:05 |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 14:20:33
|
quote: Originally posted by Erina
A nepletes si, chlapce zlatej, hru? Kdyz chces jen fragovat tak jdi hrat Quakea a nehraj UO.
To same bz mohl rici on> Kdyz chcete zit v klidu a miru, hraje offline RPG nebo Simcity. UO je prave jedinecna v tom, ze nabizi kazdemu neco. |
 |
|
Vitros
Starting Member
20 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 15:24:18
|
No neco takoveho.... kazdy ma svuj nazor a na vsem je trosku pravdy. Beru ze nekdo chce hrat Rpg a nekdo chce proste fragovat, ale proc by meli GM zasahovat timto zpusobem do hry? Ten trest dalo GM, ktere dava vetsi prednost rpg pred frag huntem a naprosto odsuzuje frag hunt RK HK... a tim udeluje tvrdsi tresty (v podobnych situacich)hracum neuprednostnujicich RP. Udelejte Non PK zony ( zony kde se pojede pouze Pvm) a tezsi dungeony at spadaji pod PK zony a budou spokojeni i nevbici i PK. |
 |
|
Tragedy
Moderator

2637 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 15:36:32
|
Hlavne tedy (nechci sahat GM do svedomi) jsou na DP dulezitejsi probemy k reseni. |
 |
|
Vitros
Starting Member
20 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 15:42:04
|
Ten samy pripad se mi stal kdysi v Pride s nejmenovanou guildou Nektere PK mi pise : jdem vymidlit vypravu do pride jdes s nami? Ja rikam: ne nemam cas (nak jsem nezduvodnoval, ze jsem tam s nima) Lidem se kterymi jsem tam byl rikam za jednim portem cekejte, dojdou PK. V casti kam PK museli bez kone a kam se portem kopli na jistou smrt mezi vampy jsme je vymlatily a pridali si jejich equip k lotu. Tedy otazka: v tomto pripade to neni necestne chovani ? (Byla to velmi RP a velmi znama guild a nikdo na to nerekl ani slovo a jeste mi podekovaly za pekne info! ) |
Edited by - Vitros on 31/03/2004 15:44:10 |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 17:02:35
|
Vitros ty mas plnou hubu kecu, ale ze jsi byl nejvetsi logouter na DP s pk a delal hovadiny to uz tu nereknes co?   
logouter fraguje...to je dobry diky za pobaveni    |
Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
|
Edited by - sword on 31/03/2004 17:07:11 |
 |
|
Azurit
Starting Member
48 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 17:30:58
|
To Vitros: Vytret si ju viem ale mozes mi ju .... Nejde tu o to ci je to RP alebo nie. Ide o to ze je to svinarina a ta sa ma trestat. Pri pocte hracov aky ma DP teraz sa jednoducho hajzli ignoraciou trestat nedaju. Je tu privela hracov, privela mien. Ak to nevies pochopit tak skusim po lopate. Ultima Online je hra viacerych hracov a v kazdej komunite maju platit pravidla slusnosti. To co urobil bola podlost, voci ostatnym hracom a podlost aj proti PK ktori si obzivu hladaju poctivo a obiehaju dungy, respawny a cojaviemco bez pomoci duchov. Teoreticky sa to da nazvat bugovanim, vyuzil informacie ktore ho zvyhodnovali voci ostatnym hracom. Poznal presne zlozenie skupiny, co maju u seba kde su a ich stav. Ak je to podla teba normalne a cestne chovanie (nie postavy ale hraca) tak ta potom vazne lutujem.
Takze podle toho tveho by se meli trestat i zvedove kardinala(RP) taky praskly kdejakou vypravu kyklopu! Proc nedostal zadnej zved(GM) jail a nesel sekat logy??!! Je to uplne to samy akorat jsi na jine strane 
Vitrosi: v tedle srande sem se vubec neobjevil, jenom sem mrk na prohresky a uz sem se valel smichy 
Co dodat...aspon neuschneme nudou staci si precist forum  |
Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!! Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!
|
 |
|
mechac
New Member

375 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 20:31:10
|
quote: Originally posted by Gordos Samozrejme ze ze spravili chybu. Nemali brat do party cloveka ktoreho nepoznali. Ale ako by si sa xichtil na policii pokial by ta na vlakovej stanici zmlatila do krvi tlupa ciganov a cliftoni by povedali "Joj clofece nac ste chodil v 10 vecer na stanici, je to vase chyba my s tim nic neudelame vyreste si to s nima sami.."
A co myslis ze ti policajti jinyho udelaj? Navic mas spatne prirovnani, spis to prirovnej k:
Jdes vecer s jednim tobe ne moc znamym clovekem na stanici. "Kamarad" je svine a zavolal par znamym ze si trosku zablbnou a okradou te. Co si ztoho odneses za pouceni? Never lidem, ktery dobre neznas a nechod snema na nebezpecna mista. Myslis ze ti pomuzou policajti a dotycne, tobe naprosto nezname lidi dopadnou a zavrou? Zapomen....
GM by timhle stylem nemeli zasahovat do hry. Jo je to taky prasarna, ale tomuhle se dotycni mohli vyhnout. Za A ho nemuseli sebou brat, kdyz ho neznaji a nemuzou mu verit, za B se tem PK mohli branit. Nas taky honily PK v dungu, ale vzdycky slo o nejakou verejnou akci, quest nebo neco, takze se to dalo cekat. Osamela PK mely smulu, protoze sme byli ve vyhode. |
Mechac, The Druid Templar forever Cyphisek - FFXI tired Nouvej - CS too old :op
|
 |
|
Mickk
New Member

489 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 21:42:44
|
GM neni policajt |
RP sux, macro 4ever
|
 |
|
Yennefer
mad kobold

1603 Posts |
Posted - 31/03/2004 : 23:15:48
|
quote: Originally posted by Mickk
GM neni policajt
gm ale server tvori, a ma nejakou predstavu jak by to melo fungovat, dela regulacni zasahy, je to produkt jako kazdej jinej (na trhu) pokud ti nevyhovuje nekupuj, nebo take jdes do kramu koupis neco co nechces a pak vsem kdo to vyrobili rozesilas protesty ? |
UO - Yennefer, Jasra (DP) DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
|
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 00:28:13
|
quote: Originally posted by Tragedy
To same bz mohl rici on> Kdyz chcete zit v klidu a miru, hraje offline RPG nebo Simcity. UO je prave jedinecna v tom, ze nabizi kazdemu neco.
jj, prave! Potvrzujes jen to co, ja rikam, ze UO neni jen o fragovani!!!
Edit: a neboj, ja single RPG hraju porad :) |
Pred lidskou hlouposti jsou i bohove bezmocni. Aristofanes Nejhorsi ze vseho je srazka s blbcem. Jan Werich |
Edited by - Erina on 01/04/2004 00:47:27 |
 |
|
LordJerry
Starting Member
47 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 00:36:50
|
RP vysvetleni: s modrakem jsi zaslechl o vyprave, ale modrak je svine kolaborujici s vrahy a vse vybonzoval.
Jo, vytahl v jeskyni z tajne kapsy u sveho ringmailu vysilacku a zavolal svy kamose PKcka. Hehe... |
Jerry of Kadan Warrior [CoNT]. Protector of Good. |
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 00:44:45
|
Takze si shrnme dnesni situaci na dp. Hraci meli dost dlouho ve vlastnich rukou, jak se se situaci vyporadat. Znudeni delehrajici si udelali PK, posleze zjistili, ze ani to je plne neuspokojuje, tak zacali prasit ve stylu Evils. V nb hracich vyvolali takovou hruzu a fobii z PK, ze stacilo, aby se nekde pobliz GZ nebo na kraji objevil red char a uz to jelo. Toho se opet chytli znudenci, zalozili si nb prudice a konecny dopad? Komunita na dve veci. A to nemluvim o tech x prodanejch acc, co se dostali do rukou deckam, ktery jen od starsich hracu odkoukali prasarnicky, takze GM maji dve volby - nechat to na hracich a divat se, jak jde dp cim dal vic do sracek, nebo se do toho vlozit a pripomenout hracum, ze - cituji z pravidel: Všichni hráči na serveru jsou POVINNI chovat se podle obecně zažitých pravidel slušného chování. Pokud toto nebudete respektovat, bude Vám okamžitě smazán account bez náhrady.
Edit: Secteno a podtrzeno: takze se bud prestaneme chovat jak hovada a GM zbude cas na reseni dulezitejsich veci, nebo se budeme chovat jak cunata dale, pak si na reseni tech dulezitych veci pockame, nez GM shard vycisti. Jednoduche jak facka. |
Edited by - Erina on 01/04/2004 00:55:35 |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 07:02:23
|
Aneb: Milujte se a mnozte se  |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 08:48:38
|
quote: Originally posted by Coriven
Aneb: Milujte se a mnozte se 
Treba, kdyz ti to znovu zopakuju, tak si to uz konecne zapamatujes! Prase mi vadi, at je modry nebo cerveny, naopak - slusneho hrace si vazim, i kdyz ma red char. Staci, nebo to to chces pro pomalejsi 2x a pro deti pomocniku VB 3x? |
 |
|
ToHor
reMember

488 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 08:57:43
|
no tak ted jeste jednou pro swordika a dvakrat pro me, draha :-) |
ego tycoon |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 09:46:22
|
... ja by to potreboval zopakovat 3x. |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Coriven
The Judge

328 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 10:37:46
|
A ja furt, proc mel tata na ruce porad tu pasku....  |
Dávejte na sebe pozor, holoto! Dobře už bylo... |
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 11:05:02
|
neserte babcu a prectete si to, kolikrat potrebujete  |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 11:43:21
|
quote: Originally posted by ToHor
no tak ted jeste jednou pro swordika a dvakrat pro me, draha :-)
mas u me pivo...ROFLMAO  |
|
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 11:47:31
|
quote: Originally posted by Coriven
A ja furt, proc mel tata na ruce porad tu pasku.... 
krute to detstvi....jak se to na tobe podepsalo?  |
|
 |
|
kouba
New Member

136 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 12:07:52
|
quote: Originally posted by GM Baltazar
quote: Originally posted by sword
Kdyz uz pro poklad tak uz s jistou a ochranou GM 
Ja jsem zaslechl pomluvu, ze jsem si pry nasupportil do Pride 23 soch, na tohle narazis? Rozhodne to musim dementovat, nechapu proc je supportit do Pride kdyz si je muzu nasupportit primo do banky. Jen nevim kam me pak zmizely, asi bugla Sphera ci co... 
jojo nejak se vam sere vcera me zmizely dvere + 8x bronzovka  |
 |
|
Samotar
Starting Member
27 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 12:15:16
|
quote: Originally posted by Erina Treba, kdyz ti to znovu zopakuju, tak si to uz konecne zapamatujes! Prase mi vadi, at je modry nebo cerveny, naopak - slusneho hrace si vazim, i kdyz ma red char. Staci, nebo to to chces pro pomalejsi 2x a pro deti pomocniku VB 3x?
Erino, tebe je pro DP skoda. Pozval bych te k nam na Defiance (OSI like freeshard), ale nemame tam Tramel, jenom Felucu.  |
Samotar (CoNT) |
 |
|
Gordos
Starting Member
41 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 12:17:15
|
quote: Originally posted by kouba
quote: Originally posted by GM Baltazar
quote: Originally posted by sword
Kdyz uz pro poklad tak uz s jistou a ochranou GM 
Ja jsem zaslechl pomluvu, ze jsem si pry nasupportil do Pride 23 soch, na tohle narazis? Rozhodne to musim dementovat, nechapu proc je supportit do Pride kdyz si je muzu nasupportit primo do banky. Jen nevim kam me pak zmizely, asi bugla Sphera ci co... 
jojo nejak se vam sere vcera me zmizely dvere + 8x bronzovka 
To si este slabe becko, mne zmizla lama spod zadku |
Edited by - Gordos on 01/04/2004 12:17:55 |
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 19:13:47
|
quote: Originally posted by Samotar Erino, tebe je pro DP skoda. Pozval bych te k nam na Defiance (OSI like freeshard), ale nemame tam Tramel, jenom Felucu. 
Njn, spatny, ja uz nemam ty spravny reflexy na PvP, dyt ja uz neumuzu hrat ani ty blby RTS strategie, nakopou mi vzdycky zadek . Ale forum tam mate ne? Tak bych tam mohla chodit spamovat, casu dost  |
 |
|
Jeffy
Starting Member
80 Posts |
Posted - 01/04/2004 : 23:01:59
|
Musim z casti souhlasit i s Erinou. Pred nejakymi 2,5 lety jsem se jako jeste slusny nwbie do PvP skoro vubec nebal. Tedy - srdce mi busilo skoro na infarkt, ale clovek vedel, ze i kdyz umre, tak si akorat treba pokeca, PK ho ressne a necha mu nekdy i vetsinu veci. Dnes vas sunda PK (necr) - jmeno, ktere jsem v zivote nevidel (se skladackou), lootne, zabije kone a prida par detskych nadavek. Byt ted nwbie, tak bych asi s PvP ani nezacal.
|
Jeffy, PK (mage) - retired Death, Seekers (paladin) - retired DzeF, Mage (Shadow Moon)
|
 |
|
San-Raal
New Member

302 Posts |
|
Saukendar
Starting Member
3 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 00:41:06
|
Tak tohle je aji na me moc....co je pane boze co komu pokom? To uz asi Gm nemaji nic na praci na Dp1?. |
Darkparadise - Saukendar Nwn - Drakens Cs- Hawk Op Army - Stg Forzait Endor-Vypravec |
 |
|
Danda I
New Member

268 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 00:56:02
|
Saukendar ty jsi ten samý Saukendar co patří k Endor GM ?? |
 |
|
Saukendar
Starting Member
3 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 01:02:57
|
quote: Originally posted by Danda I
Saukendar ty jsi ten samý Saukendar co patří k Endor GM ??
Jsme porad stejnej Saukendar s Dp1 pak s Dp2 ted s Endoru a zase trosku s Dp1 nebot sem tam se podivam na sve rodne misto a trosku si za blbnu s prately :)Neznam moc jinych Arabu co by na Uo hraly. Me pravydlo zni jednoduse..do niceho ciziho se nemontovat a nemichat ale teze jsem aji Hrac a jako hrac jsem kritizoval. Me by si mel poznat Danade :) Je to sice uz hodne daaaavno ale zase tak davno ne:) |
Darkparadise - Saukendar Nwn - Drakens Cs- Hawk Op Army - Stg Forzait Endor-Vypravec |
Edited by - Saukendar on 02/04/2004 01:08:22 |
 |
|
sword
Nerizena Puma

666 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 01:52:52
|
quote:
http://www.inkontinence.com
tak to je dobry, kde si to vyhrabal? 
Danad: ano taky to mohu potvrdit podle jeho cestiny, ze je to on. :]
|
|
 |
|
Erina
New Member

112 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 04:53:41
|
quote: Originally posted by San-Raal
quote: Originally posted by Erina ....
http://www.inkontinence.com
To je mi lito, ze trpis takovou osklivou poruchou, ale snad te doktori daji brzy dohromady   |
 |
|
Arach
Junior Member

522 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 06:30:40
|
Jeffy: ja bych spis rek, bejt njubi tak bych na DP nezacinal |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 07:10:49
|
quote: Originally posted by Horin
GM na DP si proste musi dokazovat, ze maji tu moc ovlivnovat veskere deni a tak to taky i delaji. Nikdy sem si nemyslel ze to budu muset rict tak otevrene, ale jste banda pos*anych n00bu. Nechte si od nekoho proboha vysvetlit co ma a co nema GM delat a nebo tahnete na chosenuv shard airemaL.
Fakt nevim proc to sem pisu kdyz uz je me UO celkem volna ... hmm mozna protoze tohle uz je fakt do nebe volajici blbost hloupost a tupost.
Plne souhlasim. Ale oni si to ti dementni hraci na Dp delaji sami. DP uz proslo radou krizi a chyb a hracskou zakladnou to neotraslo, takze mistni GM chytli mecenaskej komplex a mysli si ze to co delaji je jedine spravne a ze jejich pozice je pevna a neotresitelna (coz je, protoze vasako na to kasle, je mu fuk co se tam deje - hlavne ze tam sou hraci a muze si na statusu mastit ego a kapsu). Tohle neni ulet jen samo o sobe, tady jde i oto, ze ty GM zaviraji za neco, co NIKDE neni zakazano a jen cekam kdy tam zacnou zavirat otevrene a vylozene za kazdou kravinu ktera se urcitymu Gm nebude libit (spatna barva obleceni, moc zelenejch tecek na rare cetce, nepozdraveni na questu..etc..etc)
A ja sice taky uz UO asi 6 mesicu nehraju ale pisu to sem proto, ze mne to sere. Co z kdysi super shardu ty hovada udelali za sracku. Postrilet to, vsecko.
|
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 07:11:50
|
quote: Originally posted by Artuhr
Ja s tim treba plne souhlasim.
Protoze si mladej kokutek co pamatuje velky hovno. Kdyz clovek hraje od zacatku ve srackach tak ty sracky nevnima a prijdou mu fajn. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 07:14:28
|
quote: Originally posted by Candy
Aj keby mali len golden alebo posraty plate aj tak to je svinstvo,pk su pk ,ok od nich nic dobreho necakam ,ale ked je niekto modry mal by hrat za modreho a tym nemyslim chovat sa rp,ale ked niekto ta pozve na vypravu a vidi ta modreho a potom relognes,tak to neni nic pekneho.
1. Dp1 neni RP shard 2. Je to svinstvo ale neni to proti pravidlum 3. GM se do zalezitosti hracu nema co srat. Nikdy. Viz. vyjadreni k prodavani uctu - GM jasne rekli ze se ktomu nehlasi, je jim to u prdele, je to vec hracu a kdyz nekdo nekomu ukradne ucet ze na to nereaguji... a ted tohle ?
holt zmena je zivot.. chovaji se jak chteji, no rulez...
|
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 07:19:50
|
quote: Originally posted by Danda I
Popravdě to, že lidé hrají vedle svých modrých postav i za PK jsme vždy považoval za největší prasárnu. Jestli se nějaký GM rozhodl potrestat oceňuji jeho odvahu "zasáhnout" a následně "snášet" kecy převážně od lidí, kteří na DP již nehrají a neustále opakují klišé tipu - DP=žumpa a pod. Dle mého je GM oprávněn - speciálně na free serverech ovlivňovat dění serveru dle svého nejlepšího vědomí a svědomí odměnou za jeho bezplatnou a každodenní práci je jen pocit, že server směřuje tam kde ho on a ostatní lidé v teamu chtějí mít - jestli to dle jeho názoru znamená trestat vychcánky je to 100% na něm - jediným problémem by mohlo být nesouhlasné stanovistu zbytku GM teamu případně adminů - to se v tomto případě neprojevilo a tak hráčům, kterým se podobné zásahy nelíbí nezbývá než odejít na jiný lepší server........ Hysterko opravdu si nedokážeš představit jak "špion" na druhém accountu vyzradí relic raid a je následně GM potrestán ???
To je sice fakt, ale i GM se musi drzet danych pravidel a nemuze si zacit jen tak trestat za neco, co neni trestne. v daocu te za vyzrazeni relic raidu ceka trest, jenze taky je to zakazany (proto nemuzes mit na 1 ucte vic charakteru z ruznych realmu). |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 07:32:31
|
Teraz by ti hunteri nesmeli ani chodit do prace tolko by mali roboty. RK a HK mas na dennom poriadku, prasenie a bonzovanie takisto, PvP je o loveni craftov v Minocu. Ano su aj dobri PvPeri ktori RK a HK nedavaju ale tych stretavam hlboko v dungu alebo vo volnej prirode a nie na porte u Minocu alebo 3 metre od vchodu par sekund po tom ako tam vosla vyprava nubasov. To iste mas lovcov PK na hranici guard zony, furt tam bolo narvane nejakymi zakomplexovancami. Zaujimave ale je ze nikto z PK nebedakal a neobhajoval tych par ludi co zosedli kvoli guardovaniu u HB v Britu. Myslim si ze situacia uz hracom prerastla cez hlavu a sami si uz medzi sebou pri takom pocte pablbov na oboch stranach poriadok spravit nevedia. A ze sa do toho angazuju GM a snazia sa hajzlikov naucit elementarnej slusnosti povazujem za prinos.
A ted mi povez, co je lepsi.. aby hraci prasili a GM to resili, nebo aby se hraci neucili prasit ??
Proc to kdysi slo a neprasilo se a ted to najednou nejde ? resp. proc to na DP1 nejde ? (nevim o zadnem jinem shardu kde by se tohle delo a ze by to nekdo musel takhle resit).
Jo a jedna rada tobe osobne. Pokud te to chovani sere, tak procproste z toho shardu neodejdes ? Vetsina lidi co do tohohle topicu pisou uz odesla. Je na case dospet a uvedomit si to. |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 02/04/2004 : 07:34:47
|
Pochopte, ze to jako driv neni a nebude. A hraci si sami nic nevyresi, protoze dotycny si sezene za hubicku jiny account a muze jet znova. Proto musi zasahnout Gm a pri opakovani proste bloknout IP a je to.
Proc ? proc to tak nebude ? Jak rikam neznam jiny cz shard kde by se tohle delo. Proc zrovna DP1 musi mit tu nejhorsi komunitu kde uz GM musi trest takovyhle kraviny ? Ukaz mi nejakej jinej shard v cechach kde by hracli hrali tak moc jako prasata. A zcela urcite to neni poctem hracu.... nebo chces rict, ze proste na DP1 prislo hodne novejch hracu tak je tam maximum prasat ? No to je ale skvela vizitka. A co to neresit cestou trestu ale ucenim ? Ucenim je nebyt prase ? |
|
 |
|
Topic  |
|