Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 GM mortar na dp
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Rebel
New Member

264 Posts

Posted - 03/03/2004 :  10:23:01  Show Profile  Send Rebel an ICQ Message Send Rebel a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
reálná cena tmr na dp se ted pohybuje 50k za 200 tmr, ja jich za den vyplácám mezi 50-100 (v 5 ráno jsme s čertem nahodile oběhli většinu vendoru a poradařilo se nakoupit 200 očí)
Máme tedy hrát na dp aby jsme vydělávali na hraní, nebo hrát pro zábavu?

Choices:

Hrát na dp je dávno zabité
Vydělávat 5 hodin na 1 hodinu hraní je super
Obíhat vendory je skvělé
At dou GM uz do prd...

(Anonymous Vote)

*Rebel* PK (f)lame [ve výslužbě]
member of Suchdol -Triada- team

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 03/03/2004 :  10:31:28  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
Sice me Reb zminil, ale reknu k tomu svoje. Byl sem schopnej se zasobit diky pristupu na accounty vecma ktery do PvP potrebuju. I tak ten pomer hodin hrani a shaneni byl dost zalostnej, protoze pokud clovek vyplaca za den 100 kvf a 150 TRM atd., tak to z prstu vycucat nejde. Z 30% fizzu, kterej odpovida 10 EONum na kus udelat 16 je proste prasarna. Uz to ze sem po x mesicich pisu o necem svedci a nemuzu hlasovat jinak nez "at dou GM do pr....".

-Laska je zkur.ena kapitalisticka konspirace chamtivejch kvetinaru-
*The murderer Feyd Rautha*
-ex/member of Suchdol -Triada- team.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2004 :  10:37:02  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Chybi mi volba: "Proc ma byt vyroba v alchemy (nemyslim trenink) takovy opruz a proc se GM teto myslenky tak urputne drzi"

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 03/03/2004 :  10:43:06  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tragedy

Chybi mi volba: "Proc ma byt vyroba v alchemy (nemyslim trenink) takovy opruz a proc se GM teto myslenky tak urputne drzi"

Pro mene chapave: Proc trva vyroba jednoho TMR tolik sekund a netrva 2s.
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 03/03/2004 :  11:14:06  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Nj bez krabky na regy a gm mortaru to byla proste pruda. Co si pamatuju, tak nez se objevili tyhle vymozenosti, tak jsem michanim TMR a kupovanim regu stravil mnohem vic casu nez treninkem alchemy .

No comment
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 03/03/2004 :  12:26:27  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
no to vis, radsi udelaji GM mortar tak misto, aby udelali michnuti pri GM skillu na 2s (treba).Ja bych GM mortar zrusil a zavedl michani dle skillu a ne, ze kdyz mam GM mortar tak proste musim platit vic.

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 03/03/2004 :  12:28:05  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

Protoze pstruh.(pro mene chapave) asi je to jeste nenapadlo

Edited by - sword on 03/03/2004 12:28:58
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2004 :  12:29:41  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by swordicek

no to vis, radsi udelaji GM mortar tak misto, aby udelali michnuti pri GM skillu na 2s (treba).Ja bych GM mortar zrusil a zavedl michani dle skillu a ne, ze kdyz mam GM mortar tak proste musim platit vic.

Proc pri GM skillu? Proc probuh neni kazda lahev na jedno michnuti? Dokaze mi todle nekdo konecne vysvetlit?

Tragedy
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 03/03/2004 :  12:33:56  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
pokud vim, tak se tu jedna o cas a ne skill.Jen sem to nadhodil, nerekl jsem, ze to tak musi byt.

Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 03/03/2004 :  12:57:12  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

pokud vim, tak se tu jedna o cas a ne skill.Jen sem to nadhodil, nerekl jsem, ze to tak musi byt.

Zkus rict neco, co nevime
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 03/03/2004 :  13:02:43  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
quote:

rejpale , Gm mortar to je vec...Gm se snad boji o odchod lidi ze shardu nebo netusim proc ho nezrusi a nezavedou jednoduche michani.Vzdyt prece odstranily vesmes lagy, tak ceho se boji?

je mi celkem jasne, ze GM DP, jenz maji herni postavy v guildach se toho boji, nebo je jiny duvod?

Edited by - sword on 03/03/2004 13:04:56
Go to Top of Page

Gordos
Starting Member

41 Posts

Posted - 03/03/2004 :  13:15:52  Show Profile Send Gordos a Private Message  Reply with Quote
Neviem preco tolko skucis... Ja hram PvM, PvP len z donutenia, GM mortar nemam a vies ze mi to zvysenie nevadi? Ociek mam dost, po vendoroch kvoli nim nebeham a ked sa mi podari daka nadvyroba tak na tom mozno aj nejaky peniazcek zarobim hehe. Doteraz rucni miesaci nemali sancu za rozumnu cenu mana refy alebo TMR predat, teraz sa to zlepsi aj pre nich. A ta elita co Mortary ma zasa nebude natolko ryzovat ako predtym. Takze hlasujem za "Chod do prdele ty...."
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 03/03/2004 :  13:27:29  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
protoze proto, aby mohli zavirat za afk alchemy
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2004 :  13:31:20  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Gordos... fakt jo? No vis... ja taky v PvM manarefy nepotreboval.

Tragedy
Go to Top of Page

Gordos
Starting Member

41 Posts

Posted - 03/03/2004 :  13:44:55  Show Profile Send Gordos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gordos... fakt jo? No vis... ja taky v PvM manarefy nepotreboval.

No vidis... Nauc se to hrat voe....
A refy nebudes potrebovat ani v PvP
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 03/03/2004 :  13:56:59  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Gordos: zlevni a budou mit sanci? kde si prosimte na to prisel.Jenom se zvedne cena a lidi budou tupe makrovat.Neslo mi o cenu.Jde mi o princip skillu alchemy.Mel jsem 2 GM mortary obou sem se zbavil.Proc? protoze ho nepotrebuji a nevidim v tom nejaou potrebu mit xxx tisic kusu v bance a machrovat, ze mam GM mortar.

Gordos: nikdy jsem s majetkem v UO problemy nemel, se klidne poptej ostatnich :P

Edited by - sword on 03/03/2004 14:01:23
Go to Top of Page

Gordos
Starting Member

41 Posts

Posted - 03/03/2004 :  14:27:35  Show Profile Send Gordos a Private Message  Reply with Quote
quote:

Gordos: zlevni a budou mit sanci? kde si prosimte na to prisel.

ROFL
A kde si prisiel na to ze hovorim o zlacneni?
Zabudol si si doma okuliare?
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 03/03/2004 :  14:34:11  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

rejpale , Gm mortar to je vec...Gm se snad boji o odchod lidi ze shardu nebo netusim proc ho nezrusi a nezavedou jednoduche michani.Vzdyt prece odstranily vesmes lagy, tak ceho se boji?

je mi celkem jasne, ze GM DP, jenz maji herni postavy v guildach se toho boji, nebo je jiny duvod?

Jak proc ho nezrusi? Tobe by se chtelo zacit den hodinou michani? Jo vlastne ty uz nehrajes. Tak drz hubu!

Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 03/03/2004 :  14:39:09  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Cert2: stacilo by upravit michani, nic vic nic min.

Gordos: jj bez do PVP bez TMR a ukaz nam to jak se to dela, mistre PVP, treba se necemu priucime

Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 03/03/2004 :  14:39:30  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
2Gordos: Pokud je tvoje predstava o vydelavani sedet hodiny u kompu a cumet jak tvoje postavicka micha, tak ses ubohej idler. Jestli nedokazes pochopit, ze nekteri lognou PvP char aby se bavili a kazda hodina navic co ztravi vydelavanim penez a michanim atd. znechuti, tak je mi te lito. Holt bud ses newbiek nebo mas crafti geny.

Edited by - Cert2 on 03/03/2004 14:42:05
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2004 :  14:44:13  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Hlavne je treba si uvedomit, ze manaref je jen obycejny bugfix, tak proc ty galeje?

Opravdu bych chtel slyset vyjadreni nejakeho GM, proc michani (jakehokoli potionu) musi trvat tak dlouho.

Tragedy
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2004 :  14:45:10  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Cert2

quote:

quote:

Jak proc ho nezrusi? Tobe by se chtelo zacit den hodinou michani? Jo vlastne ty uz nehrajes. Tak drz hubu!

Precti si prosim post, nez na nej zacnes odpovidat.

Tragedy
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 03/03/2004 :  14:54:25  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Cert2: stacilo by upravit michani, nic vic nic min.

Pokuds to tak myslel tak OK. Akorat jeste nikdo nerekl ze alchemy neni HC, jinak by uz snad rychlost michani na skillu zavisela. Ono by stacilo kdyby GM mortar bral misto klasickych 6 EONu treba 10. Nastavit ho na 16 je fakt prasarna uz jenom kvuli tomu ze krabka se driv zdrazila a tmr ted vychazi na cca 230 gp. To uz se na PvP za prska muzu rovnou vysrat a udelam si treba wara.

Tragedy: Precti si co quotujes nez hodis post s jednou vetou prez pul obrazovky....

Edited by - Cert2 on 03/03/2004 15:02:45
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 03/03/2004 :  15:07:22  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Stacilo by upravit to michani, ono divat se xxx hodin na You add... je nelogicke, pak by si clovek rozmyslel jestli pouzije GM mortar ci rucni michani.Kdo na to ma pouzije mortar, kdo ne pouzije rucni michani, ktere bude rychlejsi a lepsi.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2004 :  15:16:20  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Presne tak... staci udelat vsechny lahvicky na jeden mich. Proc se zrovna alchymisticke vyrobky maji vyrabet tak dlouho? Jaky je toho ucel? Jenom pruda, nebo to ma nejaky hlubsi koren nekde ve vesmiru?

Tragedy
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 03/03/2004 :  15:19:48  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
Akorat by se muselo oddelit makrovani alchemy od michani. Paskvil ala taming.

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2004 :  15:24:42  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:

Akorat by se muselo oddelit makrovani alchemy od michani. Paskvil ala taming.

Proc?

Tragedy
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 03/03/2004 :  15:54:12  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
bo sphere?

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2004 :  16:04:03  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Pokud vim, tak rychlost rustu skillu nastavit lze a pocet "michu" taky

Tragedy
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 03/03/2004 :  18:32:45  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
Protoze kdyby michnuti trvalo sekundu a rust skillu se adekvatne zpomalil, tak by to byl brutalne drahej skill.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/03/2004 :  19:03:23  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
staci upravit alchemy tool - neporoste skill a vse se michne hned

jenze se nejaky novy GM holt snazi zas napravit ekonomiku zrejme

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 03/03/2004 :  19:53:09  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
Z beta fora se stava totalni neprehlena zumpa plna skucilu. Jenom maloktery post ma nejakou informacni hodnotu. A me uz vazne nebavi se probirat hromadama balastu a skuceni. Predtim, nez neco postnete si to 2x prectete a zamyslete se nad tim. Jinak brzo zacnou litat banany

Timto take zadam moderatory, aby v beta foru o dost pritvrdili.

:-b

ego tycoon
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 03/03/2004 :  20:20:22  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
ToHor: Jestli uz ses vyblil tak se snad muzeme vtarit k topicu. I kdyz receno uz bylo asi vse.

Edited by - Cert2 on 03/03/2004 20:20:49
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 03/03/2004 :  21:34:24  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
To urcite odnekud prepostnul ;)

Tragedy
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 03/03/2004 :  22:43:28  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:

Tak nejak.

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

ToHor
reMember

488 Posts

Posted - 03/03/2004 :  22:47:14  Show Profile  Visit ToHor's Homepage  Send ToHor an ICQ Message Send ToHor a Private Message  Reply with Quote
cert2> nikoliv, jeste jsem nezvracel ... dekuji za optani

ego tycoon
Go to Top of Page

mechac
New Member

375 Posts

Posted - 03/03/2004 :  22:52:03  Show Profile  Send mechac an ICQ Message Send mechac a Private Message  Reply with Quote
btw, OSI like alchemy rulez.
A ne ze by to NESLO udelat.....

Na PvM refy nepotrebujes, ale dost to zvysuje efektivitu prska.

Mechac, The Druid Templar forever
Cyphisek - FFXI tired
Nouvej - CS too old :op
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/03/2004 :  00:21:46  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mechac

btw, OSI like alchemy rulez.
A ne ze by to NESLO udelat.....

Na PvM refy nepotrebujes, ale dost to zvysuje efektivitu prska.

kdys byl naposled na DP v Dungu ? prsk by se mozna, bez refu obesel, kdyby jich slo dost, ale clerik rozhodne ne

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 04/03/2004 :  07:35:54  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:

ToHor: Jestli uz ses vyblil tak se snad muzeme vtarit k topicu. I kdyz receno uz bylo asi vse.

Ty povazujes sve posty za posty smerujici k debate a eventualni naprave soucasneho stavu?
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 04/03/2004 :  08:31:55  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
ToHor : Endor?

Tedy netusim, proc se probira na Pokecu ale budiz : uvazujeme o uprave "snizeni casove narocnosti" anebo o zlevneni ocek.

edit: a abych predesel dotazum jisteho charakteru, tak fiz byl zrusen kvuli bugovani mortaru.

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com

Edited by - Sagger on 04/03/2004 08:46:01
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 04/03/2004 :  09:47:24  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
Khaot:Ano, krome odpovedi na prudice jako ses ty sem se snazil o posty smerujici k debate.

Sagger: Zlevneni EONu by urcite majitele GM mortaru potesilo. Ale proc zlevnovat kvuli tomu Alchemy obecne? O to tady snad puvodne vubec neslo ne? De snad o to, ze tmr z gm mortaru stoji 266% ceny tmr michaneho rucne a ze rucni michani je desnej opruz. A co se tyce fizzu tak pokud nekdo neznal bug, tak mel fizz zhruba 30% coz by odpovidalo 10 EONum na tmr bez fizzu. Kde se vzalo tech dalsich 6 fakt nechapu.

Edited by - Cert2 on 04/03/2004 09:59:00
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/03/2004 :  10:24:39  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Certe: Opet te prosim, aby si cetl posty, ktere tu ostatni pisi. Pak bys mozna pochopil, ze Khaot a "ty ostatni prudici" stoji tzv. "na nasi strane barikady"

Patrne taky nejsem sam, kdo se v tvych zmatenych postech nevyzna a zda se mi, ze ty nechapes posty ostatnich. Takze shrnuto pro tebe: "Zrusit GM mortat, udelat alchemy ala OSI (1 mich na kazdou lahvicku)." Thats all.

Tragedy
Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 04/03/2004 :  10:55:46  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:

Certe: Opet te prosim, aby si cetl posty, ktere tu ostatni pisi. Pak bys mozna pochopil, ze Khaot a "ty ostatni prudici" stoji tzv. "na nasi strane barikady"

Patrne taky nejsem sam, kdo se v tvych zmatenych postech nevyzna a zda se mi, ze ty nechapes posty ostatnich. Takze shrnuto pro tebe: "Zrusit GM mortat, udelat alchemy ala OSI (1 mich na kazdou lahvicku)." Thats all.

Přesně tak certovi propocty sou spravny a nazor tzv. "nasi barikady" by byl uplne optimalni optimalni prodlevu bych videl na 8 sec na michnuti/a nechal bych to na gm skill a pro ty co nemaji alch a chteji trenit tak bych byl pro nejaky item ktery umozni ze si budou michat pekne po staru
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/03/2004 :  11:08:04  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Kouba: Uaaaaaa... uz si pripadam jako tatar. To tomu opravdu nikdo nerozumi? Proc sem porad pletete nejaky sileny prodlevy a itemy. Proste by se kazda lahvicka michala jednim michem a tim by se i trenovalo. Proste stav pred GM mortarem s upravenym michanim...

Tragedy
Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 04/03/2004 :  11:21:36  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kouba: Uaaaaaa... uz si pripadam jako tatar. To tomu opravdu nikdo nerozumi? Proc sem porad pletete nejaky sileny prodlevy a itemy. Proste by se kazda lahvicka michala jednim michem a tim by se i trenovalo. Proste stav pred GM mortarem s upravenym michanim...

Tak
za 1) sem mongol
za 2) chcu jenom upozornit nato ze kazdej kdo michal u toho stravil xyz hodin nez to dotahl do finise a alchemy leze pri kazdym uspesnym pokusu cili pokud ted treba nekdo zacne michat tak mu to leze xxx rychleji ten skill nez tem co to delali predtim, tak by to chtelo nejak osetrit a jenom vymyslim jak....
za 3) pokud mi dojdou treba v pvp tmr a budu mit u sebe ocka a udelam mich mich mich za 10 sekund tak je to taky slusnej nepomer nebo by se ti to zdalo v poradku????

ted snad chapes o co me jde?? ne?

Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/03/2004 :  11:25:13  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kouba

Tak
za 1) sem mongol
za 2) chcu jenom upozornit nato ze kazdej kdo michal u toho stravil xyz hodin nez to dotahl do finise a alchemy leze pri kazdym uspesnym pokusu cili pokud ted treba nekdo zacne michat tak mu to leze xxx rychleji ten skill nez tem co to delali predtim, tak by to chtelo nejak osetrit a jenom vymyslim jak....
za 3) pokud mi dojdou treba v pvp tmr a budu mit u sebe ocka a udelam mich mich mich za 10 sekund tak je to taky slusnej nepomer nebo by se ti to zdalo v poradku????

ad 1/ To jsem nevedel :)
ad 2/ Rust skillu se da zpomalit
ad 3/ Ano prijde mi to v poradku, protoze toto osetruje prodleva mezi pitim potionu. Takze klidne muzes namichat 100 refu a je ti to k prdu.

Tragedy
Go to Top of Page

kouba
New Member

136 Posts

Posted - 04/03/2004 :  11:44:52  Show Profile  Send kouba an ICQ Message Send kouba a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by kouba

Tak
za 1) sem mongol

ad 1/ To jsem nevedel :)
ad 2/ Rust skillu se da zpomalit
ad 3/ Ano prijde mi to v poradku, protoze toto osetruje prodleva mezi pitim potionu. Takze klidne muzes namichat 100 refu a je ti to k prdu.

ad 1/ uz to vis :)
ad 2/ Rust skillu se da zpomalit pokud to bude v takove mire jaky je to ted budu jenom rad
ad 3/ No budis sem pro z alchemy se pak stane super skill
Go to Top of Page

Cert2
New Member

195 Posts

Posted - 04/03/2004 :  12:36:42  Show Profile  Send Cert2 an ICQ Message Send Cert2 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ja chapu co ostatni pisi a vim jak sem myslel to co sem psal ja. Jenom nevim proc nekteri presouvaji debatu do osobni roviny. Jinak bych vubec nereagoval. Klidne sem pro zruseni mortaru a upravgu alchemy, me je to fuk. Stejne tak muze mortar zustat a brat je 10 EONu. Akorat sem pochopil ze GM opet klickuji nekam jinam nez se zda logicky. Nic vic nic min.

Jinak zopakuju co sem uz pred tim psal, to pochopis z meho zmateneho postu snad i ty. Pokud bude michani trvat sekundu tak:
A)udela kazdej alchemy za odpoledne
B)se zpomali rust skillu Xkrat
->umicha ze za tu dobu Xkrat vic
=>trenovani bude stat Xkrat vic
C)Nekdo musi vymyslet jak prez nejakej item makrovat/michat
-treba upravit alchemy tools jenom na michani a nejak osetrit aby
se daly furt michat maly refy(jak psal Pertha), moznosti je
nezpocet

Ja sem rozhodne pro rust skillu za aktivniho hrani at uz to bude jakkoliv.

Edited by - Cert2 on 04/03/2004 13:06:36
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/03/2004 :  12:51:12  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Cert: O to bych starost nemel... proste se to nastavi tak, aby byl nejaky rozumny kompromis. Treba se doba trenovani prodlouzi jen o 2/3. Navic nevim, proc se kazdy drzi toho, ze ted je to nastaveno "tim spravym zpusobem"?

Tragedy
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 04/03/2004 :  13:03:33  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Tragedy, ty zase hrajes na DP ze se s tim tolik seres ? :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 04/03/2004 :  13:18:16  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

Tragedy, ty zase hrajes na DP ze se s tim tolik seres ? :)

Ne - i kdyz priznavam, ze od doby co tu udajne nelaguje, mam docela chut a asi si to zase zkusim - ale tohle je vec, kterou sem nikdy nepochopil a ktera me opravdu zajima. Hlavne mi nikdo nikdy nevysvetlil, proc je to nastaveno tak "chytre".

Tragedy
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,25 seconds. on eygor Snitz Forums 2000