Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Pokec
 ??? Poruseni pravidel ??? aneb je Fox blazen? :p
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Azurit
Starting Member

48 Posts

Posted - 28/03/2004 :  23:14:53  Show Profile  Send Azurit an ICQ Message Send Azurit a Private Message  Reply with Quote
28.03.2004 01:20 Suicide -666- Nečestné chování, využití informace od modrého charakteru o výpravě do Ice dungeonu. 2000 logů a 10 dní pobytu v chládku.
28.03.2004 01:17 Fee Bee - Prozrazení výpravy do Ice dungeonu PK Suicide (-666-). Podvedení kamarádů z výpravy. 2000 logů a 10 dní jail. Fame 0, Karma -10000

OMG tak todle fakt nechapu....kdo todle tresta, tak je imho docela hodne mimo, klidne at si snizi karmu ale jail a 2000 logu?
muheehehe DP ma proste super GMka....

Chceš si žít jako prase v žitě?.....Buď SVINĚ!!
Všichni jste debilní, jen já jsem letadlo!

Edited by - Azurit on 03/04/2004 17:03:46

Atreus
bububu!

426 Posts

Posted - 28/03/2004 :  23:55:12  Show Profile  Send Atreus an ICQ Message Send Atreus a Private Message  Reply with Quote
Nemám slov

"The power of accurate observation is commonly called cynicism by those who have not got it."
G.B. Shaw

Go to Top of Page

San-Raal
New Member

302 Posts

Posted - 29/03/2004 :  00:07:24  Show Profile  Send San-Raal an ICQ Message Send San-Raal a Private Message  Reply with Quote
DP Vas bavi :)

San-Raal
...dyslexia for cure found...
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 29/03/2004 :  01:58:11  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
Kdyz uz pro poklad tak uz s jistou a ochranou GM

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le
Go to Top of Page

Sir.Thomik
věčný kritik

924 Posts

Posted - 29/03/2004 :  06:48:15  Show Profile  Send Sir.Thomik an ICQ Message Send Sir.Thomik a Private Message  Reply with Quote
Dp strikes back.

Klub Status Online je nejdulezitejsi. [Senior member].
Go to Top of Page

hoghar
New Member

215 Posts

Posted - 29/03/2004 :  07:46:06  Show Profile  Send hoghar an ICQ Message Send hoghar a Private Message  Reply with Quote
Jenom k tomu dodam ze obe postavy je jedna a tataz osoba, neboli vyprava s partou za modreho - dung - relog na PK a pojezd lidi se kterymi tam sel..

Hoghar - Diablo 3, Ultima Online [DP]
Go to Top of Page

Julian
New Member

128 Posts

Posted - 29/03/2004 :  08:08:21  Show Profile Send Julian a Private Message  Reply with Quote
Tomu se rika RP

No comment
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 29/03/2004 :  09:14:05  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
No ... docela ulet muzu rict.

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)

Edited by - Colldor on 29/03/2004 09:14:13
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/03/2004 :  09:18:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
nevim proc rovnou nezakazou pk do dungu vstup :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 29/03/2004 :  09:26:49  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
Lid jsou svine neobadane...pozavirat to vsechno

Dávejte na sebe pozor, holoto!
Dobře už bylo...
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 29/03/2004 :  10:02:11  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
PK do dungu patri. Co nepatri do dungu ani na server jsou cunarny, a to muze byt Fee Bee rad ze jsem to neresil ja, ma u me jeden "vroubek", takze by skoncil spis bananem. Ale chapu ze nejlepe se posuzuje jen na zaklade cteni prohresku, z cehoz jsou jasne uplne vsechny informace o pripadu...

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

GM Baltazar
Darkparadise GM

188 Posts

Posted - 29/03/2004 :  10:04:33  Show Profile Send GM Baltazar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by sword

Kdyz uz pro poklad tak uz s jistou a ochranou GM

Ja jsem zaslechl pomluvu, ze jsem si pry nasupportil do Pride 23 soch, na tohle narazis?
Rozhodne to musim dementovat, nechapu proc je supportit do Pride kdyz si je muzu nasupportit primo do banky. Jen nevim kam me pak zmizely, asi bugla Sphera ci co...

Please use my PGP key: http://dp.privacy.cz/Baltazar.asc
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/03/2004 :  10:21:48  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jojo cunarny sou hnus :) ja bych zverejnil vsechny modry postavy pkcek :) jak se z naky ip logne pk tak sup a zverejnit modry postavy nalogovany z jeho ip :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 29/03/2004 :  10:22:09  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azurit

28.03.2004 01:20 Suicide -666- Nečestné chování, využití informace od modrého charakteru o výpravě do Ice dungeonu. 2000 logů a 10 dní pobytu v chládku.
28.03.2004 01:17 Fee Bee - Prozrazení výpravy do Ice dungeonu PK Suicide (-666-). Podvedení kamarádů z výpravy. 2000 logů a 10 dní jail. Fame 0, Karma -10000

OMG tak todle fakt nechapu....kdo todle tresta, tak je imho docela hodne mimo, klidne at si snizi karmu ale jail a 2000 logu?

faktom je ,ze toto by sa tak pred rokom dva urcite nestalo..ale vtedy sa tie druziny vedeli ubranit,alebo...pochipali.Coz bolo v tej dobe normalne..teraz proste je nova doba a kazdy sa bud podla toho zariadi,alebo..moze ist prec. Dnesne GMka su holt take, ze sa im to nepaci..a maju plne pravo si robit co chcu :) pre pvm nubikov si viem predstavit,ze to je potesitelne..no na druhu stranu ten typek ak to relogoval..bol dost smejd..minimalne z erpe hladiska.No aspon som si spomenul jak somalsku partu o 6ludi pojazdil v deceitu tusim VencaUltra a Mrs.Azizel..to bolo funny

raz dlazdic, navzdy dlazdic.
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 29/03/2004 :  10:42:53  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by GM Baltazar

PK do dungu patri. Co nepatri do dungu ani na server jsou cunarny, a to muze byt Fee Bee rad ze jsem to neresil ja, ma u me jeden "vroubek", takze by skoncil spis bananem. Ale chapu ze nejlepe se posuzuje jen na zaklade cteni prohresku, z cehoz jsou jasne uplne vsechny informace o pripadu...

A v cem jsou ty informace tajne, ze je nemuzes zverejnit?

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 29/03/2004 :  11:01:44  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Imho je to ze strany GM ulet tak jako tak. Prelogovani postavy je sice prasarna, ale to by si meli resit hraci mezi sebou.

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 29/03/2004 :  11:25:08  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
Fakt mi to nedalo.

Reste vulgarni/sexualni/rasisticke apod. "slovni utoky", bugy, stucky. Np.

Ale tohle je fakt sila.

"Prozrazeni vypravy ..." ... jezisi ... To nemyslite vazne. Co je vam do toho? Nechte hrace existovat bez vas a podobne problemy at si resi sami. Pokud budou vedet, ze je nad nima nejaky podobny RP trouba (GM co podobnou hovadinu udelal), tak se budou vsichni na DP chovat jako 12lety nesamostatny hajzlici.

Prectete si EULA jinych mmorpg, pouzite mozek, poucte se a nevymejslejte "kolo".

Edited by - VT on 29/03/2004 11:26:47
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 29/03/2004 :  11:35:57  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
GM asi nemaji co na praci, tak se zabyvaji kravinama Pritom kdyz chteji uchranit dungare pred PK, tak existuji jine cesty, ale ne, to by museli neco udelat.
Proc se da spoustu dungu probehnout s minimalni vybavou a bez boje relativne v bezpeci? To je vec, kterou by se meli zabyvat, ne tim, jeslti nekdo neco nenabonzuje
Go to Top of Page

sword
Nerizena Puma

666 Posts

Posted - 29/03/2004 :  12:00:34  Show Profile  Send sword an ICQ Message Send sword a Private Message  Reply with Quote
To je jednoduche Khaote.Na co zabyvat necim, cemu nerozumim.Tohle mi rekla vetsina GM.Nevim co s tim, nevim jak na to.Problem resi 2 GM.Ostatni nevi co maji delat nebo nechcou?Uvidime casem co je na tom pravdy, jestli za pul roku ci za rok.Situace se vubec nezmenila.Gm se porad meni a problemy za ty roky jsou porad ty same.

quote:

Ja jsem zaslechl pomluvu, ze jsem si pry nasupportil do Pride 23 soch, na tohle narazis?
Rozhodne to musim dementovat, nechapu proc je supportit do Pride kdyz si je muzu nasupportit primo do banky. Jen nevim kam me pak zmizely, asi bugla Sphera ci co...

Ne na tohle vubec nenarazim.Narazim na na neco jineho.Me je uplne nejaka socha volna.Bugovani sphere - neni nejaka posledni dobu padava?

K relogovani: tak si zarid Balte, at maji lidi jen 1 postavu, kdyz ti tak vadi relog a mas klid

quote:

Imho je to ze strany GM ulet tak jako tak. Prelogovani postavy je sice prasarna, ale to by si meli resit hraci mezi sebou.

Resit stylem: Pockej tu. Taky relognu a pak ti vyvrazdim rodinu

Sid: mokrani to jee ten nejlepsi poyitek ye hry..pukx not dead ty v*le

Edited by - sword on 29/03/2004 14:08:22
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 29/03/2004 :  13:48:27  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Balte sorry ale tohle je fakt totální úlet ze strany GM.

Noe

Go to Top of Page

Horin
New Member

179 Posts

Posted - 29/03/2004 :  14:09:08  Show Profile  Send Horin an ICQ Message Send Horin a Private Message  Reply with Quote
GM na DP si proste musi dokazovat, ze maji tu moc ovlivnovat veskere deni a tak to taky i delaji. Nikdy sem si nemyslel ze to budu muset rict tak otevrene, ale jste banda pos*anych n00bu. Nechte si od nekoho proboha vysvetlit co ma a co nema GM delat a nebo tahnete na chosenuv shard airemaL.

Fakt nevim proc to sem pisu kdyz uz je me UO celkem volna ... hmm mozna protoze tohle uz je fakt do nebe volajici blbost hloupost a tupost.

Go to Top of Page

Cawyr
New Member

No_llamas_allowed

217 Posts

Posted - 29/03/2004 :  14:14:51  Show Profile  Send Cawyr an ICQ Message Send Cawyr a Private Message  Reply with Quote
tak na tohle se da rict snad akorat OLOLOL

Never argue with idiots. They bring you down to their level and beat you with experience.
Le Mon, elite soldat
Go to Top of Page

Artuhr
Junior Member

706 Posts

Posted - 29/03/2004 :  14:52:30  Show Profile  Send Artuhr an ICQ Message Send Artuhr a Private Message  Reply with Quote
Ja s tim treba plne souhlasim.

Tady si nepotrebuju honit svoje Ego.

Zde muze byt i vase reklama.
Go to Top of Page

Candy
Starting Member

2 Posts

Posted - 29/03/2004 :  16:21:37  Show Profile  Send Candy an ICQ Message Send Candy a Private Message  Reply with Quote
Ja by som mu skor vymazal postavu za to ze niekto ide s modrou postavou ,zbada ze spolubojovnici maju dobru vybavu, tak sa relognem a zavolam kamaratov pkcka,to je podla mna svinstvo,to ze sa zapojilo do toho gm je druha vec,a ak niekto napise ze som 12 rocny chlapec tak to je jeho vec,mne to neva.Kazdy ma iny nazor na to co spravil,aj tak si myslim ze je to K..OT.Mozno si nevolal kamosov,ale ten relog je svinstvo.
Go to Top of Page

Fingerfast
Starting Member

25 Posts

Posted - 29/03/2004 :  17:10:11  Show Profile  Send Fingerfast an ICQ Message Send Fingerfast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Candy

Ja by som mu skor vymazal postavu za to ze niekto ide s modrou postavou ,zbada ze spolubojovnici maju dobru vybavu.

A tady je kamen urazu. Cela vyprava(imho jesli bylo PK 1 tak teda POradny lamy) mohla rict ze je to za** cu** a jit domu. Pred rokem by to tak kazdej udelal . Jiste nemel by radost ale co... jsou to jen veci patri to k UO. Patri to k zabave. Chcipat na lagy na PK na svinarny a na ubohy skutky GM. Jde to ruku v ruce s .... sakra co je na tom vlasne dobryho ?
Kdyby dneska lidi nebreceli ze prisli o drahocenej GOLDen komplet kvuli lagu ci PK bylo by to lepsi.

Blbej nazor, taky nazor.
Go to Top of Page

Candy
Starting Member

2 Posts

Posted - 29/03/2004 :  17:17:36  Show Profile  Send Candy an ICQ Message Send Candy a Private Message  Reply with Quote
Aj keby mali len golden alebo posraty plate aj tak to je svinstvo,pk su pk ,ok od nich nic dobreho necakam ,ale ked je niekto modry mal by hrat za modreho a tym nemyslim chovat sa rp,ale ked niekto ta pozve na vypravu a vidi ta modreho a potom relognes,tak to neni nic pekneho.
Go to Top of Page

Vitros
Starting Member

20 Posts

Posted - 29/03/2004 :  17:19:05  Show Profile  Send Vitros an ICQ Message Send Vitros a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mozna je to prasecina, ale proc ne...
RP vysvetleni: s modrakem jsi zaslechl o vyprave, ale modrak je svine kolaborujici s vrahy a vse vybonzoval. Pak jsi vykydlil vypravu a sundal asi nekoho, koho jsi nemel. nechapu proc vubec naky trest, ani karmu bych ti nesundaval. Ty cos sundal si pro priste budou pamatovat, komu to nerikat a tim to konci!

®®®®®®®®Příznivý osud prověřuje lidi štastné, nepříznivý velké.®®®®®®®®

Edited by - Vitros on 29/03/2004 17:24:29
Go to Top of Page

Fingerfast
Starting Member

25 Posts

Posted - 29/03/2004 :  17:24:58  Show Profile  Send Fingerfast an ICQ Message Send Fingerfast a Private Message  Reply with Quote
quote:

Aj keby mali len golden alebo posraty plate aj tak to je svinstvo,pk su pk ,ok od nich nic dobreho necakam ,ale ked je niekto modry mal by hrat za modreho a tym nemyslim chovat sa rp,ale ked niekto ta pozve na vypravu a vidi ta modreho a potom relognes,tak to neni nic pekneho.

Jo jo. Vsichni modraci jsou zalezli ve meste a makrujou. A kdyz dojdou penize jodu na vypravu ... "ALe jak na to sakra v dungu nejsou GUARDI!" A tak jdou bud na HB nebo to risknou ... a pak si stezujou
A hlavne co je to za keci ? PK je PK aby vrazdilo. Kdyz ho hrac ma ma ho proto aby zabijel. Relognout si muze kdy chce a jak chce. V dobach davno minulych nebylo tohle nic spatnyho. Delalo to kazdy 2. pk. Co se zmenilo vuci dnesku ? GM ? Moralka ? Lidi?

Blbej nazor, taky nazor.
Go to Top of Page

Vitros
Starting Member

20 Posts

Posted - 29/03/2004 :  17:34:11  Show Profile  Send Vitros an ICQ Message Send Vitros a Private Message  Reply with Quote
Nektere veci se proste neresily. To same jak v RL. Proste zakonu pribiva a svet je tvrdsi vuci spatnostem. Ve hre to jde uplne stejne jen rychlej.

Go to Top of Page

Azirafal
Envinjatandil

88 Posts

Posted - 29/03/2004 :  20:58:39  Show Profile  Send Azirafal an ICQ Message Send Azirafal a Private Message  Reply with Quote
DP uz se hre moc nepodoba...

A nemyslim jen tehle veeelkej omyl ale hlavne to prepastovany pvm v poslednich patrach dungu (mel sem tedka moznost zajit par dungu, predevsim pride je na konci UZASNY, fakt skvela prace GM!).

Azirafal[CoNT], Envinjatandil (Dark Paradise -> Endor Alphatest -> Real)
Go to Top of Page

Johny
Junior Member

681 Posts

Posted - 29/03/2004 :  23:57:04  Show Profile  Send Johny an ICQ Message Send Johny a Private Message  Reply with Quote
Este ze uz tam vetsina znamejch lidi nehraje,asi by me to stvalo vic ,ze z DP je takovadla zumpa,kerou vedou nubici

Btw Balte bejt tebou bych se moc tomu supporteni nesmal,znas to ,lhat se nema...

Ex - UO,AO,WoW,AoC,WHO,RoM,Aion,HoN,Lol,GW 2,PoE, D III, DotA 2

now - HotS

Inc - POE : Awakening
Go to Top of Page

Zoldnier
Starting Member

96 Posts

Posted - 30/03/2004 :  01:55:19  Show Profile Send Zoldnier a Private Message  Reply with Quote
quote:

si Naiiiiiiiiiiiiiiiiiivvvvvvvvvny.......vyrasties odblanis sa a pak...zistis a budes ticho

raz dlazdic, navzdy dlazdic.
Go to Top of Page

Safet
Starting Member

4 Posts

Posted - 30/03/2004 :  14:57:56  Show Profile  Send Safet an ICQ Message Send Safet a Private Message  Reply with Quote
quote:

hh praskace nekdo prasknul

We ride together. We die together
Bad Boys of our life
Don't hurry, death iz faster !
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/03/2004 :  17:36:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Fingerfast

A hlavne co je to za keci ? PK je PK aby vrazdilo. Kdyz ho hrac ma ma ho proto aby zabijel. Relognout si muze kdy chce a jak chce. V dobach davno minulych nebylo tohle nic spatnyho. Delalo to kazdy 2. pk. Co se zmenilo vuci dnesku ? GM ? Moralka ? Lidi?

tak s timhle nelze souhlasit . v dobach davno minulych by takovouhle prasarnu nikoho ani nenapadlo delat
a mit pk postavu cloveka z lepsich guild temer diskvalifikovalo

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 30/03/2004 :  17:44:19  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Popravdě to, že lidé hrají vedle svých modrých postav i za PK jsme vždy považoval za největší prasárnu. Jestli se nějaký GM rozhodl potrestat oceňuji jeho odvahu "zasáhnout" a následně "snášet" kecy převážně od lidí, kteří na DP již nehrají a neustále opakují klišé tipu - DP=žumpa a pod.
Dle mého je GM oprávněn - speciálně na free serverech ovlivňovat dění serveru dle svého nejlepšího vědomí a svědomí odměnou za jeho bezplatnou a každodenní práci je jen pocit, že server směřuje tam kde ho on a ostatní lidé v teamu chtějí mít - jestli to dle jeho názoru znamená trestat vychcánky je to 100% na něm - jediným problémem by mohlo být nesouhlasné stanovistu zbytku GM teamu případně adminů - to se v tomto případě neprojevilo a tak hráčům, kterým se podobné zásahy nelíbí nezbývá než odejít na jiný lepší server........
Hysterko opravdu si nedokážeš představit jak "špion" na druhém accountu vyzradí relic raid a je následně GM potrestán ???
Go to Top of Page

Vitros
Starting Member

20 Posts

Posted - 30/03/2004 :  18:17:32  Show Profile  Send Vitros an ICQ Message Send Vitros a Private Message  Reply with Quote
[[/quote]

tak s timhle nelze souhlasit . v dobach davno minulych by takovouhle prasarnu nikoho ani nenapadlo delat

[/quote]No v dobach davno minulych nebyly PK stouny,
modraku bylo vic nez PK a PK nemusely cekat u guard zony, az nekdo vybehne dal jak jednu obrazovku od GZ, aby ho mohly slozit.
A diskvalifikace cloveka z lepsich guild kvuli PK ? Kdyz nekdo hraje PK, tak asi netouzi po guilde Pvm, ktere diskvalifikuji lidi kteri vlastni i PK. A v Pvp guildach to nikomu nevadi. Skoro kazdy O CH ma i PK.

Go to Top of Page

Fingerfast
Starting Member

25 Posts

Posted - 30/03/2004 :  19:37:40  Show Profile  Send Fingerfast an ICQ Message Send Fingerfast a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by Fingerfast

Z lepsich guild .... snad jedine u templaru. A tyhle prasarny se delaly bezne. Mel sem PK celkem dlouho a uzil sem si srandu. Napraskat vypravu/Hazet brany na trh/Campovat porty byla nej zabava. Tenkrat se lidi ale hned neurazeli a vzdy se nasel negdo s kym by se dalo zapvperit. Dys bylo moc PK a malo modrejch lidi prelogly a byla bitka. Dys bylo moc modrejch lidi prelogly ana PK a byla bitka ..... slo o zabavu. Dneska za to dostanes prohresek ... to je LOL.

Blbej nazor, taky nazor.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 30/03/2004 :  20:06:06  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
Je trapné, že nějaký hráč si stěžuje na něco takovýhleho GMku, je trapný to, že nějaký GM vůbec takovýhle čin officiálně trestá ale nejtrapnější je, že takovýhle chování si nedokáží potrestat sami hráči mezi sebou ...

V dobách dávno minulých by takovýhle čin především člověka totálně odepsal a on by si neškrtl jít s dobrou partou do dungu neb by ho nikdo nechtěl, byly by na něj ve hře pořádány hony, vypsaný odměny atd ... a hlavně v dobách dávno minulých by tohle žádný GM neřešil ale vyřešili by si to sami hráči mezi sebou výše popsaným způsobem.

Noe

Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 30/03/2004 :  20:07:46  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
Kritici, co na DP uz dlouho nehraji, zahrajte si nejdriv nez vynesete jakykoliv soud. Zni to pak celkem smesne, kdyz delate veci, ktere jinym vytykate.

quote:
Originally posted by Noe
V dobách dávno minulých by takovýhle čin především člověka totálně odepsal a on by si neškrtl jít s dobrou partou do dungu neb by ho nikdo nechtěl, byly by na něj ve hře pořádány hony, vypsaný odměny atd ... a hlavně v dobách dávno minulých by tohle žádný GM neřešil ale vyřešili by si to sami hráči mezi sebou výše popsaným způsobem.

Doby se meni, hraci se meni a tak i prisup Gm se meni. Ty bys to mel dobre vedet a ne tu kritizovat

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com

Edited by - Sagger on 30/03/2004 20:11:51
Go to Top of Page

Coriven
The Judge

328 Posts

Posted - 30/03/2004 :  21:25:51  Show Profile Send Coriven a Private Message  Reply with Quote
Danad: Za tvych casu se to delo celkem bezne a zadny GM to neresil (i kdyz mel mnohem mensi komunitu a tudiz prehled). Lidi dodrzovali bezpecnostni zasady (samozrejme ze ne stoprocentne) a kdyz se neco takoveho stalo, tak si to vyresili...
Jsou veci, na ktere GM proste nemaji a tohle je imho jedna z nich. Dokud se lidi bavi, nedelaji prasarny...aspon vetsina. Moralka se nici jen nudou.
Pokud krome nasledku resis i pricinu, pak by to bylo OK.

Sagger: Lidi i GM jsou porad stejny...

Dobře už bylo...
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 30/03/2004 :  21:38:45  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sagger
Doby se meni, hraci se meni a tak i prisup Gm se meni. Ty bys to mel dobre vedet a ne tu kritizovat

A to je právě ta chyba, GM by něměli řešit takovýhle věci a vůbec ne tímto stylem ale mají nechat řešení na hráčích a nevměšovat se do hry. Tím, že lidem pomalu utřeš zadek nic nevyřešíš a namlouvat si, že taková je te´d doba je nesmysl. Takovýmhle přístupem nikdy doby kdy jméno ve hře znamenalo víc než vymakaná postava nevrátíš ale naopak je oddaluješ a oddaluješ, jen lidi naučíte si stěžovat a žalovat místo pořádný hry. A pokud cítíš v mém postu kritiku tak je to asi jen dobře i když já svým postem nekritizoval DP ale smutně konstatoval současnou UO na free shardech a je zcela jedno jestli jde o DP či jiný server prostě UO už dávno není hra co bývala. V 99% nesouhlasím s výpady proti DP a jsem velkým obdivovatelem a zastáncem DPčka. V tomhle případě si ale myslím, že vměšování se do hry je chybou a spravedlnost měli vzít do ruky sami hráči a pokud to už neumějí tak dobře jim tedy tak.

Noe

Go to Top of Page

Jeffy
Starting Member

80 Posts

Posted - 30/03/2004 :  21:42:27  Show Profile  Send Jeffy an ICQ Message Send Jeffy a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

V tom s tebou rozhodne souhlasim. Dobre si pamatuji, jak se treba na zasedani guildy (10 lidi+) resil JEDEN resskill. To uz bohuzel dnes nefunguje. Je to skoda, ale i pres to take nesouhlasim s tim, aby do toho zasahovalo GM. Jestli vyprava zachcipa kvuli PKckum, tak je to jen a jen jeji problem.
Taky rudnu u PC kdyz umru, kdyz prijdu o neco, co ma velkou hodnotu apod. Ale zavolat GM? To uz mi pripada normalnejsi ten relog na PK.

Jeffy, PK (mage) - retired
Death, Seekers (paladin) - retired
DzeF, Mage (Shadow Moon)
Go to Top of Page

Vitros
Starting Member

20 Posts

Posted - 30/03/2004 :  22:07:20  Show Profile  Send Vitros an ICQ Message Send Vitros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:
Originally posted by Sagger

A to je právě ta chyba, GM by něměli řešit takovýhle věci a vůbec ne tímto stylem ale mají nechat řešení na hráčích a nevměšovat se do hry. Tím, že lidem pomalu utřeš zadek nic nevyřešíš a namlouvat si, že taková je te´d doba je nesmysl. Takovýmhle přístupem nikdy doby kdy jméno ve hře znamenalo víc než vymakaná postava nevrátíš ale naopak je oddaluješ a oddaluješ, jen lidi naučíte si stěžovat a žalovat místo pořádný hry. A pokud cítíš v mém postu kritiku tak je to asi jen dobře i když já svým postem nekritizoval DP ale smutně konstatoval současnou UO na free shardech a je zcela jedno jestli jde o DP či jiný server prostě UO už dávno není hra co bývala. V 99% nesouhlasím s výpady proti DP a jsem velkým obdivovatelem a zastáncem DPčka. V tomhle případě si ale myslím, že vměšování se do hry je chybou a spravedlnost měli vzít do ruky sami hráči a pokud to už neumějí tak dobře jim tedy tak.

jojojo presne tak !

Go to Top of Page

Danda I
New Member

268 Posts

Posted - 30/03/2004 :  22:29:42  Show Profile Send Danda I a Private Message  Reply with Quote
Corivene jasně dělo se to a mě osobně se to nelíbilo, nicméně jsem řešil jiné problémy, které pro mě měli větší prioritu. Jestliže se našel někdo kdo chce potlačit podobné chování držím mu palce.
Noe zkus to vzít takhle - někde je pravidlem RP a lidi, kteří se tak nechovají si nezahrajou - je to volba GM - mě osobně RP přijde jako kravina, ale jsem rozhodně dalek tomu říkat, že kdo tak hraje je .......
Na DP teď i díky tomuto topicu lidé vědí, že když se budou chovat jako hajzlové můžou je GM potrestat a doufejme, že se aspoň část z těchto "lidí dvou identit" začne věnovat jen jedné ze svých postav - DP na tom nemůže nic ztratit, ale může jen a jen získat.
Mimochodem teď zrovna hraju WW II - a kdyby dnes nějaký GM dokázal identifikovat a potrestat, toho kdo si na chatu určenému německému letectvu přečetl zprávu o bombardování továren v Anglii, počkal cca 10 minut /timer pro změnu strany /relognul / v případě, že rovnou nemá 2 accounty / a na naše bombardéry, které letěli cca 45 minut reálného času nad cíl, navedl spojenecké stihače, byl bych mu neskonale vděčen.
Ano lidé by se měli sami bránit "prudičům " nicméně UO, WW II a stejně tak i spousty dalších her prostě nedávají lidem šanci nějak aktivně se proti podobným nešvarům a prudičům bránit a tak případné zásahy GM rozumní hráči mohou jen a jen přivítat.
Go to Top of Page

Vitros
Starting Member

20 Posts

Posted - 30/03/2004 :  23:03:39  Show Profile  Send Vitros an ICQ Message Send Vitros a Private Message  Reply with Quote
Jasne to je cele pekne, ale proc by mely GMka resit podobne veci a jak uz kdosi rekl: pomalu hracum utirat prdel.
At to berou RP a proste degraduji modraka Suicide (hraci) a ne ze nekdo udela neco proti RP a Gm mu daj trest ze si hodne dlouho nezahraje.
Gm ktery mu ten trest dal by si mel uvedomit, ze ne vsichni hraji RP a nekdo chce proste fragovat a ne s RP kecama spamovat trnici.
A jestli se nekomu zda ze kazil RP hracum hru, tak at ho sami hraci potrestaji svoji ignoraci.

Go to Top of Page

Gordos
Starting Member

41 Posts

Posted - 31/03/2004 :  07:55:45  Show Profile Send Gordos a Private Message  Reply with Quote

To Danda: Hovoris mi z duse. Kedysi sa mozno dalo hajzlika potrestat ignoranciou ale pri sucasnom mnozstve hracov? Ten zivocich to moze skusit s druhou skupinkou ludi, tretou, stvrtou a pokazi zabavu na cely vecer desiatkam ludi. A ked ho budu poznat vsetci tak vykope novu postavu a zacne znova.
Kludne nech si pre mna PK cko pride do dungu, nie som proti, bude sranda.
Ale KUA nezda sa vam troska za vlasy pritiahnute aby na vypravu vybehla skupina PK ktori poznaju jej presnu polohu, jej zlozenie, zdravotny stav, mnozstvo many u magov, velkost topanok, sexualnu orientaciu a cislo socialneho poistenia?
Ked PvP tak PvP a nie masaker. Mozem byt nabuseny ako chcem, mozem byt dobry PvPer ako chcem ak na mna niekto rafne vo chvili ked mam 5 HP , manuna nule a dung plny potvor pred sebou tak som dead.
Nech si PKcka hladaju svoje obete, a nie bonzy ,relog, a bonzduchovia.
Preto hovorim... TRESTAT,TRESTAT,TRESTAT...
Go to Top of Page

Vitros
Starting Member

20 Posts

Posted - 31/03/2004 :  08:53:59  Show Profile  Send Vitros an ICQ Message Send Vitros a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gordos

To Danda: Hovoris mi z duse. Kedysi sa mozno dalo hajzlika potrestat ignoranciou ale pri sucasnom mnozstve hracov? Ten zivocich to moze skusit s druhou skupinkou ludi, tretou, stvrtou a pokazi zabavu na cely vecer desiatkam ludi. A ked ho budu poznat vsetci tak vykope novu postavu a zacne znova.
Kludne nech si pre mna PK cko pride do dungu, nie som proti, bude sranda.
Ale KUA nezda sa vam troska za vlasy pritiahnute aby na vypravu vybehla skupina PK ktori poznaju jej presnu polohu, jej zlozenie, zdravotny stav, mnozstvo many u magov, velkost topanok, sexualnu orientaciu a cislo socialneho poistenia?
Ked PvP tak PvP a nie masaker. Mozem byt nabuseny ako chcem, mozem byt dobry PvPer ako chcem ak na mna niekto rafne vo chvili ked mam 5 HP , manuna nule a dung plny potvor pred sebou tak som dead.
Nech si PKcka hladaju svoje obete, a nie bonzy ,relog, a bonzduchovia.
Preto hovorim... TRESTAT,TRESTAT,TRESTAT...

Takze tim chces rict: Jsem neschopny si utrit vlastni prdel, tak prosim GM utrete mi ji! Za me to bylo tak ze o vyprave se reklo lidem z meho okoli a ne kazdemu nevbovi na trzce a nenabehl na nas nikdy nikdo. ( Vlaste nabyhali jsme my, byli jsme PK ):-)

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 31/03/2004 :  09:02:13  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
vitrosi sam potrebujes utirat nos ocividne, jinak by ses tak nerozciloval

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Sagger
Ci-ua-ua

superior

925 Posts

Posted - 31/03/2004 :  09:17:30  Show Profile  Visit Sagger's Homepage  Send Sagger an ICQ Message Send Sagger a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe
.....spravedlnost měli vzít do ruky sami hráči.....

Povez mi, jak hraci mohli vzit spravedlnost do vlastnich rukouch ?

1st Lokian Platoon, IHC
www.imperialhighcommand.com
Go to Top of Page

Gordos
Starting Member

41 Posts

Posted - 31/03/2004 :  09:32:01  Show Profile Send Gordos a Private Message  Reply with Quote
To Vitros: Vytret si ju viem ale mozes mi ju ....
Nejde tu o to ci je to RP alebo nie. Ide o to ze je to svinarina a ta sa ma trestat. Pri pocte hracov aky ma DP teraz sa jednoducho hajzli ignoraciou trestat nedaju. Je tu privela hracov, privela mien.
Ak to nevies pochopit tak skusim po lopate. Ultima Online je hra viacerych hracov a v kazdej komunite maju platit pravidla slusnosti. To co urobil bola podlost, voci ostatnym hracom a podlost aj proti PK ktori si obzivu hladaju poctivo a obiehaju dungy, respawny a cojaviemco bez pomoci duchov. Teoreticky sa to da nazvat bugovanim, vyuzil informacie ktore ho zvyhodnovali voci ostatnym hracom. Poznal presne zlozenie skupiny, co maju u seba kde su a ich stav. Ak je to podla teba normalne a cestne chovanie (nie postavy ale hraca) tak ta potom vazne lutujem.
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 31/03/2004 :  11:05:32  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Muj nazor je ze takove veci maji resit hraci. No to maji z toho ze vypravu organizuju na trhu hlaskou "PODTE PICA LIDI DEM DUNG ! PODTE PODTE ! ". Pamatuju se kdyz davno Dr.Dre dostal RK a HK od Sturmera, hned to napsal na mapu, a lidi jako morf, bulter,lilien a johny delali takovej hunt na nej. Tusim trvalo to dva dni a nakonec Sturmer upad pred cove branou a uz jela 'spravedlnost' Dostal toho dvojnasob a byl klid ...

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,39 seconds. on eygor Snitz Forums 2000