Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Throne And Liberty
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

elidor
Administrator

1332 Posts

Posted - 02/04/2023 :  23:59:11  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
text z gamemag
----------------

Jedním z nejočekávanějších MMORPG titulů je právě Throne And Liberty. Obří projekt od studia NCSoft – vývojářů série Lineage. Hra byla oznámena už v roce 2011 a měla být původně MMORPG ve stylu Diabla a výše zmíněného Lost Ark. Tedy izometrické MMO. Velmi zkráceně řečeno, vývojáři měly pocit, že desing z roku 2011 už dnešní hráče neosloví a tak se hra začala překopávat.

Jednou z údajných vychytávek jsou dynamické změny počasí. Nejedná se tu však pouze o pár hezkých pixelů. Například směr a rychlost větru ovlivní rychlost a trasu šípů. V případě slunečného dne budou ovlivněna vaše light kouzla která díky tomu zasáhnou pouze jednoho nepřítele atd. Samotní hráči by měli mít možnost způsobit i zatmění slunce, nebo třeba přivolat bouřky a ovlivnit tak za jakých podmínek budou bojovat. A to je podle mě zajímavá funkce.

Za zmínku rozhodně stojí i systém herních tříd. Místo výběru konkrétní classy si zde hráči vyberou dvě libovolné zbraně, u kterých si postupně budou odemykat řadu schopností a údajně tak vznikne nespočet variací. Ve hře se navíc můžeme těšit i na PVP spolu s ranking systémem a battlegroundy. Čekají nás ale i guild wars a dobývání hradů a pevností.

Velkou roli bude údajně hrát i průzkum a cestování. Vývojáři přišli se zajímavým řešením! Hráči se mohou proměnit v různé tvory a cestovat tak mnohem rychleji na zemi, ve vzduchu ale i ve vodě. Tedy nepotřebujete mounta, mountem se totiž stanete vy. Dokonce budeme moct ve zvířecí podobě vozit další hráče. Řekl bych, že zde se vývojáři nejspíše inspirovali druid classou a jeho formami, ze hry World of Warcraft.

NCSoft navíc klade veliký důraz na příběh a budování světa jak je u nich zvykem a tak se máme podle všeho na co těšit. Hra vyjde pro PC a PlayStation 5. Vyjít by údajně měla v první polovině roku 2023.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000