Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Ashes of Creation
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

elidor
Administrator

1332 Posts

Posted - 03/04/2023 :  00:00:06  Show Profile  Visit elidor's Homepage  Send elidor an ICQ Message Send elidor a Private Message  Reply with Quote
text z gamemag
----------------

tak jako Throne And Liberty, tak i zde, se bude jednat o dynamický a budovatelský svět. Hra je ve vývoji už od roku 2015 a mohli bychom se tedy datumu vydaní dočkat letos, nebo příští rok.

Ashes of Creation je inspirován ranými MMORPG hrami jako je například: Everquest, Lineage, nebo třeba EVE Online. Vývojáři z Intrepid Studios navíc slibují že do žánru přinesou něco nového se svěžím dechem. Na Kickstarteru projektu se jim tak v roce 2017 podařilo vybrat neskutečných 3,2 milionů dolarů.

Hlavní dva pilíře budou sandboxové prvky a klasické prozkoumávání světa. Pomocí těchto dvou pilířů, nebo chcete-li prvků, si hráči budou moc zvolit vlastní cestu, kterou se vydají. A to ve velkém otevřeném světě s příběhovým obsahem.

AoC bude obsahovat prakticky všechny známé prvky, ať už se jedná o pve, pvp, herní třídy, nebo třeba i výrobu. Od vývojářů jsme dostali slib, že hra nebude mít žádné pay-to-win prvky, a že obchod bude určen pouze pro kosmetické předměty. Tomu ostatně odpovídá i samotná cena hry a plánované měsíční poplatky.

Svět, ve kterém se Ashes of Creation odehrává se jmenuje Verra a jeho rozloha bude podle všeho až trojnásobná oproti populárnímu MMORPG Black Desert Online. K dispozici bude celkově 9 hratelných ras, včetně těch základních jako jsou lidé, elfové, trpaslíci a orci. Jednou z odhalených unikátních ras bude např tulnar, kterého bych popsal jako kombinaci démona, draka a khajita ze známé série The Elder Scrolls. Tvorba postav má být nejpodrobnější a nejrozsáhlejší, jakou jsme kdy v MMO hře viděli, tak uvidíme.

Pojďme si ještě něco říct o soubojovém systému a herních třídách. Čeká nás plně akční soubojový systém s možností přepnutí na tab target styl. Systém tříd si bere inspiraci ze staršího MMORPG RIFT, kde můžete na svou primární třídu napojit i sekundární. Ve hře nás čeká 8 primárních a 8 sekundárních class, takže se tak vlastně dočkáme až 64 různých kombinací. Nutno podotknout neznamená to, že budete mít schopnosti obou herních tříd. Sekundární classa vám totiž pouze vylepší vaše schopnosti a poskytne alternativní efekty primárních skillů.

Celá hra navíc běží na Unreal Enginu 5 a hodlá nabídnout jeden z nejlepších grafických zážitků, jaký jsme kdy viděli.

Byl jsem zmateny a nejisty, jsem sice porad zmateny a nejisty, ale v mnohem vyssi rovine.. [Pratchett]
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000