Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Vseobecne
 Battle.Net
 Diablo III
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author  Topic Next Topic
Page: of 48

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 31/05/2012 :  19:39:54  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
"Nelze nalogovat na vas single-player charakter"
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 31/05/2012 :  19:40:24  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Yop, bejt nejakej pracujici fotr, tak to se asi poradne naseru ted.

MMOs failed.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 31/05/2012 :  19:42:05  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Yop, bejt nejakej pracujici fotr, tak to se asi poradne naseru ted.



coz o to...problem s tim nasrat se opravdu nemam... problem spis je co s tim!
prachy uz shrabli a asi je nevratej...a poplatky se jim taky zrovna moc zrusit nedaj...

no mmo
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 31/05/2012 :  19:42:52  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Yop, bejt nejakej pracujici fotr, tak to se asi poradne naseru ted.

<--- Pracující fotr
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 31/05/2012 :  19:45:00  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

coz o to...problem s tim nasrat se opravdu nemam... problem spis je co s tim! prachy uz shrabli a asi je nevratej...a poplatky se jim taky zrovna moc zrusit nedaj...

Mužete si číst EULA podmíky zatím

Edited by - PRIBOO on 31/05/2012 19:45:17
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 31/05/2012 :  19:45:05  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
no muzem hrat na americkejch serverech ... ty bezej furt :-D Me uz to ted asi 10 minut nonstop loguje a furt nic :-D sem zvedavej jestli se to po nejake te hodine nacte :-D


soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 31/05/2012 :  19:47:28  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
1. zmenit region na US
2. vytvor charakter
3. join general chat
4. spam blizz za EU
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 31/05/2012 :  19:57:18  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
tak nevim jak vy ale ja jsem ingame :-D heheheh pul hodina makra prinesla ovoce a nebo to opravili :-D


soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

Error_37
Starting Member

4 Posts

Posted - 31/05/2012 :  19:58:39  Show Profile Send Error_37 a Private Message  Reply with Quote
uhm ?
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 31/05/2012 :  20:05:20  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
na US server lze lognout ovsem nejde nastartovat hra...asi moc trafficu

no mmo
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 31/05/2012 :  20:35:49  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

US servery pry ani zdaleka takove problemy nemaji. Zrejme to dali zas na starost nejakym zabozroutum, protoze to uz neni mozny.


Maji v Evropě problém, nefunguje jim tu technologie, beta pandashit byla to samy .. a oni to maj v knedli ... blbci uz preci zaplatili aaah pardon to uz zas ta ma paranoia
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 31/05/2012 :  21:25:38  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Tak Evropa ma internetovou infrastrukturu znatelne lepsi nez USA, ale holt eu customers vzdycky brali ten shortest end of the stick.

MMOs failed.
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 01/06/2012 :  00:54:33  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Zas to nejede .
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 01/06/2012 :  01:03:16  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
tak to uz nema vazne chybu :-D Odlgnul jsem ze si skocim na druhej comp at nerusim pritelkyni a ted tu mame novej error 1 :-DDDDD

Error 1 ........ error 3003 :-D (jakej jste meli nejvyssi? :-D)

Vypada to, ze se mame na co tesit :-D Prece jen meli na vymejsleni erroru x let :-D Skoda ze nez do pojmenovavani erroru ten cas nevenovali na to, aby to trochu odladili :-D

Ted ale vazne, tohle je asi nejhur pripravena hra co jsem kdy zazil a to jsem se ucastnil tuny head startu a uprimne i vetsina beta testu co jsem hral byla v lepsim stavu a funkcni lepe nez soucasny stav diabla po 14 dnech od vydani :-D (uz jen to, ze nemaji ani implementovanou frontu a clovek musi jak kreten zapinat makra co za me vyplnujou a furt dokola potvrzujou hesla:-D To je uz vazne silnaaa kava :-D Tohle si pamatuju naposledy pred mnoha a mnoha lety z freecka, kdyz se chtel clovek dostat do hry po nahozeni serveru :-DDDDDD)

EDIT: ERROR - 315300 Spatne zadane heslo :-DDDDDDD (tak to nas mozna ceka jeste pekna radka erroru :-DDDDDDDD)


soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.


Edited by - antarian on 01/06/2012 01:04:30
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 01/06/2012 :  01:08:17  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Tak ted me vykopla error 1 primo uprostred bitky na mym lv 40 HC WD. Jestli ho najdu zesednutyho, tak budu hodne dlouho nadavat.
Hra je to sice zabavna, ale takhle masivni fail jsem jeste nevidel. A to uz je kolik dni od startu. Funguje to par hodin denne ani ne.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 01/06/2012 01:09:32
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 01/06/2012 :  01:15:29  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
vydat se cestou ze na hrani musi byt clovek stale online je podle me fajn. (vydavatel dostane penize - nejsou piratsky kopie, melo by byt zajisteno, nebo minimalne z velke miry omezeno manipulovani s postavama, jelikoz jsou ulozene na serveru)
Bohuzel v podani blizzardu je to peknej pruser a docela si timhle startem udelali ostudu. (smutne je ze jim to nikdo nebude mit za zle a vse bude naprosto v poradku a vsichni se pohrnou do nove hry co vydaji:-D Co vic si prat:-D Posrali to a i tak prodali tunu kopii a vydelali tunu penez :-D)

Nejvetsi sranda je, ze takhle posranej start melo naposledy z her co pamatuju snad jen wowko a to bylo od koho??? No od blizzardu HEHEHE :-DDD

Prijde mi to trosku smesny, jak lidi kritizujou jine hry, ze jsou ve fronte a musej si pockat, ze hra jednou za 5 hodin vypadne, ze propadli do zeme a museli pouzit unstuck apodobne :-D Kdyz pak clovek vidi hru do ktere se nejde ani lognout :-DDDDD


soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.


Edited by - antarian on 01/06/2012 01:16:30
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 01/06/2012 :  01:17:24  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Tak ted me vykopla error 1 primo uprostred bitky na mym lv 40 HC WD. Jestli ho najdu zesednutyho, tak budu hodne dlouho nadavat.
Hra je to sice zabavna, ale takhle masivni fail jsem jeste nevidel. A to uz je kolik dni od startu. Funguje to par hodin denne ani ne.



To budes tuhej jako nikdo druhej :-D Co jsem ted slysel tak jim to tam v pripade nekterejch vypadnuti tu postavu nechava a vubec ji to neodlogne :-D


soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 01/06/2012 :  01:19:15  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
DIABLO III - Lord Of Error
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 01/06/2012 :  01:21:58  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Jeste jsem si rikal... hmm, dneska jim to opet nejak blbne, dostal jsem za den vic jak 10 e37cek, tak to nebudu riskovat a nepojedu svy hlavni chary na hellu. A spravny tuseni samozrejme.
Sazim na to, ze ty servery spadly komplet, takze by to mohlo zastavit veskerou akci, ale jelikoz se nedostanu na hero list, tak tezko rict, jak muj doctor dopadl.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Error_37
Starting Member

4 Posts

Posted - 01/06/2012 :  01:26:13  Show Profile Send Error_37 a Private Message  Reply with Quote
no hrat na HC v momentalnim "stavu" Diabla je vazne HC.
Ja mel "5 stacku" v ACT2 na inferno (ne HC mod) - zamrzi, ale mit tu postavu na HC tak nevim. Pak napis jak si dopad. gl

edit: dnes mi prislo ze nepadal zadny dobry loot, ani zlute a kdyz uz neco padlo (ACT2, inf) tak jsem tam mel lvl 54 item. Pecka.

Edited by - Error_37 on 01/06/2012 01:27:47
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 01/06/2012 :  01:39:49  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
omg prezil to, Ytar is with me.
edit: tak ted uz to vubec nechapu. Normalne se muzu nalogovat, ale vsechno se tvari offline, ale postavy mi to zpristupni. Po jejich vyberu jsou vedeny jako unknown lvl 0. Ted ma byt nejaka ta maintenance, ale stejne me to tam pusti. Fakt profi borci ten blizz.

o boze... http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4552175686

MMOs failed.

Edited by - Jace on 01/06/2012 01:52:54
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 01/06/2012 :  07:26:41  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by antarian


EDIT: ERROR - 315300 Spatne zadane heslo :-DDDDDDD (tak to nas mozna ceka jeste pekna radka erroru :-DDDDDDDD)



mam pocit, ze nejak udelali, ze kdyz das heslo do clipboardu a kopirujes ho tak po urcity dobe se zneplatni. Sice absolutne netusim jak by to nekdo dokazal udelat, ale aspon tak se mi to vcera pri Ctrl+V, Ctrl+V chovalo

no mmo
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 01/06/2012 :  07:46:01  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Cedric: ja mel zapnuty makro co to zadavalo furt asi pul hodiny nez jsem se dostal do hry :-D (toho bych se nebal)

Kazdopadne je fakt ze ja to nevkladam z clibboardu, ale nechavam to vypsat a potvrdit, coz je vlastne neco uplne jineho.

Me to tu chybu s heslem hodilo kdyz jsem se preklikl ale pobavilo me, ze to byl error 315300:-D Takze se mame jeste na co tesit :-D par set tisic erroru pred nama :-D



soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 01/06/2012 :  09:35:19  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums)

Speaking in general about monster affixes:

The intention is for there to be differences in the difficulties of the monster packs. Some are hard, some are easy -- and some may seem impossible. When you are first beginning Inferno, you can pick off the easy ones without much challenge, but you may have to skip some of the harder ones. That's okay. As you become more powerful, you can survive better, deal more damage, and take on some of the affix packs you previously chose to avoid. And after gearing up even further, eventually you can take them all on. It won't be a cakewalk, but you won't run in abject terror the next time you see that Invulnerable Minions combo pack sauntering your way (okay...you might run a little). Certain monster affixes will also punish certain skill builds more than others, as many of our affixes do.

We've been watching feedback closely about all the affix types and we've seen a lot of responses to concerns such as "I have no problem with them" or "use skill X instead and you'll be fine" or "I used to have trouble but then I got some X gear and now I'm fine". This is what we intend to happen over time.

Speaking of Invulnerable Minions specifically:

All that said, we definitely are paying attention to your feedback (as mentioned earlier), and we'll make adjustments to monster affixes as we see necessary. We will always intend that some affixes are harder than others, and we'll mostly be making adjustments to ensure some affixes aren't radically out of line.

A největší dobytek jsou jejich blueposteři.
Když si člověk přečte ty sra*ky, co blijou na fora, musí snad jasně vidět, co jsou blizardi za verbež.
Takže dle tohodle výplodu si nejspíš blizzard představuje "hru" diablo3 tak, že:
Ano, některé packy se zdají být nehratelné, tak je prostě vynech a až budeš silnější, přijď je zabít.
V reálu nám tedy Blizzard dopřáva luxus takové diference a rozmanitosti obsahu, že některé packy, které se třeba na normal nedaly zabít si můžeme zajít zabít nyní, když jsme na začátku inferna. A ty, co nejdou zabít nyní, zabijeme nejspíš až tehdy, až budeme mít dps na zabití inferno butchera za pět vteřin, pak totiž stačíme na elitky pustit jedno oneshotující aoe dříve než nás kupříkladz elitka pulne do grupy elitek a v zápětí obdaří sérií ran z nichž každá dělá víc dmg než jsou či mohou být nyní naše hp.
Nedávno jsem chvíli taky četl a zase jsem se dozvěděl, že bvlastně všechny ty jejich errory nejsou errory jejich, ale chyby zákazníková PC nebo MAC a že vlastně zákazník může být rád, že ty chyby mají aspoň čísla a tak má zákazník lepší šanci zjistit, co ze svého hardwaru si má vyměnit či dokoupit.

Edited by - vool on 01/06/2012 09:47:43
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 01/06/2012 :  09:39:54  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Největší sranda je, když při erroru 37 furt zadáváš heslo (mám na macru) tak se mi 2x stalo že jsem dostal "ban" do všech blizz her a musel jsem si změnit heslo přes jejich stránky :o))) Asi jsem zadával moc rychle.
Go to Top of Page
Page: of 48  Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,45 seconds. on eygor Snitz Forums 2000