Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 GuildWars
 Guild Wars 1 & 2 - General forum
 Guild Wars 2
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 17

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 30/04/2012 :  19:08:29  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
greydawn: to je ovsem tim, ze na imperiu rapidne klesla hladina fanboyu. Uz i ti nejotrlejsi zjistili, ze po tolika failech vazne asi nebude neco v poradku. Samozrejme pro ten zbytek je tu porad antarianuv masochisticky krouzek s lifetime subskripcema.

Hmm, kurzor v oleji nezni moc dobre, ale verim, ze to dozraje do nejake stravitelne podoby.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 30/04/2012 :  19:37:52  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
Někde psali, že po startu se trhalo všem, ale že po nějaké době byl krátky patch a zlepšilo se to. Já nemohu posoudit, protože mě to jelo na střední detaily pěkně a to mám PC už 3 roky staré (grafika je GTX260, 6Gb Ram, i7 2,67Ghz) - na začátku BW jsem se ale nepřihlásil, takže jsem hrál až po tom patchi.

U mě dojmy veskrze pozitivní - chytlo mě to stejně jako wowko tehdy před lety. Líbí se mi grafický styl, mobilní combat, málo skillů a systém bez questů.
Co se mi nelíbí je craft (je prý skvělej, ale nějak jsem jej nerozlousknul - možná je chyba u mě, ale prostě tomu nerozumím :)) Taky se mi nelíbí, že kvuli změně postavy musím kompletně relognout (nikoli jen na výběr postavy, ale ven z accountu) a mám trochu hrůzu z toho systému Gemů (resp. dušujou se, že za realný money budou jen blbosti a všechno důležitý půjde koupit i za in-game peníze, ale člověk nikdy neví - vím, jak funguje marketing u nás ve firmě a nebudu klidnej, dokud to neuvidím :)) A drobnost - v betě jsem mohl vytvořit jen 6 charů (nebo dokonce jen 5 - teď si nemůžu vzpomenout přesně) - to mě sere, protože jsem ten typ hráče, který chce mít na všechno svoji postavu....

Celkově ale super - po epic-failu s SWTORem si myslím, že by tohle mohlo být skutečně ono. Jelikož GW1 má slušnou hráčskou základnu (aspoň doufám - někde jsem to četl) a někteří lidé jsou "nadšení" z Kung-fu pandího datadisku k WoW natolik, že rádi vyzkouší něco nového, myslím, že i o hráče nebude nouze. Teď jen doufat, že content bude vymyšlenej i pro end-game a že to bude po technické stránce šlapat.

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 30/04/2012 :  20:11:01  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

jaffa: muzes k tomu prosim neco rict, pokud nemas nejakou nasa masinu? Taky jsem slysel, ze optimalizace je hrozna. Sice se to zdalo uz z tech par yt videi, ale z toho si to netroufnu odhadnout.




První lokace jsou peklo, zvláště PQ lokace to je jasný. Jak se ale začne dělit populace po krajině tak je to v pohodě. Nejhorší je samozřejmě WvWvW to je hrůza. Běželo nás nějakých 80 +- a jako ve WARu, když jsme se srazili tak to bylo jako šachy. Vypnutí FSAA pomohlo trošku ale né moc stíny a shadery jsem měl na medium a bude je mít asi vždycky protože nastavení shaderu na high přidá grafice hnusný druh lesku. Už to asi každý v nějaké hře viděl.

Mám dva roky starou sestavu Phenom X4 965 3,40 GHz, 4GB, NVIDIA 460 GTX

Pár lidí psalo že s GF řady 5xx jim to jede na max.
Moc nevěřím že se fps po vydání drasticky zlepší, někde to je jede fakt dobře a na plynule akce 100 vs 100 prostě v současné době neexistuje pořádná technologie jak to udělat. Slovo plynulé musím zdůraznit protože jsou lidi co jim bude stačit ke hraní kolem 20fps a budou happy.

Hra samotná jak už Pertha napsal je kombinace WARu + dosaď si co chceš.

Žádné questy jen volné PQ v krajině které mají určitou story omáčku když si poslechneš npc kolem lokací PQ + hlavní příběhová story linka která je dabovaná, což snad po SWOTRu ani jinak nepůjde. Po startovní lokaci se krajina pěkně otevře rozlehlost nebude asi jako v GW1 ale objevovat bude co.

Hraju teď ještě GW 1 a pustit betu GW2 bylo parádní, přijít do míst a vidět jak se změnil Shaemoor, Beetletun a jiná místa.
Divinity Reach takhle živoucí město jsem zatím v žádné jiné MMO neviděl. Ten pocit z toho jak je obrovské a hlavně ten život na ulicích je užasnej. Přesně jak někdo psal v preview na herních webech.

Modely postav jsou pro zapadní žadnej AION a TERA shit se nekoná to je hlavní ale jde udělat i šikmovočko :-)

Systém skillu který se váže na konkretní zbraň je parádní. Je to jednoduchý intuitivní a variabilita je velká.
Hlavně každý zbraňový skill má svou zvláštní animaci a jsou opravdu moc pěkně udělané. Třeba animace skillů 1H meče u rangera je úplně jiná než u warra. Je to jednoduchý, funkční, perfektní... dokonalý :-)
Do toho ještě zvlaštní skilly těch má každá postava kolem 20
Plus trait systém.... buildu půjdou dělat tuny o to se nebojím.
Chybí energie nebo mana takže samotný boj je akční a dynamika je slušná.

Dalo by se pokračovat, je toho hodně achieve, dungy který člověk pořádně ani neviděl, craft a tuna jinejch věcí.
No a poslední věc, po 30 dnech se nebudete muset rozhodovat jestli zaplatit a pokračovat v hraní.
Bude to kurva velký.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 30/04/2012 20:49:32
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 30/04/2012 :  21:17:16  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Mam tu samou sestavu co ty, akorat FX4100 3.6GHz, takze to snad bude v pohode. 40fps zkousnu, kdyz hraju na gamepadu, ale je fakt, ze na forech se to hemzi lidma, pro ktery je 15fps plynuly, coz fakt nechapu. Mozna nevedej, co to vubec fps je.

100 vs cokoli zerg bukkake party me fakt nezajimaj, akorat snad tam nebudou pobihat nejaky sileny houfy a srazet fps.

Ze tam chybi energie, je docela zjednodusovani, kdyz polovina taktiky v GW byla o prepinani setu a skryvani energie pred mesmerem, ale tak nejak do toho nakonec jdu s tim, ze je to spis pve hra.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 30/04/2012 21:20:01
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 30/04/2012 :  23:32:23  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Mam tu samou sestavu co ty, akorat FX4100 3.6GHz, takze to snad bude v pohode. 40fps zkousnu, kdyz hraju na gamepadu, ale je fakt, ze na forech se to hemzi lidma, pro ktery je 15fps plynuly, coz fakt nechapu. Mozna nevedej, co to vubec fps je.

100 vs cokoli zerg bukkake party me fakt nezajimaj, akorat snad tam nebudou pobihat nejaky sileny houfy a srazet fps.

Ze tam chybi energie, je docela zjednodusovani, kdyz polovina taktiky v GW byla o prepinani setu a skryvani energie pred mesmerem, ale tak nejak do toho nakonec jdu s tim, ze je to spis pve hra.


na ofiicu je fps anketa kde vyslo ze temer vsichni bez ohledu na comp a detailech mnely +- 15-35 , co jsem pozoroval tak v nedely se zvedly z puvodnych patecnich 15-25fps na 25-45fps-max detail
,sice 2x DC ale bez lagu i v cca 30-40 lidech-takze sem mnel asi nakej technickej luck ale az v posledni den.

nekde ofic na foru udajne psaly ze hra jede zatim jen na jedno core cpu

>>>> http://guildwars2.cz/

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s

Edited by - Trasher on 02/05/2012 06:08:49
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 02/05/2012 :  16:57:41  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
no jsem docela zvedavej jak na tom bude v porovnani secret world kde to PvP (je taky o 3 stranach a v podobnych poctech - zatim jsem ale od cloveka z bety slysel spis opak a to, ze to tam beha naprosto plynule i v mass bitvach, coz se mi teda taky nechce moc verit. Myslim ze prijde beta a bude to jak tahova strategie a jeste budem radi za GW2:-DDDD)

Osobne bych vsadil na GW2 ale uvidime


soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 02/05/2012 :  21:07:45  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
Já sem neměl s FPS žádné problémy. Každopádně hra jela skoro jenom na CPU a moje grafika skoro nic nedělala, takže ono asi hodně problémů s FPS bude o tom že nebyl dost výkoný procesor. Každopádně sem u PC za 35K který sem kupoval v březnu čekal lepší plynulost ... s tím jak ta grafika vypadá sem čekal přes 100FPS jinak jak zapojím všechny tři monitory tak to asi moc nepojede.

quote:
Originally posted by Trashernekde ofic na foru udajne psaly ze hra jede zatim jen na jedno core cpu


S tím že by brala hra jenom jedno jádro nevím ja si myslím že když sem se díval tak zatížené byli tři takže nevím. Neměl sem s FPS problém tak sem to nesledoval.

Jinak musím říct že po zahrání bety jsem byl celkem příjemě překvapený ( hlavně tím že bylo dost Glacial land dicků ) A musím říct že ten systém kdy musí být člověk pořád v pohybu se mě fakt líbí. Taky beta mě úplně rozhodila to co sem chtěl hrát protože mě každá clasa připadá zajímavá a charrové které sem nesnášel se stali mou nejoblíbenější rasou.

PVP sem vůbec nezkusil což mě trochu mrzí, protože sem zkoušel každou classu co se dala. Takže zkusím za měsíc v příští betě.

Jinak co mě asi nejvíc vadilo bylo odemčení weapon swapu od lvl 7 a utility skillu od lvl 5 ... což když člověk rozjížděl 8 postav byl hodně vopruz.

Hra jako taková mě docela chytla takže když vyřeší bugy a pobalancují, tak myslím že GW2 bo mohlo míc celkem velký úspěch.

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 14/05/2012 :  19:44:31  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote

V pondělí 14.5. od 20:00 do 3:00 našeho času bude probíhat zátěžový test. Je určen pro všechny kdo si předplatili hru a mají vytvořený účet. Do hry se dostanete pomocí klienta z minulé bety. Navíc můžete ve hře pokračovat s vašimi postavami z nedávného beta víkendu.

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s
Go to Top of Page

LordHoven
Starting Member

12

70 Posts

Posted - 20/05/2012 :  10:47:58  Show Profile Send LordHoven a Private Message  Reply with Quote
uz oznamili nejaky presnejsi datum vydani?

nebreč ty buzerante
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/05/2012 :  11:06:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
ne, v closed bete prevlada nazor, ze to vypada na podzimni / predvanocni trh

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

LordHoven
Starting Member

12

70 Posts

Posted - 20/05/2012 :  15:25:24  Show Profile Send LordHoven a Private Message  Reply with Quote
dik

nebreč ty buzerante
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 21/05/2012 :  14:09:53  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
[quote]Originally posted by Jace

greydawn: to je ovsem tim, ze na imperiu rapidne klesla hladina fanboyu.

to je skoda,bo jinde to zije hodne vesele
[dle mně-kdyz to nebude hra roku tak uz nic]

http://guildwars2.cz/

http://guild-hall.cz/index.php/component/content/article/34-guild-hall-cz/355-betaevent

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s
Go to Top of Page

Yennefer
mad kobold

1603 Posts

Posted - 22/05/2012 :  14:43:04  Show Profile Send Yennefer a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kajda

Já sem neměl s FPS žádné problémy. Každopádně hra jela skoro jenom na CPU a moje grafika skoro nic nedělala, takže ono asi hodně problémů s FPS bude o tom že nebyl dost výkoný procesor.



ne problem bude v tom ze se usetrilo na platech dobrych programatoru, takova skoda nevyuzit GPU pritom na tohle bylo stvoreno a dnes ma v FP radove vetsi vykon nez CPU a co teprv ty krasny instrukce site na miru operacema s texturama...


UO - Yennefer, Jasra (DP)
DAoC - Yenn, Yiyiy, Corwin, https://www.daocutils.com/chimp/corwin
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 22/05/2012 :  16:46:15  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Tak kdyz se tohle cesky teleci hada o cz/sk guildach a vymejsli ty pompezni nazvy, tak to je vzdycky prdel sledovat.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 22/05/2012 :  22:01:51  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
no az na to jaci, ze na guildhall jsou to z 90% teleci nejlepsi czsk hraci gw1 : -)))
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 22/05/2012 :  22:59:03  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

no az na to jaci, ze na guildhall jsou to z 90% teleci nejlepsi czsk hraci gw1 : -)))



coz nema absolutne nic spolecnyho s gw2, krom nazvu hry

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 23/05/2012 :  08:14:12  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
co to znamena ze jsou nejlepsi, respektive jak se to pozna ? maj nejvetsi iq nebo tak neco ?

lastfm
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 23/05/2012 :  08:54:16  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

co to znamena ze jsou nejlepsi, respektive jak se to pozna ? maj nejvetsi iq nebo tak neco ?



jo merili si ho spolecne pravitkem ve vane

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 23/05/2012 :  09:05:46  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

no az na to jaci, ze na guildhall jsou to z 90% teleci nejlepsi czsk hraci gw1 : -)))


Tomu nerozumím, co z toho má prosím vyplývat? Jakože je divný, že by nejlepší hráči nějaké onlinovky nemohli být třeba hloupí?
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 23/05/2012 :  09:07:36  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

co to znamena ze jsou nejlepsi, respektive jak se to pozna ? maj nejvetsi iq nebo tak neco ?


To taky o ničem nesvědčí! Vem si kupříkladu mne, mám malý IQ a přitom jsem génius!!!
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2782 Posts

Posted - 23/05/2012 :  10:59:24  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
tomu dole se nerika IQ

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 23/05/2012 :  11:19:44  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

no az na to jaci, ze na guildhall jsou to z 90% teleci nejlepsi czsk hraci gw1 : -)))


Prosimte... sam vis, ze cz/sk hraci v pvp zrovna neperlili krome obdobi, kdy zneuzivali jistou broken silenost (kdo za neco stal, uchytil se v nejaky zahranicni gilde). Nebo jestli myslis nejaky uspechy pve farmaru, tak o tom prehled nemam, ale to asi nikoho moc nezajima.

MMOs failed.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 23/05/2012 :  11:44:30  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dorlas

tomu dole se nerika IQ


To mi je fuk, já mu tak říkám!
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 23/05/2012 :  19:31:30  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:
Originally posted by Arach

no az na to jaci, ze na guildhall jsou to z 90% teleci nejlepsi czsk hraci gw1 : -)))



coz nema absolutne nic spolecnyho s gw2, krom nazvu hry



to je naprosto jedno, nevim proc je urazi zrovna Jace
jinak to ma spolecnyho docela dost, a ty lidi k tomu maj docela dost co rict, rozhodne vic nez 99% zdejsiho osazenstva, pro ktery byl vrchol snazeni v gw random arena s W/Mo...

jinak sem teda necekal ze zdejsi online honici tricek jako vůl nebo brutus se toho tak chytnou :-))

Jace: ty ses fakt mimon, sice nevim od kdy hrals a za koho hrals, znam te jen z TA, ale guildy jako Lizzards nebo PUG ti asi nic nerikaj co, top 20-50 v ladderu, kdes hral ty , ze je nazivas telecim
NR top 10 s gimickama, a co...
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 23/05/2012 :  19:32:36  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vool

quote:
Originally posted by Arach

no az na to jaci, ze na guildhall jsou to z 90% teleci nejlepsi czsk hraci gw1 : -)))


Tomu nerozumím, co z toho má prosím vyplývat? Jakože je divný, že by nejlepší hráči nějaké onlinovky nemohli být třeba hloupí?



jakoze z toho ma vyplivat je ze vůl urazi lidi ktery vubec nezna nekde kde se nemuzou sami branit
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 23/05/2012 :  19:42:48  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

co to znamena ze jsou nejlepsi, respektive jak se to pozna ? maj nejvetsi iq nebo tak neco ?



tam byl guild ladder, zebricek guild, prekvapive co
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 23/05/2012 :  20:38:15  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

quote:
Originally posted by Rashaverak

co to znamena ze jsou nejlepsi, respektive jak se to pozna ? maj nejvetsi iq nebo tak neco ?



tam byl guild ladder, zebricek guild, prekvapive co


Jako myslíš, že tam byl nějaký lágr jo?
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 24/05/2012 :  12:23:15  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
pointa je v tom ze trvdit ze je nekdo nejlepsi hrac mmorpg je nesmysl protoze parametru pro hodnoceni je prilis mnoho a pro kazdeho maji jinou vahu

kdybys rek ze patri mezi nejlepsi v nejakem bezvyznamnem (ehm vyznamnem pro ty kteri jsou v nem nahore) zebricku tak to uz smysl dava, alespon do urcite miry


lastfm
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 24/05/2012 :  12:41:43  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rashaverak

pointa je v tom ze trvdit ze je nekdo nejlepsi hrac mmorpg je nesmysl protoze parametru pro hodnoceni je prilis mnoho a pro kazdeho maji jinou vahu

kdybys rek ze patri mezi nejlepsi v nejakem bezvyznamnem (ehm vyznamnem pro ty kteri jsou v nem nahore) zebricku tak to uz smysl dava, alespon do urcite miry





to vypada jako kdyby sem ti slapnul na tvoje herni ego, nebo proc tak vysilujes ?
byly to nejlepsi cesky guildy, tak logicky v tech guildach asi hrali nejlepsi cesky hraci
nevis nic jak ten zebricek fungoval, pochybuju ze vubec vis jak fungovali guildbattly v gw1 na nejaky slusnejsi urovni , tak nekvakej pitomosti o nejakym bezvyznamnym zebricku ty pointo

Edited by - Arach on 24/05/2012 12:43:24
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 24/05/2012 :  14:31:58  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Arachu, prestan se tady ztrapnovat. Cesi byli v pvp spatny. Poradny balanced build se nenaucila hrat jedina ryze cz/sk gilda. To jsou fakta, to nejsou urazky. Mam "nahrano" 4k hodin a jsem pvpckar, tak nejakej prehled jsem mel.

Vsak i v tom blbym HAcku, kdyz jsem tam chodil s francouzema a proti nam byli cesi, tak jsme se tam vsichni smali, co tam vyvadeli za kraviny.

Nejaky uspechy meli uplne na zacatku ale ne s balanced buildem. Nedelej z nich elitu.

Jeste Punky v HB byl dobrej, ale to pak zrusili.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 24/05/2012 14:42:18
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 24/05/2012 :  14:42:42  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Arachu, prestan se tady ztrapnovat. Cesi byli v pvp spatny. Poradny balanced build se nenaucila hrat jedina ryze cz/sk gilda. To jsou fakta, to nejsou urazky. Mam "nahrano" 4k hodin a jsem pvpckar, tak nejakej prehled jsem mel.



cekam ze se pochlubis v jaky guilde a jakejch uspechu v gb dosahs ty, kdyz soudis nejlepsi cesky guildy
ze byly cesi ve srovnani s korejcema , amikama nebo severanama spatny o tom se nikdo nepre, ja ale mluvim o cesky komunite kterou ty naprosto nesmyslne a bezduvodne napadas
a se spoustou lidi kterejm rikas teleci hrals TA jen tak mimochodem, mohls jim to rict primo ve hre kdybys nebyl typickej internetovej diskuzni prizdisracek :-)
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 24/05/2012 :  14:45:44  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ja nikoho nenapadam, ja te jen uvadim do reality. Tituly mam champ3/hero10 nebo 11/glad 9. Spis ty se tu chovas jak blbecek, ze ti nekdo rozpousti tvuj czech all stars dream. A hral jsem i s cechama (defender, brom). A ve hre jsme se kvuli tomu hadali taky.
Tak si zas bez zalizt do svych czech heroes legion a nafarmit nejaky ecta.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 24/05/2012 14:46:32
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 24/05/2012 :  15:08:08  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
aha ty to uvadis na pravou miru, tak to pak jo : -) jestli je u tebe blbecek clovek co se zastava lidi se kterejma hral proti nejakymu trotlovi kterej je ani nezna a pomlouva je, tak pak taky jo champione :-)

btw pochlub se tou guildou prosim :-)
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 24/05/2012 :  15:12:00  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
teleci, teleci, teleci, se poser pico

lastfm
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 24/05/2012 :  15:21:52  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
rashaverak je tezkej kalibr koukam :-)
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 24/05/2012 :  15:27:08  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Muj nejvetsi moment bylo, ze jsem zkazil monthly v uF za rangera a byl jsem po zasluze vyflamovan, za coz se nestydim, protoze jsem fakt failnul. Pak jsem hral za nejaky skopcaky v top 30, ruzny spanelsky a francouzsky HA gildy a za ceskou xxxx.
Ale prohlasit, ze jste nejlepsi cz hraci v komunite, ktera byla z 90% slozena z pve farmaru, to chce fakt hodne velkej nedostatek soudnosti. Kdyz uz se chcete s nekym srovnavat, tak se srovnavejte v globalnim meritku.
Kde jsi hral ty a jaky mas tituly, na to se te ptat nebudu. Staci, ze jsi rytir zastavajici se bezbrannych cz/sk kamaradu, kteri patrne nejsou gramotni, kdyz jak rikas, se nemuzou branit eg. precist si to a neco napsat. Ja ani nevim, o koho se jedna, tady slo o princip tvyho povysovani se na nejakou cz elitu, coz je fakt smesny.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 24/05/2012 :  16:15:29  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
jak sam pises nevis o koho se jedna a presto ho urazis, tim s tebou debatu koncim

jinak pro ostatni bez nejakejch predsudku a virtualniho megaega, na ty guild-hall se daj najit docela zajimavy informace a diskuze, rozhodne vic nez tady od mistra championa jace...
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 24/05/2012 :  16:23:17  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach
[ rozhodne vic nez tady od mistra championa jace...



Jenomže tady to má aspoň pořádný koule, tedy doufám, Jace máš koule ?


Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 24/05/2012 :  22:03:31  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Arach

jak sam pises nevis o koho se jedna a presto ho urazis, tim s tebou debatu koncim

jinak pro ostatni bez nejakejch predsudku a virtualniho megaega, na ty guild-hall se daj najit docela zajimavy informace a diskuze, rozhodne vic nez tady od mistra championa jace...


Tak hlavne ze si vzdycky odpovis jen na to, co se ti hodi.

TDK: nejaky asi mam, ale urcite ne tak velky jako ma arach a jeho cz kamaradi.

MMOs failed.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 25/05/2012 :  07:56:29  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Tohle fórum je píseček pro dementy. Dojít si sem přečíst něco o nějaké hře je pasé jako kalhoty do zvonu.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2782 Posts

Posted - 25/05/2012 :  10:45:00  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
ty voe M.C. kalhoty do zvonu sou cool! A kde se mimo her doctes i neco o poradnejch koulich?

Tak neser

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 25/05/2012 :  15:36:16  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
Přesně tak, kalhoty do zvonu jsou total šupa! Tak tu do nich nestarujte prosím.

Nicméně jsem zase potěšen, že jsem se v tomto topicu mohl coby naivní dítě poučit od dospělých pánů, vo čem ty online komunity jsou a jak to má správně vypadat, když znalí, vyzrálí a dospělí lidé vedou smysluplné diskuze.

Takže hele, co je s tím telecím?

Edited by - vool on 25/05/2012 15:37:08
Go to Top of Page

TDK
Junior Member

533 Posts

Posted - 26/05/2012 :  19:36:57  Show Profile Send TDK a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by vool


Nicméně jsem zase potěšen, že jsem se v tomto topicu mohl coby naivní dítě poučit od dospělých pánů, vo čem ty online komunity jsou a jak to má správně vypadat, když znalí, vyzrálí a dospělí lidé vedou smysluplné diskuze.





A ještě zadarmo Voole, kdo tohle má ?


Originally posted by Lewi:
Prosím vyhněte se diskuzím na těchto stránkách s lidmi, kteří o této hře nic nevědí a dělají závěry jednejte s lidmi kteří vědí o čem mluví.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 26/05/2012 :  23:24:43  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by TDK

quote:
Originally posted by vool


Nicméně jsem zase potěšen, že jsem se v tomto topicu mohl coby naivní dítě poučit od dospělých pánů, vo čem ty online komunity jsou a jak to má správně vypadat, když znalí, vyzrálí a dospělí lidé vedou smysluplné diskuze.





A ještě zadarmo Voole, kdo tohle má ?


Řezník?
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 30/05/2012 :  07:51:17  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
Zdarrr,
http://www.arena.net/blog/announcing-the-next-guild-wars-2-beta-weekend
Next Beta Weekend Event 2 will begin on Friday, June 8th, at noon PDT (GMT-7) and will run until Sunday, June 10th, at 11:59 p.m. PDT (GMT-7)

- Durr ...

Edited by - Durrbar on 30/05/2012 08:07:46
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 30/05/2012 :  21:06:46  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
Nejlevnejsi prepurchase v cechach
http://aukro.cz/guild-wars-2-pre-purchase-verze-krabicka-i2383934958.html

(moznost s krabickou i bez )


First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 30/05/2012 :  21:13:33  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
Proc cpat prachy dalsim vycurankum, co nejsou schopni ani lidem zavazne rict, kdy dostanou, co si zaplatili ci zaplati :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 30/05/2012 :  21:29:18  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
navic je to lez, neni to nejlevnejsi

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 31/05/2012 :  14:57:10  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
je fakt že jsou to skoro dva měsíce od prepurchase a preorderu a nezná se datum kdy to vyjde.... tohle už je jak kickstarter

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Arach
Junior Member

522 Posts

Posted - 31/05/2012 :  15:08:43  Show Profile  Send Arach an ICQ Message Send Arach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

je fakt že jsou to skoro dva měsíce od prepurchase a preorderu a nezná se datum kdy to vyjde.... tohle už je jak kickstarter




peknej podpis, ale nevim nevim spolihat na gw2 ;-)
Go to Top of Page
Page: of 17 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,34 seconds. on eygor Snitz Forums 2000