Author |
Topic  |
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 04/07/2012 : 12:44:03
|
Durrbar: presne receno...
Jen jeste dodam info k tomu bezproblemovemu startu...
Z casti je to samozrejme zpusobeno tim, ze kolem hry nebyl nejaky giganticky hype a do hry se nenahrnuli miliony lidi naraz.
Soucasny objem hracu bude v zavislosti na cislech z XFIRE (relativne to vetsinou odpovida) zhruba nekde na urovni hracu hrajicich AION, LOTRO a priblizne na polovine hracu ve srovnani s star wars:-)
Pokud to porovname se startovnimi cisli tak star wars mohl zacinat na cca 5 - 6 nasobku hrajicich hracu, coz samozrejme muze z velke casti zpusobit velke problemy pri spusteni. Uvidime jak se cisla zmeni po offiko spusteni, ale myslim ze vetsina lidi mela stejne preorder.
Po pravde pokud bude hra kvalitni tak ji pozvolny start muze jen prospet. Vetsina hracu se ke hram uz moc nevraci az na vyjimky a pokud diky dobre povesti hry prijdou do hry pozdeji, ve chvili kdy je vice contentu atd... tak je vetsi pravdepodobnost, ze u hry tito hraci vydrzi. Velkym problemem secret worldu muze byt fakt, ze za dva mesice vychazi GW2 a s nejvetsi pravdepodobnosti secret world a dalsi hry pohrbi. |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
Durrbar
Starting Member

83 Posts |
Posted - 04/07/2012 : 13:02:03
|
quote: Originally posted by antarian
Po pravde pokud bude hra kvalitni tak ji pozvolny start muze jen prospet. Vetsina hracu se ke hram uz moc nevraci az na vyjimky a pokud diky dobre povesti hry prijdou do hry pozdeji, ve chvili kdy je vice contentu atd... tak je vetsi pravdepodobnost, ze u hry tito hraci vydrzi. Velkym problemem secret worldu muze byt fakt, ze za dva mesice vychazi GW2 a s nejvetsi pravdepodobnosti secret world a dalsi hry pohrbi.
Zdarrr,
myslim si, ze TSW ma jako jedna z nemnoha onlinovek moznost ustat napor releasu GW2. Primarne, z toho duvodu, ze je cilen na jine spektrum hracu a nebyl vytvaren coby A-ckova mainstreamovka. Navic predpokladam, ze uz ted ma Funcom pripraven v zaloze prechod na F2P (svedci o tom uz nyni existujici eshop a nabyte zkusenosti z AoC:Unchained). Min. za sebe muzu rict ,ze dlouhodoby uspech bych TSW pral ... zda to bude stacit, ukaze (nedaleka) budoucnost.
- Morgiana (/Cerberus) |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 04/07/2012 : 13:20:23
|
ja bych prechod na F2P bral :-) Mam lifetime account, takze bych mel o body zdarma do eshopu postarano a mozna bych za to mohl kupovat i datace jako v lotru.
Jen skoda ze neudelali nejakej pack lifetime aoc + secret world :-) AoC byla asi moje nejoblibenejsi hra z toho co jsem hral. (tedy dokud tam neslo o vybavu - pak to ******** |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
smajlik02
New Member

329 Posts |
Posted - 04/07/2012 : 15:32:25
|
Tak rozhodně to vypadá zajímavě, připomíná mi to stařičký Anarchy online (také funcom) a podle vašich dojmů bych to zkusil, až vyjdou GW2 do kterých se mě moc nechce a zatím domácí rift umře, tak právě tohle bych zkusil. Nicméně jsem se nikde nedočetl kolik chtějí měsíčně, je to klasických 15$? |
Rift: Barbucha cleric WoT: karl_v_sudet (E-100, Maus, IS4, GW-E, Jgtgr) Retired DAOC: Tojsemja 10Lx druid, Krivonoha 7Lx Retired |
 |
|
Durrbar
Starting Member

83 Posts |
Posted - 04/07/2012 : 15:34:06
|
ja bych prechod na F2P bral :-) Mam lifetime account, takze bych mel o body zdarma do eshopu postarano a mozna bych za to mohl kupovat i datace jako v lotru.
Jen skoda ze neudelali nejakej pack lifetime aoc + secret world :-) AoC byla asi moje nejoblibenejsi hra z toho co jsem hral. (tedy dokud tam neslo o vybavu - pak to ********
Hmm, tak do toho bych sel taky a okamzite!!! AoC a pak jeste Warhammer Online mi, co se tyce lore, zpracovani, atmosfery, etc ..., sedeli ze vsech MMO nejvice. |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 04/07/2012 : 21:19:20
|
ty vole jsem to koupil tak zitra uvidim co jsem to poridil |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 04/07/2012 : 21:40:59
|
Někdo nějaké problémy s "chatem" ? Zmizli mi všechny kanály, mám jen say a nejsem si jistý, jestli ho vůbec ostatní vidí... Samozřejmě reconnect nepomohl.. ani vícenásobný.. Na fórech jsem zatím nic co by pomohlo nenašel.. |
Edited by - WereHamster on 04/07/2012 21:42:04 |
 |
|
Durrbar
Starting Member

83 Posts |
Posted - 04/07/2012 : 22:18:37
|
Zkus /reloadui (ale to asi nepomuze), pripadne repair z launcheru. Nic jineho me z hlavy nenapada. |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 04/07/2012 : 23:28:48
|
quote: Originally posted by WereHamster
Někdo nějaké problémy s "chatem" ? Zmizli mi všechny kanály, mám jen say a nejsem si jistý, jestli ho vůbec ostatní vidí... Samozřejmě reconnect nepomohl.. ani vícenásobný.. Na fórech jsem zatím nic co by pomohlo nenašel..
Chat je kapitola sama o sobě, ob hodinu si musím nastavovat do záložku cabala, záložka party věčně nefunguje .. |
https://www.facebook.com/esqgame |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 05/07/2012 : 08:56:04
|
S tim chatem bohuzel pravda... nic jineho me nenapada ale tohle je vazne otravnej bug. kazde spusteni musim nastavovat chat pro cabal...
jinak koukam ze se nam to tady pekne rozrusta... Cekal jsem.ze to bude hrat tak pet lidi a ne 50+ |
|
 |
|
Trasher
Moderator

376 Posts |
Posted - 05/07/2012 : 11:27:32
|
S tim chatem bohuzel pravda... nic jineho me nenapada ale tohle je vazne otravnej bug. kazde spusteni musim nastavovat chat pro cabal...
jinak koukam ze se nam to tady pekne rozrusta... Cekal jsem.ze to bude hrat tak pet lidi a ne 50+
mno pro mne je to zase az sok jak malo lidi to po mesici hraje, z pocatecnych >50 000 ingame, jich ted s bidou najdes 5000 a najit nekoho na public na >hell je skoro nemozne ,
[nehraju single] |
co je vic,nez pristani bez padaku ? https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 05/07/2012 : 12:11:13
|
quote: Originally posted by Trasher mno pro mne je to zase az sok jak malo lidi to po mesici hraje, z pocatecnych >50 000 ingame, jich ted s bidou najdes 5000 a najit nekoho na public na >hell je skoro nemozne ,
[nehraju single]
Nespletl jsi si hru ? :)
Hra běží od pátku, kdy spustili early acces, je napraná lidma a LFG panel se točí jak elektroměr v pěstírně marihuany :) |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 05/07/2012 : 14:14:13
|
Tvl já ještě nedojel Secret World ani na normal a lidi už to smaží na hell,se poseru. |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
Edited by - Yurekk on 05/07/2012 14:15:08 |
 |
|
Vali.
New Member

108 Posts |
Posted - 05/07/2012 : 16:32:33
|
quote: Originally posted by Yurekk
Tvl já ještě nedojel Secret World ani na normal a lidi už to smaží na hell,se poseru.
Taky jeste nemam dohrano na normal hehe ... |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 06/07/2012 : 13:58:15
|
quote: Originally posted by Vali.
quote: Originally posted by Yurekk
Tvl já ještě nedojel Secret World ani na normal a lidi už to smaží na hell,se poseru.
Taky jeste nemam dohrano na normal hehe ...
Ta vyšší obzížnost se vztahuje jen na dungy, nebo na celej svět ? A kolik jich je ? A vůbec, nemáte o tom někdo nějakej informační výcuc ? |
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 06/07/2012 : 15:49:39
|
Naprosto geniální je system inventře a bagu. Už nikdy si nezvyknu na nic jiného a vím že v tomhle mě bude GW2 děsně jebat.
TSW přinesl skoro dokonalost. Žadné omezování v první moment hry, 50 slotu v bagu/inevtáři a možnost si za pár drobnjech po pár hodinách zvětšit o dalších klidně 50-70 slotu je naprosto perfektní. |
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
 |
|
merljin
Starting Member
7 Posts |
Posted - 07/07/2012 : 10:17:21
|
Ahoj, chtěl jsem si založit svoji první postavu na serveru Cerberus, kde se zdá je nejvíce Čechů, ale už je bohužel plný. ( nedovolí založit postavu - Unable to create more characters in this dimension. Please select another one. ) Chtěl bych tedy vznést dotaz na případné další hráče, kde plánují hrát. Rád bych byl v nějaké česky mluvící komunitě, je to snažší .... |
"Everything can be highly meaningful, or totally absurd, depending which chemicals are currently influencing your brain." |
 |
|
huhla
New Member

163 Posts |
Posted - 07/07/2012 : 11:15:15
|
quote: Originally posted by merljin
Ahoj, chtěl jsem si založit svoji první postavu na serveru Cerberus, kde se zdá je nejvíce Čechů, ale už je bohužel plný. ( nedovolí založit postavu - Unable to create more characters in this dimension. Please select another one. ) Chtěl bych tedy vznést dotaz na případné další hráče, kde plánují hrát. Rád bych byl v nějaké česky mluvící komunitě, je to snažší ....
pokud jsem to spravne pochopil tak server je jen jeden, home dimense vlastne jen urcuje do ktere "instance" sveta nalogujes po spusteni hry, kdyz te pak naberou do party a jsou v jine dimensi tak se te to zepta jestli te to ma hodit za nimy
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 07/07/2012 : 13:02:25
|
quote: Originally posted by merljin
Ahoj, chtěl jsem si založit svoji první postavu na serveru Cerberus, kde se zdá je nejvíce Čechů, ale už je bohužel plný. ( nedovolí založit postavu - Unable to create more characters in this dimension. Please select another one. ) Chtěl bych tedy vznést dotaz na případné další hráče, kde plánují hrát. Rád bych byl v nějaké česky mluvící komunitě, je to snažší ....
http://forum.boiians.cz/index.php?action=forum
Najdi si sekci TSW. |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 07/07/2012 : 15:36:06
|
Kamos si vcera na cerberusu zakladal postavu a hraje tam. jen musis zakladat nekdy mimo herni spicku kdZ tam neni tolik lidi. idealni vybrat to tak ze jsou evropani v praci a amerika spi. ale kamosovi se to povedlo napriklad kolem 1 rano vcera |
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 06:41:48
|
Je to skutečně tak - je úplně jedno, na jakém "serveru" založíš postavu (EDIT: OK, úplně jedno ne, Fusang lze asi hrát jen na "domovském" serveru, viz níž). Prakticky hrají všichni ve hře na "jednom serveru" - můžeš být v guildě, grupit a hrát kdykoli s kýmkoli.
Prakticky to funguje tak, že když si někoho přidáš do grupy, nabídne mu to naportovat dohromady, dál pak hrajete spolu. Prakticky to funguje skvěle. Což mi přijde ne-li přímo geniální, tak aspoň docela fajn 
Tahle hra vůbec boří spoustu zavedených klišé. Konečně, konečně něco nového!!!  |
Edited by - Marigold on 08/07/2012 11:10:28 |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 09:52:04
|
Uplne jedno to neni. Pokud mas rad mass pvp fusang muzes navstivit pouze na serveru na kterem jsi nalogovanej. to je asi jedina nevyhoda |
|
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 11:11:49
|
http://mmoboost.cz/the-secret-world-digital-download-30-days-included-beta-key.html
zdrtavim lidi ... dneska akce a cena jen cca 740 kc :-)))) |
|
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 12:32:21
|
Guess I will bait. Tenhle setting se mi moc libi, ale trochu me odrazuje neodvratna f2p konverze a desny animace (hlavne beh). |
MMOs failed. |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 12:58:05
|
Jinak to vypada, ze kdyz joinete jinej realm a pak se pridate ke cabalu tak se muzete presunout na jeho server ale nevim jestli to bude fungovat i do mass pvp :-) |
|
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 12:58:57
|
Jace: ja mam treba lifetime a doufam ze F2P bude co nejdriv :-D budu dostavat jeste nejaky body na utratu zadarmiko :-) |
|
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 13:18:49
|
jace: jinak pokud by ti vadili animace ... vem si pistole a elementalism :-) to vypada pekne |
|
 |
|
merljin
Starting Member
7 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 13:32:26
|
Marigold, Antarian: Díky za vysvětlení ! Založil jsem si postavu a začínám se do toho dostávat. Zatím se mi to moc líbí :) Musím říct, že systém "zkušeností" ( SP, AP ) je dost inovátorský a snad se mi podaří to pořádně vše pochopit. Craft stylem Minecraftu je také zajímavý. Skvělý příběh... Snad jim to vydrží, odstraní chyby a neusnou na vavřínech s dalším contentem ... |
"Everything can be highly meaningful, or totally absurd, depending which chemicals are currently influencing your brain." |
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 13:48:25
|
Začínám mít problém s obtížností. V další zóně (Blue mountains?) mám všechny quest "very hard" a opravdu jsou very hard.. . Většina mrch má 4k7+ hp, souboj se dvěma připomíná komedie s Jackie Chanem a dost často končí mou smrtí. Zbraň mám modrou ql6, oblečení 4-5. Jedu jen pistole + heal z blade. Podle mne mám malej dmg, pižlám je moc dlouho (20+ sec). Většinu abilitek mám z vnitřního kruhu, z vnějšího jen pár, zdají se mi na ... .
Questy jsem v předchozích zónách splnil až na pár buglých všechny.
Nějaké nápady? Jak si zvednu "level" / snížím obtížnost? Jen a pouze balancováním skillů? |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 14:09:57
|
To je jednoduchy. Kup si veci z RMAH. Aha pardon, jina hra. |
MMOs failed. |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 14:14:31
|
lepsi build, , veci nemas tak spatny s necim podobnym jsem udelal i vetsinu egypta |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
Durrbar
Starting Member

83 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 15:34:45
|
Začínám mít problém s obtížností. V další zóně (Blue mountains?) mám všechny quest "very hard" a opravdu jsou very hard.. . Jak si zvednu "level" / snížím obtížnost? Jen a pouze balancováním skillů?
Zdarrr, k te obtiznosti questu. Obtiznost daneho questu se primarne urcuje podle QL talismanů ktere na sobe mas. Kdysi na to byl sticky thread na starem foru, ale ten ted neni pristupny. Samozrejme, vzdy zalezi na tvem buildu (decku), equipu, etc ... Me vysvetleni se tyka pouze informace o obtiznosti (normal/hard/...) pri akceptaci questu.
- Morgiana /Cerberus
|
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 15:39:07
|
werehamster: no na uvod reknu asi to, ze jen jedna zbran - pokud nemas i finishery apodobne ze zbrane druhe je problem :-)
Na tom musis nutne zamakt :-)
Jinak je to pak o tom vyladit synergie a pokud mozno jet plosnaky. Ja treba v PvE nejedu zadny utlity skilly, protoze je nepotrebuju, pokud proti me nejde opravdu velka presila.
Jinak ja mam treba build zalozenej na tom, ze nemam vubec zadnej heal, ale misto toho mi kazdej skill pomoci pasivek nahazuje dalsich cca 5 damage efektu :-D Takze zakladni skill da treba 100 ale spusti damage za dalsich 150. A tech moznosti jak si to uz pak nastavit je hodne :-) |
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 15:51:56
|
Jak je to s těma glyphama na zbraních ? Nechaj se vyměnit, když najdu lepší ?
Btw dělal někdo nějaký testy co se víc vyplatí jet, jestli power/crit/penetrate rating ? Konrétně mě to zajímá na AR. |
Edited by - M.C warior on 08/07/2012 20:27:12 |
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 21:05:29
|
Glyphy nejdou vyndat a nandat nový, jde jenom "přepsat" starý a to přes assemble, nasereš tam zbraň a glyph co chceš.
Btw. stejně jako v Riftu nemůžu najít dps a třeba heal kombinaci, co by mě vyloženě bavila.  |
Edited by - spajdr on 08/07/2012 21:06:15 |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 22:29:27
|
Tady moc moznoati na takovej build nemas. jedine asi ta assault rifle a i tak je to tady nastavene tak ze co si pridas na healu to si odeberes na damage :-) takze delat nejaky hybridY je tadx podle.me.dost problem :-) max takovej malej self heal. kazdopadne te to nijak neomezuje v tom aby jsi bud buffoval partu, debuffoval, nahazoval CC. kazdopadne heal plus damage je problem |
|
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 08/07/2012 : 23:45:30
|
quote: Originally posted by spajdr
Glyphy nejdou vyndat a nandat nový, jde jenom "přepsat" starý a to přes assemble, nasereš tam zbraň a glyph co chceš.
Btw. stejně jako v Riftu nemůžu najít dps a třeba heal kombinaci, co by mě vyloženě bavila. 
1. super, díky, už jsem vydělal na QL10 fialovou AR, ale nemam do ní zatím QL10 vylepšovátka, tak tam zatim naseru nějaký šméčka a pak to vyměnim.
2. A co tak AR/Blood ? AR i Blood umí jak DMG, tak heal, jedno jeden přes leach a druhý přes štíry a direct heal. Obojí umí do teamu i single. Myslím že tahle kombinace by ti umožníla přepínat mezi total healem-hybridem-total DPS. |
 |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 09/07/2012 : 00:45:05
|
Tak tohle jsem chtěl do konce víkendu zvládnout. Dodělal jsem celej teplářskej soldier deck a dostal jsem soldier outfit. V PvP jsem nadělal dost bodů na zakoupení QL10 útočnoé pušky. Ještě do ní musim poschánět 2 upgrady a převrtat jí do těla oblíbené Heckler & Koch HK33
https://dl.dropbox.com/u/54715896/Jasmis26.jpg
Teď musím pořešit jak vlastně rozvrhnu pro ten rifle build staty. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
Posted - 09/07/2012 : 08:51:24
|
quote: Originally posted by Rashaverak
http://www.eurogamer.cz/articles/2012-07-07-akcie-tvrc-the-secret-world-po-vydani-klesly-o-40-procent
Přemýšlel jsem o tom, proč by Funcomu měli klesnout akcie po vydání dobré hry. Kdy cena akcií klesá ? Když je hodně lidí prodává a málo nakupuje. A kdy se akcie prodávají ? Když mají co největší hodnotu ? Já si myslím, že u herní společnosti mají akcie největśí hodnotu těsně před vydáním nějaké hry, protože po ní následuje období útlumu, kdy se investuje do vývoje další.
Čili kdybych byl držitelem akcií Funcomu, tak bych je v pátek 03.07.2012 asi taky prodal :) |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 09/07/2012 : 10:03:38
|
Tak mam jedno info: bohuzel docela spatne pro milovniky mass pvp.
v soucasne chvili nejde zakladat postavy na cerberusu az na vyjimecne situace - kdy je tam volno a server neni gull. obcas se to uvolni.
Z toho plyne ze lide i kdyz budou treba ze stejneho cabalu spolu nemuzou byt na stejnem serveru a tim padem spolu nemuzou hrat fusang |
|
 |
|
huhla
New Member

163 Posts |
Posted - 09/07/2012 : 15:56:28
|
Začínám mít problém s obtížností. ... .
mas kocicku z itemshopu? ta ti da trochu boost :-) |
 |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
|
M.C warior
Moderator

1073 Posts |
|
Jace
Average Member

1183 Posts |
Posted - 10/07/2012 : 17:11:00
|
Prvni dojmy jsou hodne pozitivni. Hammer + dobrman. I animace jsou dobry, z tech videi to bylo bud zkresleny nebo stary build. Grafika s teselaci taky super krome par vylozene odflaklych objektu. |
MMOs failed. |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 11/07/2012 : 07:54:40
|
prvni dojmy jsou dost hrozny :-) je to ale zpusobeno klasickym vysokym ocekavanim, na zaklade vybasnenych recenzi na kvalitu questu a pve, kdybych tyhle zvasty necet asi bych nebyl zaklamany, byla by to proste jen dalsi obycejna mmorpg s debilnim fyzikalnim enginem, klikacka bez nutnosti mirit a 100vkama questu zabij 15 zombii. Jo vlastne zjednodusili to tim ze ty questy nemusim odnaset ale jen kliknu ze mam hotovo :)
o nejake zive atmosfere o ktere jsem taky cetl hotove ody se neda mluvit, npcka stoji na miste jak sloupy, zombie se pravidelne spawnujou, vsechno je to jako v ostatnich (a)ckovejch titulech, a slavny skilovy kolo, jen za xpcka nejsou levely ale kupujou se za ne ability, z tech standartnich moznosti jak udelat vyvoj postavy si hold vybrali jednu z tech lepsich.
skoda ze jsem naletel na pochvalne recenze (uz zase) bez nich by to byla krasna sed prumeru, takhle zaklamani.
a abych nezapomnel bar se sedmi aktivnima abilitama ... lolik, uz mi chybi jen auto help kterou zrovna mackat.
ty questy udelal jsem jich par, neda mi to, najdi masovy hrob cislo 1, hura nasel jsi jej podle kolecka na mape, tak a ted tamzabij 5 tohodle typu zombiku, ale nesmi bejt jinej, skvele, a ted najdi masovy hrob cislo 2 podle puntiku na mape, a takhle 5x!
quest c2. zabij 5 vodnich zombii, 5 pomalejch zombii, 5 suchejch zombii a 5 nejakejch dalsich a pak jejich oncetiny nahazej do ohne tim ze na nej 4x kliknes, ty vole to je originalita.
90% questu je ten jedrsnesi quest grind, jeste je to repeated, zabij, prines. zbytek je pribehovej kterej nijak nevybocuje od ostatnih aaa titulu, imo i wowko jej hrave prekonava, tam jsou ty questy alespon hravy, tady maj jen zbrzdujici animacku |
lastfm |
Edited by - Rashaverak on 11/07/2012 07:59:55 |
 |
|
Yurekk
Junior Member

503 Posts |
Posted - 11/07/2012 : 08:07:52
|
quote: Originally posted by Rashaverak
prvni dojmy jsou dost hrozny :-) ...........
Konečně,už jsem si myslel že jsem nějakej divnej,taky nějak nechápu to nadšení,hra blbá není,ale že by to byl takovej klenot,kterej otočí kormidlo mmo dějin kupředu zpátky ni krok,to teda asi ne. |
SWG:Dosec soustružník ,Dosec' Yurek JEDI -EU Chimaera server WWIIOL:Oberstleutnant,Axis side, DF:Twombly-meč,srp a kladivo WAR:Yurek pasáček vepřů -Eltharion
|
 |
|
Jaffa
Junior Member

982 Posts |
Posted - 11/07/2012 : 08:32:08
|
dost dlouhý náznak do budoucna
http://forums.thesecretworld.com/showthread.php?t=42532
raidy, mission packy, more questu ruzných typu, customable peti, dungeon finder, 2 nove geografické zony, odměny za achievy, nové zbraně more more shitu :)
|
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
|
Edited by - Jaffa on 11/07/2012 08:35:48 |
 |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 11/07/2012 : 08:57:17
|
quote:
90% questu je ten jedrsnesi quest grind, jeste je to repeated, zabij, prines. zbytek je pribehovej kterej nijak nevybocuje od ostatnih aaa titulu, imo i wowko jej hrave prekonava, tam jsou ty questy alespon hravy, tady maj jen zbrzdujici animacku
ano i takovy questy tam jsou cim je to ale vyjimecny je to, ze jsou tam prave i jiny questy ty prave v ostatnich hrach nejsou vubec |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
spajdr
Moderator

3400 Posts |
Posted - 11/07/2012 : 10:58:28
|
Rashaverak zmínil jenom část toho, co hra nabízí, jsou tam i jiné questy, kde člověk musí zapřemýšlet, popřípadě pohledat přes ingame browser, nebo se pořádně ve hře dívat, kde je co napsáno a orientovat se podle obrázků, kde jsou taky nápovědy. A některé lokace jsou vyloženě jak návštěva Silent Hill a to je jenom dobře. |
 |
|
Topic  |
|
|
|