Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 The secret world
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 11

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 01/07/2012 :  20:31:26  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
me se teda libilo i zpracovani pribehu swtor ale to asi proto, ze jsem fanda star wars, no naopak vubec nejsem fanda beckovych ani jinych hororu a TSW me presto bavi :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 01/07/2012 :  21:23:43  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Durrbar

quote:
Originally posted by antarian

No na cerberusu nas je kolem 40 :-) Nebo tak nejak :-)))

Kazdopadne jen takovej kratka message ke hre ...

I kdyby hra jako takova nebyla dobra co se mmo tyce apodobne (ani se to nesnazim hodnotit)

Tak na minimalne single player zahrani a projiti tahle hra opravdu stoji a zbytek mmo ji nesaha v tomhle ohledu asi ani po kotniky :-)
Pokud ma nekdo rad horrorove adventury a strilecky tak fakt doporucuju :-)
Myslim, ze je v mnohem lepsi nez kde jaka singlovka a dohrani bude na rozhodne delsi dobu.
Trosku me napada srovnani se star wars, kde se pokusili o neco trochu podobneho, ale bohuzel v porovnani s secret worldem bych rekl s hodne spatnym dopadem :-) (ten pribeh byl mdly za kohokoliv a stale to byli ty klasicke quest huby, kde clovek prisel a stejne vsechno jen proklikal a odklikal, protoze tam mleli furt to samy at si vybral co si vybral, vysledek byl vzdycky stejnej :-D)
Tady se hra nesnazi davat cloveku pocit, ze jeho ciny zmeni cely svet, ale alespon nuti cloveka zapojovat mozek, tak jako uz jsem u hry dlouho nemusel:-)

Ackoliv na druhou stranu presne tahle vyhoda muze pro mnohe predstavovat prave obrovskou nevyhodu, protoze nemaji zajem prijit domu po praci a jeste u hry zapojovat mozek a chteji radeji vypnout a odpocivat.

Kazdopadne z meho pohledu minimalne doporucuju na zahrani single playeru...

Multiplayer bych ohodnotil rad, ale v soucasne chvili fakt jeste nemuzu :) (mozna tak za mesic)

Zdarrr,
pod tento post se muzu podepsat, dlouho jsem zvazoval jestli do TSW jit nebo ne (vzhledem na blizici se GW2), ale nakonec jsem "podlehl" a jsem rad.
Tahle hra ma presne tu atmosferu, ktera napr. SWTOR chybela ...

Rosa "Morgiana" Rosenkrantz (/Cerberus)

souhlas na do 28.8 suepr zabava :[

co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 01/07/2012 :  21:51:19  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Jasny ze nektery ty inner stromy musim vyplnit abych se dostal k pasivkam:-)))

ale tak ty spodni stromy jsou vyplnene fakt rychle...

je to hned, kdyz muzes hrat :-)

soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam:
TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
LOTRO, Star trek, Champion online
ukoncene predplatne:
UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.

Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 02/07/2012 :  07:25:28  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
no lol, viacero pochvalnych postov za sebou na nejaku MMO na imperku ? nova doba ...

tak ale je to pravda, je to moc prima. Skoda, ze som si to vcera dost pokurvil, lebo sme s kamosom zbehli tu QL6 voodoo instanciu v blue mountains 30x a trosicka som sa odtrhol od questenia na zaciatku druhej mapy Ale dnes sa k tomu vratim ...

Mam nejake modre QL5 a QL6 BoE zbrane, myslim ze pistole, swordy a fisty ... maju celkom dobre staty, tak sa ozvite, ak nechcete minat tokeny na zbrane, ktore maju navyse mensi attack rating a prazdny socket

Vie mi niekto povedat, aky vyznam maju peniaze v tejto hre ? Co sa da za ne realne kupit okrem saticiek ... AHcko vraj spustia zajtra.

EDIT: Stve ma to, ze netusim, ako prist na nejaky pattern, podla coho sa rozhodnut, aku mam ist druhu vetvu, AK vobec nejaku. Zatial vsetko cpem do AR, nevidim najmensi dovod ist nieco ine. Brutalna range, bezkonkurencna single target dmg, silny self heal (resp na defensive target) v autoattacku. Ako nema to ziaden CC, ale PvP este neriesim, bojim sa tam ist s mojimi 1610 HP (PvE modre QL6 talismany s nulovymi HP bonusmi, ale brutalne DPS staty) Skusim dnes pozriet fora ...

MMO traveller

Edited by - Greydawn on 02/07/2012 08:02:30
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 02/07/2012 :  08:32:39  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Greydawn
EDIT: Stve ma to, ze netusim, ako prist na nejaky pattern, podla coho sa rozhodnut, aku mam ist druhu vetvu, AK vobec nejaku. Zatial vsetko cpem do AR, nevidim najmensi dovod ist nieco ine. Brutalna range, bezkonkurencna single target dmg, silny self heal (resp na defensive target) v autoattacku. Ako nema to ziaden CC, ale PvP este neriesim, bojim sa tam ist s mojimi 1610 HP (PvE modre QL6 talismany s nulovymi HP bonusmi, ale brutalne DPS staty) Skusim dnes pozriet fora ...

http://forums.thesecretworld.com/showthread.php?t=25719
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/07/2012 :  08:37:56  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
za prachy se da kupovat vetsi bagl, pak nejaky upgrady na sprint jsem videl v templar hale atd.

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 02/07/2012 :  09:51:50  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Durrbar

quote:

http://forums.thesecretworld.com/showthread.php?t=25719

Vdaka, takze blady vyzeraju dobre s AR

MMO traveller
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 02/07/2012 :  09:53:55  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Pertha: no jo maaas pravdu ten sprint jsem na to zapomnel a vsechno rozfofroval za bagl :-)))

Kazdopadne k tomu dotazu na Buildy, tak moznosti je asi spoustu co muzes jet, kazdopadne na expeni jedu treba ciste AOE ... s tim ze nahazuju kazdym uderem weak (zvyseni damage do cile - az 30%) a kazdym uderem davam zaroven uziracku.
Pak mam nastaveno ze kazdej uder do weak targetu a kazda aplikace weak dava damage navic a to same pro uziracky :-)

Takze za kazdej uder namisto jednoho damage cisla vyskoci 5 damage cislicek :-) Kdyz se to spoji jeste s elitkou z chaosu nebo bladu, ktera kazdy x ty uder da damage do cilu kolem tebe tak to je docela legrace :-D (obzvlast na grupy mobu). Zatim tam mam i explozi z shotgunu kolem sebe pri zabiti cile, ktery mel na sobe shotgun resources.

Velice podobne to jde nastavit i pro assault rifle v kombinaci s pasivkama z fistu a chaosu. Nejlepe se strilenim anima burst :-) (tak ted nevim jestli nekecam, ale je to ten skill co dava x zasahu a healuje:) kdyz k tomu prihodis uziracku kazdym zasahem a namisto damage do weak skillu pridas jine skilly zpusobujici damage s kazdym hitem je to legrace :-D Pro vetsi zabavu mas pak plosnak na dalku (channeled), ktery dava damage plosne jednou za 0.25 sec. Jen je u tohodle buildu problem, ze trva trochu lip, nez se dostanes k potrebnym skillum a potrebujes hodne bodu v riffle, takze jsem do toho na zacatku nesel:-)

Ps. z fistu se daji vzit pak krasne stuny :-) (jeden z nich je dokonce na dalku, dalsi ma navic charge apodobne. Hral jsem to na bete a byla to sranda dokud nemel cil imunitu na imparied, nahazoval jsem silence i kazdy 5 nebo 6 uder passivkou.

Ps. a ted bych se na neco zeptal ja :-)
Nevi nekdo nejakej zajimavej build na REFLECTIVE DAMAGE Idealne neco co uz mate vyzkousene :-) Docela by me takovej tank v PvP zajimal.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 02/07/2012 :  10:14:12  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Máte někdo informaci o tom, jak je to s rychlostí skillování vs content hry ?

Kolik si tak člověk stačí otevřít skill pointu/zbraní než dojde nak onec hry, když to bude hrát nějak normálně .. tj tam kde je to moc lehký, nebo už jsou malý expy, tak se na to vykašle a jde dál.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 02/07/2012 :  10:37:36  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Vysvětlení nejlepší vysvětlení craftu je tam i dost receptu.
http://crygaia.com/raithwoods-crafting-guide-release-version/#more-6369

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 02/07/2012 :  10:46:59  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Kolik si tak člověk stačí otevřít skill pointu/zbraní než dojde nak onec hry, když to bude hrát nějak normálně .. tj tam kde je to moc lehký, nebo už jsou malý expy, tak se na to vykašle a jde dál.

Tazko povedat, ja som vcera behal tu QL6 instanciu, kde mas dungeon quest za skoro 600k expy, davali sme to za 15min, behal som to s uplne crazy grupou. Ked si vezmes, ze sa tie questy, co mozes mat tri naraz, neviem ako sa volaju, na druhej mape, po Kingsmouthe, je 16k expy ...za hodinku som mal 30 SP a skoro 100 AP, cize videl by som to tak, ze ked budes chciet SP/AP, pofarmis troska dungy ...

MMO traveller
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 02/07/2012 :  11:04:36  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tazko povedat, ja som vcera behal tu QL6 instanciu, kde mas dungeon quest za skoro 600k expy, davali sme to za 15min, behal som to s uplne crazy grupou. Ked si vezmes, ze sa tie questy, co mozes mat tri naraz, neviem ako sa volaju, na druhej mape, po Kingsmouthe, je 16k expy ...za hodinku som mal 30 SP a skoro 100 AP, cize videl by som to tak, ze ked budes chciet SP/AP, pofarmis troska dungy ...

Přijde mi to přehnaně rychlé do dvou týdnu někdo dá klidně max. postavu tzn. vyplní celý kruh. Já jsem přes víkend hrál chvilku a unlockuju vrchní shotgun skilly. Neříkám že mám nějak moc ale prostě čistě můj dojem je, podle mého hraní, že to je kurva rychlé.

Nechcete založit Cabal z hráčů co tam jsme? mám dojem že tam bude jen nás pár fanšmejkru. Neviděl jsem jediný "CZ" zatím

Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 02/07/2012 :  11:19:52  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:
...
Takze za kazdej uder namisto jednoho damage cisla vyskoci 5 damage cislicek :-) Kdyz se to spoji jeste s elitkou z chaosu nebo bladu, ktera kazdy x ty uder da damage do cilu kolem tebe tak to je docela legrace :-D (obzvlast na grupy mobu). Zatim tam mam i explozi z shotgunu kolem sebe pri zabiti cile, ktery mel na sobe shotgun resources.
...

Zdarrr,

koukam, ze jsi "laboroval" i s shotgunama. Mas nejaky typ na secondary arms? Laboruju mezi Shotgun/Elementalism a ted zkousim Shotgun/Pistol kombinaci. Nabizeji se i Hammer prip. dalsi ...
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 02/07/2012 :  11:24:13  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
JAFFA: Nas je kolem 40 :-) Ale to vis jsme seeeecret na Cerberusu :-) hehehe ani nevim jestli by nas to naslo na google :-)
hint: CZ domena prvniho radu pro secret world je www.******

na google jsme takrka neviditelny :-)

LOL tak nevim nevim jestli nas takhle nekdo najdete :-DDD LOL

:-DD

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 02/07/2012 11:31:01
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 02/07/2012 :  11:24:28  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jaffa

quote:

quote:

Přijde mi to přehnaně rychlé do dvou týdnu někdo dá klidně max. postavu tzn. vyplní celý kruh. Já jsem přes víkend hrál chvilku a unlockuju vrchní shotgun skilly. Neříkám že mám nějak moc ale prostě čistě můj dojem je, podle mého hraní, že to je kurva rychlé.

Nechcete založit Cabal z hráčů co tam jsme? mám dojem že tam bude jen nás pár fanšmejkru. Neviděl jsem jediný "CZ" zatím

Ale kdeze, vobec to nie je rychle, tych vrchnych vetiev je 6 pre kazdu zbran, kazda za cca 200+ AP, ved len elite skill je za 50. 9 typov zbrani, to mas na dost dlho. Niekto pisal, ze je potreba 600 hodin na unlock celeho ringu, ale to myslel asi questenim ...

Do endgame sa ale nedostanes skor ako za tyzden, neriesil by som to este. Co sa tyka gildy, nie som proti, beham sam zatial.

MMO traveller
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 02/07/2012 :  11:26:27  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Já teď změním kombinaci shotgun/blood na shotgun/hammer protože to má nejvíce synergie pr shotgun mi přijde a hlavně je za to deck Puritan a reward unikátní obleček.

Odměny oblečku za decky here :)

http://yokaiblog.wikidot.com/guides:faction-deck-costumes

Edited by - Jaffa on 02/07/2012 11:28:06
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 02/07/2012 :  11:44:06  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:

Já teď změním kombinaci shotgun/blood na shotgun/hammer protože to má nejvíce synergie pr shotgun mi přijde a hlavně je za to deck Puritan a reward unikátní obleček.

na to len povedat: OMFG. Tie templar oblecky su genialne, ale taky illusionist Thamaturge je sexy tiez ... co su to tie decky ?

MMO traveller
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 02/07/2012 :  11:46:01  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
parada templari maji nejlepsi oblecky podle me :-D To je skvely, protoze jsem templaaaar :-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 02/07/2012 :  11:47:08  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

jj, decky jsem videl, proto jsem coby Templar puvodne zacal Magus deck, ale ten je hodne focusnuty na Elementalism a ja radeji strilim ;-).
Ted zkousim Shotgun/Pistol, coz je deck pouze pro Lumiky (Bounty hunter), ale nejak mi to nevadi. Deck costumes jsou multislot, cili nasadit si to muzes pouze jako celek, jednotlive soucasti samostatne ne ...
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 02/07/2012 :  11:49:00  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:
na to len povedat: OMFG. Tie templar oblecky su genialne, ale taky illusionist Thamaturge je sexy tiez ... co su to tie decky ?

oblek jsou unlock reward, pokud si odemknes vsechny skilly, ktere tvori prislusny deck ...
pokud mas rozkliknuty prislusny deck, tak na ability wheel vidis, co je potreba unlocknout ...
Edit: zapomel jsem dodat - Deck je neco jako template build (predpripraveny Funcomem - unlocknutim vsech jeho skillu si zpristupnis prislusny multislot costume)

Edited by - Durrbar on 02/07/2012 11:50:35
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 02/07/2012 :  11:49:12  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Já jsem se rozhol že si nejdřív složím templářskýho soldiera, čili pistole + rifle. Je to takovej agilní glass canon.

Teď si ještě říkám jestli to nepřeskládám na shotgun + rifle.

A můj následující build bude rozhodně takovej víc tankoidní hammer + shotgun :)

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 02/07/2012 :  11:51:07  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Jednoduše ve hře dej "N" a záložka deck, tam si nastav povolání a ono ti to ukáže co za strom musíš odemknout. Když to splníš dostaneš unikátní obleček.

EDIT: TSW je bezkonkurečně MMO která má snad nejvíc oblečku/outfitu/ "armor" tier vhledů při startu.

Edited by - Jaffa on 02/07/2012 11:53:57
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 02/07/2012 :  11:55:14  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
to ja na ty decky moc nespecham :-) ale casem se na oblecek tesim :-) Tak trosku mi prijde, ze ty decky jsou takovy nijaky a nic moc ucinny. Takze pokud chce clovek opravdu maximalni efektivitu pri expeni tak je podle me lepsi vymyslet si vlastni build s vetsi synergy nez nabizene buildy. (alespon co se damage buildu tyce, nic jineho jsem zatim ani nezkousel studovat a decky jsem zkousel jen dragonske a ty podle me staly vetsinou za prd :D)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 02/07/2012 11:56:43
Go to Top of Page

Greydawn
New Member

409 Posts

Posted - 02/07/2012 :  11:57:02  Show Profile  Send Greydawn an ICQ Message Send Greydawn a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Jednoduše ve hře dej "N" a záložka deck, tam si nastav povolání a ono ti to ukáže co za strom musíš odemknout. Když to splníš dostaneš unikátní obleček.

EDIT: TSW je bezkonkurečně MMO která má snad nejvíc oblečku/outfitu/ "armor" tier vhledů při startu.

Kurnik, idem farmit tu instanciu 24/7, potrebujem SP/AP

MMO traveller
Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 02/07/2012 :  12:03:33  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

to ja na ty decky moc nespecham :-) ale casem se na oblecek tesim :-) Tak trosku mi prijde, ze ty decky jsou takovy nijaky a nic moc ucinny. Takze pokud chce clovek opravdu maximalni efektivitu pri expeni tak je podle me lepsi vymyslet si vlastni build s vetsi synergy nez nabizene buildy. (alespon co se damage buildu tyce, nic jineho jsem zatim ani nezkousel studovat a decky jsem zkousel jen dragonske a ty podle me staly vetsinou za prd :D)

Zdarrr,
souhlasim ... ty decky jsou takove nemasne, neslane. Rozhodne se da postavit neco lepsi, proto experimentuju.
Myslim si, ze je ucinejsi postavit build na nekolika malo aktivnich abilitach (se synergy), ktere doplnuji boostujici pasivky.
Boj, aspon u shotgunu je postaveny primarne na cone attacks a je vhodne se neustale presouvat/couvat a bez bindovani dosahnu tak maximalne na 1-4 (prip.5)

Btw, jednoduchy builder je zde: http://thesecretsandbox.com/DeckBuilder/#
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 02/07/2012 :  12:32:03  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Obtížnost mobu:

zajímavé čtení o barvě a symbolu v názvu moba.

Monster difficulty conning indicators

TSW uses two conning indicators to show the relative strenght of any given monster versus yourself: the symbol at the left of the mobs name, and the *color* of that symbol. Note that the red or yellow text for the monster's *name* is NOT a difficulty indicator. A red name indicates a stronger/wider "aggro range" for such mobs.

Conning Symbol Colors: range in a spectrum from green > blue > white > yellow > orange > red. White means "roughly same strength as you are". Green and blue are weaker than you are, and yellow > orange > red are stronger than you are. If you pay attention while you progress in Kingsmouth, you'll notice that a lot of mobs that were formerly orange turn yellow eventually as you start equipping more QL1 and QL2 gear items, and certainly you'll see differences by the time you are wearing mostly QL3 gear. (What seems like yellow at first is actually orange; it's a subtle difference.)

Conning Symbol Shapes: three small dots, one large dot, one or more skulls, crown, flag.

Three small dots means a "weenie swarm". Pull one and it *will* bring friends.

One large dot means a single non-swarming "normal" monster. Social aggro does happen, so if you pull a single dot that is close to another single dot, chances are good that both of them will aggro you.

Skulls indicate what other games call "elites", "lieutenants", or "minibosses". The number of skulls indicates just how nasty they are.

Crown indicates a unique named mob, usually the target of at least one specific mission teir. These are usually also "elites" in terms of strength.

Flag is what happens to a Crowned mob when your current active quest has that unique named mob as an objective for the current teir of that quest.

Go to Top of Page

Anomaly
New Member

132 Posts

Posted - 02/07/2012 :  13:52:46  Show Profile  Send Anomaly an ICQ Message Send Anomaly a Private Message  Reply with Quote
Nové patch notes :

http://www.thesecretworld.com/news/update_notes_1.0_launch
Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 02/07/2012 :  16:09:07  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
Nechcete nekdo spachat nejakou guildu, at se muzeme delit o novinky, zkusenosti, atd? Je jedno jak se bude jmenovat, zase tolik cechu to ted nehraje.

Edited by - night_hawk on 02/07/2012 16:09:31
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 02/07/2012 :  16:17:37  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
night hawk: jedna secret guilda uz existuje :-) na strance 9 pisu navod jak nas najit :-) Pokud mas zajem urcite na to prijdes ... je nas odhadem tak 30 az 40 :-) I kdyz pocty se zvetsujou :-)

Server: cerberus :-)

Ostatne kdo ma chut si nas najit si nas urcite najde:-) To vite nemuzu hned vse vyzvanit:-) To vite jsme tajne spolecenstvi a schovavame se ve stinech :)

ps. jsme templari

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

night_hawk
New Member

315 Posts

Posted - 02/07/2012 :  16:26:31  Show Profile  Send night_hawk an ICQ Message Send night_hawk a Private Message  Reply with Quote
quote:

night hawk: jedna secret guilda uz existuje :-) na strance 9 pisu navod jak nas najit :-) Pokud mas zajem urcite na to prijdes ... je nas odhadem tak 30 az 40 :-) I kdyz pocty se zvetsujou :-)

Server: cerberus :-)

Ostatne kdo ma chut si nas najit si nas urcite najde:-) To vite nemuzu hned vse vyzvanit:-) To vite jsme tajne spolecenstvi a schovavame se ve stinech :)

ps. jsme templari

Tak to se velmi omlouvam, ze jsem to prehledl. Tak jak se vratim s rodinkou z plase a ulozim ji, zkusim pozadat o prijeti :)
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 02/07/2012 :  16:29:54  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Night hawk: doufam ze jsem to neudelal moc tezky :-) Meloby to byt easy na nas prijit :-D

Kazdopadne na googlu jsme skoro neviditelny, ale i tak se to da nas tam najit. Jen to uz vyzaduje trochu snahy

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/07/2012 :  20:17:39  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Night hawk: doufam ze jsem to neudelal moc tezky :-) Meloby to byt easy na nas prijit :-D

Kazdopadne na googlu jsme skoro neviditelny, ale i tak se to da nas tam najit. Jen to uz vyzaduje trochu snahy

ty uz nejses od veteranu ? jsem cosi zaslechl, ze jsou u nakejch divnejch dragonu nebo co prave

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 02/07/2012 20:19:55
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 02/07/2012 :  22:08:53  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
Pertha: no u veteranu probehli nejake boure a lide co se chystali grat secret world odesli jinam... A jsme templari

veterani se asi pridali k dragonum ale co se poctu tyce jich bude zrejme jen mala hrstka

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 03/07/2012 :  08:47:21  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
ma tahle hra potencial na nejake douhodobejsi hrani (vic nez 1-2 mesice) nebo je to jen takova letni jednorazovka?
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 03/07/2012 :  09:24:33  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by huhla

ma tahle hra potencial na nejake douhodobejsi hrani (vic nez 1-2 mesice) nebo je to jen takova letni jednorazovka?

1) Za zahrani to rozhodne stoji (kvalitni PvE a to jakymkoliv PvE normalne opovrhuji a beru to jen jako nutne zlo). Projiti ti bude trvat urcite dele nez probehnuti diabla :-)

2) V soucasne dobe je myslim prilis brzy na to tvrdit jestli hra ma nebo nema potencial na delsi hrani

ps. sem ti nic nerekl co? :-)

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 03/07/2012 :  09:24:54  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:

Asi letní jednohubka, GW2 stále u mě nepřekonaný v očekávání.

V každém případě nevím proč kupovat kdejaký singlplayer shit like Call of Duty, Ghost Recon, Mass efect3, Risen2 atd. atd. když tohle mi dá mnohem víc hodin zábavy za stejný prachy.

Edited by - Jaffa on 03/07/2012 09:26:49
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/07/2012 :  09:33:57  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pertha: no u veteranu probehli nejake boure a lide co se chystali grat secret world odesli jinam... A jsme templari

veterani se asi pridali k dragonum ale co se poctu tyce jich bude zrejme jen mala hrstka

no my zatim zalozili vlastni cabal ale jsme 4 :D vetsina na leto nic hrat nechce ze pockaj az na gw2 :D
instance se sice daj dat i ve 4 ale je to fuska

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 03/07/2012 :  10:38:54  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mít TSW stejnej platební model jako GW2, tak si to s GW2 vytře prdel.

Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/07/2012 :  10:46:28  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mít TSW stejnej platební model jako GW2, tak si to s GW2 vytře prdel.

to neni o platebnim modelu nebo jak dobra je to hra je to jen o jmene z kteryho gw tezi (ackoliv s gw1 ma spolecnyho vicemene jen to jmeno)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 03/07/2012 :  11:46:13  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Tak druhá mapa a už to dost prořídlo ty quest giveři, je tam tak polovina q co na první mapě. Většinou je to pustina, xp progress se dost zpomalil.

Další věc je craft, je dobrej jen je málo surovin a drop příšernej. Je pěkný že to používá systém vylepšení materiálu jako u gemu v D3 ale toho matroše co je potřeba při přechodu na lepší verze to je šílený a padá strašně málo.
Samotný non recipe craftění je taky fajn a je to něco nového.

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 03/07/2012 :  13:15:47  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
ja mam lifetime :-D Kdyz pominu, ze jsem za to dal dohromady i s cenou hry skoro 5000, tak to mam ted uz se stejnejma podminkama jako GW2.

GW2 bude mit podle me kvalitnejsi PvP
Secret World bude mit lepsi pribeh a PvE

Soubojovej system at clovek vidi tunu postu jak je nudnej atd... A musim uznat ze je to castecne pravda tak je v obouch hrach velmi podobny ... Ostatne neni se cemu divit.

Souboj:
1) Omezeny pocet slotu (skillu - ackoliv v secret worldu mate skillu mene, jelikoz v GW2 mate moznost menit primo v boji pouzite zivly apodobne). Velmi male mnozstvi pouzivanych cudliku.
2) Souboj zalozeny na pohybu - nejen PvE, kde muzete specialnim a obzvlast silnym uderum uhnout, uskocit apodobne. Tak i v PvP, kde mate stejnou moznost. Muzete pri nabijeni skillu proskocit uskokem nepritele, dashnout zkrz nej apodobne a tim padem mu zaroven zrusit cast

PvP:
1) GW - Mass PvP - 3 side PvP. Skutecne masivni PvP ktere nabizi i dalsi vychytavky (zasobovani, vylepsovani obrany atd...) s obrovskym mnozstvim hracu. Bohuzel zcela anonymni... Dle meho i lepsi moznost vyziti se v arenach apodobne.
2) Secret World - Mass PvP - 3 side PvP. Na dnesni pomery masivni cca 300 lidi na mapu. Mensi moznosti, ciste obsazovani bodu, zabiti guarda. Opravte me pokud se pletu, nejsem doma :-) Ale Protihraci maji myslim jmena, takze si je casem zapamatujete a muzete odhadovat co od nich cekat a tak nejak to podle me prispeje k lepsi communite. Pouze 2 areny.

PvE:
1) GW2 - moznost svymi ciny menit svet a prispet k jeho zmenam atd atd atd ... Po vyzkouseni mi to pripadalo uplne stejne jako Rifty v Riftu :-) Mozna se pletu a prijde neco uzasneho a neslychaneho, ale z bety mi to tak prozatim neprislo a PvE me skutecne nebavilo. (ale rozhodne ho nejak pretrpim at si muzu poradne zahrat PvP)
2) Secret World - tak trochu mi vsechno to questeni apodobne pripomina spise horrorovou adventuru u ktere clovek musi cas od casu opravdu zapojit hlavu. Prozatim hodnotim o poznani lepe nez GW2.

Grafika a narocnost a animace:
Myslim, ze zde se jedna ciste o subjektivni pocity.
Pokud mate PC natolik naslapane, ze muzete hrat na extremni detaily Secret world tak vypada nadherne a i ty animace mi razem pripadali nejake lepsi, nez kdyz si to zapnu treba na notebooku. Hra podporuje i tesselaci. Bohuzel to nemeni nic na faktu, ze se v secret worldu mnoho animaci opakuje stale dokola. GW2 grafiky podle me taktez graficky velmi vydarene. Puvodne bych zde jednoznacne opevoval GW2, ale vzhledem k tomu jak pusobi cele prostredi secret worldu tak to hodnotim hry podobne.

Zvuk a atmosfera
Secret world je v tomto ohledu fenomenalni :-) Guild wars 2 bohuzel nemuzu hodnotit, bohuzel jsem ho hral bez zvuku, abych po nocich nerusil pritelkyni:-) Kazdopadne si troufnu tvrdit, ze na atmosferu secret worldu to asi mit urcite nebude. Ackoliv atmosfera v PvP u GW2 je vynikajici...

RESUME:
styl hrani stejny, atmosfera a PvE je lepsi v Secret worldu, PvP bude podle me lepsi v GW2. Co je podle me zajimave na secret worldu je fakt, ze PvE podle me dokaze zaujmout i cloveka, ktereho PvE vubec nezajima, jelikoz questeni neprobiha stylem - nabrat 30 questu a pak prinest 10 mysich ocasku, 5 murlocich ocicek atd...

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Edited by - antarian on 03/07/2012 13:16:42
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/07/2012 :  17:00:42  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
kdyby nekdo chtel mam navic jeden registracni kod do hry, za tech 750 z toho us webu
info pripadne na icq / pm

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 03/07/2012 :  17:03:36  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Atmosféra je to, co mě u hry drží nejvíce, podobné atmosférické mi to přišlo u hraní Warhammer Online. A ty příšery .. mňam. Jenom je škoda, že nemůžu mít dvě brokárny, že druhá zbraň vždycky musí být odlišného typu oproti první.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 03/07/2012 :  18:48:09  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
jinak nvidia vydala specialni beta ovladace s podporou pro TSW
http://www.geforce.com/drivers/beta-legacy

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 03/07/2012 :  19:46:42  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
jdu vyzkouset ... jsem zvedavej :-D Ale hadam, ze prvni profil jeste asi nebude moc odladenej ...

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 04/07/2012 :  10:44:40  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
antariane dik za minirecenzicku

jinak jak jim to bezi? protoze tady na to nikdo nenadava tak asi dobre, ale stejne: jsou login fronty? nahodne diskonekty/pady klienta? neohlasene patchovaci odstavky?
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 04/07/2012 :  11:09:14  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

jinak jak jim to bezi? protoze tady na to nikdo nenadava tak asi dobre, ale stejne: jsou login fronty? nahodne diskonekty/pady klienta? neohlasene patchovaci odstavky?

bezi to dobre zadny fronty, protoze opustili nesmyslnej koncept milionu ruznych serveru
disconnecty a pady nejsou , ale patch odstavky ano, ale ohlasene ( i kdyz patch v nedeli dopoledne me prekvapil)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 04/07/2012 :  11:16:47  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

bezi to dobre zadny fronty, protoze opustili nesmyslnej koncept milionu ruznych serveru
disconnecty a pady nejsou , ale patch odstavky ano, ale ohlasene ( i kdyz patch v nedeli dopoledne me prekvapil)

tak tak presny. I kdyz me obcas zamrznul comp, ale to bylo pretaktovanim:-) a mel jsem par blue screenu.

Doporucuji win 7 64 bit a nejakou ramku, jinak jsem snad cetl neco o nejakejch out of memory problemech, ale osobne jsem je nemel.

Kazdopadne v porovnani s jinejma hrama je to tezka pohodicka a zkusenost srovnatelna s jinejma hrama po mesisicich v provozu:-)

Odstavky na patch jsou navic jen 4 hodinove, tedy prozatim byli vzdy 4 hodinove a stejne to bejvalo i na beta serverech. Mozna to ale zmeni.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

antarian
Junior Member

897 Posts

Posted - 04/07/2012 :  11:23:38  Show Profile  Send antarian an ICQ Message Send antarian a Private Message  Reply with Quote
http://www.tentonhammer.com/reviews/the-secret-world
jinak tady jedna z prvnich recenzi ... uz je jich vic.

Ve zkratce pisi podobne veci co ja, ale stezuji si na

1) Moznost uplne posrat build a postavu a pak nutnost opakovani hry od zacatku (neexistuje zadnej respec)
2) Zadnej ress
3) Pokud mas blbej build a spatne vybiras skilly tak jsi v PvP namydlenej
4) spatne animace
5) neni tam dungeon finder

Chvali
1) originalitu - vsechno je jinak nez doposud u jinejch her
2) grafiku
3) zvuk
4) questy
5) atmosferu

po pravde s tim souhlasim ackoliv nevyhody v podobe 1,2,3 vubec neresim a 5 taky ne protoze mam guildu.

Ta hra te proste nevede za rucicku ani trochu :-) Je pravda ze ne kazdej ma moznost studovat skilly, synergie aktivek a pasivek aby vyladil build a neposral si to. Ale kdyz holt nevi, tak at si vezme prednastavenej deck, kterej mozna neni zadna slava ale na zacatek to staci a az clovek postupne pozna hru tak si vse vyladi ke sve spokojenosti. A pokud si holt nekdo mysli, ze je frajer a bohuzel neni tak je to podle me jeho problem a mel by za to platit. Navic prijatelnej build alespon na PvE jsi schopen postavit relativne rychle.

TERA, SECRET WORLD, GW2
bezici predplatne:
ukoncene predplatne:

Go to Top of Page

Durrbar
Starting Member

Durr

83 Posts

Posted - 04/07/2012 :  12:28:41  Show Profile  Send Durrbar an ICQ Message Send Durrbar a Private Message  Reply with Quote
quote:

1) Moznost uplne posrat build a postavu a pak nutnost opakovani hry od zacatku (neexistuje zadnej respec)
2) Zadnej ress
3) Pokud mas blbej build a spatne vybiras skilly tak jsi v PvP namydlenej
4) spatne animace
5) neni tam dungeon finder

Chvali
1) originalitu - vsechno je jinak nez doposud u jinejch her
2) grafiku
3) zvuk
4) questy
5) atmosferu

Zdarrr,

zastavil bych se u Cons (1,3).
Recenzent trosku nepobral filosofii vyvoje charu v TSW a pristupuje k tomu z klasickeho MMO (level/class) pohledu. Velka vetsina pasivek se da vyuzit k "premosteni" mezi nesynergickymi zbranemi, takze pokud investuje AP u zbrane kterou nasledne nechce, stale to neni uplne promarnena "investice".
Neni tu zadny level cap, takze lze (casem) odemknout uplne vsechny ability.

K bodu 3: recenzent zrejme neobjevil funkci Gear management a moznost prepinani mezi dedikovanym napr. PvE (single target), PvE (AoE) a PvP deckem.
Spousta z tehto nepresnosti ale prameni z nedostatecne napovedy, ci chybejici dokumentace.

Myslim si, ze zaklad v teto hre je nerushovat pres zonu, ale uzivat si atmosferu, explorovat kazdy kousek mapy a hlavne vsechno poradne prozkoumat (clovek nikdy nevi, zda to pak nevyuzije pri nejake investigativni misi) ... proto stale jeste trcim v Kingsmouth a vuuubec mi to nevadi ;-).
Bavim se kralovsky, ale uz jsem videl hrace s QL10 pistolemi, takze brzo ocekavam na offic.forech narky nad nedostatecnym end-contentem.
Ja mam min. do 28.8. vystarano ... ;-)

Edited by - Durrbar on 04/07/2012 12:29:48
Go to Top of Page
Page: of 11 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000