Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Darkfall
 Darkfall - General
 Jewelcrafting
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 05/03/2009 :  07:54:50  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
ví někdo něco o této craftí profesi.
Udělal jsem si Jewelcrafta a umí dělat náhrdelníky, opasky, prsteny. Zkusil jsem jich pár vyrobit ale nic není magické - vše jen pro ozdobu.

Netuší někdo jestli vyšší výrobky jsou nějak magické nebo jestli to je prostě jen výroba šperků, které pak musí enchanter okouzlit aby byli vůbec hráči k něčemu.

Pokud to je tak - pak se obávám, že tenhle craft si na sebe bez toho aby zároveň jel enchanting možnost vydělat.

Domníval jsem se že bude dělat runy ale v nabídce je nevidím.

Jakékoliv info o týhle profesi vítáno.

Noe

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 05/03/2009 :  14:29:48  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Zapomnel jsi na 1. pravidlo vsech MMO a to:

Look = ALL

Imho i bez magiky to bude jedno z nejvýnosnejsich povolani .
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 05/03/2009 :  14:59:05  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
Look > ALL

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

kajda
New Member

Masaryk2

390 Posts

Posted - 05/03/2009 :  15:09:00  Show Profile  Send kajda an ICQ Message Send kajda a Private Message  Reply with Quote
No ja si myslim ze jewelcraft by se mohl uzivit tak jedine tim ze bude prodavat to co vyrobi nakemu enchanterovi nebo bude enchantovat sam. Jinak nevidim ze by se tim dalo vydelat. mozna taky jako k minerovi podpora at ti ty sutry nelezi v bance.

Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game
Darkfall - Suspend
EVE - Suspend
PoTBS - suspend
TR - suspend
AOC - Fury - Suspend
SWG - To uz je hodne dlouho :-)
UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
Go to Top of Page

Awrel
New Member

135 Posts

Posted - 05/03/2009 :  15:38:38  Show Profile Send Awrel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by kajda

No ja si myslim ze jewelcraft by se mohl uzivit tak jedine tim ze bude prodavat to co vyrobi nakemu enchanterovi nebo bude enchantovat sam. Jinak nevidim ze by se tim dalo vydelat. mozna taky jako k minerovi podpora at ti ty sutry nelezi v bance.

My jsme např v UO využívali šperky v nekromacii a gemy k ovladani golemů a osazování veci za učelem pridaní dalsich vlastnosti, za nějakou dobu se jewelcrafting vyšvihl na velmi vynosne povolani.

<cool signature here>
Go to Top of Page

Hermes
Starting Member

16 Posts

Posted - 11/03/2009 :  10:19:56  Show Profile  Send Hermes an ICQ Message Send Hermes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

ví někdo něco o této craftí profesi.
Udělal jsem si Jewelcrafta a umí dělat náhrdelníky, opasky, prsteny. Zkusil jsem jich pár vyrobit ale nic není magické - vše jen pro ozdobu.

Netuší někdo jestli vyšší výrobky jsou nějak magické nebo jestli to je prostě jen výroba šperků, které pak musí enchanter okouzlit aby byli vůbec hráči k něčemu.

Pokud to je tak - pak se obávám, že tenhle craft si na sebe bez toho aby zároveň jel enchanting možnost vydělat.

Domníval jsem se že bude dělat runy ale v nabídce je nevidím.

Jakékoliv info o týhle profesi vítáno.

Jewelcraft dělá standardní předměty, ale až enchanter jim dodá magické vlastnosti.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 11/03/2009 :  10:58:36  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Jinak mi padnul náhrdelník "of intellect", který dělá +5 INT. Takže jewelcraft+enchant by potenciálně mohla být velmi zajímavá kombinace.

Pro nenechavce - mám ho v bance, to fakt zatím nosit nebudu
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,09 seconds. on eygor Snitz Forums 2000