Author |
Topic  |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 05/03/2009 : 07:54:50
|
ví někdo něco o této craftí profesi. Udělal jsem si Jewelcrafta a umí dělat náhrdelníky, opasky, prsteny. Zkusil jsem jich pár vyrobit ale nic není magické - vše jen pro ozdobu.
Netuší někdo jestli vyšší výrobky jsou nějak magické nebo jestli to je prostě jen výroba šperků, které pak musí enchanter okouzlit aby byli vůbec hráči k něčemu.
Pokud to je tak - pak se obávám, že tenhle craft si na sebe bez toho aby zároveň jel enchanting možnost vydělat.
Domníval jsem se že bude dělat runy ale v nabídce je nevidím.
Jakékoliv info o týhle profesi vítáno.
|
Noe
|
|
| |
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 05/03/2009 : 14:29:48
|
Zapomnel jsi na 1. pravidlo vsech MMO a to:
Look = ALL
Imho i bez magiky to bude jedno z nejvýnosnejsich povolani . |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 05/03/2009 : 14:59:05
|
Look > ALL |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 05/03/2009 : 15:09:00
|
No ja si myslim ze jewelcraft by se mohl uzivit tak jedine tim ze bude prodavat to co vyrobi nakemu enchanterovi nebo bude enchantovat sam. Jinak nevidim ze by se tim dalo vydelat. mozna taky jako k minerovi podpora at ti ty sutry nelezi v bance. |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
 |
|
Awrel
New Member

135 Posts |
Posted - 05/03/2009 : 15:38:38
|
quote: Originally posted by kajda
No ja si myslim ze jewelcraft by se mohl uzivit tak jedine tim ze bude prodavat to co vyrobi nakemu enchanterovi nebo bude enchantovat sam. Jinak nevidim ze by se tim dalo vydelat. mozna taky jako k minerovi podpora at ti ty sutry nelezi v bance.
My jsme např v UO využívali šperky v nekromacii a gemy k ovladani golemů a osazování veci za učelem pridaní dalsich vlastnosti, za nějakou dobu se jewelcrafting vyšvihl na velmi vynosne povolani. |
<cool signature here> |
 |
|
Hermes
Starting Member
16 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 10:19:56
|
quote: Originally posted by Noe
ví někdo něco o této craftí profesi. Udělal jsem si Jewelcrafta a umí dělat náhrdelníky, opasky, prsteny. Zkusil jsem jich pár vyrobit ale nic není magické - vše jen pro ozdobu.
Netuší někdo jestli vyšší výrobky jsou nějak magické nebo jestli to je prostě jen výroba šperků, které pak musí enchanter okouzlit aby byli vůbec hráči k něčemu.
Pokud to je tak - pak se obávám, že tenhle craft si na sebe bez toho aby zároveň jel enchanting možnost vydělat.
Domníval jsem se že bude dělat runy ale v nabídce je nevidím.
Jakékoliv info o týhle profesi vítáno.
Jewelcraft dělá standardní předměty, ale až enchanter jim dodá magické vlastnosti. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 11/03/2009 : 10:58:36
|
Jinak mi padnul náhrdelník "of intellect", který dělá +5 INT. Takže jewelcraft+enchant by potenciálně mohla být velmi zajímavá kombinace.
Pro nenechavce - mám ho v bance, to fakt zatím nosit nebudu  |
 |
|
|
Topic  |
|