Author |
Topic  |
|
Stirius
New Member

416 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 11:48:22
|
Hehe, tak včera už jednoho z CzH kickli za makrování. Takže pozor na věc, opravdu si to hlídají a je to jen a jen dobře!!!
We are still getting a lot of questions about this so we'll clarify:
Any macroing or disruptive skilling up within the protective radius of the towers is strictly forbidden. Offenders will be kicked. Repeat offenders will be banned.
Unattended macroing anywhere is forbidden. Offenders will be kicked. Repeat offenders will be banned.
As of today we will aggressively detect any form of third party program exploiting. Detection is very simple on our end. The account names associated with any kind of exploiting will be permanently banned without warning. If you are using exploits, you WILL be banned. There will be no appeals and no excuses will be accepted. This is already covered in the Terms of Service which everyone needed to agree with before they could play Darkfall.
Thank you, The Darkfall Team ________________
|
Boiians leader http://www.boiians.cz
|
|
| |
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 12:01:45
|
kde ten maník makroval? |
Noe
|
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 12:08:47
|
Co jsem slyšel, tak hráče zkontrolují jenom tehdy, pokud ho nějakej dobrák napráská. I když možná mají nějakou monitorovací utilitu, která sleduje skill gain a určitej pohyb hráče, kdo ví. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 12:12:38
|
makroval ve meste nebo hodne blizko mesta (pod strazema)? |
Noe
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 12:34:17
|
quote: Originally posted by Stirius
Hehe, tak včera už jednoho z CzH kickli za makrování.
No fuj, takhle plivat na kodex!  |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 12:35:16
|
tj uplne jedno kde. pisou kdekoliv |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 12:43:09
|
To mel nejake ingame macro, nebo pouzival nejaky externi program? |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 12:55:46
|
quote: Originally posted by †… Havran …†
tj uplne jedno kde. pisou kdekoliv
no to tedy není - banán má být za makro pod strážníma věžema, za makro mimo má být snad jen max. kick
|
Noe
|
 |
|
vlkodlak
Junior Member

556 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 13:08:09
|
quote: Originally posted by Noe
no to tedy není - banán má být za makro pod strážníma věžema, za makro mimo má být snad jen max. kick
No však tak je to napsane, kdo to ale bude dělat pořad ban dostane... "Offenders will be kicked. Repeat offenders will be banned." |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 13:13:04
|
Teď už právě píšou kick -> ban i za makrování mimo.
Zajímavé je, že totéž platí pro skillování "disruptive" neboli rušivých skillů ve městech - tj když tam bude někdo střílet mana missile, teoreticky ho lze nahlásit a zařídit mu ban...
Hmm. |
 |
|
Stirius
New Member

416 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 13:37:11
|
Bylo to ve městě, ale jak píší, už je kick a ban i mimo město, pokud na to přijdou. Nevím, jakou kontrolu na to mají. Je fakt, že pár lidí, co makruje, znám. Víceméně dokud tě nechytí, je to ok. Jak tě chytí, tak ještě ok, ale už bys toho měl nechat, jinak si nemusíš zahrát.
Kromě toho že už ve hře lidi hlásili, že bojovali proti cheaterům se speedhackem.
Je nějaký reporting vůbec ve hře, kam hlásit svině? |
|
 |
|
Pacient
New Member

297 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 14:00:22
|
Tohle se mi moc nezda, proc by jako vytvareli system kterej ve sve podstate vyzaduje macrovani a pak to macrovani zakazovali? A jeste to zakazujou pomoci napsanych pravidel namisto naprogramovanych. Me to pripomina amatersky freeshardy UO pred 10 lety, kde nic nefungovalo, tak na vsechno musela byt napsana pravidla. |
Dutá hlava víc duní. |
 |
|
Stirius
New Member

416 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 14:03:56
|
Protože pokud někdo jde chrápat, nechá zaplý komp a namakrovává si skilly, tak je to dost nefér vůči lidem, co to 1) dělají ručně 2) nemají možnost mít zapnutý komp pořád 3) neumí používat makra 4) je to cizí program používaný v jejich interním softwaru, takže je v jejich pravomoci to vše zakázat.
A já jsem pro. Taky nemám čas si tam házet makroviny a nechci, aby mi hučel komp celou noc a žral elektriku. A klidně si budu skilly zlepšovat rok a hrát hru, jak je potřeba. A byl bych rád, kdyby lidi kolem tímhle způsobem nepodváděli a nedostávali se přede mě.
Nejsem naivní, vím, že to bude vždycky a extra to neřeším. Ale je to můj názor... |
|
 |
|
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 14:05:48
|
quote: Originally posted by Pacient
Tohle se mi moc nezda, proc by jako vytvareli system kterej ve sve podstate vyzaduje macrovani a pak to macrovani zakazovali? A jeste to zakazujou pomoci napsanych pravidel namisto naprogramovanych. Me to pripomina amatersky freeshardy UO pred 10 lety, kde nic nefungovalo, tak na vsechno musela byt napsana pravidla.
a jak chces osetrit programove to, aby nikdo nemohl spamovat ve meste kouzla? sytem prece nemuze vedet, jestli chces nekoho zabit, nebo si jen vystrelit parkrat do vzduchu |
Darkfall - Krajec McSlicer [ReD] |
Edited by - Krajec on 06/03/2009 14:06:21 |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 14:09:56
|
quote: Originally posted by Krajec
a jak chces osetrit programove to, aby nikdo nemohl spamovat ve meste kouzla? sytem prece nemuze vedet, jestli chces nekoho zabit, nebo si jen vystrelit parkrat do vzduchu
třeba tak že tě použití utocnyho kouzla ve meste udela na 10s criminal ... o zbytek by se postaraly veze.
Imho těch způsobů je mnohem více jak to programově ošetřit.
Jinak souhlas s pacientem.
Imho stejne je problém jen s Mana misilem který jen prudí, maj mu dát slusnou damage a od skillu 50 treba reg required a budou mit pokoj. |
Noe
|
Edited by - Noe on 06/03/2009 14:11:10 |
 |
|
†… Havran …†
Average Member

1962 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 14:12:31
|
quote: Originally posted by vlkodlak
No však tak je to napsane, kdo to ale bude dělat pořad ban dostane... "Offenders will be kicked. Repeat offenders will be banned."
presne tak dostanes napomenuti a pak ban je jendo jeslti je to pod strazema nebo nekde na ostrove v nejake pustine nicmene si mylsim ze momentalne je lepsi kdyz se zajimaj o jiny veci nez nejaky delani programu proti makrarum... ted maj uplne jiny veci na praci |
EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
|
Edited by - †… Havran …† on 06/03/2009 14:15:26 |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 14:23:03
|
Cemu se divite? AFK makrovani bylo zakazane i v UO. Nehlede na to, ze kazdej provozovatel si urci podminky, se kterejma ty souhlasis a pokud tam maj podminku ze si neprejou AFK makrorery, tak ti musej pocitat s banovanim. A troufam si tvrdit, ze ani UO ani DF nejsou hry udelane pro to, aby za hrace pul roku hralo makro a pri vytrenovani postavy to prevzal teprve hrac.
Takze souhlasim s tim, aby se banovalo kdekoli, ve meste i mimo. |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 14:32:08
|
Já se třeba divím tomu, že víc jak 10 let po vydání Ultimy nejsou schopný udělat systém, kterej by makro eliminoval systémově.
To i ta stará Ultima měla několik ochran, který to trochu stížily. Nebo třeba takovej RoT system na Siege Perilos, ideální to nebylo, ale řešení to bylo. |
 |
|
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 14:33:53
|
třeba tak že tě použití utocnyho kouzla ve meste udela na 10s criminal ... o zbytek by se postaraly veze.
a co clan wary? jako uplne idealni kouzla do mesta nejsou kvuli area dmg, ale prece by ti nemohli takto zakazat jednu formu boje |
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 14:42:14
|
quote: Originally posted by Krajec a co clan wary? jako uplne idealni kouzla do mesta nejsou kvuli area dmg, ale prece by ti nemohli takto zakazat jednu formu boje
v systému bez targetu se do clan boje at kouzlame kouzlama nebo zbranema ve meste pusti jenom ichtyl ... prvni co lidi udelaj kdyz uvidej clan bitku ze ti budou skakat pod ranu(kouzlo) aby te sesmahli veze. |
Noe
|
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 14:49:36
|
quote: Originally posted by Pacient
system kterej ve sve podstate vyzaduje macrovani
cože |
 |
|
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 14:52:19
|
quote: Originally posted by Krajec a co clan wary? jako uplne idealni kouzla do mesta nejsou kvuli area dmg, ale prece by ti nemohli takto zakazat jednu formu boje
v systému bez targetu se do clan boje at kouzlame kouzlama nebo zbranema ve meste pusti jenom ichtyl ... prvni co lidi udelaj kdyz uvidej clan bitku ze ti budou skakat pod ranu(kouzlo) aby te sesmahli veze.
jo, ale system to umoznuje a ma umoznovat ;) |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 15:09:13
|
To ze zamacknu cudlik na g15 a tezim drevo a jsem u toho jen jsem linej to mackat je povazovane za makrovani? Koukam u toho na filmy. Obcas dam prestavku na odpocinek a zase . To vse ve meste |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
Awrel
New Member

135 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 15:15:24
|
quote: Originally posted by antarian
To ze zamacknu cudlik na g15 a tezim drevo a jsem u toho jen jsem linej to mackat je povazovane za makrovani? Koukam u toho na filmy. Obcas dam prestavku na odpocinek a zase . To vse ve meste
To všechno se časem dá omezit, v UO se přidaly stromy pod ochranu města, také žádné lepší doly nebyly pod guard zonou, aby kraft nemohl těžit v safe zone. Hodně věcí měl v tomhle Endor vychytaných a byl bych rád kdyby se to tak nastavilo i v DF. |
<cool signature here> |
 |
|
Rashaverak
Senior Member

3722 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 17:00:38
|
quote: Originally posted by Isac
Já se třeba divím tomu, že víc jak 10 let po vydání Ultimy nejsou schopný udělat systém, kterej by makro eliminoval systémově.
To i ta stará Ultima měla několik ochran, který to trochu stížily. Nebo třeba takovej RoT system na Siege Perilos, ideální to nebylo, ale řešení to bylo.
taky to nebylo hned po spusteni, treba nez se dokopu ke koupi hry tak mi neco podobneho udelaji i v dfo ackoliv to bude trvat nejspise nekolik let |
lastfm |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 06/03/2009 : 18:34:05
|
Ja se divim tomu, ze dneska nekdo udela system ve kterem je potreba makrovat - ve kterem proste lidi napada ta potreba..
Je to dane opravdu tim, ze skilly lezou pomalu a je to desne nudny..
na druhou stranu je pravda, ze kdyz to nekoho nebavi, at to nedela.. aspon nebude kazdej druhej craft..
Me sere spis aktualne to, ze snad vsecky kouzla maj splash damage = nemoznost pouzivat magii v party pvp a taky pozitivni aligment kterej curaci zneuzivaj.
edit: neni ban za MAKRO mimo mesto, je ban za AFK makro mimo mesto. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
Edited by - Rodier on 06/03/2009 18:41:28 |
 |
|
Milamber
New Member

398 Posts |
Posted - 07/03/2009 : 10:35:01
|
No makrovani nebylo potreba v zadne hre ,jen proste nebudes rambo za 14 dnu jak jsou nekteri jedinci zvykli ......kdyby to nekoho hodne sralo ze nemuze cheetovat tak ja klidne jeho ucet koupim  |
Edited by - Milamber on 07/03/2009 10:39:06 |
 |
|
Dorlas
Moderator

2785 Posts |
Posted - 09/03/2009 : 16:00:36
|
Tak sem dneska rano tezil ve meste pod ochranou vezi iron. Zacal kolem me poskakovat nakej idiot a rusil mi mining, tak sem ho poslal do prdele. Chvilku na to me spadla hra s hlaskou "veskere makrovani je zakazane, tohle je jedine a posledni varovani, potom ban..." Rozpalil sem se do bela a napsal jim dost vostrej mail. Nejakej kokot me naprasi, ze "jako" makruju a ty paka recky, aniz by neco kontrolovali, me vyhrozujou banem. Zatim mi neodpovedeli, sem zvedav co bude ps: makro sem skutecne pusteny nemel... |
Dorlas EQ2 CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, TESO, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
|
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 09/03/2009 : 16:03:07
|
quote: Originally posted by Dorlas
Tak sem dneska rano tezil ve meste pod ochranou vezi iron. Zacal kolem me poskakovat nakej idiot a rusil mi mining, tak sem ho poslal do prdele. Chvilku na to me spadla hra s hlaskou "veskere makrovani je zakazane, tohle je jedine a posledni varovani, potom ban..." Rozpalil sem se do bela a napsal jim dost vostrej mail. Nejakej kokot me naprasi, ze "jako" makruju a ty paka recky, aniz by neco kontrolovali, me vyhrozujou banem. Zatim mi neodpovedeli, sem zvedav co bude ps: makro sem skutecne pusteny nemel...
nahlas ho taky ... a hned 2x a mas po problemech |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Noe
Moderator

2217 Posts |
Posted - 09/03/2009 : 16:15:12
|
quote: Originally posted by Dorlas Chvilku na to me spadla hra s hlaskou "veskere makrovani je zakazane,
zajimavy takze vlastne ti co makruji afk nemaji ani moznost si to precist  Bo to jsem zvedavej kolik hlasek jsem uz prosvihnul 
Jinak kopat rudu/smeltit makrem proste budu dokud bude tak stupidni ovladani abych musel klikat jako ichtyl, az udelaj to ze mining zapnu jedním klikem a vypnu kdyz budu chtit skoncit nebo se vypne az me dojde stamina tak jsem ochoten na tuto hru bez opakovaciho makra pristoupit |
Noe
|
 |
|
Milamber
New Member

398 Posts |
Posted - 09/03/2009 : 19:27:59
|
quote: Originally posted by Dorlas
Tak sem dneska rano tezil ve meste pod ochranou vezi iron. Zacal kolem me poskakovat nakej idiot a rusil mi mining, tak sem ho poslal do prdele. Chvilku na to me spadla hra s hlaskou "veskere makrovani je zakazane, tohle je jedine a posledni varovani, potom ban..." Rozpalil sem se do bela a napsal jim dost vostrej mail. Nejakej kokot me naprasi, ze "jako" makruju a ty paka recky, aniz by neco kontrolovali, me vyhrozujou banem. Zatim mi neodpovedeli, sem zvedav co bude ps: makro sem skutecne pusteny nemel...
Dost nahovno pro hrani do budoucna 1*a banan bych ten acount narval nejakejem cinankum za poradnej balik on je stejne nekdo do 14 dnu zase za tepla naprasi a bude klid |
 |
|
|
Topic  |
|