Author |
Topic  |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 11/01/2009 : 15:27:24
|
No tak myslim ze bych mohl vytvotir topic kde budou hraci psat za co budou hrat a jak DF vyjde tak i za co hraji.
Jméno: ------------ Rasa: Člověk Bojové skilly: Meč Craft: Harvest Aligment: Neutral až Anti PK Guilda: Zatím sám
Nevím co bych este doplnil.
|
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
Edited by - kajda on 14/03/2009 00:14:31
|
|
| |
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 11/01/2009 : 15:56:05
|
Jméno: Vera de Milo Rasa: Freak Bojové skilly: podpažňí odór, obrněná podprsenka Craft: Buff@Bitch Aligment: Chaotic Evil (PK) Guilda: DIVORCED
 |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
Edited by - terawatt on 11/01/2009 15:57:38 |
 |
|
Hokiag
New Member

264 Posts |
|
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 11/01/2009 : 20:03:16
|
Jméno: Krajec McSlicer Rasa: Alfar Bojové skilly: v planu je luk+mec Craft: rozhodne ne ;) Aligment: neutral ... mozna se zmeni pozdeji Guilda: none
|
Darkfall - Krajec McSlicer [ReD] |
Edited by - Krajec on 26/02/2009 22:57:55 |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 11/01/2009 : 23:51:07
|
Rodier Mirdain nebo Clovek Luk + Magie (otazkou je, jak moc zkurveny bude ovladani.. navic jsem nevidel rasovou hul..) Craft: jen harvest.. Aligment: Chaotic Good Guilda: viz topic gildy.. |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Scathain
Starting Member
94 Posts |
Posted - 12/01/2009 : 00:16:53
|
bud/alebo Meno: Scathain/Scath Rasa: asi Human Skills: fire magic/nieco zakerne Craft: enchant, inscripce,alchemy/netusim Guilda: zatial lonewulf |
 |
|
Blooderine
Starting Member
45 Posts |
Posted - 12/01/2009 : 21:46:16
|
Jméno: ještě nevím, nejsem zvyklej na příjmení :) Rasa: Trpaslík (na 80%) Bojové skilly: Heavy armor, kladivo (ale vyzkoušet chci všechno) Craft: Určitě (pokud nezjistím, že stojí za prd) Aligment: Neutral Guilda: Zatím ne
|
 |
|
Scrat23
Starting Member

85 Posts |
Posted - 12/01/2009 : 22:22:07
|
Jméno: Scratos Picklenose - nejsem zvyklý na příjmení, tak jsem musel vyhrabat svuj alternative nick, který jsem nikdy nepoužil :X Rasa: Alfar bo Human - nevim jak budou hrát ostatní lidi, který znám Bojové skilly: Dýky, bo dualwielding style + luk, časem greater magic Craft: Uvidim co se bude pro mě hodit více :X Aligment: Záleží na rase, kterou zvolim Guilda: Zatim nikam nechci |
 |
|
jurus
Starting Member
50 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 13:45:20
|
Nick: JuRuS or Eressiel Rasa: klasicky elf nebo Dark elf neco z toho. Skill: 100% Bow, neco na melee asi dualy, ale vse se uvidi hrou. Craft: neuvazoval sem o tom ale asi budu only harvest. Guilda: nemam ale hledam - musi chapat ze clovek ma nejake sve povinosti takze nemuze porad u toho sedet! Vek: 18 ICQ: 308 231 391
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 16:13:17
|
Hm tak jak jsem dneska cetl, ze i v DFO je rada idiotu, kteri vam schvalne skacou do ran abyste flagli a potom vas zabijou beztrestne.. tak nevim..asi alfari budou jedina normalni volba ;) |
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
|
 |
|
Scathain
Starting Member
94 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 17:17:23
|
jj...ludska demencia nepozna hranice... |
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 17:20:07
|
quote: Originally posted by Rodier
Hm tak jak jsem dneska cetl, ze i v DFO je rada idiotu, kteri vam schvalne skacou do ran abyste flagli a potom vas zabijou beztrestne.. tak nevim..asi alfari budou jedina normalni volba ;)
Tak nevim jestli to vyresi to ze budes alfar. Jedina vyhoda co ti to prinese ze se nikdo nebude obtezovat ti skakat pred mec ale smahne te primo jak te uvidi.  |
Infinity – The Quest for Earth - last hope for good game Darkfall - Suspend EVE - Suspend PoTBS - suspend TR - suspend AOC - Fury - Suspend SWG - To uz je hodne dlouho :-) UO - Bohuzel jenom na emulovanych serverech
|
 |
|
WereHamster
Junior Member

982 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 17:27:08
|
Hm tak jak jsem dneska cetl, ze i v DFO je rada idiotu, kteri vam schvalne skacou do ran abyste flagli a potom vas zabijou beztrestne.. tak nevim..asi alfari budou jedina normalni volba ;)
No co, když ti skočí pod meč, tak ho holt zabiješ.. Večer si koupíš pár odpustků (uděláš pár questů na repku či jak se to tam jmenuje) a budeš zase andělíček :)
|
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 17:31:05
|
No, to ale bude pro Rodiera normální stav, nezávisle na rase, ne? Těch 8 bodů do alignmentu se už nějak zkousne  |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 17:31:15
|
quote: Originally posted by kajda
Tak nevim jestli to vyresi to ze budes alfar. Jedina vyhoda co ti to prinese ze se nikdo nebude obtezovat ti skakat pred mec ale smahne te primo jak te uvidi. 
Tak tohle bylo trefny   a zvlast kdyz je to Rodier to se nebude obtezovat vubec nikdo. |
 |
|
Scathain
Starting Member
94 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 18:16:57
|
Mno ale tu aspon hlaska: "Ja som to nebol, on mi spadol na sekeru"
quote: (UO Endor - Zerk(Valibuk) stoji nad mrtvolou
bude skrznaskrz pravdiva... |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 18:42:55
|
hehe ty ses Valibuk? sme hrali UO ;)) spolu..
no ja nevim jak tam ta karma odpadava.. jedinou zminku jsem tam zatim cetl neco ve smyslu ze cekal az "go away".. jako kdyby casem.. myslel jsem ze to bude jako v UO ciste o mobarne.. questy odpustky znej zajimave, ale pokud by ten quest clovek dostaval ve meste..tak ani ne ;-DDD
ad alfar - no vyhoda je vtom, ze kdyz mi tam nekdo skoci, tak ho muzu zabit beztrestne ;-D (nepocitam s tim, ze by tyhle retardi umeli PvP nejak extra dobre..). Proste si dokazu predstavit, jak to nasere kdyz se kolem cpe zastup retardu kteri jen cekaji na flag aby te sejmuli a lootli.. a jinak nic. A zabijet je a bejt kvuli tomu PK a tedy si komplikovat hrani nejakou karmou? No je otazkou jak moc pujde nahoru a dolu..nekde jsem videl nakej vzorec ze prej je to podle HP a damage nebo co.. |
|
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 19:50:54
|
quote: Originally posted by Rodier ad alfar - no vyhoda je vtom, ze kdyz mi tam nekdo skoci, tak ho muzu zabit beztrestne ;-D (nepocitam s tim, ze by tyhle retardi umeli PvP nejak extra dobre..). Proste si dokazu predstavit, jak to nasere kdyz se kolem cpe zastup retardu kteri jen cekaji na flag aby te sejmuli a lootli.. a jinak nic. A zabijet je a bejt kvuli tomu PK a tedy si komplikovat hrani nejakou karmou? No je otazkou jak moc pujde nahoru a dolu..nekde jsem videl nakej vzorec ze prej je to podle HP a damage nebo co..
Hej ale ja teda nevim ale kdyz pujdu po alfarovi jako alfar tak ti tam muzu skocit uplne stejne a kdyz nebudu alfar tak se nebudu obtezovat s nakym naskakovanim na mec a sejmu te nebo utecu ( podle nalady). |
|
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 20:26:17
|
to jo, ale kdyz budes alfar, tak ti tam budou skakat jen alfari. kdyz budes human, tak ti tam budou skakat humani elfove a dwarfove. dyz vlk/ork tak vlci a orci :))
ohledne normalniho rasoveho PvP (svet vs alfari) - se samozrejme nebavim, to je normos. Jen jsem tu naznacoval ze to JE problem - alespon to tak ten tipek pise na darkfall leaks.. ze je to otrava, ze presto ze je vty bete celkem malo lidi tak tam casto se nekdo najde kdo ti schvalne chce nalitnout na zbran aby te BEZTRESTNE zabil a obral (mozna i za pomoci strazi pokud jsou nekde pobliz).. desne mi ta svinarna pripomina buglou UO na DP ;-DD
Zabit me v rasovem PvP je ok. Zabit me pres ten flag je svinarna ;) |
|
 |
|
Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 20:46:29
|
Zabit me v rasovem PvP je ok. Zabit me pres ten flag je svinarna ;)
LOL. To se mi snad jenom zdá. Pokud ti takovéhle věci vadí tak si najdi nějakou trameláckou hru a přestaň kvičet. |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 21:31:33
|
Rodier je zase největší expert na něco co nikdy neviděl a blekotá hrozný kraviny jako obvykle. Už mi to po těch letech bohužel nepřipadá vtipný. No možná to fňukání trochu... |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 22:07:26
|
Už to tady asi bylo, ale Rodierovi úspěchy je potřeba si čas od času připomenout.
 |
 |
|
Patas
Senior Counsellor

304 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 22:24:46
|
quote: Originally posted by Isac
Už to tady asi bylo, ale Rodierovi úspěchy je potřeba si čas od času připomenout.
no nádhera, jsem si teď prodloužil život tak o dva tři roky   |
Patas member of CzH, CzA, BoH & MdK |
 |
|
kajda
New Member

390 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 23:05:13
|
No tak to teda smekam  |
|
 |
|
Artouche
Starting Member
28 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 23:33:36
|
Pekny :-) Dokaze nekdo spocitat kolik tam tech Rodieru vlatne je? |
 |
|
Scathain
Starting Member
94 Posts |
Posted - 26/01/2009 : 23:39:02
|
hehe ty ses Valibuk? sme hrali UO ;)) spolu..
Nie nie som, to je kamos, ja som mu vlastne otvoril oci a ukazal radosti a slasti PvP |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 27/01/2009 : 20:08:55
|
neco kolem 20x.
holt UO se s nikym nesrala ;) zajimavy, ze se tam resi zrovna moje mrtvoly kterejch tam neni nejvic ;)
quote: Originally posted by Tibor
Zabit me v rasovem PvP je ok. Zabit me pres ten flag je svinarna ;)
LOL. To se mi snad jenom zdá. Pokud ti takovéhle věci vadí tak si najdi nějakou trameláckou hru a přestaň kvičet.
Tak to si me spatne pochopil. Ja nerekl ze mi to vadi. Jen jsem rekl ze je to svinarna. Ciste z principu :)) Ale uz jsem si zvykl, ze me tu nekteri nechapou.. asi nedostatek urcitych kapacit ;)
quote: Originally posted by Octopuss
Rodier je zase největší expert na něco co nikdy neviděl a blekotá hrozný kraviny jako obvykle. Už mi to po těch letech bohužel nepřipadá vtipný. No možná to fňukání trochu...
a ty ses zase nejvetsi curak jakyho svet nespatril. Pisu tady o tom, co psali testeri na betaleaks. Nemluvim o svejch zkusenostech.
|
|
Edited by - Rodier on 27/01/2009 20:14:21 |
 |
|
Octopuss
rumový kanál

2749 Posts |
Posted - 27/01/2009 : 23:23:27
|
Omývej si přirození vlažnou vodou. Prý to pomáhá  |
Edited by - Octopuss on 27/01/2009 23:24:29 |
 |
|
Krajec
New Member

370 Posts |
Posted - 28/01/2009 : 16:49:26
|
nechcete se hadat nekde jinde? |
Darkfall - Krajec McSlicer [ReD] |
 |
|
Rodier
Moderator

4328 Posts |
Posted - 23/02/2009 : 20:17:28
|
Tak kdo mate preorder - za jakou rasu budete hrat? at nas zacne vic pospolu za stejnou rasu a neco dokazeme ;) |
|
 |
|
Kelvi
Starting Member
34 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 20:11:22
|
Alfar Skilly na co nejvetsi swini. |
"We are all brought back to life Only to die again" |,,|,__(O_o)_,|,,| |
 |
|
Silenter
Starting Member
67 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 20:23:54
|
Mahirim  |
DFO: Silenter Divoky, General of Blanik Knights(Mahirim) |
Edited by - Silenter on 12/03/2009 12:46:07 |
 |
|
antarian
Junior Member

897 Posts |
Posted - 27/02/2009 : 23:21:07
|
Otazka v uvodu topicu by mozna mela znit jinak. Budeme vubec DF hrat??? :-)))))))) |
soucasne hraji nebo gamesy na ktere cekam: TERA, SECRET WORLD, GW2 bezici predplatne: LOTRO, Star trek, Champion online ukoncene predplatne: UO, L2, AOC, RIFT, WOW, WAR, SWTOR, DCUO, EVE + dalsi co nejdou ani pocitat.
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 12:41:38
|
Existuje nejaká guilda co by chtela Orka? Pokud vím tak existuje jedna uzavrena VIP *** Res-neco Dogs ***, je tu ještě nějaká chaosácká guilda? Pokud ne tak ho smaznu a rozjedu trpose. Zacal jsem vcera a celý večer jsem stejně čekal jen ve frontě, takže to bolet nebude. |
 |
|
Marigold
Senior Member

3590 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 12:47:44
|
Nejsme VIP, jsme jenom P, ale bohužel za Alfary... O nikom za orky/psy zatím nevím. |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 13:18:17
|
quote: Originally posted by Milan
Pokud vím tak existuje jedna uzavrena VIP *** Res-neco Dogs ***
Hraju to ale myslim ze takova guilda neexistuje. Alespon o ni nevim. |
 |
|
Kuzmik
Ganja farmer

1328 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 15:10:24
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Hraju to ale myslim ze takova guilda neexistuje. Alespon o ni nevim.
Mel na mysli Reservoir dogs. Tato guilda neni za dna uzavrena VIP. Je to normalne otevrena guilda, ktera nabira hrace. Podminkou je jen overene hrace ci doporucene hrace. A mimojine je nutnosti bejt Alfar. |
"Nobody likes you. Everybody hates you. You're gonna lose. Smile, you fuck!" |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 15:38:58
|
quote: Originally posted by Kuzmik
Mel na mysli Reservoir dogs. Tato guilda neni za dna uzavrena VIP. Je to normalne otevrena guilda, ktera nabira hrace. Podminkou je jen overene hrace ci doporucene hrace. A mimojine je nutnosti bejt Alfar.
JJ přesně tyhle psi jsem měl na mysli. Jak říkám, mě je jedno s jakou postavou budu stát ve frontě. Takže dneska si vytvořím novou. |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 15:42:24
|
Tak to muzeme litat spolu. Sme na Alfarech tri, co vcera zacali. Takze sme se jeste poradne ani nerozkoukali. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 17:40:17
|
quote: Originally posted by Kuzmik
Mel na mysli Reservoir dogs. Tato guilda neni za dna uzavrena VIP. Je to normalne otevrena guilda, ktera nabira hrace. Podminkou je jen overene hrace ci doporucene hrace. A mimojine je nutnosti bejt Alfar.
JJ přesně tyhle psi jsem měl na mysli. Jak říkám, mě je jedno s jakou postavou budu stát ve frontě. Takže dneska si vytvořím novou.
Jak rikam ... takovou guildu neznam ... myslim ze je to fake a ze neexistuje. Neco jako supermarket "Cesky sen". |
Edited by - PRIBOO on 12/03/2009 17:40:42 |
 |
|
Isac
Moderator

2433 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 17:58:11
|
quote: Originally posted by Milan JJ přesně tyhle psi jsem měl na mysli. Jak říkám, mě je jedno s jakou postavou budu stát ve frontě. Takže dneska si vytvořím novou.
reservoir dog není pes, ale krysa |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 19:05:50
|
quote: Originally posted by Milan JJ přesně tyhle psi jsem měl na mysli. Jak říkám, mě je jedno s jakou postavou budu stát ve frontě. Takže dneska si vytvořím novou.
reservoir dog není pes, ale krysa
a nemas problemy s tim, ze nez to nekomu vysvetlis tak te zabije? |
 |
|
Eagle
Average Member

2225 Posts |
Posted - 12/03/2009 : 19:23:17
|
reservoir dog není pes, ale krysa
a nemas problemy s tim, ze nez to nekomu vysvetlis tak te zabije?
napred zabije a pak vysvetli .. takze nema |
UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
|
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 22:22:46
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Tak to muzeme litat spolu. Sme na Alfarech tri, co vcera zacali. Takze sme se jeste poradne ani nerozkoukali.
Jak se jmenujete? Aspon pokecame po chatu. Pokud tam je /tell. |
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 13/03/2009 : 22:36:37
|
Ted sice vysim uz asi hodku ve fronte, ale snad dneska jeste lognu.... chci se vidat k vlkum a nekde si tam farmi, pripadne naky pvp. Moje jmeno je Gorf Ash, kamos je Kami Kadze a dalsi je Jarmil Zoid :D. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
Milan
Junior Member

777 Posts |
Posted - 14/03/2009 : 19:40:42
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Ted sice vysim uz asi hodku ve fronte, ale snad dneska jeste lognu.... chci se vidat k vlkum a nekde si tam farmi, pripadne naky pvp. Moje jmeno je Gorf Ash, kamos je Kami Kadze a dalsi je Jarmil Zoid :D.
Poslal jsem vam friend request. Moje jmeno je Millanius |
 |
|
|
Topic  |
|