Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Global agenda
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 31/01/2010 :  12:28:59  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
Vydavatel u GW je NCsoft pokud se nepletu, ten si to dovolit muze ... i kdyby GW prodelavalo, tak se zahoji jinde ...

To je furt dokola, merite nemeritelne ...
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 31/01/2010 :  13:47:15  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
GW ten zisk generoval nejen z prodeje krabic, ale hlavne z ingame predmetu a ruznych vyhod, ktery ale neovlivnovaly balance. Neslo si koupit lepsi predmety, ale treba vetsi misto ve storage, pve farmari si koupili vzacny pety, jinej uces, prejmenovani charu atd.

A ne, NCSoft (stejne jako kazdej jinej vydavatel) si to fakt dovolit nemuze. Dlouhodobe prodelecny hry jdou do likvidace, ale GW bylo dost uspesny a zvlast prekvapivej zisk pochazel i z tehle mikrotransakci.

S tema 15$ mesicne porad vidim, ze za 3 mesice si tu hru koupim jeste celou jednou i treba v pripade, ze jeji retail cena klesne (coz urcite casem klesne). To je pro me vzhledem k pomeru novyho contentu neprijatelny a castka na provoz serveru je naprosto zanedbatelna. To jsou fakt drobny a neverte nikomu, kdo tvrdi neco jinyho.
Takze fakt nesmyslim na to, ze 15$ utratim za dobrou veceri nebo 4 krabky cigar, tak proc bych to nedal do hry, coz je oblibenej argument fanboyu hlavne na zahranicnich forech, ale ja tam tu pridanou hodnotu takovou, aby ospravedlnila koupi cely novy hry jednou za 3 mesice, vubec nevidim.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 31/01/2010 13:54:29
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 31/01/2010 :  14:51:30  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Jak už řekl Antis, NCSoft si prostě mohl dovolit riziko. I když riziko je silné slovo, protože to až tak horké nebylo. Oni to měli dobře spočítané (ale je to nový model a vždycky se může něco stát).

Náklady na provoz jsou zanedbatelné, ale i tam jsou NCSoft a HiRez úplně jinde (cenově). A opět, čím více hráčů, tím zanedbatelnější ta cena je.
U měsíčních poplatků se platí především za nový obsah a nikoliv na servery. To až v případě, kdy je hráčů tak málo, že se rozhoduje o tom hru zavřít/nezavřít.

U těch 15ti dolarů uvažuj o čase, který si hraním (zábavou) strávil. Je jen málo single-player her (v dnešní době nepovedených portů z konzolí, už snad žádná), která by zabavila na ty 3-4 měsíce , jak píšeš. Nebo vůbec stála i za těch jednorázových 40Euro.
Proto se to často srovnává s kinem nebo večeří, kde je cena za hodinu zábavy oproti MMO vysoká.

Několik měsíců také platíš za obsah, který je ve hře při vydání. Samotný prodej boxů ten prvotní vývoj málokdy zaplatí (možná jen u pár nejúspěšnějších šťastlivců). Cena za vývoj AAA MMORPG je úplně jinde než za AAA single hru.

Takže pokud hraním MMO strávíš více než 10 hodin za měsíc, už se ti těch 15$ "vyplatí". No a pokud tě hra neudrží, nezdá se ti že přidávají dostatečné množství obsahu za tvé peníze, není nic jednoduššího, než přestat platit.

Ještě jsem se nesetkal s MMO, u které by se koupě krabice nevyplatila (= nezabavila mě na tak dlouho jako single hra za stejnou cenu). Tedy kromě jedné, Mortal Online.

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 31/01/2010 :  15:06:13  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
S tim nesouhlasim. Krome singlovek jsou i ciste multiplayer hry gratis. Treba v GW mam 3000-4000 hodin za 50$? Red Orchestra, TF2 atd.

Zasadni problem vidim v tom, ze si koupim krabici, nezaplatim poplatek a uz nemuzu hrat. Jako by ta hra neexistovala. Takze proc bych mel platit za neco, co mi jiny hry poskytuji gratis? MMO vychazeji tak zabugovany, ze prvni rok z tech poplatku nejde na content, ale na samotny dodelani hry, a po tom prvnim roce se populace dostane na tak mizerny cisla (jelikoz MMO vychazeji desitky), ze se to automaticky prepina na life support. A vubec jakej content? Dalsi typci s vykricnikama nebo novy a jeste nudnejsi lokace? Lepsi mece a sekyry? Takze spocitejte si to: 50$ + 12*15 je nakych 230$ za (casem mozna) dodelanou hru, coz je pres 4 litry. Ne, nemam zajem.

Ty poplatky jsou naprosta zhovadilost a nedaji se nicim ospravedlnit. V soucasny podobe urcite ne. Az nekdo vyda nejakou uber originalni kickass MMO, ktera bude tak skvela, tak si 1 za 3 mesice tu krabici mozna znova koupim, ale tak jak je to ted, je to silenost.

BTW NCSoft neriskoval vubec nic, kdyz na mikrotransakcich je celej asijskej trh zalozenej a funguje to dobre.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 31/01/2010 15:07:54
Go to Top of Page

Naab
Starting Member

18 Posts

Posted - 31/01/2010 :  15:28:05  Show Profile Send Naab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace
Ty poplatky jsou naprosta zhovadilost a nedaji se nicim ospravedlnit. V soucasny podobe urcite ne.

Poplatky se daji ospravedlnit jednoduse tim, ze dokud je poptavka, tak si muze vydavatel hry urcovat cenu jakou chce, vetsinou do doby, nez nekdo vyda stejne kvalitni hru, za kterou bude chtit min, tecka.

Ja sem ochotnej za opravdu dobrou hru co me bude bavit platit klidne i dvojnasobek soucasnejch mesicnich poplatku - protoze porad me to vyjde lip, nez kdybych stejnej cas stravil treba v kine, pripadne sledovanim DVD z pujcovny, nebo popijenim v hospode :)

Darkfall - Ratnyd Nalim
Global Agenda - Drant

"Error 1229: No keyboard installed. Press any key to continue."

"Matematická indukce - to je kdyz neco dokazes pro prvni prvek a pak dokazes, ze jestli to platilo pro n-ty, plati to i pro n+prvni... treba v trenkach, v kterych jsi prezil vcera, prezijes i dnes, takze z toho indukci vyplyva, ze dokud si nesundas trenky, jsi nesmrtelny"
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 31/01/2010 :  15:45:51  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Pujcovny v dnesni dobe jeste existujou ? Znam 3, ktery to neutahly kvuli warez a museli se zavrit.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 31/01/2010 :  16:01:11  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Jace tak prostě onlinovky nehraj!!! Zjevně to není nic pro tebe.

GW už je hrozně starý a od té doby tu nebyla jiná úspěšná MMO na stejném systému. A risk to byl, protože zpočátku žádné mikro-transakce nebyly. A i dneska je ta nabídka slabá a není to klasický obchod, známý z jiných asijských her.

Red Orchestra je mod a vývoj se tak zaplatil jinde. TF2 stejná situace vývoj se zaplatil s Hlaf-Life 2, TF2 je jen mod (nakonec velmi dobrý a úspěšný mod). Navíc množství přidaného obsahu (alespoň u TF2, RO nehraju, je téměř nulový. Obě jsou navíc dnes už také archaické.

Jaký je rozdíl dát 4k za 12 měsíců zábavy v jedné hře, která tě baví oproti 4k za 4 hry, které máš za týden dohrané?

Jediné co se tu nedá ospravedlnit seš ty ;) Ale vážně, zdá se mi, že moc nedoceňuješ práci, která za tím je. Jasně někdy to vyjde lépe, někdy hůře. To už je ale na tobě, vybrat si to, co je kvalitní, co tě baví. Já pak nemám problém za to těm lidem zaplatit.

Já narozdíl od tebe zase nechápu dnešní singlovky. Dělá se to na 3 platformy najednou, je to krátké a nudné. Na PC se to nedá hrát kvůli odfláklým portům a naprosté ignorace PC standardů. A pak mají ještě tu drzost chtít prachy za titěrný DLC, který by byl dříve součástí krabice.
Ty lepší hry pak na PC vůbec nedodělají, protože těch pár hodin práce by se jím nevyplatil. Pak jdou brečet do tisku, jaký jsou chudáčci, že jím PC hráči kradou jejich hry a proto jsou už jen na konzole.
Nejdřív by se musely podívat jaké sračky dělají.

Podle mě jsou tedy MMO hry jedinou nadějí PC hraní do budoucna. Ale i ty jdou poslední dobou do kytek díky casual a browser based hrám (a tím browser based hrám myslím hry, ne sračky jako Facebook games, Traivan a podobné, to už nejsou ani hry).

Btw to už jsme ale hodně OT, tohle má být forum o GA a na to ani jedna z věcí o kterých se tu bavíme neplatí. Ta jde hrát zdarma stejně jako TF2 a další o kterých jsi psal!

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 31/01/2010 :  16:12:03  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Titerny DLC, ale co jsou pak poplatky v tom pripade? DLC ti nikdo nenuti, to je volitelny, ale jak nezaplatis subs, taks dohral.
Konzolovych portu je hodne, protoze kvuli warezu se nevyplati delat PC hry. Pouziva se framework, kterej umoznuje zdrojak zkompilovat pro ruzny platformy, ale pak je nutny to jeste trochu upravit samozrejme a tady to PC odnasi nejvic.

Rozdil mezi tema 4k je dat to za jednu nebo za 4 a to je podle me dostatecne velkej rozdil. Ono ty MMO dneska vydavany vetsinou maji rozsah jedny singlovky a vyvoj se plati z prodanych krabic a ne ze subs, protoze takova je situace na trhu s MMO. Brutalni konkurence.

A ze nedocenuju praci? No ne, urcite nedocenuju sracky typu STO, coz je preskinovany CO, nedocenuju partu deti, co si koupily licenci na UT engine, nascamovaly lidi na preorder a betatest, kdyz jim dosel ten titernej rozpocet, co na tu srandu mely, nebo nedocenuju Shithammer online, kopii WoW od neschopnych opic, ktera nalakala tisicovky lidi na naprosto lzivej marketing stejne jako nedocenuju tisic dalsich srackoidnich MMO, za kterou ma nekdo drzost rict si 50$ nedej boze jeste subs.

Jestli je RO nebo TF2 mod je celkem jedno, jelikoz to bylo vydany jako samostatny titul.

Takze platte si klidne 5 litru mesicne, ale urcite to neni spravny, protoze to vy a par dalsich stejne hloupych lidi rikate.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 31/01/2010 16:17:02
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 31/01/2010 :  16:13:02  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Takže Steam only...hmm tak to si to ještě promyslím.
Onhledně Steamu a jeho kurzum: Podle meho formulka není USD=EUR, ale USD+VAT=EUR. Holt solidární socialismus není zadarmo.
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 31/01/2010 :  16:39:26  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
JACE ty jsi fakt uplne mimo ... Jedina MMO co Te bavi je kydat hnuj na tohle forum a buh vi kde jeste ...

Jak si Te muzu dat do ignore? Nikde jsem tu fuknci nenasel :( Me to totiz uz fakt nebavi cist ty Tvoje depresivni sracky ... kdyztak mi prosim posli PM, nekde jsem tu cetl, ze to jde jenom takhle a nebo rovnou skoc po hlave z mostu na beton ... dik :)

Edited by - Antis on 31/01/2010 16:40:09
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 31/01/2010 :  16:40:09  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Jak už jsem psal, tak znovu pro všechny zapřísáhle odpůrce Steamu! Zatím to jde hrát bez Steamu. Není ale zaručené, že tomu tak bude navždy.

Stačí vytvořit zástupce na globalagenda.exe a doplnit následující parametry:
GlobalAgenda.exe -host=inapatl.globalagendagame.com -seekfreeloading


Otestováno a funguje, zatím...

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

Naab
Starting Member

18 Posts

Posted - 31/01/2010 :  17:01:56  Show Profile Send Naab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace
Takze platte si klidne 5 litru mesicne, ale urcite to neni spravny, protoze to vy a par dalsich stejne hloupych lidi rikate.


A to ze ty tvrdis ze to "neni spravny" je pravda, protoze to rikas TY? Super logika....

Na svete je spousta veci ktery nejsou spravny a jestli ty nemas nic lepsiho na praci, nez presvedcovat hrace MMO ze mesicni poplatky nejsou spravny, tak to te opravdu lituju... :)

Darkfall - Ratnyd Nalim
Global Agenda - Drant

"Error 1229: No keyboard installed. Press any key to continue."

"Matematická indukce - to je kdyz neco dokazes pro prvni prvek a pak dokazes, ze jestli to platilo pro n-ty, plati to i pro n+prvni... treba v trenkach, v kterych jsi prezil vcera, prezijes i dnes, takze z toho indukci vyplyva, ze dokud si nesundas trenky, jsi nesmrtelny"
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 31/01/2010 :  18:09:51  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
No zrejme ses na tom podobne, kdyz tu porad tak cihas na kazdej muj prispevek.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 31/01/2010 :  23:16:31  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Trošku k věci, dnes, den před ostrým startem (má být zítra v 16:00) jsme se v Bójích dostali na počet 15 členů.

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 01/02/2010 :  04:21:51  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spellshaper

Jak už jsem psal, tak znovu pro všechny zapřísáhle odpůrce Steamu! Zatím to jde hrát bez Steamu. Není ale zaručené, že tomu tak bude navždy.

Stačí vytvořit zástupce na globalagenda.exe a doplnit následující parametry:
GlobalAgenda.exe -host=inapatl.globalagendagame.com -seekfreeloading


Otestováno a funguje, zatím...



Tak už to nejde :D

quote:
One other change that some people may notice. Now that the game is launched, it may only be launched from the context of Steam. If you try to launch GlobalAgenda.Exe outside of Steam, Steam will load as part of the game launching.

This ensure that you get the latest patches and also avoids some pirating scenarios.

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 01/02/2010 :  06:56:40  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Takže Steam only...hmm tak to si to ještě promyslím.
Onhledně Steamu a jeho kurzum: Podle meho formulka není USD=EUR, ale USD+VAT=EUR. Holt solidární socialismus není zadarmo.




Máš samozřejmě pravdu, že je nutné započítávat VAT. Ale přesto si to spočítej. Pořád od časů dolaru výrazně zdražili. Je toho plnej net. Prostě zdražení STEAMu nemělo ekonomický opodstatnění.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Aramir
ex sejra

1083 Posts

Posted - 01/02/2010 :  09:41:56  Show Profile Send Aramir a Private Message  Reply with Quote
Většina titulů na STEAMu za euro se nevyplatí.Výrazně levněji vyjde i nakupování z naglického GAME, kdy to sice nemáš hned, ale za cenu jedné hry na STEAMu máš skoro dvě :)
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 01/02/2010 :  14:44:47  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Aramir

Většina titulů na STEAMu za euro se nevyplatí.Výrazně levněji vyjde i nakupování z naglického GAME, kdy to sice nemáš hned, ale za cenu jedné hry na STEAMu máš skoro dvě :)



jj. Ale o ceny ani tak nejde. Ať si je určí jak jen uznají za vhodné. Hnus jsou ty dvojí ceny. Kdybych měl stejnou cenu jak amící a připlatil si VAT, tak mi to nevadí. Ať už by ta cena byla jakákoli.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Naab
Starting Member

18 Posts

Posted - 01/02/2010 :  15:50:19  Show Profile Send Naab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

No zrejme ses na tom podobne, kdyz tu porad tak cihas na kazdej muj prispevek.


Jenze ja narozdil od tebe nejsem ten kterej se snazi presvedcit vetsinu... :)

Darkfall - Ratnyd Nalim
Global Agenda - Drant

"Error 1229: No keyboard installed. Press any key to continue."

"Matematická indukce - to je kdyz neco dokazes pro prvni prvek a pak dokazes, ze jestli to platilo pro n-ty, plati to i pro n+prvni... treba v trenkach, v kterych jsi prezil vcera, prezijes i dnes, takze z toho indukci vyplyva, ze dokud si nesundas trenky, jsi nesmrtelny"
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 01/02/2010 :  17:00:33  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
A co bych z toho asi mel prosimte? Si ty prachy davejte klidne do prostitutek, mne je to ukradeny.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Luka
New Member

448 Posts

Posted - 01/02/2010 :  22:36:21  Show Profile  Send Luka an ICQ Message Send Luka a Private Message  Reply with Quote
Jace je frajer !! Porad to rikam ...
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 01/02/2010 :  23:59:00  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Marketa je frajer... kde jsou ty casy

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 02/02/2010 :  12:11:56  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
Markéta si hodila mašli, když zjistila, že WAR ztratil prvního subscribera.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

Rashaverak
Senior Member

3721 Posts

Posted - 02/02/2010 :  12:56:33  Show Profile  Send Rashaverak an ICQ Message Send Rashaverak a Private Message  Reply with Quote
jace, wuuduu, rodier to je vse marketka jen strida nick

lastfm
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 02/02/2010 :  13:10:32  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
jj a po vecerech zebram na nadrazi

MMOs failed.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 02/02/2010 :  14:00:24  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem si puvodne myslel, ze uzivatel MA3X se strida s rodierem

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 02/02/2010 :  21:02:46  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Koukám, že Steamu asi někdo prásknul to co jsem tu o něm napsal a tak mi odmítnul moji papírovou kartu z KB. Má někdo taky tuhle kartičku a funguje mu na tom posr... Steamu?
Koupeno pomocí paypalu...stahuju ..pak loguju...a pak..uvidím.

Edited by - Milan on 03/02/2010 22:08:56
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 03/02/2010 :  22:17:37  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Tak pak napis, jak se ti to libi, ze ja to mam ted v kosiku a porad mi neco rika, ze to bude waste. Ale dite pozna chybu jen tak, ze si na tu plotnu fakt sahne no.

MMOs failed.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 04/02/2010 :  09:28:35  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Poreferujte nekdo jak se to hraje pls.
Prijde podle for se clovek za 2 dny dostane na lev 30 (posledni ktery je k necemu 30-50 ma byt jen fluff) a pak uz jen ciste PvP?

- je PvP zabavne?
- jsou to ciste jen 10v10 areny a nic jineho?
- jaka je motivace - jsou nejake rewady, nebo je to jen PvP pro PvP ?

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 04/02/2010 :  11:14:12  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
Hraje se to dobre, ovsem pockej si na JACEho az si to koupi a zahraje, od nej urcite dostanes odpoved na kterou asi cekas :)

Za dva dny cisteho herniho casu na 30lvl se dostanes, ale HC hrani ... ja jsem napriklad na 20lvl a to hraju vzdycky po praci tak na 3-4 hodky.

lvl30 je max co se tyka skill pointu a vybaveni, pak se to o barvach a brneni (takze jenom o vzhledu)

PvP je hodne zabavne a vyvazene
Jo, jsou to jenom areny, neboli mapy pro 10vs10 a nic jineho
Motivace? Jakou myslis, tobe dobry zazitek z hrani nestaci? Adrenalin pri PvP? Nebo myslis motivaci pro placeni subs? To je AvA ... ja jsem v agenture a nam se dari dost slusne :) Rewardy za vyhru v AvA maji byt, ovsem jeste neni zname jake.

Kdyz mas dost PvP, jdes rubat PvE ... tecka, ale to je furt dokola, podivejte se na youtube ...

Edited by - Antis on 04/02/2010 11:16:44
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 04/02/2010 :  11:19:34  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
antis: zda se mi to nebo je 95% tvych prispevku venovano mne? Jestli je to nejaka chorobna obsese, mel bys to zacit lecit, dokud je cas.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 04/02/2010 :  11:22:08  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
To same muzu rict ja o tve poslednosti, ze tvych 95% prispevku je o tom presvedcit vsechny mmo hrace, ze jedine JACE ma pravdu a ten nejvetsi prehled na mmo scene.

Jak to, ze jsi mi jeste neposlal to PM a nebo jeste lepe rovnou neskocil z toho mostu?

WTF?

Edited by - Antis on 04/02/2010 11:25:34
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 04/02/2010 :  11:27:27  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Antis
Hraje se to dobre, ovsem pockej si na JACEho az si to koupi a zahraje, od nej urcite dostanes odpoved na kterou asi cekas :)

Motivace? Jakou myslis, tobe dobry zazitek z hrani nestaci?



Proc myslis ze cekam na J. nazor? Naopak je pro mne pomerne irelevanti - kdyz si clovek odmysli ty jeho provokativni kecy tak on v podstate hleda neco jako GW, - a to je hra ktera mne nechytla vubec.

Motivace... no na to abych si zahral cistou strilecku nemusim porizovat GA - a prave proto mne zajima jestli jsou ve hre veci, ktere i po dosazeni lev 30 diferencuji hrace

- lepsi equip (drop/craft)
- vylepeseni skilu
- jine vyhody (vozitka, etc)

Pokud je to UT s 30 levelama (a po tejdnu tim padem zadne dalsi zmeny) tak bych asi nemel duvod do toho jit a platit mesicne 15euro.
Naopak pokud je to UT s vyvojem postavy a ziskavanim veci kde i po rekneme 2 mesicich bude clovek ziskavat lepsi a lepsi veci tak je to mozna skoro holy grail :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 04/02/2010 11:28:55
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 04/02/2010 :  11:31:52  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
Drop jako brneni a tak, neni zadny.

Skilly a HP nebo energy se da vylepsi jenom pres craft a implose. tech je celkem mam pocit 7 na brno a 7 na weapon.

Vozitka a tyhle srandicky tam jsou, ale jenom pro AvA. Casem maji udelat pry nejake zavody v autech a ruzne hracicky. Proste rozsirovat to zakladni mesto co tam je.
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 04/02/2010 :  11:40:57  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Myslím si, že kraftem můžeš získat hodně slušné bonusy, ale musí se ti podařit je vykraftit a musíš na to mít matroš a skill. Což je chození pve, pve, pve a pve. Pokud budeš tank a budeš chtít mít jen tankovací věci, řekl bych, že je to práce tak na 2 měsíce vcelku aktivního hraní. Může to dát myslím kolem 23% do damage navíc, případně do armoru apod.

Ale zábava to je a zůstává i po 30. lvlu. Faktem je, že pokud nebudeš hrát AvA a nebudeš v dobré grupě, tak ti možná stačí běžné pvp a nemusíš cálovat měsíční poplatky. Ale ochudíš se o tu větší a strategičtější část hry. Ovšem AvA se furt teprve rozjíždí, hlavní bitky budou tak nejdřív za 2 týdny, tipuju.

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 04/02/2010 :  11:48:07  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Kdo rikal, ze hledam GW. Ja o GA uvazuju, ale subs za hexovou mapu, to mi prijde dost na hlavu, o cemz byla vetsina mych dosavadnich hlodu tady. Nejrozumnejsi je pockat mesic dva, nez ta fanboi vlna opadne, a pak se podivat, jak je na tom populace, jestli uz to konecne ma friend/ignore list atd.

antis: strc si hlavu do hajzlu, parkrat splachni a ono te to snad prejde.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 04/02/2010 :  15:02:17  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Jedno staré pořekadlo říká.
Dvakrát měř, jednou řež. Tak doufám, že jsem neudělal nějakou chybu když jsem včera na Steamu řezal do tlačítka Purchase jako bezhlavej.
Až při downloadu jsem si pročetl forum Bojanů a zjistil, že do AvA může jen 6 skupin z celé aliance. Tudíž pokud se do nich nedostaneš tak máš smůlu. Hexo mapa Evropy je otevřená jen v 3,5 hodky. Pak mám smůlu. Ostatní hexo mapy jsou v jiný prime-time. Ale taky jen 3,5 hodky. Doufám že jich je dost aby to dohromady dalo 24 hodin.
Pokud se nedostaneš do AvA boje tak prý jako pako harvestíš prachy na ty co se to AvA dostanou. A harvest to je prý drsný jelikož daňe jsou na 100%. Takže vše z lootu jde do pokladnice agenci.
Uff. JE to opravdu tak, nebo jsem to jen špatně pochopil? Jako platit 10 EUR za to že se do AvA podívám tak 2x za měsíc...tak na to se.u.
Zatím jsem odehrál cca hodinku. Grafika je slabší, animace docela ujde...no na dnešní offline střílečky s promakaným multákem to teda nemá. Např Borderland, L4D2 jsou uplně někde jinde.
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 04/02/2010 :  15:22:33  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Tak AvA zatím hraje jen Detoxa, který je v jiné agendě právě kvůli AvA. A ta aliance je vcelku velká, takže mají plné týmy a nemusí se tam dostat každý.

Ovšem nikdo neříká, že je problém přifařit se pak s Bójany do menší aliance, kde budou za 15 aktivních lidí jen a jen rádi a nebudeš stíhat lozit co druhý den do hospody apod., protože budeš potřeba na AvA

Takže jde spíš o to, jak se to nastaví a kam se vleze. My zatím jen tak expíme a hrajeme a čekáme, jak se to vyvrbí. Kolik nás zůstane apod. Ale útočit někde můžeme v klidu už teď, stačí udělat strikeforce a z prdele jít někomu nakopat řitě. Akorát protivníci dají dohromady silnou skupinu 25+ lvlů, což my ne. A bude nás to stát nějaku cash. Ale jak říkám, prdel může být už teď. My máme daně zatím 20%, uvidíme, co bude dál.

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 04/02/2010 :  15:25:00  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
-+ Milane je to tak jak sam pises. To zalezi na Agenture jake ma ambice byt dominantni na mape a nebo ne, stoji to penize, kazdopadne my mame treba implose zadarmo a dane 50%. Ja jsem osobne v male agenture s malou allianci, a do AvA se dostanu bez problemu, je o to tom v jake jsi skupine lidi. Nas je cca 80 online, takze se i stridame, vse je o domluve, ale pokud budes ve vetsi allianci, tak mas smolika a zahrajes si malo.

Jenze to je ted, je velky pretlak hracu, vsichni maji AvA tento mesic zadara, pak stopro lidi bude min a bude se hrat jinak. Taky nekdo opadne a pak zacne prava zabava ... taky je naplanovane nejake to dalsi rozsireni do 6 mesicu ...

Edited by - Antis on 04/02/2010 15:25:59
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 05/02/2010 :  10:15:42  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
ZAtím mi to příjde jako kopie CrimeCraftu, který je ale Free(i klient). PvE mise jsou o trošku zajímavější jelikož se tam jde z bodu A do B, kde na konci je vždy Boss. Taky to že se člověk může odlepit od země je mnohem lepší než ten plochy CrimeCraft.
PvP jsem zatím nehrál. cca 5 min jsem čekal ve frontě ale nic se nezpustilo. Takže jsem si aspon prohlídnul jednotlivé filmečky popisující jednotlivé scénáře.
Pocity mám z toho dost rozporuplné. S klidným svědomím, bych to po těch cca 4 hod. hrání, zatím nikomu nedoporučil.
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 05/02/2010 :  10:46:40  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Na PvP se skoro vůbec nečeká, v betě to bylo horší. Základ je hrát v partě lidí, solovat je dost o ničem. Ostatně jako skoro v každém mmočku. Potřebuješ poznat mapy, možnosti charů apod. a trochu se vyřádit v bojích :-)

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 05/02/2010 :  10:49:48  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
No jestli je to asi tak zabavny jako crimecraft, tak do toho nema cenu chodit. Jsem prave sazel na to, ze budou mit poladenej dost ten gameplay a strileni bude super (mapy a dalsi nesmysly se daji pridat za behu, to neni problem), ale asi to nevypada.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 05/02/2010 :  11:09:57  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
No, právě střílení a gameplay je dle mého devizou a mají to vyladěné dost slušně.

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 05/02/2010 :  12:52:02  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
Presne tak, potvrzuji Stiriuse, gameplay - strileni, proste hrani jako takove je dost dobre vyladene. Teamove hrani = vyhra :D

Nejvetsi problem je v tech mapach, po case je PvE mega stereotypni - je jich malo, to poresi dalsi patche. V PvP je jich taky malo, ale tam je to vzdycky jina hra, zalezi na slozeni party a protivniku.

kdo se boji, nesmi do lesa :)

Edited by - Antis on 05/02/2010 12:54:09
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 05/02/2010 :  13:39:16  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

No jestli je to asi tak zabavny jako crimecraft, tak do toho nema cenu chodit. Jsem prave sazel na to, ze budou mit poladenej dost ten gameplay a strileni bude super (mapy a dalsi nesmysly se daji pridat za behu, to neni problem), ale asi to nevypada.


Ta hra je o PvP a já píšu, že jsem se do PvP zatím nedostal. Nechtělo se mi čekat. Včera jsem hrál na úkor studia, takže každá minutka byla důležitá. Takže nedělej ukvapené závěry.
Střílení a engine mají poladěný dobře. Jednotlivé chary se pěkně doplnují. Jediný problém co mne sral byly Reconi. Je jich plno, léčit to neumí, prd vydrží...bych půlku postřílel....
Jinak muj char ... Millanius
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 05/02/2010 :  19:46:09  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

ZAtím mi to příjde jako kopie CrimeCraftu, který je ale Free(i klient). PvE mise jsou o trošku zajímavější jelikož se tam jde z bodu A do B, kde na konci je vždy Boss. Taky to že se člověk může odlepit od země je mnohem lepší než ten plochy CrimeCraft.
PvP jsem zatím nehrál. cca 5 min jsem čekal ve frontě ale nic se nezpustilo. Takže jsem si aspon prohlídnul jednotlivé filmečky popisující jednotlivé scénáře.
Pocity mám z toho dost rozporuplné. S klidným svědomím, bych to po těch cca 4 hod. hrání, zatím nikomu nedoporučil.



tak pak uz jedine

http://www.eurogamer.cz/videos/battlefield-bad-company-2-cesky-trailer?size=hd


co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 06/02/2010 :  18:03:16  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Trasher

quote:
Originally posted by Milan

ZAtím mi to příjde jako kopie CrimeCraftu, který je ale Free(i klient). PvE mise jsou o trošku zajímavější jelikož se tam jde z bodu A do B, kde na konci je vždy Boss. Taky to že se člověk může odlepit od země je mnohem lepší než ten plochy CrimeCraft.
PvP jsem zatím nehrál. cca 5 min jsem čekal ve frontě ale nic se nezpustilo. Takže jsem si aspon prohlídnul jednotlivé filmečky popisující jednotlivé scénáře.
Pocity mám z toho dost rozporuplné. S klidným svědomím, bych to po těch cca 4 hod. hrání, zatím nikomu nedoporučil.



tak pak uz jedine

http://www.eurogamer.cz/videos/battlefield-bad-company-2-cesky-trailer?size=hd




JJ za todle jsem měl utratit těch 45EUr. Asi by to byla lepší investice.
Go to Top of Page

FlashCz
Starting Member

47 Posts

Posted - 08/02/2010 :  11:03:20  Show Profile  Send FlashCz an ICQ Message Send FlashCz a Private Message  Reply with Quote
a

Edited by - FlashCz on 08/02/2010 11:24:36
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 11/02/2010 :  16:56:11  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Hmm, tak to vypada, ze podle steam stats jde hra do kytek dost rychle. Ja teda sel do novyho battlefieldu, ale co jsem srovnaval betu na pc a demo pro ps3, tak jsem jednoznacne objednal verzi pro ps3 (a to jsem mel k fps na konzolim odpor). PC beta mi prisla dost sucha (mozna je to tim, ze jejich engine je primarne pro konzole).

Co se tyce GA, tak obrovskej problem s AvA vidim v organizaci, protoze jestli se jednotlivy zony oteviraji vzdy jen na nejakej cas (3.5h) a na jeden hex je potreba 10 lidi, tak sehnat je a vmestnant do toho casovyho intervalu (jinak budou predpokladam lagy, kdyz se bude hrat mimo eu timezone), je nadlidsky usili, coz znam z guild wars, kde byly pvp guildy o velikosti 10-11 lidi, aby se co nejvic sehrali, ale GA vyzaduje daleko vic a jeste k tomu daleko vetsi guildy. Vidim teda 2 moznosti, jak hrat AvA. Budto sebrat tech par lidi a zacit trenovat, ale smirit se s malym poctem hexu, anebo jet po vzoru lame pve guild, co spamujou invity vsude mozne, a tyhle lidi pak nahodne nahazet na vic hexu.

MMOs failed.
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 11/02/2010 :  16:59:55  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
No to že lidi naházíš na hexy ještě neznamená, že je udržíš :D Takže souhlasím s tím, že na lidi a hlavně dobré hráče je GA dost náročná. Každopádně pořád máš možnost hrát to zdarma jako jakoukoliv jinou TPS hru.

Btw Bad Company II jsem hrál na PC a nebaví mě to... ale PS si kvůli tomu kupovat nebudu (ani kvůli Heavy Rain, počkám až bude na PC :D).

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,28 seconds. on eygor Snitz Forums 2000