Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Připravované hry a novinky
 Připravované online hry
 Global agenda
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 28/01/2010 :  19:12:03  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Takže od pátku do neděle je preorder hraní, max do 10. lvlu, což je hned. A v pondělí se jede na ostro.

Takže kdo má zájem, tak se ve hře ozvěte. Agentura Boiians

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 28/01/2010 :  21:02:57  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
A stojí to vůbec za koupi?
Jak velké jsou ty mapy/areny? Je to jen stupidni Team vs Team nebo tam jde i o zabírání bází? V čem se to odlišuje od multiplayeru offline her?
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 28/01/2010 :  21:54:44  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Co jsem z toho na ruznych mistech vycetl, kdyz nebudes platit subs, je to jako team fortress 2, a kdyz budes platit mesicne, je to jako tf2 s podporou zabirani cehosi a par minoritnich vyhod.

Na me to silne pusobi prave jako ripoff tf2 s minimem inovaci.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 29/01/2010 :  09:09:49  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
Z vyctenych informaci vis uplny prd. Jace ty bez diskutovat do fora zamerene na piskvorky a hry pro deti do 10 let :)

V bete jsem zaregistroval cca kolem 20 CZ/SK ppl.

Jestli to ma cenu koupit? To zalezi co od toho ocekavas, klasicka mmorpg to neni, neni to jako Fallen Earth, neni to jako Tabula Rasa, vse je tam instancovane.

Lognes a jsi v hlavnim meste, kde jsou vendori - vyroba, obleceni, implose, aukce, vstup do areny atd.

Z tohoto mesta se logujes do PvP, PvE a AvA.

V PvP je to 10vs10 a hry typu, zaber misto, doprovodit robota ... neco ala TF2.

V PvE je to 4vs4 a jedna z nevysich missi to je 4vs2+boti. Normalni rubacky, kdy strilis do robotu a na konci mapy je nejaky ten boss. Je to spis takova odreagovacka od PvP a hlavne jedine v PvE pada matros na vyrobu vylepseni pro armor atd. Ta posledni misse je double agent, kdy dva hraci jsou na strane robotu a 4 jdou proti nim, zajimava bitva :)

To vse mas pristupne, krome toho craftu, pokud si hru koupis a neplatis poplatky.

Za poplatky je moznost craftit + nejake dalsi malickosti a hlavne AvA - Alliance vs Alliance, kdy se zabiraji na mape policka hexy. Z toho jsou pak dalsi vyhody pro tu alianci pokud ma solidni zabrane misto, kde jsou tovarny, diky tomu se daji vyrobit udelatka pro AvA jako nejake tanky napriklad, raketova sila a bla bla bla bla. po 45 dnech se ty mapy vyresetujou a rube se znova, alliance ktera vyhraje za to dostane nejakou odmenu, to jeste neni jasne co to bude? Kazdopadne to v AvA vypada na poradne valky, diplomacii, intriky atd. (napsal jsem to hodne ve zkratce)

Takze tak, je to proste mix. offline multiplayer, TF2 s prvky mmorpg (craft,aukce,implose atd.) a nejakym dalsim vylepsenim.

Kdo hleda klasickou mmorpg at se jde vazne poohlidnout jinde, treba takovy EARTHRISE bude asi takovy. Tahle hra si krome vecne ubreceneho Jaceho svoje priznivce najde, TF2 se furt hraje, CS se furt hraje, DoTA se furt hraje a jsou tam stejne mapy a ani zadne jine moznosti, v GA to samo bude casem vse rust a zvetsovat se :)

Me se to libi, clovek se tu nikde nehoni za nejlepsim gearem nebo lvl (max.lvl je 50, ale pro skilly a body do talentu je to 30, coz je tak za dva tydny casual hrani), kazda classa ma sanci proti jine classe, je to o skillu a teamovem hrani, hrajes kdy chces co chces, partu sezenes vzdycky a AvA je uz takova vetsi tresnicka na dortu.

Edited by - Antis on 29/01/2010 09:58:44
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 29/01/2010 :  10:52:52  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
No, asi tak. Ve zkratce shrnuté to hlavní :-). Pokud tě baví FPS, chceš být v partě lidí, baví tě třeba TF2 a tak trochu Travian, ale 1000x jinak (jde o podobný systém, taky je třeba dobývat, těžit, stavit a postavit Forge a vyhraje se), tak do toho běž. S tím, že tu máš i různé buildy, equip atd. Takže strategie a týmové hraní tady bude naprosto elementárně to nejdůležitější a nepůjde o zerg.

Boiians leader
http://www.boiians.cz

Edited by - Stirius on 29/01/2010 10:54:50
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 29/01/2010 :  13:11:38  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Tak ja TF2 nakou dobu hral a GA mi prijde presne to samy a to jak stylizaci tak specializacema, takze ty kecy o ubrecenosti si nech od cesty.
Porad nevim, proc bych si mel koupit GA, kdyz TF2 dela to samy a lip. Abych platil mesicne cash za naprosto nepotrebny hovadiny?

MMOs failed.

Edited by - Jace on 29/01/2010 13:12:00
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 29/01/2010 :  13:32:21  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
Kecy o ubrecenosti jsou obecne, netyka se to jenom GA, tim chci naznacit, ze opravdu brecis v skoro kazdem vlaknu nejake mmo, co to zas je za shit. Pravda, nekdy s tebou musim souhlasit, napriklad u STO :D

Proc to nevis ty ja opravdu netusim a presvedcovat te nebudu, ale ja jsem si GA koupil z tech duvodu, ktere jsem napsal.

Za dalsi si hry kupuji tak nebo tak, jsem pracujici clovek a vydelavam si na to, muj steam acc jich ma v seznamu desitky (ty vanocni akce miluju), co se tyka mmo tady mam aspon tu jistotu, ze si to zahraju i kdyz ty poplatky platit nebudu.

Jinak jsem nevedel ze v TF2 je moznost PvE, maji tam arenu, craft, setkavam se s hraci v jednom meste atd. to vysel nejaky novy patch? :D

Jakou hodnotu ma tva odpoved pro cloveka, ktery se zepta na hru, kdyz mu napises stroze ve dvou vetach - je to podobne jako TF2 a hotovo?

Edited by - Antis on 29/01/2010 13:53:11
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 29/01/2010 :  13:54:51  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
No protoze TF2 zna vetsina lidi. Ani nevis, jak rad bych o nejaky novodoby mmo napsal, ze je dobra.

A asi oba vime, ze pve je u tehle typu her sidekick, takze vytahovat to jako nejakou uber feature je zcestny.

To je jedno, proste rikam, ze pro cloveka, co uz ma TF2, nakup GA nema vubec zadnej smysl.

No na ripoff service Steam mam ucet taky. Ani nevis, jaka je to nadhera. Punkbuster te kickuje z CoD kvuli steam overlay, takze si ho musis pres registry zrusit, typci z valve naprosto ignoruji menove kurzy a veskere retail veci jsou levnejsi nez digital kopie, ke ktery nemas zhola nic. A pak jsou tu vanocni akce, kde nekolik z tech predrazenych her srazi na cenu retailu, takze fakt super.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 29/01/2010 13:59:35
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 29/01/2010 :  14:17:32  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
heh, a to by ses divil, ze zrovna to PvE je v GA hodne vitane ... ne kazdemu se chce kazdy vecer umirat pod palbou real hrace, zname ty nervy, jako neco navic je to dobre, nez jenom furt dokolecka to same v TF2 .)

To uz je trosku offtopic ohledne toho steamu, ale proste musim reagovat ...

Ukaz mi, kde v retailu koupim napriklad GTA IV za 7 eur? a naslo se tam toho tehdy hodne. Moc jsi ty vanocni akce nesledoval ...

Jace, Jace ....

Edited by - Antis on 29/01/2010 14:22:29
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 29/01/2010 :  14:28:22  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Ja si to GTA koupil taky vis, ale je to tak obludnej pc port, ze jsem to hned smazal. Kazdopadne to a SF4 mozna jeste byly jediny dobry dealy tam, kdyz pominu, ze jde jen o porty. SF4 me pak donutil koupit si ps3, takze vdecim steamu za to :)

MMOs failed.
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 29/01/2010 :  14:44:07  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Jace nemáš úplně pravdu.

I když s tebou souhlasím, že GA má s TF2 hodně podobné specializace, tak pocit z obou her není stejný. A stylizace je naopak úplně jiná. GA je real, TF2 je vtipný komiks.

Já mám TF2 i GA a můžu říct, že to smysl má. Zpočátku jsem si taky říkal, že jsem mohl ušetřit a zůstat u TF2. Dneska ale čekám na GA a TF2 jsem od té doby nezapnul, prostě mě neláká.

Je jasné, že bez AvA je GA jen na chvilku, stejně jako TF2.

PvE bych taky úplně nezavrhoval. Není to sice nic hlubokého, ale na druhou stranu se mi líbí vysoká obtížnost. High Security mise a horší už se s PUGem na nižším levelu těžko dělají o bonusu ani nemluvím.
Pokud časem doplní nějaké zajímavé mise, raidy a podobně myslím, že se s PvE částí může klidně počítat.

Steam mě zatím nijak neomezuje, spíš naopak. Ve Vánoční nabídce jsem koupil Mass Effect za 100Kč, Splinter Cell dříve ještě za míň, L4D za rozumnou cenu a podobně. Myslím, že časem už ani nic kromě Steamu při hraní zapínat nebudu a to zatím ani nevyužívám Friend List a podobné funkce.

Rozhodně koupě GA nelituju a i kdybych se rozhodl neplatit měsíční poplatek, určitě si občas zaskočím zahrát free verzi.

Mundus vult decipi ergo decipiatur.

Edited by - spellshaper on 29/01/2010 14:45:18
Go to Top of Page

Naab
Starting Member

18 Posts

Posted - 29/01/2010 :  15:26:36  Show Profile Send Naab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace
Porad nevim, proc bych si mel koupit GA, kdyz TF2 dela to samy a lip. Abych platil mesicne cash za naprosto nepotrebny hovadiny?


Co je pro nekoho nepotrebny, muze bejt pro ostatni zabava. Nelibi se ti co GA nabizi? Nikdo te nenuti platit mesicni poplatky nebo si vubec hru porizovat - osobne si myslim ze to bude lepsi jak pro tebe, tak pro zbytek hracu :)
quote:
Originally posted by JaceTo je jedno, proste rikam, ze pro cloveka, co uz ma TF2, nakup GA nema vubec zadnej smysl.

A ta hromada lidi co presla na GA z TF2 je co?
quote:
Originally posted by spellshaper
PvE bych taky úplně nezavrhoval. Není to sice nic hlubokého, ale na druhou stranu se mi líbí vysoká obtížnost. High Security mise a horší už se s PUGem na nižším levelu těžko dělají o bonusu ani nemluvím.
Pokud časem doplní nějaké zajímavé mise, raidy a podobně myslím, že se s PvE částí může klidně počítat.

Nove typy PvE (Escort, Defend, atd.) jsou slibene, i kdyz asi nebudou uz pri releasu hry, pac se HR zameruji ted hlavne na Conquest, coz je ostatne dobre.

Darkfall - Ratnyd Nalim
Global Agenda - Drant

"Error 1229: No keyboard installed. Press any key to continue."

"Matematická indukce - to je kdyz neco dokazes pro prvni prvek a pak dokazes, ze jestli to platilo pro n-ty, plati to i pro n+prvni... treba v trenkach, v kterych jsi prezil vcera, prezijes i dnes, takze z toho indukci vyplyva, ze dokud si nesundas trenky, jsi nesmrtelny"
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 29/01/2010 :  15:34:01  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Jako pozor, ja nejsem GA hater. Koupi GA jsem dlouho zvazoval, ale nakonec prevazily fakta, ze je to az moc podobne TF2 a jakozto zarytemu odpurci mesicnich poplatku (nejde o socialni situaci, ale ze je to ripoff... naprosto neadekvatni poplatky prakticky za nic, takze bojkotuju v naivni snaze, ze to snad ve vzdaleny budoucnosti bude jinak a GW2 tomu aspon trochu pomuze) by mi z toho zbyla asi prave jen kopie TF2 s trochu jinyma texturama. Utvrdily me v tom ingame videa a zahranicni recenzenti.

Tou stylizaci jsem myslel, ze stejne jako TF2 se i GA nebere tolik vazne, viz. ten trailer NO ELVES. A jinak ze by to bylo nejak realny, to mi taky neprijde a snad i devs v rozhovorech uvadeli, ze to prave realny moc bejt nema.

Takze fakt nevim. Rad bych do toho sel, ale nevidim moc odlisnosti od TF2, ktery jsem hral stejne jen 2 hodky tydne, protoze jak se to hraje delsi dobu, je to neuveritelne nudny (ale nemel jsem zadnej clan nebo tak, coz mohlo bejt taky tim... random servery). V placeny verzi jsou zase jen instance, akorat se jakoby uz o neco hraje, takze to moc motivujici neni.

Noob: prosimte jaka hromada lidi ze presla? Do hry, co jeste nebyla vydana? Nevedes ty nakej statistickej urad?

MMOs failed.

Edited by - Jace on 29/01/2010 15:36:08
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 29/01/2010 :  15:51:08  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
Tak kluci, aspon nam tu to vlakenko ozilo, poperte se :)

Zbytek urcite netrpelive vyckava do 21h, kdy se otevrou brany GA ...
Go to Top of Page

Naab
Starting Member

18 Posts

Posted - 29/01/2010 :  15:54:07  Show Profile Send Naab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace
Noob: prosimte jaka hromada lidi ze presla? Do hry, co jeste nebyla vydana? Nevedes ty nakej statistickej urad?


Ne, ale ctu beta forum, takze vidim ze spousta lidi pouziva pro srovnani ruznejch veci prave TF2, z cehoz se da logicky(ja vim, logicky uvazovat je tezky, ale jde to, ver mi :P) usoudit ze TF2 hrali.

Btw, zapomel si dodat "do hry co jeste nebyla vydana, ale ma nekolik tisic beta testeru" - vis ty o tom ze v open betaverzich se da hrat hry ktery jeste oficialne nevysly, ze? :)

Darkfall - Ratnyd Nalim
Global Agenda - Drant

"Error 1229: No keyboard installed. Press any key to continue."

"Matematická indukce - to je kdyz neco dokazes pro prvni prvek a pak dokazes, ze jestli to platilo pro n-ty, plati to i pro n+prvni... treba v trenkach, v kterych jsi prezil vcera, prezijes i dnes, takze z toho indukci vyplyva, ze dokud si nesundas trenky, jsi nesmrtelny"

Edited by - Naab on 29/01/2010 15:55:23
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 29/01/2010 :  16:04:24  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Takze ty sis precetl par prispevku na beta foru a podle toho usuzujes, ze hromada lidi presla z tf2 do ga? Tak asi jo, urcite mas pravdu, kdyzs do toho dal tolik logiky, jak rikas.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Naab
Starting Member

18 Posts

Posted - 29/01/2010 :  16:13:12  Show Profile Send Naab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Takze ty sis precetl par prispevku na beta foru a podle toho usuzujes, ze hromada lidi presla z tf2 do ga? Tak asi jo, urcite mas pravdu, kdyzs do toho dal tolik logiky, jak rikas.


"Par prispevku"? :)

Kdyz das na foru vyhledavat "Team Fortress" najde ti to jedenact stran odpovidajicich postu a to vetsina lidi na foru pise jen TF2, protoze to je kratsi, ale to vyhledavat nejde protoze "search" potrebuje 4 pismena minimum.... prej "par prispevku" :)

A to jen kdyz prohledavas Beta forum - kdyz das search v public sekci, ktera obsahuje i Recruitment topicy, tak to je 56 stran....

PS: klidne se s tebou muzu dohadovat do deviti do vecera, stejne nemam co delat (venku snehu jak svin, ani do hospody se mi nechce...)


Darkfall - Ratnyd Nalim
Global Agenda - Drant

"Error 1229: No keyboard installed. Press any key to continue."

"Matematická indukce - to je kdyz neco dokazes pro prvni prvek a pak dokazes, ze jestli to platilo pro n-ty, plati to i pro n+prvni... treba v trenkach, v kterych jsi prezil vcera, prezijes i dnes, takze z toho indukci vyplyva, ze dokud si nesundas trenky, jsi nesmrtelny"

Edited by - Naab on 29/01/2010 16:17:29
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 29/01/2010 :  16:16:35  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
Da se to vycist i z prihlasek jednotlivcu do agentur .. jestli te to zajima, tak si pres google najdi agentury napr. ePeen, CyberPunks, Fruits, Conviction a xx dalsich. Casto uvidis jako referenci jake maji zkusenosti uvedene prave TF2.
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 29/01/2010 :  16:21:29  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Antis

Tak kluci, aspon nam tu to vlakenko ozilo, poperte se :)
Zbytek urcite netrpelive vyckava do 21h, kdy se otevrou brany GA ...


Počkej ty jsi to tady rozdmýchal a teď utíkáš? :D Já taky čekám až se otevřou brány, tak proč toho nevyužít a nepřivést nějaké nevěřící Jace do hry ? ;)

to Jace:
Ten bojkot ti schvaluju, já podobně bojkotuju L4D 2 a taky MW2 (i když to MW2 bych si asi stejně nekoupil).
Co se týká GW2, tak tam mám trochu strach. Na GW se mi líbilo, že byla důležitá taktika a to právě zajišťovali instance a malé grupy. Tím mě zaujalo i GA, kde taky dávají přednost hratelnosti a taktice před nějakým zergem.

No Elves spíš měl ukázat, že nepůjde o další fantasy pohádku plnou elfů. Ale vtipné to bylo, to je fakt :D.

Neřekl bych, že AvA je až taková malá motivace pro platbu. Po tom co vyšly GW, už se to sice moc lidem nechce, ale troufám si říct, že GA na prodejnosti krabic nemůže stavět. NCSoft je dost bohatý a známý na to, aby se mut to povedlo, ale HiRez a Global Agendu mimo nejzarytější MMO hráče nikdo nezná.
I takhle mám strach, že to GA neutáhne, ale o tom zatím nemá cenu moc spekulovat.

Já to vidím na free GA podobně. Zapnu, dvě hoďky si zahraju, pobavím se a konec. A když mě chytne AvA, není problém těch pár kaček za to dát.
Díky sociálním funkcím pak taky můžeš lehce hrát se známými lidmi a ne s PUGem. (I když díky tvému nenáviděnému STEAMu to jde lehce i v TF2).

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 29/01/2010 :  16:51:28  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Antisi, máš PMko na forku. Jinak se klidně hádejte Stejně si to můžeme pak všechno říct tak za dva měsíce, jak to bude celé vypadat. Stejně jako u každé nově vydávané hry...

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 29/01/2010 :  17:00:13  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Jsem nerikal, ze nenavidim steam. Sam ho pouzivam, ale ty ceny jsou tam brutalne nadsazeny. Na mym uctu na steamu je ted 20 her od indie az po AAA tituly. Vyhovuje mi, ze nemusim davat debilni dvd do mechaniky nebo chodit otravovat na postu/do shopu, ale ty rozdily jsou nekdy propastny a nabizet old school hry jako doom nebo ty stary adventury od lucasu za 10 euro, kdyz jsou gratis ke stazeni, je na muj vkus uz hodne drzy. A valve je dost znamy svou nenazranosti, kdy zdima svuj archaickej engine do umreni znova a znova a naprosto sere na hrace a svy sliby (viz. L4D1 a dev tools pro nej).

To s tema forama... stejne tak bych mohl rict, ze ta hra bude tezka sracka, jelikoz na steam forech je zas dost prispevku o refundech a jaka je ta hra shit. Podle fora se nema moc smysl ridit a odhadovat z toho populaci je dost odvazny.

Takze ja resim, kdyz si to za tech 40 euro ted koupim pres steam dejme tomu, jestli to nedopadne jako tf2, kterej budu hrat jen sporadicky (naposledy jsem ho hral pred pul rokem koukam a od ty doby jsem na nej nesahl). Rad bych hral nakou hru, kde je potreba tymova spoluprace, skill a ma to mmo prvky, coz GA urcite splnuje, ale nejak me ta hra zatim nedokazala presvedcit, ze je to o tolik jiny nez prave tf2.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 29/01/2010 17:00:52
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 29/01/2010 :  17:03:30  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Konkretne tohohle se desim http://www.youtube.com/watch?v=vvA2KrN7F8o

MMOs failed.
Go to Top of Page

Trasher
Moderator

water

376 Posts

Posted - 29/01/2010 :  17:08:30  Show Profile Send Trasher a Private Message  Reply with Quote
tak sem si zahral Betu a musim rict,
i kdyz sem si od toho nic nesliboval,
byl sem vsak prijemne prekvapen

kdo hral Tabula rasa,TF2 a podobne bude hned jako doma, podobnost je temer stejna.

kdyz neberu v potaz nejak mesicni poplatky pro funkci valky klanu o policka na mape,s roboty,auty atd -je to zabavne.

[jak na dlouho to uz zalezi na vyrobci]

http://picasaweb.google.cz/home




co je vic,nez pristani bez padaku ?
https://www.youtube.com/watch?v=o2xmAWS4akE&feature=youtu.be&t=1m40s

Edited by - Trasher on 29/01/2010 17:11:26
Go to Top of Page

Naab
Starting Member

18 Posts

Posted - 29/01/2010 :  17:15:45  Show Profile Send Naab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JaceRad bych hral nakou hru, kde je potreba tymova spoluprace, skill a ma to mmo prvky, coz GA urcite splnuje, ale nejak me ta hra zatim nedokazala presvedcit, ze je to o tolik jiny nez prave tf2.


No tak to je jednoduchy, pockej par mesicu a uvidis - muj problem je ze ja nerad cekam, takze i kdyby me to nakonec po 2-3 mesicich prestalo bavit, tak se jednoduse vratim k nejaky starsi hre(nejspis k EVE) a bude to :)

Darkfall - Ratnyd Nalim
Global Agenda - Drant

"Error 1229: No keyboard installed. Press any key to continue."

"Matematická indukce - to je kdyz neco dokazes pro prvni prvek a pak dokazes, ze jestli to platilo pro n-ty, plati to i pro n+prvni... treba v trenkach, v kterych jsi prezil vcera, prezijes i dnes, takze z toho indukci vyplyva, ze dokud si nesundas trenky, jsi nesmrtelny"
Go to Top of Page

Milan
Junior Member

777 Posts

Posted - 29/01/2010 :  22:05:37  Show Profile Send Milan a Private Message  Reply with Quote
Ten popis co tu nekdo napsal vypadá docela zajímavě.
Hodil jsem do googlu GA a preorder a jediné kde to prodávají je na Steamu. Tudle službu já nemusím.
Je steam nutný pro hraní, nebo se to přes něj jen stahuje?
Dá se to koupit jinde a hrát to bez nutnosti mít Steam nainstalovaný?
Go to Top of Page

Elweanyr
Starting Member

39 Posts

Posted - 29/01/2010 :  22:11:23  Show Profile Send Elweanyr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Ten popis co tu nekdo napsal vypadá docela zajímavě.
Hodil jsem do googlu GA a preorder a jediné kde to prodávají je na Steamu. Tudle službu já nemusím.
Je steam nutný pro hraní, nebo se to přes něj jen stahuje?
Dá se to koupit jinde a hrát to bez nutnosti mít Steam nainstalovaný?



only steam
Go to Top of Page

Naab
Starting Member

18 Posts

Posted - 29/01/2010 :  22:58:03  Show Profile Send Naab a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Milan

Ten popis co tu nekdo napsal vypadá docela zajímavě.
Hodil jsem do googlu GA a preorder a jediné kde to prodávají je na Steamu. Tudle službu já nemusím.
Je steam nutný pro hraní, nebo se to přes něj jen stahuje?
Dá se to koupit jinde a hrát to bez nutnosti mít Steam nainstalovaný?


Toz, ono to koupit bez steamu jde (Preorder link: http://www.globalagendagame.com/preorder.html), ale Steam stejne pro hrani potrebujes.....

Darkfall - Ratnyd Nalim
Global Agenda - Drant

"Error 1229: No keyboard installed. Press any key to continue."

"Matematická indukce - to je kdyz neco dokazes pro prvni prvek a pak dokazes, ze jestli to platilo pro n-ty, plati to i pro n+prvni... treba v trenkach, v kterych jsi prezil vcera, prezijes i dnes, takze z toho indukci vyplyva, ze dokud si nesundas trenky, jsi nesmrtelny"
Go to Top of Page

spellshaper
New Member

112 Posts

Posted - 30/01/2010 :  05:00:04  Show Profile  Visit spellshaper's Homepage  Send spellshaper an ICQ Message Send spellshaper a Private Message  Reply with Quote
Spustit bez Steamu se to zatím dá, někde na ofic. fóru je návod. Ale za prvé to v budoucnu fungovat nemusí (jak psal přímo někdo z HiRez) a za druhé proč by to sakra někdo dělal (co je na tom steamu tak hrozného)?
Patche a download ale jede stejně přes Steam.

Mundus vult decipi ergo decipiatur.
Go to Top of Page

Elweanyr
Starting Member

39 Posts

Posted - 30/01/2010 :  06:28:30  Show Profile Send Elweanyr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spellshaper

Spustit bez Steamu se to zatím dá, někde na ofic. fóru je návod. Ale za prvé to v budoucnu fungovat nemusí (jak psal přímo někdo z HiRez) a za druhé proč by to sakra někdo dělal (co je na tom steamu tak hrozného)?
Patche a download ale jede stejně přes Steam.



no pokud chces prodat acc a mas ho na steamu s jinymi hrami tak je to problem

steam je fajn ale ne pro mmo...pro me aspon urcite
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 30/01/2010 :  09:52:28  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
Nechapu ty co si ucty kupujou :) Dejme tomu v EvE to ma smysl, je to tam i legalni, bo nez cekat rok na uchazejici skilly, ale v tech ostatnich se to da krasne vyexpit ... vubec v GA je to otazka dvou tydnu i min, podle frekvence hrani :D

Navic ne vsechny mmo jsou vazane na STEAM, koupil jsem si AION a ten muzu klidne prodat i mimo STEAM, to mi pripomina nechce nekdo sberatelskou edici za 500 kc :D

Edited by - Antis on 30/01/2010 09:57:53
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 30/01/2010 :  10:02:40  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Add Steam: V dobe kdy stalo na steamu Call of Duty: Modern Warfare 2 1500-1600 Kc, jsem ho mel z Gameexpres za 999 Kc

Ale to je tak ojedinelej pripad asi, jinak se daj koupit hry za dobrou cenu. No a ve steamu vidim budoucnost, dobre jim tak piratum, z CoD:MW2 MP maj hovno

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 30/01/2010 :  10:09:08  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spellshaper

Spustit bez Steamu se to zatím dá, někde na ofic. fóru je návod. Ale za prvé to v budoucnu fungovat nemusí (jak psal přímo někdo z HiRez) a za druhé proč by to sakra někdo dělal (co je na tom steamu tak hrozného)?
Patche a download ale jede stejně přes Steam.

Tak treba ve skole na ČZÚ maj blokly porty, takze steam tam vubec nerozbeham. Jediny co mi slo byl Darkfall a Heroes of Newerth.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 30/01/2010 :  10:52:06  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elweanyr

no pokud chces prodat acc a mas ho na steamu s jinymi hrami tak je to problem

steam je fajn ale ne pro mmo...pro me aspon urcite



A proč si nevytvoříš na tuhle hru jinej steam účet?

Hry ze steamu jdou prodávat stejně dobře jako krabicové verze. Možná i líp.

Planetside 2, Diablo 3

Edited by - Kar-Chee on 30/01/2010 10:52:32
Go to Top of Page

Elweanyr
Starting Member

39 Posts

Posted - 30/01/2010 :  11:03:10  Show Profile Send Elweanyr a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kar-Chee

quote:
Originally posted by Elweanyr

no pokud chces prodat acc a mas ho na steamu s jinymi hrami tak je to problem

steam je fajn ale ne pro mmo...pro me aspon urcite



A proč si nevytvoříš na tuhle hru jinej steam účet?

Hry ze steamu jdou prodávat stejně dobře jako krabicové verze. Možná i líp.



Samozrejme, ze jdou prodavat v pohode...ale ja accounty neprodavam, cili nemusim resit mnozstvi steam uctu

Edited by - Elweanyr on 30/01/2010 11:05:49
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 30/01/2010 :  11:29:43  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Elweanyr

no pokud chces prodat acc a mas ho na steamu s jinymi hrami tak je to problem

steam je fajn ale ne pro mmo...pro me aspon urcite




quote:
Originally posted by Elweanyr

Samozrejme, ze jdou prodavat v pohode...ale ja accounty neprodavam, cili nemusim resit mnozstvi steam uctu



Takže si sám vyvracíš svůj předchozí názor? Jsem z toho už nějakej zmatenej


Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Elweanyr
Starting Member

39 Posts

Posted - 30/01/2010 :  11:48:25  Show Profile Send Elweanyr a Private Message  Reply with Quote
Nikdy nevis kdy te prepadne touha to prodat a kvuli tomu si zakladat ke kazde hre steam ucet fakt ne :D.
Go to Top of Page

Sheepa
Starting Member

38 Posts

Posted - 30/01/2010 :  11:59:06  Show Profile  Visit Sheepa's Homepage Send Sheepa a Private Message  Reply with Quote
Já mám na steam účtu nakoupených dost her a ještě nikdy jsem nelitoval, že žádnou z nich nemohu prodat. Mají pro mě takovou citovou hodnotu a člověk nikdy neví, kdy třeba zase chytne chuť si tu hru zahrát. :-)) Já si steam jedině pochvaluji. Jediné za co ho kritizuji a to hodně, že od doby co rozdělili nákup her na dolary a eura, tak všechny kurzy na eura vůči dolaru hodili jedna ku jedné. To znamená, že pro nás je tam vše o něco dražší, ale zase pokud si to koupíte třeba v krabici, tak tam můžete jen vložit CDkey a krabici dát někam do šuplíku.

Mimochodem, pokud je tu někdo, kdo se nemůže rozhodnout, zda do této hry jít, pač neměl možnost si to zahrát, tak mrkněte na článek:
http://mmogames.cz/kategorie/prvni-dojmy/global-agenda-dojmy-z-bety-1-cast-290/

Darkfall - Sheepa Stark

www.boiians.cz
Go to Top of Page

Elweanyr
Starting Member

39 Posts

Posted - 30/01/2010 :  12:09:52  Show Profile Send Elweanyr a Private Message  Reply with Quote
no ten jejich pomer 1€ = 1$ je zlo :((

a dalsi skvela funkce steamu je Steam Cloud

Edited by - Elweanyr on 30/01/2010 12:11:41
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 30/01/2010 :  12:34:05  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sheepa

...ale zase pokud si to koupíte třeba v krabici, tak tam můžete jen vložit CDkey a krabici dát někam do šuplíku.



Pozor. Tohle platí většinou jen pro hry od Valve. Nebo pro hry, které vyžadují Steam (Warhammer 40k, Global Agenda...)

Jinak souhlasím, že dolar=euro je zlo. Ale vypadá to, že se o to EU zajímá...

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 30/01/2010 :  15:09:02  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Pockej, EU se zajima o 1$ = 1€? A co s tim jako chce nas socialisticky superstat delat?

MMOs failed.
Go to Top of Page

Elweanyr
Starting Member

39 Posts

Posted - 30/01/2010 :  15:10:50  Show Profile Send Elweanyr a Private Message  Reply with Quote
Mo lepsi at resi tohle, nez blbosti typu, ze MS v EU prodava Windowsy s WMP.

Edited by - Elweanyr on 30/01/2010 15:18:50
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 30/01/2010 :  16:38:10  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Pockej, EU se zajima o 1$ = 1€? A co s tim jako chce nas socialisticky superstat delat?



No nejen já už to našemu superstátu nějakou dobu předhazujem. Výcuc z mailů:

Dear Mr. xxxxx,

Thank you for e-mail in which you mention the geographical discrimination you are experiencing.

The Commission is quite aware of the problems with geographical discrimination/restrictions imposed by some traders which may limit the possibilities for consumers to purchase cross-border. Consumers are often precluded/discouraged from purchasing from Internet sites because of their place of residence (which may be made apparent to the trader by the use of a credit card), or, if access is granted to foreign consumers this may be on the basis of discriminatory conditions, e.g. higher prices.

There is already legislation in place which tackles certain aspects of geographical segmentation. For instance, the Services Directive (2006/123/EC), which must be implemented in Member States' national legislation by the end of 2009, prohibits discrimination by service providers based on nationality or place of residence (Article 20 paragraph 2). However, the provision also makes clear that differences in the conditions of access to a service may be justified by objective criteria, e.g. higher delivery costs because of the distance involved or different market conditions such as higher or lower demand. For further information on this Directive, please see the Internal Market and Services DG web site at: http://ec.europa.eu/internal_market/top_layer/index_19_en.htm

The Commission is currently looking at the problem of geographical market segmentation in order to determine its magnitude in practice.
Please see the following web site: http://ec.europa.eu/consumers/strategy/facts_en.htm#E-commerce.

Kind regards,
Miroslava Kostovcikova
Institutional Relations & Communication
Health & Consumers Directorate-General
European Commission

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 30/01/2010 :  17:02:44  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Urcite si cenim tvy snahy, ale tipoval bych to na nejakou automatickou odpoved (nebo spis schematickou odpoved) pro tyhle pripady, jelikoz "higher delivery costs because of the distance involved" v pripade digitalni distribuce je docela usmevny.

Spis me prekvapilo, ze tohle fakt nekdo resi, kdyz podle me neexistuje sila, co by jim prikazala stanovit ceny. To uz by byl moc velkej navrat o 50 let zpatky do dob centralizovaneho hospodarstvi (jakkoli by to na tenhle zbidacenej evropskej moloch sedelo).

MMOs failed.

Edited by - Jace on 30/01/2010 17:04:31
Go to Top of Page

Kar-Chee
Junior Member

Parental3

960 Posts

Posted - 30/01/2010 :  17:11:23  Show Profile Send Kar-Chee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jace

Urcite si cenim tvy snahy, ale tipoval bych to na nejakou automatickou odpoved pro tyhle pripady, jelikoz "higher delivery costs because of the distance involved" v pripade digitalni distribuce je docela usmevny.

Spis me prekvapilo, ze tohle fakt nekdo resi, kdyz podle me neexistuje sila, co by jim prikazala stanovit ceny. To uz by byl moc velkej navrat o 50 let zpatky do dob centralizovaneho hospodarstvi (jakkoli by to na tenhle zbidacenej evropskej moloch sedelo).



Automaticka odpoved to urcite neni to je poznat z dalsi komunikace. A nikdo rozhodne nechce nikomu narizovat ceny.

Co se mnohým nelíbí jsou "dvojí" ceny. Aneb jedno místo prodeje. Stejné náklady. A jiné ceny.

Planetside 2, Diablo 3
Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 30/01/2010 :  17:17:34  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
No ciste teoreticky by do hry sly zapojit provideri a datovy toky pres louzi :) Pak to svedou na tohle a je to, i kdyz bylo by to asi stejne opodstatneny jako platit 15$ mesicne za MMO (je to ripoff, ale lidi to akceptuji).

Urcite by to bylo super, kdyby je nekdo dokazal prinutit, protoze jakakoli nova hra je retail levnejsi nez na steamu asi hlavne prave kvuli tomu kurzu.

Ale GA je exkluzivne pro steam? To mi prijde trochu podivny. Asi do ni moc nadeji nevkladaji.

MMOs failed.
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 30/01/2010 :  18:27:19  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
Toz jak funguje AvA ... http://www.youtube.com/watch?v=og1M4mcjnhY
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 30/01/2010 :  21:37:43  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Docela me ta hra zlakala no.. ale nejak nevim, moc se mi nechce platit zase mesicne za hru

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page

Jace
Average Member

xcom

1183 Posts

Posted - 30/01/2010 :  22:14:43  Show Profile Send Jace a Private Message  Reply with Quote
Kdyby AvA prodavali dejme tomu jako nejakou nadstavbu nebo DLC a ne za subs, tak si to urcite koupim, jelikoz se mi ten koncept libil, z gw mam rad zkouseni ruznych buildu a 10vs10 se mi zda tak na hranici, kdy je to jeste kompetitivni a ne noob rush, jak to predvadely ruzne nepovedene RvR hry, ktere jsou snad uz zapomenutou minulosti.
Jak je to nastavene ted (a opet problem s kurzem, takze v $ se plati o 2 eura mene), prijde mi to naprosto sileny. Poplatky vseobecne neuznavam, ale u GA mi prijde, ze se plati za jeste vetsi nic nez u beznych MMO. Samotny AvA je v jadru dost jednoduchej koncept, kterej ani nemohl stat programatory nijak hodne prace, takze to samotny mi urcite nestaci a tech par vozitek nebo lepsi mail system to urcite nespravi.

Imo ty subs nebudou dlouho trvat a skonci to jako crimecraft, takze ja takticky vyckavam s tim, ze zajem mam, ale soucasna nabidka je nevyhodna. Samotna GA bez subs je TF2, kdy se clovek pripoji na random server. Casual zabava na hodinku.

MMOs failed.

Edited by - Jace on 30/01/2010 22:16:18
Go to Top of Page

Antis
Starting Member

29 Posts

Posted - 31/01/2010 :  03:11:21  Show Profile Send Antis a Private Message  Reply with Quote
Takhle ... hra neco stala, marketing moc nebyl, protoze se to vsechno narvalo do vyvoje, lidi dneska jenom za jidlo a ubytovani v USA nedelaji ...

Typek mel na to 20 mil dolaru, coz na takovy projekt neni moc, nejake ty offline hry stoji vic ...

To ze se tam plati sub, je jenom proto, aby to taky vydelalo na nejaky ten provoz, jenom z prodeje jako takoveho, se to urcite nezplati, si spocitej kolik kopii by to muselo byt.

Takze nevim proc jsi proti sub, kdyz kua ty penize nekde na ten dalsi vyvoj musi vzit!

Chces se bavit, chces mit dalsi podporu pro vylepseni, nove mapy, nelagujici servery a tak? Zadarmo to nebude ... to je snad logicke ne?

Edited by - Antis on 31/01/2010 11:49:06
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 31/01/2010 :  12:22:37  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Otazkou je, proc GW bylo zadarmo (tim rozumime no subs) ? Protoze vedeli, ze to bude uspesny a proda se hodne kopii ?

Asi si pockam treba 2 mesice na nejaky poradny objektivni reference bez pocatecniho hypu, ale rikam ze hra spatne teda nevypada

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video


Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,26 seconds. on eygor Snitz Forums 2000