Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Hacked ACC... da se jeste zachranit ?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Wendetta
Starting Member

1 Posts

Posted - 21/11/2008 :  16:06:47  Show Profile Send Wendetta a Private Message  Reply with Quote
Zdravím, cca pred 4mi mesici jsem se rozhodl ze s wowkem skoncim a freeznul jsem si acc a nejak jsem na moji byvalou zavislost zapomel...

Ted po vydani wotlk to na me zase prislo a rekl jsem si ze zase zacnu hrat, ale zjistil jsem ze mi nekdo ukradnul acc... Ok no rikam si ze si necham poslat nove heslo ale zjistuji ze email je neplatny... To me privadi k tomu ze acc mi ukradl asi nekdo z blizkeho okolí kdyz si i zmenil email (k tomu je treba potvrdit zmenu ve stare emailove schrance - no moje chyba, uznavam mel jsem primitivni heslo na starem emailu, moje chyba). Divam se teda na armory a na vsech postavach je stale jeste equip, jen lehce pozmeneny... Coz potvrzuje ze to byl nekdo kdo me asi zna...

A ted ke klicove otazce: Z accountu znam uz jen pouze jmeno acc, secret q, CD klice k puvodnimu wow a BC no a moji obcanku...
Je zde jeste moznost ze by mi blizz acc vratil s pomoci vyse uvedenych udaju ?

Diky za pripadne rady.

pompo
Average Member

1142 Posts

Posted - 21/11/2008 :  16:15:27  Show Profile  Send pompo an ICQ Message Send pompo a Private Message  Reply with Quote
Urcite tu ta moznost je. Tusim, ze i na wow strankach je primo formular ke ztracenym accountum. Napis tam veskere mozne info, ktere po tobe budou chtit....cim vic tim lip a cekej...nic jineho se fakt delat neda, ale podle me to bude ok.

WoW-Crista <Fluffy Bunnies>
Sarkasticka sova
Go to Top of Page

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 21/11/2008 :  17:26:52  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
Pokud mas to co pises, tak by ti meli vratit bez problemu ucet.
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 23/11/2008 :  01:26:01  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
kdyz me das udaje tak ti s tim pomuzu...

Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 23/11/2008 :  08:45:28  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Bez problemu ti to vratej a kdyz to udelas chytre, tak ti to vratej uz s novym equipem postav - pokud se ti teda libi novej equip. To je uz na tobe, jinak ti to klasicky nahrajou v ty dobe co jsi to ztratil a veskerej progres postav bude pryc.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,05 seconds. on eygor Snitz Forums 2000