Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Video - rank 14 rogue
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Marak
Starting Member

5 Posts

Posted - 10/08/2006 :  11:39:43  Show Profile Send Marak a Private Message  Reply with Quote
Teprve nedávno sem objevil tyhle stránky tak mě napadlo dát sem svoje pvp videa, který jsem v poslední době udělal. Je to rank 14 rogue, nejdřív na serveru Bloodfeather a pak na Daggerspine (transfer).

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=18230

http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=25304

HWL jsem byl asi v září minulýho roku, takže toho mám nahráno docela dost. V prvním videu sem 18/33 combat fists a ve druhým to samý se swords + pár klipů s 21/3/27 hemo.

M.

edit: warcraftmovies.com zrovna nejde, snad se jim to povede rozchodit :). Tady jsou přímý linky (google video a filefront)

http://video.google.com/videosearch?q=marak
http://hosted.filefront.com/Marak1

Edited by - Marak on 10/08/2006 12:25:51

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 10/08/2006 :  13:53:02  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
Moc pekny :)). Je na tebe pls nejakej kontakt ?? Mel bych par dotazu na tebe ohledne rogua. ZKus napsat na muj email ci sem nejakej kontakt na icq ci email. Predem diky
Go to Top of Page

Marak
Starting Member

5 Posts

Posted - 10/08/2006 :  14:01:31  Show Profile Send Marak a Private Message  Reply with Quote
Dotazy, přimpomínky, atd. klidně pište sem, pokusim se na ně odpovědět. A třeba to pomůže i někomu dalšímu :).
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 10/08/2006 :  16:10:06  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
nekoukal jsem, ale jiste to je "OMG WTF IMBA ROGUE NEFR PLX !!!"..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 10/08/2006 :  23:28:41  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
Me se to hodne libilo ... fakt pekny :)

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 11/08/2006 :  02:06:58  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
V tom videu ti stale pulsuje nejaka lista a i tvoje UI se mi docela dost vzalo. Fakt pekna prace. Co ti to tam pls pulsuje za listu ?? A co to mas presne za UI popr. z ceho slozeny
Go to Top of Page

Marak
Starting Member

5 Posts

Posted - 11/08/2006 :  14:16:35  Show Profile Send Marak a Private Message  Reply with Quote
Ta lišta je addon energy watch - ukazuje, kdy ti tikne energy. UI je kompilace nekolika addonu, z hlavy je to discord action bars, nurfed unit frames, ccwatch, natur enemy cast bars (?), smunitframes, sct, spell alert a pár dalších. Ale tyhle sou asi ty hlavní.
Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 11/08/2006 :  14:27:19  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
Nic ve zlem ale vetsina fightu je tam proti rankum 4-6 +- v blue equipu. Ty s R14 vecma zabijes pomalu na autoattack. Ja crit wara v blue equipu zabiju taky behem prvniho cheapshotu.

Nicmene jsou tam i nektere pekne fighty a boje proti srovnatelnym rankum/equipu.

EDIT: jj hudba byla vybrana suprove (male bezvyznamne plus :D )

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."

Edited by - Little on 11/08/2006 15:46:55
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 11/08/2006 :  14:38:18  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
Docela dobrý zloděj a dobrá hudba!

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Rakhen
Junior Member

917 Posts

Posted - 11/08/2006 :  17:07:36  Show Profile Send Rakhen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

Nic ve zlem ale vetsina fightu je tam proti rankum 4-6 +- v blue equipu. Ty s R14 vecma zabijes pomalu na autoattack. Ja crit wara v blue equipu zabiju taky behem prvniho cheapshotu.

Nicmene jsou tam i nektere pekne fighty a boje proti srovnatelnym rankum/equipu.

EDIT: jj hudba byla vybrana suprove (male bezvyznamne plus :D )

Když zabiješ wara v blue equipu během jednoho cheapshotu tak s velkou pravděpodobností zabiješ i wara v epic critequipu. U wara je snad nejhorší HP boost ze všech charů, defakto začínáš pvp s 4.6k hp-4.7k hp a "končíš" někde kolem 5.2-5.3k (pakliže nevemu v úvahu nějaký equip s crit/sta kde se dá dostat reálně i k 6k+).

Druhá věc je že na stun je insignie, jenže v battlegroundech je na cooldownu prakticky pořád...

Edited by - Rakhen on 11/08/2006 17:08:06
Go to Top of Page

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 12/08/2006 :  15:16:45  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marak

Ta lišta je addon energy watch - ukazuje, kdy ti tikne energy. UI je kompilace nekolika addonu, z hlavy je to discord action bars, nurfed unit frames, ccwatch, natur enemy cast bars (?), smunitframes, sct, spell alert a pár dalších. Ale tyhle sou asi ty hlavní.

Diky moc, Nejak se mi nedari najit na ui strankach ten natur enemy cast bar a spell alert , mate nekdo pls nejakej odjaz na to ??
Go to Top of Page

berousek
New Member

197 Posts

Posted - 12/08/2006 :  17:17:09  Show Profile Send berousek a Private Message  Reply with Quote
natur enemy ....
http://www.curse-gaming.com/en/wow/addons-3828-1-natur-enemycastbar.html
Go to Top of Page

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 13/08/2006 :  00:47:34  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by berousek

natur enemy ....
http://www.curse-gaming.com/en/wow/addons-3828-1-natur-enemycastbar.html

kurna diky moc ,to se hodi , akorat jsem si s tim docela hrala a nevim jak zamezit tomu aby mi to nestahovalo uplne cely okoli. Jelikoz napr. prichazim do SW nebo IF a zacne mi to svitit jak semafor , jelikoz kazdej neco zacne castit nebo dueluje , Porste docela silenost ;)) .

Jeste se optam, Existuje nejaky addon. Neco jako Scrolling combat text only pro rogue ?? Nejak se mi nedari ani tam v nastaveni najit napr, aby mi to zahlasilo ze mam 5 combat pointu ci pokud parnu tak riposte , ci tak neco.

Je neco takoveho ?/
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/08/2006 :  01:27:22  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ja som si na SCT nastavil nech mi to vzdy ked parnem vyhodi obrovsky ruzovy napis You Parry .... a to je potom lahko vediet ze mas hodit ripos. No neviem, ale mne SCT ukazuje combo pointy, mozno mas staru verziu.
Go to Top of Page

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 13/08/2006 :  01:41:06  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Ja som si na SCT nastavil nech mi to vzdy ked parnem vyhodi obrovsky ruzovy napis You Parry .... a to je potom lahko vediet ze mas hodit ripos. No neviem, ale mne SCT ukazuje combo pointy, mozno mas staru verziu.

to me taky ukazuje pointy , ale nekde jsem prave videla, ze primo mu vbehne hlaska misto parry rovnou Riposte a ked mas 5 c. pointu tak vyskakuje finish it nebo tak neco, Videla jsem to nekde v nejakem videu

EDIT : Doplneno A u videlA, predne pro Pepo , aby nerypal nebo ho upalim jak ten technicky podpalovac, jestli to jeste existuje

Edited by - Rill on 13/08/2006 18:53:04
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 13/08/2006 :  02:44:58  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rill

quote:
Originally posted by Pepo

to me taky ukazuje pointy , ale nekde jsem prave videl, ze primo mu vbehne hlaska misto parry rovnou Riposte a ked mas 5 c. pointu tak vyskakuje finish it nebo tak neco, Videl jsem to nekde v nejakem videu

novy SCT to ma automaticky zaply .. jinak na riposte je nejlepsi makro
castspellbyname("Riposte")
castspellbyname("Sinister Strike(Rank x)")

ve chvili kdy vyskoci riposte ... tak nikdy neni jedinej duvod ho nepouzit, je to zkratka moc dmg za malo energie

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Rill
Starting Member

30 Posts

Posted - 13/08/2006 :  03:18:46  Show Profile Send Rill a Private Message  Reply with Quote
Jeste ted mam problemek s tim energy barem, ze mi vzdy zmizi kdyz odlognu a vzdy po nalogovani musim znovu zadavat /ew on .

Jinak na to SCT jsem koukal a mam 4.1 verzi a ta je asi nejnovejsi tusim. Ale nevim to jiste. To vite baba. Nikde jsem nenasel zalozku v options ohledne toho riposte . Nebo spatne koukam .
Go to Top of Page

Marak
Starting Member

5 Posts

Posted - 13/08/2006 :  11:37:27  Show Profile Send Marak a Private Message  Reply with Quote
Aby ti sct ukazoval riposte musis jit do sct event config a tam si to nastavit. Precti si readme, sct ti muze ukazat uplne vsechno z combat logu a muzes si to oznacit jak chces (treba ti to muze ukazat "beware overpower" misto dodge, nebo sem mel nastaveny ze mi to ukazovalo "mace stun" kdy mi procla mace spec, atd.).

Jinak u riposte/ss macro nemusis davat (rank ..) u ss, automaticky to pouzije nejvyssi rank (osobne to nepouzivam, mam radsi vetsi interaktivitu .).
Go to Top of Page

mischu
New Member

283 Posts

Posted - 13/08/2006 :  11:39:16  Show Profile Send mischu a Private Message  Reply with Quote
Co tak to skusit hrát bez těhle adonů ?
Go to Top of Page

Mefisto
Junior Member

767 Posts

Posted - 13/08/2006 :  11:58:52  Show Profile  Send Mefisto an ICQ Message Send Mefisto a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by mischu

Co tak to skusit hrát bez těhle adonů ?

co takhle hrat ten fotbal bez tech kopacek a chranicu

"The time for desperation is upon us. Let's play."
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/08/2006 :  14:48:17  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo jasne Rill baba, skoda ze tam mas zopar krat pouzity muzsky rod A jo, nevidim jediny dovod preco hrat bez addonov.
Go to Top of Page

Warlord
Junior Member

Miralis

892 Posts

Posted - 16/08/2006 :  10:14:12  Show Profile  Send Warlord an ICQ Message Send Warlord a Private Message  Reply with Quote
Maraku, klobouk dolu. za tu dobu co hraju wow uz jsem videl hodne videi, hodne rougovskych videi, ale tohle je jednoznacne to nejlepsi co sem zatim videl. Super skill, i co se tyce toho videa, perfektne udelane.
/bow
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 16/08/2006 :  12:27:32  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
videiko pekny - gj, ale ted vyslo video od Corrupta a to je zatim jednoznacne to nejlepsi co sem videl, ten clovek nema konkurenci

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Wardocan
Tarutaru maniak

458 Posts

Posted - 16/08/2006 :  13:37:26  Show Profile Send Wardocan a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shad3

videiko pekny - gj, ale ted vyslo video od Corrupta a to je zatim jednoznacne to nejlepsi co sem videl, ten clovek nema konkurenci

Mas nekde pls na to video link ??

EDIT : Mozna je to tohle http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=25574

Edited by - Wardocan on 16/08/2006 13:40:59
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 16/08/2006 :  15:07:58  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Wardocan

EDIT : Mozna je to tohle http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=25574

yop to je ono

Trance addicted <3
Go to Top of Page

Marak
Starting Member

5 Posts

Posted - 17/08/2006 :  18:43:12  Show Profile Send Marak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shad3

Porovnávat swords s daggers nejde, ale je pravda ze vi co dela a spolu s Happyminti a Polzie je to asi nejlepsi dagger rogue jehoz video sem videl. Problem s daggers je ze pokud ti "neprocne" crit na backstab ses docela nahranej, kdezto sinister strike/hemo se v dmg moc nelisi od white hitu, takze az tak moc nezalezi jestli ti critne instant nebo white attack.

Swords sou tak daleko vic spolehlivejsi nez daggers, zejmena v 1vs1 duelech. 60 energy za 200-600dmg (non crit backstab) a 1 combopoint je k placi. To nic nemeni na tom, ze daggers sou lepsi v group (bg) a world pvp, kde mas moment prekvapeni na svy strane a ambush je diky burst dmg imba opener.
Go to Top of Page

Shad3
New Member

277 Posts

Posted - 17/08/2006 :  20:54:50  Show Profile  Visit Shad3's Homepage  Send Shad3 an ICQ Message Send Shad3 a Private Message  Reply with Quote
ja vim simte, rogue hraju rok a pul a theorycraft je moje druhy ja :>

ale tady hodnotim video vs video - jak na me pusobi jako hrac, osobne mi taky daggery nevyhovujou, combat ma moc velky CD v pvp a z myho uhlu pohledu i prilis velkej energy cost CS + SS, takze hemo <3

Trance addicted <3
Go to Top of Page

LoL_CZ
Starting Member

1 Posts

Posted - 20/11/2008 :  20:31:29  Show Profile  Send LoL_CZ an ICQ Message Send LoL_CZ a Private Message  Reply with Quote
Ahoj můžu se zeptat jak mam nastavit v STC aby se ukazoval muj dmg mě to sice ukazovalo ale něco se tam podělalo a těd nwm jak to vrátit
Go to Top of Page

Bottenanna
Junior Member

511 Posts

Posted - 20/11/2008 :  20:54:18  Show Profile Send Bottenanna a Private Message  Reply with Quote
ja to nebyl

Ctím a dodržuji pravidla tohoto fóra
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 21/11/2008 :  06:43:42  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by LoL_CZ

Ahoj můžu se zeptat jak mam nastavit v STC aby se ukazoval muj dmg mě to sice ukazovalo ale něco se tam podělalo a těd nwm jak to vrátit

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,13 seconds. on eygor Snitz Forums 2000