Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Star Wars: The Old Republic
 Star Wars: The Old Republic - General
 General
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 37

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 27/11/2011 :  11:27:00  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
http://www.youtube.com/watch?v=0ejeOJIrmtw

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 27/11/2011 :  11:39:30  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior



Zkrátka, našel jsem na Coruscantu takový sklady, kde byli v rozích na platformách stejné skupinky mobů a zkoušel jsem na ně různé kombinace abilit jako, připlížit se ve stealthu, shadow strike, odmrštění, sekání, zvednutí dovzduchu a tak .. vždycky z toho byl na pohled pekný jedijský taneček, ale když jsem tam prostě naběhnul a začal jednoho po druhém sesekávat mečem, tak to díly těm společným cooldownům, krátkým efektům kouzel a díky tomu, že postava stejně vždycky dělá jen jednu věc najednou .. vyšlo časově i co se úbytku HP týče, úplně nastejno. To mě sralo na celý hře nejvíc, pokud by mělo jít v podstatě jen o to, aby jste mačkali tlačítka je celkem jedno v jakém pořadí "ono je to prostě zabije" tak to by mě moc nebavilo. Snad je to levelem.



Tohle je tím nízkým levelem a obtížností. Prý hra posunuje obtížnost každých 10 levelu. Od 30+ a v endgame je to už krásně těžko hratelné, co někdo psal. Uvidíme jak si poradí s hard mode ve Flashpointech.

Jinak vím co myslíš, já se snažím najít classu, co těch skillu nemá hodně ať v tom není bordel a dobře se to ovládá. Bohužel i trooper má na 12 levelu těch skillu dost a nějak tak nemůžu přijít na rotaci co používat. Vždy tam mačkám něco a nestačím použít vše. Buď moba zabije companion nebo někdo z grupy. Hra trpí tím typickým aspoň pro mě problémem že tě nutí používat ty základní ability které máš ještě před tím než nabereš adv. classu. Potom do toho přimíchá ty od adv. classy a je v tom bordel. Tohle jsem viděl hlavně u asian her typu Lineage atd. AoC to má taky tam mě to jebalo asi nejvíc.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 27/11/2011 11:46:45
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/11/2011 :  12:45:26  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
musim souhlasit, ze skillu je trochu moc ;-)

me spis vadi, ze to ovladani je takovy desne "gumovy" nevim jak moc to popsat jinak. Desne by me zajimalo jesti to je lagama serveru nebo cim.

Pro me se to moc dobre teda neovlada.

Co ocenuju je duraz na pribeh a u me to dokonce funguje az tak, ze mi prijde, ze je tam zbytecne moc group contentu a not enough single ;-), jako vim je to mmo a tak, ale proste to tak vnimam.


no mmo
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 27/11/2011 :  12:50:14  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Dnes zkouším pašeráka, musím říct, že na PvE se mi moc líbí ( v těch prvních pár levelech ) a je to takový odlehčenější, než ten drsnej bounty hunter, ale nevím jak bude fungovat v PvP, ty nejzajímavější abilitky má podmíněný tím, že je v krytu a i když se může tam, kde není kde se krejt, jen přikrčit a i pak fungují, tak to sekundu 2 zabere a to je v PvP moc dlouhá doba, navíc je v tu chvíli nepohyblivej, pokud chce ty abilitky používat. Ve srovnání sbounty hunterem .. BH běží, téměř bez CD háže jednu raketu za druhou a prokládá to pistolovám full autem .. v podstatě kosí vše za běhu.

Má někdo vyšší level pašeráka ?

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 27/11/2011 :  12:59:23  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Podle toho co rikaji lidi je IA-Sniper (Smuggler mirror) class s nejvetsim ranged burst dmg ve hre - ale je to vykoupeny tou nutnosti krytu. Na druhou stranu jsem videl PvP video kde se prevaloval z jednoho krytu do druhyho a melee nestihalo prebihat (ten pohyb do krytu je hodne rychlej).

Mne osobne IA otravil - prisel men podle poisu jako super class presne pro mne - a dopadl jako classa co jsem skrtnul jako prvni :)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 27/11/2011 :  13:16:50  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
S tim mnozstvim abilit me to taky sere, mene je nekdy vice, ale nemuzu souhlasit s tim, ze neexistuje rotace. Na ty trash moby je to skoro jedno ale u bossiku je to docela poznat.
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 27/11/2011 :  13:33:49  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
Prave, trash mobove jsou vetsinou easy i v grpach po 4. Tim, ze clovek nebude pouzivat rotaci skillu akorat chcipnout pozdejc, ale chcipnou. Clovek je zvyklej, ze si grpy mobu ve vetsine MMORPG sam nesolnul, krome treba tech class s petama.

Ranged classy jsou sice dobry, ale je fakt, ze je to tam vykoupeny tim campanim v coveru (ty, co to maj). Myslim, ze pokud budou nekde campit like CSkari, tak si budou chrochtat a snipovat to pekne z bezpeci z poza rohu, zdi, meh. V PvP si jich ale normalni clovek vsimne a pude je zabit jako prvni aby neotravovali ;) Lamy se jima samozrejme budou nechat odstrelovat :P

Combat je takovej zpomalenej, to je pravda a obavam se, ze to nebude lagama nebo stress testem, spis je to takovej design, uz jenom to jak se postava otaci, jako by tam byl nejakej mouse lag a to jsem si s tema sensitivitama hral asi 10min :-)

Jinak je to takovej mix KOTOR + ME + WoW + neco navic = SP v MMO svete, jak jsem presne tusil :D (coz nalaka spoustu SP hracu, ktery klasicky MMORPG nikdy nehrali).

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.

Edited by - hRoch on 27/11/2011 13:34:53
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 27/11/2011 :  16:59:39  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
Zatim ok, az na jeden zasadni problem: Kamera mi dela neuveritelny psi kusy a kazdou chvilku mi nekam uleti, takze naprosto ztratim prehled o smeru. Zkousel jsem snizit citlivost kamery a vypnout Enable Camera Pivot, ani jedno z toho nepomaha.

Nikdo jiny s tim problem nema?


edit:
Tak nakonec to snad spravil update sofwraru k mysi, mam X7 od A4techu. Zvlastni, ze sem se s timhle problemem nikde jinde nesetkal.

Edited by - Rahman on 27/11/2011 19:16:08
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 27/11/2011 :  17:15:35  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
Nikdo jiny s tim problem nema?



ja ne


Jinak - prosel jsem si vsechny 4 startovni zony a vyzkousel vsechny 4 classy do lev 10-11.

Spoliery: (trochu:)

ad zony:

--Sith zona: kompaktni jednoducha, velmi rychle questeni, minimum zbytecneho pobihani - libila se mne zdaleka nejvic
--BH+IA zona: pomerne velika, clenita, ale jeden quest vedle druheho, dobre si mne to posilalo a az na vyjimky jsem nemel pocit zbytecnosti
--Smugler+Trooper: velikanska zona, spousta zbytecneho behani, stalo se mne ze jsem vynechal nejake q protoze jsem sel jinudy nez si dev predstavoval. V zaverecnem q chainu jsem se ocitnul jako lev 7! bez companiona s tim ze mne zabijeli lev 10 elite moby (proste je neslo zabit) - musel se vracet a hledat kde jsem neco vynechal... vylozene debilni...
--Jedi zona: velika rozcourana, spousta mrtvejch mist, oblibene q utikej 3min tam - posle te zpatky - a zase tam, q vyzadujici "zmacknuti cudlu" (veci co kdyz nekdo pouzije tak nejde pouzit nejakou dobu znova - jakoby respawne) a pri tech davech lidi to byla onanie v rukavici ze smirglpapiru

Vseobecne se mne Imperialni zacatecni zony libily mnohokrat vice.

ad Imperium/Republika:

asi prvni MMORPG kde zalezi kterou stranu si vyberu ne kvuli classum (ktere jsou funkce identicke mirrory - pokud by to nekdo nevedel) ale z duvodu jak to chci hrat.
Po pravde je to az docela extremni - za Sithy se clovek rozhoduje zda nekoho spalit bleskem nebo nechat sezrat companionem... za Jedi jestli magoloidniho vraha prevychovat na Jedi nebo ne...

Pote co jsem si skusil Sith stranu tak jsem si rikal ze tohle neni nic pro mne - nejak zvlast mne nebavi hrat za postavu co se chova jako sadistickej psychopat - ale po vyzkouseni Jedi mne ty "fuckin do-gooders" srali mozna jeste vic... :)

Docela by mne zajimalo zda maji ty svetle/temne body nejaky vyznam? Nerad bych se choval tak jak mne to vyhovuje a diky tomu ze nejsem dost temnej nebo svetlej na max levelu nemohl obliknou nejakej equip nebo tak neco... Po pravde kdyz jsem jeden char hral tak jak jsem odpvidat chtel - bez ohledu na body - tak jsem koncil se skore 450:450 - cili neutralni.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 27/11/2011 17:48:07
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 27/11/2011 :  17:40:42  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman

Zatim ok, az na jeden zasadni problem: Kamera mi dela neuveritelny psi kusy a kazdou chvilku mi nekam uleti, takze naprosto ztratim prehled o smeru. Zkousel jsem snizit citlivost kamery a vypnout Enable Camera Pivot, ani jedno z toho nepomaha.

Nikdo jiny s tim problem nema?



Tohle se mi nestalo ani jednou.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/11/2011 :  17:59:43  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
@brutus

tvoje uroven light / dark skutecne ma ovlivnovat moznost nosit nejaky kusy vybaveni. Myslim, ze jsem zahlid cosi o mecech a krome toho to ma ovlivnovat i vzhled.

co nevim (a tezko rict jestli vubec nekdo) jak moc dobry vybaveni light x dark bude...

no mmo
Go to Top of Page

hRoch
Moderator

360 Posts

Posted - 27/11/2011 :  18:03:30  Show Profile  Visit hRoch's Homepage Send hRoch a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:
Originally posted by Rahman
Nikdo jiny s tim problem nema?



Docela by mne zajimalo zda maji ty svetle/temne body nejaky vyznam? Nerad bych se choval tak jak mne to vyhovuje a diky tomu ze nejsem dost temnej nebo svetlej na max levelu nemohl obliknou nejakej equip nebo tak neco... Po pravde kdyz jsem jeden char hral tak jak jsem odpvidat chtel - bez ohledu na body - tak jsem koncil se skore 450:450 - cili neutralni.


Ano, ma. Pak muzes mit bud dark/light side itemy/rewardy. Samozrejme nektery lidi hrajou dost tak ci tak a pak jsou neutral a pro ty zadny vyhody zatim nejsou :) Takze devs prislibili, ze i pro ne budou specialni itemy, ale spis az po vydani :D

DAoC, AC2, SWG, WoW, EQ2, VG, AO, Rift, SWToR, GW2, WildStar.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 27/11/2011 :  18:15:24  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Super... Takze clovek musi hrat bud jako maniakalni psychpatickej vrah, nabo jako usmivajici se imbecil vecne nastavujici druhou tvar.... a nebo nemit nejakej top equip... parada :)
Snad ty veci pro neutraly implemenujou - protoze to dava z meho pohledu skutecne nejvic smysl.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Lucas
New Member

117 Posts

Posted - 27/11/2011 :  19:05:26  Show Profile  Send Lucas an ICQ Message Send Lucas a Private Message  Reply with Quote
Hrani za neutralni postavy ve hre bude mozne a je podporovano. Predmety pro "sede postavy" budou,pocitaji s tim


Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO)
Dageorn - Man - captain(LOTRO)
czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade
Lucas -kdysi davno UO Maniak

Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 27/11/2011 :  19:54:03  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
Myslim, ze v tech skilech maji zatim dosti mazec v ruznych smerech.
Hral jsem IA do 18.lvl a ten ma nekolik abilit prakticky stejnejch a delajich podle popisu "2 weapon damage" ac jsem kupoval novy ranky tak ani jednou jsem si u techto abilit nevsiml, ze by se cokoliv v tom popisu zmenilo, stale 2weapondamage, stejnej cd, stejna spotreba media.
Vlastni lod je opravdu hezka, ale z toho, co mi nabidli jako ten space combat mission ci jak to nazyvaji jsem se malem poblinkal, ale to chce videt :)))
Kdyz jsem obdrzel flash point black talon, zkusil jsem to solo a skoncil na druhym bossovi, za dalsi dva levely jsem to uz dodelal, akorat jsem vynechal predposledniho bosika.
Trosku me zarazilo, ze dva bossiky ty relativne nejsilnejsi jsem tam vlastne ukitoval k smrti, nebyli me schopni skoro dohnat (jen tak pro orientaci uvedu, ze jsem docela nemotora a nemehlo, rozhodne ne skiller)
Jinak co se tech ukrytu tyce, ono to s nimi s pribyvajicim levelem nebude az tak horke, jsou tam ruzne talenty, ktere to utrpeni s kryty snizuji. Treba, ze kdyz vylezes z ukrytu muzes do nejaky doby pouzit urcitou strelu, ktera jde normalne jen z ukrytu a ma casttime, instant a mimo kryt nebo tak nejak to bylo.
Ale to je zase otazka, jak to vsechno dodelaji, protoze ja tuhle abilitu vubec nepouzival, protoze mela casttime asi 2 s a pouzival jsem jinou skoro identickou akorat byla instant a mela tusim trochu mensi dosah, ale to snad jen z pocatku, druhej den uz mela dosah vetsi, tak bud se ten dosah zmenil s rankem nebo to opatchovali co ja vim.
Kamera mi blbla asi tak jednou za hodinu a to vzdy ve stejnem stylu, proste "uletela o par metru vys" (jako bych ji nadzvedl)

Myslim, ze je o strasne predcasny hodnotit ale, urcite spoustu veci pomenej. Pokud ne, nemuze to v endgame contentu wowka konkurovat ani zdaleka. Jsem ale presvedcen, ze zmenej, byli by sami proti sobe.

Jinak mam spoustu pocitu pozitivnich i negativnich.
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/11/2011 :  20:00:17  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
@vool

a zamenoval jsi ty skilly pokazde kdyz jsi koupil novej? nefunguje jim autoupgrade abilit v action barech.

reportoval jsem jim to pres "issue" tak nevim jestli si toho vubec nekdo vsimne...

je to teda mimoradne otravne, protoze si samozrejme nepamatujes co vsechno novyho mas pote co to masivne nakoupis...

no mmo
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 27/11/2011 :  20:25:34  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

@vool

a zamenoval jsi ty skilly pokazde kdyz jsi koupil novej? nefunguje jim autoupgrade abilit v action barech.




to je 100% buG, protoze nizsi skill ti zmizi z "Abilities" a po relogu mas i na liste nejvyssi level daneho skillu

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 27/11/2011 20:58:28
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 27/11/2011 :  20:30:58  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by celdric

@vool

a zamenoval jsi ty skilly pokazde kdyz jsi koupil novej? nefunguje jim autoupgrade abilit v action barech.

reportoval jsem jim to pres "issue" tak nevim jestli si toho vubec nekdo vsimne...

je to teda mimoradne otravne, protoze si samozrejme nepamatujes co vsechno novyho mas pote co to masivne nakoupis...


Ja si toho vsimnul hned a upgradoval jsem je po jednom, koupil a hned soupnul ze spellbooku do baru :) Zajimavy mi ale prislo, ze kdyz jsem to jednou do baru strcil, tak pak uz to bylo v obou barech...tedy v tom, kterej jsem mel pro klasicky stav i v tom, kterej preskakuje pro stav "cover".
Dokonce jsem nekolikrat kontroloval popisek ty ability vyssiho ranku s popiskem toho nizsiho ranku, kdyz jsem stal zrovna u trenera.
Ale muze tobyt treba chyba popisku jen, tezko rict.

Jeste dodam, kdyz uz pisi ohledne tech CC jak tu nekdo psal, me fungovaly vcelku dobre, ty kratky jsem stejne neumel moc vyuzivat, spise jsem to pouzival jako takovej interrupt a jediny dlouhy, co jsem mel na droida na minutu, tak to fungovalo..teda vetsinou..obcas se ma krasna kompanionka totiz rozhodla utocit prave do toho CC, ale tak to jsou myslim drobnosti, Blizzard pres mnohe sliby dodnes taky nedokazal treba odbugovat Starfall, kterej atakuje ovecky naprosto v pohode a s nejvetsi chuti a jaka je to uz doba, co to slibuji :)))

Jeste jedna vec na mne pusobila hodne nerijemne a to vzdalenosti, na ktery se mobi agruji v pomeru k prostredi.
Kuprikladu dosti dlouha cesta do Dark Temple, samy plane a skupinky mobu a hrac v tom vlastne bezi jak v minovym poli a to hodne blizko tech mobu. Ty agrovaci vzdalenosti jsou hodne maly, pusobilo to na mne desne neprijemne, treba i v tom Flashpointu vlastne jsem prisel treba az ke skupine mobu coby sniper, stacilo udelat krok ci dva dal a uz jsem mohl vlasne pouzit mellee ability...hodne divny mi to prislo.

A ještě jsem si vzpomněl k tý absolutní nevybalancovanosti příklad. Když jsem někdy na 16-17 lvl získal druhýho companiona, healovacího robota, nedal se používat. Je teda pravda, že neměl žádnej equip, kterej by mohl pomoci, ale bylo to fakt děsný. Ve srovnání s používáním druhýho bojujícího a tankujícího companiona + medipacky by ten rozdíl byl obrovskej. Prostě nepoužitelnej heal.

A jeden z nejmilejších e nejveselejších zážítků byl, když jsem zjistil, že můj obnošenej gear můž ještě donosit můj companion :)) samozřejmě pokud splňuje předpoklady pro jeho nošení.

Edited by - vool on 27/11/2011 20:49:28
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 27/11/2011 :  20:44:52  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus



to je 100% bub, protoze nizsi skill ti zmizi z "Abilities" a po relogu mas i na liste nejvyssi level daneho skillu



co je to "bub"?

V abilities k nahrade dojde to souhlasim, v action barech ne... mozna po relogu ano, ale promin to jsem fakt netestoval jestli musim odlog a log aby se to zmenilo a pochybuju, ze by to hraci chteli delat v releasu.

Proste jsem to reportnul jako slusnej beta tester a tim to pro me hasne ;-)

no mmo
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 27/11/2011 :  20:53:51  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Nevím jak vám co píšete ale já když koupil skilly tak je ta automaticky vyměnilo v barech ještě jsem si to kontroloval se "skillbookem"

Teď něco o hře, už vím co mě na tom chytlo a to je běhání. Konečně mám pocit že zase hraju hru a jsem součástí dění. Né že nasednu na mounta a jedu. To běhání na Corustantu je hustý probíhat ty části mapy, zabere to dost času. Dost mě to vrátilo do starých času kdy se "něco" ve hře objevovalo.

Ta hra je obrovská Corusant zabere hodně času když si to člověk jede poctivě. potom co jsem dostal loď jsem si zaletěl na pár dalších planet a když jsem si uvědomil jak krásně je budu prozkoumávat jako Corusnat .... prostě paráda a to je jich tam hodně dalších. Pro vysoké levely až moc.

Nevím jak vám asi jsem divnej, ale ty space combat mise se mi líbí. grafika nadherná, kouřové efekty třeba. Je to taková odreagovačka. Loď se dá vylepšovat jak v EVE :) prostě další věc co dělat.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 27/11/2011 :  23:01:16  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Máte někdo přehled, jaký dosah maj ty zasraný sithský blesky ? :)

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Filda LNL
Junior Member

Medvídek

723 Posts

Posted - 27/11/2011 :  23:07:36  Show Profile Send Filda LNL a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Máte někdo přehled, jaký dosah maj ty zasraný sithský blesky ? :)



Dost malej, ale cca na 8. levlu získaj spell, kterej jim na chvíli umožní je prodloužit. Klasicky je to 10m, v buffu 30.

Troll lepší fanboie.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 28/11/2011 :  08:11:28  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Máte někdo přehled, jaký dosah maj ty zasraný sithský blesky ? :)



Jde o to kteryho Sitha mas na mysli...

Sorc ma dosah vseho 30m
Sin 10m (a buff na 2x prodlouzeni range jednou za 90sec - teda ten buff ma i Sorc - je to lev8 - ale ten ho pouije spis kvuli +crit sanci)

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 28/11/2011 :  10:18:30  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

quote:
Originally posted by M.C warior

Máte někdo přehled, jaký dosah maj ty zasraný sithský blesky ? :)



Jde o to kteryho Sitha mas na mysli...

Sorc ma dosah vseho 30m
Sin 10m (a buff na 2x prodlouzeni range jednou za 90sec - teda ten buff ma i Sorc - je to lev8 - ale ten ho pouije spis kvuli +crit sanci)



V hutballu je to celkem nahovno, ten prostor je tam malej a jsou tam ty platformy po kterých se běhá s míčem. Přičemž ty ranged útoky ignorujou většinu překážek, čili pokud se nahoru na platformu postaví sith, nebo jinej ranged char, tak na mě chudáka jedije v klidku prskaj stuny a blesky a já na ně nemůžu a jinudy s míčem neprojdu.

Btw včera jsem dotáhnul na lvl 10 Bounty Huntera .... to je mašinka na smrt, neskutečná. Člověk máčkne to tam mrská dmg na 30m,rakety nemaj CD, zato maj AOE, když se k vám nikdo dostane nablízko, tak se odrazíte tryksama od země a kopnete ho do držky, případně zapálíte plamenometem, brutální AOE útok ze vzduchu a k tomu heavy armor .. mazec v PVE jsem zabílej moby za běhu v PvP jsem měl slušný score na lvl 10 bez vybraný sub classy ( jsem nestíhal před spaním ) Koukal jsem se i na další videa jak Powertecha, tak Mercenary .. jeden si přes ten heavy amrmor nahazuje ještě štít a druhej pro změnu healuje ..


Mimo jiné jsem se dával na videa za sith sorcerera a všimnul jsem si jedné věci .. snad u 3 videií jsem postřehnul, že típci narozdíl od ostatních tam neměli 2 plný lišty, ale v klidu tam rotovali cca 4 spelly stun/blesky/odhození/štít

Čili mam svoje 2 kandidáty na OP chary Bounty Hunter a Sith Sorcerer.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/11/2011 :  10:27:02  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
powertech na pozdejsim lvl je v pve solo dost peklo , dmg nema ale ty redukce nejsou tak znat aby to stacilo nektery solo class questy byly o drzku

jinak sith sorc no vzhledem k tomu, ze kamos si na lvl 10 tu instu odsoloval tak je asi jasny co je OP classa :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 28/11/2011 :  10:42:11  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

powertech na pozdejsim lvl je v pve solo dost peklo , dmg nema ale ty redukce nejsou tak znat aby to stacilo nektery solo class questy byly o drzku



Hm, to mě docela překvapuje, na tom low levelu jsem tam na skupinu normál mobů za běhu vypálil tu pípací bombu na moba vpravo, normální raketu na moba vlevu a to je zabilo, když ne, tak jsem za běhu, toho co to přezil kopnul do ksichtu a běžel jsem dál. Na žlutohvězdičkový moby ( nějaký ty elite ) jsem spamoval raketu/full auto/raketu/normální útok a když se mi je podařilo zapálit, tak jsem to proložil tim laserem co se pouští do odotkovaných protivníků a taky jsem neměl problém + pokud to mělo ady, tak ty umírali z těch AOE výbuchů. Když jsem pak dostal ten air strikeke, tak to bylo vymalováno úplně.

Ale samozřejmě ti věřím, asi holt ta dmg neskaluje. Možná bude větší borec ten mercenary, už jen tím, že si bude moct přihealovávat companiona, nevěřím tomu, že by se v PvE neprosadil.

Jak jsi to myslel s těma redukcema ? Že se heavy armor + štít moc neprojeví, respektive nestačí v poměru k pomalu udílené dmg ?


Btw : budu moc mít na accu dark/light side chary najednou ?

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/11/2011 :  10:48:10  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
no proste ta dmg co dava mercenary je ve srovnani s powertechem tak obrovska, ze nejakych 20 procent redukce navic co mam je proste nic , a slozitejsi encountery jako zlaty moby v class questu proste Mako uhealovat nestaci, musi clovek pouzit fakt vsecko a ne jenom "zerg" / kitovani jako ranged classy (vetsina specek powertecha je jenom na 10m)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 28/11/2011 :  10:52:20  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by M.C warior

Btw včera jsem dotáhnul na lvl 10 Bounty Huntera .... to je mašinka na smrt, neskutečná. Člověk máčkne to tam mrská dmg na 30m,rakety nemaj CD, zato maj AOE, když se k vám nikdo dostane nablízko, tak se odrazíte tryksama od země a kopnete ho do držky, případně zapálíte plamenometem, brutální AOE útok ze vzduchu a k tomu heavy armor .. mazec v PVE jsem zabílej moby za běhu v PvP jsem měl slušný score na lvl 10 bez vybraný sub classy ( jsem nestíhal před spaním ) Koukal jsem se i na další videa jak Powertecha, tak Mercenary .. jeden si přes ten heavy amrmor nahazuje ještě štít a druhej pro změnu healuje

Mimo jiné jsem se dával na videa za sith sorcerera a všimnul jsem si jedné věci .. snad u 3 videií jsem postřehnul, že típci narozdíl od ostatních tam neměli 2 plný lišty, ale v klidu tam rotovali cca 4 spelly stun/blesky/odhození/štít

Čili mam svoje 2 kandidáty na OP chary Bounty Hunter a Sith Sorcerer.



Sorcerer/Sage jsou IMHO momentalne nejvic OP classa ve hre - nezajimaji je desitky skillu s recast timerama - jedou si svoji rotaci ve ktery je i nechutny CC a DPS je fakt brutalni.

Bounty hunter ma docela problem s resource managementem - pokud udela to co jsi vyjmenoval tak cca 2x sezral svuj power pool (prehral se) a pokud ma na timeru to likvidovani healtu tak je dost v perdeli, protoze pri plnym heatu regeneruje desive pomalu - Sorc tenhle problem nema - ma power pool jak krava a regeneruje porad rychle :(

BH - Merc je solidni ranged class, ale ma snad vsechno casteny - v podstate 50% casu spamuje tracer missile a to je 1.5sec cast :(
BH- Powertech ma vetsinu v instantech ale taky ma range melee-10m - je to melee char s trochou range (podobne to ma Assassin taky ma 10m skilly).

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 28/11/2011 10:53:22
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 28/11/2011 :  10:53:21  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

no proste ta dmg co dava mercenary je ve srovnani s powertechem tak obrovska, ze nejakych 20 procent redukce navic co mam je proste nic , a slozitejsi encountery jako zlaty moby v class questu proste Mako uhealovat nestaci, musi clovek pouzit fakt vsecko a ne jenom "zerg" / kitovani jako ranged classy (vetsina specek powertecha je jenom na 10m)



Jasný, dobrý vědět. Možná by se k němu hodil spíš nějakej tank.

Každopádně jsem si vzpoměl na další věc co mě na SWTORu štve a to je, že většina abilit má na sobě napsáno a e to tak, že ten side efekt, jako stun, knockback atd funguje jen na slabé a normální protivníky. Tzn že je moc pěkný, že na slabý moby, který pomalu instantujete máte stuny, knockbacky a bůh ví co ještě, ale proti silnějším mobům, kde by jste ty utility konečně použili na něco víc než jen na efekt, vám nefungujou a máje jen čistej dmg ... to je celkem dementní. Přičemž oni vás samozřejmě zvesela stunujou i knockbackujou.

https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/11/2011 :  11:05:16  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
premyslel jsem o tom vzhledem k tomu, ze powertech je tank , tak by me k nemu jako spolecnik nejvic sedlo nejaky ranged DPSko :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 28/11/2011 :  11:05:42  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
....nejakych 20 procent redukce navic co mam je proste nic...



Ten rozdil bude (casem na vyssim levelu) vyrazne vic nez 20%.

SWTOR je postavenej tak, ze armor sam o sobe moc velky rozdil v mitigaci nedela (light 5%, medium 10%, heavy 15%) a tanka dela tankem stance - u BH Ion Cylinder - a shield generator + buffy na tyhle veci z tankovaciho stromu.
Vysledkem je, ze Merc ma i na lev 50 porad tech 15% mitigace ale tank speclej Powertech ma cca 60%+

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Lobos
Junior Member

572 Posts

Posted - 28/11/2011 :  11:14:36  Show Profile  Send Lobos an ICQ Message Send Lobos a Private Message  Reply with Quote
Hral jsem asi 4 hodiny Inquisitora, za tu dobu mi hra 2x spadla pak jsem se 2x zaseknul v class quest instanci za tou zelenou stenou a musel jsem relognout abych se objevil venku.

Na skill baru se neukazuji CD a vubec je to UI nejake divne, v jednu chvili neslo kliknout na menu, nic v mape atd. Popisky skillu a kolik davaji dmg v podstate nefunguji.

Pribeh a vsechny ty dialogy jsou celkem fajn a docela me to i bavilo, ale za chvili uz jsem to jenom prelitl ocima a odklikal. Dark a light side body jsou za SI opravdu celkem drsne, clovek si pripada divne i kdyz je to jenom hra

Celkove si myslim ze pokud to maji za tri tydny vydat tak je ceka hodne bezesnych noci. Na forech sice vsichni ujistuji ze release build maji uz davno pripraveny a super vyladeny, ale jaky by to melo smysl prave ten final neotestovat tri tydny pred vydanim?
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 28/11/2011 :  11:19:09  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lobos

Hral jsem asi 4 hodiny Inquisitora, za tu dobu mi hra 2x spadla pak jsem se 2x zaseknul v class quest instanci za tou zelenou stenou a musel jsem relognout abych se objevil venku.

Na skill baru se neukazuji CD a vubec je to UI nejake divne, v jednu chvili neslo kliknout na menu, nic v mape atd. Popisky skillu a kolik davaji dmg v podstate nefunguji.

Pribeh a vsechny ty dialogy jsou celkem fajn a docela me to i bavilo, ale za chvili uz jsem to jenom prelitl ocima a odklikal. Dark a light side body jsou za SI opravdu celkem drsne, clovek si pripada divne i kdyz je to jenom hra

Celkove si myslim ze pokud to maji za tri tydny vydat tak je ceka hodne bezesnych noci. Na forech sice vsichni ujistuji ze release build maji uz davno pripraveny a super vyladeny, ale jaky by to melo smysl prave ten final neotestovat tri tydny pred vydanim?



Hral jsem cely vikend, prosel vsechny 4 noob lokace, 4 classy na lev 11.
Za celou dobu mne hra jednou vytuhla a cca3-4x jsem mel par sec lag - jinak naprosto bez problemu - i v mistech s davy hracu zcela plynule.

Jediny problem na ktery jsem narazil bylo ze se automaticky neupgradeovali skilly na listach (bud to slo manualne nebo to fixnul relog).

Z meho pohledu nejmene problemova beta co jsem kdy zazil - naopak vetsina ostrych startu "A titulu" byla o hodne horsi.

IMHO to muzou vydat zitra :D


Jinak - screenshot ze standartniho PvP scenarka v bete:


Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!

Edited by - brutus on 28/11/2011 11:24:30
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/11/2011 :  11:25:34  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
co se problemu tyce tak v zasade jsem nenarazil na nic co by bylo neprekonatelny
Nekolikrat se me zasekl companion a menu se objevilo az po cca 10tym zmacknuti N
Asi dvakrat mi hra natvrdo crashnula ( pricitam to trosku tomu, ze bezela xx hodin a ja se jen normalne alttaboval do oken)
Jednou se mi bugnul class quest , kde jsem se rozhodl nekoho popravit, ale v prubehu rozhovoru nic a nasledne npc porad zeleny kdyz jsem vylezl ven dovnitr jsem uz nemohl, ale fixlo se to jednoduse klikem na reset questu kde se mi vratil do predchoziho kroku a napodruhe to uz slo

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

M.C warior
Moderator

me

1073 Posts

Posted - 28/11/2011 :  11:34:32  Show Profile  Visit M.C warior's Homepage  Send M.C warior an ICQ Message Send M.C warior a Private Message  Reply with Quote
Já jsem u toho vytuhnul skoro celej víkend a musím říct že jsem neměl snad jedinej technickej problém na stolním PC a to i přes věčný překlikávání do woken, čili za tohle 100 bodů.

Na notebooku jsem to nemohl rozběhnout, pořád to hlásilo error code 6, tak jsem si přečetl, že to nebere diakritiku v jméně windows profilu. Udělal jsem novej profil bez diakritiky a hra se rozběha. Na 3 roky starým aceru se to rozběhlo na low na nějakých +-20 FPS, čili je to jen o chlup náročnější než WOW.


https://www.facebook.com/esqgame
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 28/11/2011 :  11:46:13  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Mno. Na hodnocení brzo, ovšem hra na mne působila velmi zvláštním dojmem.

PvM - odtažitě, někdy jsem si připadal, že vodím loutku, nikdy jsem podobný pocit u jiných her neměl. Když jsem zmačknul tlačítko, udělalo to co mělo ovšem připadalo mi že se vlastně nic nestalo. Nakonec je takřka jedno, co člověk mačká, nějak se to prostě zabije, obzvlaště s heal clasou.

PvP - chaos, nepřehledné, to co jsem psal u PvM platí u PvP dvojnásobně.


Imperial Agent - Operative (level 15)

Jedním slovem nesmrtelný. Na 10ce jsem si proběhl black talon na soliko se všema bossama. Stači stát nekde opodál a healovat companiona a pokud náhodou lehne, stačí si zaběhávat za rožek, počkat na energii a dohealovat se na full, případně kitovat. U ranget enemy v kombinaci s IA krytem je to na prst v nose.

U PvP obdobně, 2 hráče bez healu ustojím v pohodičce a oba ustřílím prakticky normal atakem. Tři už si mě dávali, ale myslím, že u toho rodili ježky . V kombinaci se stealthem a se zvýšenou speed (i v tom stealthu) ... prostě běžíte po mapě a vychytáváte si spoty, kde třeba 2 enemy davájí nejakýho chudáka. Jak to dopadne, pokud se jim za zady vynoří z hidu healer si asi umíte představit. Máte abilitu na sundávání stuntu/snare a regen energie je hodně fast. Když jde do tuhyho, zaběhnete za rožek a za par vteřin máte full HP/energi a začínají znova.

IA na 15tým levelu má cca 25 skilů. Je to naprostá prasárna. Hry, u kterých more skills = more fun nesnaším! Dps nejsem schopen posoudit či srovnat. Mele jsem po pár lvl zavrhl jako pro mě nehratelný a ranget jsem jiné neskoušel.

Edited by - PRIBOO on 28/11/2011 11:59:10
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 28/11/2011 :  12:16:39  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by brutus

[quote]Originally posted by M.C warior



Sorcerer/Sage jsou IMHO momentalne nejvic OP classa ve hre - nezajimaji je desitky skillu s recast timerama - jedou si svoji rotaci ve ktery je i nechutny CC a DPS je fakt brutalni.

Bounty hunter ma docela problem s resource managementem - pokud udela to co jsi vyjmenoval tak cca 2x sezral svuj power pool (prehral se) a pokud ma na timeru to likvidovani healtu tak je dost v perdeli, protoze pri plnym heatu regeneruje desive pomalu - Sorc tenhle problem nema - ma power pool jak krava a regeneruje porad rychle :(

BH - Merc je solidni ranged class, ale ma snad vsechno casteny - v podstate 50% casu spamuje tracer missile a to je 1.5sec cast :(
BH- Powertech ma vetsinu v instantech ale taky ma range melee-10m - je to melee char s trochou range (podobne to ma Assassin taky ma 10m skilly).




To co popisuješ má i Smuggler, absolutně hroznej power regen. V podstatě jsem si hraní za něj neužil, u bosse jsem byl zalezlej za překážkou a házel autoattack, protože specky se rotovat nedaj, to tě okamžitě vysaje.

Že by byl Sage mašina na dmg to se mi moc nezdá, jel jsem Troopera Commando a Sageho na level 16 a trooper je neskutečný prase s AOE dmg kterou naopak Sage nemám žádnou na tomhle levelu. I ta dmg na solo target není nic moc. Souhlasím že Sage ten power má nekonečnej snad a regen je taky moc dobrý.

Je vidět že ta balance class není žádná aby se to dalo hrát jako MMO.

Po vyzkoušení druhého flashpointu Hammerstation musím říct že v téhle hře fakt nechci dělat healera, to je pain neskutečnej. Sage dva healy cast jako prase jen jsem stál a spamoval o 106. Absolutní nuda a ještě ten heal nestačil. Málokdo používá auto regen, meditaci, prostě naběhne k dalšimu packu a čeká že ho healneš.

Ještě k těm skillum třeba u Sageho naprosto zbytečný spell Disturbance, mnohem raději jsem použil Project který má sice CD ale je instatní a má i větší dmg než Disturbance, což je dokonce speciální skill pro Sageho. Možná na větším levelu až se vylepší přes skill tree bude o něčem jiném ale takhle jsem ho nepoužíval a měl v rotaci jen Project.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 28/11/2011 12:21:34
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 28/11/2011 :  13:01:29  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
Tak ono bude nejdřív třeba tu hru a její mechnismy pochopit a prozkoumat
Viz třeba ty ranky o kterých jsem psal již včera:

SHIV (rank 5)
instant
energy 15
cooldown 6 sec
range 4 m
stabs a target for 2 kinetic damage

SHIV (rank 6)
instant
energy 15
cooldown 6 sec
range 4 m
stabs a target for 2 kinetic damage


mmch ty dialogy jsou prima, akorat myslim, ze by stacilo, abych mel na vyber odpovedi jen ve chvilich, kdy to ma nejakej vyznam .. prijde mi divny abych co chvili volil nejakou odpoved, kdyz to stejne nic neovlivni ...

Edited by - vool on 28/11/2011 14:37:07
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 28/11/2011 :  13:19:08  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
No nevím, já zkusil asi 6 charů na lvl 5, protože víc mě to nebralo, zvlášť, když je to beta. A můj pocit byl spíše negativní. Všude okolo věci, které jsem už stokrát viděl a stokrát hrál, jen to nebylo dabované.

Srovnávat to s KOTOREM se nedá, jak někdo říká, že je to pokračování. To bylo na vývoj postavy a rpg rozhodně 100x lepší.

Grafika na dnešek chudá, aby to mohla hrát MASA lidí a ne jen ti, co mají slušný komp. Což chápu, ale sám za sebe nesouhlasím.

Meelee chary, souhlas se Sugestem, skočím, sem tam hodím stun, bum, prásk a konec. Nevěřím, že to bude na vyšších levelech jiné, jen budete točit jiné skilly na jiné moby.

PvP bude podle mě nevyváženost jako sviň. Stejně jako v Riftu a jinde, kde každá postava má jiné schopnosti a jinak preferované skilly. Nevěřím, že tady se to povede sladit. To si radši dejme všichni BF3, kde máte adrenalin až po oči a v týmové hře se sehranými kolegy je to sakra o něčem jiném, jak klikat na postavičky a mačkat 1, 2, 3. Ale to se rozebíralo xkrát u x her. Tento typ mmo k tomu není dělaný, optimální je to u first person her.

Takže za mě to má 5/10 z mých krátkých zkušeností. Jediný důvod, proč bych do toho šel, by byla komunita kamarádů, singl část hry a ten hype, že je to prostě TO Star Wars!

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 28/11/2011 :  16:10:19  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
S Riftem bych tu balanci nesrovnaval ani nahodou. Tady mas variabilitu charu nulovou. 8 trid s jasnym urcenim a tim to hasne.
Zadny megahybridi jako v Riftu.
IMHO tohle se na kamen/nuzky/papir vybalancovat da lehce. Otazkou je, jestli ti chces mit vybalancovany na duely, nebo group play.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 28/11/2011 :  16:17:51  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno
8 trid s jasnym urcenim a tim to hasne.



Resp 8x3 - nevim jestli vsechny classy ale to co jsem studoval se styl hry podle specializace ve stromu docela hooodne lisi.
Ale proti variacim v Riftu je to houby - o tom zadna.

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Stirius
New Member

Stirius

416 Posts

Posted - 28/11/2011 :  17:25:15  Show Profile  Visit Stirius's Homepage Send Stirius a Private Message  Reply with Quote
Ok, Rift co se týká variant byl dobrý. Ale pvp tam stálo stejně za hovno, to musíte uznat

Boiians leader
http://www.boiians.cz
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 28/11/2011 :  18:06:43  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Stirius

Ok, Rift co se týká variant byl dobrý. Ale pvp tam stálo stejně za hovno, to musíte uznat



ani nahodou po patchi kdy pridali open pvp questy a rifty to byla nejlepsi pvp hra za hodne poslednich let

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

vool
Junior Member

842 Posts

Posted - 28/11/2011 :  19:36:54  Show Profile  Visit vool's Homepage Send vool a Private Message  Reply with Quote
hral jsem to par hodin i dnes a dospel k rozhodnuti, ze hlavne vzhledem k tomu, jakej predlozili system abilit jim za to platit nebudu, po teto strance mi to toiz prijde absolutne nesmyslne zpracovane, kuprikladu priserne zpracovane ikonky abilit, zcela neprehledne, spousta abilit a mnoho z nich naprosto zbytecnych, mozna i nefunkcnich ci fungujicich na utajenych principech, obcas stupidni chovani postavy atd atd atd ....proste v dusledku mi zustalo mezi klady, ktere me oslovuji, jen fajn tema a moznost objevovani novych svetu
Go to Top of Page

celdric
Average Member

1613 Posts

Posted - 28/11/2011 :  20:50:02  Show Profile  Send celdric an ICQ Message Send celdric a Private Message  Reply with Quote
obavam se, ze pro me je to pase taky... ne ze by to byla spatna hra, ale proste me to nebavi.

testoval jsem 5-6 hodin v patek, 3 hodiny v sobotu dopoledne a pak jsem uz misto hrani sw:tor radsi poustel filmy... toz tak.

pockam si na nejaky dobry single player rpg od BW...

no mmo
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 29/11/2011 :  15:05:10  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
Co jsem koukal tak ten Slicing je hodně drsnej gathering craft. Companion ti přinese krabici a v tom jsou rovnou credity. Stejně tak když sebereš ty krabice na mapě.
Tak si říkám tohle bude kurva zlatej důl pro Čínský farmáře, nemusej ani chodit na AH, crdeity jim naskákaj rovnou do batohu.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"

Edited by - Jaffa on 29/11/2011 15:06:15
Go to Top of Page

WereHamster
Junior Member

WereHamster

982 Posts

Posted - 29/11/2011 :  15:24:39  Show Profile Send WereHamster a Private Message  Reply with Quote
A kolik kreditů stojí vyslání kompaniona na misi?
Mě třeba ty pozdějsí mise z archeologie stály kolem 300cr za misi.. na to že pak přinesli materiál za 90cr.. :)
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 29/11/2011 :  15:35:52  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by WereHamster

A kolik kreditů stojí vyslání kompaniona na misi?
Mě třeba ty pozdějsí mise z archeologie stály kolem 300cr za misi.. na to že pak přinesli materiál za 90cr.. :)



slicing vychazi trosku vydelecne, ale zadnej zazrak rozhodne nekde jit farmit moby vydela mnohem vic

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Xantus
Moderator

504 Posts

Posted - 29/11/2011 :  15:38:50  Show Profile  Send Xantus an ICQ Message Send Xantus a Private Message  Reply with Quote
jsem se právě chtěl zeptat kolik stálo vyslání a kolik přinesl..

já jsem jinak od pátku do včerejška zaznamenal jediny pád hry teda spíš zatuhnutí, ne crash na desktop.

craft je solidní žrout creditů... měl jsem archaelogy, synthweaving a underworld trading, tj. samostatnost na výrobu zbroje pro force usery (light, medium i heavy) a zvlast ten underwold trading... na všechno co je modrý a víc jsou třeba suroviny co jdou získat pouze odtud a mise trvá 6 minut, přinese od 2 do 8 kusů podle toho jestli byla mise moderate/abundant/bountiful/rich.

hrál jsem za empire a pokud někomu přišel Dromund Kaas velký, tak ten by se na takový Alderaan nebo Tatooine vešel 5x. Co psali testeři na foru, tak Tatooine je bez povozu opravdu peklo, jak je všechno strašně daleko od sebe.
Go to Top of Page

Jaffa
Junior Member

982 Posts

Posted - 29/11/2011 :  16:25:27  Show Profile Send Jaffa a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Xantus


hrál jsem za empire a pokud někomu přišel Dromund Kaas velký, tak ten by se na takový Alderaan nebo Tatooine vešel 5x. Co psali testeři na foru, tak Tatooine je bez povozu opravdu peklo, jak je všechno strašně daleko od sebe.



A to je jen dobře, aspoň přestanou screameři nadávat že ta hra je malá koridorovka. Čím větší tím lepší, aspoň bude víc pocit že to je open.

Škoda je, že na 3 planety nejde jít. Zamčený pro protistranu.

Last hope......Guild Wars 2
"that's not a log, that's a DICK!"
Go to Top of Page
Page: of 37 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,61 seconds. on eygor Snitz Forums 2000