Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 Age of Conan
 Age of Conan - General
 Pozvanka- vysíláme AoC v pondělí na pg24
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 5

spajdr
Moderator

Benny

3400 Posts

Posted - 15/05/2008 :  08:43:34  Show Profile  Visit spajdr's Homepage  Send spajdr an ICQ Message Send spajdr a Private Message  Reply with Quote
určitě stojí za zmínku ukázat jak vypadá tým TTH

Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 15/05/2008 :  12:27:49  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
K WoW asi tak ... ani Tom už to nehraje

A k AoC. Neočekávám osud jako Vanguard. Hrál jsem EQ2 a pekelně se těšil na Vanguarda. Jak se blížilo vydání tak s informacema postupně upadalo nadšení. Pak přišla BETA a ta mě přesvědčila, že to není to na co jsem se těšil. Konec konců, čekal jsem špatný osud hry po tom, co to převzalo SOE. Proč by SOE příliž podporovalo největší konkurenci EQ2? Udělali to nejlepší co udělat mohli (pro sebe samozřejmě). Koupily projekt Vanguardu a s noblesou ho pohřbily.
Vzhledem k tomu, že jde o Howardův svět, který je spoustě lidem blízký, věřím že nebude tak zle. Nedělám si samozřejmě iluze, že by hra neměla bugy atd.
Go to Top of Page

lozes
New Member

143 Posts

Posted - 15/05/2008 :  12:42:25  Show Profile Send lozes a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by spajdr

určitě stojí za zmínku ukázat jak vypadá tým TTH

ano to opravdu stoji za zminku. Diky za info. Kdyztak uz muzes rovnou priradit role...ja bych bral tu buchtu vlevo. Docela se mi podoba

- lozka(Unimpressed) - rune priest r25/rr23
- orhori(Unimpressed) - ironbreaker r31/rr26
- Heldo(Unimpressed) - bright wizard r26/r25
Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 16/05/2008 :  00:14:05  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
Tak vyřešeno.

Pondělí 20:30 na www.pg24.tv živě (jisto pouze na 95%).

Pořad Virtual Zone #01 (druhý díl btw), moderátor Dargnon a host Syny se vrhnou na Age of Conan, hru proberou, proberou české guildy Targuen a Discordii a pochopitelně taky budou hezky pařit Conana na dvou kompech.

O ostatních guildách bohužel nic nevím, pište na dargnon@pg24.tv chcete-li abych představil nebo aspoň zmínil i vaši guildu, každá má právo. Nebudu v těchto věcech lhát, chci podpořit CZ/SK komunitu, né stranit jedné guildě.

Jinak osobně se mi Targuen líbí, to ale neznamená, že ho s nejvyšší pravděpodobností nečeká hromada problémů. Jen holt taky tíhnu k tomu budování Impérií atd :P

Během pořadu můžete psát do chatu, pokusíme se reagovat. Jakýkoliv připomínky taky můžete psát na dargnon@pg24.tv, budu opravdu velmi rád za jakejkoliv ždibek zapojení komunity. Ať už je na PG24 něco pořádnýho

"Když si Matrix nepřijde pro nás, uděláme si svůj."
Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 16/05/2008 :  07:46:20  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Everhate

quote:
Originally posted by Warlord

quote:
Originally posted by Rodier

(btw fakt si nepamatuju, ze by prvni rok co stalo wow 1700 a 400 mesicne, byla na SM byt jedna jedina gilda plna retardu..)

hm, ja mel za to, ze TTH vzniklo chvili po spusteni, ne?

Hehe, ted jsem to chtel napsat.

Gilgameshi králi Uruku na který server jdete se Skragem hrát?

https://www.youtube.com/watch?v=AVghLoe-_q8
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 16/05/2008 :  07:57:21  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
To je tajny.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 16/05/2008 :  10:14:51  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
Snad by bylo možno speciální interní tajné sdělení do pošty nebo tak něco.

Go to Top of Page

Mortymer
Starting Member

26 Posts

Posted - 16/05/2008 :  11:21:08  Show Profile Send Mortymer a Private Message  Reply with Quote
za chvily tu bedem jak v japan sama game televize
Go to Top of Page

Everhate
New Member

ksicht

101 Posts

Posted - 16/05/2008 :  12:22:38  Show Profile  Send Everhate an ICQ Message Send Everhate a Private Message  Reply with Quote
No ja teď jaksi nevim o koho jde. SAS1939 mi moc zvonu v hlave nerozeznilo .

Stormkiss ToS Fury
Arasham HoX Wildsoul
Warigan BS Wildsoul
Achiever 73.33%, Explorer 26.67%, Killer 86.67%, Socializer 13.33%
Go to Top of Page

gandalf
New Member

gandalf

161 Posts

Posted - 16/05/2008 :  13:44:07  Show Profile  Send gandalf an ICQ Message Send gandalf a Private Message  Reply with Quote
tak uz jsem se dloooouho nezasmal jako pri cteni prispevku tohoto topicu. btw rodiera bych v televizi vazne rad videl. a to proto abych ho poznal az ho priste potkam nekde na ulici.[a taky bych si ho asi i vyfotil abych si mohl pak ve fotoshopu vytvorit krasnou zakazovou znacku..]

Gandalf, Czech Heroes
www.czechheroes.cz
Go to Top of Page

SAS1939
New Member

222 Posts

Posted - 16/05/2008 :  14:16:02  Show Profile Send SAS1939 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Everhate

No ja teď jaksi nevim o koho jde. SAS1939 mi moc zvonu v hlave nerozeznilo .

Kdysi jsme spolu hráli v nejlepší onlineovce světa!

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 18/05/2008 :  17:13:31  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mortymer

za chvily tu bedem jak v japan sama game televize

Doufejme že ano :D

Guild Master of URNA (Útvar Rychlého Nasazení) - Star Wars Galaxies cz/sk guild on Chimaera
Go to Top of Page

paja2000
Moderator

2040 Posts

Posted - 19/05/2008 :  20:44:00  Show Profile  Visit paja2000's Homepage Send paja2000 a Private Message  Reply with Quote
20:43 a furt nic!
Edit: 21:20 furt nic!

AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24
VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35
WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul

Edited by - paja2000 on 19/05/2008 21:20:37
Go to Top of Page

Dengalden
Starting Member

81 Posts

Posted - 19/05/2008 :  21:21:15  Show Profile Send Dengalden a Private Message  Reply with Quote
tak tomuhle se neda nic rict jen blamaz....nic proti ale i detska televize je proti vam televize a ne cirkus

jinak dik za porad :p

Edited by - Dengalden on 19/05/2008 23:28:10
Go to Top of Page

entes
Starting Member

16 Posts

Posted - 19/05/2008 :  23:38:01  Show Profile Send entes a Private Message  Reply with Quote
hmm, takze po hodinovem zpozdeni jsme se dovedeli ze jim nejel internet, ze herni pocitace jsou v opravne a ze kdosi musel dotahnout nejakej notebook aby se vubec dalo neco ukazat... pak jsem musel do prace, cili bych rad vedel zda hosi neco predvedli a nebo ne.

Entes, WOW - retired
Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 20/05/2008 :  07:16:50  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by entes

hmm, takze po hodinovem zpozdeni jsme se dovedeli ze jim nejel internet, ze herni pocitace jsou v opravne a ze kdosi musel dotahnout nejakej notebook aby se vubec dalo neco ukazat... pak jsem musel do prace, cili bych rad vedel zda hosi neco predvedli a nebo ne.

z pohledu člověka, kterýmu bylo osmnáct už dávno, a kterej má nahráno nějakých 50 hodin AoC v IGN betě a EA to byla dokonalá blamáž. Ale myslím, že chlapci z guildy Tar-gay maji úžasný a dospělý vedění, který ostatním guildám přeje hodně úspěchů a světový mír...
Go to Top of Page

Quizee
New Member

199 Posts

Posted - 20/05/2008 :  07:22:07  Show Profile Send Quizee a Private Message  Reply with Quote
kdyz mir tak pro vsechny

Mondragon -TTH- SOLD
Member of international guild A'a Netjer
Stygian Ranger incoming

Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 20/05/2008 :  08:33:05  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
Přiznávám že jsem to neviděl.
Zdá se mi to nebo mají Visty problém s Stream videem?

Vlastně vůbec s videem. Normání video (když se mi podařilo sehnat nějaké kodeky) se seká, kouše a vlastně se nedá sledovat a stream jsem nerozběhal.

Máte někdo zkušenosti s Vista x64 videem
Kodeky, stream atd.
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 20/05/2008 :  10:36:24  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
S videem pod Vistama x64 nemám jediný problém. Dokonce ani se streamem (pužívám K-Lite Codec Pack http://www.codecguide.com/download_kl.htm a FireFox)

No večer jsem si vzpoměl, že něco o AoC mělo být na PG24, tak jsem se tam mrknul, akorát jsem chytil začátek. Jenže kromě toho, že moderátor spolupracuje na nějakých super stránkách se screenama z her a že host v kostkované košili má super guildu v AoC plnou dospělých a rozumných lidí jsem se nic podstatného o AoC nedozvěděl (nic co bych nevěděl z bety). Za zmínku stojí snad jen to, že se dá celekm slušně AoC rozhejbat na celkem slušně drahém/vybaveném noťasovi, který tam přinesl jeden člen z hostovy guildy a tím "zachránil" vysílání. Pak pro mě byla užitečná informace o tom, že guild města v AoC mají předdefinované pozice pro jednotlivé části budov (hradby, věže, brány, workshopy,...) o tom jediném jsem ještě nic moc nikde nečetl.

Kdo si tady pročte fórum o AoC tak bude vědět víc než se mohl dozvědět včera na PG24.

Lexon
Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 20/05/2008 :  10:48:47  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lexon

S videem pod Vistama x64 nemám jediný problém. Dokonce ani se streamem (pužívám K-Lite Codec Pack http://www.codecguide.com/download_kl.htm a FireFox)

Díky, zkusím.
Používám taky Firefox a po chvilce přemlouvání a instalovaní všelijakých kodeků jsem to vzdal a šel radči hrát
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 20/05/2008 :  10:56:48  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kurik
Ale myslím, že chlapci z guildy Tar-gay maji úžasný a dospělý vedění, který ostatním guildám přeje hodně úspěchů a světový mír...

ROFL, Tar-gay

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 20/05/2008 :  11:04:44  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
no ono sledovat pg24 je jako cumet na telenovelu vetsinou to uvadi nejakej uplnej ichtyl kerej sedi s podobne postizenym a bavi se o uplnych chujovinach a este se u toho furt tupe tlemi. uroven 0

EVE: Lord Greg (Black Nova Corp) [Band of Brothers] [IT Alliance] BoB Forever
KILLER 73.3% LOOTER 66.7% THIEF 33.3% SCAMMER 26.7
Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 20/05/2008 :  11:42:47  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by †… Havran …†

no ono sledovat pg24 je jako cumet na telenovelu vetsinou to uvadi nejakej uplnej ichtyl kerej sedi s podobne postizenym a bavi se o uplnych chujovinach a este se u toho furt tupe tlemi. uroven 0

Hmm tak to asi sledovat nebudu, ale stejně chci rozběhat video.
Ve Vistách jsem nováček a každou chvilku zažívám nějaké překvapení co nefunguje. Něběhá video, občas se mi sekne zvuk, neustále mi hlásí nějaký nový hardware aniž by mi řekl co našel a případně kde to vidí ... děs běs
Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 20/05/2008 :  11:45:33  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Atronach

quote:
Originally posted by Kurik
Ale myslím, že chlapci z guildy Tar-gay maji úžasný a dospělý vedění, který ostatním guildám přeje hodně úspěchů a světový mír...

ROFL, Tar-gay

Když bych chodil do matřské školky, tak by mi to asi taky přišlo vtipné, ale tu už mám pár desítek let zasebou. U Kurika to pochopím, ale ty by jsi ve svém věku už mohl mít rozum
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/05/2008 :  12:11:32  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
nahodou tarquen jsou supr cile, a nastesti neni z jejich gildy xena :)

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 20/05/2008 :  12:13:05  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shelaida
Když bych chodil do matřské školky, tak by mi to asi taky přišlo vtipné, ale tu už mám pár desítek let zasebou. U Kurika to pochopím, ale ty by jsi ve svém věku už mohl mít rozum

Mno, pochybuji ze bys v materske skolce vedel co to je 'gay' (ale mozna jsi chodil do nejake 'vyspelejsi' MS).

A pokud jde o reakci, myslim si, ze muj vek mi dovoli se s nadhledem zasmat vecem, ktere me skutecne pobavi (i kdyz je to sranda na cizi ucet).

Trochu nadhledu Shelaido, alespon trochu

Go to Top of Page

Kurik
Average Member

1444 Posts

Posted - 20/05/2008 :  12:20:37  Show Profile  Visit Kurik's Homepage  Send Kurik an ICQ Message Send Kurik a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Mno, pochybuji ze bys v materske skolce vedel co to je 'gay' (ale mozna jsi chodil do nejake 'vyspelejsi' MS).

A pokud jde o reakci, myslim si, ze muj vek mi dovoli se s nadhledem zasmat vecem, ktere me skutecne pobavi (i kdyz je to sranda na cizi ucet).

no, ty ses taky moc nebavil, když jsem z vás udělal řitíře lva...
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 20/05/2008 :  12:23:23  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

No mě zase pobavila tahle hláška od cholerika tvého typu.
Go to Top of Page

Dorlas
Moderator

Mr. Pink 2

2784 Posts

Posted - 20/05/2008 :  12:52:36  Show Profile  Send Dorlas an ICQ Message Send Dorlas a Private Message  Reply with Quote
Kazda spravna guilda, ktera to mysli vazne by mela mit za jmenem CZ! To same plati o hracich! Takze Targuenovci este mate cas na
Targuen CZ!

Dorlas
TESO
CzH, MdK, ReD, Ragnarok, Pohodari, Multa Nocent
UO, SWG, WoW, VG, AoC, DF, EQ2, Rift, Swtor, GW2, Daoc - inactive
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/05/2008 :  12:57:40  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
hehe no nejlepsi je, ze je to tak jak jsme doufali :) lidi z Tarquenu se mnozi na KoS listech ruznych guild :) za campovani respawn spotu atd :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 20/05/2008 :  12:57:44  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dorlas

Kazda spravna guilda, ktera to mysli vazne by mela mit za jmenem CZ! To same plati o hracich! Takze Targuenovci este mate cas na
Targuen CZ!

Dorle počkám si až leavneš Pohodari a založíš PohodariCZ.
Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 20/05/2008 :  13:00:40  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

hehe no nejlepsi je, ze je to tak jak jsme doufali :) lidi z Tarquenu se mnozi na KoS listech ruznych guild :) za campovani respawn spotu atd :)

Fakt? Toho jsem si nevšimnul. Ale včera když jsem questil občas někdo proběhnul okolo, poslal heal a zachranil mi život
Taky mě nabrali když killovali bossika a ja ho potřeboval na update atd. Očividně všichni Targuen nanávidí.
Takový plácání mě vždycky pobaví.
Go to Top of Page

taintedman
Starting Member

8 Posts

Posted - 20/05/2008 :  13:07:19  Show Profile Send taintedman a Private Message  Reply with Quote
quote:

K čemu proboha FireFox na Vistách? Nejrychlejší a nejlepší prohlížeč pro Visty je IE...
Go to Top of Page

brutus
Average Member

Tidus

1833 Posts

Posted - 20/05/2008 :  13:12:41  Show Profile  Send brutus an ICQ Message Send brutus a Private Message  Reply with Quote
Ze vas to bavi...
Tarqueni jsou proste ten samej typ guildy jako Zdechliny v zacatcich WOW - naberou cokoliv, bude jich 300+, tak 20-30 v pohode lidi co zjistej ze je bavi spolu hrat a nebavi poslouchat whinning kazdeho loosera co naberou ze potrebuje pomoct a nadavky lidi z jinejch guild co za curaka ma nad hlavou stejnej tag... takze odejdou a zalozi si vlastni guildu. A zbytek se do mesice rozpadne protoze kazdej kdo ma v zadku diru bude mit potrebu stat se leaderem :)
Proste standartni vyvoj....

Darkness beyond twilight, Crimson beyond blood that flows, Buried in the stream of time is where your power grows, I pledge myself to conquer all the foes who stand, before the mighty gift bestowed in my unworthy hand, Let the fools who stand before me be destroyed, by the power you and I possess... DRAGON SLAVE!
Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 20/05/2008 :  13:15:46  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by taintedman
K čemu proboha FireFox na Vistách? Nejrychlejší a nejlepší prohlížeč pro Visty je IE...

Rychlost jsem nepoměřoval a ani to v budoucnu nehodlám dělat. IE nepoužívám a používat nebudu. Nemá moji důvěru.
Pokud jde o to co je lepší to je pouze na subjektivním dojmu každého z nás Mě přijde lepší FireFox.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/05/2008 :  13:15:49  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

ja mluvil o guilde ? ne ja mluvil o jedincich :) napr GoddWill aneb jeden z prvnich z camperu ress potu na white sand :)

ale jinak souhlasim v zasade s brutusem :) verim, ze v te guilde bude tak 30 dobrych lidi :)

Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Shelaida
New Member

342 Posts

Posted - 20/05/2008 :  13:21:34  Show Profile  Send Shelaida an ICQ Message Send Shelaida a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha

quote:

ja mluvil o guilde ? ne ja mluvil o jedincich :) napr GoddWill aneb jeden z prvnich z camperu ress potu na white sand :)

ale jinak souhlasim v zasade s brutusem :) verim, ze v te guilde bude tak 30 dobrych lidi :)

Mno když myslíte. Zatím mi ty řeči proti Targuenu přišli spíš jako zbožné přání všeho nejhoršího než něco založeného na pravdě. Něco na způsob ... k nim nechoď, pojď radči hrát k nám

Já tomu projektu věřím, s některými jsem už hrál a jsou v pohodě. Leaderovské ambice nemám a tak se nechám překvapit jak to dopadne
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 20/05/2008 :  13:23:31  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mno když myslíte. Zatím mi ty řeči proti Targuenu přišli spíš jako zbožné přání všeho nejhoršího než něco založeného na pravdě. Něco na způsob ... k nim nechoď, pojď radči hrát k nám

Já tomu projektu věřím, s některými jsem už hrál a jsou v pohodě. Leaderovské ambice nemám a tak se nechám překvapit jak to dopadne

nas recruitment je uzavrenej :) mame cap lidi kolik v gilde chceme a dalsi priberem no rekneme za hodne panaku na srazu :)
jinak jde spise o zkusennosti s temahle monstr akcema a po tom co jsem videl na pg24 uz predpoklad hranici s jistotou

Yours, Scissors.

Edited by - Pertha on 20/05/2008 13:26:05
Go to Top of Page

Lucas
New Member

117 Posts

Posted - 20/05/2008 :  13:28:45  Show Profile  Send Lucas an ICQ Message Send Lucas a Private Message  Reply with Quote
ze zkusenosti zadne velke uskupeni ciste CZ/SK hracu nema dlouhe trvani. Zahranicni a mixovane gildy timto problemem netrpi.

Sludig - Dwarf - Guardian (LOTRO)
Dageorn - Man - captain(LOTRO)
czlucas - WWII online, Czechoslovak PanzerBrigade
Lucas -kdysi davno UO Maniak

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 20/05/2008 :  15:25:54  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Lucas

ze zkusenosti zadne velke uskupeni ciste CZ/SK hracu nema dlouhe trvani. Zahranicni a mixovane gildy timto problemem netrpi.

Zkus se kouknout, jak dlouho bezi Pohodari v EQ2...

Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 20/05/2008 :  15:26:49  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel
No mě zase pobavila tahle hláška od cholerika tvého typu.

Lidi se meni...mozna by ti to potvrdilo i par lidi co me v lasce prilis nemaj (nemeli).

Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 20/05/2008 :  15:59:58  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

Zkus se kouknout, jak dlouho bezi Pohodari v EQ2...
o tech uz sjem taky slysel a dost jsme se s klukama nasmali...nic ve zlem

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 20/05/2008 :  17:37:44  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by taintedman

quote:

nekdo radej pouzitelny browser.

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/05/2008 :  21:06:12  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dengalden

tak tomuhle se neda nic rict jen blamaz....nic proti ale i detska televize je proti vam televize a ne cirkus

Bohužel, tak to u té jisté společnosti chodí. S tim že vypadne net, že pořad před náma se protáhne a dovolí se mu to a že to tam nepoběží na kompech sem nepočítal stejně jako vy. To normální člověk od internetový herní televize nečeká. Nemůže za to ani jeden z těch lidí co byli ve studiu, teda kromě režiséra, že dovolil protáhnout předchozí pořad.

Jestli stejně jako my shledáváte to určitý technický vybavení nedostačujícim a chtěli byste lepší herní televizi, můžete to napsat ProGamers. My jsme se tam jenom snažili vytvořit něco z toho, co jsme měli k dispozici. Jistě, mohli jsme Conana vyzkoušet jestli na tom poběží předem, jenže to ještě byla Beta a taky koho by to napadlo že nepoběží?

Pak taky netušim, co kdo čekal od toho víc než informace o Conanovi a nějaký ukázky. Když je to o AoC, mluví se tam o AoC a hraje se AoC. Kdyby se nemluvilo navíc o Targuenu, tak brzo nebude o čem mluvit nebo to budou ještě větší detaily o hře, který by už vůbec nikoho nezajímaly. Nějakou větší akci ve hře vzhledem k technickejm podmínkám nebylo možný realizovat.

Osobně mi informace o hře o který to je jako chujoviny nepřijdou, zvlášť když o tom to mělo bejt. To že pro vás nejsou nový je proto, že tu hru už znáte. To je jako kdyby se někdo podíval na Pána prstenů a řekl, že to je blbost, že se tam nic novýho nedozvěděl, že to bylo už v tý knize. Bylo to o Age of Conan takže podobnost s Age of Conan informacema z webu není náhodná.

Jestli tenhle druh pořadu kde se probírá hra a dělaj to mladý lidi (protože to dělaj pro zábavu) někomu přijde jako telenovela od ichtylů (jako napsal †… Havran …†), tak ať napíše na PG24 jaký pořady by chtěl nebo holt si najde jinou televizi (nebo žádnou). Některý z nás prostě baví debatovat, psát a mluvit o různejch hrách, zajímáme se o ně víc než jen kvuli hraní, zajímá nás jaký ty hry jsou a proč. Pro někoho je takovej člověk dement, já zas za dementy považuju jiný lidi.

Vzhledem k prostředkum PG24 neni možný tam mít profesionální moderátory (mě by takový dementi stejně nevyhovovali páč by to bylo o... podivejte se na gamepage nebo G4), ani "dospělácký" amatéry, který na to většinou nemaj čas ani energii. A protože to dělaj "děti", tak je to přirozeně aspoň z většiny pro "děti". Takovej začarovanej kruh.

Nejlepší bude, když tu napíšete, co jste si od toho pořadu přáli. Nemusíte psát o těch kompech a zpoždění, to jsme si (ne)přáli všichni

Edited by - Dargnon on 20/05/2008 21:42:04
Go to Top of Page

Lexon
New Member

Joker64

199 Posts

Posted - 20/05/2008 :  22:24:30  Show Profile Send Lexon a Private Message  Reply with Quote
Ahoj. Technické problémy chápu, to se stává. Vadilo mi ale, že se tam podle mého až příliš mluvilo o té guildě. Spíš bych ocenil, kdyby se podrobněji probraly třeba postavy/povolání. Na co je které dobré a na co ne a třeba možné vylepšení ve featech. Ukázka PvP souboje a popis systému combat a blokování se štítem a třeba využití kolizníh PVP. Zmínit něco o dějové linii hry (tajemné tetování). Jak funguje cestování a "teleport domů" (ve WoW HS). Možná nechat ptát lidi na chatu co je zajímá a pokusit se zodpovídat zajímavé dotazy. Třeba se tam někdo ptal na střídání dne a noci, vy jste začali o tom jak to funguje na úvodním ostrově přes NPC v hospodě, ale už jste se nedostali dál (bylo to něčím přerušeno - možná nějakou důležitou informací o té zajímavé guildě, ale to si už nevzpomínám) a dotyčný tazatel se pak už nedozvěděl, že po 19-20 lvlu až se dostane do full MMO světa, tak že tam je denní cyklus myslím po 4h (jako v LOTRO).
Chápu, že ta hra je nová a spousta informací se ještě nedá pořádně zjistit, ale myslím, že je spouta zajímavých věcí, které se o AoC daly povědět. Teď mě ještě napadl třeba spellwaving a třeba něco říct o DX10, že není a hnedtak nebude...

Lexon
Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 20/05/2008 :  22:31:04  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Dargnon

quote:

Bohužel, tak to u té jisté společnosti chodí. S tim že vypadne net, že pořad před náma se protáhne a dovolí se mu to a že to tam nepoběží na kompech sem nepočítal stejně jako vy. To normální člověk od internetový herní televize nečeká. Nemůže za to ani jeden z těch lidí co byli ve studiu, teda kromě režiséra, že dovolil protáhnout předchozí pořad.

Jestli stejně jako my shledáváte to určitý technický vybavení nedostačujícim a chtěli byste lepší herní televizi, můžete to napsat ProGamers. My jsme se tam jenom snažili vytvořit něco z toho, co jsme měli k dispozici. Jistě, mohli jsme Conana vyzkoušet jestli na tom poběží předem, jenže to ještě byla Beta a taky koho by to napadlo že nepoběží?

Pak taky netušim, co kdo čekal od toho víc než informace o Conanovi a nějaký ukázky. Když je to o AoC, mluví se tam o AoC a hraje se AoC. Kdyby se nemluvilo navíc o Targuenu, tak brzo nebude o čem mluvit nebo to budou ještě větší detaily o hře, který by už vůbec nikoho nezajímaly. Nějakou větší akci ve hře vzhledem k technickejm podmínkám nebylo možný realizovat.

Osobně mi informace o hře o který to je jako chujoviny nepřijdou, zvlášť když o tom to mělo bejt. To že pro vás nejsou nový je proto, že tu hru už znáte. To je jako kdyby se někdo podíval na Pána prstenů a řekl, že to je blbost, že se tam nic novýho nedozvěděl, že to bylo už v tý knize. Bylo to o Age of Conan takže podobnost s Age of Conan informacema z webu není náhodná.

Jestli tenhle druh pořadu kde se probírá hra a dělaj to mladý lidi (protože to dělaj pro zábavu) někomu přijde jako telenovela od ichtylů (jako napsal †… Havran …†), tak ať napíše na PG24 jaký pořady by chtěl nebo holt si najde jinou televizi (nebo žádnou). Některý z nás prostě baví debatovat, psát a mluvit o různejch hrách, zajímáme se o ně víc než jen kvuli hraní, zajímá nás jaký ty hry jsou a proč. Pro někoho je takovej člověk dement, já zas za dementy považuju jiný lidi.

Vzhledem k prostředkum PG24 neni možný tam mít profesionální moderátory (mě by takový dementi stejně nevyhovovali páč by to bylo o... podivejte se na gamepage nebo G4), ani "dospělácký" amatéry, který na to většinou nemaj čas ani energii. A protože to dělaj "děti", tak je to přirozeně aspoň z většiny pro "děti". Takovej začarovanej kruh.

Nejlepší bude, když tu napíšete, co jste si od toho pořadu přáli. Nemusíte psát o těch kompech a zpoždění, to jsme si (ne)přáli všichni

nemam jedinej duvod proc bych mel psat na nejaky progamers nebo nedej boze panu miksovskymu k tomu by me nedonutil ani konec sveta

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/05/2008 :  22:49:04  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

nemam jedinej duvod proc bych mel psat na nejaky progamers nebo nedej boze panu miksovskymu k tomu by me nedonutil ani konec sveta

Je mi jasný, že tam asi nikdo nenapíše. Jen tim naznačuju, kde je problém. Samozřejmě když jsem podle některejch lidí ichtyl tak to ani lepší vybavení studia nevyřeší. Jde o to pochopit, že když to dělaj mladý lidi, tak asi budou trochu vysmátý atd. a normální člověk kerýmu se to nelíbí to vypne, nemusí ale hned nadávat. Například já normální TV doma nemám a když jí vidim u někoho na návštěvě, tak hned nenadávám že to je pro ... ať to vypnou a nevim co. Teda většinou.

Go to Top of Page

†… Havran …†
Average Member

1962 Posts

Posted - 20/05/2008 :  22:56:06  Show Profile  Send †… Havran …† an ICQ Message Send †… Havran …† a Private Message  Reply with Quote
no tim sem spis narazel ze progamers jako takovej a konkrtene vise zminenej pan me nestoji ani za sprosty slovo se svym jednanim a tim jak se stavi kuprikladu k vyplaceni vyher hracum atd atd ale tj tak trosku off.
PG24 nemuze normalni clovek vydrzet sledovat dyl jak 3 minuty tj presne doba za jakou to vypl muj 15 letej mladej bratranec...

Go to Top of Page

Dargnon
Moderator

441 Posts

Posted - 20/05/2008 :  23:01:46  Show Profile  Visit Dargnon's Homepage  Send Dargnon an ICQ Message Send Dargnon a Private Message  Reply with Quote
quote:

no tim sem spis narazel ze progamers jako takovej a konkrtene vise zminenej pan me nestoji ani za sprosty slovo se svym jednanim a tim jak se stavi kuprikladu k vyplaceni vyher hracum atd atd ale tj tak trosku off.
PG24 nemuze normalni clovek vydrzet sledovat dyl jak 3 minuty tj presne doba za jakou to vypl muj 15 letej mladej bratranec...

To je mi líto že to hned vypnul. Jinak sám víš, že to s tim normálním člověkem je pěkná nadsázka. Taky můžu říct, že EVE nebo UO normální člověk po 15 minutách vypne. Je to pro určitý lidi, stejně jako jednotlivý pořady na PG24. Jestli ti můj pořad přišel jako pro ichtyly, napiš proč. Jinak jsou tvoje připomínky zcela k ničemu. Jestli chceš jenom šířit zahořklost vůči PG, chápu, daří se ti to (netvrdim že neni opodstatněná).

Edited by - Dargnon on 20/05/2008 23:13:13
Go to Top of Page

entes
Starting Member

16 Posts

Posted - 20/05/2008 :  23:39:42  Show Profile Send entes a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hele Dargnone, chapu ze se s kolegama snazite a ze muzeme byt radi aspon za to. Ale kdyz po pul roce zapnu pg24 a vidim to co sem videl tak zase pochop ty mne, ze se klidne dalsi pulrok bez pg24 obejdu.

Entes, WOW - retired

Edited by - entes on 20/05/2008 23:46:06
Go to Top of Page
Page: of 5 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,23 seconds. on eygor Snitz Forums 2000