Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Unable to validate game version.
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 02/04/2008 :  14:30:13  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ma niekto z vas takyto problem ? Pri logovani mi toto vyhodi, a ja som normalne patchoval cez blizzard updater.

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 02/04/2008 :  15:08:25  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
A mel jsi delsi pauzu s WoW? Resp. updatoval jsi po delsi pauze?

Jinak proste klasicky, nejdriv zkus repair a kdyz nic, tak holt reinstall.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 02/04/2008 :  15:12:39  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pepo

Ma niekto z vas takyto problem ? Pri logovani mi toto vyhodi, a ja som normalne patchoval cez blizzard updater.

Tohle se mi taky jednou stalo, repair to nespravil a než hledat složite řešeni, radeji sem reinstal wowu komplet.
Ikdyž tehdy sem to pokurvil manualne, kdyz jsem reinstaloval OS a do WoW nahodil patch, ktery byl sice ke staženi k dispozici, avšak servery opatchovali az o tyden pozdeji.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 02/04/2008 :  15:14:00  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Vcera som normalne hral, dnes stiahnem patch a robi mi to takuto blbost. Mam na PC este kopia wowu kde nemam 2.4 ani 2.4.1 tak to akurat patchujem a uvidim ci to pojde.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 02/04/2008 :  15:42:08  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Tak to uz neviem ci je chyba u mna, pretoze prave som opatchoval na 2.4.0 a potom na 2.4.1 a robi to to iste .... nechapem. Toto iste robilo kamosovi pri 2.4.0 lenze to po par hodinach preslo, ale toto sa netvari ze by sa malo opravit, kedze na forach neni nic pise ze to fixuju alebo take nieco.

Uz ma seru ...
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 02/04/2008 :  16:04:29  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
nekdy pomuze si od nekoho komu to jede vporadku stahnout jeho launcher.exe a wow.exe

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 02/04/2008 :  16:05:38  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ani repair nejde, tak idem niekoho znasilnit kto mi posle tie dva subory ... Pertho ? :)
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 02/04/2008 :  16:09:27  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ani repair nejde, tak idem niekoho znasilnit kto mi posle tie dva subory ... Pertho ? :)

Já ale nemám WoW

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 02/04/2008 :  16:15:33  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Darmo sa snazis, v postoch ma nedobehnes
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 02/04/2008 :  16:22:28  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Takze ani prepisanie subormi nepomohlo, niekto nejake dalsie napady ? (okrem reinstallu, nemam tu CDka ... )
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 02/04/2008 :  17:57:29  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mas omezenej limit stahovani dat? Zalohuj slozku interface a wdb a pak proste smaz WoW, stahni si clienta, kterej se ti sam zacne updatovat a stahovat dalsi soucasti WoW. Ale jak znas Blizzard, tak to trva extremne dlouho, nez se ti neco pres Blizzard downloader stahne... takze to kdyztak tahej pres noc.

Kdyz to dneska jeste nefixnes, tak zkus tuhle moznost no.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 02/04/2008 :  19:39:50  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
To je ten problem, mam iba 4 GB/mesiac (viva la Orange .... ale tak som rad aspon za takytonet, lepsie ako nic) cize to nemozem takto urobit. No nic, musim pockat na vikend ked dojdem domov a skusim to nainstalovat z CDka ... ale tak neviem, skusim este doma opatchovat a uvidim co to spravi, ak sa mi to doma rozchodi, tak to jednoducho prekopirujem, ak nie tak budem reinstalovat aj tam :)
Go to Top of Page

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 02/04/2008 :  20:47:06  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote

1.Repair
2.Pak jsem znova instalnul patch
3.A spustil exe. s adresare hry.

akorat mi nesli adnony takze jsem slozku INTERFACE s datumem prejmenoval a puvodni Interface vyhodil a je to.Pokud si ale predtim nevyzalohujete slozku s nastavenim musite pak po reairu nastavit znova.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik
Twink 19+,29+39+49+59+69+

World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 02/04/2008 :  23:31:01  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Robil som to iste a nic , ale zrazu sa to rozbehlo teraz vecer. Samo od seba.

Edited by - Pepo on 03/04/2008 00:40:35
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/04/2008 :  12:30:28  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Po 8 dnoch mi prisla odpoved od blizzardu :) Takze tu je oficialne stanovisko :

When you connect to World of Warcraft, it will check the version of the game you have installed and patch the game to the latest version if necessary. If the game server cannot determine the version of the game you are running, then it will not allow you on, and will say it is "Unable to Validate Game Version."

If the problem persists, a virus may be altering the game data somehow.

Please make sure that you are using the most current update for your virus detection software. If a virus is detected, you will want to clean the infected files, not delete them. Deleting the infected files could cause serious problems with your system. After you have cleaned those files, the programs that were infected will most likely need to be re-installed in order for them to work properly.

If your virus detection software is not able to detect or clean the infected files, or if you do not have any virus detection software, then please try one of the freely available virus scanners listed below:
http://security1.norton.com/us/home.asp
http://free.grisoft.com/doc/2/lng/us/tpl/v5
http://www.avast.com/eng/avast_4_home.html
http://www.free-av.com/

We also have a work around solution, for cases where this problem is caused by a virus the following steps should work to get you playing again until the virus can be properly taken care of:

Create a New Administrator account:
Go to Control Panel and then User Accounts
Make a new Administrator Account with a simple name such as "wow"
Once it is created, click on the icon for it in User Accounts and Choose to create a password, again choose something simple like 1 letter.

Now you can launch the game as follows:

Right click on your WoW icon.
Select "Run As..."
Select "The following user:"
Select your new account
Type in the password
Click Ok.

If you get an error message when doing this that says "The Directory is Invalid", you will need to log out from your current windows account and into the new account, and then use the Run As command as a above again, still choosing your new account.

If the above does not work for you, some players have reported that launching the game twice has resolved the problem.
Start the game as normal
when you reach the login screen, press Alt+Tab to return to Windows
Launch the game again and log in.

If all of the above do not correct this problem, it will be necessary to uninstall and reinstall the game. After fully uninstalling the game, remove the entire World of Warcraft directory from the hard drive. Then please reinstall the game and connect to the game server. It should download the latest patch automatically, and once it has applied successfully, you should be able to log into the game again without error.

If you need assistance with the Blizzard Downloader for the patches, you can find it at:
http://eu.blizzard.com/support/article.xml?articleId=20110&locale=en_GB
*{1201-14593}*
If you have any further technical issues or questions please do not hesitate to contact us again.
Go to Top of Page

Sho
New Member

lllllllllll

242 Posts

Posted - 10/04/2008 :  18:39:17  Show Profile  Send Sho an ICQ Message Send Sho a Private Message  Reply with Quote
dopuručuji to nehrát... a začít pořádně chlastat :p

Hloupému člověku nejvíce prospívá, když mlčí. Kdyby to však věděl, nebyl by už hloupý.

DotA - This Way
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/04/2008 :  19:43:05  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Jo, vazne o tom rozmyslam, pretoze prave ma druhy krat hackli, a teraz mi aj transfernuli moj char z drak thulu na nejaky zasrany nackovsky server, chytam nervy.
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/04/2008 :  19:55:33  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Jo to uz ti teda taky doporucim se zeptat sam sebe, jestli ti ten WoW za to stoji

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 10/04/2008 19:56:51
Go to Top of Page

zomgz
Starting Member

76 Posts

Posted - 10/04/2008 :  20:03:42  Show Profile Send zomgz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jo, vazne o tom rozmyslam, pretoze prave ma druhy krat hackli, a teraz mi aj transfernuli moj char z drak thulu na nejaky zasrany nackovsky server, chytam nervy.

odporucam prebehnut pc nejakym antivirom:)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 10/04/2008 :  23:07:33  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Kecas ? Vazne ? Uc psa stat na roh ....
Go to Top of Page

zomgz
Starting Member

76 Posts

Posted - 11/04/2008 :  07:45:20  Show Profile Send zomgz a Private Message  Reply with Quote
quote:

Kecas ? Vazne ? Uc psa stat na roh ....

zda sa ze je to potrebne kedze ta "hackli" uz druhy krat ;p
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/04/2008 :  07:48:50  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Pouzil som 2 antivirusi a 1 webform scan a nic mi to nenaslo, tak ja uz neviem kde je problem .... mozno som namesacny a vecer moje heslo pisem na warez fora alebo uz vazne neviem.

A tie bezpecnostne procedury od blizzu ma uz mrdaju. Asi 3ti krat im pisem CD key, secret question atd. a teraz mi prisiel mail ze to chcu odo mna znova, zomg.

A uplne najlepsie je ze chcu WOW cd key, nie burning crusaed cd key .... ty vole, dufam ze tu krabicu najdem, ak nie, tak sa zase budem mrdat s tym scanovanim obcianskeho.

Edited by - Pepo on 11/04/2008 07:51:09
Go to Top of Page

HomeboyCZ
Starting Member

34 Posts

Posted - 11/04/2008 :  09:16:55  Show Profile  Send HomeboyCZ an ICQ Message Send HomeboyCZ a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pouzil som 2 antivirusi a 1 webform scan a nic mi to nenaslo, tak ja uz neviem kde je problem .... mozno som namesacny a vecer moje heslo pisem na warez fora alebo uz vazne neviem.

A tie bezpecnostne procedury od blizzu ma uz mrdaju. Asi 3ti krat im pisem CD key, secret question atd. a teraz mi prisiel mail ze to chcu odo mna znova, zomg.

A uplne najlepsie je ze chcu WOW cd key, nie burning crusaed cd key .... ty vole, dufam ze tu krabicu najdem, ak nie, tak sa zase budem mrdat s tym scanovanim obcianskeho.

nechapu jak nekoho muzou hacknout a to dokonce nekolikrat za sebou. Chyba je vzdy u tebe a nikde jinde.

a pouzivat 2 antiviri na jednom PC..... to se pak opravdu nesmis divit ze mas problemy :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 11/04/2008 :  12:54:50  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Samozrejme som myslel ze som pouzil jeden, a pre istotu som ho odinstaloval a pouzil iny ...

ocividne vidis ze to ide. Pretoze v tomto ma bordel aj samotny blizzard. Napisu mi email ze mam locknuty account a zrazu mi niekto z tade ukradne postavu. A vcera ma osobne GMko ubezpecil ze mi locknu account kym sa to nevyriesi .... a dnes je uz ten accout odomknuty, pretoze mi nejake ine GMko ho odomklo ... proste jeden enviem co robi druhy.

Ja som tiez nechapal ako mozu niekoho hacknut, az kym sa mi to nestalo, a to som mal vzdy pusteny antivir atd.

Edited by - Pepo on 11/04/2008 12:55:30
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 11/04/2008 :  16:25:32  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Vono je lehký bejt chytrej a říkat, že "to nejde" dokud se to nestane i vám. Před bitvou i po ní je generál každej.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus

Edited by - Jedi_Knight on 11/04/2008 16:25:44
Go to Top of Page

Rodier
Moderator

StavkaDJu

4328 Posts

Posted - 11/04/2008 :  16:55:38  Show Profile  Visit Rodier's Homepage  Send Rodier an ICQ Message Send Rodier a Private Message  Reply with Quote
"hacknout" uzivatele? to jsem jeste nevidel.. a jaky sluzby ti na woknech hackly? http? ;-D

v zivote jsem neslysel o nekom komu by ukradli ucet u placene hry "jen tak". Na freeckach je to bezny.. a vis proc? Protoze na freeckach hrajou dementi co si davaj jednoduchy hesla ktery kazdej uhadne za pomoci generatoru za par minut.

tzn mas 3 moznosti
1. dementni heslo
2. dementni heslo na email /tam si necha poslat nove heslo/
3. backdoor v PC nebo keylogger - vetsinou to zadnej antivir nenajde, pokud si ten clovek udela svuj vlastni..

First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave!
Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.

Edited by - Rodier on 11/04/2008 16:56:12
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 11/04/2008 :  17:00:45  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
nodpovidej na vsechny maily kde po tobe chtej informace :) blizz to asi nebude zadat 4x :) treba to 3x chtel nekdo jinej jen sis nevsim :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

zomgz
Starting Member

76 Posts

Posted - 11/04/2008 :  17:56:58  Show Profile Send zomgz a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Eagle

nodpovidej na vsechny maily kde po tobe chtej informace :) blizz to asi nebude zadat 4x :) treba to 3x chtel nekdo jinej jen sis nevsim :)

tak blby snad nikto ani nieje ^^
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/04/2008 :  13:48:20  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ano, urcite som to posielal cez mail .... vsetky tieto informacie som im posielal cez tu ich webform, takze tak.

Dementne heslo nemam, teda ak pokladas 12 znakove heslo s velkymi, malymi pismenami a cislicami za dementne, tak teda ano, bolo to dementne.

Vyraz hack account sa pouziva ked ti pomocou keyloggeru alebo nieco ineho zistia heslo a potom ti vyrabuju account. I ked nechapem moc ci sa im to oplatilo, pretoze ten moj hunter ktoreho mi transfernuli z Drak Thulu mal dokopy 60g .... tak neviem ci tych 20 EUR za transfer bolo hodne 60g.

No jo, ja som si az neskor vsimol ze to pisal ten post Rodier, tak uz chapem ze su tam pisane picoiny :)

Eagle, cudoval by si sa, ale fakt to pytaju :) staci s nimi zopar krat komunikovat a to je des a hroza, a este duplovane ked to mas ako ja, double hack :) Pretoze jedno GMko riesi prvy hack, druhe GMko riesi druhy hack a dokopy nevedia co spolocne robia :)
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 13/04/2008 :  13:51:28  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
A este ma tak napadla jedna vec, nestretli ste sa niekto s tym, ze ako to oni robia ? Pretoze pochopim ze je jednoduche predat vsetky itemy, ale kamos co bol vtedy online ked ma vykradali vravel ze som bol v shadow labu .... a ked som sa logol, tak moje T5 itemy co nepredal boli cervene a char bol v terrokaru.

Teraz, ked som ho pravdepodobne vyrusil v polovici ,,vykradania,, uz vykradnutej postavy, tak som sa nalogoval na tom nemeckom serveru za mojho huntra a stal pred shadow labom ... preco prave shadow lab ? A preco mal nejake zelene itemy v bagli ? Oni nejako cheatuju v shadow labu a tak ziskavaju prachy za tu postavu a kedze to robia na cudzom accountu, neboja sa nejakeho banu, alebo o co tam ide ? Preco prave shadow lab ? Ja osobne by som ho nechal odparkovaneho napriklad v SH pri banke atd.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 17/04/2008 :  17:57:55  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Chcem sa spytat ... existuje nejaky virus/trojan/keylogger/motherfucker ktory mi dokaze precitat heslo z .txt suboru popripade ho nejako zistit ked ho pisem do login obrazovky ?

Pretoze ZASE mi niekto zmenil heslo na accountu, a to heslo som mal iba v txt subore, nikde inde. A bolo to heslo od blizzardu, cize to asi tazko niekto len tak uhadol. A pripominam ze heslo na mail mam tiez v txt subore, cize ho nikde nepisem,iba ho kopirujem.
Go to Top of Page

Pepo
Average Member

2118 Posts

Posted - 20/04/2008 :  10:27:56  Show Profile  Send Pepo an ICQ Message Send Pepo a Private Message  Reply with Quote
Ok, ja som vo veciach hackovania uplne amater, tak mi povedzte, ako moze niekto zistit moj password, ked mam tento pass ulozeni v jednom textovom dokumente, a nikdy ho nikde nepisem, iba ho kopirujem. Tak by som velmi rad vedel ako mozu zistit moj pass. Mam aktualizovany windows a aj aktualizovany antivir, a na nic neprisiel.

Pretoze prave mi prisiel mail od blizzardu ze mi suspenduju ucet za :

Account Name:
Type of Violation: Extreme Exploitation - Teleport Hacking
Consequences for Account: Account Suspended pending investigation

..... a to wow nehram uz 3 tyzdne, pretoze od toho hacku som nemal dovod logovat, len som cakal kedy to GMka vyriesia.

Vie mie niekto odpovedat ? Mne to uz nejde do hlavy ...
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,14 seconds. on eygor Snitz Forums 2000