hh tak znamymu prisel collector edition preorder klic misto normal preorder klice ;-D kupoval to nekde na funstore nebo kde..
First of all, who cares? Goodbye! Don't let the door hit you in the ass when you leave! Secondly, you will still buy this. Stop fishing for attention you lonely little troll.
mimochodem dostal nekdo preorder key od gameplay.co.uk ? nebo je mam servat i za todle :D (sberatelskou edici mi nakonec poslou)
Prosim Ta, co si im napisal, ze Ti nakoniec poslali collectors edition? Chcel som ju, ale v CZ uz nie je a anglani nie su schopni poslat ju cez more.
Keby sa chcel niekto zbavit collectors edition, tak slusne zaplatim.
Pokud jsem dobře vyrozumněl,kamarádka má jednu sběratelskou edici momentálně navíc neboť byla odřeknuta,mohl by jsi se s ní domluvit,předpokládám,že by ti ji nechala za dobrou cenu.
quote: Pokud jsem dobře vyrozumněl,kamarádka má jednu sběratelskou edici momentálně navíc neboť byla odřeknuta,mohl by jsi se s ní domluvit,předpokládám,že by ti ji nechala za dobrou cenu.
Kontakt, pls, alebo prípadne nech sa ozve na ICQ. Dík za info.
mimochodem dostal nekdo preorder key od gameplay.co.uk ? nebo je mam servat i za todle :D (sberatelskou edici mi nakonec poslou)
Prosim Ta, co si im napisal, ze Ti nakoniec poslali collectors edition? Chcel som ju, ale v CZ uz nie je a anglani nie su schopni poslat ju cez more.
Keby sa chcel niekto zbavit collectors edition, tak slusne zaplatim.
mno napsal jsem jim ze jako pomerne pravidelny zakaznik bych si i rad priplatil za doruceni do cz, po telefonatu a za cenu toho extra postovnyho me ji doruci
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
quote: mno napsal jsem jim ze jako pomerne pravidelny zakaznik bych si i rad priplatil za doruceni do cz, po telefonatu a za cenu toho extra postovnyho me ji doruci
Tak už je nějakej .exe asi na download klienta, ofic forech sou nějaký linky.Už to někdo prověřil? Viděl sem tam Spajdra jak něco komentuje a ten kluk ušatá se ani nepodělí o info tady
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
Těd čtu forum a sou okolo toho šílený zmatky nikde není ofic. ohlášení downloadingu. Stejňak jdu za hoďku do práce asi to nechám až na pondělí nebo zítra ať mam to stahování pod kontrolou.
Last hope......Guild Wars 2 "that's not a log, that's a DICK!"
a odpocitalo vam tych 5€? pretoze ja tam mam stale pending a timestamp: 2008-05-11 06:31:32 tak neviem ci to nahodou neodpocita az 11.05 rano a az potom sa tam objavi aj ten client
este jedna otazka ma ten client nejaky vlastny downloader? ked vypnem pocitac a potom znova zapnem tak sa naviaze a pokracuje v stahovani? vcera som sa totiz marne do w-vista snazil nainstalovat download accelerator ale neslo to, v XPckach som ho pouzival bez problemov ale v tych VISTAch mi to nejak nejde, tak ducham, ze to nebudem musiet stiahnut windowsovskym downloaderom vsetko naraz a niekde pred koncom mi vypadne spojenie
a odpocitalo vam tych 5€? pretoze ja tam mam stale pending a timestamp: 2008-05-11 06:31:32 tak neviem ci to nahodou neodpocita az 11.05 rano a az potom sa tam objavi aj ten client
este jedna otazka ma ten client nejaky vlastny downloader? ked vypnem pocitac a potom znova zapnem tak sa naviaze a pokracuje v stahovani? vcera som sa totiz marne do w-vista snazil nainstalovat download accelerator ale neslo to, v XPckach som ho pouzival bez problemov ale v tych VISTAch mi to nejak nejde, tak ducham, ze to nebudem musiet stiahnut windowsovskym downloaderom vsetko naraz a niekde pred koncom mi vypadne spojenie
teoreticky verim ze by tech 5 eur meli strhnout az 17nactyho :) jinak me to jede cca 350kb/s takze do rana je to doma
takze ti to teda nestiahli tych 5€? kde to teda najdem presne v tom accounte?
informace o acc a payment history nebo tak nejak , stale tam mam u 5 eur pending
hmm to ja prave tiez... ale nikde tam nevidim toho clienta... mozes sem prosim popisat presnu cesty? pac som bud uplne blbi alebo to tam fakt nemam a to je divne
dik za info, ale to su informacie jak toho clienta nastavit, nie ako sa k nemu dostat... ten link co tu bol, tak na neho ked kliknem tak sa zobrazi error stranka...
Proč jste tak nervózní lidi ? Stejně si na tom klientovi nezahrajete dřív jak 17. 5. večer. Takže jestli začnete stahovat dnes nebo zítra snad nehraje žádnou roli :-)
no to je take cakanie na vianoce... aspon co sa mna tyka, tak sa uz neviem dockat... kvoli tejto hre som bol minuli rok na GC v Lipsku a bohuzial som sa nedostal ani do bety, tak uz sa fakt hrooooozne moc tesim no a dalsi dvovod je, ze sa obavam vzhladam k mojim skusenostiam s p2p downloadermi, ze to do toho 17. ani nestihnem
Proč jste tak nervózní lidi ? Stejně si na tom klientovi nezahrajete dřív jak 17. 5. večer. Takže jestli začnete stahovat dnes nebo zítra snad nehraje žádnou roli :-)
nejde o to nateseni jde o to ze nevim zda se mi to povede sosnout do te doby :)
mno trosku roli to hraje pro lidi s pomalejsim pripojenim, bo pokud se podivate,mate tam napsano den a hodinu kdy si vas ucet muze zacit stahovat tzn. od 10-17.5 a nektery mohou az treba toho 17.5
mno trosku roli to hraje pro lidi s pomalejsim pripojenim, bo pokud se podivate,mate tam napsano den a hodinu kdy si vas ucet muze zacit stahovat tzn. od 10-17.5 a nektery mohou az treba toho 17.5
huch a to je napsany kde ? mi nerikej ze nas to nechaj tahat az 17tyho to by byl ten early acces k nicemu :)
Update: 11th of May 16:00pm GMT+2 After the downloader is available, we can start charging the Early-Access fee over the selected paying method. After that, access to the downloader for the Pre-Order client will be provided(around 14GB).
Depending on the paying method used, this could cause further delay in the Pre-Order download. Once the money is collected from a player, he will get an email with information on where to get the Downloader for the Pre-Order. Everything will be done and finished within 24 hours in the worst case.
We are not allowed to charge the players before providing the download.
We are sorry for any inconvienience this may cause and hope that the fee collection goes as fast as possible for all of you. To shorten the waiting time we have put together a little Howto for the Funcom Downloader, so you get the most out of it once you receive your download-link.
hm hm hm to by se z toho clovek podelal dalsich 24 hodin navic :-(
Update: 11th of May 16:00pm GMT+2 Just to clear up: Downloader is not ready, so no emails will be going out. Once we have it ready and start emailing we will let you know, so you can stop mangling your poor email client
Update: 11th of May 16:00pm GMT+2 Just to clear up: Downloader is not ready, so no emails will be going out. Once we have it ready and start emailing we will let you know, so you can stop mangling your poor email client
no pac mi neprisel ani potvrzujici email na acc ani testmo ze jsem zapomel heslo tak pochybuju ze mi prijde nejakej link na stazeni ci neco podobneho :)