Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Banovaní za botovani
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

pucek
Moderator

967 Posts

Posted - 24/01/2008 :  11:36:53  Show Profile  Send pucek an ICQ Message Send pucek a Private Message  Reply with Quote
AAA nasel se skilled ostrej huntard... Tak cerveny kocky mam nejradsi :) Aimed mozna 2K :) dostanu kocku chvilka stun a co udelas potom je ze zhebnes :) proc ? nebot, jsi v prdeli jsem destro :). Proc zabijet kocicku kdyz mi nabiji instantni bolty za 3K+ :) Fight na 10 sec :)

WOW - Undead/Warlock [Drakthul]
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 24/01/2008 :  13:27:13  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Tak destro je zase na pí*u do arén, že. Všecko má dvě strany mince.

[Ianek][Paladin][Burning Blade][World of Warcraft]

Je rozdíl mezi tím znát cestu a kráčet po ní. - Morfeus
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 24/01/2008 :  14:11:31  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Nejlepsi do aren je afi, co nadotuje vsechny kolem a ma damaz jak hrom
Go to Top of Page

Sorrow
Junior Member

877 Posts

Posted - 24/01/2008 :  14:13:41  Show Profile  Send Sorrow an ICQ Message Send Sorrow a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Khaot

quote:
Originally posted by Jedi_Knight

Nejlepsi do aren je afi, co nadotuje vsechny kolem a umre

fixed for ya

Darraque [MdK]
Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 24/01/2008 :  14:15:25  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
Ja bych nerfnul druidy.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 24/01/2008 :  14:24:37  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Můžeš zatím aspoň nerfnout sebe - stačí to začít hrát blbě
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 24/01/2008 :  15:45:46  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Nerfnul bych warriory, prijde mi improved slam neskutecne imba a dal bych ho aspon aby chtel 35points ve fury (nene nebude to useless). A tactical mastery? Aspon 20 bodu v protu, at nelze spellreflectovat !

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 24/01/2008 :  17:22:19  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

quote:
Originally posted by PRIBOO

No nevim jak to maji ostatni ale ja jako lock vetsinou umru z teamu posledni. Obcas na me vyskoci roguna ale ze bych byl first target to moc nepozoruju. A kdyz do me jede hunter tak do vteriny stojim na nem a nehnu se ani o pid (to oni maji pry strasne radi ). SL/SL lock ma vyhodu v tom ze prakticky nemusi stat na miste bo nic krom fearu necasti (pokud zrovna nesaje).

Tohle funguje jen když vidíš kdo po tobě střílí.. ono možná v PvP by jsi si huntra na stejném lvl dal.. spíš bych řekl, že ale ne.. ale v AV jsou to děvky největší.. tak hele první Aim shot, číča na tobě v rudé takže nefíírneš, dotoho spomalová, stun a zároven druhý aim shot.. = lock down. Mě hadráci vyloženě baví.. největší strach mám z retry palátů.. oproti nim zlatý lock.

No 1v1 vzdycky vidim kdo po me strili a co zrovna natahuje. Nevedel jsem ze mas na mysli situaci kdy lock bojuje s nekym jinym a ty ho z 50ti metru ustrilis .
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 28/01/2008 :  19:02:10  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by pucek

AAA nasel se skilled ostrej huntard... Tak cerveny kocky mam nejradsi :) Aimed mozna 2K :) dostanu kocku chvilka stun a co udelas potom je ze zhebnes :) proc ? nebot, jsi v prdeli jsem destro :). Proc zabijet kocicku kdyz mi nabiji instantni bolty za 3K+ :) Fight na 10 sec :)

uprimne, jeste sem nepotkal BM huntera v pvp gearu co by se nechal zabit destro lockem :) nez spadne wrath je lock dole :)
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 29/01/2008 :  01:47:25  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Grewen

quote:
Originally posted by pucek

uprimne, jeste sem nepotkal BM huntera v pvp gearu co by se nechal zabit destro lockem :) nez spadne wrath je lock dole :)

Tak on ti backlash dost procuje kdyz do tebe sije hunter a jeste kouse pet (vzdycky sem mel moc rad hadi past kdyz sem hral destro i v PvP ). Kazdopadne si nemyslim ze by i BM dal jen tak s prstem v nose nekoho kdo ma 16,5K HP (beru podle sebe STA+BOK+Packa, s AV 20% bufem do ho uz sem to vytahl nekam k 19K, to je pak radost potkat takovyho locka a to nemam uplne top equip ale takovy nejaky fialovo zakladani S1 nejaka S3ka). Urcite je BM hunter pro locka neprijemnej ale ze by je zabijel na potkani to urcite ne. Ono taky zalezi na okoli a td. Staci zabihat za strom, barak a pod. kdyz je red a healovat se mu o peta, no a az mu to spadne neni co resit to se asi shodnem, ne? :D
Go to Top of Page

Permon
Starting Member

46 Posts

Posted - 29/01/2008 :  08:57:15  Show Profile Send Permon a Private Message  Reply with Quote
Nevim, ale podle me je zbytecny resit BM huntera. Top pvp hunteri maji marksman build.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 29/01/2008 :  10:33:24  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Priboo ty se tu bavíš o extrémech. Locka s 19k hp jsem nepotkal ani nepamatuji. Tolik měl náš War ted v neděli když sme farmili Vašku :P

Edited by - Azkaban on 29/01/2008 10:35:02
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 29/01/2008 :  11:50:33  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Permon

Nevim, ale podle me je zbytecny resit BM huntera. Top pvp hunteri maji marksman build.

Souhlasim. BM je sice imba kdyz je red ale kdyz se mu clovek nekam na chvilku zasije nebo mu sejme peta tak je v riti jak bata s drevakama. Marksman je ready porad .
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 29/01/2008 :  14:28:09  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
Proto se traduje jedno heslo: "Bez improvnutýho ressu peta do arény nelez."

Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 29/01/2008 :  15:56:50  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:

Priboo ty se tu bavíš o extrémech. Locka s 19k hp jsem nepotkal ani nepamatuji. Tolik měl náš War ted v neděli když sme farmili Vašku :P

locka 20+K potkas uplne easy:)), staci se poradne v BG divat, mam nekde i screen kde ta moje holcina mela 20K a to nemela shout od waara.. a bylo to hodne davno, tudiz nekompletni s2 equip

nicmene to nic nemeni na tom ze huntri sou uplne mimo a meli by je poradne podispelovat... teda ponerfovat

a lock jako prvni target?, co se aren tyka a treba 3v3, da se rict ze to tak je v 80%, kdyz pominu nejake fungay teamy tak to co se seriozne nejvic potkava je most common setup: frost+rogue+prist.. to je vylozene zergovacka na locka, o kombu bm hunderd+rog/war+druid ani nemluve to je tak z posledni doby co si vybavuju, aaa war + 2 heal s palou a shamim treba, to je taky klasika v podstate, nejake sundery na locka a bumbumbumbum

Edited by - qsubt on 29/01/2008 15:57:58
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 30/01/2008 :  08:23:12  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by qsubt

quote:

locka 20+K potkas uplne easy:)), staci se poradne v BG divat, mam nekde i screen kde ta moje holcina mela 20K a to nemela shout od waara.. a bylo to hodne davno, tudiz nekompletni s2 equip

nicmene to nic nemeni na tom ze huntri sou uplne mimo a meli by je poradne podispelovat... teda ponerfovat

a lock jako prvni target?, co se aren tyka a treba 3v3, da se rict ze to tak je v 80%, kdyz pominu nejake fungay teamy tak to co se seriozne nejvic potkava je most common setup: frost+rogue+prist.. to je vylozene zergovacka na locka, o kombu bm hunderd+rog/war+druid ani nemluve to je tak z posledni doby co si vybavuju, aaa war + 2 heal s palou a shamim treba, to je taky klasika v podstate, nejake sundery na locka a bumbumbumbum

Njn, mrchy nemaji nas radi . Jinak s tim hunterem naprosto souhlasim, vsichni nadavaji na locky ale co je hunter za prasaka to nikoho nezajima. Hunter nemel nerf snad od zacatku wowka a furd mu neco pridavaji. Naposledy dispel na arcane, to mi prijde fakt vtipny. No asi nejaky CEO z blizzu hraje huntera ...

PS: Co bude priste? Fear shot?

Edited by - PRIBOO on 30/01/2008 08:49:17
Go to Top of Page

Arduina
Starting Member

63 Posts

Posted - 30/01/2008 :  08:49:35  Show Profile Send Arduina a Private Message  Reply with Quote
Musim rict po pravde ze pred vanoci jsme toho bota na av vyzkousel. Nahral jsem cirka nejakych 30.000 honoru za den s tim botem.
A hned vecer mi napsalo gm :-) Ale to mi psalo co uz sem mel bota vypnuteho.
Napsal mi v tom smyslu ze mi radi at se na to vyprdnu. Ze za prve prichazim o pozitek z hrani kdyz si za to platim . A za druhem ze me muzou za to potrestat kratkodobim banem. Tak jsem botika pak uz nikdy nezapnul. Ale ucel to splnilo ziskal jsme dveveci do setu :-)
No ted uz jsem maximalne full vybavenej a cekam na datadisk :-)
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/01/2008 :  09:48:04  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Jestli ty nás netaháš za nos?:)

1. Jak se ti podařilo nahrát 30 tisíc za jeden den? Protože mám z důvěryhodných zdrojů, že za 12 hodin je nějakých 10 max ;)

2. Jsi max equipnutý? S1čkou :)) a v tom čekáš na datadisk? :D btw na celou S1 plus prsteny, boty, pásek, back atd. Je třeba mnooohem mnoooohem více papat :)
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 30/01/2008 :  11:11:31  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
quote:

1. Jak se ti podařilo nahrát 30 tisíc za jeden den? Protože mám z důvěryhodných zdrojů, že za 12 hodin je nějakých 10 max ;)

Tvoje duveryhodne zdroje placaj, velmi slusne receno.
Pokud je honor vikend v AV, ja sam jsem byl schopen nahrat za cca 24h kolem 30k honoru, kdyz jsme chodili ve 2, warr+healer a lovili chrome zebry na stredu a zbytek teamu zaridil vitezstvi.
Je jina vec, ze 30k mi taky neprijde realnych kdyz botis, protoze velkou cast z tech 30k co jsme dali delaly Hk's.
Udaj je priblizne z pulky season 2, jeste pred posledni upravou AV, coz muze mit vliv, ackoliv dle tvrzeni Blizz by mit nemelo.

P.S. stale cekam kdy Blizz zaridi joinovani do AV v premadu, vsechny tyhle veci by to tak nadherne vyresilo. Specialne kdyz si lidi slozi 40clenej premade, protoze potom logicky predskoci ostatni joinujici po 1nom.

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/01/2008 :  11:46:13  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Threepio

quote:

Tvoje duveryhodne zdroje placaj, velmi slusne receno.
Pokud je honor vikend v AV, ja sam jsem byl schopen nahrat za cca 24h kolem 30k honoru, kdyz jsme chodili ve 2, warr+healer a lovili chrome zebry na stredu a zbytek teamu zaridil vitezstvi.
Je jina vec, ze 30k mi taky neprijde realnych kdyz botis, protoze velkou cast z tech 30k co jsme dali delaly Hk's.
Udaj je priblizne z pulky season 2, jeste pred posledni upravou AV, coz muze mit vliv, ackoliv dle tvrzeni Blizz by mit nemelo.

P.S. stale cekam kdy Blizz zaridi joinovani do AV v premadu, vsechny tyhle veci by to tak nadherne vyresilo. Specialne kdyz si lidi slozi 40clenej premade, protoze potom logicky predskoci ostatni joinujici po 1nom.

Moje duvěryhodné zdroje hráli s botem. Hodněkrát se stane, že nedostáváš honor protože tě hned na začátku někdo reportne ono stačí počkat chvilku po startu před jeskyní a koukat jak se začínají hráči motat a pak jen klik a report. Další věc co mi nesedělo u toho klučiny je to, že GM botují na základě reportů. Dokonce s tebou nemluví a jen dostaneš disconect a do hry se na nějaký čas nedostaneš.

Další věc nedostváš honor za killy což je logické :)

Mno každopádně k premade AV. Jde to i ted, ale existují na to addony co nejsou stoprocentní, ale funguje to. V několika premade to funguje. tuším že je to tenhle, ale AV už dlouho nechodím tak nevím http://www.curse.com/downloads/details/11078/
Go to Top of Page

yoknudickaa
Junior Member

856 Posts

Posted - 30/01/2008 :  12:10:19  Show Profile  Send yoknudickaa an ICQ Message Send yoknudickaa a Private Message  Reply with Quote
jo mam nakou starsi verzi tohodle addonu a funguje to bezvadne. Je jasny ze to nevyjde vzdycky ale vetsinou to hodi vsem stejny AV a kdyz ne tak to proste leavnes a prihlasis znova no. Navic tam de zaskrtnout funkce ze te to tam vsechny automaticky joine takze jeste jako bonus vetsinou nekdo z tvojeho raidu dostane leadera v tom AV coz se taky hodi.

dá si někdo broskvičku?

Me gustaría invitarte a tomar una copa, pero no puedo, soy sólo un fantasma!

go will rule the world once again!! prepare yourself...
Go to Top of Page

Grewen
New Member

126 Posts

Posted - 30/01/2008 :  13:09:30  Show Profile  Send Grewen an ICQ Message Send Grewen a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Permon

v arenach jo, build 11/41/9 pwnz, ale v BG je BM lepsi a hlavne zabavnejsi :)
Go to Top of Page

qsubt
Junior Member

601 Posts

Posted - 30/01/2008 :  15:19:32  Show Profile  Send qsubt an ICQ Message Send qsubt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO Naposledy dispel na arcane, to mi prijde fakt vtipny. No asi nejaky CEO z blizzu hraje huntera ...

sem slusny chlapec do nemluvi sproste, ale dispelnuty nightfall arcane shotem, ... to se dycky muj tep limitne blizi k cislu 200
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 30/01/2008 :  17:54:01  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
2 yoknudickaa&azkaban

Pouzivam preform AV enabler, jsem s nim relativne spokojen, ale pointa premadu jako to slo driv je malinko jina, a mohu usuzovat jen z toho jak to slo drive, protoze samotny kod jsem nevidel.

Driv, kdyz sel premade, tak cekacka na AV byla napr 15 minut, kdyz clovek joinoval sam, skutecne to nejakou chvili trvalo, ale kdyz prisel rekneme 35+ raid z MC/BWL a joinul, tak pokud pro zapoceti AV bylo potreba 25 lidi, a na strane nasi jich bylo aktualne jenom 15, ale aliku uz bylo dost, hra zacala skoro ihned, protoze hra misto aby cekala, tak spustila AV s 30 alikama a joinula nas raid a doplnila ho par randomama z queue, misto aby nas nechala na druhem miste a cekalo se az se slozi AV pro ty randomy z queue a pak teprve to dalsi pro nas. Tenhle problem uz dnes skoro pominul, na AV se v primetime ceka kolem 1 min a jinak 5-10 min maximalne, ale stejne by to posunulo cele AV na kvalitativne uplne jiny stupen.

Add nonraid vs raid, ze si lidi co nepudou v premade nezahrajou, no, pokud to bude spatny premade, tak to nebude pravda, pokud bude dobry tak se daji hrat nektere velmi vyrovnane hry no a pokud to bude super elitni premade, tak ta hra aspon nebude dlouha

Navic pamatuju na stary dobry hry v AV s Genjurem a jeho bandou healing bitchiz nebo kdyz sme si s BD sli spravit chut po celovecernim treninku Vaela

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Jedi_Knight
Average Member

Phobos

1690 Posts

Posted - 30/01/2008 :  18:03:30  Show Profile  Send Jedi_Knight an ICQ Message Send Jedi_Knight a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by PRIBOO Naposledy dispel na arcane, to mi prijde fakt vtipny. No asi nejaky CEO z blizzu hraje huntera ...

sem slusny chlapec do nemluvi sproste, ale dispelnuty nightfall arcane shotem, ... to se dycky muj tep limitne blizi k cislu 200

A co teprv taková Fel Domination... profi.

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 31/01/2008 :  02:10:11  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

To neni tep ... to ti tikla dotka a neni to 200 ale 400
Go to Top of Page

oskarmaniak
Starting Member

4 Posts

Posted - 18/02/2008 :  09:53:00  Show Profile Send oskarmaniak a Private Message  Reply with Quote
Jak jste se dohadovali o tom, že 30k za den neni možný dát, tak tady vám postuju screen jako důkaz, že to možné je a to je z doby kdy nebyl AV víkend, ale taky z doby kdy lidi nebotovali, dneska to de dát jen při AV víkendu.A ještě za 24hodin

Go to Top of Page

vlkodlak
Junior Member

556 Posts

Posted - 18/02/2008 :  12:12:20  Show Profile Send vlkodlak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by oskarmaniak

Jak jste se dohadovali o tom, že 30k za den neni možný dát, tak tady vám postuju screen jako důkaz, že to možné je a to je z doby kdy nebyl AV víkend, ale taky z doby kdy lidi nebotovali, dneska to de dát jen při AV víkendu.A ještě za 24hodin

15 kills a 31k honor? :)
Go to Top of Page

Firian
Average Member

1047 Posts

Posted - 18/02/2008 :  13:57:28  Show Profile Send Firian a Private Message  Reply with Quote
Přesné... hlavně že je to screen z doby kdy lidi nebotovali

WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage)
Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 18/02/2008 :  14:15:41  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Ten screen je fake a je to z propagacnich materialu nejakych jako ze wowsell nebo tak.

Btw: V životě botem nedáš 30 k protože tě během té doby reportnou takže v plno hrách nedostaneš honor a následně ban.

Edited by - Azkaban on 18/02/2008 14:18:45
Go to Top of Page

oskarmaniak
Starting Member

4 Posts

Posted - 18/02/2008 :  15:06:45  Show Profile Send oskarmaniak a Private Message  Reply with Quote
Firian: Tak tak nebotovali, protoze jeste nebyl k lehce vyhledani na Googlu programek udelanej pro blbce, ja jsem si dal dohromady par dostupnejch addonu a prihlasovani slo hned samo a v tu dobu reportovani jeste neslo.
Azkaban: Ale dneska zase jsou boti co bojujou sami, takze report ani nedostanes... tot asi tak vse
P.S. je 15:06 a uz mam 21k honoru :)

Edited by - oskarmaniak on 18/02/2008 15:07:35
Go to Top of Page

Prandur
New Member

237 Posts

Posted - 18/02/2008 :  15:11:22  Show Profile  Send Prandur an ICQ Message Send Prandur a Private Message  Reply with Quote
Nejlepsi bot je mladsi sestrenka nebo braska. A je to i legalni!

(Me tak napada, skoda ze zadneho nemam)

Prandur,
Guild Master of Black Division [Drak'Thul EU]

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&n=Prandur
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 18/02/2008 :  19:08:47  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prandur

Treba si rodice rekli ze by bylo skoda delit takovej genetickej material mezi vicero zivotu :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Threepio
nic

126 Posts

Posted - 19/02/2008 :  11:54:54  Show Profile  Send Threepio an ICQ Message Send Threepio a Private Message  Reply with Quote
Reyden dostava 5 z biologie

Tak trosku...klokan
Go to Top of Page

Shandor
starting father

138 Posts

Posted - 19/02/2008 :  16:52:21  Show Profile Send Shandor a Private Message  Reply with Quote
lidi co pouzivaji boty v jakekoliv MMO jsou hlupaci a chudaci. je to uplne to same co pouzivani cheatu v singlu ale timhle jeste strasnym zpusobem jebes hru pro ostatni lidi. nechapu proc to lidi pouzivaji a nikdy to chapat nebudu. Bann bych za to daval dozivotni.

Mr. Gentian
Reservoir Dogs

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 19/02/2008 :  18:11:30  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Ja jsem si s MA3Xem zahral jednou CS na nejakym no-name nemeckym serveru s Wallhackem a docela jsem se bavil, ne tim ez modem, ze davas sileny headky s awp, ale tim jak ti nemci nadavali, narikali a byli bezmocni Ale jinak sux.

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Elpablos
Starting Member

mnich

7 Posts

Posted - 19/02/2008 :  20:33:08  Show Profile Send Elpablos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Prandur

myslim, ze vim cim to bylo

horde member of Drak'thul:
Cernejzmrd [druid-70], Krypla [lock-70]
Go to Top of Page

huhla
New Member

163 Posts

Posted - 20/02/2008 :  12:28:40  Show Profile  Send huhla an ICQ Message Send huhla a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Shandor

lidi co pouzivaji boty v jakekoliv MMO jsou hlupaci a chudaci. je to uplne to same co pouzivani cheatu v singlu ale timhle jeste strasnym zpusobem jebes hru pro ostatni lidi. nechapu proc to lidi pouzivaji a nikdy to chapat nebudu. Bann bych za to daval dozivotni.

nedelal bych si nejake nadeje gm maji urcite plno jine prace :-(
http://www.thenoobcomic.com/daily/strip291.html
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,18 seconds. on eygor Snitz Forums 2000