Author |
Topic  |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 03:01:59
|
Poll Question:
Opravdu by me zajimalo jestli nekomu z vas už utekl druid. Mam pro to sve duvody ale nikdy je nereknu a jsou naprosto tajny a jen moje. Diky
|
|
|
| |
Milacekimperia
New Member

194 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 04:35:20
|
quote: Originally posted by PRIBOO
Opravdu by me zajimalo jestli nekomu z vas už utekl druid. Mam pro to sve duvody ale nikdy je nereknu a jsou naprosto tajny a jen moje. Diky
Tohle je ale stupidní hlasování to ses překonal. |
GW(20 2x), L2 EU(50+,Spoil 40+), EQ2 US(2x80), VG-uz nikdy Fury-Beta AoC-Beta Back WoW ofik Twink 19+,29+39+49+59+69+
World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
|
 |
|
Mandorallen
Moderator

1212 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 07:18:50
|
Pokud si tenhle topic myslel jen jako zesmesneni meho predchoziho hlasovani, tak si to klidne mohl napsat rovnou do meho. Nemusel si zaklad novej specialni topic, kterym na to vic poukazes. Ja bych tvuj vysmech opravdu unesl. Chapu ze nekterejm lidem moje anketa mohla pripadat jako naprosto zbytecna, ale i kdyby vysledek byl nakonec uplne nepouzitelnej, utvrdila me aspon v tom, ze jsou na imperiu porad jeste lide, co maji pochopeni pro nazory, dotazy ostatnich. Lide co nevyflamuji dotycneho za kazdy post/topic co se tu objevi a je pro ne zrovna nepochopitelnej.
Pokud te to opravdu zajma, tak jsem hlasoval "ano, utekl". Pochybuju ale ze si odpoved neznal uz predem, o cem take vypovida slozeni odpovedi, ktere si dal na vyber. Odpovedi jasne poukazuji na to, ze je tohle cele jen parodie na muj poll. |
DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 08:20:18
|
 |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
 |
|
Drizzt
Junior Member

857 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 08:23:35
|
quote: Originally posted by Mandorallen
Pokud si tenhle topic myslel jen jako zesmesneni meho predchoziho hlasovani, tak si to klidne mohl napsat rovnou do meho. Nemusel si zaklad novej specialni topic, kterym na to vic poukazes. Ja bych tvuj vysmech opravdu unesl. Chapu ze nekterejm lidem moje anketa mohla pripadat jako naprosto zbytecna, ale i kdyby vysledek byl nakonec uplne nepouzitelnej, utvrdila me aspon v tom, ze jsou na imperiu porad jeste lide, co maji pochopeni pro nazory, dotazy ostatnich. Lide co nevyflamuji dotycneho za kazdy post/topic co se tu objevi a je pro ne zrovna nepochopitelnej.
Pokud te to opravdu zajma, tak jsem hlasoval "ano, utekl". Pochybuju ale ze si odpoved neznal uz predem, o cem take vypovida slozeni odpovedi, ktere si dal na vyber. Odpovedi jasne poukazuji na to, ze je tohle cele jen parodie na muj poll.
Jinak je to parodie, tos asi poznal hned z prvnich par slov a nemusels k tomu delat takovou analyzu. A popravde poll typu cos predvedl ty a jeste si tomu pridaval takovou vahu dulezitosti je dost smesnej. Jestli sam nechapes proc, tak ses asi zarazenej v te spodni vekove hranici ,to jen kdybys nahodou jeste nehlasoval abys vedel kam si pricist hlas. |
AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza] WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division] DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians] VG: Jingej Psionicist GW: Jingej 80 Thief ESO: Jingej V16 Dragonknight |
Edited by - Drizzt on 15/02/2008 08:23:57 |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 08:46:40
|
priboo neseknul ses trosku s tim hlasovanim? nemelo to bejt:
Kdo ovládá Horde aukci?
1.Priboo main 2.Priboo alt 1 3.Priboo alt 2 4.Priboo alt 3 ... 48.Drewin 49.flufybanny |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
Miso
Starting Member
38 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 09:56:18
|
Chcelo by to dalsi pool, ci je mozne aby druid v bear forme robil opicky alebo nie. |
Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 10:28:55
|
quote: Originally posted by Miso
Chcelo by to dalsi pool, ci je mozne aby druid v bear forme robil opicky alebo nie.
Nebo by jim meli dat dalsi formu - Opici  |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 10:34:34
|
quote: Originally posted by MA3X
Kdo ovládá Horde aukci?
1.Priboo main 2.Priboo alt 1 3.Priboo alt 2 4.Priboo alt 3 ... 48.Drewin 49.flufybanny
Vubec nevim o cem mluvis. Ja do AH skoro nic nedavam  |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 10:36:34
|
No ja hlasoval - Ne nikdy
Ja kdyz potkam v bg druida tak se dostanu do specialniho modu kdy ho proste musim zabit at to stoji co to stoji ... takze ho tam honim 10 minut ale nakonec umre. VZDYCKY!!!
PS: Ale je to jenom proto ze na nem tikaji dotky takze z nej litaji čísla a ja vzdycky presne vim kde je  |
Edited by - PRIBOO on 15/02/2008 11:18:31 |
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 10:39:23
|
chybi tu volba: "Utekl, ale muj insta pyroblast ho dohnal" |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 10:51:24
|
quote: Originally posted by terawatt
chybi tu volba: "Utekl, ale muj insta pyroblast ho dohnal"
Tihle magove jsou taky divna class, to by chtelo taky nejakej vote topic. Pry nej DPS, samy pyro cosi ale kdyz dojde na vec je to mrtvy za 5 vetrin a z toho 4 vteriny jsou v kostce ...  |
 |
|
MA3X
Junior Member

749 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 11:25:54
|
quote: Originally posted by MA3X
Kdo ovládá Horde aukci?
1.Priboo main 2.Priboo alt 1 3.Priboo alt 2 4.Priboo alt 3 ... 48.Drewin 49.flufybanny
Vubec nevim o cem mluvis. Ja do AH skoro nic nedavam 
skoro nic  |
Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP] It's time to kick ass and chew bubble gum |
 |
|
terawatt
Junior Member

916 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 11:31:09
|
Tihle magove jsou taky divna class, to by chtelo taky nejakej vote topic. Pry nej DPS, samy pyro cosi ale kdyz dojde na vec je to mrtvy za 5 vetrin a z toho 4 vteriny jsou v kostce ... 
Zadny mag, to tauren rogune procnul fire enchant na daggeru. |
I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.
|
 |
|
-Mike-
Average Member

1308 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 11:59:28
|
imholol (+1) |
Krabice je zaklad. |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 14:28:42
|
Nevím jak hlasovat, mám druida :( |
- |
 |
|
Hrasek32
Starting Member
20 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 14:40:10
|
Tihle magove jsou taky divna class, to by chtelo taky nejakej vote topic. Pry nej DPS, samy pyro cosi ale kdyz dojde na vec je to mrtvy za 5 vetrin a z toho 4 vteriny jsou v kostce ... 
Zadny mag, to tauren rogune procnul fire enchant na daggeru.
Kdyby byl Tauren roug tak by druid asi neutek , protoze kdyby mu dal SAP tak by byl znehybnenej tak na 10let...  |
 |
|
Colldor
Gimp

2165 Posts |
Posted - 15/02/2008 : 17:09:15
|
NOOO takze utekl ale ja ho pak charge a on na me ruts a pak hned ms aby nemoh heal ale on se zmenil a zase utikal a pak najednou rogue me zastavil ale mel jsem nabitu insigniji a pak intercept na druida ale on zase cyclone a pak me lol zastavil tim ze dal medveda a stun ale pak ja jsem se dostal a charge a mlatim ho ale on se zmenil a utekl a pak zase ten rogue me zastavil tak jsem mu dam hammerstring a zase druida ktery ale hiluje toho rogue a pak ty vole, prisel muj kamos jirka jalovec s insta pyro a poslal do kytek toho rogue ahahahaha a pak spolu na druida ale ten uz byl zase kocka a jel ale intercept a mlatim pirsng houl a pak zase hamstring ale kua nemam rage a tak se zmeni a mam hotky ale HOVNO DRUID!!!! mas ms takze hovno a pak bezim za nim muj kamos jirka jede taky a snazi se ho dohnat ale olololdr00d utek za roh sakra a ja nemam porad rage A PAK ZASE TEN ROGUE, ty vole to ne zase me stun ale ted uz insigni nemam a co ted, jirka sel za druidem a ja stojim a klatim se pod stunem a nemuzu druida dobehnout a pak davam fear a jedu k jirce kteryho do zadku uz gangbanguju asi dalsich 3 aliku ktery defuju toho druida a me taky zacinaj, ty vole a druid full hp a jeste na me dela /lol hajzl jeden ze stromu a co ja? No tak jsem umrel a uz jsem se na to vysral, a pak prisla mama do pokoje a rekal at tu hru uz vypnu ze musim do skoly a ze uz mam z te hry pekne velkou prdel! |
Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired) Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired) Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired) Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired) |
 |
|
Araya
Moderator

4085 Posts |
Posted - 16/02/2008 : 05:32:30
|
quote: Originally posted by Colldor
NOOO takze utekl ale ja ho pak charge a on na me ruts a pak hned ms aby nemoh heal ale on se zmenil a zase utikal a pak najednou rogue me zastavil ale mel jsem nabitu insigniji a pak intercept na druida ale on zase cyclone a pak me lol zastavil tim ze dal medveda a stun ale pak ja jsem se dostal a charge a mlatim ho ale on se zmenil a utekl a pak zase ten rogue me zastavil tak jsem mu dam hammerstring a zase druida ktery ale hiluje toho rogue a pak ty vole, prisel muj kamos jirka jalovec s insta pyro a poslal do kytek toho rogue ahahahaha a pak spolu na druida ale ten uz byl zase kocka a jel ale intercept a mlatim pirsng houl a pak zase hamstring ale kua nemam rage a tak se zmeni a mam hotky ale HOVNO DRUID!!!! mas ms takze hovno a pak bezim za nim muj kamos jirka jede taky a snazi se ho dohnat ale olololdr00d utek za roh sakra a ja nemam porad rage A PAK ZASE TEN ROGUE, ty vole to ne zase me stun ale ted uz insigni nemam a co ted, jirka sel za druidem a ja stojim a klatim se pod stunem a nemuzu druida dobehnout a pak davam fear a jedu k jirce kteryho do zadku uz gangbanguju asi dalsich 3 aliku ktery defuju toho druida a me taky zacinaj, ty vole a druid full hp a jeste na me dela /lol hajzl jeden ze stromu a co ja? No tak jsem umrel a uz jsem se na to vysral, a pak prisla mama do pokoje a rekal at tu hru uz vypnu ze musim do skoly a ze uz mam z te hry pekne velkou prdel!
LOL no takhle po ranu po nocni pekne cteni fakt me to pobavilo, co jsem na tom WoW cely ty roky videl  |
 |
|
PRIBOO
Average Member

1602 Posts |
Posted - 16/02/2008 : 10:27:13
|
quote: Originally posted by Araya
LOL no takhle po ranu po nocni pekne cteni fakt me to pobavilo, co jsem na tom WoW cely ty roky videl 
Pod radeji hrat maslo, vykasli se na tu mobovacku LOTRO a pod si zase zabit alika ...  |
 |
|
Stilgar
Average Member

1971 Posts |
Posted - 16/02/2008 : 17:36:51
|
NOOO takze utekl ale ja ho pak charge a on na me ruts a pak hned ms aby nemoh heal ale on se zmenil a zase utikal a pak najednou rogue me zastavil ale mel jsem nabitu insigniji a pak intercept na druida ale on zase cyclone a pak me lol zastavil tim ze dal medveda a stun ale pak ja jsem se dostal a charge a mlatim ho ale on se zmenil a utekl a pak zase ten rogue me zastavil tak jsem mu dam hammerstring a zase druida ktery ale hiluje toho rogue a pak ty vole, prisel muj kamos jirka jalovec s insta pyro a poslal do kytek toho rogue ahahahaha a pak spolu na druida ale ten uz byl zase kocka a jel ale intercept a mlatim pirsng houl a pak zase hamstring ale kua nemam rage a tak se zmeni a mam hotky ale HOVNO DRUID!!!! mas ms takze hovno a pak bezim za nim muj kamos jirka jede taky a snazi se ho dohnat ale olololdr00d utek za roh sakra a ja nemam porad rage A PAK ZASE TEN ROGUE, ty vole to ne zase me stun ale ted uz insigni nemam a co ted, jirka sel za druidem a ja stojim a klatim se pod stunem a nemuzu druida dobehnout a pak davam fear a jedu k jirce kteryho do zadku uz gangbanguju asi dalsich 3 aliku ktery defuju toho druida a me taky zacinaj, ty vole a druid full hp a jeste na me dela /lol hajzl jeden ze stromu a co ja? No tak jsem umrel a uz jsem se na to vysral, a pak prisla mama do pokoje a rekal at tu hru uz vypnu ze musim do skoly a ze uz mam z te hry pekne velkou prdel!
Legendary post |
[Stilgar] Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
|
 |
|
Miso
Starting Member
38 Posts |
Posted - 18/02/2008 : 06:58:12
|
A mama sa ťa opýtala: Synáčik, čo si taký smutný? Tvariš sa ako by ti utiekol druid.
Veru veru, verzia s uletenými včelami už nefrčí tak ako za mojej mladosti. |
Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo |
Edited by - Miso on 18/02/2008 06:59:27 |
 |
|
Shatteren
Senior Member

2735 Posts |
Posted - 18/02/2008 : 14:20:33
|
Ale ty jses starej vozrala a gimp, to se neda brat vazne |
REVOLUTION https://www.blitzunion.com/video
|
 |
|
Rasta
New Member

350 Posts |
Posted - 18/02/2008 : 16:27:21
|
Colldor NIKDY nezklame |
Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO
|
 |
|
Elpablos
Starting Member

7 Posts |
Posted - 19/02/2008 : 20:26:08
|
quote: Originally posted by Mandorallen ..
  dobry poctenicko mezi smesici hoven na forku  *thumbs up* |
horde member of Drak'thul: Cernejzmrd [druid-70], Krypla [lock-70] |
 |
|
|
Topic  |
|