Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 Už vám někdy utekl druid?
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/02/2008 :  03:01:59  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
Poll Question:
Opravdu by me zajimalo jestli nekomu z vas už utekl druid. Mam pro to sve duvody ale nikdy je nereknu a jsou naprosto tajny a jen moje. Diky

Choices:

Ne, nikdy
Ne, ale malem
Utekl a pak se vratil
Ano, utekl ale dobehl sem ho
Ano, utekl
Neutekl ale i prez full dmg mel stabilne 100% hp a delal na me opicky

(Anonymous Vote)

Milacekimperia
New Member

194 Posts

Posted - 15/02/2008 :  04:35:20  Show Profile Send Milacekimperia a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PRIBOO

Opravdu by me zajimalo jestli nekomu z vas už utekl druid. Mam pro to sve duvody ale nikdy je nereknu a jsou naprosto tajny a jen moje. Diky

Tohle je ale stupidní hlasování to ses překonal.

GW(20 2x),
L2 EU(50+,Spoil 40+),
EQ2 US(2x80),
VG-uz nikdy
Fury-Beta
AoC-Beta
Back WoW ofik
Twink 19+,29+39+49+59+69+

World of WarCraft, WoW, WoWko. Fenomén jenž ovládl herní branži. S nedávným příchodem datadisku Burning Crusade se počet platících hráčů přehoupl přes 10 miliónů. Jde pořád jen o hru nebo je v tom něco víc?
Go to Top of Page

Mandorallen
Moderator

1212 Posts

Posted - 15/02/2008 :  07:18:50  Show Profile  Send Mandorallen an ICQ Message Send Mandorallen a Private Message  Reply with Quote
Pokud si tenhle topic myslel jen jako zesmesneni meho predchoziho hlasovani, tak si to klidne mohl napsat rovnou do meho. Nemusel si zaklad novej specialni topic, kterym na to vic poukazes. Ja bych tvuj vysmech opravdu unesl. Chapu ze nekterejm lidem moje anketa mohla pripadat jako naprosto zbytecna, ale i kdyby vysledek byl nakonec uplne nepouzitelnej, utvrdila me aspon v tom, ze jsou na imperiu porad jeste lide, co maji pochopeni pro nazory, dotazy ostatnich. Lide co nevyflamuji dotycneho za kazdy post/topic co se tu objevi a je pro ne zrovna nepochopitelnej.

Pokud te to opravdu zajma, tak jsem hlasoval "ano, utekl". Pochybuju ale ze si odpoved neznal uz predem, o cem take vypovida slozeni odpovedi, ktere si dal na vyber. Odpovedi jasne poukazuji na to, ze je tohle cele jen parodie na muj poll.

DF - Gorf Ash - Reservoir Dogs
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 15/02/2008 :  08:20:18  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight
Go to Top of Page

Drizzt
Junior Member

857 Posts

Posted - 15/02/2008 :  08:23:35  Show Profile  Send Drizzt an ICQ Message Send Drizzt a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen

Pokud si tenhle topic myslel jen jako zesmesneni meho predchoziho hlasovani, tak si to klidne mohl napsat rovnou do meho. Nemusel si zaklad novej specialni topic, kterym na to vic poukazes. Ja bych tvuj vysmech opravdu unesl. Chapu ze nekterejm lidem moje anketa mohla pripadat jako naprosto zbytecna, ale i kdyby vysledek byl nakonec uplne nepouzitelnej, utvrdila me aspon v tom, ze jsou na imperiu porad jeste lide, co maji pochopeni pro nazory, dotazy ostatnich. Lide co nevyflamuji dotycneho za kazdy post/topic co se tu objevi a je pro ne zrovna nepochopitelnej.

Pokud te to opravdu zajma, tak jsem hlasoval "ano, utekl". Pochybuju ale ze si odpoved neznal uz predem, o cem take vypovida slozeni odpovedi, ktere si dal na vyber. Odpovedi jasne poukazuji na to, ze je tohle cele jen parodie na muj poll.

Jinak je to parodie, tos asi poznal hned z prvnich par slov a nemusels k tomu delat takovou analyzu.
A popravde poll typu cos predvedl ty a jeste si tomu pridaval takovou vahu dulezitosti je dost smesnej. Jestli sam nechapes proc, tak ses asi zarazenej v te spodni vekove hranici,to jen kdybys nahodou jeste nehlasoval abys vedel kam si pricist hlas.

AO: Jingei 220/70/30 Doctor [RK1-Cza]
WoW: Jingej 90 Shaman [DT-Black Division]
DDO: Jingej 20 bard/bard/barb/fvs [Thelanis-Boiians]
VG: Jingej Psionicist
GW: Jingej 80 Thief
ESO: Jingej V16 Dragonknight

Edited by - Drizzt on 15/02/2008 08:23:57
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 15/02/2008 :  08:46:40  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
priboo neseknul ses trosku s tim hlasovanim? nemelo to bejt:

Kdo ovládá Horde aukci?

1.Priboo main
2.Priboo alt 1
3.Priboo alt 2
4.Priboo alt 3
...
48.Drewin
49.flufybanny

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

Miso
Starting Member

38 Posts

Posted - 15/02/2008 :  09:56:18  Show Profile Send Miso a Private Message  Reply with Quote
Chcelo by to dalsi pool, ci je mozne aby druid v bear forme robil opicky alebo nie.

Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/02/2008 :  10:28:55  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miso

Chcelo by to dalsi pool, ci je mozne aby druid v bear forme robil opicky alebo nie.

Nebo by jim meli dat dalsi formu - Opici
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/02/2008 :  10:34:34  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MA3X

Kdo ovládá Horde aukci?

1.Priboo main
2.Priboo alt 1
3.Priboo alt 2
4.Priboo alt 3
...
48.Drewin
49.flufybanny

Vubec nevim o cem mluvis. Ja do AH skoro nic nedavam
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/02/2008 :  10:36:34  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
No ja hlasoval - Ne nikdy

Ja kdyz potkam v bg druida tak se dostanu do specialniho modu kdy ho proste musim zabit at to stoji co to stoji ... takze ho tam honim 10 minut ale nakonec umre. VZDYCKY!!!

PS: Ale je to jenom proto ze na nem tikaji dotky takze z nej litaji čísla a ja vzdycky presne vim kde je

Edited by - PRIBOO on 15/02/2008 11:18:31
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 15/02/2008 :  10:39:23  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
chybi tu volba: "Utekl, ale muj insta pyroblast ho dohnal"

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 15/02/2008 :  10:51:24  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by terawatt

Tihle magove jsou taky divna class, to by chtelo taky nejakej vote topic. Pry nej DPS, samy pyro cosi ale kdyz dojde na vec je to mrtvy za 5 vetrin a z toho 4 vteriny jsou v kostce ...
Go to Top of Page

MA3X
Junior Member

fle

749 Posts

Posted - 15/02/2008 :  11:25:54  Show Profile  Visit MA3X's Homepage Send MA3X a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by MA3X

Kdo ovládá Horde aukci?

1.Priboo main
2.Priboo alt 1
3.Priboo alt 2
4.Priboo alt 3
...
48.Drewin
49.flufybanny

Vubec nevim o cem mluvis. Ja do AH skoro nic nedavam

skoro nic

Vanguard - ONLINE PVPhooligans - Half elf: DROOD [Sartok FFA PVP]
It's time to kick ass and chew bubble gum
Go to Top of Page

terawatt
Junior Member

flegr

916 Posts

Posted - 15/02/2008 :  11:31:09  Show Profile  Send terawatt an ICQ Message Send terawatt a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Tihle magove jsou taky divna class, to by chtelo taky nejakej vote topic. Pry nej DPS, samy pyro cosi ale kdyz dojde na vec je to mrtvy za 5 vetrin a z toho 4 vteriny jsou v kostce ...

Zadny mag, to tauren rogune procnul fire enchant na daggeru.

I've survived Chernobyl,Y2K,9/11,Bird flu,Mad cow disease,Swine flu,Ebola outbreak, African Swine Fever,SARS, MERS,COVID-19, Brexit,..NIBIRU BRING IT ON.

Go to Top of Page

-Mike-
Average Member

1308 Posts

Posted - 15/02/2008 :  11:59:28  Show Profile  Send -Mike- an ICQ Message Send -Mike- a Private Message  Reply with Quote
imholol (+1)

Krabice je zaklad.
Go to Top of Page

sleglik
Average Member

1779 Posts

Posted - 15/02/2008 :  14:28:42  Show Profile  Send sleglik an ICQ Message Send sleglik a Private Message  Reply with Quote
Nevím jak hlasovat, mám druida :(

-
Go to Top of Page

Hrasek32
Starting Member

20 Posts

Posted - 15/02/2008 :  14:40:10  Show Profile  Send Hrasek32 an ICQ Message Send Hrasek32 a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

Zadny mag, to tauren rogune procnul fire enchant na daggeru.

Kdyby byl Tauren roug tak by druid asi neutek , protoze kdyby mu dal SAP tak by byl znehybnenej tak na 10let...
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 15/02/2008 :  17:09:15  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
NOOO takze utekl ale ja ho pak charge a on na me ruts a pak hned ms aby nemoh heal ale on se zmenil a zase utikal a pak najednou rogue me zastavil ale mel jsem nabitu insigniji a pak intercept na druida ale on zase cyclone a pak me lol zastavil tim ze dal medveda a stun ale pak ja jsem se dostal a charge a mlatim ho ale on se zmenil a utekl a pak zase ten rogue me zastavil tak jsem mu dam hammerstring a zase druida ktery ale hiluje toho rogue a pak ty vole, prisel muj kamos jirka jalovec s insta pyro a poslal do kytek toho rogue ahahahaha a pak spolu na druida ale ten uz byl zase kocka a jel ale intercept a mlatim pirsng houl a pak zase hamstring ale kua nemam rage a tak se zmeni a mam hotky ale HOVNO DRUID!!!! mas ms takze hovno a pak bezim za nim muj kamos jirka jede taky a snazi se ho dohnat ale olololdr00d utek za roh sakra a ja nemam porad rage A PAK ZASE TEN ROGUE, ty vole to ne zase me stun ale ted uz insigni nemam a co ted, jirka sel za druidem a ja stojim a klatim se pod stunem a nemuzu druida dobehnout a pak davam fear a jedu k jirce kteryho do zadku uz gangbanguju asi dalsich 3 aliku ktery defuju toho druida a me taky zacinaj, ty vole a druid full hp a jeste na me dela /lol hajzl jeden ze stromu a co ja? No tak jsem umrel a uz jsem se na to vysral, a pak prisla mama do pokoje a rekal at tu hru uz vypnu ze musim do skoly a ze uz mam z te hry pekne velkou prdel!

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Araya
Moderator

4085 Posts

Posted - 16/02/2008 :  05:32:30  Show Profile  Send Araya an ICQ Message Send Araya a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Colldor

NOOO takze utekl ale ja ho pak charge a on na me ruts a pak hned ms aby nemoh heal ale on se zmenil a zase utikal a pak najednou rogue me zastavil ale mel jsem nabitu insigniji a pak intercept na druida ale on zase cyclone a pak me lol zastavil tim ze dal medveda a stun ale pak ja jsem se dostal a charge a mlatim ho ale on se zmenil a utekl a pak zase ten rogue me zastavil tak jsem mu dam hammerstring a zase druida ktery ale hiluje toho rogue a pak ty vole, prisel muj kamos jirka jalovec s insta pyro a poslal do kytek toho rogue ahahahaha a pak spolu na druida ale ten uz byl zase kocka a jel ale intercept a mlatim pirsng houl a pak zase hamstring ale kua nemam rage a tak se zmeni a mam hotky ale HOVNO DRUID!!!! mas ms takze hovno a pak bezim za nim muj kamos jirka jede taky a snazi se ho dohnat ale olololdr00d utek za roh sakra a ja nemam porad rage A PAK ZASE TEN ROGUE, ty vole to ne zase me stun ale ted uz insigni nemam a co ted, jirka sel za druidem a ja stojim a klatim se pod stunem a nemuzu druida dobehnout a pak davam fear a jedu k jirce kteryho do zadku uz gangbanguju asi dalsich 3 aliku ktery defuju toho druida a me taky zacinaj, ty vole a druid full hp a jeste na me dela /lol hajzl jeden ze stromu a co ja? No tak jsem umrel a uz jsem se na to vysral, a pak prisla mama do pokoje a rekal at tu hru uz vypnu ze musim do skoly a ze uz mam z te hry pekne velkou prdel!

LOL no takhle po ranu po nocni pekne cteni fakt me to pobavilo, co jsem na tom WoW cely ty roky videl
Go to Top of Page

PRIBOO
Average Member

DOG

1602 Posts

Posted - 16/02/2008 :  10:27:13  Show Profile  Send PRIBOO an ICQ Message Send PRIBOO a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Araya

LOL no takhle po ranu po nocni pekne cteni fakt me to pobavilo, co jsem na tom WoW cely ty roky videl

Pod radeji hrat maslo, vykasli se na tu mobovacku LOTRO a pod si zase zabit alika ...
Go to Top of Page

Stilgar
Average Member

1971 Posts

Posted - 16/02/2008 :  17:36:51  Show Profile  Send Stilgar an ICQ Message Send Stilgar a Private Message  Reply with Quote
quote:

Legendary post

[Stilgar]
Usul, we have wormsign the likes of which even God has never seen.
Go to Top of Page

Miso
Starting Member

38 Posts

Posted - 18/02/2008 :  06:58:12  Show Profile Send Miso a Private Message  Reply with Quote
quote:

A mama sa ťa opýtala: Synáčik, čo si taký smutný? Tvariš sa ako by ti utiekol druid.

Veru veru, verzia s uletenými včelami už nefrčí tak ako za mojej mladosti.

Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo

Edited by - Miso on 18/02/2008 06:59:27
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 18/02/2008 :  14:20:33  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ale ty jses starej vozrala a gimp, to se neda brat vazne

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

Rasta
New Member

350 Posts

Posted - 18/02/2008 :  16:27:21  Show Profile Send Rasta a Private Message  Reply with Quote
Colldor NIKDY nezklame

Rasta,main char EaB,SWG,WoW,EVE,LOTRO

Go to Top of Page

Elpablos
Starting Member

mnich

7 Posts

Posted - 19/02/2008 :  20:26:08  Show Profile Send Elpablos a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Mandorallen
..

dobry poctenicko mezi smesici hoven na forku
*thumbs up*

horde member of Drak'thul:
Cernejzmrd [druid-70], Krypla [lock-70]
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly