Author |
Topic  |
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 20:03:51
|
quote: Originally posted by Xix hráls jak se to hrát má)
lol, to je jak? :) |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 22:29:05
|
quote: Originally posted by Xix
zdár amíku díka za všechny odpovědi co si mi dal.. za všechno co si mi složil apod. gl HF v RL (seš týpek a hráls jak se to hrát má)
to jako ze se ma insta farmit?  |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 23:03:52
|
quote: Originally posted by petrpets
zdár amíku díka za všechny odpovědi co si mi dal.. za všechno co si mi složil apod. gl HF v RL (seš týpek a hráls jak se to hrát má)
to jako ze se ma insta farmit? 
a ty to nerobis? :D |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 06:35:29
|
quote: Originally posted by Teos
quote: Originally posted by amleth
Amíku technická, kdybys byl tak hodný a lognul někdy, abych ti mohl dát pytel symbů, co vypadly z poketů na inf klíč, a svoje vstupný. A dík za zůčastněné, co získali včera večer inf klíč.
symby/patterny si nech, já je už nepotřebuju. Abych je skladoval na mulách je zbytečný.
Amíku tys byl vždycky člověk, kterého jsem respektoval. Kdybys náhodou se rozhodl hrát WoW server Drakthul za hordu pamatuj, že tam máš někoho kdo ti pomůže. I ve WoW se dá farmit.
Amíku taková technická co všechen tvůj majetek? Nemohl bys to rozdělit lidem dle tvého uvážení? Máš to na mulách a ty jsou free nebo si necháváš otevřená zadní vrátka pro návrat?
PS já o ten majetek zájem nemám :) |
- |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 08:25:35
|
quote: Originally posted by BoSS_631
quote: Originally posted by petrpets
to jako ze se ma insta farmit? 
a ty to nerobis? :D
city nefarmim, ale zase neco jineho.... takze asi taky hraju tak jak se ma ;) |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 10:12:03
|
quote: Originally posted by petrpets city nefarmim, ale zase neco jineho.... takze asi taky hraju tak jak se ma ;)
To ja to hral dycky tak jak se to hrat nema:( |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 10:31:45
|
quote: Originally posted by sleglik Amíku taková technická co všechen tvůj majetek? Nemohl bys to rozdělit lidem dle tvého uvážení? Máš to na mulách a ty jsou free nebo si necháváš otevřená zadní vrátka pro návrat?
PS já o ten majetek zájem nemám :)
Phatz zůstal na charech, kredity mám na mulách, žádný rozdávání nebude. Možná se někdy vrátím, teď mám v úmyslu si dát dlouhou pauzu a pak se uvidí. |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 10:49:19
|
quote: Originally posted by sleglik Amíku taková technická co všechen tvůj majetek? Nemohl bys to rozdělit lidem dle tvého uvážení? Máš to na mulách a ty jsou free nebo si necháváš otevřená zadní vrátka pro návrat?
Phatz zůstal na charech, kredity mám na mulách, žádný rozdávání nebude. Možná se někdy vrátím, teď mám v úmyslu si dát dlouhou pauzu a pak se uvidí.
No konecne vime aspon duvod... No pravda, skoda te ale coz, mej se krasne :) a priste nedelat sceny :) ale rict, ze chces pauzicku :) pa a uzivej rl :) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 11:25:08
|
quote: Originally posted by sleglik Amíku tys byl vždycky člověk, kterého jsem respektoval. Kdybys náhodou se rozhodl hrát WoW server Drakthul za hordu pamatuj, že tam máš někoho kdo ti pomůže. I ve WoW se dá farmit.
tos zni jak z nejakeho holywoodskeho trhaku ;p |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 11:31:05
|
toz bye amiku, (pojd do LCh) ;p GL&HF v RL |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 13:38:48
|
Phatz zůstal na charech, kredity mám na mulách, žádný rozdávání nebude. Možná se někdy vrátím, teď mám v úmyslu si dát dlouhou pauzu a pak se uvidí.
Amíku napiš mi na email sleglik@centrum.cz, někdy bych zase za tebou přijel se podívat, potřebuju s tebou něco probrat pracovně (tentokrát budu platit) :)
díky
EDIT: víc než bereš :p |
- |
Edited by - sleglik on 30/10/2007 13:39:40 |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 13:48:44
|
quote: Originally posted by sleglik
Amíku napiš mi na email sleglik@centrum.cz, někdy bych zase za tebou přijel se podívat, potřebuju s tebou něco probrat pracovně (tentokrát budu platit) :)
díky
EDIT: víc než bereš :p
ted psal ze se jednou vrati, nevim jestli ti proda nejaky credz!
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 30/10/2007 : 19:46:34
|
Amickson je systémový administrátor a něco potřebuju :P
|
- |
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 02/11/2007 : 15:09:45
|
tywe tywe už neivm jak sem to myslel před tejdnem ale rozhodně ne že bylo dobrý jenom farmit.. byl sem zhulenej a nějak sem vypejkal a myslel nad blbostma :P... měl si si skusit PvP to je větčí fun |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 04/11/2007 : 11:15:31
|
Jo vlastne! Dekuju za vse amicku! Tradeskills a taky symby do zacatku! Dekuju moc moc :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 04/11/2007 : 11:27:13
|
tywe tywe už neivm jak sem to myslel před tejdnem ale rozhodně ne že bylo dobrý jenom farmit.. byl sem zhulenej a nějak sem vypejkal a myslel nad blbostma :P... měl si si skusit PvP to je větčí fun
:)
jj, PvP ftw! |
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 04/11/2007 : 11:58:11
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Jo vlastne! Dekuju za vse amicku! Tradeskills a taky symby do zacatku! Dekuju moc moc :)
.... aha, tak už vím jak vypadá na foru orgasmus.
A co Wilovi, tomu nepoděkuje nikdo jak vám všem všechno skládal a vyráběl když byl Amík ještě v plenkách a uměl tak max carb? A co Svářečka ... a co Milagros a další?
Zas to moc nepřehánějte, nikdo není nenahraditelný a nikdo nedělal všechno všem. Jsou tu i jiný lidi který dělaj a nikdo jim ani nepoděkuje a tady z toho topicu děláte jako kdyby odešel CZ Kutil Tim. (nic proti tobě Amíku kromě toho že tu ještě něco dlužíš napsat) |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 04/11/2007 : 12:18:40
|
quote:
A co Wilovi, tomu nepoděkuje nikdo...
No tak teda dik wille.
Vidis ufe jak to vypada neuprimne? Willovi muzu podekovat kdy se mi zachce na icq. Na amicka zadnej kontakt nemam a tak ho nemuzu ani kazdej den servavat ze odesel. tak se mu snazim tp rict tady no :) ...kapis? :)
|
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 04/11/2007 : 17:36:41
|
Ono halvne malokdo vi, ze... no to je jedno. |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 04/11/2007 : 17:47:51
|
quote: Originally posted by commanche
Ono halvne malokdo vi, ze... no to je jedno.
...wtb more info |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 04/11/2007 : 17:53:49
|
...wtb more info
Bump!!!! we want more info woe :) |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 04/11/2007 : 18:12:49
|
quote: Originally posted by Ufi A co Wilovi, tomu nepoděkuje nikdo jak vám všem všechno skládal a vyráběl když byl Amík ještě v plenkách a uměl tak max carb? A co Svářečka ... a co Milagros a další?
BUMP! |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 04/11/2007 : 18:15:31
|
Já nechci Willa shazovat, ale je to brzda :P
sorry Wille :)
Je fakt, že Willemek toho udělal dost, ostatním jsem moc nezažil :) |
- |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 04/11/2007 : 20:59:01
|
Ja to ale vim!;-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 05/11/2007 : 00:37:53
|
quote: Originally posted by Ufi
Jo vlastne! Dekuju za vse amicku! Tradeskills a taky symby do zacatku! Dekuju moc moc :)
.... aha, tak už vím jak vypadá na foru orgasmus.
A co Wilovi, tomu nepoděkuje nikdo jak vám všem všechno skládal a vyráběl když byl Amík ještě v plenkách a uměl tak max carb? A co Svářečka ... a co Milagros a další?
Zas to moc nepřehánějte, nikdo není nenahraditelný a nikdo nedělal všechno všem. Jsou tu i jiný lidi který dělaj a nikdo jim ani nepoděkuje a tady z toho topicu děláte jako kdyby odešel CZ Kutil Tim. (nic proti tobě Amíku kromě toho že tu ještě něco dlužíš napsat)
maximalne souhlasim, cz kutil sice uz odesel davno (hexo kua ...;P), ale pravda, nikdo neni nenahraditelny...ovsem zas na druhou stranu nekteri mi chybi :( Amik imho krom toho ze se jeste poradne nevyjadril by mohl vypravet.... |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
Topic  |
|