Author |
Topic  |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 10:40:19
|
Asi sem v sobotu nejak vyvadel, protoze to netrvalo dlouho a dostal jsem od Ufiho kick z czabota. Proto se dodatecne omlouvam, pokud jsem na czabot vnesl nejakou spatnou atmosferu nebo nekoho necim pohorsil, ale ze soboty si fakt pamatuju jen jak me kamos probudil v jeho aute u me pred barakem, s tim, ze jsem pry usnul na Zizkove na chodniku :/
|
|
| |
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 11:08:52
|
quote: Originally posted by Metacrawen
Asi sem v sobotu nejak vyvadel, protoze to netrvalo dlouho a dostal jsem od Ufiho kick z czabota. Proto se dodatecne omlouvam, pokud jsem na czabot vnesl nejakou spatnou atmosferu nebo nekoho necim pohorsil, ale ze soboty si fakt pamatuju jen jak me kamos probudil v jeho aute u me pred barakem, s tim, ze jsem pry usnul na Zizkove na chodniku :/
Kdyz si opily, si velmi sprosty. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 11:10:41
|
Spis bylo hloupe nadavat velmi sproste v prave poledne :) a kicknul te tady krabka poprve tusim :) |
 |
|
Deka
Moderator

2126 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 11:25:33
|
bud rad za !kick, dle popisu a "hodne sproste dopoledne" to mel byt spis ban ;p |
Tak co?....Tak jo. EQ2: (Nagafen PVP server) Dekada - Dirge - raid support || Pantomima - Illuze - solo farma + pvp AO: Dekadencia - hiik hiik (always right behind you ) || Dekada - sec10 buffage mule/calm || Dekadron - sec10 defense tank Juj || Dekamba - upcomming sec10 crat || Daedra - oldschool RKA crew member - retired Sided projects: RS: Dekada (17)- fishing, minning & forge welding ;) - retired || MUO: Dekada (50) - Elfie - retired || LCh: Dekada (45) - rogue-assassin || Hanbatice (24) - healer || Hulba (24) - knight - retired |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 11:47:51
|
lol to musela bejt pekne dlouha patecni noc kdyz skoncila az v sobotni poledne, to ja sem to zabalil o nejakejch 6 hodinek driv nez ty  |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 12:47:48
|
Aha, tak to uz chapu kick, taky nemam rad sproste lidi no :/ Jen sem se chtel dozvedet co jsem vlastne teda delal. Nicmene verte tomu nebo ne, ale umim se opit i normalne, proste a jednodusse jsem to "trosku" prehnal. Tecka. |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 12:52:45
|
quote: Originally posted by axtheb Kdyz si opily, si velmi sprosty.
To ja jsem i za strizliva hehe.  |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 13:48:51
|
WTB log z chatu na czabotovi! |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 13:59:06
|
quote: Originally posted by commanche
WTB log z chatu na czabotovi!
Ajeee zase nakej stoural ;) |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 14:02:20
|
quote: Originally posted by Metacrawen
Ajeee zase nakej stoural ;)
tys tu rozjel flame , my co nevime o co slo si chcem taky dat nejaky to pc++ a dozvedet se co se stalo  |
 |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 14:08:27
|
kolko ponukas?  |
EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury AO - retired LCh - retired
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 14:14:21
|
quote: Originally posted by lonillen
kolko ponukas? 
nabidnul bych ti 30ti denni ban, jestli nestaci sem schopen dodat i vetsi |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 14:29:36
|
quote: Originally posted by KodoBeast kolko ponukas? 
nabidnul bych ti 30ti denni ban, jestli nestaci sem schopen dodat i vetsi [/quote] Kolik nabizi FC za provozovani 3rd party programu?:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
Edited by - tojejedno on 29/10/2007 14:29:59 |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 15:00:27
|
quote: Originally posted by tojejedno Kolik nabizi FC za provozovani 3rd party programu?:-)
Zalezi jakych. |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 15:11:32
|
quote: Originally posted by axtheb
quote: Originally posted by tojejedno Kolik nabizi FC za provozovani 3rd party programu?:-)
Zalezi jakych.
Treba tech co zjednodusuji hru? Nebo si dokazete predstavit raidovani na guild kanale?:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 15:27:33
|
quote: Originally posted by tojejedno Treba tech co zjednodusuji hru? Nebo si dokazete predstavit raidovani na guild kanale?:-)
Tak za raidboty nenabizi nic! |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 21:08:29
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by axtheb
Zalezi jakych.
Treba tech co zjednodusuji hru? Nebo si dokazete predstavit raidovani na guild kanale?:-)
Preco nie? :) !kick <159 Loni naprogramujes do czabota?  |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
|
Topic  |
|