Author |
Topic  |
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 13:41:29
|
quote: Originally posted by commanche No, nevim, za Tojeho vlady se zpopularizovalo leavovani orgu, nejdriv Petr a pak i sam prezident leavnul :). A tim se spustila ta tradice... :)
Péťa si šel farmit phatz (tipuju, že od tý doby už tak 4 farmy ve městě udělal:-)) a já nelívnul kvůli osobním sporům, ale určitě jsem k tomu měl dobrej důvod! (zbavit se prezidenta:-)) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 14:02:38
|
quote: Originally posted by commanche
quote: Originally posted by Wilda
quote: Originally posted by commanche Na tvem miste bych neriskoval, mas velmi slusnou sanci, ze vyhrajes :)
no ja nevim, ale za vsecko muze anpe ;)
No, nevim, za Tojeho vlady se zpopularizovalo leavovani orgu, nejdriv Petr a pak i sam prezident leavnul :). A tim se spustila ta tradice... :)
pffft, nejdriv toje!!! |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 14:38:58
|
Zpet k amickovi... to znamena amicku ze jsi farmil money na prepaid? Nebo ja tomu nejak asi nerozumim... |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 14:39:27
|
quote: Originally posted by petrpets no to si prave nejsem tak jistej... to co paja udelal (pull pinka) bych totiz u paji vubec neresil... paja dela podobne blbosti co s nim hraju denne..
lidi leavuji cza porad, toje, mercy, ja, ty, doczhor a dalsi.... kazdej mel svuj problem, kazdej si myslel ze je to duvod leavnout org. ale ostatni to videli uplne jinak...
holt mas nekdy spatnej den, ses nasratej a pak staci jen trosku (a vim ze tys byl uz pred bistem pekne napnutej diky zdrzovani)....
fa pull pinka to zase jen nastartoval spis jeho kecy po tom rikam ze nebyl callnutej, pajova odpoved no a pisu, ze bude poslouchat kdyz to zarizuju ja a vedu ja odpoved byla ne 2x kick z raidu 2x join zpet vy vidite porad jen ten fa pull... samotnej fa pull bych neresil...
fakt to tak bylo? Pink to schytal pekne, to jo, ale tvuj vystrelek INFO neco ve smyslu BUDES POSLOUCHAT? INFO. Me trosku rozesmalo. Bylo tam cca 70+ lidi, tzn moznost wipe = 0,001. Proto uspech raidu nebyl nijak ohrozen, ale proc to sem pisu, tohle je mi naprosto burt. Ale co me neni, je to, ze si me udajne 2x kicknul z raidu, bohuzel se ti to ani jednou nepodarilo. 1. jsem nebyl v raidu, 2. jsem joinul, 3. neumel si me ani kopnout z raidu - je to case sensitive. 4. vsichni by meli byt nasrani na tebe, bo si nedovedl raid do konce a musel sem pak na nem zamakat ja! |
AO: Paja - soldier - 220/30 || pajatrader - trader - 220/16 || koprak - keeper - 220/20 || pajja - doctor - 220/24 VG: Paja - Cleric/High Elf/Gelenia/MDK 35 WoW: DrPaja - 52 Undeath Priest @ Drak'thul || Tankistka - 32 Tauren Warrior @ Drak'thul || Krvacek - 70 Druid Tauren Warrior @ Drak'thul
|
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 14:41:42
|
quote: Originally posted by paja2000
quote: Originally posted by petrpets no to si prave nejsem tak jistej... to co paja udelal (pull pinka) bych totiz u paji vubec neresil... paja dela podobne blbosti co s nim hraju denne..
lidi leavuji cza porad, toje, mercy, ja, ty, doczhor a dalsi.... kazdej mel svuj problem, kazdej si myslel ze je to duvod leavnout org. ale ostatni to videli uplne jinak...
holt mas nekdy spatnej den, ses nasratej a pak staci jen trosku (a vim ze tys byl uz pred bistem pekne napnutej diky zdrzovani)....
fa pull pinka to zase jen nastartoval spis jeho kecy po tom rikam ze nebyl callnutej, pajova odpoved no a pisu, ze bude poslouchat kdyz to zarizuju ja a vedu ja odpoved byla ne 2x kick z raidu 2x join zpet vy vidite porad jen ten fa pull... samotnej fa pull bych neresil...
fakt to tak bylo? Pink to schytal pekne, to jo, ale tvuj vystrelek INFO neco ve smyslu BUDES POSLOUCHAT? INFO. Me trosku rozesmalo. Bylo tam cca 70+ lidi, tzn moznost wipe = 0,001. Proto uspech raidu nebyl nijak ohrozen, ale proc to sem pisu, tohle je mi naprosto burt. Ale co me neni, je to, ze si me udajne 2x kicknul z raidu, bohuzel se ti to ani jednou nepodarilo. 1. jsem nebyl v raidu, 2. jsem joinul, 3. neumel si me ani kopnout z raidu - je to case sensitive. 4. vsichni by meli byt nasrani na tebe, bo si nedovedl raid do konce a musel sem pak na nem zamakat ja!
LOL |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 14:49:42
|
quote: Originally posted by paja2000
fakt to tak bylo? Pink to schytal pekne, to jo, ale tvuj vystrelek INFO neco ve smyslu BUDES POSLOUCHAT? INFO. Me trosku rozesmalo. Bylo tam cca 70+ lidi, tzn moznost wipe = 0,001. Proto uspech raidu nebyl nijak ohrozen, ale proc to sem pisu, tohle je mi naprosto burt. Ale co me neni, je to, ze si me udajne 2x kicknul z raidu, bohuzel se ti to ani jednou nepodarilo. 1. jsem nebyl v raidu, 2. jsem joinul, 3. neumel si me ani kopnout z raidu - je to case sensitive. 4. vsichni by meli byt nasrani na tebe, bo si nedovedl raid do konce a musel sem pak na nem zamakat ja!
hehe bud zertujes nebo jsi idiot :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 14:50:42
|
to paja: drazdis hada bosou nohou! v redhooku bude veselo!!! |
Edited by - petrpets on 22/10/2007 14:51:07 |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 14:53:41
|
quote: Originally posted by petrpets
to paja: drazdis hada bosou nohou! v redhooku bude veselo!!!
Ale prosim vas, zadny PvP v Red Hooku, je to pekny podnik, chci se tam jeste nekdy ukazat... |
Andanthe of Czech Anarchy |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 14:56:12
|
quote: Originally posted by AnpetuWi hehe bud zertujes nebo jsi idiot :)
No, vtipny to neni.
Ad Redhook. Paja na to nema koule aby se tam ukazal. Leda by si vzal Martinku aby ho ochranila:-) |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Axarath
Moderator

443 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 15:00:38
|
No začíná to být zajímavé. Musím si udělat čas a ukázat se tam. To si nemůžu nechat ujít. 
++ |
Fengsuei Xiberius Menthor |
 |
|
Axarath
Moderator

443 Posts |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 15:04:27
|
quote: Originally posted by Axarath
A btw. já naopak guildu joinuju. Jingej je ted CzA 
parada!!! alespon dorovnas level prumer :P |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 15:05:16
|
quote: Originally posted by Axarath
A btw. já naopak guildu joinuju. Jingej je ted CzA 
Nj vzdycky se najde i nejakej ten zradce to netahne za jeden provaz! |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 15:10:23
|
quote: Originally posted by paja2000 fakt to tak bylo? Pink to schytal pekne, to jo, ale tvuj vystrelek INFO neco ve smyslu BUDES POSLOUCHAT? INFO. Me trosku rozesmalo. Bylo tam cca 70+ lidi, tzn moznost wipe = 0,001. Proto uspech raidu nebyl nijak ohrozen, ale proc to sem pisu, tohle je mi naprosto burt. Ale co me neni, je to, ze si me udajne 2x kicknul z raidu, bohuzel se ti to ani jednou nepodarilo. 1. jsem nebyl v raidu, 2. jsem joinul, 3. neumel si me ani kopnout z raidu - je to case sensitive. 4. vsichni by meli byt nasrani na tebe, bo si nedovedl raid do konce a musel sem pak na nem zamakat ja!
tak se zkus starat o idiota co se dneska rozhodl za kazdou cenu nekoho srat a dokazovat si, ze jeho FA full a ego je vetsi nez cokoliv jinyho, u toho callovat moby, startovat stopovat raid, drzet krok s omnakama a telly od lidi proc, co jak atp.... dobre 2x pokus o kick, ale videl jsem ze jsi behem toho joinul, to je fuk zachoval ses jako totalni ignorant a pako a jeste tady placas takovyhle kecy.... pajo mame spolu neco nahrano, vim jakej si arogant a uz jsem si tak nejak zvykl, ale tohles proste posral.... |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 15:22:37
|
quote: Originally posted by paja2000 Nene, tys to posral, ja to zachranil!!!111!!!
PS: co ti lidi psali za telly? Uz aby alexx dokoncil ten navod, aby se furt na neco lidi neptali!!
kdyz se neumis chovat jako normalni clovek, di doprdele... to je posledni co ti napisu
|
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 15:37:11
|
quote: Originally posted by Teos
Vzhledem k tomu, že se prý nelíbilo moje víkendové farmení, tak jsem se rozhodnul odejít z cza.
No Amiku, na to jaký jsi hráč a jak dlouho to hraješ jsem od tebe očekával poněkud jiný přístup než jaký jsi zvolil. Nikdo ti neříkal aby jsi leavl CzA, nikdo te nekopnul. Zachoval jsi se stylem malého děcka co si stavělo babovičku uprostřed dálnice a najednou ji přejelo auto. Člověk tě slušně požádá zda bys nemohl krapet omezit farmení v CzA v primetime protože to vadí lidem(i mě to vadí když nemužu zakastit to co chci a musím shánět a nasazovat x věcí než normálně) a ty se naštveš kvuli něčemu co by soudný člověk přiznal už jen když se podíváme na !cloak. Tvoje "řešení" je leave CzA (potrestám je všechny, opravdu?), leave CzB(postrádám smysl tohohle činu už vůbec když řeč byla o CzA a CzB je primárně právě na ty farmy.) a pak hodíš na forum hlášku typu "prej to vadí" já přece nic nedělám. Nikdo ti nezávidí že máš na to si dělat farmy, nikdo neříká abys je nedělal, ale na druhou stranu ti chybí kapánek soudnosti, kdy si tu farmu pustit aby to nevadilo jiným a ukojilo se tvé hamty hamty JÁ. Jinak doufám že lívnutím CZ orgů jsi dosáhl zadostiučinění a všem nám to tak nandal. Takovou reakci jsem fakt konkrétně od tebe nečekal. Takhle to tedy vidím já. GL |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 16:36:12
|
quote: Originally posted by Ufi
quote: Originally posted by Teos
Vzhledem k tomu, že se prý nelíbilo moje víkendové farmení, tak jsem se rozhodnul odejít z cza.
No Amiku, na to jaký jsi hráč a jak dlouho to hraješ jsem od tebe očekával poněkud jiný přístup než jaký jsi zvolil. Nikdo ti neříkal aby jsi leavl CzA, nikdo te nekopnul. Zachoval jsi se stylem malého děcka co si stavělo babovičku uprostřed dálnice a najednou ji přejelo auto. Člověk tě slušně požádá zda bys nemohl krapet omezit farmení v CzA v primetime protože to vadí lidem(i mě to vadí když nemužu zakastit to co chci a musím shánět a nasazovat x věcí než normálně) a ty se naštveš kvuli něčemu co by soudný člověk přiznal už jen když se podíváme na !cloak. Tvoje "řešení" je leave CzA (potrestám je všechny, opravdu?), leave CzB(postrádám smysl tohohle činu už vůbec když řeč byla o CzA a CzB je primárně právě na ty farmy.) a pak hodíš na forum hlášku typu "prej to vadí" já přece nic nedělám. Nikdo ti nezávidí že máš na to si dělat farmy, nikdo neříká abys je nedělal, ale na druhou stranu ti chybí kapánek soudnosti, kdy si tu farmu pustit aby to nevadilo jiným a ukojilo se tvé hamty hamty JÁ. Jinak doufám že lívnutím CZ orgů jsi dosáhl zadostiučinění a všem nám to tak nandal. Takovou reakci jsem fakt konkrétně od tebe nečekal. Takhle to tedy vidím já. GL
Bump! |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 17:02:26
|
No, tož dobré, kluci... |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 17:13:40
|
quote: Originally posted by paja2000 4. vsichni by meli byt nasrani na tebe, bo si nedovedl raid do konce a musel sem pak na nem zamakat ja!
Zase sis zapomnel prasky? |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 18:37:32
|
hehe
to will: lol? to by amik mohl taky na tvoje livnuti po tom bistu.. vetsi lol je deka, ten leavne rovnou game :))
vsichni co sou ted nasrany/nebo co tak at prijdou do redhooka, tam jsou problemy tohodle typu uplne v jinem svetle...
;)
sám děláš jak si nad věcí a sám si taky leavnul org už je to déle, ale taky si to udělal :p
----------------
btw kdo to ještě neudělal jako kdyby nebyl! :) |
- |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 19:15:32
|
Parada... 3 dny jsem nebyl online a hned tu je spousta nadhernyho materialu k pocteni...
Premyslim ze si rozjedu bussines a budu prodavat drama z Imperka za real money. Jen prosim hned neleavujte, kdyz vsichni odejdou, nebudu mit dalsi material.
EDIT: Nebo jeste lip, co takhle rovnou zalozit novou org, "Czech Drama"? |
Edited by - Metacrawen on 22/10/2007 19:18:11 |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 19:28:28
|
quote: Originally posted by Metacrawen Premyslim ze si rozjedu bussines a budu prodavat drama z Imperka za real money.
V tom pripade chci ale nejaky % !  |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 19:33:07
|
quote: Originally posted by sleglik
hehe
to will: lol? to by amik mohl taky na tvoje livnuti po tom bistu.. vetsi lol je deka, ten leavne rovnou game :))
vsichni co sou ted nasrany/nebo co tak at prijdou do redhooka, tam jsou problemy tohodle typu uplne v jinem svetle...
;)
sám děláš jak si nad věcí a sám si taky leavnul org už je to déle, ale taky si to udělal :p
----------------
btw kdo to ještě neudělal jako kdyby nebyl! :)
sak prave proto uz na to mam jinej pohled ;) za par dni to bylo pryc a s cza sem raidoval vesele dal..
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 22:51:12
|
Amiku, jako pod zpet CZA a neres to. Myslim, ze sem patris a respektovat to ze hrajou v primetime i jini CZA borci myslim zvladnes... Nasirat se kvuli tomu nemusis, zrovna tobe by to urcite nerek nikdo zle abys leavoval. Covece zrovna ty, takovej player!
A jinak k tematu Beasta: UZ SE NA TO KURVA VYSERTE !!!!!! |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
nuzgcz
Moderator

172 Posts |
Posted - 22/10/2007 : 23:18:14
|
A nechcete leavnout vsichni Wtb city (Nugat Town)....si uz delate prdle ne kua kolik vam je!!!!!!!!!!!!!!! PS:A ja vas mel tak rad |
Nuzgcz 220/23 |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 23/10/2007 : 00:25:04
|
Teda podle toho co sem cetl tak bych videl spis problem v tom ze Amik ma frozen acc a ne ze leavnul org. Ale proc to froznul, to uz nevim, jen doufam ze ne kuli tomuto co se stalo, pac to bych asi nechapal.
A co uz vubec nechapu je styl, jakym se tu resi kazda kokotina a jak se to dalsi tyden rozebira na foru. Docela by me zajimalo jak nekteri resi SKUTECNE problemy, protoze resit ja takhle veci, tak uz sem asi leavnul RL.
Ne ale fakt, furt mi vsichni rikali "cti si imperko, je tam spousta zajimvych veci", jenze posledni dobou je to tu fakt akorat same drama. Dyt je to jen hra kua, podle me nekteri by uz vazne potrebovali vysadit a dat si radsi RL, nez jim dojde, ze tohle je hra, a hry se prece hraji aby se clovek pobavil a odpocinul si. |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 23/10/2007 : 08:31:20
|
quote: Originally posted by Metacrawen
Teda podle toho co sem cetl tak bych videl spis problem v tom ze Amik ma frozen acc a ne ze leavnul org. Ale proc to froznul, to uz nevim, jen doufam ze ne kuli tomuto co se stalo, pac to bych asi nechapal.
A co uz vubec nechapu je styl, jakym se tu resi kazda kokotina a jak se to dalsi tyden rozebira na foru. Docela by me zajimalo jak nekteri resi SKUTECNE problemy, protoze resit ja takhle veci, tak uz sem asi leavnul RL.
Ne ale fakt, furt mi vsichni rikali "cti si imperko, je tam spousta zajimvych veci", jenze posledni dobou je to tu fakt akorat same drama. Dyt je to jen hra kua, podle me nekteri by uz vazne potrebovali vysadit a dat si radsi RL, nez jim dojde, ze tohle je hra, a hry se prece hraji aby se clovek pobavil a odpocinul si.
Chlapce tys to nepochopil, drama je nedilnou soucasti takoveto hry, bez ni by to byla nuda :). |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 23/10/2007 : 08:53:30
|
quote:
Ne ale fakt, furt mi vsichni rikali "cti si imperko, je tam spousta zajimvych veci", jenze posledni dobou je to tu fakt akorat same drama
sak nechod do flame sekce..... |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 23/10/2007 : 09:17:45
|
Kdyz to je tezky nechodit sem... vzdycky sem vejdu uz jen proto aby mi nesvitila ta ikonka ze jsou tu nove posty... navic kdyz uz ctu forum tak ho chci cele. Nehlede na to, ze kolikrat jsou tu ve flamu i zajimave veci, to zas jo. No a taky bych rad konecne udelal aspon tech trapnych 100 postu :) |
 |
|
bitch
Junior Member

744 Posts |
Posted - 23/10/2007 : 11:59:31
|
quote: Originally posted by Ufi No Amiku, na to jaký jsi hráč a jak dlouho to hraješ jsem od tebe očekával poněkud jiný přístup než jaký jsi zvolil. Nikdo ti neříkal aby jsi leavl CzA, nikdo te nekopnul. Zachoval jsi se stylem malého děcka co si stavělo babovičku uprostřed dálnice a najednou ji přejelo auto. Člověk tě slušně požádá zda bys nemohl krapet omezit farmení v CzA v primetime protože to vadí lidem(i mě to vadí když nemužu zakastit to co chci a musím shánět a nasazovat x věcí než normálně) a ty se naštveš kvuli něčemu co by soudný člověk přiznal už jen když se podíváme na !cloak. Tvoje "řešení" je leave CzA (potrestám je všechny, opravdu?), leave CzB(postrádám smysl tohohle činu už vůbec když řeč byla o CzA a CzB je primárně právě na ty farmy.) a pak hodíš na forum hlášku typu "prej to vadí" já přece nic nedělám. Nikdo ti nezávidí že máš na to si dělat farmy, nikdo neříká abys je nedělal, ale na druhou stranu ti chybí kapánek soudnosti, kdy si tu farmu pustit aby to nevadilo jiným a ukojilo se tvé hamty hamty JÁ. Jinak doufám že lívnutím CZ orgů jsi dosáhl zadostiučinění a všem nám to tak nandal. Takovou reakci jsem fakt konkrétně od tebe nečekal. Takhle to tedy vidím já. GL
Nenapsal bych to lepe... Bump. |
DFO: Stabajzna Sweetie - Czech Heroes @ EU-1 AO: Stabajzna (equip: pvm|pvp) - Czech Anarchy @ RK1 ---------------------- UO/VG/TR/WoW/AoC/WAR |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 23/10/2007 : 12:12:51
|
Kdyz to je tezky nechodit sem... vzdycky sem vejdu uz jen proto aby mi nesvitila ta ikonka ze jsou tu nove posty... navic kdyz uz ctu forum tak ho chci cele. Nehlede na to, ze kolikrat jsou tu ve flamu i zajimave veci, to zas jo. No a taky bych rad konecne udelal aspon tech trapnych 100 postu :)
a co myslis po co tu lezieme my? alebo preco toto tu peter zalozil? pc++ predsa  |
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 23/10/2007 : 21:12:14
|
Nj, PC, dobre... Jenze ten se da prece sbirat i normalni cestou, obcas to tu je dost drsne.
Nehlede na to, ze PC je vec ktera nic neznamena, prave z duvodu ze kazdy pise hovadiny jen aby mel vetsi PC. Na serioznich forech to znamena kdo je jak uzitecny komunite. O tom se tady fakt mluvit neda... |
 |
|
adorexuz
New Member

154 Posts |
Posted - 23/10/2007 : 21:23:26
|
Nj, PC, dobre... Jenze ten se da prece sbirat i normalni cestou, obcas to tu je dost drsne.
Nehlede na to, ze PC je vec ktera nic neznamena, prave z duvodu ze kazdy pise hovadiny jen aby mel vetsi PC. Na serioznich forech to znamena kdo je jak uzitecny komunite. O tom se tady fakt mluvit neda...
tak s tymto uplne suhlasim, pokial je tu sekcia FLAME tak PC straca svoj vyznam, kebyze sa to tu preriedi a vymazu sa flamy, kolko prispevkov vam ostane? mne mozno 1 alebo 2, ale to len kvoli tomu ze som na imperku novy. ale pokial mate 2000 postov a po preriedeni fora (!delete flame_posts) by vam ostalo 100, 200, tak to sakra malo. Tym nechcem nikoho nasrat, iba sa stotoznujem s Metakovym nazorom |
Linux is like wigwam: no Gates, no Windows and Apache inside.
|
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 23/10/2007 : 23:40:11
|
quote: Originally posted by adorexuz
quote: Originally posted by Metacrawen ....kill PC farmers....
....kill PC farmers....
 |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 00:07:53
|
Co to je za quotu kua, todle sem nikdy nenapsal. |
 |
|
KodoBeast
Moderator

1187 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 00:13:39
|
Co to je za quotu kua, todle sem nikdy nenapsal.
 HAX! |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 00:39:49
|
Kua amicku vrat se! sakrs... esly chces do real lifu tak se aspon kua prijd rozloucit normalne :( |
 |
|
Metacrawen
New Member

291 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 07:40:04
|
Taky bych me zajimalo jestli Amiku jeste planujes navrat (jestli to je jen chvilkova pauza), nebo jestli opravdu s AO koncis?
Jak dlouho jsi to vlastne hral? |
 |
|
commanche
Average Member

1083 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 08:05:39
|
quote: Originally posted by AnpetuWi
Kua amicku vrat se! sakrs... esly chces do real lifu tak se aspon kua prijd rozloucit normalne :(
Tak nejak. I pres ten vystrelek, mame te radi! :)
|
 |
|
Philty
Average Member

1377 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 13:38:46
|
quote: Originally posted by commanche
Kua amicku vrat se! sakrs... esly chces do real lifu tak se aspon kua prijd rozloucit normalne :(
Tak nejak. I pres ten vystrelek, mame te radi! :)
K tomu se rád připojím, celkem mě dost mrzí jak se to podivně semlelo, pač sem tě Amíku dycky řadil k lidem, který mají můj respekt, protože jsou inteligentní a maj nadhled. Je to velká škoda, že kvůli takový malichernosti si leavnul. Měl bys to zvážit a vrátit se čeče!  |
Philty - main, engie Philtyshadow - KIIIIIILLLL! (kdyby v AO nebyl engi, tak bych hrál tohle...) Philtrader - alt, tradergimpy (posedí si na 150 než ho někdo vystřídá) Necrophilty - Gor-Gor the exterminator 100 alt (jednou, možná 150, dál nee) Philtysaurus - 150 alt, enf mam ho rád celkem Philtynurse - doc, wannabe 220 mighty healer Philslayeria - 60 alt, agent , no a apak ještě další hejnko low altů sakra..
|
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 14:08:17
|
co řešíte? třeba jen odletěl do Ameriky nebo, je na zájezdu do Palestiny  |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
AnpetuWi
Moderator

1964 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 14:41:31
|
quote: Originally posted by revi
co řešíte? třeba jen odletěl do Ameriky nebo, je na zájezdu do Palestiny 
Kam bys chtel ty?? Rad ti zaplatim cestu do zemi kde neznaji net! :) |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 15:26:05
|
quote: Originally posted by revi
co řešíte? třeba jen odletěl do Ameriky nebo, je na zájezdu do Palestiny 
Kam bys chtel ty?? Rad ti zaplatim cestu do zemi kde neznaji net! :)
jedéééééém do Afriky, jedeme do Zimbabwe... |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
Chcipak
Junior Member

582 Posts |
Posted - 24/10/2007 : 21:33:45
|
quote: Originally posted by Ceko
souhlasim s willem. aby byli lidi o vikendu bez bonusu kvuli farmam, je bezohlednost (nebo nenazranost?) farmaru. o vikendu jsem v jednu chvili videl 30 lidi na botu, kdyz odectu lidi z czb/wtp, tak jich bylo tak 20 z cza...a vsichni maj bejt bez bonusu kvuli farme? nebudu se opakovat, nekde uz jsem to tu psal....akorat jedna vec k tomu....spamuju ufana, at sebere veterana vsem, co nejsou RL - nechapu, proc by mel nekdo moznost shodit cloak, kdyz neni RL-nedela raidy pro cza, ale jenom farmi. kua na to je czb! a jestli amik mel potrebu livnout org/bota kvuli tomuhle, tak snad jen mu poprat GL a doporucit zalozit svuj org...navrhuju WTF* "borce" chcipaku: u enfa je kurva rozdil, jestli mam/nemam bonusy. a bez bonusu me to neba....neni kazdej takovej "borec", aby mu bylo jedno, jestli ma/nema bonusy. dokonce ani ufan neni takovej "borec". jenom ty jsi asi takovej "borec", ze ti to je jedno.
*WTF - We The Farmers
to Deka....kua zrovna jsem chtel livnout s enfem, pac mam blbe strcenej shop, ale asi se na to radsi vyseru..
Klídek,asi sem se měl nejdřív zeptat: hele voe jak to vlastně bylo? 
Jen doufám že se Amik vrátí.
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o Fixeři neumíraj, utíkaj do gridu nebo do gardenu o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o AO: Chcipaczek 220/20/66, Manatar 216/17/53 *** EVE Online: Manatar76 |
Edited by - Chcipak on 24/10/2007 21:34:18 |
 |
|
Firian
Average Member

1047 Posts |
Posted - 25/10/2007 : 08:20:41
|
Já dneska četl na Novinkách článek o Mayské riviéře a docela mě to navnadilo, začínám si dávat do prasátka na Mexiko.  |
WoW EU *Drak'Thul* Firun (Druid), *Darkspear* Firun (Shaman), *Thunderhorn* Milagros (Gnome Mage) Anarchy Online *RK1* Firian (200 Fixer), Firian2 (216/10 Bureaucrat), Firian3 (60 Doctor), Firian4 (215/13 Shade), Milagros (217/15 Engineer), Firun (217/18 Enforcer) | *RK2* Milagros (120 Adv)
|
 |
|
amleth
Starting Member
47 Posts |
Posted - 25/10/2007 : 11:58:33
|
Amíku technická, kdybys byl tak hodný a lognul někdy, abych ti mohl dát pytel symbů, co vypadly z poketů na inf klíč, a svoje vstupný. A dík za zůčastněné, co získali včera večer inf klíč. |
 |
|
Teos
New Member

478 Posts |
Posted - 28/10/2007 : 15:54:29
|
quote: Originally posted by amleth
Amíku technická, kdybys byl tak hodný a lognul někdy, abych ti mohl dát pytel symbů, co vypadly z poketů na inf klíč, a svoje vstupný. A dík za zůčastněné, co získali včera večer inf klíč.
symby/patterny si nech, já je už nepotřebuju. Abych je skladoval na mulách je zbytečný. |
 |
|
Xix
New Member

279 Posts |
Posted - 29/10/2007 : 12:48:45
|
zdár amíku díka za všechny odpovědi co si mi dal.. za všechno co si mi složil apod. gl HF v RL (seš týpek a hráls jak se to hrát má)
|
 |
|
Topic  |
|