Author |
Topic  |
|
Shadowfax
Junior Member

839 Posts |
Posted - 09/09/2007 : 15:23:34
|
Prisel mi LOTRO a ja si chtel vytvorit subscriptioon jenomze ja se zaregistruju dam create subscrition vyplnim tam EUROPEN ACTIVATION KEY no a pak TO TAM PO ME CHCE FOUNDER PASS CODE NEBO NECO RAKOVYHO a nevim jak mam kurva aktivovat tech 30 dni co je ke hre... pls pomoc
|
Elnarion Amalren lvl 65 - Lore-Master Scholar Volarion Amonreth - Hunter - Explorer Alderean - Captain - Tinker |
|
| |
samopal241
Starting Member
21 Posts |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 09/09/2007 : 16:27:00
|
Founder key vkladas pouze v pripade ze ho mas. Jinak to preskocis.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
Shadowfax
Junior Member

839 Posts |
Posted - 09/09/2007 : 21:27:36
|
Uz to nereste je to dobry stacilo zvolit jako zpusob placeni game card a pak dat ze to vyplnim pozdeji a aktivovalo se mi tech 30 dni co je u gamesy... takze to s tou kartou o pises nahore samopale je trosku tvuj omyl ale nikdo ti to nema za zly je lidske milit se...
ALE TOHLE UZ JE MOC KU*VA !!!
NE. DELAM SI PR*EL !!! |
Elnarion Amalren lvl 65 - Lore-Master Scholar Volarion Amonreth - Hunter - Explorer Alderean - Captain - Tinker |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 09/09/2007 : 21:35:10
|
quote: Originally posted by Shadowfax
Uz to nereste je to dobry stacilo zvolit jako zpusob placeni game card a pak dat ze to vyplnim pozdeji a aktivovalo se mi tech 30 dni co je u gamesy... takze to s tou kartou o pises nahore samopale je trosku tvuj omyl ale nikdo ti to nema za zly je lidske milit se...
ALE TOHLE UZ JE MOC KU*VA !!!
NE. DELAM SI PR*EL !!!
tipujem to na 10-14 rokov, tak donho zbytocne neryjte (: |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
Edited by - robiwan on 09/09/2007 22:00:23 |
 |
|
Miky
Moderator

947 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 08:51:15
|
quote: Originally posted by robiwan
tipujem to na 10-14 rokov, tak donho zbytocne neryjte (:
Mas pravdu.  |
Wyndia Creel - Tarkin server
|
 |
|
Shadowfax
Junior Member

839 Posts |
Posted - 13/09/2007 : 13:17:55
|
to jako ja??? me nejni 10 - 14 :D |
 |
|
Sidinus
Moderator

368 Posts |
Posted - 13/09/2007 : 19:52:06
|
To je škoda, 14 letý chlapec by ti dal aspoň pořádnou hodinu češtiny. |
Haven and Hearth follower |
 |
|
Shadowfax
Junior Member

839 Posts |
Posted - 13/09/2007 : 21:04:10
|
Pro Pana Boha kam sem se to dostal... na cestinu mam dost casu ve skole... doma to vypoustim :D ... mimochodem odbocujeme od tematu ale jestli vas to bavi muzem to tu takhle resit dal :D |
 |
|
|
Topic  |
|