Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Solo zkusenosti
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

MavSamot
Starting Member

38 Posts

Posted - 10/09/2007 :  15:57:32  Show Profile Send MavSamot a Private Message  Reply with Quote
Cau, chci se zeptat, jake mate zkusenosti se solo hranim za vasi postavu. Nechtel bych zadne flame posty ve stylu: "guardian je lepsi nez lore-master, protoze ..."
Spis jen "hraju guardiana, jde mi to takhle, ale blby je tohle, dobry tamto, ..."

L2 Retired SpellHowler
LOTRO Dwarf Guardian

Edited by - MavSamot on 10/09/2007 15:59:50

Dari
Starting Member

22 Posts

Posted - 10/09/2007 :  16:37:03  Show Profile Send Dari a Private Message  Reply with Quote
Ja hraju lvl 50 trpaslika - minstrela, pouzivajiciho medium armor, a na solo PvE docela pohoda, tedy pokud clovek sesklada traity, aby to odpovidalo solo hrani, tj. resisty + evade, parry, block chance na ukor mnozstvi a regeneaci power, pripadne to jeste umocni vybavou s +agility a +might misto obligatni +fate a +will (+block na stitu, atd.).

Vyhody: 1] s prislusnym traitem uzdravovani a velka damage pomoci herald strike + kratky cd, 2] s prislusnym traitem stun pomoci pearcing cry + kratky cd 3] crowd control pomoci fear, song of distraction, uspani nemrtvych, 4] moznost se kdykoli sam uzdravit 5] power stit, 6] v nejhorsim je tu porad Still As Death (predstirani mrtvolky)

Nevyhody: 1] Mala damage = boje nekdy trvaji dlouho, nekdy dokonce dele nez spawn... pak muze nastat problem 2] Nosit medium armor znamena obetovat jeden slot na prislusny trait.

Sign. potvora na stejnem lvl bez problemu, elite potvora max. o tri lvl nizsi.

Mam spise prumerne vybaveni takze by to mohlo byt jiste se zpusobovanou dmg lepsi. Nemam vubec zadnou zkusenost s pouzivanim light armor. Uvital bych nejake postrehy na toto tema.
Go to Top of Page

filcon
New Member

104 Posts

Posted - 10/09/2007 :  17:31:03  Show Profile  Send filcon an ICQ Message Send filcon a Private Message  Reply with Quote
Ja hraju burglara a ten je ze sve podstaty naprosto sobestacny. Ma neviditelnost, umi utect z boje, umi se healnout, da se hrat jako tank a ma CC skilly.

Sig potvora no problem, elite na stejnem a o jeden lvl vetsi no problem, master elite bez adds o jeden/dva lvl mensi tak tak, to uz chce vsechny skilly.

Auction Stats - Warhammer Online Addon

Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor

Edited by - filcon on 10/09/2007 17:31:38
Go to Top of Page

Duncan
New Member

175 Posts

Posted - 11/09/2007 :  23:14:17  Show Profile  Send Duncan an ICQ Message Send Duncan a Private Message  Reply with Quote
50 champion a na solo to ide proti normalnym mobom celkom dobre najmä spomocou AOE proti skupinkam sa da pri spravnom nacasovani urobit aj 3 rozne AOE hned za sebou + dalsie na stun AOE, v boji sa da liecit specialnym utokom (prida cez 300hp s traitom prida asi 400 hp) da sa stihnut aj viackrat pri boji, ale ma aj skill na doplnenie skoro full hp, a na preliatie polovice power do hp, + flasky.
Osobne preferujem dual zbrane, ale videl som aj championa s jednoruckou + stit a aj dvojruckou. na dual ma celkom dost roznych utokov, akurat mam dojem ze stale sekam oboma aj ked maju roznu rychlost.

Mam 46 minstrela, smerovany je na hp a power, ale ma uz tiez problem s dmg na blizko a aj balady uz maju na tomto lvl podla mna dost slabu dmg.

Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off
LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace
For the Masurito
Go to Top of Page

Atronach
Moderator

casea

2069 Posts

Posted - 12/09/2007 :  06:42:11  Show Profile Send Atronach a Private Message  Reply with Quote
Mam lvl34-35 Huntera, Loremastera a Championa. Priznam se, ze nedokazu jednoznacne rict ktera postava se hraje nejlepe. V konkretni situaci muze byt nektere povolani o neco snazsi ale generelne si nemyslim, ze jsou v hratelnosti velke rozdily. Hunter ma jedno obrovske + ktere ale nesouvisi se solovatelnosti ale usnadni zivot - cestovani.

WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade
TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU
Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra
EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw
AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon
Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow
Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]

Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To: