Author |
Topic  |
|
MavSamot
Starting Member
38 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 15:57:32
|
Cau, chci se zeptat, jake mate zkusenosti se solo hranim za vasi postavu. Nechtel bych zadne flame posty ve stylu: "guardian je lepsi nez lore-master, protoze ..." Spis jen "hraju guardiana, jde mi to takhle, ale blby je tohle, dobry tamto, ..."
|
L2 Retired SpellHowler LOTRO Dwarf Guardian |
Edited by - MavSamot on 10/09/2007 15:59:50
|
|
| |
Dari
Starting Member
22 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 16:37:03
|
Ja hraju lvl 50 trpaslika - minstrela, pouzivajiciho medium armor, a na solo PvE docela pohoda, tedy pokud clovek sesklada traity, aby to odpovidalo solo hrani, tj. resisty + evade, parry, block chance na ukor mnozstvi a regeneaci power, pripadne to jeste umocni vybavou s +agility a +might misto obligatni +fate a +will (+block na stitu, atd.).
Vyhody: 1] s prislusnym traitem uzdravovani a velka damage pomoci herald strike + kratky cd, 2] s prislusnym traitem stun pomoci pearcing cry + kratky cd 3] crowd control pomoci fear, song of distraction, uspani nemrtvych, 4] moznost se kdykoli sam uzdravit 5] power stit, 6] v nejhorsim je tu porad Still As Death (predstirani mrtvolky)
Nevyhody: 1] Mala damage = boje nekdy trvaji dlouho, nekdy dokonce dele nez spawn... pak muze nastat problem 2] Nosit medium armor znamena obetovat jeden slot na prislusny trait.
Sign. potvora na stejnem lvl bez problemu, elite potvora max. o tri lvl nizsi.
Mam spise prumerne vybaveni takze by to mohlo byt jiste se zpusobovanou dmg lepsi. Nemam vubec zadnou zkusenost s pouzivanim light armor. Uvital bych nejake postrehy na toto tema. |
 |
|
filcon
New Member

104 Posts |
Posted - 10/09/2007 : 17:31:03
|
Ja hraju burglara a ten je ze sve podstaty naprosto sobestacny. Ma neviditelnost, umi utect z boje, umi se healnout, da se hrat jako tank a ma CC skilly.
Sig potvora no problem, elite na stejnem a o jeden lvl vetsi no problem, master elite bez adds o jeden/dva lvl mensi tak tak, to uz chce vsechny skilly. |
Auction Stats - Warhammer Online Addon
Lotro Czech Fansite - Executive Editor GuildWars CzSk - Executive Editor |
Edited by - filcon on 10/09/2007 17:31:38 |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 11/09/2007 : 23:14:17
|
50 champion a na solo to ide proti normalnym mobom celkom dobre najmä spomocou AOE proti skupinkam sa da pri spravnom nacasovani urobit aj 3 rozne AOE hned za sebou + dalsie na stun AOE, v boji sa da liecit specialnym utokom (prida cez 300hp s traitom prida asi 400 hp) da sa stihnut aj viackrat pri boji, ale ma aj skill na doplnenie skoro full hp, a na preliatie polovice power do hp, + flasky. Osobne preferujem dual zbrane, ale videl som aj championa s jednoruckou + stit a aj dvojruckou. na dual ma celkom dost roznych utokov, akurat mam dojem ze stale sekam oboma aj ked maju roznu rychlost.
Mam 46 minstrela, smerovany je na hp a power, ale ma uz tiez problem s dmg na blizko a aj balady uz maju na tomto lvl podla mna dost slabu dmg. |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
Atronach
Moderator

2069 Posts |
Posted - 12/09/2007 : 06:42:11
|
Mam lvl34-35 Huntera, Loremastera a Championa. Priznam se, ze nedokazu jednoznacne rict ktera postava se hraje nejlepe. V konkretni situaci muze byt nektere povolani o neco snazsi ale generelne si nemyslim, ze jsou v hratelnosti velke rozdily. Hunter ma jedno obrovske + ktere ale nesouvisi se solovatelnosti ale usnadni zivot - cestovani.
|
WOW: Kasicka, Druid, [Ceska Legie]. Moonglade TESO: Kasicka, Templar, [Ceska Legie, MdK], EU Rift: Kasicka, Cleric, [Ceska legie], Gelidra EQ2: Kasicka, Inquizitor, [Ceska legie], Splitpaw AoC: Casea, Necro, [Legie], Dagon Lotro: Casea, Minstrel, [Myth], Snow Vanguard [R.I.P.]: Attronach, High Elf Psionist, [MdK]
|
 |
|
|
Topic  |
|
|
|