Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 RPPvP> Hledam 2-4 zajemce do grupy na RPPvP server
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Space - Ace
Starting Member

25 Posts

Posted - 14/07/2007 :  01:15:32  Show Profile  Send Space - Ace an ICQ Message Send Space - Ace a Private Message  Reply with Quote
Zdravim,
Zacali prazdniny a ono ne a ne aby me ten WoW zase poradne chytil warro 70 lvl prestal bavit,dalsich x postav na lvlech 50-60 ale stale mi neco chybi. Zhral jsem si na RPPvP serveru a docela me to tam uchvatilo jen tam nechci hrat sam. Takze pokud by mel nekdo zajem si se mnou o prazkach kvalitne zahrat a trosku si toho wowu i uzit po jine strance dejte mi vedet na ICQ 269949882 nebo na mail space007@centrum.cz Hralo by se asi na RPPvP realmu Sporeggar je asi nejnovejsi a co jsem to tam tak sledoval je tam docela hodnelidiikdyz je recomended takze by jsme se rozhodne ne nudili. A za jakou frakci? To jeste nevim je mi to v celku jedno jde mi o lidi co se mnou budou hrat a ne o to za co, takze az se mi nekdo ozve pak se rozume dohodneme. Ma predstava o hrani je hratjakoparta a nehrat 24 h / 7 dni proste vzdy vsichni pohromade jaknam to bude vyhovovat a uzit si tu hru a nehnat se s vyplazenym jazykem na max lvl. Takze kdo koli bude mit zajem dejte mi vedet na vyse uvedene ICQ nebo mail. tesim se na vas
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,06 seconds. on eygor Snitz Forums 2000