Zdravim, Zacali prazdniny a ono ne a ne aby me ten WoW zase poradne chytil warro 70 lvl prestal bavit,dalsich x postav na lvlech 50-60 ale stale mi neco chybi. Zhral jsem si na RPPvP serveru a docela me to tam uchvatilo jen tam nechci hrat sam. Takze pokud by mel nekdo zajem si se mnou o prazkach kvalitne zahrat a trosku si toho wowu i uzit po jine strance dejte mi vedet na ICQ 269949882 nebo na mail space007@centrum.cz Hralo by se asi na RPPvP realmu Sporeggar je asi nejnovejsi a co jsem to tam tak sledoval je tam docela hodnelidiikdyz je recomended takze by jsme se rozhodne ne nudili. A za jakou frakci? To jeste nevim je mi to v celku jedno jde mi o lidi co se mnou budou hrat a ne o to za co, takze az se mi nekdo ozve pak se rozume dohodneme. Ma predstava o hrani je hratjakoparta a nehrat 24 h / 7 dni proste vzdy vsichni pohromade jaknam to bude vyhovovat a uzit si tu hru a nehnat se s vyplazenym jazykem na max lvl. Takze kdo koli bude mit zajem dejte mi vedet na vyse uvedene ICQ nebo mail. tesim se na vas