Drak'thul Progresova Guilda Epic Guardians hlada novych sviezich PROTECT warriorov na doplnenie 1 a aj na prvu grupyu na Kharazan na raid do Grulls Lair a na dalsie progres raidy.Mame fajn ludy konaju sa stretka blizko bojnic. Viac sa dozviete na webe www.epicguardians.sk kde si mozete aj napisat prihlasku.Uvitame aj dalsie charaktery okrem healerov.Tesim sa spolupracu s vami :)
Viac info ziskate aj od nasho GM Silvi.Alebo Officierov Kittinka a Sufi.
Drak'thul Progresova Guilda Epic Guardians hlada novych sviezich PROTECT warriorov na doplnenie prvej a aj na druhu grupu na Kharazan na raid do Grulls Lair a na dalsie progres raidy.Mame fajn ludi, konaju sa stretka blizko bojnic. Viac sa dozviete na webe www.epicguardians.sk kde si mozete aj napisat prihlasku.Uvitame aj dalsie charaktery okrem healerov.Tesim sa na spolupracu s vami :)
Viac info ziskate aj od nasho GM Silvi.Alebo Officierov Kittinka a Sufi.
Stranka nie zla, bohuzial nech som hladal ako som hladal, tak som nenaniel "Kodex", ktory si mam pred postnutim prihlasky precitat ;)
"I must not Fear. Fear is the mind-killer. Fear is little death that brings total obliteration. I will let it pass through me and over me. Where the fear has gone there will be nothing. Only I will remain. "
eoici byly desne lamy kdyz se mtam hral ja mely locka co delal jen ohivy kola picus
Myslíš jako hellfire? To byla přece na Faerlině a Gehenasovi největší prdel házet na lidi, ne?
"Vypadní z toho rainu omg ty si slepej nebo blbej už, kdo to má furt léčit?" "Jak mám sakra dělat damage když ta kráva na mě háže jeden rain za druhým, ta si na mě snad zasedla!" "To si snad v blizzardu dělaj už prdel, dyť ona dává už dva rainy naráz"