Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 World of Warcraft
 World of Warcraft - General
 skandální odhalení
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 4

Miso
Starting Member

38 Posts

Posted - 10/05/2007 :  06:58:51  Show Profile Send Miso a Private Message  Reply with Quote
My forum skill > Your forum skill

Vsetci ste blazni, len ja som lietadlo

Edited by - Miso on 10/05/2007 07:02:32
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/05/2007 :  10:29:53  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
My avatar (Kořka's avatar) > Your avatar

REVOLUTION
https://www.blitzunion.com/video

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 10/05/2007 :  10:33:07  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Drz se tematu cukrousi.
quote:
Originally posted by Cuk0r
Mily pane vsevede, tusim to mam doma nainstalovane na compe, hral som to ale nejak ma to prestalo bavit.

A presto tvrdis ze:
quote:
wow 5v5 arena > 3d strielacky co sa tyka narocnosti na "skill"

?
Tak mi povez jak si predstavujes "skill" a kde se opravdu ukaze.

Pravdepodobne k tomu je potreba prostredi, kde vsichni zacinaji mereni sil se stejnymi podminkami a nahoda neexistuje. V RL jsou to treba sachy. Ve VL se tomu blizi CS.
Coz u WoW, kde hraje velkou roli nahoda, "vybalancovani class" a equip (jehoz ziskani neni o "skillu", ale o case). Skill by se tu dal merit tak mozna pri boji uplne stejne vybavenych skupin na hodne kol ("eliminace" nahody), ale predpokladam, ze ep... skill si tam tak nemerite.

Pokud je "skill" meren napriklad i podle nagrindenyho equipu, tak v tom pripade CS prohrava (tam se negrindi).
Pak by tu bylo ale hezke ten "skill" vydefinovat.

AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra
VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem
EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded
Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded
FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra
TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/05/2007 :  10:47:03  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
Uz jsem to tu jednou psal,v 5vs5 arenach stejne jako v normal 5vs5 FPS rozhoduje v naproste vetsine pripadu taktika,tzn.jakou zvolite strategii,koho zabijete jako prvniho kterym smerem povedete rush,jak se vam podari posapovat lidi.V kazde FPS je to praticky o tom jakou vyberete strategii(rush,vylakavani,a ruzne podobne blbosti,v CS jsem si toho uzil dost). Skill jedince,tzn jak dobre ovlada svou postavu,uz takovou roli nehraje.Problem wowka je hlavne to ze nektere clasy jsou hodne zavisle na nahode(warr) a nektere mene....

.....
http://volby.kategorie.cz/
Go to Top of Page

Kořka
Average Member

Orly

1466 Posts

Posted - 10/05/2007 :  10:59:36  Show Profile  Send Kořka an ICQ Message Send Kořka a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZiELL

My avatar (Kořka's avatar) > Your avatar

Fo'shizzle!
Hele co s tou Mechanikou pro děti? Bývá to ještě? :o))) ať je o víkendu hezkýýý. A ať postuje Tzekekzekekzekzekkee, bez něj je tu nuda

Arokh
Estarioll
Go to Top of Page

Eagle
Average Member

2225 Posts

Posted - 10/05/2007 :  11:01:55  Show Profile  Send Eagle an ICQ Message Send Eagle a Private Message  Reply with Quote
quote:
Any quotes? Slusny ad hominem btw. Mily pane vsevede, tusim to mam doma nainstalovane na compe, hral som to ale nejak ma to prestalo bavit. Staci? Nebo mam napsat l2detectsarcasm? Samozrejme ak ste sa urazili za moje vyjadrovanie tak sa tiez ospravedlnujem pak som sa domnieval podla otazky ze to je najvhodnejsi sposob komunikacie s vami. Nemozem za to ze moje posty su tak nadcasove a priamo sa dotykaju problemov buducich, naskytujucich sa v naslednych postoch.

No strucne pre low iq-lvl ludi kedze neverim ze ked sa mi to nepodarilo na prvykrat tak sa mi to na druhykrat podari.
QQ more.
My forum skill > Your forum skill

hele ty dokazes rozesmat :)

UO, SWG, WoW, EVE, DF, LoL
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/05/2007 :  11:20:44  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Picovina vubec porovnavat roleplay se strileckou... Tak co, v CS grindujes public 3h denne, sledujes videa skilleru co se tyce aimu a pak se ucis aim, ruzne davkovat, prostrelovat, umet hazet granaty, rychle nakupovat apod + TG/CW kde skill,resp. aim tvori tak 30-40% uspechu, taktika dela hodne ktera souvisi s timingem.

A co arena ve WoW? Takze urcite se musis sve postavicce hodne venovat,tj. chodit porad heroic instance, grindovat repky, semtam treba zahrat PvE (ja pve ted osobne malokdy hraju, ale zacnu zase) a nagrindovat mraky honoru v BGs. Z tehle faze plyne - /Played, /Played a hlavne LUCK na dropy. Dale jde o individualni skill postavy, takze zase znat perfektne vsechny skilly, atributy a ability + talenty. Dale skill tvori znalost soupere a HLAVNE vedet priblizne jaky jsou jeho CD (cooldowny), se znalosti soupere souvisi znalost equipu, tim myslim treba kdyz vidim rogue z dalky a vim priblizne co ma na sobe, tak muzu vedet co od nej ocekavat, protoze v bojich telo na telo rozhoduje hodne equip a to u vetsiny class + equip rozhodne o "bolestivosti" critu/procu. Ted je dulezity postavit si dobre sehrany team s dobrym slozenim a popripade doequipnout nejak ostatni. Dale skill v arene? -Umet se rychle rozhodnout a spravne, to by mel umet kapitan teamu. Arena je prikladem, kde se ucim z vlastnich chyb jak uz v rozhodovani, tak treba v timingu.

Co jeste dodat, mluvi se o UI jako o soucasti skillu. Ja si na UI potrpim a jsou tam tak 4 addony bez kterych bych hrat nemohl. Takze UI je vetsinou jen pro prijemnou hru a na /flex.

Jeste neco k lucku.. V CSku se tomu rika haluz, takze to neni jen u WoW.
Jinak u WoW taky rad sleduju PvP videa (hlavne kvuli hudbe)

Na zaver, je to jen o tom koho co bavi, kazda z techto her ma neco do sebe. Lama ktera se to nikdy nenauci muze byt ve vsem. Mam rad jak CSko, tak WoW a ted hraju i w3 dota kterou zrovna moc neumim
Snad jsem nic nevynechal.

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 10/05/2007 11:35:52
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 10/05/2007 :  11:31:16  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Rahman
IMHO plat v 5vs5 ma opravdu jedinou zasadni vyhodu: spatne se zerguje (jednak zerg platu a druhak si muze hodit bublinu a zerg dozergoval), takze to vetsinou nikdo ani nezkousi. S trochou stesti mu prezije dost lidi, aby se problem 5vs5 zredukoval na podproblem, kde uz je palat mnohem vyznamnejsi ;-)

Souhlasim s tim, ze vyhody u palata prevazuji. Ale urcite nesouhlasim s tim, ze nema zadne nevyhody, ze bez palata to nejde (byt to muze byt tezsi), nebo ze priest/shammy nemaji sve misto coby healeri v arenach.

Jeho další výhoda je že může "dozergovat" i jiný target (alespoň proti melee) přes blessing of freedom a protection.

A tyhle tři věci úplně stačí na to aby často (ne vždy) znamenaly rozdíl mezi výhrou a prohrou.

Samozřejmě že se palát dá odstavit, ale proto ostatně nesmí být jediný healer.

Vzhledem k tomu že v 90% případů jde právě o to zergnout target svého týmu a současně zabránit tomu aby byl zergnut target nepřítele právě ta "nezergovatelnost" je extrémně důležitá...

Samozřejmě jsou výjimky, zejména homotýmy typu dva "tříminutoví" mágové nebo warlock-warlock-warlock-shadowpriest-paladin, které hrají jen to jedno pořád dokola, a soudě podle ratingu dostávají stejně často naprdel, právě proto že to jejich funguje přesně jen proti matrixu s určitým složením.
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 10/05/2007 :  11:36:03  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno

Drz se tematu cukrousi.
quote:
Mily pane vsevede, tusim to mam doma nainstalovane na compe, hral som to ale nejak ma to prestalo bavit.

A presto tvrdis ze:
quote:
wow 5v5 arena > 3d strielacky co sa tyka narocnosti na "skill"

?
Tak mi povez jak si predstavujes "skill" a kde se opravdu ukaze.

Pravdepodobne k tomu je potreba prostredi, kde vsichni zacinaji mereni sil se stejnymi podminkami a nahoda neexistuje. V RL jsou to treba sachy. Ve VL se tomu blizi CS.
Coz u WoW, kde hraje velkou roli nahoda, "vybalancovani class" a equip (jehoz ziskani neni o "skillu", ale o case). Skill by se tu dal merit tak mozna pri boji uplne stejne vybavenych skupin na hodne kol ("eliminace" nahody), ale predpokladam, ze ep... skill si tam tak nemerite.

Pokud je "skill" meren napriklad i podle nagrindenyho equipu, tak v tom pripade CS prohrava (tam se negrindi).
Pak by tu bylo ale hezke ten "skill" vydefinovat.

Oh fine, tak pre zmenu uz sa dostavame od dementnych otazok a pseudo flamom k nejakej konstruktivnejsej diskusie. Tvrdim co tvrdim a netvrdim to len tak.
CS a WoW su odlisne hry. Ale vykon co musi hrac/team podat sa da porovnat. Ja hovorim o tych ludoch ktori chcu vyhrat a udelaji proto maximum co mozu. Scrubs (po slovensky/cesky to znie blbe) co sa stazuju na equip a class a chcu rovnake podmienky at si vyseru oko. Nikde to tak neni ani v RL ani v sachu. Preco nemozem vyhrat sach vs Kasparova? Pravidla umim, sedim na stejnej stolicke, figurky su z jedneho materialu^^. Ale nemam skusenosti, neucili ma, a tiez mam minimalne 20iq menej ako on. Tim ze si argumentujete ze equip neni fer si sami protirecite. Pretoze KAZDY MA STEJNE PODMIENKY NA ZISKANIE EQUIPU. COMPRENDE?
Nebo ted vytahnete na mne ze nemate cas a nejste nolifer a equip si nemozete ziskat?
Myslite si ze Ronaldino ma viac casu na trening ako futbalista ceskej ligy? Ako viem tak den ma 24hodin a rok ma 365dni a nejake drobne ci sa mylim?
Jo jasne vrodene vlastnosti sa nedaju ziskat. No ale warrior taky nema deathcoil vsak? A v CS nie kazdy je sniper ze jo?
Ale spat k teme.
Ked ide hrat Topteam vs Topteam v arene tak verte mi ze ten rozdiel v equipu je minimalny a to mozeme rovno aj zanedbat, zabudnite na equip v tomto pripade. Team setup aka class imbalance sa straca v 5v5. Kazdy dobry team tam ma : heal, dps, cc, dispel, decurse. A to znamena ze class imbalance sa zredukuje tiez na minimum pretoze kazdy team vypada skoro stejne. Strategiu si spravia podla klucovej postavy teamu : trebars Power trip je to Hunter.
Preco tvrdim ze WoW 5v5 arena vyzaduje vyssiu narocnost na takzvany skill ako CS.
CS : omnoho vacsie mapy, kladie silny doraz na vykon jednotlivca. Zohranost celeho teamu a strategie tiez.
WoW 5v5 arena : tu sa kladie doraz nielen na vykon jednotlivca ale aj celeho teamu. Hra sa na velmi malom priestranstve, je tam chaos a boje trvaju kratko. Ziada to od kazdeho preciznu hru a individualna hra kazdeho dokopy musi v tom kratkom case poskladat nejaky obrazok. Je narocnejsi na "teamskill" (lolvyraz) ako CS. Ten tlak na team ako celok je obrovsky.
Netvrdim ze v CS strategia timu je nedolezita, JE a kurevsky. Avsak vzhladom na fakt ze vo WoW 5v5arene sa hra na malom priestranstve a velmi kratko tak priestor pre chyby je minimalny, resp nie je. Zomrie jeden tak je game over v 99,9%. V CS ked zomrie jeden tak sa to da este zvratit.

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 10/05/2007 :  11:41:15  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
2rahman: stali jsme proti teamu pala, heal shaman, warrior, rogue, SL lock...
neprisel jsem na kombinaci s jakou by moje grupa mela i tu nejmensi sanci vyhrat. S paladinem misto jednoho priesta by to mozna slo, ale porad je to o drzku

proste v 5vs5 musis mit paladina - ma buffy, ktere NIKDO jiny nema a nedaji se nijak nahradit - freedom vs trap atd...

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/05/2007 :  11:46:55  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Marigold

quote:
Originally posted by Rahman
IMHO plat v 5vs5 ma opravdu jedinou zasadni vyhodu: spatne se zerguje (jednak zerg platu a druhak si muze hodit bublinu a zerg dozergoval), takze to vetsinou nikdo ani nezkousi. S trochou stesti mu prezije dost lidi, aby se problem 5vs5 zredukoval na podproblem, kde uz je palat mnohem vyznamnejsi ;-)

Souhlasim s tim, ze vyhody u palata prevazuji. Ale urcite nesouhlasim s tim, ze nema zadne nevyhody, ze bez palata to nejde (byt to muze byt tezsi), nebo ze priest/shammy nemaji sve misto coby healeri v arenach.

Jeho další výhoda je že může "dozergovat" i jiný target (alespoň proti melee) přes blessing of freedom a protection.

A tyhle tři věci úplně stačí na to aby často (ne vždy) znamenaly rozdíl mezi výhrou a prohrou.

Samozřejmě že se palát dá odstavit, ale proto ostatně nesmí být jediný healer.

Vzhledem k tomu že v 90% případů jde právě o to zergnout target svého týmu a současně zabránit tomu aby byl zergnut target nepřítele právě ta "nezergovatelnost" je extrémně důležitá...

Samozřejmě jsou výjimky, zejména homotýmy typu dva "tříminutoví" mágové nebo warlock-warlock-warlock-shadowpriest-paladin, které hrají jen to jedno pořád dokola, a soudě podle ratingu dostávají stejně často naprdel, právě proto že to jejich funguje přesně jen proti matrixu s určitým složením.

no a co bys rekl na combo - ms warr,aff warlock,holy palat, holy/retri palat, ele shaman?

tuhle kombinaci jsem jeste nepotkal, jen by me zajimal ten spell dmg palat, coz je docela rarita a v dobrym equipu je hodne neprijemnej - dava slusny rany, + ma cas na "ranged execute" + je v teamu 2x BoP + dobrej support pro ele shamana a aff locka + healthstony + bloodlust a WF pro warra. V takovyhle grupe bych chtel byt.

REVOLUTION

Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 10/05/2007 :  12:05:25  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
2x pala uz se mi zda do teamu spis jako weakness, jako dps je smesnej a je jedno jakej ma build, s magem/lockem/roguem se neda merit
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 10/05/2007 :  12:21:50  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
retri palat je v arene k smichu

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 10/05/2007 :  12:22:27  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:
CS a WoW su odlisne hry.

Tak proc je porovnavas?

quote:
Pretoze KAZDY MA STEJNE PODMIENKY NA ZISKANIE EQUIPU. COMPRENDE?

Proto se ptam co si predstavujes pod pojmem skill. Pokud si pod pojmem skill predstavujes i cas straveny grindenim equipu, tak prosim.
Kdyz budu chtit porazit Kasparova, nemusim pred tim hromadu casu travit brousenim figurek, ale pouze pilovanim "skillu".
Grind/Ebay=soucast skillu podle tveho popisu.

quote:
Ked ide hrat Topteam vs Topteam v arene tak verte mi ze ten rozdiel v equipu je minimalny a to mozeme rovno aj zanedbat, zabudnite na equip v tomto pripade.

Ano, na equip nesmim zapomenout. Nenagrindil/koupil si si equip->nemas skill, nemas tu co delat.

quote:
Preco tvrdim ze WoW 5v5 arena vyzaduje vyssiu narocnost na takzvany skill ako CS.
...

Tady uz dost zjednodusenne porovnavas hru v praxi, a motas tam "skill" a "teamskill".

Navic jeste kvalitu skillu obhajujes rychlosti klani. Jaky je tvuj nazor na srovnani "skillu" Mistra v rychlosachu, a Mistra v klasickem sachu. Kdo ma lepsi "skill"?

Jinak si ve vyctu jeste vynechal nahodu. Ale myslim, ze alespon mne staci zaver, ze bez equipu neni skill.

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/05/2007 :  12:26:08  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
No nedavno jsem si to myslel taky, ale spell dmg paladin je prave silnej a celkove nemam rad rogue v arene, prijde mi docela slabej =/

REVOLUTION

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/05/2007 :  12:47:22  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
2Tojejedno - je to tak jak jsem to psal ja, skill ve wow ne zrovna specifickej, lehce vysvetlitelnej pojem. Sklada se z xXx veci a jsou tam zpetne vazby.

Na zaver, CS a WoW jsou hry o skillu(mluvim na tema areny/pvp) s tim ze ve WoW je to slozitejsi pojem a proste neznalcovi to jentak nevysvetlis. Kdyz ke mne prijde nekdo kdo hraje jen cod2 a wow nikdy nehral, nebudu se obtezovat tim mu to vysvetlovat, radsi zmenim tema protoze tohle by mohlo byt na dyl

REVOLUTION

Go to Top of Page

Little
Moderator

2901 Posts

Posted - 10/05/2007 :  12:54:20  Show Profile  Send Little an ICQ Message Send Little a Private Message  Reply with Quote
quote:

2Tojejedno - je to tak jak jsem to psal ja, skill ve wow ne zrovna specifickej, lehce vysvetlitelnej pojem. Sklada se z xXx veci a jsou tam zpetne vazby.

Asi dobrej matros co?

"End of hope, end of love, end of time. The rest is silence."
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 10/05/2007 :  13:01:54  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
quote:

Mne to je jasny ze to srovnani nesnese, ale kdyz uz to nekdo srovnava...

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/05/2007 :  13:02:12  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Little

quote:

Asi dobrej matros co?

Yop, praci prasek, chces taky? Neboj se, bude sranda

REVOLUTION

Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 10/05/2007 :  13:30:55  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
CS a WoW su odlisne hry.

Tak proc je porovnavas?

Nitpick. Ja som s porovnavanim nezacal ale na druhej strane sa to da porovnat co sa tyka toho "skillu" u fps elitistov.

quote:

quote:
Pretoze KAZDY MA STEJNE PODMIENKY NA ZISKANIE EQUIPU. COMPRENDE?

Proto se ptam co si predstavujes pod pojmem skill. Pokud si pod pojmem skill predstavujes i cas straveny grindenim equipu, tak prosim.
Kdyz budu chtit porazit Kasparova, nemusim pred tim hromadu casu travit brousenim figurek, ale pouze pilovanim "skillu".
Grind/Ebay=soucast skillu podle tveho popisu.

Scrub.
jak sa da cez ebay ziskat gladiator equip, nebo grindovanim prosim vysvetlit.

quote:

quote:
Ked ide hrat Topteam vs Topteam v arene tak verte mi ze ten rozdiel v equipu je minimalny a to mozeme rovno aj zanedbat, zabudnite na equip v tomto pripade.

Ano, na equip nesmim zapomenout. Nenagrindil/koupil si si equip->nemas skill, nemas tu co delat.

Wrong.Potrebujes skill nato aby si mohol ziskat equip a pak aby si sa vobec dostal do tej top ligy.

quote:

quote:
...

Tady uz dost zjednodusenne porovnavas hru v praxi, a motas tam "skill" a "teamskill".

Navic jeste kvalitu skillu obhajujes rychlosti klani. Jaky je tvuj nazor na srovnani "skillu" Mistra v rychlosachu, a Mistra v klasickem sachu. Kdo ma lepsi "skill"?

Takze to ako dobre kooperuju hraci neni skill podla tebe jo? Mkay.
Rychlost JE faktorom. Muj nazor na tych mistruv sachu je takovy ze ten co vyhra ma lepsi skill. Osobne bych preferoval rychlosachovnika, pretoze vediet fungovat pod tlakom JE skill.

quote:

Jinak si ve vyctu jeste vynechal nahodu. Ale myslim, ze alespon mne staci zaver, ze bez equipu neni skill.

Jaka nahoda ked sa hraju stovky zapasov? Scrub more really.

A este raz opakujem, bez skillu neni equip. Ne opacne. Jo jasne mozes si cely gladiatorsky set nahrabat jenom prehravanim za pol roka. Ale pak zapomen nato ze budes hrat playoff. Ale whinovat mozes bez equipu.

Podpisy su pre magorov.

Edited by - Cuk0r on 10/05/2007 13:33:01
Go to Top of Page

Rahman
Moderator

Felcar

4368 Posts

Posted - 10/05/2007 :  13:49:28  Show Profile Send Rahman a Private Message  Reply with Quote
quote:
Ale whinovat mozes bez equipu.

Nah. I worked hard to get my epix cloth set to get +27 whinning bonus. No way to get it away now!
Go to Top of Page

tojejedno
Advanced Member

5625 Posts

Posted - 10/05/2007 :  14:01:55  Show Profile  Send tojejedno an ICQ Message Send tojejedno a Private Message  Reply with Quote
Koukam, ze od porovnani skillu jsme se ted dostali k umisteni v nejake lize. Takze doplnuji definici skillu, skill=equip+umisteni+"bude dodefinovano"

quote:
A este raz opakujem, bez skillu neni equip. Ne opacne. Jo jasne mozes si cely gladiatorsky set nahrabat jenom prehravanim za pol roka. Ale pak zapomen nato ze budes hrat playoff. Ale whinovat mozes bez equipu.

Ale na to abych mohl do playoff (at je to co je to), MUSIM mit equip

A jsem docela WoW nub, takze z tohodle jsem docela zmaten, take prosim o dosvetleni.
quote:
Jo jasne mozes si cely gladiatorsky set nahrabat jenom prehravanim za pol roka.

quote:
Wrong.Potrebujes skill nato aby si mohol ziskat equip a pak aby si sa vobec dostal do tej top ligy.

Rekl bych, ze jsem na zacatku zvolil nakonec docela dobry zpusob komunikace, takze to zkusim jeste jednou.

Ukol:
Tvrdis, ze WoW 5x5>FPS co se tyce skillu.
Odpovez na otazku: Definuj prosim tento skill

Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 10/05/2007 :  14:06:04  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
quote:

Koukam, ze od porovnani skillu jsme se ted dostali k umisteni v nejake lize. Takze doplnuji definici skillu, skill=equip+umisteni+"bude dodefinovano"

quote:

A jsem docela WoW nub, takze z tohodle jsem docela zmaten, take prosim o dosvetleni.
quote:

quote:

Rekl bych, ze jsem na zacatku zvolil nakonec docela dobry zpusob komunikace, takze to zkusim jeste jednou.

Ukol:

proste ubah equipz0r je za victory pointy nebo jak tam tomu rikaj

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 10/05/2007 :  14:06:54  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
Staci duelovat chvili pred Orgrimmarem a pak si pustit demicka z Starcraft bo Quake 3 ... a to je proste zcela jiny kafe.

WoW PvP skill je danej predevsim pripravou a casem - znalost ostatnich class, znalost jejich CD, schopnost odhalit talenty nepritele podle jeho hry, vytuningovani adddonu a UI, projizdeni for za ucelem znalosti game-mechanic, grindeni itemu apod.

Proste to neni takova ta pure-skill zalezitost, kdy prijdete treba ve dve rano nekam na nemeckej FPS public a v duelu Vas tam nakej borec dvakrat za sebou vyowni 20-0, ani nemrkne, byt mate nahrano desitky hodin.

Edited by - Galilee on 10/05/2007 16:34:07
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 10/05/2007 :  14:22:51  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Galilee

Staci duelovat chvili pred Orgrimmarem a pak si pustit demicka z Starcraft bo Quake 3 ... a to je proste zcela jiny kafe.

kdyz nevis co znamena BO tak ho nepouzivej
trha mi to oci, kdyz nejaky nouma pouziva slovo, ktere zmanena uplne neco jineho

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/05/2007 :  14:36:58  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
quote:

WoW PvP skill je danej predevsim pripravou a casem - znalost ostatnich class, znalost jejich CD, vytuningovani adddonu a UI, projizdeni for za ucelem znalosti game-mechanic, grindeni itemu apod.

Proste to neni takova ta pure-skill zalezitost, kdy prijdete treba ve dve rano nekam na nemeckej FPS public a v duelu Vas tam nakej borec dvakrat za sebou vyowni 20-0, ani nemrkne, byt mate nahrano desitky hodin.

Hm docela pekny, ne ze bych o tom psal uz vyse... vubec ne.
A co treba skill v DoTe? Kdyz jsem mel 15:0 tak jsem si myslel jakej jsem master a pak taky potkas nejakyho typka kterej te neskutecne rozseka za hera, kteryho ty odsuzujes ci repickujes a to jsem tech DoT
odehral taky dost. A co s tim nemeckym publicem? Vzdyt je to uplne normalni.

A vubec, nechapu tu vetu, ze je to jiny kafe.. Je to uplne jina hra, roleplay nemuze vypadat tak, ze vsechny postavy budou uplne identicky equipove, vlastne proc by mely mit equip nebo inventar? Nepotrebujou a
postavy by se lisily nickem a maximalne skinem.. a uz se blizime ke gunZ online aneb zabava na 5 minut. Zamyslete se proste nad tim.

REVOLUTION

Edited by - Shatteren on 10/05/2007 14:47:14
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 10/05/2007 :  15:51:17  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

quote:

Ukol:

na zacatku vsetci startuju skoro rovnako. Niektori maju nejake epixy z heroicu a craftu. Kazdy rozumny team sa znazi rating co najvyssie potlacit aby mohli pak stabilne hrat a kupovat veci za body. Bez skillu to tady neide. AK chces mat gladiator veci tak musis mat rating => musis vyhravat => potrebujes na to skill, potrebujes to zahrat lepe nez ostatni. Ked to ale budes srat tak budes trcat v pasme 1700rating a budes 2x pomalsie brat arena equip jako ostatni. Jenomze ked chces do playoff musis byt prvy/druhy v celej battlegrupe. Si ako seriozne myslite ze tie tymy si to odnekud vycucali ten 2400+rating? Tym ze hras a vyhravas tak si automaticky odmeneny equipom.
Dostaneme sa do druhej faze. Playoff. Sa mrknete jaky podobny equip maju tie tymy. Hmmm? Mne sa to paci ze je to je aj racing. Proste ked si niekto vytvori team tyzden pred koncom ladderu a chce do playoff tak at ide hrat inu hru.

Co sa tyka ziskavania gladiator veci aj prehravanim tak uprimne som rad ze sa to tak da. Su tu ludia ktori to hraju relaxacne a vobec im nevadi ci to je tak nebo inak. Samozrejme o nejakom serioznom pvp sa tu hovorit neda ze? Casual friendly je u mna vzdy plus.

Jestli chces definici skillu tak to skusim
- znalost svojej postavy
- znalost ostatnych postav
- znalost mechaniky hry
- znalost terenu
- reflexy, dobry pohyb v terene a ovladanie svojej postavy
- znalost svojho timu
- znalost ostatnych timov
- prisposobivost na dane situacie, predvidavost
- dobry pocitac so slusnym pripojenim

vo wowu sa vyzaduje este
- schopnost obetovat cas farmenim potrebneho equipu do buildu a na counter specifickym postavam.
tohle je taky skill protoze schopnost efektivne vyuzit cas je taky skill^^
- kedy hrat a kedy prestat, i ked sa zda ze to nema so skillom nic spolocneho ale neni nic zleho na taktizovani.
vo WoW arena 5v5 je kladeny doraz nato aby okrem hore vymenovane schopnosti fungoval cely team ako jedno telo jedna dusa. Ten doraz je tu vacsi ako pri CS. Preto hovorim o NAROCNOSTI. Potrebujes do toho dat viac ako pri CS.

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 10/05/2007 :  16:02:16  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
a hlavne musis mit paladina!

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Gurrshael
Average Member

1888 Posts

Posted - 10/05/2007 :  16:17:53  Show Profile  Send Gurrshael an ICQ Message Send Gurrshael a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

a hlavne musis mit paladina!

... a to je taky skill!
Go to Top of Page

Galilee
Starting Member

72 Posts

Posted - 10/05/2007 :  16:44:28  Show Profile Send Galilee a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Seth

quote:

kdyz nevis co znamena BO tak ho nepouzivej
trha mi to oci, kdyz nejaky nouma pouziva slovo, ktere zmanena uplne neco jineho

Mě zas trhá oči, když nezačínáš větu velkým písmenem a nepoužíváš čárky.

Jinak tématika "bo / nebo / neboť / protože" je celkem nejednoznačná, a vážně pochybuju, že zrovna ty, místo hlavy kokos, máš na to se k týhle problematice jakkoliv vyjadřovat.
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 10/05/2007 :  18:44:28  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
quote:

...

az napisu takovou vetu, ktera nebude davat smysl, tak mi dej vedet

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 10/05/2007 :  18:56:06  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Staci duelovat chvili pred Orgrimmarem a pak si pustit demicka z Starcraft protože Quake 3 ... a to je proste zcela jiny kafe.

... prague?

.....
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 10/05/2007 :  19:26:34  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
quote:
no a co bys rekl na combo - ms warr,aff warlock,holy palat, holy/retri palat, ele shaman?

tuhle kombinaci jsem jeste nepotkal, jen by me zajimal ten spell dmg palat, coz je docela rarita a v dobrym equipu je hodne neprijemnej - dava slusny rany, + ma cas na "ranged execute" + je v teamu 2x BoP + dobrej support pro ele shamana a aff locka + healthstony + bloodlust a WF pro warra. V takovyhle grupe bych chtel byt.

Zajímavých kombinací by se dala složit spousta...

Co takhle MS War, Elemental Shaman, Smite Priest, Retri Paladin a - druhý kterýkoliv z posledních tří klas.

Synergie dokonalá, všichni můžou podle potřeby jet damáž, čtyři můžou healovat (a ne zas o tolik hůř než "pure" healer - +spelldmg funguje i na heal).

Jen by to chtělo perfektně sehrát... Hádám že pak by šlo jet vychytávky jako hraní v ofenzivním/defenzivním módu, nebo jet "man on man" a pak switchnout...

Hezký theorycraft :) Jenže by to zase dojíždělo na manu.

Retri palát může dělat opravdu velmi slušnou damáž, ostatně viz Ninjagon (i když z mé zkušenosti se zdá že zřejmě potřebuje asistenci alespoň jednoho moba )

Edited by - Marigold on 10/05/2007 19:29:31
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 10/05/2007 :  21:51:30  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Mno ja jsem tim holy/retri palatem myslel prave spell dmg paladina, kterej je dost neprijemnej s equipem, ninja byval vzdy retri s 2H, ne? Jinak 2H retri palat to ma v arene dost tezky, hodne blbe shani equip a dojizdi dost na manu... equipnutej palat s 2H na 60 byl hodne silnej a musel jsem ho disarmovat.. ted je disarm ztrata casu

Jinak se smitovacim priestem nemam zkusenost, nikdy jsem ho v arene ani v pvp nepotkal, takze nevim co vlastne umi apod.

REVOLUTION

Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 10/05/2007 :  21:58:21  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Na manu snad dojíždí každej, teda kromě charů co jí nemají, ne?

Jinak v podstatě mág co má míň instantů, ale zase healuje jako priest.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 11/05/2007 :  11:24:56  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:

prave ze healadin na manu v arene nedojizdi temer nikdy - pokud nemas priesta s mana burnem
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 11/05/2007 :  12:14:52  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
paladinovi dojde mana, dojde, najma v 2v2 imba bracket

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Pertha
Moderator

7950 Posts

Posted - 11/05/2007 :  13:21:07  Show Profile  Send Pertha an ICQ Message Send Pertha a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by MegaDeath

quote:

prave ze healadin na manu v arene nedojizdi temer nikdy - pokud nemas priesta s mana burnem

ale dojizdi :)
malej heal generuje i s velmi slusnym equipem tak 1200 heal / sec to predmgujou i dva takze nastupuje holy light a tam je to bez many raz tri

Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine.
Yours, Scissors.
Go to Top of Page

MegaDeath
Average Member

1989 Posts

Posted - 11/05/2007 :  15:05:12  Show Profile  Send MegaDeath an ICQ Message Send MegaDeath a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Pertha
ale dojizdi :)
malej heal generuje i s velmi slusnym equipem tak 1200 heal / sec to predmgujou i dva takze nastupuje holy light a tam je to bez many raz tri

z myho pohledu jakozto resto shamana paladinovi mana nedojde - jelikoz mu dojde mnohem pozdeji nez mne -> coz znamena, ze souper s paladinem v teamu vyhraje a paladin ma v tu chvili porad jeste manu
Go to Top of Page

NINJA
Junior Member

Lion

510 Posts

Posted - 11/05/2007 :  15:28:08  Show Profile  Send NINJA an ICQ Message Send NINJA a Private Message  Reply with Quote
Hoj. S retri palatem jsem nedávno zkončil - zřejmě nadobro. Musel jsem se rozhodnout zda budu chodit na raidy ( a respecnu) nebo budu pořád tvrdohlavý, no tak jsem respecnul - jako poslední paladin z mojí gildy . V podstatě to už nešlo hrát, resp. není to vůbec efektivní. Jako osamělý lovec je retribution ideální, ale na nic dalšího se nehodí - v aréně hned dojde mana a kromě počátečního burst dps ve stunnu je celková damage slabá oproti jiným clasám, i kdybyste na sobě měli nevím co. A healing s dps equipem také nic moc. Na PvE je to už vůbec téměř nepoužitelný spec, to ani rozvádět nebudu - hrál jsem retri od začátku bety doteď, dokonce jsem s retribution byl i u prvního aliančního killu Grulla (než mi to Nozzi zatrhl ), tak mi věřte, kór když blizz přichází s dalšími a dalšími "vylepšeními" viz, další patch notes. Vývoj je jasný a retri palátům rozhodně nepomáhá (tento spec vyvolává u Blizz developerů skutečnou hrůzu, bojí se ho boostnout, aby jim nerozsekal veškerou balanci).
Teď jsem holy - venku mírumilovný trpaslíček a pokud po někom vyjedu, tak maximálně s altem: Thorlander - shaman
Prostě takhle to je no...

Ninjagon
Go to Top of Page

Shatteren
Senior Member

BLITZ UNION avatar

2735 Posts

Posted - 11/05/2007 :  15:34:26  Show Profile  Visit Shatteren's Homepage Send Shatteren a Private Message  Reply with Quote
Zahraj si holy/retri (spell DMG) build, kdyz mas slusnej equip, tak je ten build fakt drsnej Ale tehlech palatu je hrozne malo, vsichni holy... nebo holy/prot. Vzdy kdyz potkam palata Ykunii ve meste, tak dam na nej /cry .A vlastne u tebe by to melo byt to samy

REVOLUTION

Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 11/05/2007 :  15:55:06  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
holy/ret je dobry..na 3minuty pak si v prdeli lebo nemas manu

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

tan
Starting Member

48 Posts

Posted - 11/05/2007 :  16:09:08  Show Profile Send tan a Private Message  Reply with Quote
quote:

Netvrdim ze v CS strategia timu je nedolezita, JE a kurevsky. Avsak vzhladom na fakt ze vo WoW 5v5arene sa hra na malom priestranstve a velmi kratko tak priestor pre chyby je minimalny, resp nie je. Zomrie jeden tak je game over v 99,9%. V CS ked zomrie jeden tak sa to da este zvratit.

ja si myslimm, ze prave toto znizuje vahu skillu na druhej strane ... prave kvoli "critom".
Tu sa ukazuje v niektorych mometoch nizsia hodnota skillu a velka hodnota pre nahodu. ak to superovi zakrituje a tebe nie , mas hraca dole a na 99.9% si prehral .. nech uz sa zvysny chudaci znazia ako chcu nech maju aky skill. hovorime o teamoch s podobnym skillom.

prave ten crit ,a vsebecne prot chance system niekdy znizuje dolezitos skillu.

Tannya
Go to Top of Page

Cuk0r
New Member

198 Posts

Posted - 11/05/2007 :  17:08:15  Show Profile  Send Cuk0r an ICQ Message Send Cuk0r a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tan

quote:

ja si myslimm, ze prave toto znizuje vahu skillu na druhej strane ... prave kvoli "critom".
Tu sa ukazuje v niektorych mometoch nizsia hodnota skillu a velka hodnota pre nahodu. ak to superovi zakrituje a tebe nie , mas hraca dole a na 99.9% si prehral .. nech uz sa zvysny chudaci znazia ako chcu nech maju aky skill. hovorime o teamoch s podobnym skillom.

prave ten crit ,a vsebecne prot chance system niekdy znizuje dolezitos skillu.

1. kazdy ma podobny crit a resilience
2. nahoda v stovkach zapasov? prosim?

Podpisy su pre magorov.
Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 14/05/2007 :  17:21:21  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
Mno... ja jsem s arenama zacal docela nedavno. Mozna si vzpominate, ze jsem se tu snazil sehnat nejakej team. To se bohuzel nepodarilo a ozval se mi pouze jeden jedinej clovek - holy palat Cruor, kterej mel napul zelenej equip, protoze dingnul 70 den predtim.

Jelikoz mi na ratingu nezalezi a jediny co jsem chtel je hrat areny pokud mozno co nejcasteji, sel jsem do toho s Cruorem a zacali jsme shanet zbytek teamu... Par lidi prislo, par odeslo. Cruor mel naky RL povinnosti a asi tri tejdny nehral. Skladal jsem 5v5 z toho, co zrovna bylo pri ruce a casto menil team, takze o tom, ze bysme byli sehrani se nedalo mluvit. Healoval nam holy priest, ktery vzdy zemrel behem par vterin a pak uz to bylo jen o tom, kdo koho sejme driv. 4x dmg to obcas taky uzergovala, takze jsme rating drzeli v plusu. Jak uz to tak byva, vzdycky jsme to vytahli, narazili na silenjsi teamy, ztratili par prohrama focus a rating sel zas na 1500 :D

Anyway... Cruor se vratil a rozdil, kterej byl ve hre s palatem a bez je fakt nebetycnej... tech 12 vterin v bubline, kdy muze palat bez problemu healovat proste staci na to, aby team sejmul minimalne jednoho protivnika a to vetsinou znamena vyhru.

Team jsme nakonec poskladali zhruba takto (idealni sestava):
PomPyroh Mage (silence, pompyro, aoe)
Paladin (Healing Bitch)
Balance Druid (tornado na palata vetsinou, dmg)
MS Warror (stun mace build, dmg)
Shadow Priest (silence, fear, dmg)

bohuzel se nam (hlavne diky palatum a jejich healu) nedari se moc casto poskladat, takze na doplneni mam v teamu jeste:
2xRogue (asi jednoho budu muset nahradit healem)
dalsi MS war
Paladin (jeste jsem ho mimo instanci ve friend listu nevidel :()
a imba huntard :D

Co se mi libi?
Areny fakt bavi. 2v2 je hlavne o individualnim vykonu, 3v3 hlavne o healerovi, 5v5 o rychle orientaci v boji, vyberu spravnyho cile, focusu dmge na nej, odstraneni healera, spravny silence a dalsiho milionu faktoru, ktery z kazdyho boje delaji individualni a zabavnou zalezitost.

Muzu rict, ze je to o tom poznat svyho nepritele... Malokdy se nam stalo, aby nas nekdo porazil vic nez jednou diky tomu, ze jsme podruhe zvolili lepsi taktiku. Zatim mame trapnej rank 1650 (nebo neco kolem toho), ale urcite se zlepsime. Nemame zadnej imba equip (mno ja ho mam snad docela solidni ;), takze je urcite prostor jak se zlepsovat, coz je to, co me ve hre bavi.

Co se mi nelibi?
Me PvE (mno hlavne raidovani, petky me porad bavi) prestalo bavit naky 3 mesice pred BC. Bohuzel, takovych lidi asi moc neni a ti, kteri jsou uz jsou rozebrani v jinych teamech. Takze je pro me dost problem arenu poskladat, natoz aby to bylo nejak pravidelne, nedejboze (jak jsem si blahove predstavoval) kazdej den. Nicmene volnej cas se mi docela pekne dari plnit v 2v2, takze to neni tak hrozny...

Tolik asi k mym zkusenostem s arenama... CS jsem taky par let hral. Nebyl jsem zadnej mistr sveta amoleta, ale na pubu jsem si to vzdycky hezky daval a par CW jsem taky odehral ;)

Porovnavat skill tehle dvou her je dost nesmyslny, jelikoz jsou ty hry o necem jinym... V arenach se napriklad neda kempit :D

Ale jinak maji samozrejme pravdu ti, kteri rikaji, ze pvp ve wow neni nic uzasnyho. Ono hodne zalezi na tom, jestli pri prvnim zergu dam pompyro/fireblast s critem nebo bez... kdyz to critne, ten clovek dostane instant. Kdyz ne, vetsinou ho stihnou healnout a to znamena zdrzeni, ktery muze stat team vitezstvi. Nicmene i pravdepodobnost toho critu muzeme ovlivnovat (at uz crit chance, ci resilliance), takze je mi za tezko tvrdit, ze to neni spravne.

Podotykam, ze pvp v daoc jsem nikdy nezkousel. Bohuzel ani hru samotnou. Nicmene kdyz tu vic jak jeden clovek tvrdi, ze je tam pvp lepsi, docela tomu i verim :D

Omlouvam se za dlouhej a nesouvislej prizpevek, sepisoval jsem ho celej den mezi praci o_O

Shu Oxx
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:33:46  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Sheenaz
V arenach se napriklad neda kempit :D

Hoho :) to je prave vec co se mne na nynejsich arenach nelibi nejvic,minimalne pulka tymu pouziva kampici taktiku at uz zustavaj za sloupem u totemu nebo jsou pekne rozmisteni na sloupech a cekaj az dorazime.Parkrat se to uz tak zvrhlo ze jsme po tom co jsme s par tymy jednu hru po rushi prohrali 5+min cekali a cumeli na ty dementy na sloupech az z nich slezou...(3vs3)

.....
Go to Top of Page

Khaot
Average Member

1947 Posts

Posted - 15/05/2007 :  09:44:20  Show Profile  Send Khaot an ICQ Message Send Khaot a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by beldor5

Hoho :) to je prave vec co se mne na nynejsich arenach nelibi nejvic,minimalne pulka tymu pouziva kampici taktiku at uz zustavaj za sloupem u totemu nebo jsou pekne rozmisteni na sloupech a cekaj az dorazime.Parkrat se to uz tak zvrhlo ze jsme po tom co jsme s par tymy jednu hru po rushi prohrali 5+min cekali a cumeli na ty dementy na sloupech az z nich slezou...(3vs3)

Zajimave. A co by sis predstavoval? Ze se tymy "predstavi", domluvi si taktiku a pak se proti sobe rozjedou (rekneme po 30s)?
Kazdy tym ma na vyber a jak se rozhodne, nemuze se stezovat. Je mi jasne, ze ranged classam by se libilo, kdyby se pekne "zakopaly"(rozestavely totemy, nachystaly pasti, stealtheri se rozmistili na sve pozice) a pak rozjeli dmg do pribihajiciho tymu s evidentni vyhodou nedoktnutelnosti po dobu vyhody.
Druhy tym se tomuto chovani pochopitelne brani a treba tim, ze donuti prvni tym si pro nej prijit.
Dalsi zpusob je vyrazit do protivnika hned po startu a naucit se zvladnout uvodni chaos. Kazdy hraje to, co vyzkousel jako neucinnejsi pro sve vitestvi.
Go to Top of Page

Marigold
Senior Member

Marigold

3590 Posts

Posted - 15/05/2007 :  11:52:02  Show Profile Send Marigold a Private Message  Reply with Quote
Taky mi to přijde úsměvné - nějak mi není jasný kdo zdržuje, jestli oni když čekají na sloupech až zaútočíte, nebo vy když čekáte "až z nich slezou"

Jinak proti týmu (například) typu 3minutový mág, 3minutový mág, hunter, hunter, paladin je samozřejmě ideální taktika nabíhat (pokud možno po jednom), protože zůstávát za sloupem je samozřejmě lameřina

Jinak ale je fakt že zrovna týmu přesně tohohle typu trvalo 20 minut než se odhodlali něco udělat... Ne že by to nějak vadilo

Edited by - Marigold on 15/05/2007 11:53:59
Go to Top of Page

beldor5
Average Member

1144 Posts

Posted - 15/05/2007 :  12:26:29  Show Profile  Send beldor5 an ICQ Message Send beldor5 a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taky mi to přijde úsměvné - nějak mi není jasný kdo zdržuje, jestli oni když čekají na sloupech až zaútočíte, nebo vy když čekáte "až z nich slezou"

tim jsi nejspise chtel naznacit ze vy delate to same.... ja jako nevidim zadnej moralni vitezstvi v tom ze po 15ti minutach zevlovani konecne z poza toho sloupu vylezou a prijdou doprostred areny kde jsme my.... Pokud povazujes za srovnatelne to ze voni furt kempej na jednom miste a my kolem nich obihame jak dementi tak nevim...

edit: problem je ze defenzivni taktika je prakticky pro vsechny typy tymu vyhodnejsi... Nejlepsi by bylo nastavit to tak ze rekneme po 8mi minutach by oba tymy automaticky "prohraly".Todle je totiz presne to co davalo fightum v CS takovy naboj,jedna strana(T) musela utocit protoze po case prohrala prestoze obrana byla temer vzdy lepsi reseni...

.....

Edited by - beldor5 on 15/05/2007 12:31:15
Go to Top of Page

Sheenaz
Starting Member

67 Posts

Posted - 15/05/2007 :  12:48:13  Show Profile Send Sheenaz a Private Message  Reply with Quote
Miluju, kdyz jsou enemici vsichni na jedny hromade... to tam vlitnu, zaoeckuju to, healeri nestihaj healovat zaroven sebe a ostatni a popadaj jak hrusky :D

Me zas tak vyhodnej ten kamp neprijde... leda kdyz tam ma shammik totemy, ale jelikoz to je v podstate vzdy nas prvni cil, nijak zvlast mi to nevadi... grounding mu shodim ice lancem a pak uz do nej solim pompyroh/fireblast/blastwave :)

Zkouseli jsme ruzny taktiky (i to kempeni na sloupech), ale nejak mi prijde nejlepsi vybrat jeden cil, dostat se co nejrychlejc k nepriteli a zergnout ho.

Nicmene rozdil mezi kampem v CS a WoWku preci jen nakej je... zatimco v CS muzes zalest za bednu a pockat si az kolem tebe enemik probehne, ve wow si nic takovyho dovolit nemuzes. Aneb neni kemp jako kemp.

Taky muzes za kemp prohlasit, kdyz mas team druid, mage, 2x roug a priest... Si vem, ze vlezes do areny a vidis jedinej cil, zbytek je v hidu. Je jasny, ze v takovym pripade stojis schovanej za sloupem a cekas na sapy. Je to kamp? Ne, je to taktika :D

p.s. huntardy mam rad... k tem staci blinknout a uz jsou moji, i kdybych je mel jen uAEckovat :D

Shu Oxx
Go to Top of Page
Page: of 4 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  New Poll New Poll
 Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,3 seconds. on eygor Snitz Forums 2000