Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 The Lord of the Rings Online
 LOTR Online - General
 Hunter
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 20/04/2007 :  10:40:00  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Zdravím založil jsem zde topic, kde bychom mohli situovat otázky ohledně Huntera. Doufám, že tento topic pomůže budoucím hunterum a hunterkám.

EDIT: Necht diskuze zapocne.

Edited by - Azkaban on 20/04/2007 14:05:42

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 23/04/2007 :  07:32:22  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Posledni dobou mi pripada, ze Huntera trochu stizili nebo to je tim, ze nemam ten uber luk, co mi tenkrat daroval Sidinus. Kazdopadne se mi za nej hraje velice dobre, taborak na regeneraci sil, track a fear jsou dobre upotrebitelne veci.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/04/2007 :  08:20:36  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Ten fear a track to je jedna z věcí na co jsem se chtěl zeptat. V betě mi to nešlo vůbec použít. Teda lépe řečeno jsem to nemohl vůbec dát do svého baru a když jsem na to klikal tak se nic nestalo.. Bohužel jsem si nepřečetl hint a instiktivně jsem ho vypnul. Nevíš kde jsem udělal chybu?
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 23/04/2007 :  08:35:01  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Azkaban

Ten fear a track to je jedna z věcí na co jsem se chtěl zeptat. V betě mi to nešlo vůbec použít. Teda lépe řečeno jsem to nemohl vůbec dát do svého baru a když jsem na to klikal tak se nic nestalo.. Bohužel jsem si nepřečetl hint a instiktivně jsem ho vypnul. Nevíš kde jsem udělal chybu?
No ja nevim, koupil jsem skilly, hodil do toolbaru a kdyz targetnu zvire a pouziju, tak utece Track mi funguje normalne, pouziju, zacucha na zemi, najdu co chci, zakliknu track a oznaci se mi na radaru cervene, pak to killnu a jede se dal.

Go to Top of Page

VT
Moderator

4191 Posts

Posted - 23/04/2007 :  09:02:52  Show Profile Send VT a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ten fear a track to je jedna z věcí na co jsem se chtěl zeptat. V betě mi to nešlo vůbec použít.

Muj minstrel fear funguje taky nejak divne. Sice moba bez problemu fearnu, ale i po tom co mu fear spadne tak se chova zvlastne. Jako kdyby se dostal do nejakeho deadlocku anitkitting modu - beha tak nejak divne, vubec neutoci, regen hp a many ma jako by byl mimo combat atd.

Takze minstrelovskej fear radsi vubec nepouzivam.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 23/04/2007 :  09:42:38  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miky

Posledni dobou mi pripada, ze Huntera trochu stizili nebo to je tim, ze nemam ten uber luk, co mi tenkrat daroval Sidinus. Kazdopadne se mi za nej hraje velice dobre, taborak na regeneraci sil, track a fear jsou dobre upotrebitelne veci.

Hunter je masér. Je třeba jít do questových luků, kolem levelu 11 - 12 se dá udělat quest kousek od Bree (na sever), trvá 10 minut a ten luk má DPS kolem 9.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 23/04/2007 :  10:15:30  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Gabriel

Hunter je masér. Je třeba jít do questových luků, kolem levelu 11 - 12 se dá udělat quest kousek od Bree (na sever), trvá 10 minut a ten luk má DPS kolem 9.
Pak se na to nekdy podivam.

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/04/2007 :  12:24:05  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

NEED MORE INFORMATION!! :D Teda aspon nazev questu
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 23/04/2007 :  17:36:49  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

quote:

NEED MORE INFORMATION!! :D Teda aspon nazev questu

Jak se dostanu do hry tak pošlu bližší info nebo pokud jsi na RP serveru tak mi napiš na nick Gabriella nebo Nikola a skočíme tam spolu
Go to Top of Page

Reyden
Senior Member

Human

2747 Posts

Posted - 23/04/2007 :  17:43:29  Show Profile  Send Reyden an ICQ Message Send Reyden a Private Message  Reply with Quote
Gabrieli napis to sem, urcite to uvita vic lidi :)

Zenová povídka: Putuji takhle Severní Koreou a najednou potkám Gurrshaela a Pompa držíce se za ruce řkouce "Ano pane Reydene ... až tady jsme zjistili, že jsme míň než ta krabice u cesty ... vyhrál jsi, Ty jsi víc!". Usmál jsem se a odvětil jim: "Od té doby co nemám žádný cíl, už nebloudím!"
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 23/04/2007 :  21:04:57  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Takže pánové a dámy.

Quest je to tento - http://lotro.allakhazam.com/db/quest.html?lotrquest=206

Když půjdete severně od Bree tak to nemůžete minout. Vezmete quest a pak se vydáte na z5 kde najdete farmu. Na farmě najdete pár scautu a jíných narušitelů až jich zabijete 8 máte vyhráno.

Enjoy :)
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 24/04/2007 :  07:26:17  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Quest je to tento - http://lotro.allakhazam.com/db/quest.html?lotrquest=206
Mam tedka strasne malo casu, ale pocitam, ze ve ctvrtek by to slo. Navrhuji sraz ve west bree u konaka v 18:00 pro ty co to jeste nemaji a projdeme to.

Edited by - Miky on 24/04/2007 07:26:46
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/04/2007 :  17:15:17  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
Máte někdo představu proč mi nejde dát ten fear a track?
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 25/04/2007 :  18:39:03  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Hmm, pokud neni problem u tebe, tak nevim.

Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 25/04/2007 :  22:55:03  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Hmm, pokud neni problem u tebe, tak nevim.

Tak problém byl mezi klávesnicí a židlí. Sem si vůl zamknul panely proto tam nešlo přidat. Všiml jsem si toho, když jsem si dával další skilly..

Jen takový dotaz na 14 lvl mám nějaké zrychlení :) Kdy se to dá zapnout vítě někdo? Zatím jsem neměl čas to zkusit.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 26/04/2007 :  07:16:38  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jen takový dotaz na 14 lvl mám nějaké zrychlení :) Kdy se to dá zapnout vítě někdo? Zatím jsem neměl čas to zkusit.
Zrychleni je non-combat zalezitost, takze to zapnes a bezis o 15% rychleji, ale jakmile na tebe neco zautoci, tak jsi bez rychlosti.

Go to Top of Page

mass
Starting Member

77 Posts

Posted - 26/04/2007 :  08:37:04  Show Profile  Send mass an ICQ Message Send mass a Private Message  Reply with Quote
Zrychleni funguje i na hrace ktere mas ve skupine, pokud jsou pobliz tebe, takze pro rychlejsi presuny cele skupinky idealni.
Go to Top of Page

Gabriel
Moderator

2156 Posts

Posted - 26/04/2007 :  10:58:44  Show Profile Send Gabriel a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Zrychleni je non-combat zalezitost, takze to zapnes a bezis o 15% rychleji, ale jakmile na tebe neco zautoci, tak jsi bez rychlosti.

Alespon u me to funguje tak, ze samotne zautoceni nestaci, musi me to trefit.
Go to Top of Page

Azkaban
Moderator

1990 Posts

Posted - 30/04/2007 :  11:29:59  Show Profile  Send Azkaban an ICQ Message Send Azkaban a Private Message  Reply with Quote
quote:
Alespon u me to funguje tak, ze samotne zautoceni nestaci, musi me to trefit.

U mě to tak nefunguje.. protože když už na mě někdo jako by jde a ještě mě netrefí tak tím jdeš do obrané pozice a tím se mi to vypne. No, ale je to parádní skill používám tu forsage hlavně v boji o mining posty :)) No a to mi dáte za pravdu, že tam jde o milisekundy :)
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,12 seconds. on eygor Snitz Forums 2000