Author |
Topic  |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 20/04/2007 : 14:10:14
|
Založil jsem tento topic pro všechny kteří budou mít problém s questama.
První problém byl v Epiq questu s pohřbením těl hned po tom co schoří Archet - Lvl 6. Sice pohřbíš všechny těla, ale quest se neukončí.
-- Doporučení vzít si quest znova --
(Omlouvám se za to, že jsem quest správně nepojmenoval.. doma to zkusím napravit ted jsem v práci)
|
|
| |
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/04/2007 : 11:35:15
|
Děláte všechny quest nebo si vybíráte? Já se snažím dělat všechny a ted na 15 lvl mám ještě plno zelených :)
|
 |
|
Almych
Average Member

1691 Posts |
Posted - 30/04/2007 : 12:11:16
|
jak vidim quest NPC, tak beru quest |
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/04/2007 : 12:13:58
|
quote: Originally posted by Almych
jak vidim quest NPC, tak beru quest
No já je pak nemám ani kam dávat.. na 14 lvl jsem měl 33 questu a ještě jsem je všechny nebral protože mi svítili červeně nebo jinou nebezpečnou barvou... Ted mě čeká dělání zelených questů :)) |
 |
|
robiwan
Moderator

1035 Posts |
Posted - 30/04/2007 : 12:15:55
|
quote: Originally posted by Azkaban
quote: Originally posted by Almych
jak vidim quest NPC, tak beru quest
No já je pak nemám ani kam dávat.. na 14 lvl jsem měl 33 questu a ještě jsem je všechny nebral protože mi svítili červeně nebo jinou nebezpečnou barvou... Ted mě čeká dělání zelených questů :))
nestihnes ich jednoducho vsetky urobit na svojom leveli, a postupne zistis, ze v zurnali mas kopu sedych questov a nakoniec ich zmazes  |
I have waited and planned and built my strength for fifteen thousand years. I have evolved. It is time. (Omnius Evermind) --------------------------- Feyd'Rautha Saresh (Medic, Rebel Alliance, Europe-Chimaera), Robe Saresh (Force Sensitive, Rebel Alliance, Europe-Chimaera)
|
 |
|
Azkaban
Moderator

1990 Posts |
Posted - 30/04/2007 : 12:31:31
|
quote: Originally posted by robiwan .... ze v zurnali mas kopu sedych questov a nakoniec ich zmazes 
Mě je to líto je mazat :) I když za ně dostanu nějakej crap..
BTW: Včera jsem konečně pochopil co to znamená to jak furt někdo hledal někoho na Chapter 11 :)) Už jsem u chapteru 5 :)) |
 |
|
Duncan
New Member

175 Posts |
Posted - 30/04/2007 : 18:50:42
|
tiez berem vsetko co vidim az som zistil ze mam plny quest jurnal ked mi hadzalo nejaku cervenu hlasku  s tymi sedo/zelenymi som to jeden cas riesil tak ze som si proste urobil sedo/zeleny den a robil som iba tieto q kym som sa ich nezbavil, ale stejne pribudali rychlejsie ako som stihal plnit, najmä ked som zavital do dalsej lokacie. |
Duncan/ius : UO, AO, EQ, EQ2, WoW, AoC - off LOTRO: Snowburn - Duncanius/champion (officer), Allia/minstrel, Trezorik/burglar, Volundori/runekeeper - kinship Rest in Peace For the Masurito |
 |
|
|
Topic  |
|