Author |
Topic  |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 08:03:39
|
Jako proc si mi ufane smazal prispevek a hned sis topic zamkl? Ze sem tam napsal neco proti Tobe? Nebo co to ma za vyznam jako? Sme snad na foru kde se diskutuje ne? No jestli si teda myslis ze si udelal neco do ceho Ti ostatni nemuzou kecat tak to jo. Asi je CZA Tvoje organizace kde si budes delat co chces no. Ostatni at drzej hubu a krok vid.
--gj--
|
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
|
| |
lonillen
Moderator

739 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 08:55:23
|
drama?  |
EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury AO - retired LCh - retired
|
 |
|
Pedro
Negr

1450 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 09:16:04
|
Bracha uz je z5 v CZA? |
Porresha, Calldo - AO - inactive Porresha, Adelka - EQ2 Porresha - VG - inactive Socializer 73% Achiever 60% Explorer 46% Killer 20% |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 09:44:21
|
quote: Originally posted by lonillen
drama? 
Ani ne, Ufan smazal shopiky, zpetne to oznamil, Petovi se to nelibilo, Ufan to nelibeni smaznul a topic zamknul.
Kde se to v tom Ufanovi bere;-)
PS: SI nejakej nezvestnej hochu, vsichni te shani vsude mozne! |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 09:46:22
|
quote: Originally posted by tojejedno PS: SI nejakej nezvestnej hochu, vsichni te shani vsude mozne!
jo Loni se presunul do jinz onlinovky a ani nam nerekl kam, spalil mosty!!! :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 09:50:32
|
quote: Originally posted by petrpets
Jako proc si mi ufane smazal prispevek a hned sis topic zamkl? Ze sem tam napsal neco proti Tobe? Nebo co to ma za vyznam jako? Sme snad na foru kde se diskutuje ne?
A zrusil ti ten obchod, nebo jenom smazal nastvany prispevek zalozeny na omylu?
quote: Originally posted by petrpets No jestli si teda myslis ze si udelal neco do ceho Ti ostatni nemuzou kecat tak to jo. Asi je CZA Tvoje organizace kde si budes delat co chces no. Ostatni at drzej hubu a krok vid.
Te hacknul Pertha? |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 10:03:04
|
quote: Originally posted by axtheb
A zrusil ti ten obchod, nebo jenom smazal nastvany prispevek zalozeny na omylu?
ofc ze zrusil, zrusil obchod a smazal prispevek... |
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 10:03:21
|
Bylo to oznamení, ne topic k diskusi. Nezamkl jsem to hned po napsání. To je vše. Ano, mohl jsem dát čas na přejmenování bez rušeni a až pak provést akci. Přiště. Pokud to někomu způsobilo problém(s vystoupením>nabráním>vystoupením>nabráním, omlouvám se.
|
Iron Ufan Hammer |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 10:04:22
|
quote: Originally posted by petrpets No jestli si teda myslis ze si udelal neco do ceho Ti ostatni nemuzou kecat tak to jo. Asi je CZA Tvoje organizace kde si budes delat co chces no. Ostatni at drzej hubu a krok vid.
Te hacknul Pertha?
Te hacknul Slegla? |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 10:18:59
|
quote: Originally posted by petrpets
Te hacknul Pertha?
Te hacknul Slegla?
Co je ti do toho co dělám v práci?  |
- |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 10:22:03
|
quote: Originally posted by ... Te hacknul Pertha?
Te hacknul Slegla?
a me nekdo hecknul...
  resp nejaka sfina se mnou vcera heckovala :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 10:42:00
|
quote: Originally posted by Ufi
Bylo to oznamení, ne topic k diskusi. Nezamkl jsem to hned po napsání. To je vše.
Ted kecas, jeste si na to co napsal Peta normalne reagoval, a az pak si to smaznul (nevim kolik postu se tam jeste vyrojilo, videl jsem jen Petuv, tvuj a mozna jeste nekoho) a rozhodl se ze to je oznameni a locknul:P |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 10:53:54
|
just for info:
o jaký topic jde? Může někdo hodit link? :) |
- |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 10:55:42
|
quote: Originally posted by sleglik
just for info:
o jaký topic jde? Může někdo hodit link? :)
tak kdyz je smazanej a locklej tak asi ne :) |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
|
lonillen
Moderator

739 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 11:04:24
|
quote: Originally posted by Wilda
quote: Originally posted by tojejedno PS: SI nejakej nezvestnej hochu, vsichni te shani vsude mozne!
jo Loni se presunul do jinz onlinovky a ani nam nerekl kam, spalil mosty!!! :)
maximalne do nejakej offlinovky (NWN 1/2, Gothic 3, ale kuva chce to novy komp) ;P
|
EQ2 - Shoirahnya Mucha Fury AO - retired LCh - retired
|
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 11:05:27
|
quote: Originally posted by Wilda
quote: Originally posted by ... Te hacknul Pertha?
Te hacknul Slegla?
a me nekdo hecknul...
  resp nejaka sfina se mnou vcera heckovala :)
foe, uz tropis rozpolcenim osobnosti? :P |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 11:05:34
|
Tenhle... já tam zahlíd Petrův post a ani jsem si nevšim, že to tam někdo mazal :)
Aspoň vím o co jde. Teď může pokračovat flame.
|
- |
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 11:30:31
|
quote: Originally posted by tojejedno
Bylo to oznamení, ne topic k diskusi. Nezamkl jsem to hned po napsání. To je vše.
Ted kecas, jeste si na to co napsal Peta normalne reagoval, a az pak si to smaznul (nevim kolik postu se tam jeste vyrojilo, videl jsem jen Petuv, tvuj a mozna jeste nekoho) a rozhodl se ze to je oznameni a locknul:P
Blabla ... tak když jsem to nezamkl hned a Péťa tam něco napsal tak jsem mu hned odpoveděl ne? Jak si to přečetl tak jsem to smazal a zamkl. To jsou zase žabomyší orgie todleto. Musím tady taky vysvětlovat co mají společného hajzlpapír a rickulárka?? Jezus tady se zase nahoní postů  |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 11:33:37
|
quote: Originally posted by Ufi To jsou zase žabomyší orgie todleto. Musím tady taky vysvětlovat co mají společného hajzlpapír a rickulárka??
Sice nevim co to s tim ma spolecneho, ale klidne si muzes rict, ze jsme si to vsichni precetli a smazat to:P |
|
 |
|
Ufi
Moderator

1358 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 11:58:54
|
... a rickulárka??
Ehm ... tohle mělo být CIRKULÁRKA. Ale i tak dobrej překlep a post+ :) |
Iron Ufan Hammer |
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Pertha
Moderator

7950 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 12:08:55
|
hehe stejne je legrace ze proti mazani jejich prispevku nejvic krici ti, kterych se to vubec netyka a kteri sami velmi radi mazali davali ban na nektere casti atd |
Rock is overpowerd, please nerf. Paper is fine. Yours, Scissors.
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 12:12:08
|
quote: Originally posted by Pertha
hehe stejne je legrace ze proti mazani jejich prispevku nejvic krici ti, kterych se to vubec netyka a kteri sami velmi radi mazali davali ban na nektere casti atd
Hehe, to s tim smyslenym mazanim uz je stary, ale to se smyslenejma bananama to je dobra novinka. |
|
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 12:17:23
|
quote: Originally posted by nekrotyrael foe, uz tropis rozpolcenim osobnosti? :P
haha taky honis posty co, bo to uz vis davno, ze jsem rozpolcenej :) |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 12:36:30
|
quote: Originally posted by paja2000
omg cenzura i v AO sekci!!!
ty jak ses dostal na forum ve 12?! vceras vydelal tak si sekl s praci?! :P
jo a ufe, ja si neprecetl nic, jak sem napsal muj prispevek tak sem valil z prace.... ingame sem cosi cetl v tellu u vafle, nez mi to ujelo.... (makro jede hra bezi...)
wille kdo s tebou hekuje! kurna tady snad jede dalsi particka na makru?! pst in game, si muzem vymenit vychytavky ;) |
Edited by - petrpets on 14/03/2007 12:37:05 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 13:20:43
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by Pertha
hehe stejne je legrace ze proti mazani jejich prispevku nejvic krici ti, kterych se to vubec netyka a kteri sami velmi radi mazali davali ban na nektere casti atd
Hehe, to s tim smyslenym mazanim uz je stary, ale to se smyslenejma bananama to je dobra novinka.
já mu chtěl dát banán na celou AO sekci :)
tehdy se proti mně postavili skoro všichni  |
- |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 14/03/2007 : 20:35:52
|
... a rickulárka??
Ehm ... tohle mělo být CIRKULÁRKA. Ale i tak dobrej překlep a post+ :)
kruciklárka! |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
paja2000
Moderator

2040 Posts |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
|
paja2000