Author |
Topic  |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 09:36:08
|
Myslim ze vsetci ziadatelia o VHABot bumb by to mali postovat do flame a mali by mat v podpise svoj equip, aby 'BUMPERI' vedeli co bumpuju :P a pripadne nahuntili nejake PC++. A nech je tu opat co citat :P
|
Jurosik AO agent Mrska - evade "twink" :D
Součet IQ lidstva je už dlouho konstantní. Jen lidí nějak moc přibývá...
Ubytovanie na orave |
|
| |
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 09:39:07
|
tss naco vhabot je to zbytocne treba chodit BS ja na vhabote niesom pokial viem a chodim vsade as na apf |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 09:48:21
|
quote: Originally posted by snehulienka
tss naco vhabot je to zbytocne treba chodit BS ja na vhabote niesom pokial viem a chodim vsade as na apf
Ono ist mozes ale nebezia ti 3 body za zerg :P a potom nemas za co bidovat equip, atd ... |
Ubytovanie na orave |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 09:52:31
|
tss naco vhabot je to zbytocne treba chodit BS ja na vhabote niesom pokial viem a chodim vsade as na apf
vy "staříci" s 220 mainama ste byli převedeni automaticky pokud ste byli na těch botech co byly dřív. |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 10:00:30
|
quote: Originally posted by revi vy "staříci" s 220 mainama ste byli převedeni automaticky pokud ste byli na těch botech co byly dřív.
To my vime, a jak se to tyka Sneza? |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 10:13:37
|
ja som nikam nebol prevadeny automaticky ja som tam bol prevedeny timi starikmi jak ich nazivas a za to im dakujem ze sa nemusim nikam pisat |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 10:15:12
|
a body ofc dostavam |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 10:17:30
|
quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by revi vy "staříci" s 220 mainama ste byli převedeni automaticky pokud ste byli na těch botech co byly dřív.
--------------------------------------------------------------------------------
To my vime, a jak se to tyka Sneza?
revi si mysli ze som asi nejaky starec |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 11:19:49
|
quote: quote: -------------------------------------------------------------------------------- Originally posted by revi vy "staříci" s 220 mainama ste byli převedeni automaticky pokud ste byli na těch botech co byly dřív.
--------------------------------------------------------------------------------
To my vime, a jak se to tyka Sneza?
revi si mysli ze som asi nejaky starec
tím myslím jako herně, že už se tu nějakou dobu potuluješ po RK a vyznáš se :) já furt bloudím, jak nejdu na Hecky   |
AO - Revi - trox MA 220/27/70 http://auno.org/ao/equip.php?saveid=59939 WAR - Etharion - Order - Bohemia |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 11:33:15
|
quote: Originally posted by revi tím myslím jako herně, že už se tu nějakou dobu potuluješ po RK a vyznáš se :) já furt bloudím, jak nejdu na Hecky  
Hmmm vic takovych na boty. |
AO: Pan Shade Tojejedno + PvP nub - retarded (tm)by NerfTý Mittra VG: Jsem takova mala pisnicka - retarded s potencialem EQ2: Tojeonde - Pivipi - retarded Rift: Tojejedno - nejakej FOTM class, takze klerik asi:/ - retarded FF XIV: Toje Tojejedno - a opet retarded, hrozna hra TESO - tojejedno - sorcka - Sem se vratil z dovolene a prej uz se to nehraje
|
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 11:38:47
|
quote: Originally posted by tojejedno
quote: Originally posted by revi tím myslím jako herně, že už se tu nějakou dobu potuluješ po RK a vyznáš se :) já furt bloudím, jak nejdu na Hecky  
Hmmm vic takovych na boty.
jdi grindovat VGhecky  |
Edited by - revi on 09/03/2007 11:39:18 |
 |
|
snehulienka
New Member

316 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 12:15:09
|
quote: tím myslím jako herně, že už se tu nějakou dobu potuluješ po RK a vyznáš se :) já furt bloudím, jak nejdu na Hecky
to preto lebo si tam stravil velmi malo casu. nevies co je fun |
To by sa sem nezmestilo
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 13:10:03
|
quote: Originally posted by revi jdi grindovat VGhecky 
Dik za radu. Netusis kde jsou? Existuje neco jako www.googlehecksinmmorpg.com, kde si so o VG heccich docetl? Nebo mas nejaky seznam stranek kde se doctes jak vygrindit lehce a bez namahy? Neni nakonce lepsi nakupovat chary na ebayi? Clovek tim usetri cas. |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 13:31:26
|
V placený verzi VG hekové nejsou. Počkej na release tam už určitě budou :). |
- |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 13:35:50
|
quote: Originally posted by sleglik
V placený verzi VG hekové nejsou. Počkej na release tam už určitě budou :).
Kdyz uz nekde zaslechnes spojeni placena beta, tak si to aspon neplet Zajici. Nebo mas nejake info, ze po release uz nebude VG placeny? |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 13:41:46
|
ohledne heku bych psal na www.willemek.heck.com :P |
buuu, ja nenacaruju nove nano ® axel999 |
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 13:42:05
|
E-pindíka vyhraješ to máš jistý :). (to i za rok 2006 )
Odpovídám ti: nemám ty informace, že by měl být zadarmo :).
Třeba se to po releasu akorát změní, že vám to zdraží, ale to určitě nazveš "fíčurou" .
|
- |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 13:49:27
|
quote: Originally posted by sleglik V placený verzi VG hekové nejsou. Počkej na release tam už určitě budou :).
quote: Originally posted by sleglik Odpovídám ti: nemám ty informace, že by měl být zadarmo :).
No jo no, ja ti holt do hlavy nevidim, proc jedna pulka hot a druha cehy.
quote: Originally posted by sleglik Třeba se to po releasu akorát změní, že vám to zdraží, ale to určitě nazveš "fíčurou" .
Release byl 26/1 pro preorder, 29/1 pro retail. Jeste neco? Nebo ti dnesni dva blaboly stacily? |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 14:01:09
|
Já se tak snažím :(.
Máš pravdu, že moje 2 bláboly bohatě stačí :(. Nevyrovná se ani jednomu tvému. Ještě se mám co učit :).
VG je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
BTW ten pád klienta to dělá pořád? :) Chápu, že takovéto fíčury jsou vlastně strašně cooool :). |
- |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 14:06:00
|
Hmmm vic takovych na boty.
tys taky jen hekoval a byls na vsech botech! :P |
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 14:09:05
|
quote: Originally posted by sleglik BTW ten pád klienta to dělá pořád? :) Chápu, že takovéto fíčury jsou vlastně strašně cooool :).
Jo, to leakovani pameti uz opravili. Ty si fakt divnej, to padani klienta mne docela sralo. |
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 14:10:58
|
quote: Originally posted by petrpets tys taky jen hekoval a byls na vsech botech! :P
Neni pravda, kdyz sem hekoval tak sem jeste na zadnejch botech nebyl! To az kdyz mi Pedro s Khaotem a Willem ukazali, jak se spravne grindi hard mise! |
|
 |
|
sleglik
Average Member

1779 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 14:19:34
|
quote: Originally posted by sleglik BTW ten pád klienta to dělá pořád? :) Chápu, že takovéto fíčury jsou vlastně strašně cooool :).
Jo, to leakovani pameti uz opravili. Ty si fakt divnej, to padani klienta mne docela sralo.
Zrovna od tebe mně to moc bolí . |
- |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 14:30:43
|
quote: Originally posted by petrpets tys taky jen hekoval a byls na vsech botech! :P
Neni pravda, kdyz sem hekoval tak sem jeste na zadnejch botech nebyl! To az kdyz mi Pedro s Khaotem a Willem ukazali, jak se spravne grindi hard mise!
prast jak uhod, do mise a na heky si sel po slepu a pri tom si tukal /tell apfbot !join /n points inc! |
 |
|
Wilda
Brzda

2124 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 14:44:55
|
quote: Originally posted by petrpets
ohledne heku bych psal na www.willemek.heck.com :P
Peto Peto, ty si nedas pokoj :) mas nagrindeno na heckach 100x vic jak ja, takze
heck-service.petrdoc.com.tw
je spravna webovka :) |
AO:Willemek - equip || Willma - equip || Willpeen - s10 DD biatch - retired VG:Willma - retired EQII:Willma
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 14:49:41
|
quote: Originally posted by Wilda
Peto Peto, ty si nedas pokoj :) mas nagrindeno na heckach 100x vic jak ja, takze
je spravna webovka :)
ja?!!!!!!! Tys tu machroval ze si hekoval 3 roky! Tak dlouho ja ani nehraju.! |
Edited by - petrpets on 09/03/2007 14:50:30 |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 14:50:29
|
nema sanci, ty je grindis i ve spanku! |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
tojejedno
Advanced Member

5626 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 14:52:09
|
quote: Originally posted by petrpets prast jak uhod, do mise a na heky si sel po slepu a pri tom si tukal /tell apfbot !join /n points inc!
Njn, kdyz v ty dobe nebyla zadna modla, ktera by mi vsechno zaridila (teda byl Feky, ale ten se pak stehoval a tak). |
|
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 14:56:07
|
quote: Originally posted by nekrotyrael
nema sanci, ty je grindis i ve spanku!
no pockat! jak, ja je grindim ve spanku! grindi je program ja sem afk/sleep/++ ftw |
 |
|
axtheb
Average Member

1543 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 14:56:21
|
quote: Originally posted by nekrotyrael nema sanci, ty je grindis i ve spanku!
To delaji oba. |
Tolik her a tak malo casu... :) |
 |
|
petrpets
Moderator

1941 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 15:00:42
|
quote: Originally posted by axtheb
quote: Originally posted by nekrotyrael nema sanci, ty je grindis i ve spanku!
To delaji oba.
nj pravda :)) |
 |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 15:07:01
|
nema sanci, ty je grindis i ve spanku!
no pockat! jak, ja je grindim ve spanku! grindi je program ja sem afk/sleep/++ ftw
will nepotrebuje programy, je to somnabul! |
RL: LVL 1 S/S/S AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia @ RK5 Dune: Nanorexia @ Persephone
|
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 15:22:09
|
....
will nepotrebuje programy, je to somnabul!
Co je to somnabul? |
Ubytovanie na orave |
 |
|
revi
New Member

450 Posts |
|
nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 17:24:55
|
quote: Originally posted by BoSS_631
....
Co je to somnabul?
namesicny clovek! |
|
Edited by - nekrotyrael on 09/03/2007 17:25:48 |
 |
|
BoSS_631
Junior Member

902 Posts |
Posted - 09/03/2007 : 17:26:18
|
quote: Originally posted by BoSS_631
....
Co je to somnabul?
namesicny clovek!
A to nemozes napisat namesacny ale vymyslat nove slova?  |
Ubytovanie na orave |
 |
|
|
Topic  |
|