Diskuzní klub hráčů online her
Home | Profile | Novy ucet | Active Topics | Active Polls | Members | Private Messages | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

.
 All Forums
 imperium.cz
 Novinky ve foru
 reklamni banery...
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 20/02/2007 :  10:23:24  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by tojejedno
Nebo spíš ideální by bylo odhalit nástupce (i s nějakým referenčním fórem):-)

You can visit http://demo.communityserver.com and use the username “Admin” and the password “Password1”.
Go to Top of Page

Noe
Moderator

2217 Posts

Posted - 20/02/2007 :  10:51:16  Show Profile  Visit Noe's Homepage  Send Noe an ICQ Message Send Noe a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Isac
You can visit http://demo.communityserver.com and use the username “Admin” and the password “Password1”.

hmmm ... upřímně se mi nelíbí

Imho to neexistuje novější verze stávajícího fora která umí to co Tibor a Khostri potřebuje i kdyby byla 2x dražší ?

Noe

Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 20/02/2007 :  11:02:28  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Noe

quote:

hmmm ... upřímně se mi nelíbí

Imho to neexistuje novější verze stávajícího fora která umí to co Tibor a Khostri potřebuje i kdyby byla 2x dražší ?

tedy upřímně se mi to též moc nelíbí ale věcí postavených na asp.net/mssql asi moc není ... a na php/mysql se počítám tiborovi přecházet nechce , takové invision/phpbb/vbulletin vypadají myslím lépe než ten comunity server ... přijde mi takový suchý až příliš jednoduchý a co ten obrovský prostor na miniobrázek a info o userovi? vypadá to ohavně

Edited by - SNowie on 20/02/2007 11:10:08
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 20/02/2007 :  11:05:25  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Na jinou technologii přejít prostě nemůžu. Communityserver je docela fajn, dá je jednoduše překopat aby vypadal úplně jinak.

Zdá se mi, že pomalu začíná zvnikat podobná diskuse jako při minulém přechodu.
Schválně, kdo si ho pamatuje?
Go to Top of Page

Tragedy
Moderator

Bunny_tragedy

2637 Posts

Posted - 20/02/2007 :  11:09:51  Show Profile  Visit Tragedy's Homepage  Send Tragedy an ICQ Message Send Tragedy a Private Message  Reply with Quote
Tibor: Jojo... pamatuju... a to nový barevný schéma mi přišlo taky divný. Jakže to dřív vypadalo

Tragedy
"Killing is my business...
...and business is good!"
Go to Top of Page

Black
Moderator

2371 Posts

Posted - 20/02/2007 :  11:15:34  Show Profile  Send Black an ICQ Message Send Black a Private Message  Reply with Quote
Jasne ze pamatuju, viz odpoved Octopussovi, taky myslim ze se to a prekopat do jakekoliv podoby a tech moznosti navic je tam spousta.

Black
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 20/02/2007 :  11:16:46  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Tibor

Na jinou technologii přejít prostě nemůžu. Communityserver je docela fajn, dá je jednoduše překopat aby vypadal úplně jinak.

já si moc dobře pomatuju jak jsem v roce 2000 protestoval proti zavedení tohodle fóra, no a jsme o 7 let dál a můj postoj se ukazuje jako správný :)
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 20/02/2007 :  11:17:02  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

brutaledit:
příklad jiného fóra: http://www.cadforum.cz/forum/active_topics.asp
je to Web Wiz Forums http://www.webwizguide.info/web_wiz_forums/default.asp
- forum na asp
- active topics v podobě jako na snitzu
- nevypadá vůbec špatně
- relativně jednoduchéle
- co jsem pročítal fóra zvládá snad i migraci ze snitze
- je zdarma, ale na odstranění reklamy je potřeba zaplatit asi 120$

Edited by - SNowie on 20/02/2007 11:32:43
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 20/02/2007 :  11:28:01  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
jak už psal Tibor, vzhled se dá upravit, viz. třeba http://forums.xbox.com

jinak jak už název napovídá tak Community Server nejsou jenom fóra, ale celej portál
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 20/02/2007 :  11:33:31  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

jak už psal Tibor, vzhled se dá upravit, viz. třeba http://forums.xbox.com

jinak jak už název napovídá tak Community Server nejsou jenom fóra, ale celej portál

mě přijde, že se tam hrozně plýtvá místem i na té xbox site
edit: no tak pokud má imperium ambice na něco víc než fórum ...

Edited by - SNowie on 20/02/2007 11:40:11
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 20/02/2007 :  11:40:37  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by SNowie

co kdyby si se zkusil na chvilku zamyslet nad poselstvím mojí předchozí zpravy ? cílem nebylo upozornit na to jak konkrétně si microsoft upravil xbox fóra, ale na možnost úpravy vzhledu community serveru

z toho, že na xbox fóru se plýtvá místem, neplyne pro nás vůbec nic
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 20/02/2007 :  11:45:34  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

co kdyby si se zkusil na chvilku zamyslet nad poselstvím mojí předchozí zpravy ? cílem nebylo upozornit na to jak konkrétně si microsoft upravil xbox fóra, ale na možnost úpravy vzhledu community serveru

z toho, že na xbox fóru se plýtvá místem, neplyne pro nás vůbec nic

nejsem zas tak tupej, viděl jsem půl tuctu CS diskuzí a všude to bylo nemlich to stejný ať vypadaly, jak vypadaly ... pokud to ale zvládnete upravit do podobny alespoň snitzu, tak nemám námitek
Go to Top of Page

JerzeeG
Moderator

krecek

4364 Posts

Posted - 20/02/2007 :  12:58:14  Show Profile  Send JerzeeG an ICQ Message Send JerzeeG a Private Message  Reply with Quote
quote:

nejsem zas tak tupej, viděl jsem půl tuctu CS diskuzí a všude to bylo nemlich to stejný ať vypadaly, jak vypadaly ... pokud to ale zvládnete upravit do podobny alespoň snitzu, tak nemám námitek

sorry za offtopic..
snowie neni zas tak tupej, jen si dneska vzal moc uklidnujicich prasku..

Jerzee <Mor do Kuli>
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 20/02/2007 :  13:20:04  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:

Myslis to uplne stary forum na strankach UO? Tusim jsi ho delal sam a spadlo pokazdy, kdyz tam Isac nacpal nejakej html tag
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 20/02/2007 :  13:23:15  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by JerzeeG

quote:

sorry za offtopic..
snowie neni zas tak tupej, jen si dneska vzal moc uklidnujicich prasku..

jerzeegu ty už zvládneš jednoduché úkony i mimo WoW?
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 21/02/2007 :  06:46:11  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Popravde receno resite spoustu nesmyslu
Myslim ze by bylo vhodny nechat na Tiborovi at sam rozhodne jen diky nemu mame vubec toto.
Jinak Khostri docela me rozesmalo ze me jmeno se objevilo mezi sponzorama den pred zaplacenim a po zaplaceni bylo vymazany
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 21/02/2007 :  08:08:07  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Sorry, chybicka se stane asi :) Jdu to opravit :)

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 21/02/2007 :  09:28:38  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Nick

Popravde receno resite spoustu nesmyslu
Myslim ze by bylo vhodny nechat na Tiborovi at sam rozhodne jen diky nemu mame vubec toto.
Jinak Khostri docela me rozesmalo ze me jmeno se objevilo mezi sponzorama den pred zaplacenim a po zaplaceni bylo vymazany

byl to jen nesmělý návrh alternativy, Tibor je král a na jeho vůli závisí náš osud
Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 21/02/2007 :  13:09:56  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Taky pamatuju, a pamatuju se na ten oranzovej skin ktery ti nikdy neodpustim

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 24/02/2007 :  18:11:31  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
Chtěl bych se zeptat co brání použítí Phalanger + zmiňovaný phpbb, IPB či VBulletin? Phalenger vyřeší problém s ASP.NET hostingem. Jedná se totiž o překladač PHP kódu do CLR.

Edited by - x2z on 24/02/2007 18:11:47
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 26/02/2007 :  07:51:48  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z

Chtěl bych se zeptat co brání použítí Phalanger + zmiňovaný phpbb, IPB či VBulletin? Phalenger vyřeší problém s ASP.NET hostingem. Jedná se totiž o překladač PHP kódu do CLR.

1) přečti si post Isaca na straně 2
2) CS má zdrojáky volně dostupné v jazyku, který pochopím a případně jsem schopen cokoliv upravit.
3) CS má nativní podporu MS SQL a to včerně uložených procedur. Po pravdě jsem to nezkoumal, ale překvapilo by mě pokud by nějaký z tebou uvedených serverů přistupoval k DB jinak než přes ODBC.
4) CS má podporu běhu na webové farmě
5) Na web serveru, který mám k dispozici nemůžu nic přiinstalovávat.

EDIT:
6) Nemám důvod proč nasazovat něco jiného.
Go to Top of Page

Demawend
Moderator

1259 Posts

Posted - 26/02/2007 :  21:36:20  Show Profile Send Demawend a Private Message  Reply with Quote
Tibore, ty jsi nejak omezil moznost novych registraci tady, z duvodu prechodu ns nove? Lidem od nas z guildy to nejde, dostava neco jako ze je to restricted a ze to ceka na approval od admina :)
DIk

Ultima Online, Dark Age of Camelot, EVE Online, Everquest 2, Vanguard, Age of Conan, Hellgate London, Dungeons & Dragons, Warhammer Online, LOTRO, Star Trek Online, SWG, Darkfall, Dofus, Guild Wars, WoW,... a myslim, ze ja debil, tak aspon pulku z toho porad platim :)
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 27/02/2007 :  08:20:35  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Demawend

Tibore, ty jsi nejak omezil moznost novych registraci tady, z duvodu prechodu ns nove? Lidem od nas z guildy to nejde, dostava neco jako ze je to restricted a ze to ceka na approval od admina :)
DIk
Ano registrace jsou omezené kvůli spamu. Každá nová registrace čeká než jí já nebo Khostri povolíme. Děláme to několikrát denně.
Pokud si lidi od vás z guildy registrují hodně podivné nicky z hodně podivných adres tak je dost možné, že takovou registraci smažeme. Pak mi napište mail nebo ICQ a nějak to uděláme.
Go to Top of Page

x2z
New Member

299 Posts

Posted - 27/02/2007 :  13:23:42  Show Profile Send x2z a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by x2z

1) přečti si post Isaca na straně 2
2) CS má zdrojáky volně dostupné v jazyku, který pochopím a případně jsem schopen cokoliv upravit.
3) CS má nativní podporu MS SQL a to včerně uložených procedur. Po pravdě jsem to nezkoumal, ale překvapilo by mě pokud by nějaký z tebou uvedených serverů přistupoval k DB jinak než přes ODBC.
4) CS má podporu běhu na webové farmě
5) Na web serveru, který mám k dispozici nemůžu nic přiinstalovávat.

EDIT:
6) Nemám důvod proč nasazovat něco jiného.

CS blabla. Ano CS umí hodně, ale zmiňovaná PHP konkurence je lepší imho. Je to víc user friendly mezi lidma atd., ale je to vaše rozhodnutí.

5) Neni nic třeba při instalovávat. Je to pouze knihovna, která se přidá do web projectu.
Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 27/02/2007 :  13:25:04  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
A nestačí, že jí my potvrdíme. Po našem potvrzení jde zpět na registrovanou emailovou adresu zpráva, ve které je nutné kliknout na link (případně ho zkopírovat do okna prohlížeče), aby se registrace potvrdila. Pokud toto dotyčný neprovede tak přibližně do 8 dnů, tak tyhle registrace také mažeme.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

erdisk
Moderator

342 Posts

Posted - 27/02/2007 :  14:24:28  Show Profile  Send erdisk an ICQ Message Send erdisk a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z
...

Dúfam, že nie sme v štádiu výberu najlepšej platformy.
Alebo inak. Nie je cieľom vybrať najlepšiu platformu pre portál. Ide aj o to, že o portál sa musí niekto starať. A keďže druhý bod je jasný, (ďakujeme Tiborovi) momentálne je len otázka, akú platformu pre portál si Tibor vyberie. Takže to nie je o tom, čo je lepšie, ale v čom sa bude Tibor cítiť "comfortable".

Už si rozhodnutý Tibor, alebo ešte máš pochybnosti? Prípadne chýbajú ešte nejaké drobné?
Go to Top of Page

Isac
Moderator

Mr. Orange

2433 Posts

Posted - 27/02/2007 :  14:42:54  Show Profile  Visit Isac's Homepage  Send Isac an ICQ Message Send Isac a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by x2z
CS blabla. Ano CS umí hodně, ale zmiňovaná PHP konkurence je lepší imho. Je to víc user friendly mezi lidma atd., ale je to vaše rozhodnutí.

5) Neni nic třeba při instalovávat. Je to pouze knihovna, která se přidá do web projectu.

myslim, že hlavní je aby to fórum fungovalo a poskytovalo uživatelům služby, který potřebujou

nevidim rozumnej důvod proč používát PHP&Phalanger pokud je dostupný kvalitní řešení na platformě, kterou zakladatel a správce fóra dobře zná

ano, mohli bysme tady měsíce rozebírat klady a zápory různých technologii, ale stejně by to bylo na nic, nakonec by to stejně nezměnilo nic na tom, že PHP je paskvil, vytvořený bez dlouhodobé koncepce a zmítající se v rozepři mezi procedurálním a objektovým jazykem
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 27/02/2007 :  18:09:04  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by erdisk
Už si rozhodnutý Tibor, alebo ešte máš pochybnosti? Prípadne chýbajú ešte nejaké drobné?
Víceméně jsem rozhodnutý pro CS. Teď řeším jak migrovat a jak zajistit jedinou věc, kterou CS oproti tomuhle foru neumí.
Zatím to vypadá, že migraci napíšu sám a to druhé taky nějak dobastlím. :)
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 01/03/2007 :  06:47:36  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
K cemu je vlastne novy forum potreba? Lidem nevyhovuje? Nerek bych...
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 01/03/2007 :  14:59:04  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Octopuss

K cemu je vlastne novy forum potreba? Lidem nevyhovuje? Nerek bych...
Promiň k tomuhle už nemám co říct. Snad jen: Dej si to znova od začátku.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 01/03/2007 :  20:52:43  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
Napsals, ze to chces presunout na modernejsi engine. PROC? K cemu ti to bude dobry? Lidem to bude rozhodne k nicemu... Ze budou moct pouzit x jinejch/novejch funkci - to rozhodne POTREBA neni.

Edited by - Octopuss on 01/03/2007 20:53:56
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 02/03/2007 :  08:24:16  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:

Napsals, ze to chces presunout na modernejsi engine. PROC? K cemu ti to bude dobry? Lidem to bude rozhodne k nicemu... Ze budou moct pouzit x jinejch/novejch funkci - to rozhodne POTREBA neni.

Jestli si o tom chceš vážně pokecat tak mi napiš na icq. Jestli chceš jenom prudit, tak do toho...
Go to Top of Page

Nick
Moderator

455 Posts

Posted - 02/03/2007 :  09:06:25  Show Profile  Send Nick an ICQ Message Send Nick a Private Message  Reply with Quote
Puzzy ty uz pls radsi nic nepis nez ze sebe zacnes delat pitomce.
I kdyby jediny duvod oproti stavajicimu foru byl ten ze se Tiborovi bude to forum lip spravovat tak je ten duvod plne postacujici.
Go to Top of Page

Octopuss
rumový kanál

orly

2749 Posts

Posted - 03/03/2007 :  09:17:22  Show Profile Send Octopuss a Private Message  Reply with Quote
quote:
Jestli si o tom chceš vážně pokecat tak mi napiš na icq. Jestli chceš jenom prudit, tak do toho...

Z ceho usuzujes, ze chci prudit? Proste se ptam. Zvlastni, ze o pruzeni nerikas nikomu jinymu.
quote:
Originally posted by Nick

Puzzy ty uz pls radsi nic nepis nez ze sebe zacnes delat pitomce.
I kdyby jediny duvod oproti stavajicimu foru byl ten ze se Tiborovi bude to forum lip spravovat tak je ten duvod plne postacujici.

Aha, takze kdyz se clovek na neco pta, je automaticky pitomec? Tobe ty logiky taky krapet schazi, ne? Mam takovej nejasnej dojem, ze mam narok na vlastni nazor plus po x letech tady i pravo ho vyjadrit.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 03/03/2007 :  09:45:49  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
Koukam, ze tady se nekdo evidentne nudi ze...

No nic, muzu se optat jak to vypada s migraci v dnesnich dnech? Diky.

Wyndia Creel - Tarkin server

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 03/03/2007 :  14:21:17  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Unioner

Koukam, ze tady se nekdo evidentne nudi ze...

No nic, muzu se optat jak to vypada s migraci v dnesnich dnech? Diky.

Pomalu na tom pracuju. Kupovat to budu až začátkem dubna do té doby to snad zmáknu.
Původně jsem si myslel, že použiju nějaký už hotový nástroj na migraci, ale bylo by to asi víc práce než to napsat sám. Navíc u migrace pořádně prolezu datovou strukturu CS a to se bude hodit.
Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 03/03/2007 :  14:24:47  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
quote:
Z ceho usuzujes, ze chci prudit? Proste se ptam. Zvlastni, ze o pruzeni nerikas nikomu jinymu.
Z toho že už jsem několikrát psal proč mi tohle forum nevyhovuje a proč chci upgrade.
Ale budiž, přidám něco dalšího:

Takhle třeba vypadá stávající kod fora, optimalizace jako prase ...

strSQL = "SELECT T_SUBJECT, TOPIC_ID "
strSql = strSql & "FROM " & strActivePrefix & "TOPICS "
strSql = strSql & "WHERE T_LAST_POST > '" & Topic_LastPost
strSql = strSql & "' AND FORUM_ID = " & Forum_ID
strSql = strSql & " AND T_STATUS < 2" ' Ignore unapproved/held posts
strSql = strSql & " ORDER BY T_LAST_POST;"

set rsPrevTopic = my_conn.Execute(TopSQL(strSql,1))

Jukni na na stánky snitzu kdy naposledy vyšla verze obsahující nové vlastnosti. Pak se taky koukni jak se do fora instalují "pluginy". Pro moderátory tohle forum taky moc možností nenabízí o obraně proti spamu nemluvě.
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 03/03/2007 :  17:31:18  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Pomalu na tom pracuju. Kupovat to budu až začátkem dubna do té doby to snad zmáknu.
Díky za info.

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 22/03/2007 :  09:03:43  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
O víkendu jsem koupil CS2.1 plus právo na upgrade na novou verzi. Povedlo se mi zmigrovat data ze snitzu. Ještě řeším jak přenést hesla, nebo alesň část z nich a práva na hidden fora.
Další důležitá věc je nový skin fora, to mě teprve čeká.
Go to Top of Page

SNowie
Average Member

1746 Posts

Posted - 22/03/2007 :  09:09:19  Show Profile  Send SNowie an ICQ Message Send SNowie a Private Message  Reply with Quote
quote:

O víkendu jsem koupil CS2.1 plus právo na upgrade na novou verzi. Povedlo se mi zmigrovat data ze snitzu. Ještě řeším jak přenést hesla, nebo alesň část z nich a práva na hidden fora.

paráda
Go to Top of Page

Miky
Moderator

947 Posts

Posted - 23/03/2007 :  15:03:21  Show Profile Send Miky a Private Message  Reply with Quote
quote:

Uz, aby jsi mel po starostech.

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 30/03/2007 :  13:43:48  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Běží nám interní testovací verze fora, už jsou tam zmigrované posty (není to live, ale jako zkouška migrace). Ladí se vzhled, ladí se některá nastavení a ještě se dělají malé dodělávky.
Nějaký upravený skinn je již více méně hotov, jen upravujeme detaily. ostatní funkce (mimo fora) budeme asi postupně řešit za běhu.
Ale vypadá to nadějně, že v dohledné době se to překlopí do live.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

nekrotyrael
Senior Member

3896 Posts

Posted - 31/03/2007 :  03:36:56  Show Profile  Visit nekrotyrael's Homepage Send nekrotyrael a Private Message  Reply with Quote
fajn, nezmuzu se momentalne na vice nez... GJ! :)

RL: LVL 1 S/S/S
AO: Ineea, Airashii, Nekrotyrael, Nanorexia

Go to Top of Page

Khostri
prudič

2210 Posts

Posted - 25/04/2007 :  08:43:22  Show Profile  Send Khostri an ICQ Message Send Khostri a Private Message  Reply with Quote
Trošku se nám zadrhl update z testovací verze a ostrou. Z části z důvodu nedostatku času, z části z důvodu nutnosti drobného předělání migračního nástroje.
Teď už zbývají v podstatě jen ty private fora (dopsat možnost, aby členy do private sekcí mohli přidávat i moderátoři a ne jen administrátoři). Nějaký základní skin je tak nějak připravený, takže snad to už brzy spustíme.

PC, PS3, iPad
Go to Top of Page

Seth
Senior Member

Gig

2564 Posts

Posted - 03/05/2007 :  16:02:11  Show Profile  Send Seth an ICQ Message Send Seth a Private Message  Reply with Quote
nemuzu se dockat

Seth
Forgotten

bo=protoze!

Go to Top of Page

Colldor
Gimp

collrab

2165 Posts

Posted - 06/05/2007 :  19:51:05  Show Profile  Send Colldor an ICQ Message Send Colldor a Private Message  Reply with Quote
fakt aby pravdu rek to mazani starych prispevku me stve, je to nutny ? :p

Colldor, Allerious, Turrin Bagalmon [UO - DP] (retired)
Colldor, Enforcer <CzA> [Anarchy Online] (retired)
Kremilek, Troll Warrior <Zdechliny> [WoW] (retired)
Colldor, Zealot <Skull> [WHO] (retired)
Go to Top of Page

Shemiramoth
Moderator

4339 Posts

Posted - 06/05/2007 :  21:03:56  Show Profile  Send Shemiramoth an ICQ Message Send Shemiramoth a Private Message  Reply with Quote
Skoda, ze neni nekde link na testovaci verzi. Docela bych se na to mrknul.

- If you don't like something, change it. If you can't change it, change your attitude. Don't complain.
- When you can't run you crawl, when you can't crawl, when you can't do that, find someone to carry you.
- Achiever 27%, Explorer 67%, Killer 27%, Socializer 80%

Go to Top of Page

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 07/05/2007 :  09:36:44  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Zatím jsem betu nedělal. Hlavím problémem bylo, že jsem neměl zmigrovaná práva na fora, takže bylo vidět všechno a čekal jsem na ostrou verzi. O víkendu jsem snad vyřešil migraci práv hidden for.
Předpokládám, že nějaké omezené preview brzo bude.
Go to Top of Page

Reth
Starting Member

13 Posts

Posted - 01/06/2007 :  16:18:01  Show Profile  Send Reth an ICQ Message Send Reth a Private Message  Reply with Quote
tak japa to vypada s prechodem na nove forum? :)

Tibor
<Mor do Kuli>

1443 Posts

Posted - 01/06/2007 :  16:42:33  Show Profile  Visit Tibor's Homepage  Send Tibor an ICQ Message Send Tibor a Private Message  Reply with Quote
Jsem ostuda. Kus mám hotovej a zbytek jsem ještě nestihnul.
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
Diskuzní klub hráčů online her © © 2000 CzechHeroes Go To Top Of Page
This page was generated in 0,24 seconds. on eygor Snitz Forums 2000